V Gerlincih, ob potoku Kučnica, sredi polja, tik ob državni meji z Avstrijo prodamo parcelo-gradbišče z gradbenim dovoljenjem in začeto gradnjo stanovanjske hiše s hlevom in kozolcem.
Cankova Gerlinci,Pomurska
1745 m²
25.000
27. 3. 2018
Večbolha.com
ID oglasa: 490151036-60 Ogled oglasa na strani ponudnika Prodamo poslovne prostore v središču naselja Šalovci, locirane v pritličju poslovno-stanovanjske zgradbe. Predmetna nepremičnina - stavbišče z objektom, se nahaja v centru predela naselja Šalovci, na podeželskem območju v bližini državne meje z Madžarsko, na območju pretežno stanovanjske pozidave in delno poslovne, ki pa je v manjšini. Do centra je cca 100m do železniške postaje cca 400m. Objekt oz. parcela kot celota se nahaja v mirnem predelu brez industrijskih kompleksov. Skupno zemljišče, v izmeri 820m2, je kot celota zaokroženo, utrjeno delno s tlakovci, pretežno z asfaltno maso - dostop do objekta in skupnih parkirišč. Locirano je na odprtem predelu, v ravnini, neposredno ob liniji asfaltne ceste, iz katere je dostop omogočen do predmetne zgradbe ter je opremljeno z javnimi komunalnimi napravami in napeljavami (vodovodno omrežje, električno omrežje, TK, kanalizacija). Poslovni prostori zajemajo neto površine za zaposlene - pisarne (73m2), površine za stranke (25m2) in ostale površine cca 17,5m2. Vhod v poslovni prostor je urejen s posebnim samostojnim ločenim vhodom. Del prostora za stranke v izmeri cca 10m2 je oddan v najem kot samostojni lokal, s posebnim dostopom iz skupnega vhoda. Možen je vpogled v najemno pogodbo po predhodnem dogovoru - zahteva se podpis dogovora o ne razkrivanju. Prostori so delno opremljeni s pisarniškim pohištvom. Nepremičnina se prodaja po načelu videno kupljeno. Davek na promet nepremičnin ni zajet v prodajno ceno. Davek na promet nepremičnin plača kupec. Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.
Cankova Cankova,Slovenija
56.300
27. 3. 2018
Večsalomon.si
V skrajno zahodnem delu Goričkega, tik ob državni meji s sosednjo Avstrijo, se nahaja naselje Gornji Črnci, kjer prodamo stanovanjsko hišo v velikosti 156 m2 neto tlorisne površine h kateri pripada zemljišče v velikost 1741 m2 (dvorišče). Začetek gradnje sega v leto 1992, prva vselitev opravljena leta 1997. Hiša je klasične gradnje (modularna opeka), etažnosti K+P+M. Strešna kritina je opečna, podstreha izolirana s mineralno volno, zunanje stene so zaključene z izolativno fasado (stiropor), okna so lesena (termopan). Ogrevanje je urejeno s sistemom centralne kurjave - kombinacijska peč (kurilo olje ali drva). Talne obloge so kombinirane iz različnih materialov - keramika, linolej, laminat. Prostori: K: letna kuhinja, kurilnica P: vetrolov, hodnik, kopalnica, kuhinja, dnevna soba, spalnica M: štiri sobe Priključki: elektrika, voda, telefon (internet). Odpadne vode se stekajo v greznico. Okolica hiše je lepo urejena in vzdrževana. Zraven hiše sta zgrajena dva nadstreška za skupno tri avtomobile. Hiša se prodaja opremljena, skupaj z belo tehniko in pohištvom (razen osebnih stvari). Možen takojšnji prevzem po plačilu celotne kupnine. Energetska izkaznica v izdelavi. Za dodatna vprašanja ali ogled pokličite: gsm: 040 475 447, tel: 059 11 18 87 e-mail: *** Nepremičnine Pomurje Slovenska ulica 25 Murska Sobota
Cankova, Pomurska
156 m²
120.000
20. 12. 2017
Večbolha.com