167 m²
1.350 €
10. 08. 17
Možnost prodaje. Cena po dogovoru! Oprema lahko ostane v poslovnem prostoru.
Več bolha.com
148,4 m²
210.000 €
15. 08. 17
opis Na sončni in mirni lokaciji prodamo stanovanjsko hišo s pripadajočim zemljiščem v izmeri 501 m2. Obsega: klet, pritličje, 1. nadstropje in mansardo. V kleti se nahaja garaža, prostor za shrambo, kurilnica in drvarnica. Pritličje obsega kuhinjo z jedilnico, dnevno sobo z balkonom, dve spalnici in kopalnico. Prvo nadstropje obsega kuhinjo z jedilnico, dnevno sobo z balkonom, dve spalnici in kopalnico. Mansarda ni izdelana. Ogrevanje je CK na drva ali na olje, ki se nahaja v kleti. Stanovanjska hiša je na voljo po dogovoru.
Več nepremicnine.si21.com
81,5 m²
8 €
15. 08. 17
opis Na vidni lokaciji izven centra mesta za daljše časovno obdobje oddamo svetle poslovne prostore, ki se nahajajo v nadstropju poslovnega objekta. Prostori so primerni za pisarniško dejavnost, imajo skupni vhod. Parkiranje je zagotovljeno pred objektom. Cena najema = 8,00 EUR/m2/mesec ( brez opreme), 9,00 EUR/m2/mesec + tekoči stroški. Na voljo takoj.
Več nepremicnine.si21.com
125,7 m²
169.000 €
21. 08. 17
Več bolha.com

Gorenjska, Kranj, Okolica

Gorenjska, Kranj, Okolica
234,9 m²
195.000 €
17. 08. 17
Podroben opis V naravnem okolju, v naselju Goriče ekskluzivno prodamo obnovljeno enodružinsko hišo, ki stoji na parceli veliki 729 m2. Hiša je bila med letom 2004 in 2008 popolnoma adaptirana, vključno s fasado in streho. Obsega tri etaže v skupni izmeri 243,90 m2 in bivalne površine 105,80m2. Hiša ima odlično in funkcionalno razporeditev prostorov. V spodnji etaži se nahaja kurilnica, shramba ali delavnica in garaža, ki je povezana s srednjo etažo preko stopnic. Srednja etaža vsebuje dolg hodnik, kateri povezuje vse prostore med seboj in sicer kuhinjo z jedilnico, dnevno sobo, wc, manjšo sobo in shrambo. Iz te etaže je tudi izhod na veliko teraso s čudovitim razgledom in vrt. V zgornji etaži pa se nahaja spalnica, otroška soba, koplnica z wc-jem in banjo ter manjša terasa, na katero prideš preko hodnika. Ogrevanje je na CK - olje ali kamin - drva, sanitarna voda pa se ogreva na toplotno črpalko. Oprema v hiši lahko v celoti ostane bodočemu lastniku. Pred hišo je tudi veliko dvorišč,e kjer je možno parkirati nekaj avtomobilov. Okolica, kjer se nahaja hiša omogoča mirno in sproščeno bivanje ter uživanje v sprehodih po okoliških hribih. Zemljiškoknjižno stanje je urejeno in brez bremen. Vseljivo po dogovoru. Vabljeni na ogled prijetne in zanimive hiše. Za več informacij pokličite na številko 040 / 555 – 832,Tina Posebni pogoj prodajalca: stroške posredovanja agencije v višini 4% (+ DDv) si razdelita s kupcem tako, da vsak plača 2% (+DDV)
Več nepremicnina.si
155,7 m²
250.000 €
Včeraj ob 13:51
KRANJ, BAŠELJ MOŽEN NAJEM S KASNEJŠIM ODKUPOM Na idilični lokacijo prodamo enodružinsko hišo v skupni izmeri 155, 70 m 2 , ki stoji na parceli v velikosti 647 m 2 . Hiša ima v kleti pisarno, savno, fitnes in izhod na teraso z jacuzzijem. V pritličju se nahaja kuhinja z dnevno sobo in spalnica z kopalnico. V galeriji je prostor za druženje in še ena spalnica z kopalnico ter izhod na balkon. Hiša ima velik atrij z prečudovitim razgledom. Ogrevanje je na olje. Hiša je bila zgrajena l. 2009 in je vpisana v Zk, brez bremen. Energetska izkaznica razreda C. Cena: 250.000 EUR. Koda: S54 Zaračunamo posredniško storitev v višini 4%+DDV, na način, da se provizija enakovredno deli med prodajalca in kupca (2%+2%+DDV).
Več bolha.com
3 sob
125,7 m²
169.000 €
21. 08. 17
Več bolha.com
150 m²
93.000 €
Včeraj ob 14:37
Prodam hišo v 3 etažah in podstrešje. Leži na sončni legi preko celega dne. Poleg hiše je še vrisan pomožni objekt z uporabnim dovoljenjem. Primerna je tudi za bivanje dveh družin - ločena vhoda. Parkirišče je ob hiši ali na lastnem dvorišču. Priključki: aktivna elektrika in voda; kanalizacija, optika in mestni plin na stavbi. Primerna je za takojšnje bivanje ali obnovo. Nepremičnina je brez bremen. Lastništvo 1/1. Nepremičnina je na voljo takoj. Tel. 041 390 431
Več bolha.com
5 soba
137 m²
155.000 €
18. 08. 17
Prodamo 5 sobno opremljeno mansardno stanovanje. Stanovanje zajemajo dnevni prostor z jedilnico, spalnica, 2 otroški sobi, kuhinja s shrambo, kopalnica, garderobna soba in kabinet v špici strehe (urejen leta 2016). Streha je bila obnovljena leta 2016. Stanovanje se nahaja na odlični lokaciji v Kranju - bližina vrtca, šole, avtobusne postaje, trgovine. Večina pohištva v stanovanju je narejenega po meri. Ogrevanje v stanovanju - s plinsko pečjo (zemeljski plin), s kaminom v dnevnem prostoru in dvema klimatskima napravama. V kleti se nahajata dve kleti in skupna kolesarnica.
Več bolha.com
556 m²
120 €
Včeraj ob 04:05
Stavbno zemljišče za stanovanjsko ali poslovno-stanovanjsko gradnjo. Skupna površina je 556 m2, je lepe pravilne oblike, na odlični lokaciji ob vpadnici. Priključki so ob parceli. Dokup še cca. 100 m2 dovozne poti. Na voljo takoj.
Več bolha.com
4 sob
139,2 m²
199.000 €
17. 08. 17
4-sobno stanovanje v hiši, na resnično zelo atraktivni lokaciji zaradi same infrastrukture na dosegu roke. V bližini je veliko trgovin, oddaljenost od večjega nakupovalnega središča je le 5 min peš, neposredna bližina pa je tudi lekarna, vrtec in mestni promet. Stanovanje obsega prostoren hodnik, iz katerega je dostop do vseh sob. Sledi kuhinja z jedilnim kotom in izhod na zeleni balkon na katerem boste brezskrbno sprostili svoje misli in shramba. Nato sledita 2 sobi, dnevni prostor, ki je povezan z zgornjo mansardo in ločena toaleta. Ko se povzpnemo po stopnišču, vstopimo v prostorno mansardo, ki je sedaj uporabljena kot atelje in pisarne. V mansardi je možnost preureditve v dodatno ločeno stanovanje (40m2). Urejeni so vsi priključki in toaleta. Stanovanju pripadata 2 shrambi, v katerih boste lahko shranjevali odvečne stvari, ki jih ne potrebujete v stanovanju, dodatno pa pride zraven še delavnica. Prav tako je poskrbljeno za vaš jekleni konjiček, katerega boste lahko parkirali v garaži pod hišo. Prostornemu stanovanju pripada pred hišo velik vrt, ki nudi odlično priložnost za popoldanska druženja na urejeni zelenici. Zaradi velikega udobja, ki ga nudi stanovanje, si hitro priskrbite termin za ogled. Vabljeni!
Več bolha.com

Gorenjska, Kranj, Huje

Gorenjska, Kranj, Huje
5 soba
137 m²
155.000 €
20. 08. 17
Podroben opis Kranj - Planina, Huje, prodamo 5 sobno, prostorno in opremljeno stanovanje. Odlična lokacija , bližina centra mesta, kakor tudi šol, vrtcev in nakupovalnih centrov. Nizek, urejen blok, nova streha, zbirajo se že sredstva za fasado, ki je načrtovana v naslednjem letu. Stanovanje obsega dnevni prostor z jedilnico, spalnico, 2 otroški sobi, kuhinjo s shrambo, kopalnico, garderobno sobo in kabinet v mansardi. Pripadata tudi dve kleti v skupni izmeri 24m2. Ogrevanje na plin, lastna plinska peč, prav tako je ogrevanje mogoče tudi s kaminom v dnevni sobi. Kopalnica ima tudi talno gretje. Stanovanje ima tudi dve klimatski napravi. Večina opreme je izdelane po meri in lahko ostane novemu lastniku. Vpisano v ZK, brez bremen . Vabljeni na ogled - 031/307-057 .
Več nepremicnina.si
5 soba
211,8 m²
398.000 €
20. 08. 17
V Kranju, blizu starega dela mesta, na odlični lokaciji ekskluzivno prodamo novejše večje nadstandardno 5 sobno stanovanje, ki je izredno svetlo, razkošno in lepo, z zelo dobro razporeditvijo prostorov skupne bivalne površine 211, 80 m2, samega bivalnega dela 182, 20 m2. Stanovanju pripada tudi velika shramba( 10 m2) v kleti ter dve lastniški parkirni mesti v garažni hiši pod objektom. Stanovanje je luksuzno opremljeno in je v 3 nadstropju in mansardi( duplex) novejšega nizkega bloka zgrajenega leta 2008. Do stanovanja in garaže vozi dvigalo. Stanovanje se nahaja na vzhodnem robu objekta, obrnjeno je na vzhodno stran in ima odprt razgled na Krvavec. Stanovanje obsega v spodnji etaži: predsobo-hodnik, velik odprt in svetel dnevno bivalni prostor s kuhinjo, jedilnico in dnevnim prostorom, veliko kopalnico z WC, tuš kabino in kad, spalnica s garderobno sobo ter delavni prostor( pisarna). V mansardi pa sta dve spalnici, kopalnica z WC in tuš kabino, ter velik prostor za počitek ali fitness s barskim pultom ter izhod na čudovito teraso z odprtim pogledom na Krvavec, na kateri je masažni bazen- jacuzzi. Oprema v stanovanju ostane in je višjega cenovnega razreda. V stanovanju je videofon, priključki za internet, TV in tel. v vseh sobah, protipožarna in protivlomna vhodna vrata Stanovanje ima izjemen odprt pogled, zelo veliko svetlobe čez celi dan, odprt razgled na dve strani, ter je zelo toplo, kar se odraža pri nizkih obratovalnih stroških. V stanovanju so lastni merilci porabe (voda, ogrevanje, elektrika). Ogrevanje je lastno CL-plin. Pripada mu prostorna klet v kletni etaži. Lokacija je zelo dobra, saj je v neposredni bližini vsa potrebna infrastruktura, šola, vrtec, ZD, lekarna, avtobusna postaja, trgovina, pošta, banka, AC priključek…itd. ZK je urejena. Stanovanje je zelo lepo in vredno ogleda in nakupa! Vabljeni. Za več informacij pokličite 030/635-478
Več bolha.com

Gorenjska, Kranj, polovica hiše Kranj - Struževo

Gorenjska, Kranj, polovica hiše Kranj - Struževo
125,7 m²
169.000 €
21. 08. 17
Podroben opis Prodamo polovico hiše v Struževem pri Kranju. V naravi polovica hiše predstavlja 3- sobno stanovanje v celotnem zgornjem prostoru hiše zgrajene leta 1998, urejene z etažno lastnino, z lastnim vhodom, z lastnimi parkirnimi mesti in z lastnim virom ogrevanja. Stanovanje obsega: stopnišče z lastnim vhodom, garderobni hodnik, večjo otroško sobo z možnostjo lastne kopalnice, spalnico, kopalnico z WC-jem, kuhinjo z jedilnico, priročne shrambe ter prostorno dnevno sobo s prehodom na 16m2 veliko teraso z lepim pogledom na zahodni del Kranja. Sama hiša je odlično grajena z dvojnimi zidaki in je toplotno odlično izolirana. V kopalnici in po terasi so keramični pohodni tlaki, v spalnicah je parket, v kuhinji in dnevni sobi je položen laminat. Stanovanje se prodaja opremljeno z izjemo osebnih stvari. Stanovanju pripada tudi manjši etažni del za športno opremo in orodje ter poseben etažni del v katerem je toplotna črpalka za sanitarno vodo ter električna peč za centralno ogrevanje. Dostop do lastnega zemljišča in stanovanja je urejen z drsnimi električnimi vrati, pred vhodom sta urejeni dve pokriti parkirni mesti z nadstreškom, meja pa je obdana z negovanim zelenjem in leseno ograjo. Stroški bivanja so nizki saj se plačujejo le električne in komunalne storitve ter priključek za TV in internet. Mirna soseska s prijaznimi sosedi Vas vabita na ogled.
Več nepremicnina.si

Gorenjska, Kranj, Struževo

Gorenjska, Kranj, Struževo
3 sob
125,7 m²
169.000 €
21. 08. 17
Podroben opis Prodamo večje 3 - sobno stanovanje v Struževem pri Kranju. Stanovanje se v naravi nahaja v celotnem zgornjem prostoru hiše zgrajene leta 1998, urejene z etažno lastnino, z lastnim vhodom, z lastnimi parkirnimi mesti in z lastnim virom ogrevanja. Stanovanje obsega: stopnišče z lastnim vhodom, garderobni hodnik, večjo otroško sobo z možnostjo lastne kopalnice, spalnico, kopalnico z WC-jem, kuhinjo z jedilnico, priročne shrambe ter prostorno dnevno sobo s prehodom na 16m2 veliko teraso z lepim pogledom na zahodni del Kranja. Sama hiša je odlično grajena z dvojnimi zidaki in je toplotno odlično izolirana. V kopalnici in po terasi so keramični pohodni tlaki, v spalnicah je parket, v kuhinji in dnevni sobi je položen laminat. Stanovanje se prodaja opremljeno z izjemo osebnih stvari. Stanovanju pripada tudi manjši etažni del za športno opremo in orodje ter poseben etažni del v katerem je toplotna črpalka za sanitarno vodo ter električna peč za centralno ogrevanje. Dostop do lastnega zemljišča in stanovanja je urejen z drsnimi električnimi vrati, pred vhodom sta urejeni dve pokriti parkirni mesti z nadstreškom, meja pa je obdana z negovanim zelenjem in leseno ograjo. Stroški bivanja so nizki saj se plačujejo le električne in komunalne storitve ter priključek za TV in internet. Mirna soseska s prijaznimi sosedi Vas vabita na ogled.
Več nepremicnina.si
2 sobe
62,9 m²
112.000 €
21. 08. 17
V večstanovanjski hiši se nahaja prostorno 2-sobno stanovanje, ki vam omogoča prelep pogled na reko Savo. Razporeditev je sledeča: hodnik, spalnica, kopalnica, kuhinja v povezavi z dnevno sobo. K stanovanju spada večja shramba v izmeri 4, 90 m2, pred objektom pa je na voljo dovolj parkirišč. Manjši skupni vrtiček, vam ponuja možnost pridelave svoje zelenjave ali pa morda le prostor kjer boste uživali v prostih uricah.
Več bolha.com
2 sobe
52,5 m²
105.000 €
Včeraj ob 19:07
Več bolha.com
9 m²
130 €
11. 08. 17
Ugodno oddamo manjšo enoposteljno sobo urejeni osebi. Primerno tudi za študenta/tko. Soba se nahaja v stanovanjski hiši v kateri se nahaja več sob, 2 kopalnici in kuhinja. Hiša je bila 2014 znotraj obnovljena. Souporaba kuhinje, dveh kopalnic in verande. V skupnem prostoru je na voljo pralni in sušilni stroj, računalnik z internetom. Vsi prostori so opremljeni, prav tako soba, ki je stara 2 leti in ima svoj števec za elektriko. Ogrevanje je s centralno kurjavo ter možnost dogrevanja na elektriko. Sobi pripada tudi parkirni prostor na dvorišču, pred hišo je tudi pokrita kolesarnica. Pred sobo je dodatna dvodelna omara s ključavnico ter možnost najema skladišča 1, 5m2 v hiši. V sobi je kabelska TV, LCD TV in internet t2 20/2 mb/s wi-fi internet ter kabel na voljo. Kasneje možna preselitev v večjo sobo. Hiša se nahaja cca. 2, 5km od centra kranja, 2km od ekonomske šole, 1km od izvoza za avtocesto, v bližini 2 lokalni avtobusni postaji, trgovina, pekarna. Najemnina znaša 130€, Stroški 75€ (internet, RTV, komunala, voda, elektrika, ogrevanje). Varščina je 100€. Mesečno predplačilo najemnine s stroški. Možna krajša rezervacija. Zahteva se slovensko državljanstvo ali prijatelj s slovenskim državljanstvom!
Več bolha.com
3 sob
160 m²
500 €
14. 08. 17
Oddam kompletno opremljeno stanovanje za daljši najem, na tel 041/605-882
Več bolha.com
112 m²
8 €
15. 08. 17
opis Na vidni lokaciji izven centra mesta za daljše časvno obdobje oddamo poslovni prostor, ki se nahaja v nadstropju poslovnega objekta. Prostor je primeren za pisarniško dejavnost, ima skupni vhod. Cena najema = 8,00 EUR/m2/mesec ( brez opreme), 9EUR/m2/mesec + tekoči stroški. Na voljo po dogovoru.
Več nepremicnine.si21.com

5ss huje kranj

Gorenjska Kranj Kranj
5 soba
137 m²
155.000 €
20. 08. 17
Več bolha.com
4 sob
115 m²
155.000 €
15. 08. 17
Prodamo 4, 5 sobno opremljeno mansardno stanovanje. Stanovanje zajemajo dnevni prostor z jedilnico, spalnica, 2 otroški sobi, kuhinja s shrambo, kopalnica, garderobna soba in kabinet v špici strehe (urejen leta 2016). Streha je bila obnovljena leta 2016. Stanovanje se nahaja na odlični lokaciji v Kranju - bližina vrtca, šole, avtobusne postaje, trgovine. Večina pohištva v stanovanju je narejenega po meri. Ogrevanje v stanovanju - s plinsko pečjo (zemeljski plin), s kaminom v dnevnem prostoru in dvema klimatskima napravama. V kleti se nahajata dve kleti in skupna kolesarnica.
Več bolha.com
1 2 3 4 5 6