Spodnjeposavska, Brežice

Spodnjeposavska, Brežice
Po izobrazbi diplomirani ekonomist. Vrsto let je delal kot komercialist v veleprodaji v Sloveniji in na Hrvaškem, potem pa ga je pot zanesla v nepremičninske vode. Zaradi svoje odprte in pozitivne narave, ima rad dinamično delo in delo z ljudmi. Pri svojem delu je strokoven, proaktiven in zna prisluhniti željam strank, ter tako najti za njih najboljšo rešitev. Rad se ukvarja z različnimi športi, poleti je v ospredju predvsem tenis, tek in surfanje, pozimi pa smučanje, tek na smučeh ter badminton, preizkuša pa se tudi v različnih adrenalinskih podvigih, dodatno strast mu predstavljajo potovanja po bližnjih in bolj oddaljenih krajih. Ker govori poleg angleškega in hrvaškega jezika tudi italijanski in španski jezik, pri komunikaciji in spoznavanju tujih kultur nima težav. Jesenice na Dolenjskem. Posredujemo pri prodaji zazidljivih zemljišč, oddaljenih cca. 400 m od avtocestnega izvoza in cca. 2 km pred mejnim prehodom Obrežje, v skupni velikosti 18555 m2. Namembnost zemljišč je razdeljena v 3 sklope stavbnih zemljišč: SK (enostanovanjske, dvostanovanjske, trostanovanjske, gostilne, restavracije, trgovske in storitvene stavbe, stavbe za kratkotrajno nastanitev...) IG (trgovske in storitvene, poslovne, obrtne, proizvodne, promet in skladiščenje, gostinstvo in turizem...) CDo (trgovske, oskrbne, poslovne, storitvene, gostinske dejavnosti in manjša obrt ter ostale centralne dejavnosti bivanja) Lokacijska informacija za gradnjo objektov je na voljo. Parcele se prodajajo skupaj, v celoti, možen je tudi dokup sosednjih zemljišč. Predmet prodaje so: parc. št. 239, 240/2, 240/4, 241, 244, 1891/62 in 1891/64, vse k.o. Velika dolina 1308. Na parceli št. 240/4 se nahajajo tudi 4 samostojne hiše s površinami zemljišč pod stavbo 155m2, 100m2, 48m2 in 152m2 (s priključkom vode in elektrike). Prednost zemljišč je zelo dobra lega (avtocesta, bližina Zagreba) Pogoji nakupa: pogoj prodajalca za nakup nepremičnine je plačilo opravljenih storitev posredovanja v višini 4 % + ddv na način, da kupec plača polovico omenjene obveznosti oziroma 2% + ddv. Zemljiška knjiga je urejena in prosta vseh bremen. Vabljeni.
10. 03. 17 13:24 agencia.si
19 €
Odlična lokacija za tiste, ki iščejo svoj mir, vendar vseeno ne želijo živeti v izolaciji!Funkcionalno urejena stanovanjska hiša ima pritličje, nadstropje in mansardo; zgrajena l.1985(kvalitetna gradnja-masivno zidana); hiša je bila delno adaptirana 2008; leži na zemljišču 5.096 m2; Hiša se nahaja v stanovanjskem naselju individualnih enodružinskih hiš, vendar ne v strnjenem. Lokacija je zelo lepa, sončna in mirna,nekoliko odmaknjena od lokalne ceste Kapele-Župelevec. Vsi priključki; CK-plin . Hiša ima eno večjo teraso v nadstropju, kjer lahko preživite prijetne trenutke po napornem dnevu in letno utico na dvorišču, če se želite skriti pred sončnimi žarki in se družiti s prijatelji ob pripravi hrane. Na dvorišču stoji tudi gospodarsko poslopje, v katerem je priročna delavnica, kurilnica in prostor za spravilo orodja, kosilnice ipd. Na parceli je veliko različnega sadnega drevja, okrasnih grmičkov in rož. Vselitev možna po dogovoru. Pritličje:dnevna soba, kabinet, kuhinja, wc Nadstropje:spalnica, dve otroški sobi, dnevna soba , kopalnica,stopnice Mansarda:odprt prostor Zaradi odlične lokacije in ugodne cene- vam priporočamo ogled in nakup. Ponudbeni pogoj prodajalca: kupec plača del plačila za posredovanje v višini 2% od prodajne cene + DDV.
13. 02. 17 17:41 ta-bu.si
190.0 m²
59.000 €
Prodam hišo v Brežice, zraven Špara, na najboljši lokaciji, novogradnja, hišo je potrebno dokončati.Možno je tudi imeti kot poslovno hišo ali za ločena stanovanjana.Na parceli je možna izdelava več parkirnih prostorov, tudi garaža.Nujno prodam, kličite samo resni na 051 777 483.
13. 02. 17 19:44 bolha.com
450.0 m²
190.000 €
Izredno lepo urejena stanovanjska hiša ima pritličje in mansardo (neizdelano), zgrajena l.1981 (kvalitetna gradnja-masivno zidana,objekt je vzorno vzdrževan, več kot v smislu dobrega gospodarja); med leti 1997 in 2001 (zamenjava strojnih in el.instalacij, tlakov, oken, strešne kritine,...) je potekala kompletna adaptacija stavbe; leta 2009 je bila kompletno obnovljena fasada (ustrezna izolacija);leži na zemljišču 1.000 m2, hiša se nahaja v stanovanjskem naselju individualnih enodružinskih hiš, lokacija je zelo lepa in mirna; vsi priključki. Talne obloge:parket in keramika. CK-olje . Urejena parkirišča na dvorišču. Hiša se prodaja delno opremljena ( kopalnica in kuhinja). Hiša ima poleg stanovanjskega tudi poslovni namen. Parcela se nahaja v območju stavbnih zemljišč (možna dozidava garaže itd.). Okolica je hortikulturno urejena. V tej hiši boste ponovno našli svoj notranji mir in zadovoljstvo, zato pokličite in z veseljem vam bomo razkazali njeno notranjost! V bližini se nahajajo trgovina, picerija, golf igrišče (Grad Mokrice, 18 lukenj), mejni prehod Obrežje, uvoz/izvoz AC, ... Od term Čatež pa je oddaljena 10 km. Vselitev je možna po dogovoru. Oprema:centralna kurjava-olje, priključeno na kanalizacijsko omrežje,telefon, internet.. Vpisano v zemljiško knjigo Zaradi izredno lepe urejenosti hiše in odlične lokacije, vam priporočamo ogled in nakup.
13. 02. 17 17:44 ta-bu.si
260.9 m²
120.000 €
Na izredno lepi,sončni in mirni lokaciji se nahaja stanovanjska hiša, ki je bila zgrajena 1903 in večkrat kompletno obnovljena, nazadnje 2003. Zemljišče je veliko 840 m2. Na parceli se nahaja še več gospodarskih objektov (kozolec,drvarnica,shramba) in garaža. Okolje, kjer se nahaja hiša nudi veliko možnosti .za sprehode in različne aktivnosti v naravi (kolesarjenje, sprehajanje, plavanje ipd.). Od uvoz/izvoz Ac je oddaljena cca 10 min, od HR meje 15 min , od Term Čatež cca 10 min. Vpisano v zemljiško knjigo;bremen prosto V bližini se nahajajo gostilne, cerkev, trgovina, ... Zaradi izredno lepe urejenosti hiše in odlične lokacije, vam priporočamo ogled in nakup. Prodajalčev ponudbeni pogoj: plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec prevzame del stroška za posredovanje v višini 2% +DDV od pogodbene vrednosti.
21. 02. 17 15:02 ta-bu.si
65.2 m²
83.000 €
Izredno lepo urejena stanovanjska hiša ima veliko dnevne svetlobe in je grajena v treh etažah( klet, pritličje in mansardo, zgrajena l.2006(objekt dimenzionira za 8.potresno cono), leži na zemljišču 13.270 m2,od tega cca 3.000 m2 stavbo zemljišče).Tlorisne dimenzije ( 13,40m x 10,90 m).Hiša se nahaja v naselju individualnih enodružinskih hiš. Lokacija je zelo lepa, sončna in mirna. Kompletno izdelana in opremljena po naročilu iz najkvalitetnejših materialov; vsi priključki. Talne obloge:parket (najboljša kvaliteta,zaradi talnega gretja) in granit. Okna so troslojna,znotraj lesena,zunaj aluminijasta. Hiša ima sistem za hlajenje in izmenjavo zraka preko cevi,ki sega 40 m pod zemljo.CK-toplotna črpalka. Na dvorišču nadstrešek za 2 avtomobila in dovolj parkirišč za goste. Hiša se prodaja kompletno opremljena. Asfalten dostop.Dvorišče je ogrevano 6 m od vhoda v garažo in ob vhodu na posestvu (zaradi daljinskega odpiranja). Razsvetljava okrog hiše je talna. vgrajPosestvo je ograjeno (pocinkana in pobarvana ograja); daljinsko odpiranje vrat s sistemom,ki preprečuje blokiranje vrat. Na posestvu je tudi uta, v kateri je kuhinja, wc ter terasa. Okolica hiše je hortikulturno urejena z izbranim okrasnim grmičevjem, drevjem, rožami itd. Na posestvu je v postopku zasaditev dreves,ki bogatijo zrak s kisikom in nevtralizirajo CO2 (trenutno 11 dreves,v postopku je zasaditev še 400 dreves (izkoriščanje lesene mase,ki je dragocena). Okolje, kjer se nahaja hiša nudi veliko možnosti za sprehode in preživljanje prostega časa v naravi, hkrati pa je le nekaj minut oddaljen od Term Čatež, kjer boste deležni vseh užitkov, ki jih nudi termalna voda. Vselitev možna po dogovoru! Oprema:centralna kurjava-toplotna črpalka (talno gretje), telefon, internet,kamere za varovanje itd. Vpisano v zemljiško knjigo;bremen prosto V bližini se nahajajo gostilne, šola (vozi šolski avtobus), vrtec, cerkev, trgovina, ... Obsega:Klet:garaža za 4 avtomobile (vrata Horman),pralnica s sušilnico,kurilnica in vinoteka (103 m2;258 m3) Pritličje:dnevna soba v povezavi s kuhinjo in jedilnico,wc za goste, spalnica v povezavi s kopalnico, velika pokrita terasa (102m2,293,27 m3)) Mansarda:2 spalnici, galerija s prostorom za počitek, kopalnica in balkon ter loža (89,95 m2;209 m3) Na posestvu so zasadili prvih 11 od 400 sadik paulownie. *** Prodajalčev ponudbeni pogoj: plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec prevzame 1/2 stroška za posredovanje.
13. 02. 17 17:43 ta-bu.si
295.0 m²
800.000 €
Izredno lepo urejena stanovanjska hiša ima dve etaži:klet in visoko pritličje ( gradnja-montažna;objekt je vzorno vzdrževan, več kot v smislu dobrega gospodarja in odlično izoliran-stene in streha);v obdobju med leta 2007 in 2009 je bila hiša adaptirana (streha,okna,garažna vrata,kopalnica;dobra izolacija s stekleno volno). Ob hiši je še pokrita terasica za popoldansko uživanje ob kavici.Hiša leži na zemljišču 614 m2. Nahaja v stanovanjskem naselju individualnih enodružinskih hiš, lokacija je zelo lepa in mirna, kompletno izdelana; vsi priključki. Talne obloge:parket in keramika. CK-olje (bakrene cevi). Urejena parkirišča na dvorišču. Hiša se prodaja kompletno opremljena. Prevzem možen po dogovoru! Vpisano v zemljiško knjigo;bremen prosto Oprema:centralna kurjava-olje, telefon, internet V bližini se nahajajo trgovine,gostilne, ... Klet:soba,sanitarije,hodnik,garaža,kurilnica, sušilnica s pralnico,2 shrambi, Visoko pritličje:dnevna soba, spalnica,2 otroški sobi, kuhinja z jedilnico,kopalnica, hodnik, balkon Zaradi izredno lepe urejenosti hiše in odlične lokacije, vam priporočamo ogled in nakup. Prodajalčev ponudbeni pogoj: plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec prevzame 1/2 stroška za posredovanje.
13. 02. 17 17:43 ta-bu.si
214.0 m²
119.000 €

Prodaja Zemljišče Dobova

Spodnjeposavska Brežice Brežice
14. 02. 17 09:41 bolha.com
3127.0 m²
30 €
V večstanovanjski stavbi v Župančičevi ulici- je naprodaj 3s stanovanje, v katerem je lahko vaš bodoči dom! Stavba, v kateri se nahaja stanovanje, je dobro vzdrževana (nova streha, nova vhodna vrata, urejeno stopnišče,...).Stanovanje samo pa je potrebno temeljite obnove (okna, talne obloge,...).Stanovanje ima izredno lepo razporeditev prostorov.Vsak najmanjši kotiček stanovanja je zelo domiselno izkoriščen. Stanovanje je svetlo in ima prijetno energijo. Stanovanje ima dve odprti loži (6m2) ter klet (8 m2). Stanovanje se prodaja neopremljeno.Vseljivo takoj. Stanovanje je nadvse primerno za mlade družine, ki si želijo ustvariti topel dom v skladu s svojimi estetskimi standardi. Razporeditev prostorov: hodnik, kuhinja z jedilnico, shramba, dnevna soba, spalnica, otroška soba, kopalnica,wc in 2 odprti loži. V bližini je vsa infrastruktura: občina, UE,šola, vrtec,trgovine,banka, gostilne,.... Stanovanje je resnično funkcionalno zastavljeno, zato vam z velikim veseljem priporočamo ogled in nakup. Prodajalčev ponudbeni pogoj: plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec prevzame 1/2 stroška za posredovanje..
13. 02. 17 17:44 ta-bu.si
100.7 m²
75.000 €
prodam v Brežice Center stanovanje 37m2 stanovanje sestavlja hodnik, kopalnica, kuhinja, jedilnica z dnevno sobo in ločena spalnica kličite prosim samo resni na 051 777 483 nujno prodam
16. 02. 17 04:30 bolha.com
1 soba
37.0 m²
32.000 €

Hiša, samostojna

Posavje, Brežice, Hrastje pri Cerkljah
opis Pozdravljeni, Predstavljam vam dve hiši z zemljiščem! Predmet prodaje je solastniški delež do ½! Nepremičnina je predmet javne dražbe, v kateri zastopamo upnika. Za vse nadaljnje informacije pošljite mail s svojimi kontaktnimi podatki na: *** Lep pozdrav, vaša Karmen (iskrena prijateljica in ženska, ki ima ključ vašega novega doma)
21. 02. 17 15:04 atrium-nep.si
135.1 m²
59.989 €
Hiša je bila zgrajena leta 1949 in je bil redno vzdrževana ter obnavljana (1980, 2000, 2010). Ima tri etaže - klet, visoko pritličje in mansardo. Poleg hiše na zemljišču velikosti 20 arov stoji še manjše gospodarsko poslopje z nadstrešnico, primerno za poletno druženje in za parkiranje ob slabem vremenu. Objekta sta obdana z visokimi drevesi in sadovnjakom, prostora je dovolj tudi za velik zelenjavni vrt. V pritličje se vstopi skozi sončno verando, sledita ločena kopalnica in WC, po hodniku do kuhinje s shrambo, kabineta/pisarne, dnevne sobe in spalnice. Razporeditev je prijetna in je lahko dokaj odprta. Dostop do mansarde je po stopnišču iz spodnjega hodnika. Stopnišče se odpre v velik bivalni prostor z jedilnico z velikim panoramskim oknom in balkonom, kuhinjo in dnevno sobo, sredi prostora stoji velik odprt kamin, ki lepo ogreje prostor v zimskih dneh, ob njem pa visoka knjižna polica. Iz bivalnega prostora je dostop v kopalnico z WC-jem in dveh spalnic. Zelo odprta, svetla in prijetna razporeditev. Klet je funkcionalna. Z notranje strani se vanjo dostopi po stopnišču, kjer se najprej pride do shrambe za ozimnico, nato pod stopniščem do sezonske garderobe, sledijo kurilnica, prostor za drva in na koncu velika garaža, do katere se od zunaj dostopi skozi avtomatska rolo vrata. Razporeditev omogoča ureditev hiše v dvostanovanjski objekt ali kombinacijo bivalne in poslovne uporabe. Okna v pritličju so bila zamenjana 2010, ostala so iz 80-tih let. Centralno ogrevanje na kombinirano peč kurilno olje ali polena (trenutno v uporabi kurilno olje), ogrevanje vode je možno s centralno kurjave, elektriko ali sončnim kolektorjem. Zraven hiše se nahaja manjše gospodarsko poslopje (25 m2 + 20 m2 nadstrešnice) Lokacija objekta je ugodna in prometno dobro dostopna. V bližini je vsa infrastruktura (železniška in avtobusna postaja sta oddaljeni cca. 4 minute peš, trgovina 7 minut, na poti do nje pa sta dve pekarni). Zanimiva je vsekakor neposredna bližina Term Paradiso, odprtih skozi vse leto, do katerih je slabe tri minute peš. Prostori po etažah: P - veranda, wc, kopalnica, hodnik, kuhinja s shrambo, kabinet/pisarna, dnevna soba, spalnica; M - bivalni prostor z jedilnico, kuhinjo in balkonom, kopalnica z wc-jem, dve spalnici; K - garaža, prostor za drva, kurilnica, shramba za ozimnico in pod stopniščem sezonska garderoba. Ogrevanje: CK na kombinirano peč ELKO ali polena; Ogrevanje vode: pozimi CK ali elektrika, poleti solarni kolektor ali elektrika; Hlajenje: mansarda hlajena z lokalno klimatsko napravo. Okna: v pritličju lesena dvoslojna, zamenjana leta 2010, v kleti in mansardi lesena dvoslojna iz 1981. Strešna okna delno iz 1980, delno iz 2010. Hiša je obdana s travnikom z drevesi in sadovnjakom ter velikim tlakovanim parkiriščem. Poleg stanovanjske možna poslovna raba, zaradi neposredne bližine toplic je potencial tudi za razvoj turistične dejavnosti.
13. 02. 17 17:41 ta-bu.si
270.0 m²
138.000 €
V Gubčevi ulici v 1. nadstropku je naprodaj izredno funkcionalno stanovanje, ki so ga lastniki uredili z veliko mero občutka za lepo. Stanovanje je sončno in zelo prijetno.Ima izredno domiselno postavitev prostorov:vhod,kuhinja z jedilnico, dnevna soba, spalnica,wc,kopalnica in odprta loža (4,50 m2). Kuhinja je precej velika,zato bi se dala preurediti v skupni prostor z dnevno sobo, s čimer bi pridobili otroško sobo. Stanovanje je bilo kompletno renovirano ( okna, strojne in el.instalacije, talne obloge, kopalnica,...) K stanovanju spada tudi shramba v polkleti ( 27,40 m2), ki je bila 2010 obnovljena (okna PVC, talne obloge,...).S KOP Brezice so v stavbi pričeli z urejanjem placevanja rezervnega sklada, kot tudi pogajanja glede urejanja same zgradbe. Parkirno mesto pred stavbo, vpisano v ZK, bremen prosto Stanovanje se prodaja popolnoma opremljeno.Vseljivo takoj! V bližini je šola, vrtec, trgovine, banke, gostilne, lekarna, zdravstveni dom,... Stanovanje je lepo in urejeno, zato vam priporočamo ogled in nakup.
13. 02. 17 17:42 ta-bu.si
87.4 m²
65.000 €
opis Na odlični lokaciji leži sončna in zelena parcela, na kateri se nahaja stanovanjska hiša, ki ima pritličje in mansardo. V pritličju je kuhinja z jedilnico, spalnica, 2 sobi,kopalnica ter hodnik s stopnicami v mansardni del, ki je zaprt, vendar neizdelan. Če boste stres reševali z delom na zemlji- je ta parcela več kot nalašč za vas-saj je dovolj velika, da si na njej lahko pridelate vso zelenjavo,ki jo potrebuje ena družina. Možen dokup sosednje parcele z gospodarskim poslopjem in stanovanjem, če vam je velikost parcele, na kateri se nahaja hiša, kljub vsemu premajhna. Hiša se prodaja kompletno opremljena! Asfalten dostop. Hiška je nadvse primerna za ljudi, ki si želijo mirnega sožitja z naravo. Na razdalji 3 km se nahajajo cerkev, trgovina, gostilna ... Vselitev je možna po dogovoru. Zaradi odlične lokacije in ugodne cene najema(bližina Brežic. Term Čatež.....), vam priporočamo ogled in najem.
21. 02. 17 15:01 nepremicnine.si21.com
112.0 m²
75.000 €
Za vse tiste, ki si želite čim več vodnih užitkov v Termah Čatež. Lokacija je resnično izredno lepo urejena, sončna . Vikend ima pritličje:predsoba,kuhinja z jedilnico, kopalnica in mansardo:spalni del (5 ležišč). Vikend je bil delno renoviran 2010 (talne obloge v dnevni sobi in stopnice);del pohištva so zamenjali 2014.Vikend se nahaja na 86 m2 veliki parceli. Pred vhodom je parkirišče, za hiško pa je terasa (izhod iz dnevne sobe). Asfalten dostop. Oprema: voda, el.,telefon. Prevzem po dogovoru. Vpisano v zemljiško knjigo;bremen prosto Zaradi lepe lokacije in ugodne cene, vam priporočamo ogled in nakup. Prodajalčev ponudbeni pogoj: plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec prevzame 1/2 stroška za posredovanje.
13. 02. 17 17:41 ta-bu.si
46.9 m²
31.000 €
Staro mestno jedro. Nadstropje:k+p, tel., ogrevanje na trda goriva, vpisano v zemljiško knjigo. Hiša leži v zavetju brežiškega gradu. Zgrajena je bila pred cca 400 leti in ima status kulturnega spomenika. Lepo urejena stanovanjska hiša s 137m2 ima klet, pritličje in neizkoriščeno podstrešje. Zgradba ima obliko črke L. Velikost dvorišča je 132 m2. Lokacija je zelo lepa in mirna. Okolica je hortikulturno urejena. Dostop je iz asfaltirane mestne ulice, ki je bila nekoč glavna mestna ulica, danes pa je lokalna. V soseski so severno, južno in vzhodno poslovno stanovanjske in stanovanjske stavbe, zahodno pa je brežiški grad z mestnim parkom, ki sta pod spomeniškim varstvom. Urejena parkirišča v okviru javnih površin. V bližini se nahajajo cerkev, policija, trgovine, občina, upravna enota, banka... Zaradi izredno lepe lokacije in ugodne cene, vam priporočamo ogled in nakup. Prodajalčev ponudbeni pogoj: plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec prevzame 1/2 stroška za posredovanje.
13. 02. 17 17:41 ta-bu.si
269.0 m²
45.000 €
ODDAJA SE LASTNA PISARNA V BREŽICAH. Nahaja se v večjem poslovnem objektu v centru Brežic, v neposredni bližini Občine in Upravne enote. Pisarna je opremljena s pohištvom in klimatsko napravo. Št. energetske izkaznice: 2015-130-140-17553 Cena vključuje stroške (voda, elektrika, kurjava). Kontakt: Klemen 031 422 665 ***
13. 02. 17 21:55 bolha.com
13.0 m²
150 €
V najem oddamo poslovni prostor s površino 21, 35 m2 s souporabo hodnika, vetrolova in sanitarij. Poslovni prostor je komunalno opremljen z električnim, telefonskim in internetnim priključkom ter z opremo. Najemnina z obratovalnimi stroški: 9 eur/m2
15. 02. 17 18:20 bolha.com
21.35 m²
9 €
Na odlični lokaciji leži sončna in zelena parcela, na kateri se nahaja stanovanjska hiša, ki ima pritličje in mansardo. V pritličju je kuhinja z jedilnico, spalnica, 2 sobi,kopalnica ter hodnik s stopnicami v mansardni del, ki je zaprt, vendar neizdelan. Če boste stres reševali z delom na zemlji- je ta parcela več kot nalašč za vas-saj je dovolj velika, da si na njej lahko pridelate vso zelenjavo,ki jo potrebuje ena družina. Možen dokup sosednje parcele z gospodarskim poslopjem in stanovanjem, če vam je velikost parcele, na kateri se nahaja hiša, kljub vsemu premajhna. Hiša se prodaja kompletno opremljena! Asfalten dostop. Hiška je nadvse primerna za ljudi, ki si želijo mirnega sožitja z naravo. Na razdalji 3 km se nahajajo cerkev, trgovina, gostilna ... Vselitev je možna po dogovoru. Zaradi odlične lokacije in ugodne cene najema(bližina Brežic. Term Čatež.....), vam priporočamo ogled in najem.
21. 02. 17 15:01 ta-bu.si
112.0 m²
75.000 €
Prodam hišo (104 m2) - dve etaži, z gospodarskim poslopjem (42 m2) v 2 etažah, z letno kuhinjo ali možnostjo dodatne sobe in garažo (9 m2), vse skupaj na parceli, velikosti 979 m2. V hiši je v pritličju kuhinja, jedilnica, kopalnica, wc, predsoba in dnevna soba; v 1. nad. pa velika spalnica in otroška soba. Vsa infrastruktura, centralno ogrevanje s kombinirano pečjo, elektrika, voda, telefon ter možnost priključitve internetnih storitev. Dodatno prodam še kmetijsko obdelovalno zemljo, njivo - 2100 m2 za ceno 5.200 EUR. Dodatne informacije lahko dobite po 16. uri na gsm št. 051 746 225 ali 051 793 953.
15. 02. 17 19:18 bolha.com
155.0 m²
67.000 €
Lepo urejena starejša stanovanjska hiša ima veliko dnevne svetlobe in je grajena v treh etažah( klet,pritličje in mansarda), zgrajena l.1970(masivno zidana;vzdrževana več kot v smislu dobrega gospodarja), leži na zemljišču 2.915 m2.Hiša se nahaja v naselju individualnih enodružinskih hiš.Lokacija je zelo lepa, zelena in sončna. Ni kompletno izdelana (balkoni,fasada,mansarda...); vsi priključki. Talne obloge:parket, keramika. Ogrevanje:peč na drva. Na dvorišču kozolec in v njem manjše gosp.poslopje ( 50 m2),ki je bil zgrajen l.1989. Hiša se prodaja delno opremljena (kuhinja, kopalnica). Posestvo ni ograjeno. Okolje, kjer se nahaja hiša nudi veliko možnosti za sprehode in preživljanje prostega časa v naravi, hkrati pa je le nekaj minut oddaljen od Brežic in Term Čatež. Vselitev po dogovoru! Na razdalji 2km se nahajajo gostilne, cerkev, trgovina, Terme Čatež... Obsega:Klet: 2 shrambi, Pritličje:dnevna soba,kuhinja, jedilnica, kopalnica,spalnica,shramba,stopnišče, 8Mansarda:neizdelano,2 balkona
13. 02. 17 17:41 ta-bu.si
123.8 m²
56.000 €

Prodaja Zemljišče Dobova

Spodnjeposavska Brežice Brežice
22. 02. 17 13:35 bolha.com
3127.0 m²
30 €
Zelo lepa, popolnoma ravna, zazidljiva parcela pravokotne oblike se nahaja v naselju Zgornji Obrež ob lokalni cesti z asfaltnim dovozom do parcele. Sončna lega. Na razpolago so tri parcele.Velikost posamezne parcele cca 1.000 m2 (ali po želji kupca). Zaradi odlične lokacije in ugodne, vam priporočamo ogled in nakup.
13. 02. 17 17:43 ta-bu.si
19 €
Na resnično idilični, zeleni, mirni in sončni lokaciji, v varnem zavetju gozda stoji lepo urejena stanovanjska hiša površine 375 m2, ki ima pritličje, nadstropje in mansardo, zgrajena l. 1980 (kvalitetna gradnja-masivno zidana), leži na zemljišču 9377 m2, na katerem je tudi stara hiša, gospodarsko poslopje ter 3 izviri vode in potoček; vsi priključki; CK-olje. Asfaltirani dostop in parkirišča na dvorišču. V bližini se nahajajo:Grad Mokrice, KS, pošta, gostinski lokali, cerkev, trgovina,... Vselitev možna takoj. Hiša se nahaja na območju, ki je varno in prijetno in nudi ljudem veliko možnosti za sprostitev. Od Term Čatež je oddaljena 9 km. Parcela meji na golf igrišče (Grad Mokrice, 18 lukenj) in je od AC priključka oddaljena 1 km. Od Brežic je oddaljena 12 km ter od Samobora (HR) 9, od Zagreba (HR) pa 29 km. Ker je parcela precej velika ,je možno organizirati šolo golfa, ali kakršno koli drugo mirno dejavnost. Z lastnikom so možni dogovori glede skupnega vlaganja v poslovno dejavnost. Zaradi odlične lokacije in ugodne cene, vam priporočamo ogled in nakup.
13. 02. 17 17:41 ta-bu.si
375.0 m²
220.000 €
Naročite se posodobitve iskalne poizvedbe po e-pošti:
Nepremičnine, Brežice
1 2 3 4