Kmetijsko zemljišče, Preserje, Kamnik pod Krimom, 1981 m2, prodam

Preserje Kamnik pod Krimom, Osrednjeslovenska
1981 m²
3
2018-2-22
Prodam manjše kmetijsko zemljišče: Kamnik pod krimom, Preserje. Številka parcele 151, katastrska občina: 1704 KAMNIK Velikost: 1981m2 Prodam tudi kmetisko zemljišče, lokacija: Kamnik pod Krimom, Preserje. Številka parcele 162, katastrska občina: 1704 KAMNIK Velikost: 9794m2 Zemljišči sta opredeljeni kot najboljše kmetijsko zemljišče. Ima urejen dostop. Lastništvo v ZK je urejeno in bremen prosto. Možen nakup posamezene parcele.
Večbolha.com
4 sob
87.6 m²
140,000
2018-2-20
V Kamniku, posredujemo pri prodaji 4 sobnega stanovanja, po GURS izmeri 87,60 m2. Stanovanja se nahaja v 4/8 nadstropju, v večstanovanjskem bloku, zgrajenem leta 1977. Stanovanje obsega hodnik, dve otroški sobi, sobo za starše, kopalnico z ločenim Wc-jem, kuhinjo s katere je odprta loža in prostorno dnevno sobo katera ima tudi odprto ložo, stanovanju pripada tudi shramba v kleti 3m2 GURS. Lega stanovanja je izjemno dobra saj ima poglede na Kamniško Savinjske Alpe, z dnevne sobe pa ima pogled na Mali grad. V bližini je vsa potrebna infrastruktura, šola, vrtec, banka, pošta, lepotni saloni,... od koder je tudi nešteto možnosti za različne aktivnosti v osrčju Kamniško-Savinjskih Alp. Tloris stanovanja je informativne narave za boljšo predstavo/ razporedtev prostrov. Vljudno vabljeni na ogled. Pogoj nakupa: stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da kupec plača provizijo v višini 2% +DDV.
Večljubljananepremicnine.si
93,000
2018-2-20
V Kamniku pod Krimom prodamo zazidljivo stavbno zemljišče (1130 m2 + 157 m2 dovozne poti), z idejno zasnovo gradnje ter možnostjo izvedbe projekta. Zemljišče je v naklonu in nudi prekrasen pogled na Ljubljansko barje, Na V meji na manjši gozdiček, na J na kulturno spomeniško območje (oboje nezazidljivo), kar zagotavlja prijetno individualnost in kvalitetno bivanje. Zemljišče se prodaja z vso dokumentacijo za pridobitev gradbenega dovoljenja. Arhitekti so zasnovali več grobih osnutkov, ki omogočajo maksimalen izkoristek zasebnega prostora in odprtega razgleda, z možnostjo prilagoditve še tako specifičnim potrebam kupca. To je zadnja razpoložljiva parcela v tem naselju ter ena zadnjih atraktivnih lokacij na Ljubljanskem barju s pogledi do Ljubljane in Julijskih in Kamniških Alp. Lepo vabljeni k ogledu. Pogoj nakupa: stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da kupec plača provizijo v višini 2% + DDV
Večljubljananepremicnine.si
3 sob
85.2 m²
149,800
2018-2-20
Kamnik, 85,2m2, trisobno stanovanje z lepim, odprtim pogledom na hribe se nahaja v nizkem bloku zgrajenem leta 1978, na mirni lokaciji v bližini vse infrastrukture: šole, vrtca, trgovine,.... stanovanje je bilo v celoti obnovljeno. Je zelo prostorno, svetlo in izredno funkcionalno z velikimi prostori. Sestoji iz predsobe, kopalnice z wc- jem, kuhinje z jedilnico, ki je povezana v dnevno sobo in dveh spalnic iz ene izhod na balkon. Prodajalec oz. lastnik nepremičnine pogojuje plačilo provizije posredovanja v višini 4 % + ddv na način, da kupec plača polovico omenjene obveznosti oziroma 2% + ddv od pogodbeno dogovorjene cene.
Večabc-nepremicnine.si
3 sob
157.1 m²
145,000
2018-2-20
Na idilični lokaciji, le 7 km oddaljeni od centra Kamnika, posredujemo pri prodaji popolnoma in v modernem stilu prenovljenega 3 sobnega stanovanje z ločeno garsonjero. Stanovanje, ki se razprostira na 91,80 m2 uporabne površine, obsega predsobo, kuhinjo z jedilnico, dnevni prostor, dve spalni sobi, kopalnico ter izhod na balkon. Pripadajo pa mu še: veranda, večja kletna shramba in prostor za parkiranje do 5 avtomobilov. Ogrevanje centralno. V dnevni sobi tudi kamin. Prijetna garsonjera z ločenim vhodom je primerna tudi za oddajanje. Izredna priložnost za nakup stanovanja, ki vam ponuja neposreden stik z naravo,bližino igrišča in avtobusne postaje in hiter dostop do Kamnika, Zemljiškoknjižno urejeno, možna hitra vselitev. Ne zamudite priložnosti, pokličite in si rezervirajte svoj termin za brezplačen ogled. Prodajalčev ponudbeni pogoj: kupec prevzame del stroška za posredovanje (2% pogodbene vrednosti + 22% DDV). Za več informacij pokličite: Tatjana Erjavec Telefon: +386 41 616 201 Elektronski naslov: ***
Večstan.si
3 sob
78 m²
149,500
2018-2-20
Želite zase in za svojo družino poiskati miren dom v objemu narave z vso infrastrukturo (železniška postaja, otroško igrišče, park, parkirišča, .) na dlani? Potem ne spreglejte naslednje nepremičnine, V Kamniku prodamo prostorno 3 sobno stanovanje s pogledom na Kamniške hribe. Stanovanje se razprostira na 78 m2 neto tlorisne površine in zajema naslednje prostore: predsoba, kopalnica, dve spalnici, bivalni del s kuhinjo in jedilnico z izhodom na balkon. Pripada mu tudi večja kletna shramba. Na objektu je bila že zamenjana streha, trenutno pa se zbirajo sredstva za obnovo fasade. Stanovanje odlikujejo veliki in svetli prostori, etažno ogrevanje, hiter dostop do Kamniške obvoznice, ter urejena okolica. Vabljeni na ogled fantastičnega stanovanja pod okriljem Kamniških hribov. Idealno za mlade družine.
Večbolha.com

Zazidljivo zemljišče v Kamniku

Osrednjeslovenska Kamnik Kamnik
160,700
2018-2-20
Zazidljiva zemljišča na območju drugih centralnih dejavnosti (izobraževanje, šport, verska , kulturna, trgovska, gostinska, zdravstvena dejavnost, ipd.). Natančnejša opredelitev dovoljenih namembnosti je razvidna iz lokacijske informacije, ki je na voljo ob posredovanju interesa za nakup. Gre za pretežno raven teren z urejenim dostopom. Z zemljišča je lepo viden Stari grad v Kamniku. Cena vključuje 22 % DDV. Cena na m2: 48,6 EUR + DDV. Pri prodaji predmetne nepremičnine smo izključni zastopniki prodajalca DUTB d.d., zato kupec ne plača provizije oziroma drugih stroškov.
Večabc-nepremicnine.si

Stanovanje, Osrednjeslovenska, Kamnik,...

Kamnik Kamnik, Osrednjeslovenska
3 sob
78 m²
149,500
2018-2-9
V Kamniku se prodaja prostorno in svetlo trisobno stanovanje v drugem nadstropju stanovanjskega bloka. Stanovanje je redno vzdrževano, zamenjana so bila okna. Na stavbi je bila obnovljena streha, v pripravi je obnova fasade. Stanovanje je zaradi svoje lege odprto na tri strani, prostori so veliki in svetli. Na hodniku je prostor za omare in garderobo. Spalnica in otroška soba sta kvadratne oblike in ju je možno dodatno preurediti. Oba prostora imata veliko okno in sta obrnjeni proti mestu. Glavna cesta je oddaljena cca. 100 m. V kopalnici je etažna plinska centralna, kar omogoča individualno regulacijo temperature v prostorih ter ogrevanje vode. Stanovanju pripadata še klet in shramba. Osrednji del stanovanja sta kuhinja z jedilnico in dnevna soba ter balkon s pogledom na Kamniške alpe. Dnevni prostor je svetel in klimatiziran. Orientiran je proti železnici, vendar pa občasni vlaki niso moteči. Želežniški promet poteka podnevi in samo med tednom. Prav želežniška povezava omogoča hitro povezavo z Ljubljano. Pred stavbo je več parkirnih mest. Stanovanjski blok je blizu centra Kamnika, vendar dovolj oddaljen za mirno bivanje. Trisobno stanovanje v centru Kamnika
Večbolha.com
125 m²
225,000
2018-2-20
V Šmarci pred Kamnikom, na začetku naselja, na lepo osončeni parceli prodamo enoto dvojčka v manjšem naselju skupno štirih enot (dve hiši). Hiši se z rabo lesa prilagajata tradicinalni vaški arhitekturi, hkrati pa sta prepoznavno sodobni, zazanamovani z udobjem in avtorsko arhitekturo. Kvalitetno oblikovano, novo hišo z vrtom na dobri lokaciji dobite za ceno večjega stanovanja. Malo naselje je zasnovano tako, da omogoča prednosti bivanja na podeželju in ustreza zahtevam sodobnega, urbanega načina življenja. V neposredni bližini (300m) je postajališče primestnega avtobusa in vlaka Kamnik - Ljubljana. Neposredna okolica ponuja veliko možnosti za rekreacijo ter hkrati vso potrebno infrastrukturo za udobno bivanje. Enota je zasnovana nizkoenergijsko, pritličje je namenjeno dnevnemu bivanju (kuhinja, jedilnica, dnevna soba, kopalnica, delovna soba), v nadstropju so predvidene 3 spalnice in 2 kopalnici, skupna bivalna površina meri 125m2, površina parcele je 290m2. Cena velja za 3. pod. gr. fazo (zunaj zaključen objekt), izvedena so tlakovanja in dostopi, ne vključujejo pa celotne zunanje ureditve. V ceno niso vključena ograje, nadstrešnice, vrtne shrambe, ureditev vrtov in notranje opreme, ki je morebiti prikazana na vizualizacijah. Vabljeni na ogled! Pogoj nakupa: stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da kupec plača provizijo v višini 2% +DDV.
Večljubljananepremicnine.si
1,200,000
2018-2-20
KAMNIK, GORNJI GRAD , 405.530 m2 - v enem kosu, za Turistično-rekreacijski CENTER - v pripravi, kar 63.900 m2 zazidljivega zemljišča, sončna lega, delno gozd-iglavci, ob potoku Mačkovec, bivša domačija Repenšek, možnost gradnje gručaste skupine objektov, (K)+P+1+M, FZ 0,6 in FI 1,2, namenjenim nočitvam in bivanju gostov za daljši čas, gostinstvo, šport in rekreacija, kopališče, gospodarski, športni in objekti turističnega značaja, za urjenje konjev in ježo, IZJEMEN INVESTICIJSKI PROJEKT za ljudi z nekaj denarja in vrhunskimi idejami, IE ni potrebna, prodaja možna le v celoti. Ena redkih nepremičnin v Sloveniji z 40 ha v kosu in skoraj ravna. Cena: 1.200.000 EUR HIŠA NEPREMIČNINE 1 d.o.o. - centrala LJUBLJANA Za dodatno posredovanje podatkov o predmetni nepremičnini pokličite na brezplačni tel. 080 87 89, sprejemna pisarna družbe HIŠA NEPREMIČNINE 1 d.o.o. in se dogovorite za sestanek z nepremičninskim posrednikom. Pred PRODAJO vaše nepremičnine pokličite brezplačni tel. 080 87 89 in se dogovorite za termin z našimi nepremičninskimi strokovnjaki, ki so vam na voljo za vsa vprašanja – posvet pred prodajo. (BREZPLAČNO) Hvala za zaupanje, se priporočamo!
Večhisanepremicnine.si
183.9 m²
214,000
2018-2-20
Obrobje Kamnika-samostojna hiša 183,9 m2,l.izgradnje 1953.K+P+1+M,izredno kvalitetne gradnje,prenovljena l.2003.z lepo vzdrževanim vrtom velikosti 576 m2,v mirni in urejeni soseski družinskih hiš,prodamo.Cena 214.000,00 EUR Še originalno ohranjena hiša v zelo dobrem stanju,za ljubitelje povezave dobre klasične gradnje in lastnih idej za ureditev toplega doma.Lepo oblikovan in skrbno vzdrževan vrt je pomemben del celote in omogoča celoletno uživanje v cvetju trajnic.Prav skrbna izbira odnosa zelenice in trajnic omogoča enostavno vzdrževanje. Na parceli so vsi priključki:elektrika,vodovod,kanalizacija,plinovod,telekomunikacijski priključek in priključek za meteorne vode. Hiša je zgrajena skrbno in kvalitetno l.1953.in prenovljena l.2003.Ohranjeni so vsi originalni načrti in popis izvedenih del.Zidana je v opečnati gradnji z armiranobetonskimi vezmi,lesenima medetažnima ploščama v nadstropju in mansardi ter leseno dvokapno streho z opečno kritino. V pritličju je predsoba,stopnišče,shramba,wc,kuhinja z jedilnico z originalno krušno pečjo in svetlo dnevno sobo s kalijevo pečjo iz katere je izhod na zelo lepo južno,leseno teraso. V prvem nadstropju sta dve spalnici na južni strani,kopalnica in terasa obrnjena na severno stran,s katere lahko uživate v pogledu na Alpe. V mansardi sta predprostor in spalnica. Klet obsega pet ločenih prostorov in se lahko uporabijo v različne namene (kotlovnica,pralnica,shramba,delavnica,rastlinjak....).Ločeno je še manjši prostor za vrtno orodje.Dovoljena je dozidava na jug in vzhod. Garaža z nadstreškom je na vhodu direktno iz ulice. Gretje v hiši je centralno na plin(razen podstrešja),možno je tudi na drva (že obstoječe peči).Energetska učinkovitost se lahko poveča z boljšo izolacijo in prenovo fasade. Hiša je lahko vseljiva takoj.Večina obstoječe opreme v hiši se po dogovoru,lahko pusti. Pogoj prodajalca je,da kupec plača polovico posredniške provizije v znesku 2% plus ddv od pogodbene cene.
Večta-bu.si
369 m²
388,000
2018-2-20
V Kamniku natančneje v kraju Podgorje posredujemo pri prodaji samostojne hiše, v velikosti 369m2, z veliko čudovito parcelo 1027m2. Hiša se nahaja na koncu naselja, orientirana je na jug in ima čudovit razgled. Ima 4 etaže; K+P+1+M. Klet obsega; poslovni prostor, s samostojnim vhodom iz parkirišča/dvorišča, kurilnico, sobo za domači fitnes, z izhodom na vrt ter shrambo. Visoko pritličje obsega; pisarno, sobo za goste z izhodom na balkon, prostorno kopalnico in velik dnevno bivalni prostor ter kuhinjo izhodom na prostorno teraso in stopniščem na ogromen vrt. V nadstropju se nahaja otroška soba, spalnica za starše, družinsko kopalnico, kuhinja v povezavi z dnevnim prostorom ter dvema izhodoma na večji balkon. Mansarda je sicer neizdelana (cca. 100 m2), ima pa vse potrebne priključke. Zunaj se razprostira ogromen dvo-nivojski vrt kjer si ga lahko preuredi v poletno kopališče z bazenom ali postavite dodatnega objekta. Okolica hiše je izjemno lepo urejena. Možnost parkiranja za 4 osebne avtomobile. Kraj je le 1 km oddaljena od mesta Kamnik kjer je vsa infrastruktura (pošta, lekarna, zdravstveni dom, šole osnovne in srednje nakupovalni centri, v neposredni bližini tudi postajališče za šolski avtobus. V bližini je tudi igrišče za ljubitelje golfa, kopališče, terme Snovik, Velika planina, smučišče in pohodništvo Povprečni obratovalni stroški znašajo cca 300€/mesec na letni osnovi. Vljudno vabljeni na ogled oziroma k nakupu. Pogoj nakupa: stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da kupec plača provizijo v višini 2% +DDV.
Večljubljananepremicnine.si
93,000
2018-2-20
V Kamniku pod Krimom prodamo zazidljivo stavbno zemljišče (1130 m2 + 157 m2 dovozne poti), z idejno zasnovo gradnje ter možnostjo izvedbe projekta. Zemljišče je v naklonu in nudi prekrasen pogled na Ljubljansko barje, Na V meji na manjši gozdiček, na J na kulturno spomeniško območje (oboje nezazidljivo), kar zagotavlja prijetno individualnost in kvalitetno bivanje. Zemljišče se prodaja z vso dokumentacijo za pridobitev gradbenega dovoljenja. Arhitekti so zasnovali več grobih osnutkov, ki omogočajo maksimalen izkoristek zasebnega prostora in odprtega razgleda, z možnostjo prilagoditve še tako specifičnim potrebam kupca. To je zadnja razpoložljiva parcela v tem naselju ter ena zadnjih atraktivnih lokacij na Ljubljanskem barju s pogledi do Ljubljane in Julijskih in Kamniških Alp. Lepo vabljeni k ogledu. Pogoj nakupa: stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da kupec plača provizijo v višini 2% + DDV
Večljubljananepremicnine.si
107.2 m²
170,000
2018-2-20
V Šmarci prodamo dvodružinsko hišo primerno za dve generaciji. Hiša v skupni izmeri 110 m2, velikost parcele 249 m2, zgrajena 1984, pred tremi leti obnovljeno pritličje se loči na spodnji in zgornji del s samostojnima vhodoma, ki sta znotraj povezana preko kurilnice. Spodnje nadstropje v izmeri 53,6 m2 obsega predprostor, kuhinjo z dnevno sobo z izhodom na vrt v izmeri 168 m2, kopalnico in kurilnico. Zgornje nadstropje je zasnovano kot trisobno stanovanje s predsobo, otroško sobo, kuhinjo z dnevno sobo z izhodom na balkon in spalnico. Pred hišo je pokrita garaža za en avto ter dve parkirni mesti. Hiša se nahaja v mirnem naselju stanovanjskih hiš. Vljudno vabljeni k ogledu.
Večljubljananepremicnine.si
125 m²
195,000
2018-2-20
V Šmarci pred Kamnikom, na začetku naselja, na lepo osončeni parceli prodamo enoto dvojčka v manjšem naselju skupno štirih enot (dve hiši). Hiši se z rabo lesa prilagajata tradicinalni vaški arhitekturi, hkrati pa sta prepoznavno sodobni, zazanamovani z udobjem in avtorsko arhitekturo. Kvalitetno oblikovano, novo hišo z vrtom na dobri lokaciji dobite za ceno večjega stanovanja. Malo naselje je zasnovano tako, da omogoča prednosti bivanja na podeželju in ustreza zahtevam sodobnega, urbanega načina življenja. V neposredni bližini (300m) je postajališče primestnega avtobusa in vlaka Kamnik - Ljubljana. Neposredna okolica ponuja veliko možnosti za rekreacijo ter hkrati vso potrebno infrastrukturo za udobno bivanje. Enota je zasnovana nizkoenergijsko, pritličje je namenjeno dnevnemu bivanju (kuhinja, jedilnica, dnevna soba, kopalnica, delovna soba), v nadstropju so predvidene 3 spalnice in 2 kopalnici, skupna bivalna površina meri 125m2, površina parcele je 326m2. Cena velja za 3. pod. gr. fazo (zunaj zaključen objekt), izvedena so tlakovanja in dostopi, ne vključujejo pa celotne zunanje ureditve. V ceno niso vključena ograje, nadstrešnice, vrtne shrambe, ureditev vrtov in notranje opreme, ki je morebiti prikazana na vizualizacijah. Vabljeni na ogled! Pogoj nakupa: stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da kupec plača provizijo v višini 2% +DDV.
Večljubljananepremicnine.si
3 sob
86.6 m²
139,000
2018-2-14
V Kamniku prodamo 3, 5 sobno stanovanje v dveh etažah. Vhod predprostor, shramba in manjši kabinet, v nadstropju dve spalnici, bivalna kuhinja, dnevna soba z izhodom na zaprto ložo, kopalnica. V kleti 2 lastniški parkirni mesti. Stanovanje je prazno in takoj vseljivo. ZA VEČ INFORMACIJ POKLIČITE 041 501 352
Večbolha.com

Parcela, Zazidljiva, Kamnik, 763 m2, Prodaja

Laze v Tuhinju Laze v Tuhinju, Osrednjeslovenska
763 m²
27,000
2018-2-13
Večbolha.com
95 m²
165,000
2018-2-20
V Šmarci pred Kamnikom, na začetku naselja, na lepo osončeni parceli prodamo enoto dvojčka v manjšem naselju skupno štirih enot (dve hiši). Hiši se z rabo lesa prilagajata tradicinalni vaški arhitekturi, hkrati pa sta prepoznavno sodobni, zazanamovani z udobjem in avtorsko arhitekturo. Kvalitetno oblikovano, novo hišo z vrtom na dobri lokaciji dobite za ceno večjega stanovanja. Malo naselje je zasnovano tako, da omogoča prednosti bivanja na podeželju in ustreza zahtevam sodobnega, urbanega načina življenja. V neposredni bližini (300m) je postajališče primestnega avtobusa in vlaka Kamnik - Ljubljana. Neposredna okolica ponuja veliko možnosti za rekreacijo ter hkrati vso potrebno infrastrukturo za udobno bivanje. Enota je zasnovana nizkoenergijsko, pritličje je namenjeno dnevnemu bivanju (kuhinja, jedilnica, dnevna soba, kopalnica), v nadstropju so predvidene do 3 spalnice in kopalnica., skupna bivalna površina meri 95m2, površina parcele je 220m2. Cena velja za 3. pod. gr. fazo (zunaj zaključen objekt), izvedena so tlakovanja in dostopi, ne vključujejo pa celotne zunanje ureditve. V ceno niso vključena ograje, nadstrešnice, vrtne shrambe, ureditev vrtov in notranje opreme, ki je morebiti prikazana na vizualizacijah. Vabljeni na ogled! Pogoj nakupa: stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da kupec plača provizijo v višini 2% +DDV.
Večljubljananepremicnine.si

Poslovni objekt

Central Slovenia Kamnik
989 m²
620,000
2018-2-16
Večg-ream.com

Posest, Osrednjeslovenska, Kamnik,...

Kamnik Kamnik, Osrednjeslovenska
5440 m²
489,600
2018-2-4
Površina za nakupovalni center, sejmišča, zabaviščni park, prireditveni prostori, gostilne restavracije, šport, rekreacija, garaže (površina drugih območji). Ni dovoljeno: bivanje, proizvodne dejavnosti, promet in skladiščenje. Zemljišče se nahaja v gospodarski coni Perovo pri Kamniku, ca. 2, 5 km južno od mesta Kamnika ob glavni cesti Ljubljana - Kamnik. V coni se nahaja več trgovskih površin, restavracij, servisnih delavnic, prostorov za storitve, vrtec ipd. CENE SO BREZ DDV KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE stavbno zemlišče v urejeni kom. coni Perovo Kamnik
Večbolha.com
120 m²
169,000
2018-1-30
KAMNIK, BLIZU QLANDIE - VOLČJI POTOK, 120 m2, samostojna, novogradnja - zgr. l. 2017, 381 m2 zemljišča, P+M, 3. gradbena faza-(dodatno vgrajena okna alu-pvc NAGODE-3 slojna zasteklitev, grobe instalacije elektrika, vodovod), v mirni in zeleni okolici, lega:zahod, priključki(voda, elektrika, kanalizacija, optika), predvideno ogrevanje-TČ, vsa infrastruktura v bližini(šola, vrtec, Qlandia, vlak, avtobus, prodamo. Cena: 169.000, 00 EUR Energ. razred: EI ni potrebna (334.člen EZ-1) Dodaten opis Obsega: Pritličje(60m2): vhod, predprostor, wc, kurilnica z utilitijem, bivalni del s kuhinjo jedilnico in dnevno sobo-dimnik za kamin. Nadstropje(60m2): 3 sobe, kopalnica z wc-jem. Vabljeni na ogled. Prodajalčev ponudbeni pogoj: plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec prevzame del plačila v višini 2% + DDV od dogovorjene prodajne cene nepremičnine! Nepremicnine.net(C). Kontaktni podatki DFI d.o.o. Pod hribom 38A 1235 Radomlje tel.: 01/722-77-12, 051/811-132, 040/846-641
Večbolha.com
385.3 m²
450,000
2018-1-27
Večbolha.com
3 sob
157.1 m²
145,000
2018-2-5
Na idilični lokaciji, le 7 km oddaljeni od centra Kamnika, posredujemo pri prodaji popolnoma in v modernem stilu prenovljenega 3 sobnega stanovanje z ločeno garsonjero. Stanovanje, ki se razprostira na 91, 80 m2 uporabne površine, obsega predsobo, kuhinjo z jedilnico, dnevni prostor, dve spalni sobi, kopalnico ter izhod na balkon. Pripadajo pa mu še: veranda, večja kletna shramba in prostor za parkiranje do 5 avtomobilov. Ogrevanje centralno. V dnevni sobi tudi kamin. Prijetna garsonjera z ločenim vhodom je primerna tudi za oddajanje. Izredna priložnost za nakup stanovanja, ki vam ponuja neposreden stik z naravo, bližino igrišča in avtobusne postaje in hiter dostop do Kamnika, Zemljiškoknjižno urejeno, možna hitra vselitev. Ne zamudite priložnosti, pokličite in si rezervirajte svoj termin za brezplačen ogled.
Večbolha.com
4 sob
87.6 m²
140,000
2018-1-29
V Kamniku, posredujemo pri prodaji 4 sobnega stanovanja, po GURS izmeri 87,60 m2. Stanovanja se nahaja v 4/8 nadstropju, v večstanovanjskem bloku, zgrajenem leta 1977. Stanovanje obsega hodnik, dve otroški sobi, sobo za starše, kopalnico z ločenim Wc-jem, kuhinjo s katere je odprta loža in prostorno dnevno sobo katera ima tudi odprto ložo, stanovanju pripada tudi shramba v kleti 3m2 GURS. Lega stanovanja je izjemno dobra saj ima poglede na Kamniško Savinjske Alpe, z dnevne sobe pa ima pogled na Mali grad. V bližini je vsa potrebna infrastruktura, šola, vrtec, banka, pošta, lepotni saloni,... od koder je tudi nešteto možnosti za različne aktivnosti v osrčju Kamniško-Savinjskih Alp. Tloris stanovanja je informativne narave za boljšo predstavo/ razporedtev prostrov. Vljudno vabljeni na ogled. Pogoj nakupa: stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da kupec plača provizijo v višini 2% +DDV.
Večnepremicnine.si21.com
Naročite se posodobitve iskalne poizvedbe po e-pošti:
Kamnik