Prodamo zazidljivo parcelo v izmeri 1.031m2 na hribčku v Stični, v naselju Štorovje s čudovitim razgledom na dolino proti Ivančni Gorici in s pogledom na travnike in gozd. Parcela je v naklonu z južno lego. Dostop do parcele je na novo asfaltirana občinska cesta, ki pelje mimo novozgrajenih hiš. Priključka za elektriko in vodo sta ob parceli, kanalizacije ni, potrebna bo čistilna naprava. Plačan je že sorazmerni del stroškov za pripravo in opremljanje stavbnega zemljišča. Možna je gradnja družinske hiše (K+P+M). Parcela je vredna ogleda in nakupa. Pogoj nakupa je, da se plačilo za posredovanje razdeli tako, da kupec prevzame 2% + ddv plačila za posredovanje od prodajne cene nepremičnine.
Ivančna Gorica Stična,Osrednjeslovenska
1031 m²
49.500
1. 8. 2018
Večbolha.com
Hiša na mirni lokaciji, na robu zazidljivega območja z lepim razgledom, lahko dvo ali tro stanovanjska, centralno ogrevanje na kurilno olje ali drva, kamin, nova fasada - 16 cm izolacija, 2 km do AC izvoza Ivančna Gorica, 1.5 km do centra Ivančne Gorice, kjer je zdravstveni dom, lekarna, želežniška postaja in vsa druga infrastruktura, do šole in vrtca je 1 km, z. k. urejeno, brez bremen, prevzem možen takoj, prodamo.
Ivančna Gorica Stična,Osrednjeslovenska
250 m²
199.000
2. 7. 2018
Večbolha.com
We at Flatfy use cookies to improve quality of your overall browsing experience. By using our services you agree to our use of cookies.Learn more