Complain
ID oglasa: 490151032-14 Ogled oglasa na strani ponudnika V bližini Kidričevega, v neokrnjeni naravi je na voljo lepo, ravno in sončno zemljišče, v skupnem obsegu 3.852 m2, od tega je 1.614 zazidljivega. Na tem delu stoji starejša hiša z gospodarskim delom, garaža in nadstrešek. Hiša je primerna za nadomestno gradnjo, rušitev ali temeljito obnovo. Priključki na parceli so : voda, elektrika, kanalizacija. S parcele je prečudovit pogled na zelene travnike in gozd. Par 100 metrov vstran teče potok, ob katerem se vije steza za dolge sprehode, tek ali kolesarjenje. Šola, vrtec, banka, pošta, zdravstveni dom, železniška postaja v bližnjem Kidričevem. Toplo priporočam ljudem, ki iščejo prostorno zemljišče za postavitev svojega novega doma v dobri soseščini. Možen nakup samo zazidljivega dela. Pokličite za več informacij in ogled! Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.
Kidričevo Lovrenc na Dravskem polju,Podravska
36 m²
40.000 €
2. 5. 2018
Večsalomon.si
Complain
ID oglasa: 490151001-796 Ogled oglasa na strani ponudnika Na prodaj imamo zanimivo nepremičnino, ki bo razveselila marsikaterega ambiciozneža s poslovno idejo. Celoten kompleks je sestavljen iz hiše, poslovnega prostora in garaže. Vse v skupnih izmerah 244 m2 (90+46+108) Prodamo hišo s poslovnim lokalom, ki je bil pred časom gostinski lokal, vendar je primeren tudi za kakšno drugo, mirno dejavnost. Hiša je l. 1975 in ima bivalne površine cca 90 m2. Ponuja predprostor, kuhinjo jedilnico, kopalnico, dnevno sobo z izhodom na teraso, prav tako ena izmed treh sob, ki jih hiša ponuja. Hiša se prodaja opremljena. Ima urejeno centralno kurjavo na kombinirano ogrevanje (kurilno olje in drva), peč je stara cca 3 leta. Hiša je zelo negovana in suha. Je delno podkletena. V kleti je rezervar za gorivo, peč in posoda za sanitarno vodo. Ostalo so uporabni prostori. Parcela hiše je ograjena, okolica je zelenica z urejenim dovozom. Na skupanem dvorišču je povezava s poslovnim prostorom ter garažo (cca 46 m2), ki ima priročni jašek za popravilo tudi kakšnega poslovnega vozila. Poslovni prostor je bil zadnje uporabe kot gostinski lokal. Gre za objekt l. 1987 in uporabnih površin cca 108 m2. Gre za (trenutna oprema) gostinski lokal z urejenimi sanitarijami, zasebno sobo, čajno kuhinjo, manjše skladišče z manjšo vinsko kletjo, kurilnico (tudi na kurilno olje). Pred objektom je večje parkirišče. Celotna nepremičnina stoji na parceli v velikosti 2.190 m2. Ta nepremičnina je izredna priložnost za podjetne, lokacija je ob cesti in dostopna, hkrati pa je na mirni lokaciji. Nudi idealno priložnost za lastni posel in hkrati lastni nov dom, ki je ločen od službe. Zagotovite si svoj nov dom in posel. Oddaljenost od Ptuja 8,5 km; oddaljenost do centra Kidričevega 3,2 km, oddaljenost do AC priključka cca 4 km. Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.
Lovrenc na Dravskem polju Kidričevo,Podravska
139.000 €
10. 4. 2018
Večsalomon.si
We at Flatfy use cookies to improve quality of your overall browsing experience. By using our services you agree to our use of cookies.Learn more