V Škofji vasi, v naselju stanovanjskih hiš ob glavi cesti Celje – Vojnik, je naprodaj stanovanjska hiša z dvema gospodarskima poslopjema (primerna za majnšo delavnico, skladišče, dodatno garažo ali pa kot prostor za orodje , hlev za kakšno žival (konja)........) in zemljiščem v skupni velikosti 2356 m2. Sama lokacija vam omogoča hiter dostop do Celja, Vojnika ali AC.......... oz do vrtca, OŠ, trgovskih centrov,...obkroža pa vas dovolj velika parcela, da si lahko omislite bazen, zelenjavni vrt, sadno drevje, otroško igrišče.....V primeru če potrebujete lokacijo za kakšno mirno poslovno dejavnost, pa se vam obeta priložnost nakupa nepremičnine kjer vas stranke takoj najdejo, vidnost pa je zaradi lokacije izredna. Na parceli stoji stanovanjska stavba, ki je bila v osnovi zgrajena l. 1955, vendar je bila hiša redno vzdrževana in tudi po potrebi obnovljena: kpl streha l. 2006 (bobrovec), v l. 2006 sta bila obnovljena oba dimnika (oba imata po dve tuljavi), eden za CK in možnost kamina v dnevni sobi, drugi za kuhinjski del, okna so lesena dvojna zasteklitev z zunajnimi PVC roletami, po tleh je delno keramika, delno parket, laminat, teraco...., CK na olje (možno na drva) z radiatorskim sistemom ogrevanja, delno obnovljene elektro in strojne instalacije......Hiša ima vse javne priključke (kanalizacija, voda, elektrika, telefonija, ktv), talna in srednja plošča sta betonski, mansardna plošča pa je lesena, dostop na parcelo je iz javne ceste. Hiša je kpl opremljena (oprema je sicer starejša in če jo potrebujete lahko ostane v hiši) in je dejansko tudi primerna za takojšnje bivanje. Sama hiša ima tri etaže P+1+M in v vsaki etaži cca 75 m2 (po podatkih GURS-a ima 137,1 m2 površine stvabe, dejansko pa cca 200 m2). V pritlični (polkletni) etaži imamo garažo, kurilnico, delavnico, spodnjo kuhinjo in vinsko klet (shramba). Po stopnišču pridemo v »medetažo« kjer je glavni vhod v hišo, nato pa pridemo v 1. etažo ki obsega: hodnik, kabinet, kopalnico + WC (kpl adaptacija v l. 2004 – tuš kabina, kopalna kad, koplaniški blok, bide, Wc, radiator lojtra, prostor za PS), kuhinjo z jedilnico in priročno shrambo, dnevno sobo in spalnico. V mansardnem delu je ena soba z izhodom na balkon že izdelana, za ostalo pa bo potrebno poskrbet – izdelat po lastnih željah oz potrebah. Okolica hiše – dvorišče je delno asfaltirano – dovoz, delno tlakovano ob hiši, ostalo pa je zelenica nekaj je sadnega drevja, ob gospodarskem poslopju je »štepih«, tako da imate dovolj vode za zalivanje zelenice, zelenjavnega vrta, pranje avtomobila…..Eno gospodarsko poslopje je bilo po podatkih GURS-a zgrajeno l. 1960 in ima cca 70 m2 oz skupaj cca 140 m2 (spodaj delno pozidano in delno nadstrešek za parkiranje, zgoraj prostor za spravilo sena oz skladišče....) , drugo pa l. 1910 in ima cca 90 m2. Oba poslopja sta izredno dobro ohranjena in v celoti uporabna. Za več informacij oz. ogled nas lahko pokličete na 041/538-419.
Savinjska, Celje, Škofja vas
200 m²
129,000
2018-4-5
Večnepremicnine.si21.com
Celje, na lokaciji (Celje-Škofja vas), prodamo poslovni prostor v skupni velikosti 273 m (K+P+M), leto gradnje 1960 ter pomožni objekt ob stavbi v velikosti 54 m . Razporeditev prostorov: Kletni prostor: kuhinja, kurilnica, shramba in dva večja prostora (tla-ploščice) Pritličje: 4 pisarne, WC s tušem, predprostor in hodnik (tla-parket) Mansarda: 3 sobe, kuhinja, predprostor, kopalnica s tušem in večja terasa (tla-ploščice in laminat). Pomožni objekt: večji prostor + wc. Zemljišče je v izmeri 1.137 m . Parcela je v celoti ograjena. Pred stavbo je več urejenih parkirnih mest. Ogrevanje je na olje. Okna so bila obnovljena leta 2003, prav tako streha (valovitke). V vsaki etaži je klima. Prostori so veliki in vam omogoča prijetno delovno okolje. Glede na samo razporeditev prostorov je možna ureditev v dve samostojni stanovanjski enot. Do AC priključka je 300 m. Savinjska regija
CELJE, ŠKOFJA VAS
273 m²
307,000
2018-4-12
Večborzanepremicnin.com
Na obronkih naselja Škofja vas, na lepi s soncem obsijani razgledni lokaciji (panoramski pogled na Celjsko kotlino in hribovje) je naprodaj več stavbnih parcel v velikosti od 394m2 – 2857 m2. Parcele imajo rahel naklon, so na sončni legi, nahajajo se v nestrnjenem naselju stanovanjskih hiš in sama velikost parcel vam omogoča, da si kupite eno ali tudi več parcel in si tako lahko poleg hiše še uredite zelenjavni vrt, bazen, piknik prostor, ali celo kakšno gospodarsko poslopje..... Na in ob parceli so vsi komunalni priključki (elekrtika in voda, javna kanalizacija pa je v planu v l. 2017), dostop do parcel pa je po asfaltirani cesti oz zadnjih nekaj m je utrjen makadam. Med samimi parcelami pa se bo (pač v skladu s prodajnimi aktivnostmi) tudi utrdila dovozna pot.. Parcela je ravno dovolj oddaljena od Celja da vam omogoča mirno življenje v zelenem okolju, hkrati pa dovolj blizu da so vam vse pomembne institucije dobesedno »pri roki« (do AC odcepa Celja center je cca 1,5km). Skratka naprodaj je zemljišče, kjer si lahko postavite svoj dom, ki vam nudi življenje v urbani okolici, hkrati pa tudi mirno okolje za življenje. Cena je cca 59€/m2, v primeru nakupa več parcel skupaj pa se seveda tudi cena temu ustrezno »prilagodi«, oz se cena giblje odvisno od parcele od 30-59€/m2 Za več informacij in ogled nas pokličite na 041/538-419.
Savinjska, Celje, Škofja vas
31,919
2016-12-28
Večnepremicnine.si21.com
Na obronku naselja Škofja vas, na lepi s soncem obsijani lokaciji ob gozdu je naprodaj stavbna parcela v velikosti 813. Parcela ima rahel naklon, je na sončni legi, nahaja se v nestrnjenem naselju stanovanjskih hiš in sama velikost parcele vam omogoča, da si lahko poleg hiše še uredite zelenjavni vrt, bazen, piknik prostor, ali celo kakšno gospodarsko poslopje..... Na in ob parceli so vsi komunalni priključki (elekrtika in voda, javna kanalizacija pa je v planu v l. 2017), dostop do parcele je po asfaltirani cesti. Parcela je ravno dovolj oddaljena od Celja da vam omogoča mirno življenje v zelenem okolju, hkrati pa dovolj blizu da so vam vse pomembne institucije dobesedno »pri roki« (do AC odcepa Celja center je cca 1,5km). Skratka naprodaj je zemljišče, kjer si lahko postavite svoj dom, ki vam nudi življenje v urbani okolici, hkrati pa tudi mirno okolje za življenje. Cena je 42€/m2. Je pa v neposredni bližini naprodaj še nekaj parcel v velikosti od 394 – 2857 m2, v kolikor bi vam ta bila premajhna. Te parcele pa so na lepi sončni razgledni lokaciji (pogled na Celjsko kotlino in bližnje hribovje), cena pa odvisno od velikosti parcele od 30-59€/m2 Za več informacij in ogled nas pokličite na 041/538-419.
Savinjska, Celje, Škofja vas
34,146
2016-12-28
Večnepremicnine.si21.com
Naročite se posodobitve iskalne poizvedbe po e-pošti:
Celje, Škofja vas