3 sob
74 m²
147,000
2017-12-9
V mirnem naselju in nizkem bloku z zelenico, kjer je 6 stanovanj prodamo popolnoma obnovljeno luksuzno 3-sobno stanovanje v prvem nastropju v velikosti 74m2. Stanovanje obsega predprostor, izredno veliko kopalnico z wc-jem, velik dnevni prostor, prostornim balkonom, kuhinjo, otroško sobo ter prostorno spalnico. Stanovanju pripadata dve kleti: - manjša klet (ima okno), ki je namenjena shrambi. - večja klet (ima okno), ki se lahko predela v sobo za prosti čas (biljard mizo) oz. rekreacijo (sobno kolo, fitnes uteži...). Stanovanje je bilo popolnoma renovirano v letu 2017. Nove inštalacije, novi odtoki, nove stene, lastno ogrevanje - talno, novi estrihi, vrata, 3-slojna okna AJM, komarniki, ALU ROLETE z elektro pogonom, panoramsko balkonsko okno, premium LED luči. Balkon je izoliran in ima predpripravo za zimski vrt. Stanovanje ima priključek za plin, optiko, .. V prihodnjem letu je predvidena tudi nova fasada, streha je že zamenjena in odplačana prav tako stopnišče. Seveda pripradajo tudi skupni prostori kot so kolesarnica in sušilnica. V neposredni bližini je glavna pošta (200m), zdravstveni dom in bolnišnica (200m), nakupovalni centri (1000m), trgovina (10m), šola (100m), vrtec (20m), glavna avtobusna (500m) in železniška postaja (1000m), bližina športnega parka in kranjskega bazena (200m) bližina AC priključka. Do Ljubljane je 25 km. Pred blokom je dovolj parkirnih mest. Garažo je možno dokupiti, ki je tik ob vhodu v stavbo je zidana in samostojna. Stanovanje je vpisano v zemljiško knjigo in je brez bremen. Vabljeni na ogled in prosimo samo resni! 041 451 686, 040 730 306
Večbolha.com
13 m²
10,500
2017-12-9
opis Prodamo zidano garažo v izmeri 13 m2, ki se nahaja v pritličju kompleksa večih garaž. Elektrike nima. Cena 10.500,00 EUR, na voljo je takoj.
Večnepremicnine.si21.com
500 m²
1
Včeraj ob 17:49
Na odlični lokaciji v Kranju blizu teh. pregledov, zaradi širitve dejavnosti odstopimo oz. oddamo že vpeljan in urejen prostor za prodajo vozil v skupni velikosti cca. 500 m2. Cena za prevzem oz. najem je 750€/mes + tekoči mes. stroški + varščina po dogovoru. Na prostoru je voda ( možnost pranja vozil ), je asfaltiran, ograjen, delno pokrit z nadstreškom... Poleg spada tudi kompletno na novo opremljen pisarniški kontejner vključno z internetom, invertersko klimatsko napravo, videonadzorom, varnostnim sistemom... Skratka vse kar potrebujete za takojšnje obratovanje. Pogoj za najem oz. prevzem je odkup pisarniškega kontejnerja. Cena je cca 8.900€ oz. po dogovoru.
Večbolha.com
1 sobi
49 m²
90,000
2017-12-9
Prodamo zelo lepo 1-sobno stanovanje v 1. nadstropju nizkega stanovanjskega bloka. Stanovanje je predelano v 1, 5 sobno in obsega bivalno kuhinjo z jedilnico, dnevno sobo, spalnico, predprostor, kopalnico in shrambo v kleti. Ogrevanje je skupna CK, na radiatorjih so kalorimetri, optika v stanovanju, mesečni stroški vzdrževanja so nizki. Leta 2007 je bila obnovljena kopalnica, okna so menjali leta 2010. Na bloku sta bili zamenjani tako fasada kot tudi streha. Kupec ima možnost dokupa garaže v neposredni bližini bloka. Na voljo po dogovoru. Prodajalec ima s posrednikom družbo K3 KERN d.o.o. sklenjeno pogodbo o posredovanju pri prometu z nepremičninami za dogovorjeno plačilo posredovanja v višini 4% + DDV. Pogoj prodajalca je, da kupec nosi polovico plačila za posredovanje, to je 2% + DDV.Ogledi možni samo po dogovoru s posrednikom.
Večbolha.com
530 m²
3
2017-12-1
Oddamo poslovni prostor, ki se nahaja v pritličju upravno-skladiščne stavbe. Poslovni prostor obsega večji prostor v izmeri 516 m2, ostalo sanitarije, dostop, nakladalna rampa. Možen je dostop s šleparjem. Prostor je primeren za skladiščenje ali delavnico. Možen najem prostora samo v celoti. Cena najema = 3, 00 EUR/m2/mesec + stroški, varščina: 2-mesečna najemnina, na voljo od 1.1.2018. Prodajalec ima s posrednikom družbo K3 KERN d.o.o. sklenjeno pogodbo o posredovanju pri prometu z nepremičninami za dogovorjeno plačilo posredovanja v višini dveh mesečnih najemnin + DDV. Pogoj najemodajalca je, da najemnik nosi polovico plačila za posredovanje, to je eno mesečno najemnino + DDV.Ogledi možni samo po dogovoru s posrednikom.
Večbolha.com
210 m²
289,000
2017-12-8
V bližini Kranja prodamo samostojno enodružinsko hišo, ki jo je mogoče predelati tudi v dvo družinsko. Hiša, ki je iz Kranja oddaljena 4 km, obsega pol klet, pritličje in nadstropje. V kleti, ki ima tudi svoj vhod, je kuhinj z jedilnico, spalnica, kopalnica z WC-jem in kurilnica. V pritličju in nadstropju sta dva tri sobna stanovanja. Oba stanovanja obsegata: dnevno sobo z izhodom na balkon, kuhinjo z jedilnico, dvema spalnicama in kopalnico s sanitarijami (kad, tuš kabina). V nadstropju je stanovanje klimatizirano in po tleh talno gretje. Z manjšim posegom je mogoče nadstropje ločiti od pritličja, tako, da ima vsaka enota svoj vhod in svoje števce za priključke. CK je na pelete ali olje. Zgradba je v celoti dokončana in vseljena l. 2008, je dobro izolirana in energetsko varčna. Hiša ima vse priključke (optika, ….) in je priključena na novo zgrajeno kanalizacijo in vodovod. Ob hiši je še nadstrešek za druženje, prav tako je možno narediti nadstrešek za tri vozila. V bližini vsa potrebna infrastruktura in neomejene možnosti za sprehode v naravo. Dostop je urejen iz javne poti. ZK je urejena. V račun vzamemo tudi dvosobno stanovanja v Kranju ali bližnji okolici. Priložnost za dober nakup! Vabljeni na ogled! Za dodatne informacije in za ogled pokličite na telefon 041/399-410.
Večbolha.com
12.5 m²
40
2017-12-6
Za daljše časovno obdobje oddamo parkirni prostor v podzemni garaži bloka na Planini 76c. Plačilo za par mesecev vnaprej ali kavcija za daljinca.
Večbolha.com
4 sob
155 m²
179,823
2017-12-8
V Kranju posredujemo pri prodaji novega štirisobnega stanovanja, katero se prodaja na javni dražbi. Dražba bo 22.01.2018 ob 10.00 uri v Ljubljani. Stanoavnje se nahaja v pritličju stanovanjskega bloka. Stanovanje je v dveh etažah, v pritličju je kuhinja z jedilnico in dnevno sobo. Iz prostora je izhod v večji atrij, delno zelenica in delno lesena terasa. Posebnost stanovanja je delno dvignjen strop v dnevnem prostoru, kar daje občutek odprtega prostora, okna pa zajemo veliko svetlobe. Na vseh oknih so senčniki. V pritličju je kopalnica s tušem. Ob stopnišču je prostor za garderobo. V nadstropju so tri sobe, dve skupaj in ena posebej, povezane s hodnikom, kateri se konča z galerijo. Med sobami je kopalnica z banjo. Nadstropji povezuje minimalistično stopnišče z lesenimi stopnicami. Stanovanju pripadata dva parkirna prostora v kleti in shramba. Ogledi so brezplačni, kupec ne plača provizije. Štirisobno stanovanje v Kranju
Večbolha.com
1 sobi
49 m²
90,000
2017-12-9
opis Prodamo zelo lepo 1-sobno stanovanje v 1. nadstropju nizkega stanovanjskega bloka. Stanovanje je predelano v 1,5 sobno in obsega bivalno kuhinjo z jedilnico, dnevno sobo, spalnico, predprostor, kopalnico in shrambo v kleti. Ogrevanje je skupna CK, na radiatorjih so kalorimetri, optika v stanovanju, mesečni stroški vzdrževanja so nizki. Leta 2007 je bila obnovljena kopalnica, okna so menjali leta 2010. Na bloku sta bili zamenjani tako fasada kot tudi streha. Kupec ima možnost dokupa garaže v neposredni bližini bloka. Na voljo po dogovoru. Prodajalec ima s posrednikom družbo K3 KERN d.o.o. sklenjeno pogodbo o posredovanju pri prometu z nepremičninami za dogovorjeno plačilo posredovanja v višini 4% + DDV. Pogoj prodajalca je, da kupec nosi polovico plačila za posredovanje, to je 2% + DDV. Ogledi možni samo po dogovoru s posrednikom.
Večnepremicnine.si21.com
13 m²
10,500
2017-12-8
Prodamo zidano garažo v izmeri 13 m2, ki se nahaja v pritličju kompleksa večih garaž. Elektrike nima. Cena 10.500, 00 EUR, na voljo je takoj.
Večbolha.com
30 m²
54,900
2017-12-7
Prostor je prazen in trenutno v fazi prenove.
Večbolha.com

Gorenjska, Kranj, Planina I

Gorenjska, Kranj, Planina I
1 sobi
49 m²
90,000
2017-12-1
Podroben opis Kranj - Planina 1, prodamo zelo lepo in vzdrževano 1,5 sobno stanovanje. Dobra, mirna lokacija, stanovanje se nahaja v nizkem bloku in sicer v 1. nadstropju le tega. Blok ima že novo streho in fasado. Stanovanje je vzdrževano in tudi delno obnovljeno . Obnovljena je kopalnica in inštalacije, menjana so okna, nove žaluzije in električne rolete, novejša vhodna vrata, menjani so bili tudi radiatorji. Stanovanje obsega hodnik, kopalnico s kadjo, kuhinjo z jedilnico (v obliki črke L), večjo sobo, ki je pregrajena v manjšo dnevno sobo in spalnico in kletno shrambo. Od opreme lahko novemu lastniku ostane leseni del kuhinje, vključno s pomivalcem, po dogovoru lahko tudi jedilni kot z mizo in stoli. Stanovanje je vpisano v ZK in je brez bremen , dosedanji lastniki pa so v stanovanju že od novega. Možen je tudi nakup garaže v neposredni bližini, cena le te pa je 12.500,00 EUR. Vabljeni na ogled - 031/307-057.
Večnepremicnina.si
3 sob
56 m²
400
2017-11-20
Oddamo 3-sobno stanovanje, ki se nahaja v pritličju dvostanovanjske hiše. Obsega kuhinjo z jedilnico, dnevno sobo, dve spalnici, kopalnico, shrambo, klet in večjo pokrito teraso. Oprema: kuhinja z gospodinjskimi aparati (hladilnik, štedilnik, pečica), jedilna miza s stoli, spalnica s posteljo in omarami, v kopalnici pralni stroj. K stanovanju pripada še shramba v kleti. Ogrevanje je lastna CK na plin. Cena najema = 400 EUR + tekoči stroški, pogoj: 2-mesečna varščina (primerno za družino). Možna je tudi uporaba vrta in zelenice. Parkiranje je možno za dva avtomobila, eden od teh je lahko pod nadstreškom. Stanovanje je na voljo takoj. Prodajalec ima s posrednikom družbo K3 KERN d.o.o. sklenjeno pogodbo o posredovanju pri prometu z nepremičninami za dogovorjeno plačilo posredovanja v višini dveh mesečnih najemnin + DDV. Pogoj najemodajalca je, da najemnik nosi polovico plačila za posredovanje, to je eno mesečno najmenino + DDV.Ogledi možni samo po dogovoru s posrednikom.
Večbolha.com
83 m²
106,683
2017-11-27
opis Domiselno oblikovan in opremljen prostor z izložbeno površino je idealen za trgovino, studio, delvnico ali drugo storitveno dejavnost. Možno je najeti še sosednji prostor. Višina 4 m . Dodatna prednost so razpoložljiva parkirišča pred stavbo in v kletni etaži. Lokacija je lahko dostopna in prepoznavna, nedaleč od avtoceste. Opremljeno s pametnimi električnimi instalacijami, klimo, alarmno napravo, požarnim javljalnikom. V stavbi je dvigalo. Souporaba : sanitarij, stopnišča, hodnika, dvigala, parkirišč. Cena : 1.290,00 EUR/m2. Razpoložljivo takoj. Kupec nosi del plačila za posredovanje v višini 2 % od dogovorjene cene + DDV.
Večnepremicnine.si21.com
3812 m²
368,000
2017-11-23
Prodamo zazidljivo zemljišče k.o. Staržišče, ki meji na industrijsko stavbo tovarne Sava d.d. Kranj. Namen: industrijska gradnja Zemljišče se prodaja po ocenjeni vrednosti. Več inf. 041 707 038 Lili Cena: 368.000, 00 EUR Zazidljivo zemljišče, industrijska gradnja
Večbolha.com