120 m2, samostojna, novogradnja - zgr. l. 2017, 381 m2 zemljišča, P+M, 3. gradbena faza-(dodatno vgrajena okna alu-pvc NAGODE-3 slojna zasteklitev, grobe instalacije elektrika, vodovod), v mirni in zeleni okolici, lega:zahod, priključki(voda, elektrika, kanalizacija, optika), predvideno ogrevanje-TČ, vsa infrastruktura v bližini(šola, vrtec, Qlandia, vlak, avtobus, prodamo. Obsega: Pritličje(60m2): vhod, predprostor, wc, kurilnica z utilitijem, bivalni del s kuhinjo jedilnico in dnevno sobo-dimnik za kamin. Nadstropje(60m2): 3 sobe, kopalnica z wc-jem. Vabljeni na ogled. Prodajalčev ponudbeni pogoj: plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec prevzame del plačila v višini 2% + DDV od dogovorjene prodajne cene nepremičnine!
LJ-okolica Kamnik Kamnik
169.000
20. 4. 2018
Večdfi.si
KAMNIK, BLIZU QLANDIE - VOLČJI POTOK, 120 m2, samostojna, novogradnja - zgr. l. 2017, 381 m2 zemljišča, P+M, 3. gradbena faza-(dodatno vgrajena okna alu-pvc NAGODE-3 slojna zasteklitev, grobe instalacije elektrika, vodovod), v mirni in zeleni okolici, lega:zahod, priključki(voda, elektrika, kanalizacija, optika), predvideno ogrevanje-TČ, vsa infrastruktura v bližini(šola, vrtec, Qlandia, vlak, avtobus, prodamo. Cena: 169.000, 00 EUR Energ. razred: EI ni potrebna (334.člen EZ-1) Dodaten opis Obsega: Pritličje(60m2): vhod, predprostor, wc, kurilnica z utilitijem, bivalni del s kuhinjo jedilnico in dnevno sobo-dimnik za kamin. Nadstropje(60m2): 3 sobe, kopalnica z wc-jem. Vabljeni na ogled. Prodajalčev ponudbeni pogoj: plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec prevzame del plačila v višini 2% + DDV od dogovorjene prodajne cene nepremičnine! Nepremicnine.net(C). Kontaktni podatki DFI d.o.o. Pod hribom 38A 1235 Radomlje tel.: 01/722-77-12, 051/811-132, 040/846-641
Kamnik Blizu Qulandie-Volčji Potok, Osrednjeslovenska
120 m²
169.000
30. 1. 2018
Večbolha.com
Posredujemo pri prodaji enodružinske stanovanjske hiše v urejenem urbanem delu mesta Kamnik. Hiša je bila zgrajena leta 1961 in je še v originalnem stanju. Vaš nov dom ima kletne prostore s svetlo višino 2,17m, visoko pritličje, ter mansardo z visokim kolenčnim zidom. Ogrevanje je trenutno urejeno preko radiatorjev in oljne peči. Vse sobe imajo tudi še delujoče lončene peči na trda goriva. Plošči nad kletjo in pritličjem sta betonski, nad mansardo pa je leseno ostrešje. V prostorih prevladuje klasičen hrastov parket, v kopalnici pa keramika. V vsakem nadstropju je približno 80m2 uporabne površine, v kleti nekoliko manj. Hiša ima dve kopalnici in tri spalnice, dnevno sobo, kuhinjo s "špajzo" in ločeno jedilnico. Pritličje in mansardo povezuje dvoramno stopnišče, ki je locirano ob robu hiše. Vse sobe so zelo prostorne in svetle, tako, da na hodnikih ni potrebe po omarah, ki bi otesnjevale in ovirale gibanje. Objekt je priključen na javno vodovodno, kanalizacijsko in električno omrežje. V ulici pa je že speljan tudi mestni plin. Hiša je na zemljišču postavljena tako, da ostane čim več prostora za zelene površine. Od centra mesta (Šutna) je hiša oddaljena 900m. Na krajši razdalji se nahajajo tudi osnovna šola, mestna knjižnica, ter tudi glasbena šola. Nekaj dlje pa sta srednja šola, ter zdravstveni dom. Do avtobusne in železniške postaje je vaš nov dom oddaljen zgolj 500m. Poti so urejene s pločniki. Hiša je idelana za vse, ki si želijo lastno hišo z velikim sončnim vrtom. Bližina centra mesta nudi dostopnost do osnovnih potreb kar peš ali pa s kolesom. Avto boste uporabljali zgolj za nujne potrebe in za vikend izlete, saj so lahko vse popoldanske aktivnosti praktično 5 min peš oddaljene od doma. Tudi rekreacijo lahko opravite peš že od doma, saj sta izhodišči na Stari grad in Špico oddaljeni zgolj 10 min peš od doma. Do Arboretuma Volčji potok pa je 10 min vožnje s kolesom pretežno po kolesarski stezi. V kolikor vam je hiša vzbudila zanimanje in ste pripravljeni vanjo tudi investirati vam zanesljivo ne bo žal časa za ogled. Vabljeni torej na ogled, pred tem pa zahtevajte še več informacij kadarkoli pri kontaktni osebi navedeni v oglasu. Prodajalec pogojuje plačilo dela posredniške provizije v primeru sklenitve prodajne pogodbe tudi s strani kupca in sicer v višini 2% + DDV. Dokazali vam bomo tudi, da boste z našimi storitvami navdušeni.
Osrednjeslovenska, Kamnik
237 m²
199.900
6. 6. 2018
Večnepremicnine.si21.com
V naselju Vrhpolje prodamo samostojno stanovanjsko hišo. Hiša je dobro vzdrževana in vseljiva po dogovru. Hiša sestoji iz pritličja, prvega nadstropja in mansarde. V hiši sta dve ločeni stanovanji z prostornimi hodniki in sobami. Dvorišče je asfaltirano z fontano in nadstrešnico za dva avtomobila. Vrt je parkovno urejen in negovan. Nepremičnina se nahaja na sončni lokaciji v bližini so: mesta Kamnik, Terme Snovik, golf igrišče Volčji potok, planine (Velika planina, smučišče Krvavec).
Vrhpolje.
460.000
6. 4. 2018
Večalfa-int.si
Opis Hiša dvojček, 125 m2, Mengeško polje - Šmarca pri Kamniku V Šmarci pri Kamniku prodamo hišo dvojček, ki se nahaja v nizkoenergijski hiši dvojček. Dvojček se prilagaja tradicionalni vaški arhitekturi, hkrati pa je arhitekturno sodoben. Stanovanje se nahaja v enodružinski hiši, z lastniškim vrtom in parkiranjem (po 2 PM na hišo). Cena velja za objekt izgrajen do podaljšanje 3. podaljšane gradbene faze (zunaj zaključen objekt), izvedena so tlakovanja in dostopi, ne vključujejo pa celotne zunanje ureditve. Površina Stanovanje obsega 125 m2 površine. Razporeditev in lega Etažnost hiše v kateri se nahaja stanovanje je P + 1, streha je dvokapna, naklona 35 stopinj. Pritličje je namenjeno bivanju, v nadstropju je možno urediti 4 spalnice. Hiše so v celoti zaključene navzven, v notranjosti niso izvedeni tlaki in finalne obloge, kopalniška oprema, elektro in strojne inštalacije (komunalni priključki so izvedeni do vsake enote) in predelne stene, izvedeno ni stopnišče in evetuelni dimnik. Uporabljeni so kvalitetni, trajni in okolju prijazni materiali slovenskih proizvajalcev, enote so zasnovane v nizkoenergijskem standardu, kar pomeni izdatno termoizolacijo in troslojno zasteklitev oken. Oprema Hiše so montažne gradnje in se predajajo v podaljšani 3. gradbeni fazi, torej z v celoti izdelano fasado, streho in okni ter nedokončano notranjostjo. Zunanja ureditev vključuje tlakovanja in nasutje humusa (brez zasaditve rastlin), vključno s komunalno infrastrukturo do vsake enote. Priključki Ogrevanje – predvidena toplotna črpalka, talno gretje. Zunanja ureditev Izvedena je dostopna pot do vseh vhodov v hiše, prav tako so izvedene parkirne površine. Parkirišče je asfaltirano, z asfaltno muldo za odvajanje vode na stiku ceste in parkirišča. Izvedena je tlakovana površina za dva avtomobila. Lokacija in infrastruktura Mikro naselje je zasnovano tako, da spodbuja prednosti bivanja na podeželju, a brez odrekanja zahtevam urbanega načina življenja. Lokacija se nahaja na samem robu naselja, in omogoča hiter dostop do regionalne ceste v smeri Ljubljana ali Kamnik. V neposredni bližini cca 300 m je postajališče primestnega avtobusa in vlaka, ki vozi Kamnik Ljubljana. Prednost lokacije je bližina letališča, kraj ponuja vso ostalo potrebno infrastrukturo. Sicer pa gravitira proti Kamniku oziroma Domžalam. Neposredna okolica ponuja veliko možnosti za športno ali sprostitveno preživljanje časa v naravi (bližina Arboretum Volčji potok, Kamiške planine, Kamnik, staro srednjeveško mesto, itd.) Dodatno Prevzemi objektov možni junija 2018. Po želji se enota lahko dokonča na ključ, doplačilo znaša 70.000 EUR.
Osrednjeslovenska, Kamnik, Šmarca
125 m²
195.000
12. 4. 2018
Večmreza.com
Hiša dvojček, 125 m2, Mengeško polje - Šmarca pri Kamniku V Šmarci pri Kamniku prodamo hišo dvojček, ki se nahaja v nizkoenergijski hiši dvojček. Dvojček se prilagaja tradicionalni vaški arhitekturi, hkrati pa je arhitekturno sodoben. Stanovanje se nahaja v enodružinski hiši, z lastniškim vrtom in parkiranjem (po 2 PM na hišo). Cena velja za objekt izgrajen do podaljšanje 3. podaljšane gradbene faze (zunaj zaključen objekt), izvedena so tlakovanja in dostopi, ne vključujejo pa celotne zunanje ureditve. Površina Stanovanje obsega 125 m2 površine. Razporeditev in lega Etažnost hiše v kateri se nahaja stanovanje je P + 1, streha je dvokapna, naklona 35 stopinj. Pritličje je namenjeno bivanju, v nadstropju je možno urediti 4 spalnice. Hiše so v celoti zaključene navzven, v notranjosti niso izvedeni tlaki in finalne obloge, kopalniška oprema, elektro in strojne inštalacije (komunalni priključki so izvedeni do vsake enote) in predelne stene, izvedeno ni stopnišče in evetuelni dimnik. Uporabljeni so kvalitetni, trajni in okolju prijazni materiali slovenskih proizvajalcev, enote so zasnovane v nizkoenergijskem standardu, kar pomeni izdatno termoizolacijo in troslojno zasteklitev oken. Oprema Hiše so montažne gradnje in se predajajo v podaljšani 3. gradbeni fazi, torej z v celoti izdelano fasado, streho in okni ter nedokončano notranjostjo. Zunanja ureditev vključuje tlakovanja in nasutje humusa (brez zasaditve rastlin), vključno s komunalno infrastrukturo do vsake enote. Priključki Ogrevanje – predvidena toplotna črpalka, talno gretje. Zunanja ureditev Izvedena je dostopna pot do vseh vhodov v hiše, prav tako so izvedene parkirne površine. Parkirišče je asfaltirano, z asfaltno muldo za odvajanje vode na stiku ceste in parkirišča. Izvedena je tlakovana površina za dva avtomobila. Lokacija in infrastruktura Mikro naselje je zasnovano tako, da spodbuja prednosti bivanja na podeželju, a brez odrekanja zahtevam urbanega načina življenja. Lokacija se nahaja na samem robu naselja, in omogoča hiter dostop do regionalne ceste v smeri Ljubljana ali Kamnik. V neposredni bližini cca 300 m je postajališče primestnega avtobusa in vlaka, ki vozi Kamnik Ljubljana. Prednost lokacije je bližina letališča, kraj ponuja vso ostalo potrebno infrastrukturo. Sicer pa gravitira proti Kamniku oziroma Domžalam. Neposredna okolica ponuja veliko možnosti za športno ali sprostitveno preživljanje časa v naravi (bližina Arboretum Volčji potok, Kamiške planine, Kamnik, staro srednjeveško mesto, itd.) Dodatno Prevzemi objektov možni junija 2018. Po želji se enota lahko dokonča na ključ, doplačilo znaša 70.000 EUR.
Osrednjeslovenska, Kamnik, Šmarca
125 m²
195.000
5. 10. 2017
Večnepremicnine.si21.com