178 m²
118.000
15. 5. 2018
Takoj vseljiva, obnovljena in opremljena stanovanjska hiša. Na parceli še dodatna stavba, vrt, sadovnjak... Hiša obsega pritličje in nadstropje. Podstrešje je neizkoriščeno. Hiša obnovljena leta 2015. Zamenjano je bila streha (opečna), stavbno pohištvo (troslojna pvc okna in vrata), vodovod, elektrika, kopalnica, kuhinja, sobe, hodnik… V hiši je vgrajen sistem centralnega ogrevanja. Grelna telesa so radiatorji z vgrajenimi termostatskimi ventili. Hiša se ogreva s kotlom na kurilno olje s katerim se pripravlja tudi topla sanitarna voda. Dodatno je v kuhinji peč na drva, ki ogreje dnevno sobo, kuhinjo. Prostori: V pritličju: predprostor, hodnik, kurilnica, shramba, kopalnica, spalnica dnevna soba in kuhinja V zgornjem prostoru: predprostor, hodnik, wc, soba, dve spalnici in dnevna soba Ob hiši je »stara« hiša velikosti 110 m2, zgrajena 1924, streha delno obnovljena leta 2015, v njej je klet, garaža in drvarnica. Na parceli, katera je v celoti ograjena je sadno drevje, vrt z rastlinjakom... Urejeni vsi potrebni priključki: vodovodno omrežje, električno omrežje, kanalizacijsko omrežje in omrežje na kabelsko tv. Vpisano v ZK. Možnost obročnega plačila.
Večbolha.com
1000 m²
7.000
15. 5. 2018
Parcela je zadnja v vrsti, kjer se konča ulica, kar nudi izjemno širok panoramski pogled na naravo. Poleg popolnega miru, izjemne lege in zasebnosti, parcela nudi kvalitetno bivanje. Poseben pridih parcele pričara bližina ribnika, z zlatimi in ostalimi ribami, s pravljično pisano cvetočimi lokvanji. Možno je imet, igrišče za otroke, tako vrt, kot sadovnjak, živo mejo, recimo tujo smaragd, stožčaste rasti, … Komunalni priključki, od elektrike, vode, kanalizacije, telefonije, od operaterjev Telekoma, Telemacha, Total Tv, …, kot internetne povezave so dostopne, s same parcele. Parcela ima pravkar postavljene mejnike. Za zazidljivi del, denimo 700 m2, je cena le 8 evrov za m2. Za travnik in za sadovnjak, za zraven, je nižja cena, nekje le 6 evrov za m2, vendar bi prosil, da nam pokažete v naravi, do kam bi želeli imet, saj parcelo je možno poljubno večat, vse do 3000 m2. Več vzamete, nižja bo cena. V naravi bo Vam parcela zagotovo zanimiva. Nudimo Vam celo vrsto priporočil, kako zmanjšat številna vlaganja, kar Vam lahko bistveno poceni marsikaj. Nudimo Vam kar nekaj atraktivnih, kot pravljičnih idej morda prav vaše hiše. Poleg vsega odpade Vam še strošek agencijskih posrednikov, saj smo sami lastniki. Zagotovo, bo Vas očarala, idilična okolica, kot številne ostale prednosti, komunalne infrastrukture, mir, … Lega parcele je, glede na strani neba, po dolžini gledajoč, vzhod – zahod. Z južne strani Vam, tudi nič ne zakriva sonce. Zato je lega več kot idealna. Vsekakor prosimo za ogled v naravi. Prosimo za Vaš klic, na telefon 040 563 308.
Večbolha.com
Naročite se posodobitve iskalne poizvedbe po e-pošti:
Kapca

Gradbena parcela v Kapci

Lendava z okolico
1732 m²
25.000
12. 4. 2018
Na lepi mirni lokaciji v naselju Kapca v bližini Lendave, prodamo gradbeno parcelo v izmeri 1732 m2. Parcele ima urejen dovoz z asfaltno cesto in urejeno kanalizacijo in plačan komunalni prispevek. Na parceli je možna nadomestna gradnja! Priporočamo ogled!
Večaspi-nepremicnine.si