154 m²
135.000 €
10. 08. 17
ZANIMIVA VRSTNA HIŠA Z ATRIJEM IN LASTNIM DVIGALOM V mirnem predelu Celja, je naprodaj zanimiva vmesna vrstna hiša P+1+M z možnostjo registracije dejavnosti, skupne neto površine cca 154 m2, v celoti adaptirana 2011 leta, ki od vas dolga leta ne bo zahtevala nobenih vlaganj. To je moderno zasnovana in opremljena bivalna enota v dveh etažah z garažo 23, 90 m2 in atrijem v izmeri 74 m2, vmesna v slepi ulici. Hiša je stara cca 12 let. Vendar je bila v preteklih treh letih revolucionarno obnovljena oz. dokončana. Vse je novo: od instalacij do opreme, fasade….…. Loža je zaprta s tri slojno zasteklitvijo. In ne nazadnje, hiša ima še neizkoriščen bivalni potencial v mansardi, širitev in dokončanje še tega dela hiše po vaših željah. V pritličju hiše je garaža, iz katere vstopate v predprostor – hodnik, iz katerega so razporejeni prostori in sicer; kopalnica s tušem in WC-jem, kabinet – sedaj pralnica, soba iz katere je izhod na teraso – atrij ter dvigalo. Glavni vhod v hišo je v varnem zaledju podhoda, ki ga skupaj uporabljajo le trije sosedje. Notranje lepo svetlo stopnišče vas vodi v zgornje prostore, kjer je prostorna kopalnica z WC-jem, spalnica, kuhinja povezana z jedilnico in svetlim dnevnim prostorom, iz katerega je izhod na pokrito teraso. Lahko pa vas lastniško dvigalo popelje do nadstropja. Talne obloge v bivalnih prostorih so lamelne plošče – kakovosten laminat, v ostalih prostorih pa ploščice. Ogrevanje je urejeno z varčnimi električnimi radiatorji in klimo. Lahko pa se hiša priklopi na mestni plin. Pred hišo so trije lastniški parkirni prostori v izmeri 114 m2 s tlakovanim dvoriščem. Hiša je vpisana v ZK. Do centra Celja, kjer se nahaja občina, vrtec, šola, trgovine, zdravstveni dom, .. ste dostopni v nekaj minutah. TER ZANIMIVOST: lastnik v račun vzame stanovanje v Celju, vikend v okolici Celja, nepremičnino v Slovenj Gradcu. Zaradi tega bo končna prodajna cena skupaj dogovorjena. Manjši del kupnine vam lahko kreditira lastnik sam. VSELJIVO TAKOJ OZ. PO DOGOVORU! V ceno je vključena vsa oprema RAZEN SLIK. Možen dogovor glede pohištva! Če se odločate za nakup hiše in je vaš pogoj, da se nepremičnina nahaja v mirnem predelu mesta, verjamem, da ste v zgornjem opisu našli več kot dovolj razlogov za takojšen ogled. Za ogled in več informacij pokličite na 051/238 696, 031 554 337 ali pošljite povpraševanje zgoraj na KONTAKT. Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vprašanja in z vami opravili ogled nepremičnine. OBČINA CELJE: Število prebivalcev: 49.077 (Vir: Statistični urad RS, 2016) Površina: 95 km² Nadmorska višina: 238 m Mestna občina Celje je ena od enajstih, mestnih občin v Republiki Sloveniji. Na severu meji na občino Vojnik, na vzhodu na občino Šentjur, na jugovzhodu na občino Štore, na jugu na občino Laško in na zahodu na občino Žalec. Wikipedija
Več bolha.com
12,5 m²
5.900 €
18. 08. 17
Prodajamo urejeno parkirno mesto z daljincem za rampo v centru mesta. Prosto je samo še eno mesto. Vpisano v ZK z ločeno parc.številko in prosto bremen
Več bolha.com
805 m²
298.000 €
21. 08. 17
Celje, Ipavčeva ulica, prodamo poslovni prostor v skupni velikosti 805 m (K+P+1+2+M), urejeno etažiranje, leto gradnje 1960. Sanitariji so v 3-eh atažah, prav tako čajna kuhinja. Prostori so veliki in vam omogoča prijetno delovno okolje. Zemljišče je v izmeri 675 m2. Pred in zadaj stavbe je urejeno parkirno mesto za več avtomobilov. Ogrevanje je urejeno na mestni plin. Okna so bila menjena leta 2000. Glede na samo razporeditev prostorov je možna ureditev v več samostojnih stanovanjskih enot. Priložnost tudi za INVESTITORJE!!! Tel.: 070 614 191 Mail: *** KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE! Za brezplačni ogled ali več o naših storitvah nas kontaktirajte. Bogatijo nas izkušnje, saj smo na trgu nepremičnin že od leta 1994.
Več bolha.com
3 sob
77 m²
115.000 €
Včeraj ob 02:25
Vredno ogleda.
Več bolha.com
90 m²
120.000 €
17. 08. 17
Ko bo izdelana energetska izkaznica, bo naprodaj hiša v Trnovljah. Lokacija hiše je atraktivna, saj so v radijusu 500 - 1000 m trgovski centri in druga infrastruktura, ter izvoz na AC. V račun vzamemo stanovanje.
Več bolha.com
82,5 m²
420 €
Včeraj ob 00:22
Celje, oddamo pritlično hišo z obnovljeno streho, kopalnico, ter okni in dodano toplotno izolacijo na podstrešju. Hiša se nahaja na mirni lokaciji na Skalnii kleti na Orožnovi ulici 3, na nepoplavnem območju. Hiša je takoj vseljiva. V pritličju se nahajajo predprostor, obnovljena kopalnica, opremljena kuhinja z jedilnico, dnevna soba in spalnica, otroška soba, ter garaža. Po stopnicah pa je dostop še do manjše podstrešne sobice. Ogrevanje je centralno z lastno plinsko pečjo Junkers na mestni plin. Dostop je iz asfaltirane ulice. Na zemljišču si lahko uredite svoj vrt.
Več bolha.com
117 m²
89.990 €
21. 08. 17
Prodam poslovne prostore, ki so v lasti očeta. Prostori se nahajajo na Kersnikovi ulici v Celju (bivša stolpnica Zlatarne Celje). Objekt je sklop Zlatarne Celje, v katerem se nahajajo poslovni prostori in tudi medicinske dejavnosti. Objekt je zelo atraktiven, saj ima v pritličju sprejemni pult, na katerem bo deloval vratar. V predprostoru pritličja se nahaja sobica za pitje kave, kjer se lahko malica ali pije kava, saj je prisoten kavni aparat. V sami stavbi se nahaja podjetje Prosignal (redarstvo, varovanje), kar da bivanju oz. delovanju v prostorih dodaten občutek varnosti in ugodja. Poslovni prostroi so primarno namenjeni prisarniški uporabi in so temu primerno tudi opremljeni. V prostoru je vsa osnovna oprema za pisarniško delo (mize, omare, stoli, bele magnetne table). V prostorih je tudi velik trezor, ki lahko pride zelo prav. Tudi omarica za serverje je na voljo v prostorih, ki ob današnji tehnologiji ne sme manjkat. Vsi prostori so klimatizirani, klime delujejo tako kot morajo, saj je vse zelo dobro ohranjeno in vzdrževano! V sklopu prostorov je tudi majhna čajna kuhinja s pomivalcem, ki s praktičnega vidika zelo olajša vzdrževanje kuhinje. V kuhinji pustimo nekaj osnovne opreme (kozarci, krožniki...) Vsi aparati delujeo kot je treba. Prostorom pripada tudi lasten WC, ki ima svoj ključ, tako da je za zasebnost poskrbljeno. Prostori so sestavljeni iz dveh večjih pisarn, ene manjše sprejemne pisarne. Skupaj primerno za delo 8 in več oseb.Prostorom pripadajo 3 parkirna mesta pred stavbo. 2 dvigala (osebno in tovorno). Urejeni so tudi telefonski in internetni priključki. Prostori so svetli in prijetni za delo. Okna so velika in ponujajo veliko svetlobe in dobro atmosfero v delovnem okolju... Minimalni mesečni fiksni stroški. Za vse informacije, več slik oz. ogled smo na voljo! VSO POHIŠTVO JE VKLJUČENO V CENO!
Več bolha.com
27,2 m²
27.900 €
21. 08. 17
Prodamo garsonjero na top lokaciji v Celju na Otoku. Garsonjera je bila v celoti adaptirana leta 2015. Stanovanje se prodaja v celoti opremljeno. V bližini vsa infrastruktura.
Več bolha.com
133 m²
149.000 €
Včeraj ob 19:56
Na odlični lokaciji v Celju prodamo urejeno hišo na hribu, v mirnem okolju in hkrati v bližini centra mesta. Grajena je tako, da je lahko po potrebi dvostanovanjska, ima tudi dva ločena vhoda. Grajena je bila leta 1963, delno prenovljena leta 2010. Streha je bila obnovljena leta 2010. Celotna bruto površina hiše je 133 m2 (spodnja etaža z garažo meri 76 m2, zgornja etaža 57 m2), poleg tega balkon 3 m2 in terasa 20 m2. Stoji na parceli velikosti 355 m2. V dveh etažah se nahaja 5 sob, dve kopalnici, dve kuhinji, kurilnica, shramba, balkon, terasa, garaža. Ob hiši je urejeno parkirišče, po potrebi se lahko uredi še dodatna tri parkirišča. Možna je pozidava podstrešja. Ima vse potrebne priključke; električni priključek (tudi 3 fazni), ogrevanje na mestni plin, vodovod, priključena je na mestno kanalizacijo, optični kabel. Za hišo se nahaja zelenica, ki se lahko uredi v prijeten vrt za preživljanje prostega časa. Primerno za družino, ki si želi novega doma v mirnem, urejenem okolju.
Več bolha.com
707 m²
450.000 €
18. 08. 17
Celje, Ostrožno, parc. 1300m2, stan.površine 420m2, samostojna hiša, zgrajena leta 2002, se nahaja v urejenem naselju stanovanjskih hiš v bližini centra mesta in vse infrastrukture. Prostorna parcela nudi zasebnost in intimnost. Hiša je zasnovana kot enonadstropni objekt, z razkošnim stopniščem in galerijo. Veliki prostori, višji stropovi nudijo prostornost in funkcionalnost, velika panoramska okna pa obilico sonca in svetlobe. Vgrajeni materiali višjega cenovnega razreda. Pritličje: kuhinja z prostorno jedilnico (z izhodom na teraso) , ki je povezana v dnevno sobo z izhodom na teraso in naprej na vrt, utility, wc- posebej, apartma- spalnica, ki je povezana v garderobno sobo in prostorno kopalnico. Prva etaža: prostorna galerija – dnevni prostor z izhodom na teraso, kopalnica z wc-jem, dva apartmaja in sicer: spalnica, delovna soba, dnevno – bivalni del, drug apartma: delovna soba, soba za goste. Talna obloga je marmor, granit. Celotna hiša ima talno ogrevanje. Na vrtu možnost izdelave bazena. Pred hišo je veliko, prostorno parkirišče z nadstreškom. Prodajalec oz. lastnik nepremičnine pogojuje plačilo provizije posredovanja v višini 4 % + ddv na način, da kupec plača polovico omenjene obveznosti oziroma 2% + ddv od pogodbeno dogovorjene cene.
Več bolha.com
1.680 m²
4 €
16. 08. 17
Oddamo poslovno proizvodni objekt CE-PLAST, ki se nahaja na Bežigrajski cesti v Celju (v bivši tovarni Emo Celje). Objekt ima cca 200 m2 pisarniških prostorov (7 pisarn, sanitarije, čajno kuhinjo in večji razstavni salon) in 1.480 m2 proizvodnjo skladiščnega prostora. Objektu pripada tudi cca 250 m2 pokrite nadstrešnice z regali in 20 zunanjih parkirnih mest. Možen je najem z kasnejšim odkupom. Kupec ne plača provizije,
Več bolha.com
3 sob
90 m²
700 €
13. 08. 17
Oddamo trisobno stanovanje, ki se nahaja v zadnjem, drugem nadstropju manjšega stanovanjskega bloka. Stanovanje zajema prostoren dnevni prostor z jedilnico in kuhinjo, spalnico, otroško sobo, kopalnico, dodaten wc, hodnik in teraso. Stanovanje zajema tudi prostoren kletni prostor ( 20 m2 ) z opremljenim fitnesom. V bloku je poleg kleti na voljo tudi skupna kolesarnica. Stanovanje je v celoti opremljeno z nadstandardno opremo ter lepo vzdrževano. V vseh prostorih so klimatske naprave. Stanovanje je varovano z alarmnim sistemom. Stanovanju pripadata dve pokriti, ograjeni in osvetljeni parkirni mesti. Možnost najema od oktobra 2017 dalje.
Več bolha.com
3 sob
83,9 m²
154.416 €
Včeraj ob 13:40
Na Ljubečni pri Celju v novo zgrajeni tako imenovani Vili blok Ljubečna, prodamo 12 stanovanj, eno od teh je 3 sobno nadstandardno stanovanje v izmeri 83, 9 m2. Objekt je pridobil uporabno dovoljenje 2017. Stanovanje je orientirano na S-V-Z je zaradi lege zelo svetlo in prostorno. Stanovanje ima teraso, ki povezuje notranje bivalne prostore z naravo. Stanovanje je sodobno opremljeno in odraža udobje z: - izjemno gradbeno konstrukcijo, - sodobno strojeno inštalacijo in naprav, - napredno električno opremo, - varnim in naprednim stavbnim pohištvom in žaluzijam, - električnim gretjem zunanjih površin in - kontrolo pristopa z domofonom in alarmom. V ceno je vključeno garažno mesto in parkirno mesto zunaj. Več informacij najdete na spletni strani: www.agencija-nera.si Objekt v katerem je stanovanje, se nahaja v neposredni bližini šole, vrtca, pošte in supermarketa Tuš. V bližini 1, 5 km je priključek na avtocesto.Trgovski center Citycenter Celje je oddaljen zgolj 5 km, center mesta Celje pa 7 km. Lokacija objekta je umaknjena iz mestnega vrveža in se nahaja ob zelenih ter rekreacijskih površinah, kar omogoča udobno in sproščeno bivanje in prijeten počitek po vsakodnevnih službenih in drugih zadolžitvah. Zaradi bližine šole in vrtca, ki sta dostopna peš, je lokacija primerna tudi za mlade družine. Možnost ugodnega financiranja (v sodelovanju z BKS banko.
Več bolha.com
280 m²
229.000 €
16. 08. 17
Prodamo večjo družinsko hišo , ki je lepo vzdrževana vredna ogleda. Za več se lahko prepričate sami, če vas zanima pokličite na 041 393 256 Toplo vabljeni.
Več bolha.com
117 m²
89.990 €
11. 08. 17
Prodam poslovne prostore, ki so v lasti očeta. Prostori se nahajajo na Kersnikovi ulici v Celju (bivša stolpnica Zlatarne Celje). Objekt je sklop Zlatarne Celje, v katerem se nahajajo poslovni prostori in tudi medicinske dejavnosti. Objekt je zelo atraktiven, saj ima v pritličju sprejemni pult, na katerem bo deloval vratar. V predprostoru pritličja se nahaja sobica za pitje kave, kjer se lahko malica ali pije kava, saj je prisoten kavni aparat. V sami stavbi se nahaja podjetje Prosignal (redarstvo, varovanje), kar da bivanju oz. delovanju v prostorih dodaten občutek varnosti in ugodja. Poslovni prostroi so primarno namenjeni prisarniški uporabi in so temu primerno tudi opremljeni. V prostoru je vsa osnovna oprema za pisarniško delo (mize, omare, stoli, bele magnetne table). V prostorih je tudi velik trezor, ki lahko pride zelo prav. Tudi omarica za serverje je na voljo v prostorih, ki ob današnji tehnologiji ne sme manjkat. Vsi prostori so klimatizirani, klime delujejo tako kot morajo, saj je vse zelo dobro ohranjeno in vzdrževano! V sklopu prostorov je tudi majhna čajna kuhinja s pomivalcem, ki s praktičnega vidika zelo olajša vzdrževanje kuhinje. V kuhinji pustimo nekaj osnovne opreme (kozarci, krožniki...) Vsi aparati delujeo kot je treba. Prostorom pripada tudi lasten WC, ki ima svoj ključ, tako da je za zasebnost poskrbljeno. Prostori so sestavljeni iz dveh večjih pisarn, ene manjše sprejemne pisarne. Skupaj primerno za delo 8 in več oseb.Prostorom pripadajo 3 parkirna mesta pred stavbo. 2 dvigala (osebno in tovorno). Urejeni so tudi telefonski in internetni priključki. Prostori so svetli in prijetni za delo. Okna so velika in ponujajo veliko svetlobe in dobro atmosfero v delovnem okolju... Minimalni mesečni fiksni stroški. Za vse informacije, več slik oz. ogled smo na voljo! VSO POHIŠTVO JE VKLJUČENO V CENO!
Več bolha.com
1 sobi
41 m²
240 €
20. 08. 17
Oddam opremljeno enosobno stanovanje velikosti 41 m2. Predsoba, dnevna soba s kuhinjo, kopalnica, spalnica. Lastno ogrevanje na plin. Varščina v višini dveh najemnin. 051 623 271
Več bolha.com
2 sobe
56 m²
340 €
19. 08. 17
Oddamo v celoti renovirano in kompletno opremljeno dvosobno stanovanje z balkonom na mirni lokaciji v Celju.Stanovanje se nahaja v urejenem večstanovanjskem bloku.Stanovanje obsega: hodnik, kopalnico, dnevno sobo, kuhinjo, balkon, spalnico in klet ter ima vse potrebne priključke(internet, ktv, samostojno ogrevanje, ...)Pred blokom je urejeno parkirišče, v neposredni bližini pa je vsa potrebna infrastruktura(trgovine, šola, zdravstvene ustanove, ..)Ker ima stanovanje lastno ogrevanje, so stroški izredno nizki in se v celoti plačujejo po dejanski porabi.
Več bolha.com
137,01 m²
96.000 €
14. 08. 17
Durisol gradnja prihodnosti. Dobro je vedeti, gradimo po naročilu za vas na vaši parceli po celotni Sloveniji ekološke nizko energtske objekte z ekološkim termo izolacijskim leseno cementnim zidakom z 17cm integrirano izolacijo ki akumulira toploto in je odporen proti vlagi in onju z dobro zvono izolacijo. V vsakem primeru gradnje z našimi zidaki hiše praktično ni potrebno ogrevati, se izključno dogrevajo potrebe sinitarne vode. Izvedba gradnje III. podaljšana gradbena faza.Cena 96000€ DDV ni zajet v ceni. Izvedba gradnje hiša ključ v roke cena po dogovoru. Plačilo gradnje po situacijah brez avansa. Izdelujemo PGD. Obiščite naša gradbišča in prepričajte se sami. Svetujemo v naši pisarni ne z dopisovanjem. Telefon:070299435 email:*** ***
Več bolha.com
2 sobe
68 m²
380 €
18. 08. 17
Stanovanje je lepo ohranjeno. Zbrušen parket, vsi prostori so sveže prebeljeni. Vgrajena varčna inverterska klima Mitchubischi 2015.
Več bolha.com
2 sobe
72,1 m²
250 €
Včeraj ob 14:51
V Celju na Hudinji oddamo opremljeno 2 sobno stanovanje v velikosti 72, 10 m2, od tega je uporabne površine 66, 1 m2. Stanovanje se nahaja v večstanovanjskem bloku, v 3 nadstropju od skupaj šestih. Stanovanje ima centralno ogrevanje. Pred blokom je parkirišče in veliko zelene površine. V bližini je šola, vrtec, trgovina, avtobusna postaja ... Mesečna najemnina znaša 250, 00 Eur/mesec + vsi ostali stroški.
Več bolha.com
29 m²
39.000 €
11. 08. 17
Stanovanje se nahaja v urejeni in mirni soseski. Opis razporeditve prostorov: Hodnik z veliko omaro, na desni strani popolnoma opremljena velika kopalnica. Naravnost se nahaja soba z kuhinjo in jedilnico, ter dnevno sobo. Stanovanju pripada prva(torej je klet zelo blizu) klet v kletnih prostorih cca. 2m2. Možnost uporabe skupne kolesarnice, sušilnice in ostalih skupnih prostorov. Stanovanje ima nova okna, čisto novo fasado (2016), novo kuhinjo (lakirano, mehko zapiranje), obnovljeno kopalnico, nove radiatorje, itd. Stanovanje je v celoti opremljeno in se tako tudi oddaja. RAZDELITEV KVADRATURE: 29 m2 -> neto uporabna površina 27 m2 + 2 m2 kleti. KLIČITE SAMO RESNI! Vseljivo takoj.
Več bolha.com
29 m²
270 €
21. 08. 17
Oddam garsonjero z ločeno majhno sobo resnim najemnikom. Stanovanje lepo ohranjeno, na mirni lokaciji, dvigalo, majhni stroški. Shramba v etaži kot je stanovanje. Vseljivo začetek septembra. Nova vas-Novi trg
Več bolha.com
234 m²
234.000 €
27. 07. 17
Atraktivna lokacija, 2km od centra Celja, peta gradbena faza, tri kopalnice, vredna ogleda in nakupa, prodamo. Nice location, 2 km away from the city center. Fifth building phase, three bathroom, worth checking and buying. (English contact: +38631283835)
Več bolha.com
1 2 3 4 5 6