Prodam ali oddam več parkinih mest na naslovu Zlato polje 2e!!! Priložnost za stanovalce na naslovu Zlato polje 2e oz zaposlene na naslovu Zlato polje 2, da se vam ni več potrebno ukvarjati z iskanjem prostega parkirnega mesta.
Kranj Zlato polje,Gorenjska
12.5 m²
40
9. 6. 2018
Večbolha.com
Prodam ali oddam več parkinih mest na naslovu Zlato polje 2e!!! Priložnost za stanovalce na naslovu Zlato polje 2e oz zaposlene na naslovu Zlato polje 2, da se vam ni več potrebno ukvarjati z iskanjem prostega parkirnega mesta. Trenutno urejam vpis v ZK ter parcelacijo tako, da bo pri prodaji vse to urejeno.
Kranj Zlato polje,Gorenjska
12.5 m²
5.500
9. 6. 2018
Večbolha.com
69 m2, 3-sobno, zgrajeno l. 1983, 2/4 nad., prodamo. Cena: 139.000,00 EUR Na Zlatem polju prodamo lepo urejeno komplet adaptirano ( leta 2009) trisobno stanovanje. Ima vse priključke, vpisano v zemljiško knjigo kot etažna lastnina.Stanovanje obsega lepo dnevno sobo obrnjeno na JZ stran, bivalno kuhinjo, kopalnico z oknom, hodnik, dve sobi, balkon in manjši kletni prostor. Okna so zamenjana leta 2009, za izhod na balkon sta dva vhoda, eden iz dnevne sobe, drug iz kuhinje (panoramska stena). Stanovanje je vseljivo po dogovoru. Na objektu v katerem je stanovanje je bila leta 2000 zamenjana streh, fasada pa se ravno zakjučuje, lepa NOVA. Oprema v stanovanju ni všteta v kupnino oziroma je stvar dogovora, kaj bi lahko ostalo od opreme v stanovanju. Prodajalec oz. lastnik nepremičnine pogojuje plačilo provizije posredovanja v višini 4 % + ddv na način, da kupec plača polovico omenjene obveznosti oziroma 2% + ddv od pogodbeno dogovorjene cene.Kontakt posrednik Jože Šinko, 040-643-493.
KRANJ, ZLATO POLJE,Gorenjska,Kranj
139.000
14. 5. 2018
Večagentkranj.si
V bližini zdravstvenega doma, v prvem nadstropju bloka, prodamo tri sobno stanovanje, ki je predelano v štiri sobno. Stanovanje je popolnoma prenovljeno , nove so instalacije, nova so okna in vrata, na novo obdelane stene, novi so zaključni podi. Vsekakor je bila prenova izvedena celovito, kvalitetno in s kvalitetnimi materiali. Stanovanje obsega dnevno bivalni del s kuhinjo, jedilnico in dnevnim prostorom, od tod je tudi izhod na prostorni balkon. V stanovanju so poleg tega še trije spalni prostori, vsak prostor ima okno ter še garderobni prostor ter ločena kopalnica in WC, pripada pa še klet. Ogrevanje je centralno z radiatorji , peč na elektriko je postavljena v kopalnici, daljinska regulacija pa v dnevno bivalnem delu. Blok je urejen , zamenjana je bila streha in na novo narejena fasada. Operativni stroški bivanja so relativno nizki. Zelo prijetno prostorno in svetlo stanovanje z zelo uporabnim tlorisom in izkoriščeno celotno površino. ZK stanje je urejeno. Takoj vseljivo. Pridite na ogled in se prepričajte sami.
Gorenjska, Kranj, Zlato polje
78.1 m²
148.000
26. 4. 2018
Večmp-projekt.si
V primeru, da se boste odločili za nakup oglaševane nepremičnine, vas predhodno seznanjamo, da je prodajalec kot element nakupa postavil obveznost tretje osebe, da prevzame plačilo polovičnega zneska za opravljeno posredovanje, ki ga je kot naročitelj dogovoril s posrednikom ( 3.1 in 3.2 člen Pogodbe o posredovanju v prometu z nepremičninami) in predstavlja 2% od pogodbene vrednosti oglaševane nepremičnine. DDV v višini 22% ni vključen v plačilu za opravljeno posredovanje in se priračuna na znesek opravljene storitve. Posrednik je pooblaščen s strani naročitelja, da pred ogledom oglaševane nepremičnine seznani tretjo osebo s tem pogojem, kar mora tretja oseba potrditi s svojim podpisom POTRDILA O OGLEDU. V kolikor tretja oseba ne pristane na dodatni strošek, ima posrednik pravico, z namenom zaščite interesa naročitelja, zavrniti ogled oglaševane nepremičnine.
v bližini zdravstvenega doma Kranj,Gorenjska,Zlato polje
12 m²
9.000
12. 4. 2018
Večdomek-nepremicnine.si
1 soba
45.8 m²
83.000
29. 11. 2017
Večbolha.com