V prečudovitem predelu Gozda Martuljka prodamo apartma v pritličju v izmeri 24.4m2 neto bivalne površine z lastniškim atrijem v izmeri 23m2 in z dvema lastniškima parkirnima mestoma v izmeri 15m2 in 20m2. Garsonjera se nahaja v prelepem zelenem in naravnem okolju z V lego v večstanovanjski hiši. Od smučišča Kranjske Gore oddaljena cca. 5km. Objekt je bil zgrajen leta 1966, prizidek, kjer se nahaja garsonjera pa je bil po gradbenem dovoljenju zgrajen leta 2005. Takrat je bila tudi izdelana nova strešna kritina z izolacijo ter fasada Demit stiropor z 10 cm izolacijo. Ogrevanje stanovanja je trenutno na elektriko, možen pa je tudi priklop na kurilno olje. V garsonjeri so vsi priključki (telefon, internet, ktv Telemach). Razporeditev: velika dnevna soba s kuhinjo z izhodom na atrij in s pogledom v naravo. Dnevno sobo in kuhinjo se lahko pregradi in loči. V prostoru se nahaja usnjena postelja Boxspring (nemški proizvajalec), katera se raztegne v pravo zakonsko ležišče z vzmetnicami, shramba (trenutno ni ločena, lahko pa se jo loči in se uporablja kot utility), kuhinja Aran Cucine, štedilnik in pomivalni stroj Bosch ter hladilnik Smeg, celotno pohištvo pa je iz masivnega lesa. Kopalnica je izredno velika in prostorna z oknom, tuš kabino in wc-jem, katera je bila ravnokar v celoti prenovljena. Ogrevanje vode na električni bojler. Vpisano v Zemljiško knjigo (etažna lastnina), brez bremen. Priporočamo nakup za osebno rabo ali naložbo. Po dogovoru vam lahko dodatne slike pošljemo po mailu. Možna tudi menjava za zazidljivo zemljišče v občini Kranjska Gora oziroma njeni okolici za možno postavitev brunarice z merami tlorisa 8, 61x10, 15m (P+1). Priporočamo nakup za osebno rabo ali naložbo. Pogoj nakupa je, da se plačilo za posredovanje razdeli tako, da kupec prevzame 2%+ddv plačila za posredovanje od prodajne cene nepremičnine.
21. 04. 17 04:50 bolha.com
24.0 m²
73.000 €
Stanovanje leži v mirni okolici Kranjske Gore. V neposredni bližini se nahaja narava, v radiju 300m pa leži igrišče, golg, trgovina, avtobusna postaja, .. Stanovanje je bilo leta 2009 popolnoma prenovljeno, kar je razvidno iz slik. Stanovanju pripadajo tudi parkirna mesta, zaseben kletni prostor opremljen s sušilcom smučarskih čevljev ter prečudovit razgled na goro Špik. Stanovanje je bilo rabljeno 5x letno kot vikend kar se vidi tudi po ohranjenosti. več inf. na 030 312 197
22. 04. 17 03:27 bolha.com
2 sobe
60.0 m²
211.000 €
V prečudovitem predelu Gozda Martuljka prodamo garsonjero v pritličju v izmeri 24.4m2 neto bivalne površine z lastniškim atrijem v izmeri 23m2 in z dvema lastniškima parkirnima mestoma v izmeri 15m2 in 20m2. Garsonjera se nahaja v prelepem zelenem in naravnem okolju z V lego v večstanovanjski hiši. Od smučišča Kranjske Gore oddaljena cca. 5km. Objekt je bil zgrajen leta 1966, prizidek, kjer se nahaja garsonjera pa je bil po gradbenem dovoljenju zgrajen leta 2005. Takrat je bila tudi izdelana nova strešna kritina z izolacijo ter fasada Demit stiropor z 10 cm izolacijo. Ogrevanje stanovanja je trenutno na elektriko, možen pa je tudi priklop na kurilno olje. V garsonjeri so vsi priključki (telefon, internet, ktv Telemach). Razporeditev: velika dnevna soba s kuhinjo z izhodom na atrij in s pogledom v naravo. Dnevno sobo in kuhinjo se lahko pregradi in loči. V prostoru se nahaja usnjena postelja Boxspring (nemški proizvajalec), katera se raztegne v pravo zakonsko ležišče z vzmetnicami, shramba (trenutno ni ločena, lahko pa se jo loči in se uporablja kot utility), kuhinja Aran Cucine, štedilnik in pomivalni stroj Bosch ter hladilnik Smeg, celotno pohištvo pa je iz masivnega lesa. Kopalnica je izredno velika in prostorna z oknom, tuš kabino in wc-jem, katera je bila ravnokar v celoti prenovljena. Ogrevanje vode na električni bojler. Vpisano v Zemljiško knjigo (etažna lastnina), brez bremen. Priporočamo nakup za osebno rabo ali naložbo. Po dogovoru vam lahko dodatne slike pošljemo po mailu. Možna tudi menjava za zazidljivo zemljišče v občini Kranjska Gora oziroma njeni okolici za možno postavitev brunarice z merami tlorisa 8, 61x10, 15m (P+1). Priporočamo nakup za osebno rabo ali naložbo. Pogoj nakupa je, da se plačilo za posredovanje razdeli tako, da kupec prevzame 2%+ddv plačila za posredovanje od prodajne cene nepremičnine.
21. 04. 17 04:39 bolha.com
24.0 m²
73.000 €
opis V središču naselja prodamo manjše 2,5-sobno stanovanje, ki se nahaja v 1. nadstropju večstanovanjskega objekta. Obsega bivalni prostor z dnevno sobo in kuhinjo z izhodom na balkon, spalnico, kabinet, hodnik in kopalnico. K stanovanju pripada še zunanja shramba, ki se nahaja ob hiši. Pred objektom je zagotovoljeno parkirno mesto. Ogrevanje je CK na plin. Nepremičnina je na voljo takoj.
20. 04. 17 18:37 nepremicnine.si21.com
55.2 m²
124.500 €
Shramba v kleti, parkirišče v garaži, CK na plin, balkon, opremljeno, števci za posamezno porabo, dvigalo, zelo dobro ohranjeno.
24. 04. 17 01:39 bolha.com
2 sobe
58.51 m²
215.000 €

Posest, Gorenjska, Kranjska Gora,...

Gorenjska Kranjska Gora Kranjska Gora
Prodamo zazidljivo zemljišče v izmeri 500, 00 m2 z možnostjo dodatnega dokupa zemljišča, voda in kanalizacija na zemljišču, urejen dovoz, sončna, ravna in pravilnih oblik, primerna za stanovanjsko gradnjo, center, odlična priložnost za nakup zemljišča na dobri lokaciji. Za več informacij pokličite! odlična lokacija v stanovanjskem naselju
25. 04. 17 19:32 bolha.com
500.0 m²
125.000 €

Poslovni prostor, Gorenjska, Kranjska Gora,...

Gorenjska Kranjska Gora Kranjska Gora
Na najbolj prestižni lokaciji v Kranjski Gori ob jezeru Jasna, na vhodu v Veliko Pišnico ob poti, ki pelje iz Kranjske Gore na Vršič, na zemljišču velikosti 8.977 m2, je zgrajen turistično-apartmajski objekt "Jasna" z 11 luksuznimi nastanitvenimi enotami velikosti od 76 m2 do 152 m2, v skupni izmeri cca. 1.167 m2. Zaradi slikovite okolice, gorskega zraka ter pogleda na Prisank in Razor je ena izmed najbolj atraktivnih turističnih destinacij pri nas. Turistično apartmajski objekt Jasna
15. 04. 17 01:57 bolha.com
1167.0 m²
2.200.000 €
opis Posredujemo pri prodaji vile, zgrajene v predvojnem obdobju, katera je gostila mnoga znana imena. Tloris objekta je 163 m2, sedaj urejen kot dvostanovanjski objekt, popolnoma prenovljen, z balkoni in odprto teraso, z urejeno sprehajalno potjo v parku pred objektom. Objekt ima v letu 1988 prenovljeno streho, fasado, stopnišče, elektro inštalacije, sistem ogrevanja - tudi grelna telesa, kopalnice, odtoke, vodovodne inštalacije, okna, stavbno pohištvo, talne obloge in žlebove. Objekt je priključen na elektro, vodovodno, internet in kanalizacijsko omrežje. Ob objektu so urejena tri parkirišča (možnost razširitve obstoječega parkirnega mesta). Dostop je asfalt. Kot povedano so v tej vili (nekdaj poimenovani Kresnica) bivali mnogi imenitneži, notranji dekor odseva obdobje angleškega kolonializma s prijetnimi, toplimi prostori. V samem objektu je več kaminov, notranjih lončenih peči, kopalnic, ki so prostorne in zračne. Prostori so razporejeni funkcionalno, možnost prilagoditve za apartmajski turizem, na sami parceli je še možnost graditve objekta a izključno z namenom opravljanja turistične dejavnosti. Razgledi na okoliške vrhove so fascinantni, okoliški gozdovi pomirjajo s svojo paleto zelenih barv od najsvetlejše pa vse do najtemnejše skoraj modre. Oseba, ki ima možnost lahko v njem uredi resnično topel kotiček sredi alpskega okolja, na območju enega najlepših predelov Julijskih Alp. Na zemljišču je možna gradnja - KG H7 območje turističnih dejavnosti. Vse morebitne povpraševalce naprošamo, da se v primeru kakršne koli zainteresiranosti obrnejo na našo mobilno številko, da ne nadlegujejo lastnikov in pri tem motijo delovni proces ter njihov mir. Ne glede na vse vas bodo lastniki zopet preusmerili na naše podjetje in vam dali naš kontakt. Ponudbeni pogoj prodajalca : Plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec prevzame obveznost plačila v višini 2% pogodbene vrednosti + DDV. SPOŠTOVANI, OBIŠČITE NAŠO NOVO SPLETNO STRAN. Izdelali smo jo izključno za vas, kjer vam lahko ob podatkih oglaševane nepremičnine, celoviteje predstavimo naš način dela, ki je usklajen z napotki GZS ZDNP katere člani smo.
19. 04. 17 18:36 nepremicnine.si21.com
425.0 m²
990.000 €
V središču naselja prodamo manjše 2, 5-sobno stanovanje, ki se nahaja v 1. nadstropju večstanovanjskega objekta. Obsega bivalni prostor z dnevno sobo in kuhinjo z izhodom na balkon, spalnico, kabinet, hodnik in kopalnico. K stanovanju pripada še zunanja shramba, ki se nahaja ob hiši. Pred objektom je zagotovoljeno parkirno mesto. Ogrevanje je CK na plin. Nepremičnina je na voljo takoj.
19. 04. 17 17:42 bolha.com
2 sobe
55.2 m²
124.500 €
2 sobe
75.5 m²
149.000 €
opis Posredujemo pri prodaji "legendarne" kranjskogorske Milke, enega prvih gostinskih objektov v našem najbolj eminentnem smučarskem središču, ki je z leti preraslo v center visokogorskega turizma, ter kraj kjer termalni turizem zagotavlja obiskovalce skozi celo leto. V zadnjih dveh letih je občina uredila brežine jezera Jasna z namenom ureditve kopališča, naredili so pomole, lesene podeste za sončenje in vsebinsko popolnili lepoto narave s kulturnim programom (izvajalci resne glasbe igrajo na plavajočem splavu, ki se počasi pomika po površini jezera. Objekt deluje kot BUTIČNI HOTEL - prenočišča (apartmaji z zajtrkom), strežejo hrano samo gostom, ki so prenočili, (včasih pa so tudi dnevnim obiskovalcem in gostom, ki so prespali v drugih objektih) vendar so obseg dejavnosti prilagodili svojemu zdravstvenemu stanju), od koder so prekrasni pogledi v smeri poti na Vršič, do znamenite RUSKE KAPELICE, okoliške gorske vršace, jezero Jasna in še in še. Prenočišča so večinoma razprodana vnaprej tujim agencijam (Anglija), za sprotne obiskovalce pa se sproti preverja morebitna razpoložljivost sob. Obrat kapitala zagotovljen v petih - sedmih letih. Možna razširitev kapacitet na dvakratnik obstoječega stanja. Na razpolago je dodatni prostor (prostor nekdanje diskoteke - sedaj ni v uporabi) kjer je možno urediti dodatne apartmaje ali jih prilagoditi za ponudbo wellness storitev tako gostom pensiona kot zunanjim obiskovalcem. Na dvorišču je samostojen objekt, ki je primeren za ponudbo sladoleda in prigrizkov dnevnim obiskovalcem kopališča na jezeru Jasna. V letu 1995 je bila prenovljena elektrika, plinska napeljava, prezračevalni sistemi, sisem CK, kopalnice, talne obloge, stavbno pohištvo, vodovodne inštalacije, odtoki, grelna telesa in stopnišče. Leta 2010 pa so bila prenovljena okna v 3. nad., stavbno pohištvo in talne obloge v 2. in 3. nad., žlebovi ter delno talne obloge v 1. nad. Izolacija je Baumit, streha je betonska, žlebovi so pocinkani. Lastna merilna mesta za plin, elektriko in vodo. Na željo lastnikov, da ne motite delovnega ritma in miru gostov vaša vprašanja naslovite na nas telefonsko ali z elektronsko pošto. Ponudbeni pogoj prodajalca : Plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec prevzame obveznost plačila v višini 2% pogodbene vrednosti + DDV. SPOŠTOVANI, OBIŠČITE NAŠO NOVO SPLETNO STRAN. Izdelali smo jo izključno za vas, kjer vam lahko ob podatkih oglaševane nepremičnine, celoviteje predstavimo naš način dela, ki je usklajen z napotki GZS ZDNP katere člani smo.
18. 04. 17 18:40 nepremicnine.si21.com
525.0 m²
970.000 €

Posest, Gorenjska, Kranjska Gora,...

Gorenjska Kranjska Gora Kranjska Gora
Prodamo zazidljivo zemljišče v izmeri 500, 00 m2 z možnostjo dodatnega dokupa zemljišča, voda in kanalizacija na zemljišču, urejen dovoz, sončna, ravna in pravilnih oblik, primerna za stanovanjsko gradnjo, center, odlična priložnost za nakup zemljišča na dobri lokaciji. Za več informacij pokličite! odlična lokacija v stanovanjskem naselju
14. 04. 17 20:45 bolha.com
500.0 m²
125.000 €
opis Posredujemo pri prodaji "legendarne" kranjskogorske Milke, enega prvih gostinskih objektov v našem najbolj eminentnem smučarskem središču, ki je z leti preraslo v center visokogorskega turizma, ter kraj kjer termalni turizem zagotavlja obiskovalce skozi celo leto. V zadnjih dveh letih je občina uredila brežine jezera Jasna z namenom ureditve kopališča, naredili so pomole, lesene podeste za sončenje in vsebinsko popolnili lepoto narave s kulturnim programom (izvajalci resne glasbe igrajo na plavajočem splavu, ki se počasi pomika po površini jezera. Objekt deluje kot BUTIČNI HOTEL - prenočišča (apartmaji z zajtrkom), strežejo hrano samo gostom, ki so prenočili, (včasih pa so tudi dnevnim obiskovalcem in gostom, ki so prespali v drugih objektih) vendar so obseg dejavnosti prilagodili svojemu zdravstvenemu stanju), od koder so prekrasni pogledi v smeri poti na Vršič, do znamenite RUSKE KAPELICE, okoliške gorske vršace, jezero Jasna in še in še. Prenočišča so večinoma razprodana vnaprej tujim agencijam (Anglija), za sprotne obiskovalce pa se sproti preverja morebitna razpoložljivost sob. Obrat kapitala zagotovljen v petih - sedmih letih. Možna razširitev kapacitet na dvakratnik obstoječega stanja. Na razpolago je dodatni prostor (prostor nekdanje diskoteke - sedaj ni v uporabi) kjer je možno urediti dodatne apartmaje ali jih prilagoditi za ponudbo wellness storitev tako gostom pensiona kot zunanjim obiskovalcem. Na dvorišču je samostojen objekt, ki je primeren za ponudbo sladoleda in prigrizkov dnevnim obiskovalcem kopališča na jezeru Jasna. V letu 1995 je bila prenovljena elektrika, plinska napeljava, prezračevalni sistemi, sisem CK, kopalnice, talne obloge, stavbno pohištvo, vodovodne inštalacije, odtoki, grelna telesa in stopnišče. Leta 2010 pa so bila prenovljena okna v 3. nad., stavbno pohištvo in talne obloge v 2. in 3. nad., žlebovi ter delno talne obloge v 1. nad. Izolacija je Baumit, streha je betonska, žlebovi so pocinkani. Lastna merilna mesta za plin, elektriko in vodo. Na željo lastnikov, da ne motite delovnega ritma in miru gostov vaša vprašanja naslovite na nas telefonsko ali z elektronsko pošto. Ponudbeni pogoj prodajalca : Plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec prevzame obveznost plačila v višini 2% pogodbene vrednosti + DDV. SPOŠTOVANI, OBIŠČITE NAŠO NOVO SPLETNO STRAN. Izdelali smo jo izključno za vas, kjer vam lahko ob podatkih oglaševane nepremičnine, celoviteje predstavimo naš način dela, ki je usklajen z napotki GZS ZDNP katere člani smo.
18. 04. 17 11:10 nepremicnine.si21.com
525.0 m²
970.000 €
opis Rateče, novejši počitniški apartma z krasnim razgledom na Ponce in Jalovec ter celotno rateško dolino. Apartma se nahaja v mansardnem delu novejše apartmajske hiše z šestimi enotami na zelo lepi lokaciji, nad potoku Trebiža. Na tem prostoru so zgrajene tri apartmajske stavbe, s skupnim podzemnimi kletnimi prostori in garažnimi boksi. Okolica stavb je urejena, zelenica in okrasna grmovja skrbno vzdrževana, celotno naselje je pravi okras Rateč. Apartma je izdelan v dveh etažah, povezanih z lesenim notranjim stopniščem. V osnovni etaži so predsoba, kopalnica, spalnica, večji bivalni prostor ki vključuje dnevni prostor z kuhinjsko nišo in jedilnico ter z izhodom na večji balkon, iz dnevne sobe pa se po stopnišču povzpnemo v podstrešni del, kjer je odprt spalni prostor s tremi ( lahko štirimi) ležišči. K apartmaju spada tudi shramba v kletni etaži. K stanovanju pripada tudi garažni boks v podzemni garaži. Skupna izmera prostorov je 74,20 m2, od tega: prostori v osnovnem delu 38,60 m2, v podstrešju 18,70 m2, balkon meri 11,20 m2 ter kletna shramba 5,70 m2. Velik balkon je podaljšek dnevne sobe in poleti nadomešča jedilnico, iz sončnega balkona pa je tako lep razgled proti Poncam in ostalim goram, da bi človek lahko cel dan sedel tam in opazoval to krasno naravo. Stanovanje je zelo kvalitetno izdelano in opremljeno, je prijetno in udobno. Rateče, apartma na odlični legi in z neverjetnim razgledom .
14. 04. 17 00:35 nepremicnine.si21.com
2 sobe
74.2 m²
168.000 €
34.6 m²
55.000 €
2 sobe
80.6 m²
194.000 €
opis Prodamo luksuzno opremljen apartma, ki ima dve ločeni enoti z ločenimi vhodi-dupleks. Pripadata mu 2 asfaltirana parkirišča, ter lastno zemljišče 70 m2, ki je delno tlakovano in opremljeno s kaminom in vrtnimi klopmi z mizo. Apartma ima tudi shrambo v kleti veliko 10 m2. Vsaka od enot apartmaja ima svojo spalnico, dnevno sobo in kuhinjo, balkon, galerijo (2. spalnica) in svojo kopalnico. Skupno je dupleks velik 95,5 m2 posamično pa 47,8 m2. Apartma-duplex je v celoti opremljen. Vsaka enota ima svoj povsem ločen vhod. Oprema apartmajev je iz masivnega lesa (pohištvo, parket, vrata, okna, kuhinja ). Apartmaji so tudi v celoti opremljeni, z vsemi aparati, belo tehniko, TV, internet, Vsak ima tudi možnost svoje kaminske peči. Opremljenost apartmaja oz 2. (enot) je na izredno visokem nivoju, primerno za zelo zahtevne kupce. Lokacija je vrhunska, saj ima v neposredni bližini kolesarsko pot, ki vodi od Jesenic do Rateč in naprej do Trbiža in Višarij. Lokacija je tudi odlična izhodiščna točka za pohodnike. Pogled iz apartmajev je neposredno na slap Lucifer in na gorovje Špika. Zunaj ima svoj kotiček za bivanje v naravi, opremljen z kaminom, žarom, mizo in klopco. Apartma je primeren tudi za naložbo saj se ena enota uporablja lahko za svoje namene, druga pa za oddajo. Verkauf luxuriös eingerichtete Wohnung, die zwei getrennte Einheiten mit separaten Eingängen Duplex hat. Sie gehören zu einer 2 Asphalt-Parkplatz und einen eigenen 70 m2, teilweise gepflastert und mit einem Kamin und Gartenbänke mit einem Tisch ausgestattet. Die Wohnung verfügt über einen Abstellraum im Keller eines großen 10 m2. Alle Unterkünfte verfügen über ein Schlafzimmer, Wohnzimmer und Küche, Balkon, Galerie (2 Schlafzimmer) und ein Badezimmer. Insgesamt 95,5 m2 große Duplex individuell betrug 47,8 m2. Apartment-duplex ist voll ausgestattet. Jede Einheit verfügt über eine eigene völlig separaten Eingang. Alle Apartments ist aus massivem Holz (Möbel, Fußböden, Türen, Fenster, Küche). Die Apartments sind komplett mit allen Geräten, Haushaltsgeräte, TV, Internetanschluss ausgestattet, jeder hat die Möglichkeit, seine Kaminöfen. Wohnung zu oder 2. (Einheiten) ist ein extrem hohes Niveau, geeignet für sehr anspruchsvolle Kunden. Die Lage ist hervorragend, da es sich in unmittelbarer Nähe der Radweg, der von Jesenice läuft bis Rateče und weiter bis Tarvisio und Višarje hat. Die Lage ist auch ein ausgezeichneter Ausgangspunkt für Wanderer. Aussicht von der Wohnung direkt am Wasserfall Lucifer und Berge SPIKA. Draußen ist es ein Ort für einen Aufenthalt in der Natur hat, mit einem Kamin, ein Grill, Tisch und Sitzbank ausgestattet. Die Wohnung ist auch geeignet für Investitionen als eine Einheit kann für ihre eigenen Zwecke und der andere für die Vergabe werden. Prodamo luksuzno opremljen apartma, ki ima dve ločeni enoti z ločenimi vhodi-dupleks. Pripadata mu 2 asfaltirana parkirišča, ter lastno zemljišče 70 m2, ki je delno tlakovano in opremljeno s kaminom in vrtnimi klopmi z mizo. Apartma ima tudi shrambo v kleti veliko 10 m2. Vsaka od enot apartmaja ima svojo spalnico, dnevno sobo in kuhinjo, balkon, galerijo (2. spalnica) in svojo kopalnico. Skupno je dupleks velik 95,5 m2 posamično pa 47,8 m2. Apartma-duplex je v celoti opremljen. Vsaka enota ima svoj povsem ločen vhod. Oprema apartmajev je iz masivnega lesa (pohištvo, parket, vrata, okna, kuhinja ). Apartmaji so tudi v celoti opremljeni, z vsemi aparati, belo tehniko, TV, internet, Vsak ima tudi možnost svoje kaminske peči. Opremljenost apartmaja oz 2. (enot) je na izredno visokem nivoju, primerno za zelo zahtevne kupce. Lokacija je vrhunska, saj ima v neposredni bližini kolesarsko pot, ki vodi od Jesenic do Rateč in naprej do Trbiža in Višarij. Lokacija je tudi odlična izhodiščna točka za pohodnike. Pogled iz apartmajev je neposredno na slap Lucifer in na gorovje Špika. Zunaj ima svoj kotiček za bivanje v naravi, opremljen z kaminom, žarom, mizo in klopco. Apartma je primeren tudi za naložbo saj se ena enota uporablja lahko za svoje namene, druga pa za oddajo. Sale luxuriously furnished apartment, which has two separate units with separate entrances-duplex. They belong to a 2 asphalt parking lot and a private 70 m2, partly paved, and equipped with a fireplace and garden benches with a table. The apartment also has a storage room in the basement of a large 10 m2. Each apartment unit has a bedroom, living room and kitchen, balcony, gallery (2 bedroom) and a bathroom. A total of 95.5 m2 duplex large individually was 47.8 m2. Apartment-duplex is fully equipped. Each unit has its own completely separate entrance. All apartments is of solid wood (furniture, flooring, doors, windows, kitchen). The apartments are fully furnished with all appliances, white goods, TV, internet, everyone has the possibility of its chimney stoves. Apartment for or 2. (Units) is an extremely high level, suitable for very demanding customers. The location is superb, as it has in the immediate vicinity of the cycle route that runs from Jesenice to Rateče and continue until Tarvisio and Višarje. The location is also an excellent starting point for hikers. View from the apartment directly at the waterfall Lucifer and mountains Špika. Outside it has a spot for a stay in nature, equipped with a fireplace, a barbecue, table and bench. The apartment is also suitable for investment as one unit can be used for their own purposes and the other for the award.
10. 03. 17 13:51 nepremicnine.si21.com
95.0 m²
179.000 €
opis Vila Triglav se nahaja na obrobju Kranjske Gore, sredi snežno belih gorskih vrhov. Majhen in mirnen hotel se nahaja v bližini jezera Jasna, pol kilometra od Kranjske Gore in 53 kilometrov iz Ljubljane. Vila Triglav ima na voljo 16 ležišč: štiri dvoposteljne sobe (dve se lahko povežeta v stanovanje), dve enoposteljne sobi, dva apartmaja, vsak s tremi ali štirimi ležišči. Gostje se lahko še dodatno sproščajo v prijetnem domačem vzdušju hotelske savne, solarija in fitnessa. Kupec plača davek pri prodaji nepremičnine, ki znaša 2% od pogodbene vrednosti. POGOJ NAKUPA NEPREMIČNINE: stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja v višini 4%+DDV se razdelijo na način, da kupec plača provizijo v višini 2%+DDV Vila Triglav in Kranjska Gora is situated on the outskirts of Kranjska Gora, amid the snow-white peaks of the mountains, which soar upwards into the blue sky, and where the serpentine mountain road slowly begins to wind its way up towards the peak of Vršič. The small and peaceful hotel is situated near Jasna lake , half a mile from Kranjska Gora and 53 miles from Ljubljana. Vila Triglav has 16 beds available : four double bedrooms (two can be connected into an apartment), two single rooms, two apartments, each with three or four beds. Guests can further relax in the cosy domestic atmosphere of the hotel sauna, solarium and fitness . Kranjska Gora is a tourist jewel in Julian Alps in north-western Slovenia, just a stone throw away from Austrian and Italian border. It lies in one of the most beautiful alpine valley in Europe, embraced by beautiful, untouched nature. Kranjska Gora offers a lot in summer and winter sport and relaxing activities. In the summer it has an extremely pleasant Alpine climate and it provides numerous activities like walking, hiking, climbing, cycling, summer toboggan run, golf and many more. Kranjska Gora, clothed in white snow jacket, is a real eye-catcher. Snow cover provides many winter activities like skiing, snowboarding, cross-country trails, sledding etc. It is no surprise Kranjska Gora hosts an annual event in the Alpine skiing World Cup series, also known as the Vitranc Cup, for the slalom and giant slalom events. Nearby, there is the Tamar valley, famous for the annual ski jumping and flying world competition. Buyer pays tax on real estate sales in the Republic of Slovenia amounted to 2% of the contract value. CONDITION to buy the real estate: the cost of fees for the service of transmission shall be distributed in such a way that the buyer pays a commission of 2% + VAT Вилла Триглав находится на окраине г. Крансьска Гора, в окружении белоснежных вершин гор. Небольшой и спокойный отель расположен недалеко от озера Ясна, в полкилометрах от г. Краньска Гора и 53 километрах от г. Любляна. Вилла Триглав располагает местами для ночлега для 16 человек: четыремя номерами на два человека (два номера можно объединить в апартамент), два номера на одного человека, два апартамента, каждый на трех или четырех человек. Гости могут дополнительно расслабиться в комфортной домашней атмосфере сауны, солярия и фитнесса. Покупател ь оплачивает при покупке недвижимости налог, котор ый составл я ет 2% стоимости договора. УСЛОВИЕ ПОКУПКИ НЕДВИЖИМОСТИ: расход ы процентов посреднических услуг в сумме 4% + НДС дел я тс я таким образом, что покупател ь оплачивает процент в сумме 2% + НДС.
10. 03. 17 13:34 nepremicnine.si21.com
789.0 m²
900.000 €

Gorenjska, Kranjska Gora

Gorenjska, Kranjska Gora
Gorenjec, za katerega stereotipi ne držijo, saj je sila preprost, vesel, prijazen in dobrodušen. Vedno je v gibanju, saj uživa na terenu, zelo dejaven pa je tudi v turističnem društvu v rodni Kranjski Gori. Ker Gorenjci veljajo za nekoliko bolj trdoglave in včasih težje zaupljive, pri vsakodnevnem delu z njimi uporablja svoj moto, ki je - lepa beseda lepo mesto najde, ter veliko mero potrpežljivosti. Zgodaj se je zavedel svojega svetovnega nazora in ga udejanil preko študija in dela v turizmu. Je izjemno dober organizator, kar je pokazal tako pri posredovanju in sodelovanju s kupci iz tujine, kot tudi pri pripravi športnih dogodkov v domačem turističnem društvu. V preteklosti tujci, danes pa predvsem vikendaštva željni domači kupci predstavljajo večino strank za nepremičnine iz njegove ponudbe. Z brezhibno poslovno korespondenco, natančnimi in strokovnimi razlagami strankam rad poišče točno tisto, kar iščejo.. Strankam uredi tudi vse tisto, kar ni njegovo delo, od pridobitve davčne številke do projektov za obnovo. Njegovo življenje je razpeto med Ljubljano in Kranjsko Goro, če se le da pa tudi med odmaknjenimi kraji v Južni Ameriki, kjer najde tisto, kar nosi v srcu - neokrnjeno naravo in preproste ljudi... V samem centru Kranske Gore prodamo udobno počitniško stanovanje z odprtim pogledom na Trg na Gorici in Cerkev Device Marije Vnebovzetne. Glavni bivalni prostor stanovanja predstavlja večji dnevni prostor z jedilnim kotom, ki je povezan s kuhinjo in iz katerega se dostopa na balkon z odprtim pogledom na hribe in župnjisko cerkev. Iz dnevnega prostora se neposredno dostopa v dve večji spalnici (ena z izhodom na balkon, druga s strešnim oknom Z lege) ter v kopalnico s stranišče. Tlorisna zasnova stanovanje je zelo uporabna in dobro izkoriščena. Stanovanje je naprodaj opremljeno, trenutna oprema je namenjena opravljanju utečene turistične dejavnosti, kar predstavlja dodatno poslovno priložnost oz možen prihodek. Števci so ločeni, ob prodaji bo na vstopno mesto napeljave centralnega ogrevanja nameščen kalorimeter za odčitavanje porabljene toplotne energije. Stanovanju pripada tudi lastniška kletna shramba primerna za shranjevanje poletne in zimske športne opreme. Center Kranjske Gore, odlično izhodišče za športne aktivnosti, odlična investicija za opravljanje turistične dejavnosti, možen takojšen prevzem, brez mesečnih stroškov upravljanja, možnost najema in nakupa parkirnega mesta v parkirni hiši v neposredni bližini. POGOJ NAKUPA: Pogoj prodajalca za nakup nepremičnine je plačilo opravljenih storitev posredovanja v višini 4 % + ddv na način, da kupec plača polovico omenjene obveznosti oziroma 2% + ddv. Odlična priložnost, vabljeni na ogled.
9. 03. 17 15:04 agencia.si
2 sobe
95.54 m²
149.000 €

Gorenjska, Kranjska Gora

Gorenjska, JESENICE, GOZD MARTULJEK
Gorenjec, za katerega stereotipi ne držijo, saj je sila preprost, vesel, prijazen in dobrodušen. Vedno je v gibanju, saj uživa na terenu, zelo dejaven pa je tudi v turističnem društvu v rodni Kranjski Gori. Ker Gorenjci veljajo za nekoliko bolj trdoglave in včasih težje zaupljive, pri vsakodnevnem delu z njimi uporablja svoj moto, ki je - lepa beseda lepo mesto najde, ter veliko mero potrpežljivosti. Zgodaj se je zavedel svojega svetovnega nazora in ga udejanil preko študija in dela v turizmu. Je izjemno dober organizator, kar je pokazal tako pri posredovanju in sodelovanju s kupci iz tujine, kot tudi pri pripravi športnih dogodkov v domačem turističnem društvu. V preteklosti tujci, danes pa predvsem vikendaštva željni domači kupci predstavljajo večino strank za nepremičnine iz njegove ponudbe. Z brezhibno poslovno korespondenco, natančnimi in strokovnimi razlagami strankam rad poišče točno tisto, kar iščejo.. Strankam uredi tudi vse tisto, kar ni njegovo delo, od pridobitve davčne številke do projektov za obnovo. Njegovo življenje je razpeto med Ljubljano in Kranjsko Goro, če se le da pa tudi med odmaknjenimi kraji v Južni Ameriki, kjer najde tisto, kar nosi v srcu - neokrnjeno naravo in preproste ljudi... na mirni lokaciji z lepim razgledom na Špik prodamo prostorno 2 sobno stanovanje s pokrito teraso (26,60m2) ter dodatnimi 204m2 lastnega vrta. Stanovanje zajema prostorno kuhinjo z jedilnico (23,10m2) z izhodom na teraso in vrt, dnevni prostor (16,70m2), spalnico (11,90m2) ter kopalnico (5,60m2). k enoti sodi še zunanja kolesarnica (3,90m2) ter dve parkirni mesti. CK plin, tel, ktv, domofon, možnost ureditve notranjega ali zunanjega kamina, atraktivna moderna gradnja z uporabljenimi nadstandardnimi materiali. Energetski razred F. Pogoj prodajalca za nakup nepremičnine je plačilo opravljenih storitev posredovanja v višini 4 % + ddv na način, da kupec plača polovico omenjene obveznosti oziroma 2% + ddv. Urejena dokumentacija, prevzem možen takoj, cena vključuje 9,5% ddv. Vabljeni na ogled.
10. 03. 17 13:31 agencia.si
2 sobe
55.46 m²
149.900 €
2 sobe
80.6 m²
194.000 €
79.7 m²
111.580 €
2 sobe
80.6 m²
194.000 €
2 sobe
80.6 m²
194.000 €
1 2 3 4