Complain
69.600 €
simak.si

(ložo) v vel. 56,90 m2 + klet v vel. 4,38 m2 (skupaj 61,28 m2).

Podravska,Maribor
Na Pobrežju - Mejna ulica prodamo takoj vseljivo 2 sobno stanovanje z balkonom (ložo) v vel. 56,90 m2 + klet v vel. 4,38 m2 (skupaj 61,28 m2). Stanovanja se nahaja v 3. nadstropju (brez dvigala), v bloku letnik 1977. Stanovanje obsega: hodnik, shrambo, kopalnico z wc-jem in kadjo, kuhinjo z jedilnico, spalnico in dnevno sobo z izhodom na balkon. V stanovanju so bila leta 2013 zamenjana vhodna vrata (protivlomna vhodna vrata) in vsa okna (AJM okna z roletami, razen v dnevni sobi so žaluzije). Ogrevanje vode in prostorov: etažno na plinsko peč (narejena l. 2005, takrat so bili zamenjani tudi radiatorji). Stroški: obratovalni stroški (Staninvest) za 1 osebo: 45€/mesec + 14,86 €/mesec rezervni sklad), plin za kuhanje, ogrevanje prostorov in vode za celo leto znaša cca. 550 €. Leta 2012 je bila na objektu zamenjana streha. Lega: J (kuhinja in dnevna soba), Z (spalnica). Stanovanje je prazno, takoj vseljivo, vpisano v ZK ter prosto bremen. Stanovanje se nahaja v neposredni bližini OŠ (OŠ borcev za severno mejo).
Complain
65.000 €
simak.si

V Ceršaku prodamo lepo 2 sobno stanovanje v vel. 51,24 m2 + + klet v vel. 2,64 m2 (skupaj 58,08 m2).

Podravska,Maribor
V Ceršaku prodamo lepo vzdrževano 2 sobno stanovanje v vel. 51,24 m2 + loža v vel. 4,2 m2 + klet v vel. 2,64 m2 (skupaj 58,08 m2). Stanovanje se nahaja v 2. nadstropju v bloku letnik 1976. Streha je bila obnovljena l. 2003, fasada na bloku je bila obnovljena l. 2009. Obnova: leta 2004 so bila zamenjana okna (PVC okna) z roleti v kuhinji in spalnici ter okno v kopalnici. Leta 2004 so bila zamenjana vhodna vrata , obnovljena je bila kopalnica. Leta 2004 so bili narejeni novi odtoki tako v kuhinji kot tudi v kopalnici. Stanovanje obsega: hodnik, dnevno sobo z izhodom na balkon (ložo), kuhinjo z jedilnico, hodnik, shrambo, spalnico in kopalnico z wc-jem. V dnevni sobi in spalnici je po tleh položen parket, na hodniku in kuhinji je po tleh položen topli pod. Ogrevanje: CK - olje. Ogrevanje tople vode: električni bojler. Stroški: rezervni sklad: 11,6 €/mesec, obratovalni stroški za eno osebo cca. 55€/mesec (v to je vključen tudi mesečni strošek ogrevanja, ki se plačuje celo leto v znesku 25€). Stanovanje je takoj vseljivo in vpisano v ZK. Vsa oprema ostane v stanovanju. V neposredni bližini sta vrtec in OŠ (nižja stopnja), do Šentilja je cca. 3,5 km.
Complain
72 m²

Izračun kredita Podravska, Maribor, Center

Izračun kredita Podravska, Maribor, Center
Podroben opis nepremičnine Spoštovani predstavljamo vam večje dvosobno staromeščansko stanovanje. Locirano je v bližini železniške postaje tako da je vse lahko dostopno. Ogrevanje je izvedeno na centralno električno ogrevanje, obnova je bila leta 2004. Zunanjost stavbe je prav tako urejena saj je bila streha in fasada obnovljena. Stanovanje ponuja zaradi visokih stropov in velikih prostorov dosti opcij za preureditev v res atraktivno stanovanje. Lahko pa se ga uporablja tudi brez dodatne investicije. Trenutno je oddano v najem do konca meseca marca, vendar je kljub temu priložnost kot investicija (najemnina 350 EUR/mes). Priporočamo kot naložbo, ali mlajšim parom ki želijo prostorno 2 sobno staromeščansko stanovanje.
Complain
146.680 €
mojikvadrati.com
78.9 m²

Izračun kredita Podravska, Maribor

Izračun kredita Podravska, Maribor
Podroben opis nepremičnine Pozdravljeni, Predstavljam vam štirisobno stanovanje z balkonom v novem naselju Tri vile v Košaškem dolu! Tri vile predstavljajo butični in prestižen projekt, zato vabljeni na ogled! KJE: Košaški dol – do centra mesta, šole, vrtca je max 2 km, hiter dostop do AC, lepa narava ter veliko sonca OBJEKTIVNI PODATKI: V Košaškem dolu nastajo Tri vile - trije večstanovanjski objekti, ki bodo ponujale dvanajst novih, kakovostnih, funkcionalnih in estetsko dovršenih stanovanj. Objekt A in B bosta etažnosti P+2, objekt C pa P+1. Oblikovno sledijo smernicam sodobne gradnje, zaradi česar omogočajo dober nivo bivalnega ugodja in funkcionalno zasnovo. Hiša bo energetsko izredno varčna – 16 cm izolacije na fasadi objekta, trislojna okna, vse alu žaluzije bodo na električni pogon, vsako stanovanje bo imelo lastno toplotno črpalko namenjeno tako ogrevanju kot tudi hlajenju. Toplotno črpalko boste lahko vključili in nadzirali preko svojega pametnega telefona, talno gretje bo v vseh prostorih stanovanja. Poleg vrhunskih materialov (med drugim Villeroy sanitarna oprema), ki bodo vgrajeni pa bodo vile tudi ekološko naravnane – zbirala se bo meteorna voda v velikih zbiralnikih, ki se bo mehansko prečiščena ponovno uporabila v pralnih strojih, WC splakovalnikih, prav tako jo bo mogoče uporabiti za zalivanje. Stanovanja bodo imela predinštaliran sistem za polnjenje električnih vozil! V atrijih bo položena travna ruša, kar pomeni, da bo atrij že od prvega dne popolnoma uporaben, okrog naselja Tri vile pa je predvidena zelena panelna ograja višine 150 cm. Stanovanje, ki se nahaja v prvem nadstropju bo skupaj obsegalo 78,9 m2 površine, bivalni del bo imel 67,9 m2 in bo imel naslednje prostore: hodnik, kopalnica, dve otroški sobi, spalnica, dnevno bivalni prostor ter balkon v velikosti 11 m2. Vsakemu stanovanju pripada eno parkirno mesto, možnost dokupa dodatnega parkirnega mesta! Stanovanja bodo vseljiva najkasneje junija 2020! Lokacija je mirna, sončna predvsem pa vam ob današnjem hitrem življenju ponuja prijetno bivanje in preživljanje časa v lastnem domu. Vsa pomembna infrastruktura kot je šola, vrtec, pošta se nahajajo v razdalji do 1,5 km, krasne sprehode pa vam zagotavljajo griči Piramida, Kalvarija, Mestni park ter Tomšičev drevored. Do centra mesta imate nekaj minut vožnje, prav tako vam lokacija omogoča hiter dostop do avtoceste. V ceni je vključena 9,5% stopnja DDV. Lep pozdrav, vaša Karmen (iskrena prijateljica in ženska, ki ima ključ vašega novega doma)
Complain
68 m²

Izračun kredita Podravska, Maribor, Tabor

Izračun kredita Podravska, Maribor, Tabor
Podroben opis nepremičnine V Novi vasi prodamo 2,5 sobno stanovanje, ki se nahaja v 4. nadstropju (dvigalo), dobro vzdrževanega bloka. Stanovanje je izredno primerno za družine, saj je v bližini vsa potrebna infrastruktura (vrtec, knjižnica, trgovine, avtobusna postaja, banka...). Stanovanje obrnjenjeno na vzhod, vstran od mestnega vrveža, zato lahko na sončnem balkonu v miru popijete kavo oz. se nastavite jutranjim žarkom. Parkiranje za 1 avto je zagotovljeno v garaži, ki se nahaja pod dvoriščem objekta. Z minimalnim vložkom lahko postane stanovanje prijeten dom vaši družini! Prav tako nakup stanovanja priporočamo vsem, ki iščete stanovanje za investicijo (3 ločene sobe, od tega ena velika 24 m2). Možna menjava za manjše stanovanje. Stanovanje je bremen prosto, možen hiter prevzem. Energetska izkaznica razred D. Za dodatne informacije in ogled pokličite: Alenka Petrović, nepremičninska posrednica, tel. 070 321 015 ali ***
Complain
70.2 m²

Izračun kredita Podravska, Maribor

Izračun kredita Podravska, Maribor
Podroben opis nepremičnine 2 sobno stanovanje v manjši večstanovanjski hiši s 4 enotami na Pobrežju, Mejna ulica PRODAMO. Stanovanje ima po podatkih GURS-a skupaj 70,20m2 površine od tega predstavlja stanovanje 50,50m2 ter kletni prostor 19,70m2 površine. K tema dvema prostoroma pripada še podstrešje v velikosti 32,50m2 površine. Tloris stanovanja si lahko ogledate med slikami. Stanovanje je bilo v letu 2008 obnovljeno, zamenjana so bila okna s kvalitetnimi ALU okni. Prav tako je bila takrat obnovljena kopalnica z inštalacijami ter tla. Po tleh je položena keramika in parket. Vhodna vrata so PVC, notranja lesena. Stanovanje je v dobrem stanju in zdrževano. Je opremljeno, pri čemer lahko večji del opreme ostane v stanovanju. Stanovanje se nahaja torej v visokem pritličju manjšega večstanovanjskega objekta zgrajenega 1938, etažnosti K+P+1+M (4 stanovanjske enote) in je dostopno skozi skupno stopnišče, ki vodi v klet in nadstropje. Na objektu je bila obnovljena fasada na južni in zahodni strani leta 2000. Stanovanja imata vse potrebne priključke (telefon, internet, KTV,... ), ki pa so trenutno v mirovanju. V hiši je tudi optični priključek. Ogrevanje je urejeno s lastno etažno CK na mestni plin ali elektriko. Voda se sedaj ogreva preko električnega grelca, možno pa je preurediti na peč CK. Strošek je odvisen od porabe, predvideva pa se da znaša strošek cca. 70 eur mesečno. Hiša nima upravnika, zato ostalih posebnih stroškov ni. Prav tako se lastniki še niso dogovorili za skupen rezervni sklad. Hiša se obnavlja v skladu z dogovorom med lastniki. V bližini se nahaja vsa potrebna infrastruktura (šola, vrtec, trgovina, pošta,...). Do avtocestnega priključka je 1 minuta vožnje z avtomobilom. K stanovanju pripada tudi del zemljišča na Zahodni in Južni strani, kjer se nahaja tudi nadstrešek za 1 avtomobil. Na zemljišču je možen tudi kakšen manjši vrtiček. Stanovanje je vpisano v ZK in je brez bremen. Stavba ima uporabno in gradbeno dovoljenje. Vseljivo je takoj. Primerno je za starejši par ali kot investicija za oddajo. Glede na lego ter razporeditev PRIPOROČAMO ogled in morebitni NAKUP! NAMIG POSREDNIKA: Stanovanje vseljivo takoj, brez posebnih stroškov vlaganja.
Complain
45.000 €
insa.si
1 soba
49.1 m²

Prodaja - Stanovanje - Enosobno

Podravska Maribor Pobrežje
1 sobno stanovanje v manjši večstanovanjski hiši s 4 enotami na Pobrežju, Mejna ulica PRODAMO. Stanovanje ima po podatkih GURS-a skupaj 49,10m2 površine od tega predstavlja stanovanje 36,90 m2 ter kletni prostor 12,20m2 površine. K tema dvema prostoroma pripada še podstrešje v velikosti 19,80m2 površine. Tloris stanovanja si lahko ogledate med slikami. Stanovanje je bilo v letu 2008 obnovljeno, zamenjana so bila okna s kvalitetnimi lesenimi okni. Prav tako je bila takrat obnovljena kopalnica z inštalacijami ter tla. Po tleh je položena keramika in parket. Vhodna vrata so PVC, notranja lesena. Stanovanje je v dobrem stanju in zdrževano. Je opremljeno, pri čemer lahko večji del opreme ostane v stanovanju. Stanovanje se nahaja torej v visokem pritličju manjšega večstanovanjskega objekta zgrajenega 1938, etažnosti K+P+1+M (4 stanovanjske enote) in je dostopno skozi skupno stopnišče, ki vodi v klet in nadstropje. Na objektu je bila obnovljena fasada na južni in zahodni strani leta 2000. Stanovanja imata vse potrebne priključke (telefon, internet, KTV,... ), ki pa so trenutno v mirovanju. V hiši je tudi optični priključek. Ogrevanje je urejeno s lastno etažno plinsko CK, ki pa ogreva tudi vodo. Strošek porabe mestnega plina tako znaša v povprečju cca. 50 eur mesečno. Hiša nima upravnika, zato ostalih posebnih stroškov ni. Prav tako se lastniki še niso dogovorili za skupen rezervni sklad. Hiša se obnavlja v skladu z dogovorom med lastniki. V bližini se nahaja vsa potrebna infrastruktura (šola, vrtec, trgovina, pošta,...). Do avtocestnega priključka je 1 minuta vožnje z avtomobilom. Stanovanje je vpisano v ZK in je brez bremen. Stavba ima uporabno in gradbeno dovoljenje. Vseljivo je takoj. Primerno je za starejši par ali kot investicija za oddajo. Glede na lego ter razporeditev PRIPOROČAMO ogled in morebitni NAKUP! NAMIG POSREDNIKA: Stanovanje vseljivo takoj, brez posebnih stroškov vlaganja.
Complain
79.900 €
agenti-nep.si
61.9 m²

Stanovanje dvosobno

Podravska, Maribor
Na odlični lokaciji v mestni četrti Maribor - Koroška vrata, je v urejenem večstanovanjskem objektu naprodaj delno obnovljeno dvosobno stanovanje. Stanovanje se nahaja v 3/3. nad. in je brez dvigala. Velikost stanovanje je bruto 61,90 m2, od tega bivalne površine 54 m2 in kleti 9 m2. Objekt je bil zgrajen leta 1960, leta 2008 je bila obnovljena - zamenjava strešna kritina in leta 2016 tudi fasada. Ima izdano energetsko izkaznico C, kar priča o dobri energetski učinkovitosti objekta. Lega je sever - jug in omogoča čudovite poglede na južni strani na Pohorje in na severni pogled na Kalvarijo in Urban. Stanovanje ima svojo etažno plinsko centralno ogrevanje, dvoslojna PVC okna, parkete v vseh prostorih razen v kopalnici in kuhinji ter je zelo razgibano. Sestavlja ga: predsoba, mini balkon, jedilnica, kuhinja, dnevna soba s francoskim balkonom, spalnica, mini garderobni prostor ter kopalnica. Stanovanje je praktično pripravljeno na vselitev. Kopalnica je starejša, potrebna osvežitve ali celovite prenove. Talne obloge v kuhinji so prepuščene izbiri novega lastnika, prav tako oprema. CENA: 79.900 EUR Parkirišča so pred objektom in na voljo za parkiranje stanovalcev bloka. Stanovanje je primerno za prijetno bivanje družine ali zaradi atraktivne točke (bližina fakultet) kot investicija - oddajo študentom. Priporočam nakup! Vabljeni na ogled.
Complain
129.000 €
insa.si
3 sobe
125.5 m²

Prodaja - Stanovanje - Trisobno

Podravska Maribor Pobrežje
Novejše 3 sobno stanovanje v vila bloku z atrijem, dvema balkonoma - eden je zaprt in predstavlja zimski vrt z izhodom na atrij, ter lastnim parkirnim prostorom v kletni etaži, v bližini nakupovalnih središč ter centra mesta na Ul.h.Vojka EKSKLUZIVNO PRODAMO! Odlično urejena manjša stanovanjska soseska vila blokov s parkirnimi površinami, podzemnimi garažami ter varnim-ograjenim okoljem je bila zgrajena leta 2004. Stanovanje se nahaja v visokem pritličju in ima lepo lego; vzhod, sever, zahod. Stanovanje odlikuje dobra razporeditev in usmerjenost prostorov, ki zagotavlja prijetno, prostorno in toplo počutje. Obsega predprostor, dnevno sobo z jedilnico v povezavi s kuhinjo s prehodom na zaprt balkon (zimski vrt) in atrij, spalnico, otroško sobo ter ločeno kopalnico in wc. Informativni tloris je na ogled med fotografijami. Prodajna bivalna površina po podatkih GURS-a znaša 68,9m2. Površina (celotna) z balkoni, kletjo, parkirnim mestom in atrijem (samo uporaba) znaša 125,50 m2 . Po tleh je kombinacija parketa in keramike. Stene so beljene kakor tudi strop. Ogrevanje in priprava tople vode je urejeno z lastno etažno centralno kurjavo z zemeljskim plinom. Urejeni so priključki za elektriko, plinovod, kanalizacijo in telekomunikacije, domofon... Dostop do zunanjih parkirnih površin in podzemne garaže je z daljinskimi upravljavci. Stanovanje je lepo ohranjeno in dobro vzdrževano – vsa ta leta v začasni uporabi. Blok in okolica so lepo vzdrževani in urejeni. Vgrajeni so lastni števci za porabo vode, plina, elektrike..., tako so stroški odvisni od lastnr porabe. Strošek rezervnega sklada znaša 16 eur in upravljanja cca 37 eur. Upravitelj stavbe je Kommunio. Stanovanje je delno opremljeno, vpisano v zemljiško knjigo in takoj vseljivo. PREDNOSTI STANOVANJA - prostorno stanovanje z balkonom, zimskim vrtom in uporaba atrija, - lasten parkirni prostor v podzemni garaži, - zunanja parkirišča za zapornico, - manjša soseska - vila blokov, - urejeno okolje, zelene in varne ograjene površine, - dobra lokacija: bližina šole, vrtca, nakupovalnih središč in centra mesta, NAMIG POSREDNIKA: Nakup stanovanja priporočam zaradi dobre lege, fukcionalne razporeditve in urejenega, mirnega okolja vila blokov.
Complain
69.900 €
insa.si
2 sobi
70.2 m²

Prodaja - Stanovanje - Dvosobno

Podravska Maribor Pobrežje
2 sobno stanovanje v manjši večstanovanjski hiši s 4 enotami na Pobrežju, Mejna ulica PRODAMO. Stanovanje ima po podatkih GURS-a skupaj 70,20m2 površine od tega predstavlja stanovanje 50,50m2 ter kletni prostor 19,70m2 površine. K tema dvema prostoroma pripada še podstrešje v velikosti 32,50m2 površine. Tloris stanovanja si lahko ogledate med slikami. Stanovanje je bilo v letu 2008 obnovljeno, zamenjana so bila okna s kvalitetnimi ALU okni. Prav tako je bila takrat obnovljena kopalnica z inštalacijami ter tla. Po tleh je položena keramika in parket. Vhodna vrata so PVC, notranja lesena. Stanovanje je v dobrem stanju in zdrževano. Je opremljeno, pri čemer lahko večji del opreme ostane v stanovanju. Stanovanje se nahaja torej v visokem pritličju manjšega večstanovanjskega objekta zgrajenega 1938, etažnosti K+P+1+M (4 stanovanjske enote) in je dostopno skozi skupno stopnišče, ki vodi v klet in nadstropje. Na objektu je bila obnovljena fasada na južni in zahodni strani leta 2000. Stanovanja imata vse potrebne priključke (telefon, internet, KTV,... ), ki pa so trenutno v mirovanju. V hiši je tudi optični priključek. Ogrevanje je urejeno s lastno etažno CK na mestni plin ali elektriko. Voda se sedaj ogreva preko električnega grelca, možno pa je preurediti na peč CK. Strošek je odvisen od porabe, predvideva pa se da znaša strošek cca. 70 eur mesečno. Hiša nima upravnika, zato ostalih posebnih stroškov ni. Prav tako se lastniki še niso dogovorili za skupen rezervni sklad. Hiša se obnavlja v skladu z dogovorom med lastniki. V bližini se nahaja vsa potrebna infrastruktura (šola, vrtec, trgovina, pošta,...). Do avtocestnega priključka je 1 minuta vožnje z avtomobilom. K stanovanju pripada tudi del zemljišča na Zahodni in Južni strani, kjer se nahaja tudi nadstrešek za 1 avtomobil. Na zemljišču je možen tudi kakšen manjši vrtiček. Stanovanje je vpisano v ZK in je brez bremen. Stavba ima uporabno in gradbeno dovoljenje. Vseljivo je takoj. Primerno je za starejši par ali kot investicija za oddajo. Glede na lego ter razporeditev PRIPOROČAMO ogled in morebitni NAKUP! NAMIG POSREDNIKA: Stanovanje vseljivo takoj, brez posebnih stroškov vlaganja.
Complain
68.000 €
bolha.com
2 sobi
49 m²

2-sobno stanovanje v centru mesta - Maribor-Center

Maribor Center Maribor-Center,Podravska
Regija: Podravska Kraj: Maribor Predel: Center Kraj ali naselje: Maribor-Center Naslov: Maribor-Center Posredovanje: prodam Tip stanovanja: 2-sobno Stanje objekta: rabljeno Leto izgradnje: 1993 Velikost (m 2 ): 49 Nadstropje: 3 Skupno št. nadstropij: 6 Energetski razred: C (35 - 60 kWh/m2a) Šifra pri prodajalcu: 8489 Ime in priimek agenta: Mojca Prekoršek Tel. številka: 02/22-99-700, 031/523-548, 041/542-828 Elektronski naslov: Št.licence: 00327 Dodatni opis: V centru mesta prodamo 2-sobno stanovanje , ki se nahaja v stanovanjskem bloku zgrajenem leta 1993 . Blok je urejen in vzdrževan. Stanovanje je v 3. nadstropju, blok ima dvigalo. Vhod v vse prostore je iz predsobe, desno je kuhinjska niša z jedilnico, naravnost sta dnevna soba in spalnica, levo je kopalnica. Stanovanju pripada še kletna shramba - 4, 8 m2. V sobah in predsobi je položen parket , v kopalnici je keramika , v kuhinjski niši je PVC talna obloga . Leta 2012 so bila vgrajena PVC okna, vgrajena sta števca za porabo vode. Energetski razred C (41 kWh/m2a). Možnost parkiranja na dvorišču (zapornica). Ostala bogata ponudba nepremičnin IDILA NEPREMIČNINE Damijan Kokol s.p. Partizanska 24, 2000 Maribor tel.: 02/ 22 99 700, 031/ 523 548 fax: 02/ 22 99 702 Nepremičninska posrednica: Mojca Prekoršek Več podatkov si oglejte na tej povezavi ... Oprema Dvigalo Priključki Centralna kurjava Telefon Domofon Kabelska TV
Complain
84.500 €
bolha.com
2 sobi
62.9 m²

Stanovanje, Podravska, Maribor, Tabor, 2-sobno, 62,9 m2, prodam

Maribor Tabor,Podravska
Regija: Podravska Kraj: Maribor Predel: Tabor Naslov: Plečnikova ul.13 Posredovanje: prodam Tip stanovanja: 2-sobno Stanje objekta: rabljeno Leto izgradnje: 1965 Leto zadnje adaptacije: 2014 Velikost (m 2 ): 62,90 Nadstropje: 3 Skupno št. nadstropij: 4 Energetski razred: B2 (25 - 35 kWh/m2a) Dodatni opis: Na zanimivi lokaciji na Taboru (nasproti Telekoma in v bližini UKC, Fakultete za zdravstvene vede in Medicinske fakultete) prodam dvosobno stanovanje s pripadajočo kletjo. Lokacija stanovanja omogoča, da ste v dobrih 10 minutah peš v središču mesta, če pa vam je ljubši prevoz z avtobusom, se lahko tja odpeljete iz bližnjega postajališča na Ljubljanski ulici. Stanovanje se nahaja v tretjem nadstropju in ima severno - južno lego in je klimatizirano. Energetska izkaznica: B2. Stanovanje je svetlo, toplo in zelo prijetno za bivanje. V letu 2014 je bilo v celoti obnovljeno ( novi parketi, nova keramika, zamenjane instalacije, renovirana kopalnica, v letu 2018 so bila vgrajena tudi drsna vrata med balkonom in dnevno sobo). Stanovanje je vpisano v zemljiško knjigo in je bremen prosto. Vseljivo po dogovoru. Za več informacij pokličite na št. 030 692 774 (med tednom po 16. uri): Oprema Loggia Shramba v kleti Več parkirnih mest Vpisano v zemljiško knjigo Priključki Plinovod Kabelski internet Klima Okolica Mestni promet Pošta Osnovna šola Trgovina Avtobusna postaja Zdravstveni dom Park, zelene površine
Complain
90 m²

Stanovanje trisobno Podravska, Maribor, Koroška vrata, Cena: 99.000,00 €

Podravska, Maribor, Koroška vrata
V CENTRU, NA KOROŠKI CESTI, PRODAMO 3-SOBNO STANOVANJE Z DVEMA BALKONSKIMA LOŽAMA, PARKIRNJE ZA RAMPO Prostorno in prijetno trisobno stanovanje z odlično razporeditvijo se nahaja v visokem pritličju večstanovanjske stavbe, je lepo ohranjeno, hkrati pa sproti vzdrževano. Stavba je bila zgrajena leta 1980, ima pa novo streho in novo fasado. Površina dela stavbe znaša 90,00 m2, uporabne površine je 81,60 m2 . Dve balkonski loži skupaj merita 6,70 m2, kletna shramba pa 1,70 m2. Opis prostorov: dolg hodnik je velik in prostoren. Na koncu hodnika, na desni strani je velika dnevna soba , ki ima izhod na zaprto balkonsko ložo in je s prehodom povezana z jedilnico in kuhinjo. Naravnost je manjši predprostor, od koder je vhod v otroško sobo , desno od nje kopalnica , na levi strani je še spalnica , ki ima izhod na balkonsko ložo , skrajno levo na hodniku pa samostojni WC z umivalnikom . Okna v otroški sobi in jedilnici so bila zamenjana. Prepleskano je bilo pred 6. meseci. Stanovanje ima zahodno lego ; je sončno, poleti ni vroče. Pozimi je stanovanje zelo toplo in ga ni potrebno veliko ogrevati. Na vseh oknih so zunanje rolete, balkona pa imata še zunanje žaluzije. Oprema : v stanovanju lahko ostane kompletno opremljena kuhinja (pečica, indukcijska plošča, hladilnik s skrinjo, pomivalni stroj), jedilna miza s stoli, dnevna soba s sedežno garnituro, velika garderobna omara v na hodniku. Stroški : upravljanje stavbe s stroški skupnega vzdrževanja, voda, odvoz smeti znašajo za tri osebe okoli med 90 in 100 EUR, ogrevanje pozimi okoli 40 EUR/mesečno (lahko tudi več, odvisno od porabe), plin za kuhanje 3 EUR, elektrika po porabi. RTV naročnina, KATV se plačajo posebej. Rezervni sklad je povišan in znaša 40 EUR mesečno. Ogrevanje je toplotno daljinsko, s kalorimetri na radiatorjih. V neposredni bližini je vsa potrebna infrastruktura , trgovina, banka, avtobusna postaja mestnega prometa, srednje šole in fakultete. V neposredni bližini je ena lepših sprehajalnih poti, ki vodi ob reki do Lenta, v drugo smer pa do Koblerjevega zaliva. Nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo in prosta vseh bremen. PRIPOROČAMO VSEM, KI SI ŽELIJO LEPO UREJENO IN OHRANJENO STANOVANJE, KJER NI POTREBNIH NUJNIH VLAGANJ, Z DVEMA BALKONSKIMA LOŽAMA IN S PARKIRNIM MESTOM ZA RAMPO. PRIMERNO TUDI ZA INVESTICIJO, KER SO V BLIŽINI FAKULTETE. MOGOČE JE TUDI PREVZETI SEDANJE NAJEMNIKE, KI SO ODLIČNI PLAČNIKI.
Complain
108.000 €
bolha.com
4 sobe
90 m²

Stanovanje, Podravska, Maribor, Center, 4-sobno, prodam

Maribor Center CENTER,Podravska
Regija: Podravska Kraj: Maribor Predel: Center Kraj ali naselje: CENTER Naslov: Vošnjakova ulica Posredovanje: prodam Tip stanovanja: 4-sobno Stanje objekta: rabljeno Leto izgradnje: 1910 Leto zadnje adaptacije: 2000 Velikost (m 2 ): 90,00 Nadstropje: 4 Skupno št. nadstropij: 5 Energetski razred: EI v izdelavi Ime in priimek agenta: Matija Sprogar Tel. številka: 031343344 Elektronski naslov: Dodatni opis: Posredujemo pri prodaji štirisobnega stanovanja, ki se nahaja v večstanovanjski hiš, v strogem centru mesta. Stanovanje se nahaja v IV. etaži, po podatkih iz Gursa zajema 90, 80 m2 površine dela stavbe. Obsega predsobo, kuhinjo z jedilnico, prehodno v veliko dnevno sobo in otroško sobo, iz hodnika sta ločeno dve spalnici in kopalnica in WC . Talne obloge so v klasičnih parketih, potrebno brušenja in lakiranja. Stanovanje je potrebno obnoviti.. Vgrajena so lesena okna z žaluzijami. Urejeni so priključki za vodo, elektriko, telefon, CATV. Ogrevanje je urejeno z etažno CK na elektriko. Stanovanje nima izdelanega plinskega priključka, vendar se nahaja na skupnem hodniku stavbe pred stanovanjem. Lega: Jug - Zahod K stanovanju pripada tudi kletni prostor v izmeri 10, 19 m2. Parkiranje je za stanovalce urejeno na dvoriščni strani objekta, ima eno parkirno mesto na razpolago.. Nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo. Zainteresirani nas pokličite na telefonsko številko 031 34 33 44 ! več na >>> *** Oprema Shramba v kleti Parkirno mesto Vpisano v zemljiško knjigo Priključki Plinovod Centralna kurjava Telefon ISDN Domofon Adsl Kabelski internet Kabelska TV Okolica Mestni promet Pošta Banka Vrtec Osnovna šola Trgovina Avtobusna postaja Igrišče Zdravstveni dom Park, zelene površine
Complain
399.000 €
bolha.com
4 sobe
197.7 m²

Stanovanje, Podravska, Maribor, Center, Cankarjeva ulica, 4-sobno, 197,7 m2, prodam

Maribor Center Cankarjeva ulica,Podravska
Regija: Podravska Kraj: Maribor Predel: Center Kraj ali naselje: Cankarjeva ulica Posredovanje: prodam Tip stanovanja: 4-sobno Stanje objekta: rabljeno Leto izgradnje: 1896 Leto zadnje adaptacije: 2017 Velikost (m 2 ): 197,70 Nadstropje: 1 Energetski razred: EI ni potrebna (334. člen EZ-1) Dodatni opis: Prodamo nadstandardno štirisobno stanovanje v centru mesta. Stanovanje je zelo svetlo in odprto, opremljeno in obnovljeno z opremo višjega kakovostnega razreda. Nahaja se v prvem nadstropju večstanovanjske staromeščanske stavbe iz leta 1896. Stanovanjske površine je 154 m2, ostalo sta dve urejeni kleti. Razporeditev prostorov je naslednja: - predsoba in hodnik, ki povezuje vse prostore - ob vstopu v stanovanje je wc in sobica z glavnimi instalacijami ter garderobo - prostorna dnevna soba (opremljena po meri narejenim kavčem italijanskega oblikovalca) - kuhinja z jedilnico, mini barom in zaprtim balkonom (oprema v kuhinji italijanskega oblikovalca Cappellini, aparati Simens in dvojni hladilnik Gorenje) - otroška soba ali pisarna - spalnica - kopalnica s kadjo tušem, dva umivalnika in wc - soba za goste ali otroška soba z izhodom na balkon - v centralnem delu stanovanja v obliki kocke je velika garderoba z dvema vhodoma Po vseh sobah je položen hrastov parket proizvajalca Weitzer. V kopalnici in WC-jih je keramika, sanitarna oprema je Villeroy & Boch , vodne pipe in prhe Hansgröhe. Plinska etažna peč Junkers omogoča v stanovanju talno ogrevanje v vseh prostorih, kjer lahko v vsakem posameznem prostoru reguliramo temperaturo. V glavnih dnevnih prostorih je urejen tudi rekuperacijski sistem zračenja. Pametni elektronski sistem, ki je vgrajen v stanovanju, nam omogoča, da lahko preko pametnega telefona z aplikacijo reguliramo zvočnike, ki so v vsaki sobi stanovanja, zapiranje in odpiranje rolet, reguliramo luči in temperaturo prostorov. Vsa okna so nova lesena, tri slojna termopanska zasteklitev. Ker je stavba pod spomeniško zaščito, so stene še dodatno izolirane z stekleno volno. Možnost parkiranja je na dvorišču za rampo. Stanovanje ima izjemno energijo z modernim pridihom. Priporočamo ogled in nakup! Oprema Balkon Shramba v kleti Več parkirnih mest Vpisano v zemljiško knjigo Priključki Centralna kurjava
Complain
99.000 €
bolha.com
3 sobe
80 m²

Stanovanje, Podravska, Maribor, Center, 3-sobno, 80,00 m2, prodam

Maribor Center,Podravska
Regija: Podravska Kraj: Maribor Predel: Center Posredovanje: prodam Tip stanovanja: 3-sobno Stanje objekta: rabljeno Leto izgradnje: 1950 Leto zadnje adaptacije: 2012 Velikost (m 2 ): 80,00 Nadstropje: 3 Skupno št. nadstropij: 4 Energetski razred: D (60 - 105 kWh/m2a) Šifra pri prodajalcu: 2012-832 Ime in priimek agenta: Milena Dugalić Tel. številka: 040 275 360 Elektronski naslov: umm.nepremicnine Dodatni opis: V centru mesta, na frekventni lokaciji , prodamo v 3.nadstropju vzdrževanega večstanovanjskega objekta , 3-sobno stanovanje, ki ima ima 80 m2 skupne površine, Je v celoti obnovljeno. Okna so nova, položeni novi parketi, obnovljena kopalnica z vsemi inštalacijami. Lega stanovanja je S-J, tako da lahko poleti tudi v največji vročini posedimo na balkonu na severni strani objekta. Iz večjega hodnika je vhod v kopalnico, dve veliki sobi in kuhinjo z dnevnim prostorom iz katere je izhod na balkon. Ogrevanje je urejeno z lastno etažno centralno kurjavo na plin , kar pripomore k nizkim stroškom ogrevanja. Stanovanju pripada še klet v kletnem delu objekta. Objekt v katerem se nahaja stanovanje je bil grajen 1950 leta in ima obnovljeno streho in fasado. Na dvorišču objekta je parkirni prostor, tako da parkiranje ni problem. Lokacija je zelo zanimiva, saj je v neposredni bližini vsa potrebna infrastruktura: fakulteta, trgovski centri, vrtci, osnovna šola, banka, pošta., železniška in avtobusna postaja... Priporočamo ogled in nakup! Oprema Balkon Shramba v kleti Parkirno mesto Vpisano v zemljiško knjigo Priključki Plinovod Centralna kurjava Telefon Kabelski internet Kabelska TV Okolica Mestni promet Pošta Banka Vrtec Osnovna šola Trgovina Avtobusna postaja Igrišče Zdravstveni dom Železniška postaja Park, zelene površine
Complain
170.000 €
bolha.com
4 sobe
144.8 m²

Stanovanje, Stanovanja Maribor, Tabor, 4-sobno, 144.8 m2 , prodam

Maribor Tabor Maribor - Tabor,Podravska
Regija: Podravska Kraj: Maribor Predel: Tabor Kraj ali naselje: Maribor - Tabor Posredovanje: prodam Tip stanovanja: 4-sobno Stanje objekta: rabljeno Leto izgradnje: 1925 Leto zadnje adaptacije: 2017 Velikost (m 2 ): 144.8 Vrt, terasa (m 2 ): 0 Skupno št. nadstropij: 4 Energetski razred: EI ni potrebna (334. člen EZ-1) Šifra pri prodajalcu: 100155-130 Ime in priimek agenta: Martina Maučec Tel. številka: 031 742 366 Elektronski naslov: martina.maucec Št.licence: 02287 Dodatni opis: PRODAMO prijetno, svetlo in prostorno 4. sobno stanovanje , v velikosti 144, 80 m2 (od tega je uporabne površine 120, 70 m2 ). Stanovanje se nahaja v 2. nadstropju staromeščanske stavbe , ki je bila grajena leta 1925. Stanovanje se ponaša z odlično lokacijo , saj je v neposredni bližini UKC, banka, avtobusna postaja za mestni promet, trgovina … in le dobrih 5 min peš do centra . Parkiranje je možno na skupnem dvorišču varovanem z zapornico ali v coni z dovolilnic. Obnova stanovanja – v celoti med letom 2015 in 2017 : vse inštalacije, okna (PVC), vhodna vrata, kopalnica, zamenjana etažna plinska peč... Stanovanje se prodaja zaradi selitve v hišo . Ogrevanje je s pomočjo etažne plinske peči na zemeljski plin. Prav tako je stanovanje klimatizirano. Stanovanje obsega: • hodnik, ki povezuje vse prostore v stanovanju, • dnevna soba z ložo za počitek in pogledom na mestno jedro, • spalnica z nameščenimi okni s povišano zaščito pred hrupom, • dve otroški sobi, • garderoba na koncu hodnika, • kuhinja z jedilnico, • odprta loža - balkon s pogledom na dvorišče, • ločen wc, • kopalnica s kadjo in pralnim utilitijem, • kletni prostor. Priporočamo nakup! Za več informacij nas pokličite! Več podatkov si oglejte na tej povezavi ... Oprema Balkon Shramba v kleti Parkirno mesto Vpisano v zemljiško knjigo Priključki Telefon Kabelska TV
Complain
64.3 m²

Izračun kredita Podravska, Maribor, Pobrežje

Izračun kredita Podravska, Maribor, Pobrežje
Podroben opis nepremičnine Dvosobno stanovanje z balkonom v Mariboru – Pobrežje - Mejna ulica, EKSKLUZIVNO PRODAMO. Bivalna enota se nahaja v urejenem bloku in naselju, neposredni bližini vse potrebne infrastrukture – zdravnika, vrtca, šole, pošte, banke, trgovine in mestnega središča. Hiter in takojšen dostop je tudi do avtocestnih povezav. Stanovanje obsega predsobo/hodnik, manjši večnamenski prostor, kuhinjo z jedilnico, kopalnico z WCjem, dnevno sobo z izhodom na balkon ter spalnico. Informativni tloris si lahko ogledate med slikami. Po podatkih GURS-a je v skupni velikosti 64,30 m2. Lega je Sever - Vzhod. Parkiranje je urejeno na skupnem parkirišču pred stavbo ali v bližnji okolici. Nahaja se v 4. nadstropju brez dvigala v večstanovanjski stavbi zgrajeni leta 1977. Leta 2017 so obnovili streho na objektu, leta 2011 fasado, ter leta 2015 skupni vhod in hodnike. Stanovanje je bilo sproti redno vzdrževano. Vhodna in notranja vrata so lesena. Po stenah in stropu je oplesk, po tleh je kombinacija laminata, keramike in pvc-ja . V vseh prostorih so leta 2006/2007 zamenjali okna (PVC) ter v letu 2017 odtoke v kopalnici in kuhinji, ter delno kopalniško opremo. Oprema, ki je sicer starejša – vendar še uporabna, ostane v celoti. Upravnik stavbe je podjetje Staninvest. Skupni obratovalni stroški znašajo cca 35 eur mesečno, rezervni sklad cca. 30 eur. Ogrevanje je urejeno preko skupne kurilnice – strošek le tega povprečno znaša cca 40 eur, strošek elektrike in vode se plačuje po porabi. Nepremičnina je vpisana v ZK, prosta bremen z urejenim lastništvom. Prevzem je možen takoj. NAMIG POSREDNIKA: Urejeno naselje, neposredna bližina centra mesta Maribor, hiter dostop do avtoceste, vsa potrebna infrastruktura na takojšnjem dosegu. PRIPOROČAM ogled in morebiten nakup.
Complain
213.525 €
salomon.si
187 m²

PRODAMO PROSTORNO STANOVANJE V VILI POD POHORJEM

MB-Mesto,MO Maribor
Naselje: maribor ID oglasa: 490151001-856 Ogled oglasa na strani ponudnika V Mariboru, tik pod Pohorjem in v neposredni bližini smučarske arene in gondole, je bila v letu 2012 zgrajena vila, ki sodi po svoji značilnosti, funkcionalnosti, kvaliteti in lokaciji prav gotovo med nadstandardne. Umeščena je v urejenem urbanem naselju, s prečudovitim razgledom na Pohorje (smučarsko areno, gondolo in pohorske gozdove), ter na mesto Maribor, ki je le streljaj od lokacije. Področje Pohorja ponuja nešteto možnosti za rekreacijo, predvsem pa kvalitetno bivalno okolje. Grajena je po sistemu energetsko varčen objekt, z izbranimi, visoko kvalitetnimi naravnimi materiali. Vila ima štiri stanovanjske enote, prodaja pa se štirisobno stanovanje v nadstropju desnega dela objekta. Stanovanje meri 187 m2 (od tega 103,40 m2 stanovanjske površine, 46,40 m2 odprta terasa na strehi objekta, 4,30 m2 odprt balkon, 5,90 m2 shramba v kleti ter 12,500 m2 garaža). V kvadraturo je zajeta tudi nedokončana večnamenska soba, ki jo lahko glede na neposredno bližino terase uporabimo kot letno kuhinjo, fitness, savno ali ločeno garsonjero za odraslega otroka. S terase je čudovit pogled na Pohorje in snežni stadion in predstavlja miren kotiček, kjer si lahko oddahnemo od napornega vsakodnevnega urnika. Terasa je delno pokrita z ploščami, delno pa je urejena kot zelenica. Talne obloge so visokokavostni parketi in keramika, prav tako spada v višji cenovni razred oprema kopalnice - sanitarna keramika. Objekt je zasnovan funkcionalno in racionalno ENERGIJSKO - STROŠKOVNO IN ZVOČNO UČINKOVITO; arhitekturna zasnova in uporaba kvalitetnih naravnih materialov zagotavljata energetsko varčnost in dobro zvočno izolacijo. Grajen je z opeko Phoroterm, fasada je BAUMIT - 20 % boljše izolacijske lastnosti - 17 cm, okna so visokokakovostna les/aluminij - troslojna zasteklitev na oknih so visokokakovostne Alu žaluzije in komarniki, vrata so proti vlomna. Prav tako so visoke kakovosti vse talne obloge - keramika in parket. Stanovanje je klimatizirano. ZELO PRIPOROČAMO VSEM, KI IMATE VISOKE ZAHTEVE GLEDE KAKOVOSTI BIVANJA IN ZASE HOČETE LE NAJBOLJŠE! Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.
Complain
159.000 €
bolha.com
3 sobe
85 m²

Stanovanje, Podravska, Maribor, Tabor, 3.5-sobno, 85,00 m2, prodam

Maribor Tabor,Podravska
Regija: Podravska Kraj: Maribor Predel: Tabor Posredovanje: prodam Tip stanovanja: 3.5-sobno Stanje objekta: rabljeno Leto izgradnje: 2008 Velikost (m 2 ): 85,00 Energetski razred: - Šifra pri prodajalcu: PS4645113KA Ime in priimek agenta: Karmen Rubin Tel. številka: 080 1633 Elektronski naslov: Št.licence: 2180, MOP Dodatni opis: Pozdravljeni, Predstavljam vam prostorno in svetlo 3, 5 sobno stanovanje na Taboru! KJE: Magdalena OBJEKTIVNI PODATKI: Stanovanje se nahaja v novejšem objektu na Taboru na odlični lokaciji, kjer je vsa potrebna infrastruktura v neposredni bližini in dosegljiva peš (šola, vrtec, trgovina, zdravstveni dom, UKC Maribor, …). Blok je letnik 2008, samo stanovanje pa se nahaja v drugem nadstropju do koder vas pripelje dvigalo. Gre za izredno svetlo in toplo stanovanje, saj so prav vsa okna obrnjena proti Pohorju (jug, zahod). Ker ima še dva balkona ter parkirno mesto v garaži je to le še dodaten plus za vaš ogled. Stanovanje (obsega 85 m2) ima naslednje prostore: hodnik, dnevna soba z jedilnico in kuhinjo ter izhodom na večji balkon, spalnica z vgradnimi omarami, dve otroški sobici (ena ima še balkon) ter kopalnica. Kuhinja je nova (stara eno leto) in ima za dodatne obiske tudi podaljšan pult, tako da prostora zagotovo ne zmanjka. V stanovanju trenutno živi štiri članska družina, kar pomeni, da je primerno tako za družino kot tudi za tiste, ki si želite več udobja. Pripada mu še kletna shramba. V stanovanju ostane kuhinja brez gospodinjskih aparatov ter vgradne omare, ostala oprema je stvar dogovora in ni zajeta v ceno stanovanja. Lep pozdrav, vaša Karmen (iskrena prijateljica in ženska, ki ima ključ vašega novega doma) Oprema Loggia Dvigalo Pokrit parkirni prostor Vpisano v zemljiško knjigo Priključki Domofon
Complain
399.000 €
bolha.com
4 sobe
197.7 m²

nadstandardno, 4 sobno stanovanje v centru Maribora - Stanovanje,...

Maribor Center Maribor - Center,Podravska
Regija: Podravska Kraj: Maribor Predel: Center Kraj ali naselje: Maribor - Center Naslov: Cankarjeva ulica Posredovanje: prodam Tip stanovanja: 4-sobno Stanje objekta: rabljeno Leto izgradnje: 1896 Leto zadnje adaptacije: 2017 Velikost (m 2 ): 197.7 Nadstropje: 1 Skupno št. nadstropij: 2 Energetski razred: EI ni potrebna (334. člen EZ-1) Šifra pri prodajalcu: 02351-10 Ime in priimek agenta: Martin Anžel Tel. številka: 041 988 937 Elektronski naslov: Št.licence: 02351 Dodatni opis: Izjemno nadstandardno popolnoma opremljeno , generalno obnovljeno staromeščansko stanovanje v centru mesta Maribor , prodamo. Stanovanje je locirano v eminentni večstanovanjski staromeščanski stavbi iz leta 1896 . Štiri sobno stanovanje v prvem nadstropju obsega 157, 5 m2 z balkonom in dodatno še kletni prostor velikosti 36, 90 m2 Leta 2015 in 2017 je bilo generalno obnovljeno: tlaki, podi, stene, stropovi, kompletna inštalacija, stavbno pohištvo, kopalnica, pregraditve sob, vgrajena garderobna soba... Izbrani materiali so višjega kakovostnega in cenovnega razreda v puristični eleganci ter drzni kombinaciji modernega trenda in staromeščanskega flera, primerni hedonističnemu stilu življenja. Razporeditev: -prostorna predsoba in hodnik, ki povezuje vse prostore, -wc za goste, -garderobna soba za goste, -kuhinja z jedilnico in barom, -dnevna soba, -pisarna, -spalnica, -garderobna soba, -kopalnica s tušem, kadjo , wc, -soba za goste. Tehnične karakteristike: Vgrajena so nova lesena okna, 3 slojna termopanska zasteklitev, oblikovno v skladu s fasado in po smernicah Spomeniškega varstva . Zunanje stene stanovanja, ki so sicer tudi do 75 cm debele, so še dodatno izolirane s stekleno volno. Vhodna vrata so posnetek prvotnih, lesena. Ohranjeni so leseni deli notranjega balkona. Talne obloge : hrastov parket Weitzer , ki je nivojsko izravnan v vseh prostorih, v kopalnici in wc je keramika, sanitarna oprema Villeroy & Boch , vodne pipe in prhe Hansgröhe. Talno ogrevanje je urejeno v vseh prostorih. Nameščena je plinska etažna peč Junkers, priklop mestni plin. Omogočena je individualna nastavitev temperature v vsakem posameznem prostoru. Urejen je rekuperacijski sistem zračenja v glavnih dnevnih prostorih. Vsa svetila so LED , nizozemskega proizvajalca, individualno so nastavljiva v vsakem prostoru. Lestenci so unikatni design izdelki priznanega proizvajalca Arteimide. Montiran je t.i. "smart elektronic sistem s katerim reguliraš vse od temperature, zvočnikov, svetlobe v vsakem prostoru in vsakem času preko iPad. Oprema kuhinje je proizvod italjanskega Cappellini kuhinjskega mogotca, vgrajeni so kuhinjski aparati Siemens in dvojni hladilnik je proizvod Gorenja. Določena oprema v stanovanju je unikatna. Parkiranje je omogočeno na notranjem dvorišču, ločeno z zapornico. Občasno so naprodaj tudi garaže, locirane na dvoriščni strani. Vsa infrastruktura je v bližini, prav tako mestni park, Piramida, Kalvarija... Stanovanje se prodaja popolnoma opremljeno. Za dodatne informacije me kontaktirajte. Ogled možen le po predhodnem dogovoru. Nepremičnina je vpisana v Zemljiško knjigo. Ta večstanovanjska stavba je zaščitena enota nepremične kulturne dediščine in zato, v skladu s 334. členom (odst. 6) Energetskega zakona, nima energetske izkaznice. Oprema Balkon Shramba v kleti Parkirno mesto Priključki Plinovod Telefon Klima
Complain
79.900 €
bolha.com
2 sobi
61.9 m²

Stanovanje, Podravska, Maribor, Center, 2-sobno, 61,90 m2, prodam

Maribor Center,Podravska
Regija: Podravska Kraj: Maribor Predel: Center Naslov: Gosposvetska Posredovanje: prodam Tip stanovanja: 2-sobno Stanje objekta: rabljeno Leto izgradnje: 1960 Velikost (m 2 ): 61,90 Nadstropje: 3 Energetski razred: C (35 - 60 kWh/m2a) Ime in priimek agenta: Marjana Rajšp Tel. številka: 041522748 Elektronski naslov: Št.licence: 00470 Dodatni opis: Maribor, Gosposvetska cesta prodamo 2-sobno stanovanje z balkonom v izmeri 61, 90 m2 (neto 54 m2), ki se nahaja v bloku zgrajenem 1960. Stanovanje obsega: hodnik, kuhinjo, dnevno sobo, spalnico, kopalnico z WC-jem ter kletno shrambo. Orientirano je S-J. Okna so PVC. Leta 2003 so bile obnovljene instalacije. Talne obloge: klasični parket, keramika v kopalnici. Ogrevanje je urejeno s CK-etažno plinsko. Stanovanje je takoj vseljivo. Oprema Shramba v kleti Priključki Plinovod Centralna kurjava
Complain
82.000 €
c21.si
61.7 m²

Maribor, Nova vas

Maribor, Nova vas
MB, Nova vas Na sončni lokaciji s pogledom na Pohorje prodamo svetlo, obnovljeno, opremljeno 2-sobno stanovanje z balkonom in izredno funkcionalno razporeditvijo, v skupni …
Complain
159.000 €
bolha.com
3 sobe
87.25 m²

Stanovanje, Podravska, Maribor, Tezno, Panonska ulica, 3-sobno, 87,25 m2, prodam

Maribor Tezno Panonska ulica,Podravska
Regija: Podravska Kraj: Maribor Predel: Tezno Kraj ali naselje: Panonska ulica Posredovanje: prodam Tip stanovanja: 3-sobno Stanje objekta: rabljeno Leto izgradnje: 2000 Velikost (m 2 ): 87,25 Vrt, terasa (m 2 ): 62,00 Nadstropje: Pritličje Skupno št. nadstropij: 3 Energetski razred: C (35 - 60 kWh/m2a) Ime in priimek agenta: Mojca Žižek Tel. številka: 041 420 093 Elektronski naslov: Dodatni opis: Na Panonski ulici v Mariboru prodajamo večje stanovanje, katerega odlikujejo prostornost, svetlost in velik atrij, ki ga lahko izkoristite za svoje ideje. Stanovanje se nahaja v pritličju objekta z oskrbovanimi stanovanji in ima dva vhoda. Stanovanje je dobro ohranjeno, grajeno iz kvalitetnih materialov in nadgrajeno s nadstandardnimi detajli. Tako so radiatorji prekriti z ličnimi lesenimi ogrodji, za dodatno udobje pa bosta poskrbeli dve klimi in električne žaluzije. Prostori so dobro opremljeni z električnimi vtičnicami in stikali, po tleh pa je položen svetel parket. Za varnost vašega novega doma je maksimalno poskrbljeno s protivlomnimi vrati, varovalnimi železnimi mrežami na oknih in vratih ter varovanjem podjetja Protect. Prostori: dnevna soba, garderobna omara, stranišče s priročno shrambo, TV soba, kuhinja z jedilnico, spalnica z delovnim kotičkom, kopalnica, atrij ( na atrij se dostopa iz TV sobe, dnevne sobe ter spalnice z delovnim kotičkom) Nadstandardno oskrbovano stanovanje odlikujejo: - 2 veliki stekleni steni z urejenimi vhodom na in iz terase - Garderobna omara - 2 sanitarije - Vodnjak na atriju - Nadstandardna kopalnica velika 9m2 (v njo se dostopa iz dnevne sobe in iz spalnice), ki ima kar tri načine ogrevanja; talno gretje, CK plin, električno ogrevanje. Stanovanje je zaradi svoje velikosti in odličnega atrija na trgu prava redkost, zato priporočamo ogled! VIRTUALNI OGLED: *** *Oskrbovana – varovana stanovanja so arhitekturno prilagojena gibalno oviranim osebam, z dvigalom in opremljena s klicno napravo za klic v sili 24 ur dnevno. Vaša posrednica za to nepremičnino: Mojca, navdušena raziskovalka življenja, ljubiteljica čokolade in pozitivnih ljudi, z vami že 12 leto – od priporočila do priporočila Oprema Atrij Več parkirnih mest Dvigalo Oskrbovana stanovanja Priključki Kabelski internet Klima Toplotna črpalka Okolica Mestni promet Pošta Trgovina Zdravstveni dom Park, zelene površine
Naročite se posodobitve iskalne poizvedbe po e-pošti:
Maribor, Stanovanje razprodaja
We at Flatfy use cookies to improve quality of your overall browsing experience. By using our services you agree to our use of cookies.Learn more