31.5 m²
450
2018-3-14
Bled, turistično trgovski center ( TTC), oddamo poslovni prostor na odlični legi v pritlični etaži stavbe. Poslovni prostor meri 31,50 m2 in obsega prodajni prostor, garderobo in skladišče ter sanitarije. Lokal je pripravljena za poslovanje. Lega lokala je odlična, v pritlični etaži centra, gre za peti lokal v nizu lokalov na najbolj obiskanem delu trgovskega centra. Lokal ima velika izložbena okna, poleg sodi tudi pripadajoči pokriti prostor pred lokalom za postavitev reklamnih artiklov.
Večnepremicnine.si21.com
314 m²
1,250,000
2018-3-9
Bled, na edinstveni lokaciji, blizu jezera in z lepim razgledom se prodaja starejša hiša, ki je primerna za obnovo ali nadomestno gradnjo. Pripadajajo ji tudi kmetijska, gozdna in zemljišča namenjena za turistične namene, vse v skupni velikosti 27.212 m2.Zastopniki prodajalca - kupec ne plača provizije.
Večbolha.com
2 sobe
58 m²
190,000
2018-3-16
Večbolha.com
250 m²
1,000,000
2018-3-16
Večbolha.com
400 m²
1,100,000
2018-3-16
Večbolha.com
2655 m²
300
2018-3-14
Na Bledu prodamo zazidljivo zemljišče površine 2655 m2, skupaj z dostopom – potjo v izmeri 70 m2, po ceni 300 EUR na m2. Gre za mirno, lepo lokacijo ob robu naselja, v bližini Ribenske ceste, od jezera oddaljeno slabih 10 minut hoje. Zemljišče je pravilne oblike in v popolni ravnini. Je solastniško in se lahko prodaja kot celota ali razdeljeno na dve polovici.
Večbolha.com
23 m²
64,000
2018-3-17
Rčitno, planina nad Bledom, lesena počitniška hiška - brunarica, na idilični legi v gozdnem robu, s pogledom na travnike in pašnike te lepe planine. Rčitno je slikovita planina nad Blejskim jezerom pod Pokljuko. V preteklosti je bila namenjena predvsem paši in košnji, pot do nje pa tudi za spravilo lesa iz Pokljuških gozdov. Danes na njej ni več pastirskih stanov, ampak več lepo urejenih počitniških hišk, še vedno pa se planina uporablja za pašo goveda in drobnice. Planina Rčitno je poznana gorskim kolesarjem, pa tudi jezdecem in pohodnikom, kot vmesna postaja na poti z Bleda proti gori Galetovec in ciljem na Pokljuki. Brunarica v pritličju obsega večnamenski prostor s kuhinjsko nišo, jedilnico in štirimi ležišči, v izmeri okrog 15 m2. Podstrešje ni izdelano, možno je izdelati spalnico z več ležišči, meri pa okrog 20 m2. Ob stavbi stoji samostojni objekt, v katerem je lepo izdelana kopalnica in stranišče. Stavba je bila zgrajena leta 1965, na podlagi gradbenega dovoljenja, je legalno zgrajena stavba s hišno številko. Je skrbno vzdrževana, v dobrem stanju, opremljena in takoj vseljiva. Skupaj s sosednjim objektom ima stavba tudi skupno vodno zajetje. Električna energija se zagotavlja z solarnimi celicami, v kombinaciji suhim akumulatorjem. Zemljišče meri 476 m2 .
Večnepremicnine.si21.com
150 m²
335,000
2018-3-9
Bled, počitniško naselje Na Jasi, stanovanjska hiša z dvema apartmajskima enotama, na izredno mirni lokaciji na obrobju Bleda, neposredno ob gozdu, pod hribom Dobra gora. Naselje Na Jasi je nastalo okrog leta 1975, kot naselje kvalitetno izdelanih počitniških hiš. Lokacija je res idealna za počitniško bivanje na Bledu, hrib Straža namreč naselje popolnoma izolira od turističnega vrveža na Bledu, obenem pa je do centra mesta le 15-20 minut hoje. Iz hiše ste po nekaj korakih že na gozdni stezi, ki poteka za hišo, tam pa se lahko odločite za sprehod v več smeri - v Ribno, na Dobro gor, na Stražo, na Milno do jezera itd. Po bližnjici med obema hriboma Dobro goro in Stražo do kopališča na Mlinem le 20 minut hoje. Hiša se sestoji iz dveh ločenih apartmajskih enot z samostojnim vhodom in parkirišči: 1.) apartma v kletni etaži, klet je nad nivojem zemljišča le z zadnjim delom vkopana v zemljišče, obsega: bivalni prostor, i združuje kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo, kopalnica, kotlovnica, ter dve spalnici, skupaj okrog 58 m2, ; pred apartmajem se nahaja parkirišče in manjša terasa, 2.) večji apartma v pritličju in mansardi stavbe, ki v pritličju obsega dnevno sobo, balkon , kuhinjo z jedilnico, kopalnico in spalnico; v mansardi pa dve spalnici, kopalnico in balkon, skupaj okrog 90 m2, pred vhodom v apartma se nahaja parkirišče, za stavbo pa večja terasa, Notranjost hiše je bila leta 2016 poponoma obnovljena in opremljena, oba enoti sta sodobno in kvalitetno urejeni in popolnoma opremljeni, pripravljeni za oddajanje v turistične namene. Iz obeh balkonov je lep pogled na gorovje Karavank. V hiši je okrog 150 m2 površine, zemljišče meri 316 m2.
Večnepremicnine.si21.com
733 m²
350,000
2018-3-14
Prodamo hišo na Bledu. Ima vse priključke od kabelske, interneta, itd... Vse je vpisano v zemljiško knjigo. Stanovanska hiša ima 733m2, zgrajena je bila leta 1965. Prizidek hiše je bil zgrajen leta 1985. Parcela je velika 1357m2. Nahaja se na odlični lokaciji Bleda - dobrih 500 metrov od samega centra Bleda. Primerna tudi za apartmaje. Pokličite in zmenili se bomo za ogled.
Večbolha.com
408 m²
467,500
2018-2-26
Posredujemo pri prodaji komfortne stanovanjske hiše z dvema apartmajema in registrirano dejavnostjo za oddajo. Hiša s pripadajočim zemljiščem (712m2) se nahaja v idilični vasici Ribno pri Bledu, blizu Blejskega jezera a vseeno ravno prav oddaljena od vrveža, saj je hiša na obrobju vasi, tik ob gozdu s prečudovitim pogledom na reko Savo Bohinjko ter okoliško hribovje. Hiša je kvalitetno grajena (l. 1992, opeka), v celoti je talno ogrevana, v dnevni sobi je kamin. Dodatna možnost ogrevanja na kurilno olje ali pelete, okoli celotne hiše se v dveh nadstropjih razteza širok balkon. Parkiranje v garaži za eno vozilo, ter dodatna 3-4 vozila pred hišo. Možnost izdelave dodatnih aprtmajev, saj je hiša prostorna s praktičnim tlorisom in skoraj vsaka spalnica ima svojo kopalnico z wc-jem. Oddaljenost: - Blejsko jezero 3 km. - smučišče Straža 2, 5 km, - bencinski servis 2 km, - športno igrišče 1 km, - športna dvorana 2 km, - center mesta 2 km, - letališče Brnik 18 km, - golf igrišče 3 km, - bližina izletniških točk in odlično izhodišče za pohodnike, - plaža 3 km, - gostinski objekti 1 km, - avtobusna postaja 1 km, - pošta 2 km, - železniška postaja 4 km, - casino 2 km, - trgovinski objekti 500 m, - terme, zdravilišče 2 km. Nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo in je pravno urejena in bremen prosta. Vseljivo po dogovoru. Drugi pogoji prodaje: plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec plača del stroška za posredovanje v višini 2% + DDV od prodajne cene. Vljudno vabljeni na ogled! Vabljeni, da si ogledate preostalo ponudbo nepremičnin na naši spletni strani www.re-max.si. Prav tako vas vabimo, da nas kontaktirate, za posredovanje pri prodaji ali oddaji vaše nepremičnine na www.re-max.si. RIBNO PRI BLEDU, STANOVANJSKA HIŠA Z APARTMAJI
Večbolha.com
440 m²
390,000
2018-2-25
Na idilični, sončni lokaciji prodamo samostojno stanovanjsko montažno hišo s pripadajočim zemljiščem v izmeri 892 m2. Hiša obsega klet, pritiličje in mansardo. Velika klet obsega več prostorov, kjer je možno izdelati tudi dva apartmaja. Pritličje obsega kuhinjo z jedilnico in shrambo ter izhod na pokrito teraso; dnevna soba s kaminom je nekoliko dvignjena od jedilnice. V mansardi je spalnica s svojo garderobo in kopalnico, galerija, ter na drugi strani ena večja soba s svojo kopalnico in garderobo, ter še manjši kabinet. Ogrevanje je CK na mestni plin. Povsod po hiši je talno gretje. Hiša leži na odlični lokaciji, saj ste dejansko v naravi in v miru, kljub temu so turistični in športni centri v bližini. Do Bleda je 10 minut vožnje, do Pokljuke in Kranjske gore pa pol ure vožnje. Avtocestni priključek je oddaljen le dve minuti. Hiša je na voljo po dogovoru. Prodajalec ima s posrednikom družbo K3 KERN d.o.o. sklenjeno pogodbo o posredovanju pri prometu z nepremičninami za dogovorjeno plačilo posredovanja v višini 4% + DDV. Pogoj prodajalca je, da kupec nosi polovico plačila za posredovanje, to je 2% + DDV. Ogledi možni samo po dogovoru s posrednikom.
Večnepremicnine.si21.com
440 m²
390,000
2018-2-23
Na idilični, sončni lokaciji prodamo samostojno stanovanjsko montažno hišo s pripadajočim zemljiščem v izmeri 892 m2. Hiša obsega klet, pritiličje in mansardo. Velika klet obsega več prostorov, kjer je možno izdelati tudi dva apartmaja. Pritličje obsega kuhinjo z jedilnico in shrambo ter izhod na pokrito teraso; dnevna soba s kaminom je nekoliko dvignjena od jedilnice. V mansardi je spalnica s svojo garderobo in kopalnico, galerija, ter na drugi strani ena večja soba s svojo kopalnico in garderobo, ter še manjši kabinet. Ogrevanje je CK na mestni plin. Povsod po hiši je talno gretje. Hiša leži na odlični lokaciji, saj ste dejansko v naravi in v miru, kljub temu so turistični in športni centri v bližini. Do Bleda je 10 minut vožnje, do Pokljuke in Kranjske gore pa pol ure vožnje. Avtocestni priključek je oddaljen le dve minuti. Hiša je na voljo po dogovoru. Prodajalec ima s posrednikom družbo K3 KERN d.o.o. sklenjeno pogodbo o posredovanju pri prometu z nepremičninami za dogovorjeno plačilo posredovanja v višini 4% + DDV. Pogoj prodajalca je, da kupec nosi polovico plačila za posredovanje, to je 2% + DDV.Ogledi možni samo po dogovoru s posrednikom.
Večbolha.com

Samostojna hiša, prodaja

Gorenjska Bled Bled
314 m²
1,250,000
2018-2-20
Bled, na edinstveni lokaciji, blizu jezera in z lepim razgledom se prodaja starejša hiša, ki je primerna za obnovo ali nadomestno gradnjo. Pripadajajo ji tudi kmetijska, gozdna in zemljišča namenjena za turistične namene, vse v skupni velikosti 27.212 m2. Zastopniki prodajalca - kupec ne plača provizije.
Večabc-nepremicnine.si
184.18 m²
430,799
2018-2-20
Na prelepi lokaciji v naposredni bližini Blejskega jezera se nahajata 2 novo zgrajeni vili. V vsaki so 3 bivalne enote različnih kvadratur. Vsaka stavba je izdelana kot trojček, enote pa so deljene vertikalno. Posamezna enota obsega klet, pritličje in mansardo. Ogrevanje: zemeljski plin. Vse enote imajo pogled na Blejsko jezero, v ozadju pa se širijo mogočni pokljuški gozdovi. V bližini je eno najlepših golf igrišč v Evropi. Prodajni pogoj prodajalca je, da kupec plača del plačila za posredovanje v višini 2% od prodajne cene + DDV. Cena vsebuje DDV.
Večta-bu.si
314 m²
1,250,000
2018-2-19
Bled, na edinstveni lokaciji, blizu jezera in z lepim razgledom se prodaja starejša hiša, ki je primerna za obnovo ali nadomestno gradnjo. Pripadajajo ji tudi kmetijska, gozdna in zemljišča namenjena za turistične namene, vse v skupni velikosti 27.212 m2. Zastopniki prodajalca - kupec ne plača provizije.
Večnepremicnine.si21.com
184.76 m²
396,900
2018-2-20
Na prelepi lokaciji v naposredni bližini Blejskega jezera se nahajata 2 novo zgrajeni vili. V vsaki so 3 bivalne enote različnih kvadratur. Vsaka stavba je izdelana kot trojček, enote pa so deljene vertikalno. Posamezna enota obsega klet, pritličje in mansardo. Ogrevanje: zemeljski plin. Vse enote imajo pogled na Blejsko jezero, v ozadju pa se širijo mogočni pokljuški gozdovi. V bližini je eno najlepših golf igrišč v Evropi. Prodajni pogoj prodajalca je, da kupec plača del plačila za posredovanje v višini 2% od prodajne cene + DDV. Cena vsebuje DDV.
Večta-bu.si
3 sob
75 m²
185,000
2018-2-20
BLED, STANOVANJE, ATRAKTIVNA LOKACIJA 300 m od blejskega jezera, 75 m2, adaptirano leta 2014, prodamo. V neposredni bližini blejskega jezera in gradu prodamo lepo urejeno tri sobno stanovanje. Stanovanje se nahaja v prvem nadstropju z balkonom in čudovitim pogledom na hribe. Obsega velik bivalni prostor s kaminom, prostoren predprostor, eno veliko spalnico in dve manjši otroški sobi ter utility. Stanovanju pripada tudi klet. Stanovanje se že oddaja turistom preko znanih portalov in ima polno zasedenost, tako, da je primerno kot investicija. Možna pa je tudi kompenzacija z manjšim stanovanjem v Ljubljani. Lepo vabljeni k ogledu!
Večljubljananepremicnine.si
1 sobi
31 m²
90,000
2018-2-21
Enosobno stanovanje v izmeri 30, 78 m2. Nahaja se na lepo urejeni mirni lokaciji v neposredni bližini Mercatorja, 10 min od centra Bleda. Stanovanje je bilo v celoti renovirano leta 2005. Leži v pritličju večstanovanjske stavbe, ki je prav tako v celoti sanirano (streha, fasada, izolacija, vhodna vrata, stopnišče in domofoni). Stanovanje obsega: sobo v izmeri 13, 9 m2, kuhinjo v izmeri 9, 65 m2, kopalnico v izmeri 2, 06 m2, predsobo v izmeri 1, 84, klet v izmeri 2, 5 m2 in drvarnico v izmeri 0, 83m2. Ogrevanje je na elektriko. Parkiranje je urejeno pred blokom ( sporazumna razdelitev z ostalimi solastniki). ZK urejeno
Večbolha.com
4 sob
173.93 m²
406,000
2018-2-11
Bled, stanovanjske enote s krasnim pogledom na jezero in Blejski otok. Nad Blejskim jezerom prodajamo še tri novozgrajene bivalne enote, eno stanovanje in dva apartmaja, na lokaciji s krasnim razgledom na jezero z otokom, gorovje Karavank ter planoto Jelovica. Enote so izdelane v dveh stavbah, v vsaki stavbi sta dve stanovanji in en apartma. Vsaka stavba je izdelana kot stanovanjski trojček, enote so namreč deljene vertikalno, vsaka enota obsega klet, pritličje, mansardo in mansardo 2. Vse enote imajo pogled na jezero. Enote se prodajajo v zaključeni fazi, na ključ. V vseh enotah je vgrajeno talno gretje ter dodatno radiatorsko gretje v kopalnicah. Vsaka enota ima pokriti prostor - nadstrešek pod teraso za dva avtomobila. Vsaka enota ima pripravljene instalacije za vgradnjo klima naprav in sicer z eno zunanjo enoto in tremi notranjimi enotami, v P, M in G etaži po ena naprava. V srednji enoti v M etaži so pripravljene instalacije za montažo jakuzija. V vseh kletnih enotah so pripravljene instalacije za montažo jakuzija ali savne.. Jakuzi in savna je strošek kupca. V P etaži je pripravljen dimnik in dovod zraka ter prostor za montažo kamina. Kopalnice in WC so opremljeni s sanitarno keramiko in tuš kabinami. Zunanja ureditev je izdelana in vzdrževana. STANOVANJE S1 V OBJEKTU B : Stanovanje meri 153,93 m2 obsega pa V KLETI - kopalnico, telovadnico, dve shrambi, ter nadstrešek za parkiranje dveh osebnih vozil, V PRITLIČJU - dnevno sobo, kuhinjo in jedilnico, WC, predprostor, večjo teraso, V MANSARDI dve spalnici, kopalnico, dva balkona, ter na MANSARDI 2 spalnica, kot galerija, s stopniščem. V kletni etaži je možnost postavitve kompletnega SPA-ja ( jacuzzi, tuš, telovadnica, masažni del, savna), priključki so že pripravljeni. V nadstropju so bivalni prostori, v dnevnem prostoru bo izdelan odprt kamin, iz dnevne sobe se izstopa ne večjo teraso s krasnim razgledom. Talne obloge so les in keramika, stopnice so lesene. Ogrevanje stavbe oziroma enot je talno, z dodatnimi radiatorji v kopalnicah, ogrevni medij je zemeljski plin, vsaka enota ima svoj samostojni števec porabe - kalorimeter. Hlajenje je predvideno preko klimatskih naprav. Okna so iz ALU profilov, dvoslojna stekla. Vhodna vrata so povezana z video-domofonom, vgrajeni so tudi indikatorji požara in alarmne naprave. Cena vključuje DDV.
Večnepremicnine.si21.com
2 sobe
60 m²
199,000
2018-1-31
Na Ribenski cesti na Bledu posredujemo pri prodaji štirih novejših in v celoti opremljenih stanovanj/apartnmajev. Stanovanja se uporabljajo kot turistični apartmaji, v osnovi pa so to dvosobna stanovanja. So na obrobju mesta, kjer ni turističnega vrveža in hkrati blizu jezera. Pred stavbo je parkirišče, možnost odkupa lastnega parkirnega prostora. Nakup stanovanja je dobra investicija, tako za oddajanje ali lastno uporabo. Stanovanja so takoj vseljiva. Notranja oprema je kvalitetna, stanovanja so redno vzdrževana. Vsakemu stanovanju pripada klet in balkon, s katerega je lep razgled na hribe. V bližini je vsa infrastruktura. Bled je dobro izhodišče za rekreativne pohodnike, kakor tudi planince in gornike. Kupec ob nakupu plača del provizije v višini 2% in DDV. Stanovanje/apartma na Bledu
Večbolha.com
2 sobe
56 m²
125,000
2018-2-7
Prijetno stanovanje na Bledu, v poslovno-stanovanjski hiši, v neposredni bližini jezera. Stanovanje obsega predprostor, kuhinja z jedilnico, dnevni prostor, soba in kopalnica. Prodajalec pogojuje sklenitev prodaje z delitvijo plačila provizije posredovanja pri prodaji v višini 4 % plus DDV na način, da kupec plača 1 (polovico) omenjene obveznosti t.j. 2% od končne dogovorjene prodajne cene plus 22 % DDV.
Večnepremicnine.si21.com
140 m²
570,000
2018-1-16
Blejska restavracija s tradicijo, v turistični ponudbi Bleda poznana že 30 let. Restavracija se nahaja v strogem centru Bleda, le nekaj korakov do Blejskega jezera, na Ljubljanski cesti. Večnamenski objekt obsega poleg restavracije v pritličju v nadstropju še knjižnico in v višjih nadstropjih apartmajski del. V neposredni bližini je pošta, trgovinice in hoteli. Restavracija za svoje poslovanje uporablja še skupne prostore terase, lastnik pa si je v dogovoru z lastnikom zemljišča uredil še manjši paviljon. Kuhinja restavracije je popolnoma opremljena, prav tako restavracijski del in je primerna za takojšnjo uporabo, pri čemer je sezona 2018 že v teku rezervacij.
Večnepremicnine.si21.com
433 m²
600,000
2018-1-23
V Ribnem pri Bledu prodamo družinski penzion v obratovanju, ki ima več kot desetletno tradicijo. Objekt se v večinskem delu uporablja za turistično dejavnost, manjši del objekta je lastniško stanovanje (3,5 sobno). Leta 1986 je bil zgrajen južni del hiše, leta 1990 je bil prvotni stavbi prizidan nov izključno turistični del. Tlorisa obeh delov stavbe sta pravokotne oblike. Etažnost prvotnega dela stavbe je sledeča: klet + pritličje + 1. nadstropje, etažnost prizidanega dela pa: klet + pritličje + 1. nadstropje + mansarda. V prvotnem delu objekta se v visokem pritličju nahaja prostorno stanovanje, ki je popolnoma ločeno od turističnega dela in obsega 3 sobe s kabinetom, manjšo likalnico, pisarno, kuhinjo in balkon. Ločeno od stanovanjskega dela je v 1. nadstropju prvotnega dela še 5 spalnic za goste s kopalnicami in balkoni. Novejši del objekta je v celoti turistični; v pritličju in v 1. nadstropju je skupaj 8 spalnic s kopalnicami in dvosobni apartma v mansardi. V kletni etaži je kuhinja in jedilnica, hladilnica in shramba. Kuhinja je opremljena s komplet belo tehniko, aparati po zahtevanih standardih za pripravo vseh dnevnih obrokov. Jedilnica ima dva jedilna prostora s točilnim pultom in ločenimi sanitarijami. V 1. etaži so še dodatni prostori kurilnice, drvarnice in garaža. Pred hišo stoji gorenjski leseni kozolec (toplar), kjer v toplejših mesecih tudi strežejo goste ali gostijo manjšo zaključeno družbo. Celoten objekt je kakovostno grajen in dodatno toplotno izoliran. Energetski kazalci, ki so bili izmerjeni ob izdelavi energetske izkaznice, kažejo na izredno dobro energetsko učinkovitost objekta. Gradbene specifike: Osnovno konstrukcijo stavbe predstavljajo opečnate stene debeline 20 cm. Stene prvotne stavbe so toplotno izolirane s kombipor ploščami debeline 5 cm, stene novejšega dela pa s pločami 7,5 cm debeline. Kletne stene so delno armirano betonske, delno pa iz betonskih votlakov debeline 30 cm. Plošče med etažami so armirano betobonske. Tla na terenu so izdelana po principu plavajočega estriha, nanje pa je nameščenih 2 cm ekspandiranega polistirena. Konstrukcije proti neogrevanim prostorom (garaže ipd.) so toplotno zaščitene s kombipor ploščami. V prvotni stavbi je na ploščo proti neogrevanemu podstrešju nameščenih od 20 do 30 cm steklene volne, v mansardni del prizidane stavbe pa jo je vgrajenih 20 cm. Vgrajena so lesena okna z dvoslojno zasteklitvijo. Celoten objekt ima za potrebe priprave sanitarne tople vode vgrajen starejši kotel na olje (l. 1986), zalogovnik za sanitarno toplo vodo pa ima prostornino 1000 l, s katerim so povezani SSE (sončni kolektorji na južni strani hiše) skupne površine 18 m2. Hišo na južni in vzhodni strani obdaja nekaj sadnega in zelenjavnega vrta, ostalo je asfaltno dvorišče namenjeno parkirišču za goste. Penzion gosti redne goste iz celega sveta, večdnevne pohodnike, ribiče in dnevne turiste v glavni poletni sezoni. Trenutno obratuje v toplejših mesecih, od aprila do oktobra, odprejo pa tudi za božične in novoletne praznike. Penzion že od samega začetka pretežno sama upravlja njegova lastnica, gospodinja, ki odhaja v pokoj. Ravno leta so glavni razlog za prodajo, saj penzion potrebuje dodatno mlajšo energijo, po možnosti združeno v mlajši družinici, ki išče takojšnjo možnost zaslužka na lastnem domu in je vešča dela z gosti. Ob dodatnem trženju bi bilo namreč možno zapolniti kapacitete skozi celo leto. Penzion se nahaja v Ribnem, v manjši gorenjski vasici v neposredni bližini Bleda (2 km). Njegova podeželjska lega omogoča, da se človek umiri od mestnega vrveža in stresa ter podoživi nekaj malega prvotnega vaškega kmečkega življenja, ki ga je ponekod v vasi Ribno ali pod tradicionalnim lesenim toplarjem mogoče občutiti. Lokacija je odlična izhodiščna točka za pohodniške in kolesarske ture, za ribarjenje v reki Savi ali Blejskem jezeru, jahanje, adrenalinska doživetja, gobarjenje ter druge športne in kulinarične podvige v bližnji okolici. V račun lahko vzamejo tudi manjšo enostanovanjsko hišo na zgornjem Gorenjskem. Za dodatne informacije ali ogled nas pokličite na gsm 041 348 609 (Marina Urevc, nepremičninska posrednica z licenco Ministrstva za okolje in prostor).
Večnepremicnine.si21.com
Naročite se posodobitve iskalne poizvedbe po e-pošti:
Bled