120 m²
169,000
2018-1-30
KAMNIK, BLIZU QLANDIE - VOLČJI POTOK, 120 m2, samostojna, novogradnja - zgr. l. 2017, 381 m2 zemljišča, P+M, 3. gradbena faza-(dodatno vgrajena okna alu-pvc NAGODE-3 slojna zasteklitev, grobe instalacije elektrika, vodovod), v mirni in zeleni okolici, lega:zahod, priključki(voda, elektrika, kanalizacija, optika), predvideno ogrevanje-TČ, vsa infrastruktura v bližini(šola, vrtec, Qlandia, vlak, avtobus, prodamo. Cena: 169.000, 00 EUR Energ. razred: EI ni potrebna (334.člen EZ-1) Dodaten opis Obsega: Pritličje(60m2): vhod, predprostor, wc, kurilnica z utilitijem, bivalni del s kuhinjo jedilnico in dnevno sobo-dimnik za kamin. Nadstropje(60m2): 3 sobe, kopalnica z wc-jem. Vabljeni na ogled. Prodajalčev ponudbeni pogoj: plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec prevzame del plačila v višini 2% + DDV od dogovorjene prodajne cene nepremičnine! Nepremicnine.net(C). Kontaktni podatki DFI d.o.o. Pod hribom 38A 1235 Radomlje tel.: 01/722-77-12, 051/811-132, 040/846-641
Večbolha.com
125 m²
195,000
2017-10-5
Petsobno dupleks, 125 m2, Mengeško polje - Šmarca pri Kamniku V Šmarci pri Kamniku prodamo petsobno dupleks stanovanje, ki se nahaja v nizkoenergijski hiši dvojček. Dvojček se prilagaja tradicionalni vaški arhitekturi, hkrati pa je arhitekturno sodoben. Stanovanje se nahaja v enodružinski hiši, z lastniškim vrtom in parkiranjem (po 2 PM na hišo). Cena velja za objekt izgrajen do podaljšanje 3. gradbene faze (zunaj zaključen objekt), izvedena so tlakovanja in dostopi, ne vključujejo pa celotne zunanje ureditve. Površina Stanovanje obsega 125 m2 površine. Razporeditev in lega Etažnost hiše v kateri se nahaja stanovanje je P + 1, streha je dvokapna, naklona 35 stopinj. Pritličje je namenjeno bivanju, v nadstropju je možno urediti 4 spalnice. Hiše so v celoti zaključene navzven, v notranjosti niso izvedeni tlaki in finalne obloge, kopalniška oprema, elektro in strojne inštalacije (komunalni priključki so izvedeni do vsake enote) in predelne stene, izvedeno ni stopnišče in evetuelni dimnik. Uporabljeni so kvalitetni, trajni in okolju prijazni materiali slovenskih proizvajalcev, enote so zasnovane v nizkoenergijskem standardu, kar pomeni izdatno termoizolacijo in troslojno zasteklitev oken. Oprema Hiše so montažne gradnje in se predajajo v podaljšani 3. gradbeni fazi, torej z v celoti izdelano fasado, streho in okni ter nedokončano notranjostjo. Zunanja ureditev vključuje tlakovanja in nasutje humusa (brez zasaditve rastlin), vključno s komunalno infrastrukturo do vsake enote. Priključki Ogrevanje – predvidena toplotna črpalka, talno gretje. Zunanja ureditev Izvedena je dostopna pot do vseh vhodov v hiše, prav tako so izvedene parkirne površine. Parkirišče je asfaltirano, z asfaltno muldo za odvajanje vode na stiku ceste in parkirišča. Izvedena je tlakovana površina za dva avtomobila. Lokacija in infrastruktura Mikro naselje je zasnovano tako, da spodbuja prednosti bivanja na podeželju, a brez odrekanja zahtevam urbanega načina življenja. Lokacija se nahaja na samem robu naselja, in omogoča hiter dostop do regionalne ceste v smeri Ljubljana ali Kamnik. V neposredni bližini cca 300 m je postajališče primestnega avtobusa in vlaka, ki vozi Kamnik Ljubljana. Prednost lokacije je bližina letališča, kraj ponuja vso ostalo potrebno infrastrukturo. Sicer pa gravitira proti Kamniku oziroma Domžalam. Neposredna okolica ponuja veliko možnosti za športno ali sprostitveno preživljanje časa v naravi (bližina Arboretum Volčji potok, Kamiške planine, Kamnik, staro srednjeveško mesto, itd.) Dodatno Prevzemi objektov možni novembra 2017. Po želji se enota lahko dokonča na ključ, doplačilo znaša 70.000 EUR.
Večnepremicnine.si21.com
4 sob
95 m²
165,000
2017-10-5
Štirisobno dupleks, 95 m2, Mengeško polje - Šmarca pri Kamniku V Šmarci pri Kamniku prodamo štirisobno dupleks stanovanje, ki se nahaja v nizkoenergijski hiši dvojček. Dvojček se prilagaja tradicionalni vaški arhitekturi, hkrati pa je arhitekturno sodoben. Stanovanje se nahaja v enodružinski hiši, z lastniškim vrtom in parkiranjem (po 2 PM na hišo). Cena velja za objekt izgrajen do podaljšanje 3. gradbene faze (zunaj zaključen objekt), izvedena so tlakovanja in dostopi, ne vključujejo pa celotne zunanje ureditve. Površina Stanovanje obsega 95 m2 površine. Razporeditev in lega Etažnost hiše v kateri se nahaja stanovanje je P + 1, streha je dvokapna, naklona 35 stopinj. Pritličje je namenjeno bivanju, v nadstropju je možno urediti 3 spalnice. Hiše so nazven v celoti zaključene, v notranjosti niso izvedeni tlaki in finalne obloge, kopalniška oprema, elektro in strojne inštalacije (komunalni priključki so izvedeni do vsake enote) in predelne stene, izvedeno ni stopnišče in evetuelni dimnik. Uporabljeni so kvalitetni, trajni in okolju prijazni materiali slovenskih proizvajalcev, enote so zasnovane v nizkoenergijskem standardu, kar pomeni izdatno termoizolacijo in troslojno zasteklitev oken. Oprema Hiše so montažne gradnje in se predajajo v podaljšani 3. gradbeni fazi, torej z v celoti izdelano fasado, streho in okni ter nedokončano notranjostjo. Zunanja ureditev vključuje tlakovanja in nasutje humusa (brez zasaditve rastlin), vključno s komunalno infrastrukturo do vsake enote. Priključki Ogrevanje – predvidena toplotna črpalka, talno gretje. Zunanja ureditev Izvedena je dostopna pot do vseh vhodov v hiše, prav tako so izvedene parkirne površine. Parkirišče je asfaltirano, z asfaltno muldo za odvajanje vode na stiku ceste in parkirišča. Izvedena je tlakovana površina za dva avtomobila. Lokacija in infrastruktura Mikro naselje je zasnovano tako, da spodbuja prednosti bivanja na podeželju, a brez odrekanja zahtevam urbanega načina življenja. Lokacija se nahaja na samem robu naselja, in omogoča hiter dostop do regionalne ceste v smeri Ljubljana ali Kamnik. V neposredni bližini cca 300 m je postajališče primestnega avtobusa in vlaka, ki vozi Kamnik Ljubljana. Prednost lokacije je bližina letališča, kraj ponuja vso ostalo potrebno infrastrukturo. Sicer pa gravitira proti Kamniku oziroma Domžalam. Neposredna okolica ponuja veliko možnosti za športno ali sprostitveno preživljanje časa v naravi (bližina Arboretum Volčji potok, Kamiške planine, Kamnik, staro srednjeveško mesto, itd.) Dodatno Prevzemi objektov možni novembra 2017. Po želji se enota lahko dokonča na ključ, doplačilo znaša 50.000 EUR.
Večnepremicnine.si21.com
95 m²
165,000
2017-9-21
Dvojček, 95 m2, Mengeško polje - Šmarca pri Kamniku V Šmarci pri Kamniku posredujemo pri prodaji štirih enot v dveh nizkoenergijskih hišah - dvojčkih. Dvojčka se prilagajata tradicionalni vaški arhitekturi, hkrati pa jih odlikuje sodobna arhitektura. Predvidena je gradnja 4 enot v dveh objektih – dvakrat po dve enoti, z lastniškim vrtom in parkirnimi mesti (po 2 PM na hišo). Cena velja za objekt zgrajen do 3. podaljšane gradbene faze (zunaj zaključen objekt), izvedena so tlakovanja in dostopi, cena pa ne vključuje celotne zunanje ureditve. Površina Enota dvojčka obsega 125 m2 površine. Razporeditev in lega Etažnost hiše je P + 1, streha je dvokapna z naklonom 35 stopinj. Pritličje je namenjeno bivanju, v nadstropju je možno urediti 3 (enota A2 in B1) oziroma 4 spalnice (enota A1 in B2). Hiše so navzven v celoti zaključene, v notranjosti niso izvedeni tlaki in finalne obloge, kopalniška oprema, elektro in strojne inštalacije (komunalni priključki so pripeljani do vsake enote) in predelne stene, izvedeno ni stopnišče in evetuelni dimnik. Uporabljeni so kvalitetni, trajni in okolju prijazni materiali slovenskih proizvajalcev, enote so zasnovane v nizkoenergijskem standardu, kar pomeni izdatno termoizolacijo in troslojno zasteklitev oken. Oprema Hiše so montažne gradnje in se bodo predale v podaljšani 3. gradbeni fazi, torej imele bodo v celoti izdelano fasado, streho in okna ter nedokončano notranjost. Zunanja ureditev vključuje tlakovanja in nasutje humusa (brez zasaditve rastlin), vključno s komunalno infrastrukturo do vsake enote. Priključki Ogrevanje – predvideno toplotna črpalka, talno gretje. Zunanja ureditev Izvedena je dostopna pot do vseh vhodov v hiše, prav tako so dokončane parkirne površine. Parkirišče je asfaltirano, z asfaltno muldo za odvajanje vode na stiku ceste in parkirišča. Izvedena je tlakovana površina za dva avtomobila. Lokacija in infrastruktura Mikro naselje je zasnovano tako, da poseduje prednosti bivanja na podeželju, a brez odrekanja zahtevam urbanega načina življenja. Lokacija se nahaja na samem robu naselja, in omogoča hiter dostop do regionalne ceste v smeri Ljubljana ali Kamnik. V neposredni bližini cca 300 m je postajališče primestnega avtobusa in vlaka, ki vozi Kamnik Ljubljana. Prednost lokacije je bližina letališča, kraj ponuja vso ostalo potrebno infrastrukturo. Sicer pa gravitira proti Kamniku oziroma Domžalam. Neposredna okolica ponuja veliko možnosti za športno ali sprostitveno preživljanje časa v naravi (bližina Arboretum Volčji potok, Kamiške planine, Kamnik, staro srednjeveško mesto, itd.) Dodatno Prevzemi objektov možni novembra 2017.
Večnepremicnine.si21.com
Naročite se posodobitve iskalne poizvedbe po e-pošti:
Kamnik, Potok