132,5 m2, skladišče, adaptirano l. 1991, Skladišče in dve pisarni v kletni etaži poslovno stanovanjske stavbe, lastne sanitarije, na voljo takoj. Pogoj je plačilo varščine v višini ene mesečne najemnine ob sklenitvi najemne pogodbe, oddamo. Cena: 3,00 EUR/m2/mes Oddamo poslovni prostor, ki se nahaja v kletni etaži poslovno stanovanjske stavbe. Primeren je z skladišče, zraven pa sta še dve pisarni. Dostop je z glavne ceste, pred objektom je dovolj parkirišč. Pogoj je plačilo varščine v višini ene mesečne najemnine. Nepremičnina bo na voljo takoj. Prodajalec ima s posrednikom družbo K3 KERN d.o.o. sklenjeno pogodbo o posredovanju pri prometu z nepremičninami za dogovorjeno plačilo posredovanja v višini dveh mesečnih najemnin + DDV. Pogoj najemodajalca je, da najemnik nosi polovico plačila za posredovanje, to je eno mesečno najmenino + DDV.Ogledi možni samo po dogovoru s posrednikom.
Gorenjska,Kranj
3
17. 7. 2018
Večnepremicnine.k3-kern.si
650 m2, samostojna, zgrajena l. 1992, adaptirana l. 2002, 1.514 m2 zemljišča, Poslovno-stanovanjska hiša s pripadajočim zemljiščem v izmeri 1.514 m2, klet, pritličje, nadstropje in mansarda, cca. 150 m2/etažo, terasa, balkon, primerno za poslovno dejavnost, CK na olje, menjana streha in fasada, 2 nadstreška, vrtna uta, na voljo po dogovoru, prodamo. Cena: 530.000,00 EUR Na mirni lokaciji prodamo večjo poslovno-stanovanjsko hišo s pripadajočim zemljiščem v izmeri 1.514 m2. Hiša obsega klet, pritličje, nadstropje in mansardo (cca. 150 m2/etažo). V kleti se nahaja garaža, kotlovnica, shramba in večji odprti prostor. Pritličje obsega večji prostor, manjši prostor, 2 sanitarije in izhod na teraso - možnost opravljanja poslovne dejavnost (trgovina, gostinstvo, ...). V nadstropju je kuhinja z jedilnico, večji dnevni prostor s kaminom in z izhodom na balkon, spalnica, shramba, garderoba, utility, ločen WC in kopalnica. V mansardi so 4 sobe in WC s tušem. Ogrevanje je CK na olje. Na hiši je bila menjana streha in fasada. K hiši pripadata še 2 nadstreška in vrtna uta. Nepremičnina je na voljo po dogovoru. Prodajalec ima s posrednikom družbo K3 KERN d.o.o. sklenjeno pogodbo o posredovanju pri prometu z nepremičninami za dogovorjeno plačilo posredovanja v višini 4% + DDV. Pogoj prodajalca je, da kupec nosi polovico plačila za posredovanje, to je 2% + DDV.Ogledi možni samo po dogovoru s posrednikom.
Gorenjska,Kranj
530.000
17. 7. 2018
Večnepremicnine.k3-kern.si
13 m2, garaža, zgrajena l. 1968, Garaža v pritličju, prazna in na voljo takoj, prodamo. Cena: 9.800,00 EUR Prodamo zidano garažo v izmeri 13 m2, ki se nahaja v pritličju kompleksa večih garaž. Elektrike nima. Cena 10.500,00 EUR, na voljo je takoj.
Gorenjska,Kranj
9.800
17. 7. 2018
Večnepremicnine.k3-kern.si
Obnovljeno stanovanje , v objemu mestnega jedra prijetnega gorenjskega mesta Kranj prodamo . 4-s staromeščansko stanovanje, ki se razprostira na 100 m2 in zajema naslednje prostore: predsobo, WC, kopalnico, kuhinjo, bivalni prostor z jedilnico, tri spalne sobe ter izhod na balkon. Pred vstopom v stanovanje je poseben prostor, ki ga lahko namenite pisarni (12,10 m2) mirne dejavnosti oziroma lastnemu delovnemu kotičku. V kletnih prostorih se nahajata dve prostorni shrambi, kamor boste z lahko odložili vse tisto, kar v stanovanju ne boste potrebovali. Prav tako pa ne boste zapravljali časa z iskanjem parkirnega prostora, saj vam bo vedno na voljo in povsem brezplačno. Na hiši je že bila zamenjana streha, prav tako pa se v skladu z dogovorom z novim lastnikom, lahko uredi tudi fasada. Po mojih dosedanjih izkušnjah sem prepričana, da boste nad stanovanjem navdušeni, zato le izkoristite priložnost in si zagotovite ogled. Vabljeni v Kranj, v osrčje Gorenjske. Prodajalčev ponudbeni pogoj: kupec prevzame del stroška za posredovanje (2% pogodbene vrednosti + 22% DDV). Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.
1933,100 m2
100 m²
179.000
17. 7. 2018
Večsalomon.si
70,46 m2, poslovni prostor, zgrajen l. 1933, adaptiran l. 1986, Oddamo poslovne prostore, trgovina in pisarne, 1. nadstropje, souporaba sanitarij, dvigalo, varovanje stavbe. Najem = 10,00 EUR/ m2/mes, oddamo. Cena: 10,01 EUR/m2/mes Ob vhodu v mestno jedro oddamo poslovne prostore v večji poslovni stavbi. Prostori se nahajajo v 1. nadstropju in so primerni za trgovino, pisarne ali storitveno dejavnost. V stavbi je dvigalo, sanitarije so skupne v 1. nadstropju, omogočeno je tudi varovanje stavbe in vzdrževanje ter čiščenje skupnih delov. Ogrevanje je CK-plin. Na voljo takoj. Najem = 10,00 EUR/m2/mes. Prodajalec ima s posrednikom družbo K3 KERN d.o.o. sklenjeno pogodbo o posredovanju pri prometu z nepremičninami za dogovorjeno plačilo posredovanja v višini dveh mesečnih najemnin + DDV. Pogoj najemodajalca je, da najemnik nosi polovico plačila za posredovanje, to je eno mesečno najmenino + DDV.Ogledi možni samo po dogovoru s posrednikom.
Gorenjska,Kranj
10
17. 7. 2018
Večnepremicnine.k3-kern.si
219 m2, samostojna, zgrajena l. 2012, 1.100 m2 zemljišča, Opremljena stanovanjska hiša s pripadajočim zemljiščem v izmeri 552 m2, individualni dostop do plaže na reki Kokri, izbrani in vrhunski materiali v minimalističnem slogu, odprt dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico z izhodom na vrtno teraso z zelenico, parket ameriški oreh, notranja vrata s skritimi nasadili, steklena stopniščna ograja, okna in panoramska stena v kombinaciji lesa in aluminija, komarniki, toplotna črpalka Viesmann, talno gretje, kamin, pohištvo izdelano po meri, na voljo po dogovoru, prodamo. Cena: 535.000,00 EUR Na robu urejenega novejšega stanovanjskega naselja prodamo opremljeno stanovanjsko hišo s pripadajočim zemljiščem v izmeri 1100 m2. Hiša je pozicinirana ob kanjonu reke Kokre in ima individualni dostop do plaže na reki tako, da nudi popolno udobje za družino z otroki. Notranjost hiše je opremljena premišljeno s skrbno izbranimi in vrhunskimi materiali v minimalističnem slogu z občutkom prestiža. V pritličju se nahaja odprt dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico z izhodom na vrtno teraso z zelenico, kabinet in dnevni WC. V dnevni sobi so ploščice v nadstardni dimneziji (60x20 cm), ostalo je parket ameriški oreh, notranja vrata so s skritimi nasadili in segajo do stropa, steklena stopniščna ograja, vgrajena so vrhunska okna in panoramska stena v kombinaciji lesa in aluminija. Zunanje žaluzije so krmiljene daljinsko, na vseh oknih so nameščeni komarniki. V nadstropju so 4 spalnice (1 soba je za starše s kopalnico), kopalnica, utility. Za varnost poskrbijo protivlomna vrata ter alarmni sistem, ki je napeljan tudi v garaži. Hišo in sanitarno vodo ogreva vrhunska toplotna črpalka Viesmann, po celi hiši je talno gretje, v dnevni sobi pa za dodatno udobje in domačnost pozimi poskrbi kamin. Celotno pohištvo je izdelano po meri, v kuhinji so kvalitetni Siemens aparati, hladilnik ter hladilna vitrina za vino sta znamke Liebherr. Hiša ima lepo urejeno zelenico z avtomatskim namakanjem, na robu parcele pa je letna kuhinja. Izjemna priložnost za vse, ki si želijo udobno bivanje, z idealno lego, ki omogoča sprostitev, umaknjeno od mestnega vrveža. Prodajalec ima s posrednikom družbo K3 KERN d.o.o. sklenjeno pogodbo o posredovanju pri prometu z nepremičninami za dogovorjeno plačilo posredovanja v višini 4% + DDV. Pogoj prodajalca je, da kupec nosi polovico plačila za posredovanje, to je 2% + DDV.Ogledi možni samo po dogovoru s posrednikom.
Gorenjska,Kranj
535.000
17. 7. 2018
Večnepremicnine.k3-kern.si
900 m2, samostojna, zgrajena l. 1998, Večja poslovno-stanovanjska hiša v cca. izmeri 900 m2 ter s pripadajočim zemljiščem, klet, pritličje, nadstropje in mansardo. dvigalo z nosilnostjo 600 kg, urejeno stanovanje, vsi prostori so funkcionalni in vzdrževani, uporabljeni vrhunski materiali, možno parkirati več avtomobilov, uporabno dovoljenje za opravljanje več dejavnosti, na voljo po dogovoru, prodamo. Cena: 600.000,00 EUR Prodamo večjo poslovno-stanovanjsko hišo, ki ima cca. 320 m2/etažo ter pripadajoče zemljišče. Objekt obsega klet, pritličje, nadstropje in mansardo. Zgrajen je s kvalitetnimi materiali (Al okna, položen kamen na hodnikih, lastno dvigalo, parket v delavnici, ...). V kleti se nahajajo 4 prostori, bunker, arhiv, dvigalo z nosilnostjo 600 kg in kurilnica. V pritličju je delavnica, skladišče, trgovina, sanitarije in 2 večja prostora. V nadstropju se nahaja urejeno stanovanje v izmeri 120 m2 (možno predelati v pisarniške prostore) ter skladišče in prostor, kjer je lahko lažja proizvodnja. Mansarda obsega večji odprt prostor. Vsi prostori so funkcionalni in vzdrževani. Višina stropa je 3,15 m.Objekt ima urejen dostop z glavne ceste, pred objektom je dvorišče, kjer je možno parkirati več avtomobilov. Objekt ima uporabno dovoljenje za opravljanje več dejavnosti (trgovina, storitvene dejavnosti, obrtniške dejavnosti). Pisarniški prostori in trgovina so klimatizirani. Elektrika: varovake 50A, transformatorska postaja v neposredni bližini (50m). Nepremičnina je na voljo takoj. Prodajalec ima s posrednikom družbo K3 KERN d.o.o. sklenjeno pogodbo o posredovanju pri prometu z nepremičninami za dogovorjeno plačilo posredovanja v višini 4% + DDV. Pogoj prodajalca je, da kupec nosi polovico plačila za posredovanje, to je 2% + DDV.Ogledi možni samo po dogovoru s posrednikom.
Gorenjska,Kranj
600.000
17. 7. 2018
Večnepremicnine.k3-kern.si
Kranj, Mala Jerebika- 3 sobno stanovanje z garažo Oddamo večje nadstandardno popolnoma opremljeno 3 sobno stanovanje v Kranju, v 3/3 nadstropju soseske Mala Jerebika, skupne bivalne površine 134, 30 m2 od tega samega bivalnega dela 94, 00 m2, terasa in balkon v izmeri 32, 50 m2 ter klet 7, 80 m2. Stanovanje se nahaja v 3/3 nadstropju novega objekta, zgrajenega leta 2010 do koder iz garaže vozi dvigalo. Stanovanje je obrnjeno bivalni deli in terasa na jug, spalnice in balkon na sever in ima zelo veliko svetlobe, ter je zelo funkcionalno, toplo in popolnoma opremljeno. Sestoji iz predsobe-hodnika, kopalnice, WC, večji dnevno bivalni del s kuhinjo, jedilnico in dnevno z izhodom na večjo teraso, spalnica ter otroška soba. Ogrevanje je CK-plin. Varščina v višini 2 mesečne najemnine. Vseljivo takoj! Vsa infrastruktura v neposredni bližini. Poleg stanovanja je tudi parkirno mesto v garaži objekta. Stanovanje se oddaja najprej za dobo 12 mesecev z možnostjo podaljšanja. Najemnik plača strošek posredovanja nepremičninske agencije v višini ene mesečne najemnine plus DDV. Za več informacij pokličite: 030/635-478 Cena: 850, 00EUR/mesec
Kranj Kranj-center Kranj,Gorenjska
3 sobe
134.3 m²
850
16. 7. 2018
Večbolha.com
580 m2, zazidljiva, Zemljišče, primerno za poslovno dejavnost, za različne dejavnosti, dostop urejen, starejši objekt (l. 1910), primeren za nadomestno gradnjo, vsi priključki na parceli, na voljo takoj, prodamo. Cena: 116.000,00 EUR Na odlični lokaciji ob prometni cesti prodamo zemljišče, ki je primerno za gradnjo manjšega objekta za poslovno dejavnost. Dostop je urejen iz glavne ceste. Vsi priključki so na parceli (elektrika, voda, kanalizacija). Na parceli se nahaja starejši objekt (l. 1910), primeren za rušitev. Primerno je za različne dejavnosti, kot so: trgovske, gostinske, storitvene, skladiščne, ...Nepremičnina je na voljo takoj. Prodajalec ima s posrednikom družbo K3 KERN d.o.o. sklenjeno pogodbo o posredovanju pri prometu z nepremičninami za dogovorjeno plačilo posredovanja v višini 4% + DDV. Pogoj prodajalca je, da kupec nosi polovico plačila za posredovanje, to je 2% + DDV.Ogledi možni samo po dogovoru s posrednikom.
Gorenjska,Kranj
116.000
17. 7. 2018
Večnepremicnine.k3-kern.si
236 m2, pisarna, zgrajena l. 1928, adaptirana l. 2010, 1.005 m2 zemljišča, Meščanska stanovanjska hiša, tudi poslovna stanovanjska hiša, s pripadajočim zemljiščem v izmeri 1005 m2, klet, pritličje, nadstropje in neizdelano podstrešje, menjane vse inštalacije, CK na olje, zidana garaža, na voljo po dogovoru, prodamo. Cena: 330.000,00 EUR Na odlični lokaciji v bližini sodišča prodamo meščansko stanovanjsko hišo, ki je lahko tudi poslovna stanovanjska hiša, s pripadajočim zemljiščem v izmeri 1005 m2. Objekt obsega klet, pritličje, nadstropje in podstrešje. V kleti sta 2 prostora, kurilnica, shramba in WC. V pritličju in nadstropju so po 3 prostori in kopalnica, Podstrešje je odprto, neizdelano. V letu 2007 so bile menjane vse inštalacije. Ogrevanje je CK na olje. K objektu pripada še samostojna zidana garaža. V bližini se nahaja vsa potrebna infrastruktura (vrtec, šola, trgovine, pošta, banke, zdravstveni dom, ...). Nepremičnina je na voljo takoj. Prodajalec ima s posrednikom družbo K3 KERN d.o.o. sklenjeno pogodbo o posredovanju pri prometu z nepremičninami za dogovorjeno plačilo posredovanja v višini 4% + DDV. Pogoj prodajalca je, da kupec nosi polovico plačila za posredovanje, to je 2% + DDV.Ogledi možni samo po dogovoru s posrednikom.
Gorenjska,Kranj
330.000
17. 7. 2018
Večnepremicnine.k3-kern.si
Kranj, Zlato polje- 1 sobno stanovanje Oddamo večje popolnoma prenovljeno 1 sobno stanovanje v Kranju na Zlatem polju , v 3. nadstropju objekta zgrajenega 1961, skupne bivalne površine 41, 20 m2. Samega stanovanja je 31, 40 m2 + 1, 30 m2 balkona in 4 m2 kletna shramba. Stanovanje se nahaja v 3/4 nadstropju objekta, zgrajenega leta 1961, ki je bil prenovljen leta 2003 ( streha, fasada). Stanovanje ima veliko svetlobe, ter je zelo funkcionalno in popolnoma prenovljeno in delno opremljeno( kuhinja, kopalnica). Ogrevanje je CK-plin. Stroški se plačujejo po porabi po števcih energentov. V zimskem času so max v višini 120 EUR. Varščina v višini 2 mesečne najemnine in sicer 720 EUR . Iščemo par ali samsko osebo. Vseljivo takoj! Vsa infrastruktura v neposredni bližini. Poleg stanovanja je tudi zagotovljeno parkirno mesto ob objektu. Stanovanje se oddaja najprej za dobo 11 mesecev z možnostjo dolgoročnega najema. Najemnik plača strošek posredovanja nepremičninske agencije v višini ene mesečne najemnine plus DDV. Za več informacij pokličite: 030/635-478 Cena: 360, 00EUR/mesec
Kranj Kranj-center Kranj,Gorenjska
1 soba
41.2 m²
360
16. 7. 2018
Večbolha.com
76 m2, prostor za storitve, zgrajen l. 2011, Prodamo poslovni prostor, za pisarniško ali storitveno dejavnost, pritličje večstanovanjskega objekta, vsi priključki, lasten števec za vodo, elektriko in ogrevanje (plin), možen dokup parkirnega mesta v garažni hiši, na voljo takoj, prodamo. Cena: 120.000,00 EUR Na odlični lokaciji ob prometni cesti prodamo poslovni prostor, ki se nahaja v pritličju novejše poslovno-stanovanjske stavbe. Obsega predprostor, sanitarije za stranke, sprejemno pisarno, 2 večji pisarni in 1 manjšo pisarno, čajno kuhinjo in kopalnico. Prostor je primeren za pisarniško ali drugo storitveno dejavnost, ima vse priključke, lasten števec za vodo, elektriko in ogrevanje (plin). Možen dokup parkirnega mesta v garažni hiši. Na voljo takoj. Prodajalec ima s posrednikom družbo K3 KERN d.o.o. sklenjeno pogodbo o posredovanju pri prometu z nepremičninami za dogovorjeno plačilo posredovanja v višini 4% + DDV. Pogoj prodajalca je, da kupec nosi polovico plačila za posredovanje, to je 2% + DDV.Ogledi možni samo po dogovoru s posrednikom.
Gorenjska,Kranj
120.000
17. 7. 2018
Večnepremicnine.k3-kern.si
Obnovljeno stanovanje, v objemu mestnega jedra prijetnega gorenjskega mesta Kranj prodamo. 4-s staromeščansko stanovanje, ki se razprostira na 100 m2 in zajema naslednje prostore: predsobo, WC, kopalnico, kuhinjo, bivalni prostor z jedilnico, tri spalne sobe ter izhod na balkon. Pred vstopom v stanovanje je poseben prostor, ki ga lahko namenite pisarni (12, 10 m2) mirne dejavnosti oziroma lastnemu delovnemu kotičku. V kletnih prostorih se nahajata dve prostorni shrambi, kamor boste z lahko odložili vse tisto, kar v stanovanju ne boste potrebovali. Prav tako pa ne boste zapravljali časa z iskanjem parkirnega prostora, saj vam bo vedno na voljo in povsem brezplačno. Na hiši je že bila zamenjana streha, prav tako pa se v skladu z dogovorom z novim lastnikom, lahko uredi tudi fasada. Po mojih dosedanjih izkušnjah sem prepričana, da boste nad stanovanjem navdušeni, zato le izkoristite priložnost in si zagotovite ogled. Vabljeni v Kranj, v osrčje Gorenjske. Prodajalčev ponudbeni pogoj: kupec prevzame del stroška za posredovanje (2% pogodbene vrednosti + 22% DDV).
Kranj Kranj-center,Gorenjska
4 sobe
100 m²
179.000
17. 7. 2018
Večbolha.com
764 m2, kmetijsko zemljišče, Prodamo dve parceli v velikosti 880 m2 in 764 m2, ob vpadnici v Kranj, bližina uvoza na avtocesto. Primerni tudi za postavitev reklamnih panojev. Cena je 18 EUR / m2. Na voljo takoj, prodamo. Cena: 18,00 EUR/m2 Na odlični lokaciji v občini Kranj prodamo dve kmetijski zemljišči v izmeri 880 m2 in 764 m2, ki sta pravokotne oblike. Ležita ob vpadnici v Kranj in v bližini uvoza na avtocesto in sta primerni tudi za postavitev reklamnih panojev. Na voljo takoj. Prodajalec ima s posrednikom družbo K3 KERN d.o.o. sklenjeno pogodbo o posredovanju pri prometu z nepremičninami za dogovorjeno plačilo posredovanja v višini 4% + DDV. Pogoj prodajalca je, da kupec nosi polovico plačila za posredovanje, to je 2% + DDV.Ogledi možni samo po dogovoru s posrednikom.
Gorenjska,Kranj
18
17. 7. 2018
Večnepremicnine.k3-kern.si
30 m2, prostor za storitve, pritličje, delno obnovljen, vpeljana in poznana lokacija, trije stoli, popolnoma opremljen, z vso opremo, wc, možnost prevzema in pričetka poslovanja predviden v oktobru. V salonu je dovolj prostora še za dodatno kozmetično in pedikersko dejavnost. Salon trenutno še obratuje. Varščina + sprotno plačilo, oddamo. Cena: 460, 00 EUR/mes V ceni so všteti stroški ogrevanja.
Kranj Kranj-center,Gorenjska
30 m²
460
16. 7. 2018
Večbolha.com
43,7 m2, pisarna, adaptirana l. 2015, P/1 nad., Poslovni prostor, pritličje, nizek poslovni objekt, samostojen vhod, lastne sanitarije, vsi priključki, za pisarniško dejavnost, pogoj: 2-mesečna varščina, na voljo julija 2018, oddamo. Cena: 390,00 EUR/mes Na odlični lokaciji ob cesti Staneta Žagarja oddamo opremljen poslovni prostor, ki se nahaja v pritličju nizkega poslovnega objekta. Prostor ima samostojen vhod in obsega 2 pisarni, čajno kuhinjo in lastne sanitarije. Tik pred objektom se nahajajo parkirni prostori, možnost najema 2 parkirnih mest po 20,00 EUR/kom/mesec. Prostor je opremljen z vsemi priključki in je primeren za pisarniško in storitveno dejavnost. Cena najema = 390,00 EUR/mesec + tekoči stroški, pogoj: 2-mesečna varščina. Na voljo julija 2018.
Gorenjska,Kranj
390
17. 7. 2018
Večnepremicnine.k3-kern.si
900 m2, delavnica, zgrajena l. 1998, Večji poslovno-stanovanjski objekt v cca. izmeri 900 m2 ter s pripadajočim zemljiščem, klet, pritličje, nadstropje in mansardo. dvigalo z nosilnostjo 600 kg, urejeno stanovanje, vsi prostori so funkcionalni in vzdrževani, uporabljeni vrhunski materiali, možno parkirati več avtomobilov, uporabno dovoljenje za opravljanje več dejavnosti, na voljo po dogovoru, prodamo. Cena: 600.000,00 EUR Prodamo večji poslovni objekt, ki ima cca. 320 m2/etažo ter pripadajoče zemljišče. Objekt obsega klet, pritličje, nadstropje in mansardo. Zgrajen je s kvalitetnimi materiali (Al okna, položen kamen na hodnikih, lastno dvigalo, parket v delavnici, ...). V kleti se nahajajo 4 prostori, bunker, arhiv, dvigalo z nosilnostjo 600 kg in kurilnica. V pritličju je delavnica, skladišče, trgovina, sanitarije in 2 večja prostora. V nadstropju se nahaja urejeno stanovanje v izmeri 120 m2 (možno predelati v pisarniške prostore) ter skladišče in prostor, kjer je lahko lažja proizvodnja. Mansarda obsega večji odprt prostor. Vsi prostori so funkcionalni in vzdrževani. Višina stropa je 3,15 m.Objekt ima urejen dostop z glavne ceste, pred objektom je dvorišče, kjer je možno parkirati več avtomobilov. Objekt ima uporabno dovoljenje za opravljanje več dejavnosti (trgovina, storitvene dejavnosti, obrtniške dejavnosti). Pisarniški prostori in trgovina so klimatizirani. Elektrika: varovake 50A, transformatorska postaja v neposredni bližini (50m). Nepremičnina je na voljo takoj. Prodajalec ima s posrednikom družbo K3 KERN d.o.o. sklenjeno pogodbo o posredovanju pri prometu z nepremičninami za dogovorjeno plačilo posredovanja v višini 4% + DDV. Pogoj prodajalca je, da kupec nosi polovico plačila za posredovanje, to je 2% + DDV.Ogledi možni samo po dogovoru s posrednikom.
Gorenjska,Kranj
600.000
17. 7. 2018
Večnepremicnine.k3-kern.si
200 m2, atrijska, zgrajena l. 1983, 1.100 m2 zemljišča, Atrijska hiša v obliki črke L s pripadajočim zemljiščem v izmeri 1100 m2, klet, pritiličje in mansarda, zahodna in južna terasa, menjana okna, komarniki, krpanke, fasada, CK na mestni plin, na voljo po dogovoru, prodamo. Cena: 280.000,00 EUR Na sončni lokaciji, na robu mirnega stanovanjskega naselja prodamo atrijsko hišo v obliki črke L s pripadajočim zemljiščem v izmeri 1100 m2. Hiša obsega klet, pritiličje in mansardo. V kleti se nahaja garaža, kurilnica, deponija, kopalnica, shramba, pralnica, fitnes soba in soba. V pritličju je bivalni del z izhodom na terase (zahodna in južna terasa), WC za goste in velika predsoba s stopniščem ter spalni del, ki obsega 3 sobe in kopalnico z WC. Iz predsobe v pritličju vodi stopnišče na mansardo, ki je odprta in neizdelana. Na hiši so bila menjana okna, ki so opremljena s komarniki in žaluzijami (krpanke), ima novo fasado in je dobro izolirana. Ogrevanje je CK na mestni plin. Nepremičnina je na voljo po dogovoru. Prodajalec ima s posrednikom družbo K3 KERN d.o.o. sklenjeno pogodbo o posredovanju pri prometu z nepremičninami za dogovorjeno plačilo posredovanja v višini 4% + DDV. Pogoj prodajalca je, da kupec nosi polovico plačila za posredovanje, to je 2% + DDV.Ogledi možni samo po dogovoru s posrednikom.
Gorenjska,Kranj
280.000
17. 7. 2018
Večnepremicnine.k3-kern.si
76 m2, poslovni prostor, zgrajen l. 2011, Prodamo poslovni prostor, za pisarniško ali storitveno dejavnost, pritličje večstanovanjskega objekta, vsi priključki, lasten števec za vodo, elektriko in ogrevanje (plin), možen dokup parkirnega mesta v garažni hiši, na voljo takoj, prodamo. Cena: 120.000,00 EUR Na odlični lokaciji ob prometni cesti prodamo poslovni prostor, ki se nahaja v pritličju novejše poslovno-stanovanjske stavbe. Obsega predprostor, sanitarije za stranke, sprejemno pisarno, 2 večji pisarni in 1 manjšo pisarno, čajno kuhinjo in kopalnico. Prostor je primeren za pisarniško ali drugo storitveno dejavnost, ima vse priključke, lasten števec za vodo, elektriko in ogrevanje (plin). Možen dokup parkirnega mesta v garažni hiši. Na voljo takoj. Prodajalec ima s posrednikom družbo K3 KERN d.o.o. sklenjeno pogodbo o posredovanju pri prometu z nepremičninami za dogovorjeno plačilo posredovanja v višini 4% + DDV. Pogoj prodajalca je, da kupec nosi polovico plačila za posredovanje, to je 2% + DDV.Ogledi možni samo po dogovoru s posrednikom.
Gorenjska,Kranj
120.000
17. 7. 2018
Večnepremicnine.k3-kern.si
1.497,11 m2, poslovni prostor, zgrajen l. 1934, adaptiran l. 1962, poslovni prostor, 1. nadstropje-704,34 m2, 2.nadstropje- 792,68 m2, primerno tudi za lahko proizvodnjo, skupne sanitarije, prodamo. Cena: 200,00 EUR/m2 Prodamo poslovne prostore v skupni izmeri 1497,11 m2, primerne tudi za lahko proizvodnjo, v objektu, ki je bil zgrajen leta 1934, zadnja obnova pa je bila v letu 1962. Poslovni prostori so v dveh nadstropjih, v 1. nadstropju merijo 704,34 m2, v 2. nadstropju pa 792,68 m2. Sanitariji so skupni (za obe nadstropji). Energetska izkaznica je v izdelavi. Prodajalec ima s posrednikom družbo K3 KERN d.o.o. sklenjeno pogodbo o posredovanju pri prometu z nepremičninami za dogovorjeno plačilo posredovanja v višini 4% + DDV. Pogoj prodajalca je, da kupec nosi polovico plačila za posredovanje, to je 2% + DDV.Ogledi možni samo po dogovoru s posrednikom.
Gorenjska,Kranj
200
17. 7. 2018
Večnepremicnine.k3-kern.si
477,9 m2, poslovni prostor, zgrajen l. 1972, Poslovni prostor, pritličje znamenitega trgovskega centra, daljinsko ogrevanje, vsi priključki, možnost prodaje skladiščnih prostorov v kleti, na voljo takoj, prodamo. Cena: 390.000,00 EUR Na frekventni lokaciji, tik pred mestnim jedrom, prodamo poslovni prostor v izmeri 477,9 m2. Prostor se nahaja v pritličju znamenitega trgovskega centra. Obsega osrednji prodajni prostor, manjše skladišče in sanitarije. Ogrevanje je daljinsko, prostor ima vse priključke. Možnost nakupa skladiščnih prostorov, ki se nahajajo v kleti poslovnega objekta v cca. izmeri 80 m2. Nepremičnina je na voljo takoj. Prodajalec ima s posrednikom družbo K3 KERN d.o.o. sklenjeno pogodbo o posredovanju pri prometu z nepremičninami za dogovorjeno plačilo posredovanja v višini 4% + DDV. Pogoj prodajalca je, da kupec nosi polovico plačila za posredovanje, to je 2% + DDV.Ogledi možni samo po dogovoru s posrednikom.
Gorenjska,Kranj
390.000
17. 7. 2018
Večnepremicnine.k3-kern.si
3.317 m2, zazidljiva, Zazidljivo zemljišče v območju za športno in rekreacijsko dejavnost, primerno za gradnjo športnih objektov, objektov za oddih in rekreacijo na prostem, nakup v celoti, na voljo takoj, prodamo. Cena: 15,00 EUR/m2 Prodamo zazidljivo zemljišče v območju za športno in rekreacijsko dejavnost. Zemljišče je primerno za gradnjo športnih objektov, objektov za oddih in rekreacijo na prostem. Možen nakup zemljišča samo v celoti. Prodajalec ima s posrednikom družbo K3 KERN d.o.o. sklenjeno pogodbo o posredovanju pri prometu z nepremičninami za dogovorjeno plačilo posredovanja v višini 4% + DDV. Pogoj prodajalca je, da kupec nosi polovico plačila za posredovanje, to je 2% + DDV.Ogledi možni samo po dogovoru s posrednikom.
Gorenjska,Kranj
15
17. 7. 2018
Večnepremicnine.k3-kern.si
80 m2, pisarna, zgrajena l. 2016, Oddamo poslovne prostore ali celotno 1. nadstropje v poslovni stavbi, v izmeri od 80 m2 do 1.114,56 m2, cena najema 12,50 EUR/ m2/mes, oddamo. Cena: 12,50 EUR/m2/mes Na odlični lokaciji ob vpadnici v mesto Kranj v moderni arhitekturni poslovni stavbi oddamo poslovne prostore v 1. nadstropju (najem v celoti ali v manjših delih), ki nudijo sproščeno vzdušje in zanimivo ter motivacijsko okolje. Prostori so trenutno zgrajeni do 3. gradbene faze v izmeri od 80 m2 do 1.114,56 m2, lastnik jih za vas izdela na ključ. Dostop do nadstropja je možen po več stopniščih ali z dvigalom. Prostori vam omogočajo tudi vzpostavitev načina omejenega dostopa, kar vam nudi še večjo varnost. Sama lokacija je hitro dostopna in vam nudi zagotovljena parkirna mesta v garažni hiši, za stranke pa je poskrbljeno brezplačno parkirišče na zunanjem parkirišču. Celotna zunanjost in notranjost stavbe je zasnovana energetsko varčno in moderno. Na vrhu stavbe je možen tudi izhod na dve delno pokriti terasi, ki vas presenetita z izjemnim razgledom. V 3. nadstropju vam je na voljo tudi večnamenski prostor za različne sprejeme, seminarje ali predavanja. Cena najema je 12,50 EUR/m2/mes. Prodajalec ima s posrednikom družbo K3 KERN d.o.o. sklenjeno pogodbo o posredovanju pri prometu z nepremičninami za dogovorjeno plačilo posredovanja v višini dveh mesečnih najemnin + DDV. Pogoj najemodajalca je, da najemnik nosi polovico plačila za posredovanje, to je eno mesečno najmenino + DDV.Ogledi možni samo po dogovoru s posrednikom.
Gorenjska,Kranj
12
17. 7. 2018
Večnepremicnine.k3-kern.si
81,5 m2, pisarna, zgrajena l. 1995, adaptirana l. 2016, Poslovni prostori, nadstropje, primerno za pisarniško dejavnost, skupni vhod, cena najema = 8,00 EUR/ m2/mesec + tekoči stroški (brez opreme oz. možnost najema tudi z opremo), na voljo po dogovoru, oddamo. Cena: 8,00 EUR/m2/mes Na vidni lokaciji izven centra mesta za daljše časovno obdobje oddamo svetle poslovne prostore, ki se nahajajo v nadstropju poslovnega objekta. Prostori so primerni za pisarniško dejavnost, imajo skupni vhod. Parkiranje je zagotovljeno pred objektom. Cena najema = 8,00 EUR/m2/mesec ( brez opreme), 9,00 EUR/m2/mesec + tekoči stroški. Na voljo takoj. Prodajalec ima s posrednikom družbo K3 KERN d.o.o. sklenjeno pogodbo o posredovanju pri prometu z nepremičninami za dogovorjeno plačilo posredovanja v višini dveh mesečnih najemnin + DDV. Pogoj najemodajalca je, da najemnik nosi polovico plačila za posredovanje, to je eno mesečno najmenino + DDV.Ogledi možni samo po dogovoru s posrednikom.
Gorenjska,Kranj
8
17. 7. 2018
Večnepremicnine.k3-kern.si
We at Flatfy use cookies to improve quality of your overall browsing experience. By using our services you agree to our use of cookies.Learn more