87.4 m²
63,000
2018-2-20
V Gubčevi ulici v 1. nadstropku je naprodaj izredno funkcionalno stanovanje, ki so ga lastniki uredili z veliko mero občutka za lepo. Stanovanje je sončno in zelo prijetno.Ima izredno domiselno postavitev prostorov:vhod,kuhinja z jedilnico, dnevna soba, spalnica,wc,kopalnica in odprta loža (4,50 m2). Kuhinja je precej velika,zato bi se dala preurediti v skupni prostor z dnevno sobo, s čimer bi pridobili otroško sobo. Stanovanje je bilo kompletno renovirano ( okna, strojne in el.instalacije, talne obloge, kopalnica,...) K stanovanju spada tudi shramba v polkleti ( 27,40 m2), ki je bila 2010 obnovljena (okna PVC, talne obloge,...). Stavba ima upravnika, ki bo marca 2017 začel z obnovitvenimi deli ( rušenje dimnikov do podstrehe, obnova oz. zamenjava žlebov in odtokov, izvedba toplotne izolacije podstrešja, kompletno s potrebno pohodno površino) Parkirno mesto pred stavbo, vpisano v ZK. Stanovanje se prodaja popolnoma opremljeno.Vseljivo takoj! V bližini je šola, vrtec, trgovine, banke, gostilne, lekarna, zdravstveni dom,... Stanovanje je lepo in urejeno, zato vam priporočamo ogled in nakup.
Večta-bu.si
22,320
2018-2-20
Zelo lepa, ravna zazidljiva parcela pravokotne oblike se nahaja v v urejenem naselju Bukošek (v bližini gasilskega doma) ob lokalni cesti z asfaltnim dovozom do parcele. Sončna lega. Vpisano v zemljiško knjigo; bremen prosto. Možnost nakupa samo 1/2 parcele. Prevzem možen takoj! Zaradi odlične lokacije in ugodne cene, vam priporočamo nakup.
Večta-bu.si
375 m²
220,000
2018-2-20
Na resnično idilični, zeleni, mirni in sončni lokaciji, v varnem zavetju gozda stoji lepo urejena stanovanjska hiša površine 375 m2, ki ima pritličje, nadstropje in mansardo, zgrajena l. 1980 (kvalitetna gradnja-masivno zidana), leži na zemljišču 9377 m2, na katerem je tudi stara hiša, gospodarsko poslopje ter 3 izviri vode in potoček; vsi priključki; CK-olje. Asfaltirani dostop in parkirišča na dvorišču. V bližini se nahajajo:Grad Mokrice, KS, pošta, gostinski lokali, cerkev, trgovina,... Vselitev možna takoj. Hiša se nahaja na območju, ki je varno in prijetno in nudi ljudem veliko možnosti za sprostitev. Od Term Čatež je oddaljena 9 km. Parcela meji na golf igrišče (Grad Mokrice, 18 lukenj) in je od AC priključka oddaljena 1 km. Od Brežic je oddaljena 12 km ter od Samobora (HR) 9, od Zagreba (HR) pa 29 km. Ker je parcela precej velika ,je možno organizirati šolo golfa, ali kakršno koli drugo mirno dejavnost. Z lastnikom so možni dogovori glede skupnega vlaganja v poslovno dejavnost. Zaradi odlične lokacije in ugodne cene, vam priporočamo ogled in nakup.
Večta-bu.si
260.9 m²
120,000
2018-2-20
Izredno lepo urejena stanovanjska hiša ima pritličje in mansardo (neizdelano), zgrajena l.1981 (kvalitetna gradnja-masivno zidana,objekt je vzorno vzdrževan, več kot v smislu dobrega gospodarja); med leti 1997 in 2001 (zamenjava strojnih in el.instalacij, tlakov, oken, strešne kritine,...) je potekala kompletna adaptacija stavbe; leta 2009 je bila kompletno obnovljena fasada (ustrezna izolacija);leži na zemljišču 1.000 m2, hiša se nahaja v stanovanjskem naselju individualnih enodružinskih hiš, lokacija je zelo lepa in mirna; vsi priključki. Talne obloge:parket in keramika. CK-olje . Urejena parkirišča na dvorišču. Hiša se prodaja delno opremljena ( kopalnica in kuhinja). Hiša ima poleg stanovanjskega tudi poslovni namen. Parcela se nahaja v območju stavbnih zemljišč (možna dozidava garaže itd.). Okolica je hortikulturno urejena. V tej hiši boste ponovno našli svoj notranji mir in zadovoljstvo, zato pokličite in z veseljem vam bomo razkazali njeno notranjost! V bližini se nahajajo trgovina, picerija, golf igrišče (Grad Mokrice, 18 lukenj), mejni prehod Obrežje, uvoz/izvoz AC, ... Od term Čatež pa je oddaljena 10 km. Vselitev je možna po dogovoru. Oprema:centralna kurjava-olje, priključeno na kanalizacijsko omrežje,telefon, internet.. Vpisano v zemljiško knjigo Zaradi izredno lepe urejenosti hiše in odlične lokacije, vam priporočamo ogled in nakup.
Večta-bu.si
475 m²
390,000
2018-2-20
Na parceli se nahaja več objektov:stanovanjska stavba in poslovni objekti. Objekti (hiša in poslovni objekti) se nahajajo v območju, kjer so možne storitvene dejavnosti (dom za ostarele, hostel,ipd.). Lepo urejena stanovanjska hiša ima pritličje, nadstropje in mansardo, zgrajena l.965 (kvalitetna gradnja-masivno zidana;vzdrževana več kot v smislu dobrega gospodarja), adaptacija je bila izvršena 982,ko se je kompletno uredila mansarda in vhod v stanovanjski objekt);leži na zemljišču .958 m2, del parcele (942 m2) je na HR območju (celoten kompleks je na območju za gradnjo stavb). Na parceli je tudi poslovni objekt ( 73 m2 ), na HR strani je še en poslovni objekt (48 m2).Hiša se nahaja v stanovanjskem naselju individualnih enodružinskih hiš; lokacija je zelo lepa in sončna, kompletno izdelana; vsi priključki. Talne obloge:parket, marmor in keramika. CK-olje. Hiša se prodaja delno opremljena.Posestvo je v celoti ograjeno. Ob hiši je vrt.Če vam je posestvo preveliko, ga lahko razparcelirate za zazidljive parcele. Asfalten dostop. Vpisano v ZK, bremen prosto. Lokacija je oddaljena od Samobora 7 km,od Zagreba 8 km in od Brežic 1 km. Do Term Čatež je 10 km. Opis objekta: Pritličje obsega :predprostor, stopnišče,kuhinja z jedilnim kotom, kopalnica, vinoteka, kurilnica, sušilnica perila, prostor za likanje, shrambi. Nadstropje obsega : kopalnica , 5 soba, predprostor. Mansarda: 3 sobe, kuhinja. Cena je izhodišče za pogajanja, zato pričakujemo vaše cenjene ponudbe. V bližini se nahajajo:mali mejni prehod, pekarna, trgovine, ... Vselitev je možna po dogovoru!
Večta-bu.si
67.6 m²
37,000
2018-2-20
Počitniška hiška (stanovanje v samostoječi stavbi z enim stanovanjem) se nahaja na izredno lepi, sončni in mirni lokaciji na robu vasi Ponikve.Hiška ima klet in visoko pritličje s pokrito teraso. Hiška je bila adaptirana 201 (streha in terasa). Elektrika in voda priključeni. Ogrevanje:peč na trda goriva. Objekt se nahaja na 506 m2(od tega je 34 m2 kot površine počitniških hiš) veliki parceli, na kateri je urejena tudi nepokrita terasa. Na parceli je tudi drvarnica. Dostop do parcele je asfalten, razen nekaj deset metrov do objekta, kjer je makadam. V ceno je všteta tudi parcela, ki se nahaja nekaj korakov stran, kjer so imeli nekoč velik vrt in veliko različnega sadnega drevja. Parcelo je potrebno očistiti, ker jo je zaraaslo grmičevje.Počitniška hiška ima tudi hišno številko. Območje, na katerem se nahaja vikend, je varno, prijetno in mirno,zato je kot nalašč za tiste, ki si želijo aktivno preživljati svoj prosti čas. Zaradi izredno lepe lokacije in ugodne cene, vam priporočamo ogled in nakup.
Večta-bu.si
166.2 m²
79,000
2018-2-20
Lepo urejena stanovanjska hiša ima veliko dnevne svetlobe in je grajena v treh etažah( klet (delno), pritličje in mansarda), zgrajena davnega l.1707; leži na zemljišču 173 m2; preostali del zemljišča je v bližini in je trenutno v najemu.Hiša se nahaja v naselju individualnih enodružinskih hiš.Lokacija je zelo lepa, sončna. Hiša je bila večkrat adaptirana,nazadnje 2007(zamenjali so vse strojne in el.instalacije, streho, naredili fasado, obnovili okna, talne obloge,… );vsi priključki. Talne obloge:les in keramika. CK-olje;kamini na trda goriva v sobah. Na dvorišču so 4 gospodarski objekti. Hiša se prodaja delno opremljena. Pred hišo je zasajen vinograd (300 trt),ki se redno obdeluje. Asfalten dostop. Okolje, kjer se nahaja hiša nudi veliko možnosti za sprehode in preživljanje prostega časa v naravi, hkrati pa je le nekaj minut oddaljen od Term Čatež, kjer boste deležni vseh užitkov, ki jih nudi termalna voda. Vselitev možna takoj! V bližini se nahajajo gostilne, šola (vozi šolski avtobus), vrtec, cerkev, trgovina, ...
Večta-bu.si
236.4 m²
210,000
2018-2-20
Lepo urejena stanovanjska hiša ima veliko dnevne svetlobe in je grajena v treh etažah ( klet, pritličje in mansarda), zgrajena l.1972(masivno zidana;večkrat adaptirana;nazadnje 2009;zamenjali so vse talne obloge, notranja in zunanja vrata,garažna vrata,CK,toplotna črpalka, okna, streha, fasada,...), leži na zemljišču 657 m2.Hiša se nahaja v naselju individualnih enodružinskih hiš.Lokacija je zelo lepa, sončna in mirna. Kompletno izdelana iz najkvalitetnejših materialov; vsi priključki. Talne obloge:parket, keramika. CK-olje/ plin. V pritličju se nahaja tudi poslovni prostor,ki se lahko oddaja tudi kot garsonjera, ker ima zaseben vhod in ločene toaletne prostore (47,20 m2) Na dvorišču je gospodarsko poslopje za spravilo orodja in ob njem kamin. Hiša se prodaja delno opremljena. Asfalten dostop. Posestvo ni v celoti ograjeno. Okolica hiše je hortikulturno urejena. Vse pohodne površine so asfaltirane ali tlakovane. Vselitev po dogovoru! Centralna kurjava-olje/plin,toplotna črpalka, vpisano v zemljiško knjigo;bremen prosto; ima gradbeno in uporabno dovoljenje. V bližini se nahajajo gostilne, OŠ, vrtec, bolnišnica, ZD,gimnazija,trgovine,banke, ... Lokacija je le nekaj minut oddaljena od Term Čatež ali Term Paradiso,kjer boste deležni vseh užitkov,ki jih nudi termalna voda. Obsega:Klet: garaža, shramba,kurilnica,letna kuhinja. Pritličje:dnevna soba,kuhinja, jedilnica, spalnica, kabinet,kopalnica,stopnišče,balkon,terasa za hišo; poslovni prostor (zasebni vhod (47,20 m2)) Mansarda:3 sobe, dnevna soba v povezavi s kuhinjo in jedilnico kopalnica (zasebni vhod)
Večta-bu.si
3 sob
80.1 m²
77,500
2018-2-15
Prodamo 3-sobno stanovanje na odlični lokaciji v Brežicah, Maistrova ulica. Stanovanje zajema predsobo, hodnik, kuhinjo, dnevno sobo z jedilnico, spalnico, otroško sobo, dva balkona in klet. Adaptirana stavba leta 1999 streha in leta 2012 fasada. Stanovanje adaptirano leta 2006 okna, protivlomna vrata. Ogrevanje na toplovod. Vseljivo takoj. V neposredni bližini bolnišnice, trgovine Špar, centra Brežic, šole, vrtca, itd. PRILOŽNOST! NEPREMIČNINA JE V NAŠI LASTI, BREZ PROVIZIJE ZA KUPCA! Tel.: 041 777 555 Mail: *** Za brezplačni ogled ali več o naših storitvah nas kontaktirajte. Bogatijo nas izkušnje, saj smo na trgu nepremičnin že od leta 1994. Za ogled lokacije nepremičnine
Večbolha.com
201.9 m²
75,000
2018-2-20
Na odlični lokaciji leži sončna in zelena parcela, na kateri se nahaja stanovanjska hiša, ki ima pritličje in mansardo. V pritličju je kuhinja z jedilnico, spalnica, 2 sobi,kopalnica ter hodnik s stopnicami v mansardni del, ki je zaprt, vendar neizdelan. Če boste stres reševali z delom na zemlji- je ta parcela več kot nalašč za vas-saj je dovolj velika, da si na njej lahko pridelate vso zelenjavo,ki jo potrebuje ena družina. Hiša se prodaja kompletno opremljena! Asfalten dostop. Hiška je nadvse primerna za ljudi, ki si želijo mirnega sožitja z naravo. Na razdalji 3 km se nahajajo cerkev, trgovina, gostilna ... Vselitev je možna po dogovoru. Zaradi odlične lokacije in ugodne cene najema(bližina Brežic. Term Čatež.....), vam priporočamo ogled.
Večta-bu.si
150 m²
56,000
2018-2-20
Lepo urejena starejša stanovanjska hiša ima veliko dnevne svetlobe in je grajena v treh etažah( klet,pritličje in mansarda), zgrajena l.1970(masivno zidana;vzdrževana več kot v smislu dobrega gospodarja), leži na zemljišču 2.915 m2.Hiša se nahaja v naselju individualnih enodružinskih hiš.Lokacija je zelo lepa, zelena in sončna. Ni kompletno izdelana (balkoni,fasada,mansarda...); vsi priključki. Talne obloge:parket, keramika. Ogrevanje:peč na drva. Na dvorišču kozolec in v njem manjše gosp.poslopje ( 50 m2),ki je bil zgrajen l.1989. Hiša se prodaja delno opremljena (kuhinja, kopalnica). Posestvo ni ograjeno. Okolje, kjer se nahaja hiša nudi veliko možnosti za sprehode in preživljanje prostega časa v naravi, hkrati pa je le nekaj minut oddaljen od Brežic in Term Čatež. Vselitev po dogovoru! Na razdalji 2km se nahajajo gostilne, cerkev, trgovina, Terme Čatež... Obsega:Klet: 2 shrambi, Pritličje:dnevna soba,kuhinja, jedilnica, kopalnica,spalnica,shramba,stopnišče, 8Mansarda:neizdelano,2 balkona
Večta-bu.si
740 m²
290,000
2018-2-20
OBREŽJE, pisarniško-storitveni prostori v skupni velikosti 740 m2, se nahajajo na Terminalu v Obrežju, v poslovnem objektu zgrajenem leta 2003. V objektu je na voljo 12 poslovnih prostorov ( v velikosti od 29 m2 do 92 m2) s pripadajočimi parkirnimi mesti. Stavba je umeščena na frekventni in zelo dostopni lokaciji v neposredni bližini mejnega prehoda s Hrvaško. Možnost zelo ugodnega najema ali nakupa tudi manjših enot. Kupec ne plača provizije oziroma drugih stroškov ! Cena ne vključuje davka.
Večabc-nepremicnine.si
295 m²
800,000
2018-2-20
Izredno lepo urejena stanovanjska hiša ima veliko dnevne svetlobe in je grajena v treh etažah( klet, pritličje in mansardo, zgrajena l.2006(objekt dimenzionira za 8.potresno cono), leži na zemljišču 13.270 m2,od tega cca 3.000 m2 stavbo zemljišče).Tlorisne dimenzije ( 13,40m x 10,90 m).Hiša se nahaja v naselju individualnih enodružinskih hiš. Lokacija je zelo lepa, sončna in mirna. Kompletno izdelana in opremljena po naročilu iz najkvalitetnejših materialov; vsi priključki. Talne obloge:parket (najboljša kvaliteta,zaradi talnega gretja) in granit. Okna so troslojna,znotraj lesena,zunaj aluminijasta. Hiša ima sistem za hlajenje in izmenjavo zraka preko cevi,ki sega 40 m pod zemljo.CK-toplotna črpalka. Na dvorišču nadstrešek za 2 avtomobila in dovolj parkirišč za goste. Hiša se prodaja kompletno opremljena. Asfalten dostop.Dvorišče je ogrevano 6 m od vhoda v garažo in ob vhodu na posestvu (zaradi daljinskega odpiranja). Razsvetljava okrog hiše je talna. vgrajPosestvo je ograjeno (pocinkana in pobarvana ograja); daljinsko odpiranje vrat s sistemom,ki preprečuje blokiranje vrat. Na posestvu je tudi uta, v kateri je kuhinja, wc ter terasa. Okolica hiše je hortikulturno urejena z izbranim okrasnim grmičevjem, drevjem, rožami itd. Na posestvu je v postopku zasaditev dreves,ki bogatijo zrak s kisikom in nevtralizirajo CO2 (trenutno 11 dreves,v postopku je zasaditev še 400 dreves (izkoriščanje lesene mase,ki je dragocena). Okolje, kjer se nahaja hiša nudi veliko možnosti za sprehode in preživljanje prostega časa v naravi, hkrati pa je le nekaj minut oddaljen od Term Čatež, kjer boste deležni vseh užitkov, ki jih nudi termalna voda. Vselitev možna po dogovoru! Oprema:centralna kurjava-toplotna črpalka (talno gretje), telefon, internet,kamere za varovanje itd. Vpisano v zemljiško knjigo;bremen prosto V bližini se nahajajo gostilne, šola (vozi šolski avtobus), vrtec, cerkev, trgovina, ... Obsega:Klet:garaža za 4 avtomobile (vrata Horman),pralnica s sušilnico,kurilnica in vinoteka (103 m2;258 m3) Pritličje:dnevna soba v povezavi s kuhinjo in jedilnico,wc za goste, spalnica v povezavi s kopalnico, velika pokrita terasa (102m2,293,27 m3)) Mansarda:2 spalnici, galerija s prostorom za počitek, kopalnica in balkon ter loža (89,95 m2;209 m3) Na posestvu so zasadili prvih 11 od 400 sadik paulownie. *** Prodajalčev ponudbeni pogoj: plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec prevzame 1/2 stroška za posredovanje.
Večta-bu.si
13
2018-2-20
Zelo lepa, popolnoma ravna, zazidljiva parcela pravokotne oblike se nahaja na robu naselja ob lokalni cesti z asfaltnim dovozom do parcele. Sončna lega. Komunalni vodi so v neposredni bližini. Vpisano v ZK, bremen prosto. Zaradi odlične lokacije in ugodne, vam priporočamo ogled in nakup.
Večta-bu.si
135,000
2018-2-20
Zelo lepa, sočna parcela (25.561 m2 v enem kosu) je obdana z gozdom, da ima lastnik popolno zasebnost. Nahaja se v naselju Piršenbreg.Na parceli so trije objekti, ki so jih lastniki začeli graditi 975, vendar jih niso dokončali, ker so se jim spremenile življenjske okoliščine.Asfalten dostop,razen v delu čez parcelo, kjer je makadam.Parcela ni ograjena. Vpisano v zemljiško knjigo;bremen prosto.
Večta-bu.si
206.8 m²
180,000
2018-2-20
V najlepši vasi v Občini Brežice se nahaja urejena starejša stanovanjska hiša,ki ima veliko dnevne svetlobe in je grajena v treh etažah( klet, pritličje in mansarda); zgrajena l.1908(masivno zidana;vzdrževana več kot v smislu dobrega gospodarja), kasneje večkrat adaptirana (kompletna adaptacija 1987-vključno s streho)leži na zemljišču 11.175 m2.Hiša se nahaja v naselju individualnih enodružinskih hiš.Lokacija je zelo lepa, zelena in sončna. Kompletno izdelana ; vsi priključki. Talne obloge:parket, keramika. CK-olje/drva. Na dvorišč use nahaja tudi gospodarsko poslopje. Ob hiši je urejen tudi garaža (48,70 m2). Hiša se prodaja opremljena (kuhinja, kopalnici) ima klimo. Posestvo ni v celoti ograjeno. Za hišo je pokrita terasa. Obsega: Klet:3 shrambe, Pritličje:predsoba,dnevna soba,kuhinja, jedilnica, kopalnica,3 spalnice,hodnik,pokrita terasa;garaža, Mansarda:neizdelano. Okolje, kjer se nahaja hiša nudi veliko možnosti za sprehode in preživljanje prostega časa v naravi, hkrati pa je le nekaj minut oddaljeno od Brežic in Term Čatež. Vselitev možna takoj. V bližini se nahajajo:OŠ, vrtec, cerkev, trgovina, ...
Večta-bu.si
70.28 m²
65,000
2018-2-20
V večstanovanjski stavbi v Prežihovi ulici v 3.nad, je naprodaj izredno funkcionalno stanovanje, v katerem je lahko vaš bodoči dom! Večstanovanjski objekt, v katerem se nahaja stanovanje, je vzdrževan in urejen!Pred stavbo je veliko parkiriščeStanovanje (60,6 m2 uporabna površina) je svetlo in ima prijetno energijo. Vsak najmanjši kotiček stanovanja je zelo domiselno izkoriščen. Izredna lepa postavitev prostorov:kuhinja,jedilnica v povezavi z dnevno sobo, spalnica, kabinet,kopalnica, predsoba ter 2 balkona. K stanovanju spada tudi klet (2,62 m2) Stanovanje se prodaja opremljeno. El.je trenutno odklopljena.Vseljivo takoj! Vpis v ZK poteka. Sklep o vzpostavitvi etažne lastnine je bil sprejet 27.11.2017. Izberite zase najboljše po ugodni ceni!!!! V bližini je šola, vrtec, trgovine, banke, gostilne, lekarna, zdravstveni dom,...
Večta-bu.si
2 sobe
60 m²
66,000
2018-2-13
Funkcionalno zasnovano stanovanje se nahaja II. Nad. večstanovanjskega objekta, ki se nahaja v neposredni bližini vrtca in osnovne šole. Objekt ima novo fasado.Lepa postavitev prostorov:dnevna soba, kuhinja z jedilnico, spalnica, kopalnica, predsoba. Stanovanje ima tudi balkon (3,8 m2). Renovirano je celotno stanovanje v obdobju 2013-2017,ko so bila zamenjana vsa okna. Edino, ker ni renovirano v stanovanju je kopalnica.Trenutno se ogreva na elektriko oz.drva (peč v dnevni sobi), vendar do stanovanja je pripeljan plin in se lahko izvede ogrevanje na plin (potreben je razvod strojnih inštalacij in montaža radiatorjev).K stanovanju spada tudi shramba, ki se nahaja v kleti (7,40m2). Stanovanje se prodaja kompletno opremljeno. Oprema:CK-elektrika/drva , domofon, internet in kabelska, parkirni prostori v neposredni bližini, vpisano v ZK, bremen prosto Prevzem možen takoj. Zaradi ugodne cene in odlične lege, vam priporočamo ogled in nakup.
Večnepremicnine.si21.com

Industrijski kompleks v Brežicah

Posavje Brežice Brežice
1,500,000
2018-2-20
Industrijski kompleks zadnjih nekaj let ni več v uporabi in je v preteklosti služil za proizvodnjo pohištva. Kompleks se nahaja na odlični lokaciji, saj je izvoz na avtocestno povezavo Ljubljana-Zagreb oddaljen zgolj 2,5 km in mejni prehod s Hrvaško (Obrežje) zgolj 10 km. Kompleks sestavlja več ločenih objektov izmed katerih je nekaj v slabem stanju in so potrebni temeljite prenove, drugi pa so v dobrem stanju in pripravljeni na uporabo. Skupna neto tlorisna površina objektov znaša 14.554 m2 in jim pripada 32.101 m2 zemljišča. Dostop do kompleksa je urejen po lokalni asfaltirani cesti. Dostop je mogoč tudi z večjimi tovornimi vozili. Lokacija razpolaga z vso najpomembnejšo javno infrastrukturo (vodovod, elektrika, PPT, kanalizacija, industrijski tok, plin).
Večabc-nepremicnine.si

Vikend/apartma v Termah Čatež

Posavje Brežice Čatež ob Savi
46.9 m²
35,000
2018-2-20
V Termah Čatež prodamo počitniški apartma (vikend), ki se nahaja v počitniški hiši/dvojčku zgrajenem leta 1990. Izmera apartmaja: 46,90 m2 čiste neto bivalne površine + 17,71 m2 terase. Pripadajoči 2 parkirni mesti pred hišo. Zelo lepo in popolnoma opremljen (vključuje tudi vrtno garnituro in večino bele tehnike (hladilnik, pralno-sušilni stroj, TV...). Obsega polovico hiše in ima naslednjo razporeditev: - v mansardi se nahajata 2 spalnici (vsaka ima po dve ležišči); - v pritličju pa je kuhinja z jedilnim in dnevnim prostorom; - kopalnica; - parkirni mesti pred apartmajem; - atrij (17,71 m2) z brezo in lepim pogledom na Gorjance. Le-ta je bil med leti 2005 in 2009 že delno obnovljen (kopalnica, vodovodna in el. napeljava, keramika, tuš kabina, ...), beljenje, barvanje oken, od takrat je tudi velik del opreme. V letu 2016 pa se je obnovil dnevno - kuhinjski prostor: talne podlage, beljenje, novi kuhinjski elementi, ... Mesečni pavšal brez kart za kopanje znaša 220 eur (z DDV) - vključuje porabljeno sanitarno vodo, komunalne storitve, pluženje do vrat, košnjo do vrat, urejanje naselja, ulično razsvetljavo, varnostnika, RTV prispevek, telefonski priključek, Wi-Fi v apartmajskem naselju, koriščenje ugodnosti, kot so popusti pri nakupih v čateški vrtnariji, obisk muzeja Brežice, itd. Možni so različni pavšali. Od takih s kartami za kopanje za 5 oseb vsak dan v letu, do plačila po dejanski zasedenosti. V primeru relativno hitrega nakupa prodajalec ponuja 2.000 EUR popusta v obliki predplačila mesečnega pavšala. Prodajalec oz. lastnik nepremičnine pogojuje plačilo provizije posredovanja v višini 4 % + ddv na način, da kupec plača polovico omenjene obveznosti oziroma 2% + ddv od pogodbeno dogovorjene cene.
Večabc-nepremicnine.si
29.7 m²
27,500
2018-2-20
V poslovni stavbi je v 1.nad. na razpolago poslovni prostor velikosti 29,70 m2,ki je namenjen za pisarniško dejavnost.). Prostor se prodaja opremljen. Vsi priključki. CK-plin (lastna peč). Urejena parkirišča v okviru površin pred stavbo. Stavba ima dvigalo.Omogočena zmogljivost:50-00 Mb/s.Vseljivo takoj! Zaradi ugodne cene in odlične lokacije, vam priporočamo ogled in nakup!
Večta-bu.si
90 m²
23,000
2018-2-20
Lokacija je resnično izredno lepa, sončna in mirna. Vikend ima pritličje (gospodarski del) in nadstropje (bivalni del). Vikend se nahaja na 1.407 m2 veliki parceli, na kateri je zasajeno 400 trt,ostalo je travnik in malo gozda. Priključek za vodo je pred objektom. El.ni priključena.Ogrevanje na trda goriva.Asfalten dostop. Parkirišča na parceli. Prevzem možen takoj. Lokacija je le streljaj od Term Čatež,kjer boste deležni vseh užitkov,ki jih nudi termalna voda. Vpisano v zemljiško knjigo;bremen prosto Zaradi lepe lokacije, vam priporočamo ogled in nakup.
Večta-bu.si
274.5 m²
59,000
2018-2-20
Stanovanjska hiša ima klet,pritličje in mansardo,; zgrajena l.1979(kvalitetna gradnja-masivno zidana);okna so bila vgrajena 2010. Hiša je zgrajena do III.gr.f. Leži na zemljišču 773 m2 (stavbno-območje centralnih dejavnosti);v kompletu se prodajajo tudi tri parcele (najboljša kmetijska zemljišča),ki se nahajajo na Veliki Dolini in v Brezju pri Veliki Dolini (2.495 m2). Lokacija je zelo lepa in sončna. Asfalten dostop. Okolje, kjer se nahaja hiša je varno ter nudi veliko možnosti za sprehode in preživljanje prostega časa v naravi, hkrati pa je v neposredni bližini Golf Gradu Mokrice. V bližini se nahajajo: gostilne, cerkev, trgovina,OŠ,vrtec, ... Prevzem je možen takoj! Priporočamo ogled in nakup.
Večta-bu.si
46 m²
36,000
2018-2-14
Prodamo ulični gostinsko trgovski lokal v stavbi letnika 1905, nahaja se v centru Brežic oddaljenost od Čateških toplic 5km. Skupna velikost lokala je 46 m2 z vhodom iz ulice. Prostori so svetli, ogrevanje na radiatorje, za objektom je na voljo 1 parkirišče. Prodajna cena: 36.000 EUR. V bližini so srednja šola, zdravstveni dom, pošta... Energetska izkaznica je v izdelavi. Mesečni stroški: upravljanje cca 50 EUR, rezervni sklad je trenutno cca 25 EUR, ogrevanje (skupna kotlovnica) cca 80 EUR. Tel: 040 / 578 - 951
Večbolha.com
Naročite se posodobitve iskalne poizvedbe po e-pošti:
Brežice