Hiša, Dvojček, Koper, Markovec, 144,3 m2, Oddaja

Koper Koper Koper/Capodistria,Obalno-kraška
144.3 m²
2,500
Danes ob 14:45
Večbolha.com

Obalno - kraška, Koper, Prade

Obalno - kraška, Koper, Prade
55 m²
400
2018-3-15
Če bi jo morali opisati le z eno besedo - hiperaktivna. Česa vsega ona ne počne, medtem ko je tudi najmanj deset ur na dan v službi. Kadar ne vodi podjetja in rešuje razne zaplete in zagate, prijateljem in strankam ureja kredite, posreduje pri prodaji in oddaji, celo posreduje pri prodaji podjetij, vendar mnogokrat ničesar ne zaračuna. Kakor za prijatelje in znance, bi tudi za stranke naredila vse in še več, od organiziranja čiščenja do prenove, od cenitve do gradbenega dovoljenja, za tujce vse od davčne številke do ustanovitve podjetja. Dobro organizirana in profesionalna, vendar ji zaradi preobilice dela včasih kakšna stvar malo uide iz urnika, za kar pa se neverjetno dobro odkupi s svojo simpatičnostjo. Velikokrat dela tudi ob vikendih, saj je veliko kupcev za njene nepremičnine v glavnem iz osrednje Slovenije, ki čez teden nimajo časa, tako pa izkoristijo krajši oddih na Obali še za kakšen ogled. Zaradi dobrega poznavanja angleškega jezika ter pasivno italijanskega, nemškega in ruskega jezika, zelo dobro sodeluje tudi s tujci. Prav tako je v neverjetno dobri kondiciji, ki jo vzdržuje s športnimi aktivnostmi, treningi in z druženjem z bližnjimi prijatelji. v Pradah oddamo poslovni prostor, ki se nahaja v pritlični etaži 2 stanovanjske družinske hiše. Možno je najeti del pritlične etaže in sicer ali bivšo šivalnico v velikosti 54 m2, ki je še vedno opremljena s šivalnimi stroji in jih lastnik brezplačno odda najemniku v uporabo ali pa skladišče v velikosti 64 m2, ki se nahaja zraven šivalnice. Šivalnica je primerna za različne, mirne dejavnosti, možno jo je uporabljati tudi v pisarniške namene. Ogrevanje in hlajenje je urejeno s klimatsko napravo, ima ločen wc s tušem, ter ločeno manjšo pisarno. Najemniku pripadata 2 parkirni mesti pred hišo. Prevzem možen takoj. Pogoji najema: Mesečna najemnina znaša 400 eur - Zahtevana je varščina v višini 2 najemnin (800 eur) - Plačilo stroška nepremičninske družbe za posredovanje in pripravo najemne pogodbe ter izvedbe primopredaje v višini 1 najemnine + DDV.
Večagencia.si
5 soba
130.8 m²
5,670
2018-3-16
V okolici Kopra oddamo objekt (letnik 1990) z večjo kapaciteto bivanja (130, 80m2), primerno za delavce. Razpoložljivost: 27 ležišč s souporabo sanitarijev, kuhinje in jedilnice. Najemnina vključuje tekoče stroške. Pogoj najema: 2 varščini (v višini 1 mesečne najemnine + DDV) , tekoča najemnina in provizija opravljenih storitev v višini 1 mesečne najemnine + DDV.
Večbolha.com
137.36 m²
149,000
2018-3-13
pisarna s skladiščem, vpisano v zemljiško knjigo
Večbolha.com
1600 m²
80,000
2018-3-16
v mirnem in sončnem delu vasi prodamo zazidljivo parcelo, ob asfaltni cesti. Pogoji nakupa: pogoj prodajalca za nakup nepremičnine je plačilo opravljenih storitev posredovanja v višini 4 % + ddv na način, da kupec plača polovico omenjene obveznosti oziroma 2% + ddv
Večbolha.com
53 m²
165,000
2018-3-18
V enonadstropni poslovni stavbi, ki se nahaja na dobro vidni in dostopni lokaciji v južnem predelu Kopra in je bila zgrajena v obdobju 1965 obnovljena pa med 2001 do 2005 ter se sestoji iz več poslovnih prostorov predvsem za zdravstveno storitveno dejavnost, v pritličju pa se nahaja tudi lekarna, prodamo v celoti urejen 53 m2 poslovni prostor za namene zdravstvenih storitev. Prostor ima ločene tri sobe s prostorom za stranke (čakalnico), nahaja se v nadstropju, ki je dostopen tudi invalidnim osebam (dvigalo). Ima pridobljeno uporabno dovoljenje. Na razpolago je takoj. Cena je neto in se DDV lahko poračuna po sistemu obrnjene davčne stopnje. AMBULANTNA - ZDRAVSTVENA DEJAVNOST
Večbolha.com
644 m²
45,000
2018-3-8
DOL PRI HRASTOVLJAH, v zaledju Kopra na mirni in zeleni lokaciji prodamo zazidljivo zemljišče v skupni izmeri 644m2 z potrjenim gradbenim dovoljenjem (plačani vsi komunalni prispevki z vsemi taksami), možnost pričetka z takojšnjo gradnjo, za enostanovanjsko stavbo 100m2 neto v dveh etažah. Zemljišče ima urejen dostop, nahaja se ob asfaltirani cesti z urejenim dostopom, z el. priključkom ter vodovodnim priključkom na zemljišču, komunalni priključek se nahaja ob parceli, vpisano v zemljiško knjigo, brez bremen z možnostjo takojšnjega prevzema ter gradnje. Možnost prodaje zemljišča ter že pozidana hiša v 3. gradbeni fazi za ceno 90.000, 00 EUR. Cena: 45.000, 00 EUR, Št.:3
Večbolha.com

Obalno - kraška, Koper, Center

Obalno - kraška, Koper, Center
45 m²
290
2018-3-15
Umirjen, olikan in delu predan Štajerc, ki vedno najde lepo besedo za vsakogar. Po poklicu diplomiran ekonomist, vendar vsestranski talent, z veliko mero samoiniciative in logičnega razmišljanja. Priljubljen tako med vrstniki, kot med starejšimi predvsem zaradi svojega preprostega in prizemljenega karakterja. Njegov pogled na življenje je vedno realističen in tega se drži tako v zasebnem, kot tudi v poslovnem življenju. S svojim korektnim delom in predanostjo hitro pridobi zaupanje strank, kar je v tem poklicu zelo pomembno. V prostem času rad odigra partijo golfa. Večkrat obišče tudi fitnes ter si z veseljem ogleda kakšno nogometno tekmo s prijatelji. Poleg službe mu je na prvem mestu družina iz katere črpa pozitivno energijo za nove izzive na delovnem področju. V centru Kopra (ob promenadi) oddamo poslovni prostor na odlični lokaciji. Oddaja se zgornja etaža v celoti (cca 20 m2) ter souporaba stranišča ter prostorov v spodnji etaži (lastnica uporablja spodnjo etažo cca 2-krat tedensko v popoldanskem terminu). Najemnina znaša 290 EUR mesečno, obratovalni stroški pa se delijo z lastnico in uporabnico spodnje etaže. Za ogrevanje in hlajenje je na voljo klimatska naprava, možnost uporabe polovice izložbe. V bližini je veliko javno parkirišče, lokali, restavracije, tržnica in vsa ostala infrastruktura. Pogoji najema so plačilo tekoče najemnine (290 EUR), varščina v višini dveh najemnin (580 EUR) ter plačilo stroška nepremičninske družbe za posredovanje in pripravo najemne pogodbe ter izvedbe primopredaje v višini 1 najemnine + DDV.
Večagencia.si

Poslovni prostor, Pisarna, Koper, Center, 32,1 m2, Oddaja

Koper Koper Koper/Capodistria, Obalno-kraška
32.1 m²
590
2018-3-16
Večbolha.com

Obalno - kraška, Koper, Šalara

Obalno - kraška, Koper, Šalara
12 m²
45
2018-3-15
Energična in vedno nasmejana Sevničanka, katero sta delo in želja po bližini morja preselila na Obalo. Po poklicu diplomirana ekonomistka, katera se je po nekajletnih izkušnjah v modnem svetu preusmerila v nepremičnine, sprva kot asistentka, kasneje pa tudi kot agentka. Odlikuje jo komunikativnost, potrpežljivost ter prijaznost, s čimer se z lahkoto prilagodi in prikupi strankam. Še vedno rada ohranja stike z modo, še raje pa uživa v družbi ob kozarcu šampanjca, plesu, izletih in spoznavanju novih ljudi ter kultur. V Kopru, v stanovanjskem kompleksu na Dolinski cesti v Šalari, oddamo dve parkirni mesti v varovani in urejeni garažni hiši zgrajeni leta 2011. Vstop v garažno hišo je varovan in zaprt z rolo vrati. Pri najemu dobite daljinec, prevzem možen takoj, cena za eno parkirno mesto je 45 eur/mesec. V primeru najema obveznost plačila posredniških storitev v višini najemnine + DDV.
Večagencia.si

Obalno - kraška, Koper, Plavje

Obalno - kraška, Koper, Plavje
720 m²
95,000
2018-3-15
Kraševc, ki že vrsto let živi na Obali, kamor ga je zanesla poklicna pot. Po poklicu diplomirani ekonomist, ki je tik pred zaključkom magistrskega študija, kljub mladosti pa ga odlikuje že 10 let delovnih izkušenj. Kot pravi kraševec je zelo trmast in ne odneha dokler stvari niso uspešno zaključene in tak je tudi pri svojem delu; umirjen, prilagodljiv, zanesljiv, natančen, preprost, splošno razgledan in s posluhom za ljudi. Zelo je vešč tudi pri jezikih, saj tekoče govori angleško, z njim pa se lahko sporazumevate tudi italijansko, nemško ter srbo-hrvaško. Ljubitelj morja, glasbe in dobre hrane, ki se večkrat odpravi tudi v hribe. Veliko se ukvarja s športom, predvsem s kolesarjenjem in s tem poskrbi za svoje telo in duha. Njegov moto je: “Kjer je volja, tam je pot.”,, Na Plavjah, v okolici Škofij, prodamo zazidljivo parcelo v velikosti 720 m2. Zemljišče je v rahlem nagibu, ima urejen asfaltiran dostop, komunalno opremljeno (razen čistilne naprave). Nahaja se na mirni in sončni lokaciji, z delnim pogledom na Tržaški zaliv, le 5 km do Trsta in 10 km do Kopra. Na parceli se nahaja gospodarski objekt (72 m2), ki je delno preurejen v bivalni prostor. Lokacijska informacija za gradnjo dvojčka. ZK stanje urejeno, brez bremen. Možnost menjave za stanovanje v Kopru, Izoli ali Postojni. Pogoji nakupa: pogoj prodajalca za nakup nepremičnine je plačilo opravljenih storitev posredovanja v višini 4 % + ddv na način, da kupec plača polovico omenjene obveznosti oziroma 2% + ddv.
Večagencia.si
228 m²
330,000
2018-3-9
Večbolha.com
750 m²
26,250
2018-3-8
V zaselku Gradin prodamo zazidljivo zemljišče v ureditvenem območju za poselitev. Lahek dostop, razgled, mirnost in sončna parcela so lastnosti, zaradi katerih se nepremičnino splača ogledat in kupit.750, m2. Vse stroške prepisa nosi kupec. ZAZIDLJIVO ZEMLJIŠČE GRADIN
Večbolha.com
17.25 m²
86,290
2018-3-16
V Borštu, v predelu lovskega doma, prodamo več parcel, v skupni izmeri 17.258 m2. To so kmetijska, gozdna zemljišča, vinogradi in oljčniki in merijo 3056 m2, 345 m2, 4455 m2, 1755m2, 1151 m2, 6496 m2. Največja parcela ima 338 m2 pozidanega zemljišča. Do parcel je urejen dostop, bližina elektične napeljave in vode. Parcele je mogoče kupiti posamezno ali kot celoto. Cena za m2 je 6, 00 eur. Pogoj nakupa: pogoj prodajalca za nakup nepremičnine je plačilo opravljenih storitev posredovanja v višini 4% + ddv na način, da kupec plača polovico omenjene obveznosti oz. 2% + ddv.
Večbolha.com

Obalno - kraška, Koper, Prade

Obalno - kraška, Koper, Prade
3 sob
162.3 m²
224,000
2018-3-15
Umirjen, olikan in delu predan Štajerc, ki vedno najde lepo besedo za vsakogar. Po poklicu diplomiran ekonomist, vendar vsestranski talent, z veliko mero samoiniciative in logičnega razmišljanja. Priljubljen tako med vrstniki, kot med starejšimi predvsem zaradi svojega preprostega in prizemljenega karakterja. Njegov pogled na življenje je vedno realističen in tega se drži tako v zasebnem, kot tudi v poslovnem življenju. S svojim korektnim delom in predanostjo hitro pridobi zaupanje strank, kar je v tem poklicu zelo pomembno. V prostem času rad odigra partijo golfa. Večkrat obišče tudi fitnes ter si z veseljem ogleda kakšno nogometno tekmo s prijatelji. Poleg službe mu je na prvem mestu družina iz katere črpa pozitivno energijo za nove izzive na delovnem področju. V naselju Prade, na mirni lokaciji, le nekaj kilometrov iz Kopra, prodamo leta 2010 do IV. faze zgrajeno hišo dvojček v velikosti 162,3 m2 (v 3 etažah), ki ji pripada 241 m2 zemljišča . V prvi etaži so predvideni družabni prostor, vinska klet, utility, shramba ter kurilnica, v drugi etaži dnevna soba z izhodom na teraso na S strani, kuhinja s shrambo ter stranišče, v tretji pa spalnica z garderobo, dve sobi ter kopalnica. Hiša ima lastno parkirišče na V strani (cca 85 m2) ter zelenico na V in S strani. Objekt ima pridobljeno uporabno dovoljenje, ZK urejeno, CENA NE VKLJUČUJE 9,5% DDV. Možnost nakupa dokončanega objekta za ceno 298.000 EUR (z vključenim DDV). Pogoji nakupa: Pogoj prodajalca za nakup nepremičnine je plačilo opravljenih storitev posredovanja v višini 4 % + ddv na način, da kupec plača polovico omenjene obveznosti oziroma 2% + ddv.
Večagencia.si
66 m²
165,000
2018-3-15
Če bi jo morali opisati le z eno besedo - hiperaktivna. Česa vsega ona ne počne, medtem ko je tudi najmanj deset ur na dan v službi. Kadar ne vodi podjetja in rešuje razne zaplete in zagate, prijateljem in strankam ureja kredite, posreduje pri prodaji in oddaji, celo posreduje pri prodaji podjetij, vendar mnogokrat ničesar ne zaračuna. Kakor za prijatelje in znance, bi tudi za stranke naredila vse in še več, od organiziranja čiščenja do prenove, od cenitve do gradbenega dovoljenja, za tujce vse od davčne številke do ustanovitve podjetja. Dobro organizirana in profesionalna, vendar ji zaradi preobilice dela včasih kakšna stvar malo uide iz urnika, za kar pa se neverjetno dobro odkupi s svojo simpatičnostjo. Velikokrat dela tudi ob vikendih, saj je veliko kupcev za njene nepremičnine v glavnem iz osrednje Slovenije, ki čez teden nimajo časa, tako pa izkoristijo krajši oddih na Obali še za kakšen ogled. Zaradi dobrega poznavanja angleškega jezika ter pasivno italijanskega, nemškega in ruskega jezika, zelo dobro sodeluje tudi s tujci. Prav tako je v neverjetno dobri kondiciji, ki jo vzdržuje s športnimi aktivnostmi, treningi in z druženjem z bližnjimi prijatelji. V centru Kopra, pri stadionu BONIFIKA, prodamo neopremljen večnamenski poslovni prostor (primeren za pisarno, ordinacijo, frizerski salon, živilsko trgovino, ipd), zgrajen leta 1986 in prenovljen 2010. Prostor je razdeljen v dva dela, vsak po cca 33m2, oba sta neopremljena, predhodno pa sta bila uporabljena kot sladoledarna ter prostor z mizami in stoli. Prostora je možno med sabo povezati. Možnost nakupa posamezne enote. V tem primeru je cena za posamezen prostor (cca 33m2) 85.000 eur. V lokalu so sanitarije. Dobra in vidna lokacija. POGOJ NAKUPA : Pogoj prodajalca za nakup nepremičnine je plačilo opravljenih storitev posredovanja v višini 4 % + ddv na način, da kupec plača polovico omenjene obveznosti oziroma 2% + ddv
Večagencia.si

Obalno - kraška, Koper

naselje NOKTURNO
3 sob
115 m²
1,200
2018-3-15
Če bi jo morali opisati le z eno besedo - hiperaktivna. Česa vsega ona ne počne, medtem ko je tudi najmanj deset ur na dan v službi. Kadar ne vodi podjetja in rešuje razne zaplete in zagate, prijateljem in strankam ureja kredite, posreduje pri prodaji in oddaji, celo posreduje pri prodaji podjetij, vendar mnogokrat ničesar ne zaračuna. Kakor za prijatelje in znance, bi tudi za stranke naredila vse in še več, od organiziranja čiščenja do prenove, od cenitve do gradbenega dovoljenja, za tujce vse od davčne številke do ustanovitve podjetja. Dobro organizirana in profesionalna, vendar ji zaradi preobilice dela včasih kakšna stvar malo uide iz urnika, za kar pa se neverjetno dobro odkupi s svojo simpatičnostjo. Velikokrat dela tudi ob vikendih, saj je veliko kupcev za njene nepremičnine v glavnem iz osrednje Slovenije, ki čez teden nimajo časa, tako pa izkoristijo krajši oddih na Obali še za kakšen ogled. Zaradi dobrega poznavanja angleškega jezika ter pasivno italijanskega, nemškega in ruskega jezika, zelo dobro sodeluje tudi s tujci. Prav tako je v neverjetno dobri kondiciji, ki jo vzdržuje s športnimi aktivnostmi, treningi in z druženjem z bližnjimi prijatelji. v naselju NOKTURNO, ki je bil končan leta 2017, dolgoročno oddamo novo, skoraj nerabljeno 3- sobno stanovanje s pogledom na morje, neto tlorisne površine 115 m2, uporabne površine 79m2. Nahaja se v VP/2, dvigalo, podzemna garaža, 2 parkirni mesti. Stanovanje je popolnoma opremljeno z opremo višjega cenovnega razreda, prav tako je opremljeno z drobnim inventarjem (pribor, posoda, robotski sesalec, TV,..) obsega pa predprostor, kjer je večja, po meri izdelana vgradna omara, kopalnico s kadjo (pralni stroj), kuhinjski del z vsemi aparat (pomivalni stroj, vgradna pečica, vgradna mikrovalovna pečica, indukcija), spalnico z izhodom na zunanji atrij v velikosti 12 m2, kjer se nahaja tudi jacuzzi, odprt dnevni prostor z jedilnim delom in izhodom na večjo, delno nadkrito teraso v velikosti 21 m2 in z delnim pogledom na morje, ter otroško sobo. Stanovanje je klimatizirano (2 klimatski napravi), ogrevanje je radiatorsko na mestni plin, ima vse priključke. Stanovanju pripada tudi shramba, ki se nahaja v istem nadstropju kot stanovanje, v garažnem delu je tudi skupna kolesarnica in dodatna parkirna mesta za goste. Avtobusna postaja je pred vhodom v blok (redna mestna linija), v neposredni bližini je tudi šola, vrtec, trgovine, pošta, lekarna,.. prevzem je možen po 3.5.2018. Pogoji najema: Mesečna najemnina znaša 1.200 eur - Zahtevana je varščina v višini 2 najemnin (2400 eur) - Plačilo stroška nepremičninske družbe za posredovanje in pripravo najemne pogodbe ter izvedbe primopredaje v višini 1 najemnine + DDV.
Večagencia.si

Obalno - kraška, Koper, Center

Obalno - kraška, Koper, Center
152 m²
239,000
2018-3-15
Kraševc, ki že vrsto let živi na Obali, kamor ga je zanesla poklicna pot. Po poklicu diplomirani ekonomist, ki je tik pred zaključkom magistrskega študija, kljub mladosti pa ga odlikuje že 10 let delovnih izkušenj. Kot pravi kraševec je zelo trmast in ne odneha dokler stvari niso uspešno zaključene in tak je tudi pri svojem delu; umirjen, prilagodljiv, zanesljiv, natančen, preprost, splošno razgledan in s posluhom za ljudi. Zelo je vešč tudi pri jezikih, saj tekoče govori angleško, z njim pa se lahko sporazumevate tudi italijansko, nemško ter srbo-hrvaško. Ljubitelj morja, glasbe in dobre hrane, ki se večkrat odpravi tudi v hribe. Veliko se ukvarja s športom, predvsem s kolesarjenjem in s tem poskrbi za svoje telo in duha. Njegov moto je: “Kjer je volja, tam je pot.”,, V centru Kopra, na Vojkovem nabrežju, prodamo poslovni prostor, velikosti 152 m2, ki se nahaja v 1. nadstropju 2. nadstropne poslovne stavbe brez dvigala, zgrajene leta 1960. V naravi predstavlja šest (6) pisarn in prostor za čajno kuhinjo, ki so med seboj povezani z daljšim hodnikom (na priloženem tlorisu označen z rdečo barvo). Prostori imajo zelo funkcionalno razporeditev in so zelo primerni za ti. podjetniški inkubator oz. coworking prostore za podjetniške ekipe. V vseh prostorih so vgrajena ALU okna in betonske plošče, ki so obložene s keramičnimi ploščicami. Ima vse priključke, optični internet, ločene števce, gretje in hlajenje je urejeno preko štirih (4) inverter klimatskih naprav, možna tudi uporaba električnih panelov. Souporaba sanitarij. Prodaja se opremljen oz. po dogovoru. ZK stanje urejeno, brez bremen, prevzem po dogovoru. Možen nakup tudi sosednjih pisarn in pokritega parkirnega prostora pred stavbo. Pogoji nakupa: pogoj prodajalca za nakup nepremičnine je plačilo opravljenih storitev posredovanja v višini 4 % + ddv na način, da kupec plača polovico omenjene obveznosti oziroma 2% + ddv.
Večagencia.si

Obalno - kraška, Koper, Semedela

Obalno - kraška, Koper, Semedela
252.8 m²
450,000
2018-3-15
Umirjen, olikan in delu predan Štajerc, ki vedno najde lepo besedo za vsakogar. Po poklicu diplomiran ekonomist, vendar vsestranski talent, z veliko mero samoiniciative in logičnega razmišljanja. Priljubljen tako med vrstniki, kot med starejšimi predvsem zaradi svojega preprostega in prizemljenega karakterja. Njegov pogled na življenje je vedno realističen in tega se drži tako v zasebnem, kot tudi v poslovnem življenju. S svojim korektnim delom in predanostjo hitro pridobi zaupanje strank, kar je v tem poklicu zelo pomembno. V prostem času rad odigra partijo golfa. Večkrat obišče tudi fitnes ter si z veseljem ogleda kakšno nogometno tekmo s prijatelji. Poleg službe mu je na prvem mestu družina iz katere črpa pozitivno energijo za nove izzive na delovnem področju. V Kopru, v urejenem in mirnem naselju družinskih hiš, prodamo samostojno hišo s prelepim pogledom na morje in Koper. Hiša v velikosti 252,80 m2 (uporabna površina 168,90 m2), etažnost K + P, je bila zgrajena leta 1976 in stoji na parceli v velikosti 597 m2. Pritlična etaža obsega prostoren dnevni prostor z galerijo in izhodom na velik balkon (SV lega) s prekrasnim pogledom na morje, jedilnico, kuhinjo, kopalnico, ločen WC, 2 sobi ter shrambo. V spodnji, delno podkleteni etaži, sta dve manjši stanovanji (po cca 40m2) z ločenima vhodoma, garaža, klet ter kurilnica. Zraven hiše se nahaja še vinska klet. Hiša ima vse priključke, parkiranje je možno v garaži ali na dvorišču pred njo, ogrevanje na kurilno olje, sončni kolektorji, klimatska naprava, energetski razred E, odlična lokacija za družine, v bližini je vsa pomembna infrastruktura (vrtec, šola, trgovina, avtobusna postaja, itd.), potrebno osvežitve, vpisano v ZK, brez bremen. Pogoji nakupa: pogoj prodajalca za nakup nepremičnine je plačilo opravljenih storitev posredovanja v višini 4 % + ddv na način, da kupec plača polovico omenjene obveznosti oziroma 2% + ddv. Vabljeni na ogled!
Večagencia.si

Hiša, Vrstna, Koper, Jelarji, 87,2 m2, Prodaja

Škofije Škofije, Obalno-kraška
87.2 m²
160,000
2018-3-16
Večbolha.com

Obalno - kraška, Koper, Center

Juž.primorska, KOPER
66.62 m²
120,000
2018-3-15
Če bi jo morali opisati le z eno besedo - hiperaktivna. Česa vsega ona ne počne, medtem ko je tudi najmanj deset ur na dan v službi. Kadar ne vodi podjetja in rešuje razne zaplete in zagate, prijateljem in strankam ureja kredite, posreduje pri prodaji in oddaji, celo posreduje pri prodaji podjetij, vendar mnogokrat ničesar ne zaračuna. Kakor za prijatelje in znance, bi tudi za stranke naredila vse in še več, od organiziranja čiščenja do prenove, od cenitve do gradbenega dovoljenja, za tujce vse od davčne številke do ustanovitve podjetja. Dobro organizirana in profesionalna, vendar ji zaradi preobilice dela včasih kakšna stvar malo uide iz urnika, za kar pa se neverjetno dobro odkupi s svojo simpatičnostjo. Velikokrat dela tudi ob vikendih, saj je veliko kupcev za njene nepremičnine v glavnem iz osrednje Slovenije, ki čez teden nimajo časa, tako pa izkoristijo krajši oddih na Obali še za kakšen ogled. Zaradi dobrega poznavanja angleškega jezika ter pasivno italijanskega, nemškega in ruskega jezika, zelo dobro sodeluje tudi s tujci. Prav tako je v neverjetno dobri kondiciji, ki jo vzdržuje s športnimi aktivnostmi, treningi in z druženjem z bližnjimi prijatelji. V poslovni stavbi VAGON v poslovnem predelu Kopra (ob Supernovi) prodamo lepo pisarno, ki se nahaja v pritličju stavbe zgrajene 2005. Obsega 2 ločeni pisarni, ki sta med seboj povezani ter 2 wc-ja. Ima vse priključke, neopremljeno, ogrevanje in hlajenje na klimo, vpisano v zk, etažno ločeno, prevzem možen po dogovoru. Primrno za logistična podjetja, v bližini Luke Koper, kamionskega terminala, trgovskih centrov in koprske obvoznice, vredno ogleda. Pogoji nakupa: pogoj prodajalca za nakup nepremičnine je plačilo opravljenih storitev posredovanja v višini 4 % + ddv na način, da kupec plača polovico omenjene obveznosti oziroma 2% + ddv.
Večagencia.si

Obalno - kraška, Koper, Pobegi

Juž.primorska, KOPER, POBEGI
39,500
2018-3-15
Če bi jo morali opisati le z eno besedo - hiperaktivna. Česa vsega ona ne počne, medtem ko je tudi najmanj deset ur na dan v službi. Kadar ne vodi podjetja in rešuje razne zaplete in zagate, prijateljem in strankam ureja kredite, posreduje pri prodaji in oddaji, celo posreduje pri prodaji podjetij, vendar mnogokrat ničesar ne zaračuna. Kakor za prijatelje in znance, bi tudi za stranke naredila vse in še več, od organiziranja čiščenja do prenove, od cenitve do gradbenega dovoljenja, za tujce vse od davčne številke do ustanovitve podjetja. Dobro organizirana in profesionalna, vendar ji zaradi preobilice dela včasih kakšna stvar malo uide iz urnika, za kar pa se neverjetno dobro odkupi s svojo simpatičnostjo. Velikokrat dela tudi ob vikendih, saj je veliko kupcev za njene nepremičnine v glavnem iz osrednje Slovenije, ki čez teden nimajo časa, tako pa izkoristijo krajši oddih na Obali še za kakšen ogled. Zaradi dobrega poznavanja angleškega jezika ter pasivno italijanskega, nemškega in ruskega jezika, zelo dobro sodeluje tudi s tujci. Prav tako je v neverjetno dobri kondiciji, ki jo vzdržuje s športnimi aktivnostmi, treningi in z druženjem z bližnjimi prijatelji. prodamo zelo lepo, ravno in sončno parcelo, pravokotne oblike, v neposredni bližini strnjenega naselja, urejen dostop, elektrika in voda ob parceli, vpisana v zk. POGOJ NAKUPA : Pogoj prodajalca za nakup nepremičnine je plačilo opravljenih storitev posredovanja v višini 4 % + ddv na način, da kupec plača polovico omenjene obveznosti oziroma 2% + ddv.
Večagencia.si

Obalno - kraška, Koper, Šalara

Obalno - kraška, Koper, Šalara
2 sobe
76.3 m²
143,000
2018-3-15
Kraševc, ki že vrsto let živi na Obali, kamor ga je zanesla poklicna pot. Po poklicu diplomirani ekonomist, ki je tik pred zaključkom magistrskega študija, kljub mladosti pa ga odlikuje že 10 let delovnih izkušenj. Kot pravi kraševec je zelo trmast in ne odneha dokler stvari niso uspešno zaključene in tak je tudi pri svojem delu; umirjen, prilagodljiv, zanesljiv, natančen, preprost, splošno razgledan in s posluhom za ljudi. Zelo je vešč tudi pri jezikih, saj tekoče govori angleško, z njim pa se lahko sporazumevate tudi italijansko, nemško ter srbo-hrvaško. Ljubitelj morja, glasbe in dobre hrane, ki se večkrat odpravi tudi v hribe. Veliko se ukvarja s športom, predvsem s kolesarjenjem in s tem poskrbi za svoje telo in duha. Njegov moto je: “Kjer je volja, tam je pot.”,, V Kopru, na Dolinski cesti, prodamo prijetno 2-sobno stanovanje, ki se nahaja v 4. nadstropju novejšega bloka z dvigalom, zgrajenega leta 2005. Stanovanje s 76,30 m2 neto tlorisne površine (uporabna površina 56,10 m2) obsega predprostor, kuhinjo z jedilnico, ki je povezana z dnevnim prostorom z izhodom na teraso (4,40 m2), spalnico z izhodom na teraso, ločen WC, kopalnico, shrambo v kletnih prostorih (5,20 m2) ter parkirno mesto v garaži (10,60 m2). Stanovanje ima vse priključke, etažno ogrevanje na plin, dve klimatski napravi, električni bojler za ogrevanje sanitarne vode, pralni stroj, sušilni stroj, tel, ktv, optika. V neposredni bližini se nahaja Hipermarket Mercator, lekarna, avtobusna postaja, restavracije in ostala infrastruktura. Zk urejeno, vseljivo po dogovoru, prodaja se opremljeno. POGOJ NAKUPA : Pogoj prodajalca za nakup nepremičnine je plačilo opravljenih storitev posredovanja v višini 4 % + ddv na način, da kupec plača polovico omenjene obveznosti oziroma 2% + ddv.
Večagencia.si
2 sobe
63.2 m²
170,000
2018-3-16
V prvem nadstropju novejše več stanovanjske stavbe (2004) prodamo konfortno stanovanje skoraj v celoti opremljeno. Razporeditev: kuhinja z jedilnico in dnevno sobo, spalnica, kopalnica, hodnik ter zastekljen balkon z delnim pogledom na morje. Pred stanovanjem je odprt balkon v uporabi. K stanovanju pripadajo še klet v izmeri 6, 60 m2 (suka in primerna tudi za shranjevanje oblačil) ter garaža in pralnica v izmeri 15, 80 m2. 2 zunanja parkirna mesta. Lokacija je zelo mirna in sončna, na koncu naselja; urejena soseščina. EI: v izdelavi. Pogoji nakupa: pogoj prodajalca za nakup nepremičnine je plačilo opravljenih storitev posredovanja v višini 4 % + ddv na način, da kupec plača polovico omenjene obveznosti oziroma 2% + ddv.
Večbolha.com
Naročite se posodobitve iskalne poizvedbe po e-pošti:
Koper