V Kranjski Gori prodam stanovanje v dveh etažah 100m2.Inf 051 367 244
Kranjska Gora Kranjska Gora,Gorenjska
4 sobe
100 m²
153.000
Včeraj ob 18:03
Večbolha.com
Na odlični lokaciji v industrijski coni v bližini AC povezave je na prodajo (ali dolgoročni najem) poslovni prostor - v skupni izmeri 700 m2, z dvoriščem. Prostor ima odlične logistične povezave s Avstrijo in Italijo (bližina meje z Avstrijo in Italijo). Dostop s tovarnjakom.Dostop je urejen iz lokalne ceste.V bližini vsa pomembnejša infrastruktura. Poslovni prostor (parcela 1020/12) samostoječna stavba št. 602, P+1 . Objekt ima v pritličju pisarne, sanitarije, industrijske/skladiščne prostore (skupaj 488 m2). V 1. nadstropju - pisarne in drugi pomožni prostori ( skupaj 212 m2). Objekt ima uporabno dovoljenje. Parkirna mesta. Možnost najema ali nakupa dodatnih upravnih in proizvodno -skladiščnih prostorjev. Vse priključki (velika priključna moč za elektriko (trafo). CENA VELJA DO 31.07.2018 Vabimo na ogled.
Gorenjska, Kranjska Gora, Mojstrana
700.2 m²
175.050
31. 5. 2018
Večnepremicnine.si21.com
Kranjska Gora, prodamo počitniški objekt l. 1948, obnovljeno 2006, z izmenjo lego-na smučišču. K+P+M, površine 590 m2. V pritličju se nahaja gostinska dejavnosti
Gorenjska, Kranjska Gora
590 m²
1.500.000
11. 6. 2018
Večnepremicnine.si21.com
Stanovanje se nahaja v večstanovanjskem objektu. Stanovanje po podatkih GURS-a obsega 37,10 m2 neto tlorisne površine. Stanovanje obsega: - predsobo - kuhinjski del - dnevno bivalni del - kopalnico z wc-jem - dodatni prostor v nadstropju nad stanovanjem z strešnim oknom. Drugi stanovalci so iz enake sobe uredili otroško sobo. Prednosti: - bližina centra Kranjske Gore, - čudovit razgled - v neposredni bližini sprehajalne poti, - v neposredni bližini trgovina, - urejena stavba - ločeni merilniki, ki zagotavljajo sorazmerne nizke stroške. V stanovanju so vgrajena nova lesena okna ter vhodna vrata. V kuhinji, dnevnem prostoru, spalnici in hodniku je po tleh položena parket srednjega cenovnega razreda, v kopalnici je položena keramika. Urejen je elektro, vodovodni, telefonski in kabelski priključek. Ogrevanje stanovanja je urejeno preko skupne kotlovnice z ločenimi merilniki za posamezne enote, s katerimi so stroški sorazmerno nizki. V stanovanju je vgrajeno pohištvo po izmeri. Kuhinja je izdelana po meri in je višjega cenovnega razreda. V dnevnem prostoru se ležišče pospravi v sedežno garnituro. Stanovanje je svetlo. POHIŠTVO JE VKLJUČENO V CENO! Stanovanje ima lastne merilnike porabe elektrike – tako, da so mesečni stroški v večji meri odvisni od dejanske porabe. Skupni hodnik je redno vzdrževan. Stavba ima tudi dvigalo. V bližini se nahaja vsa potrebna infrastruktura, restavracije, sprehajalne poti,… Za objektom teče reka Sava. V bližini se nahaja Športni center Ruteč in vadbišče za golf. V zimskem času iz naselja Čičare in Bezje vozi brezplačen SKIBUS do smučišča. Nepremičnina je vpisano v zemljiško knjigo, etažna lastnina je urejena in bremen prosta. Priporočamo ogled! NAMIG POSREDNIKA: Prostorno, lepo in svetlo stanovanje z zelo ohranjenim pohištvom izdelanim po meri. Ima naslednje priključke: • vodovod, • kanalizacija, • elektrika, • telekomunikacija, • internet, POGOJ NAKUPA: Prodajalec ima z posrednikom sklenjeno pogodbo o posredovanju v prometu z nepremičninami. Pogoj prodajalca za kupca pri nakupu nepremičnine je plačilo posredniku za opravljene storitve posredovanja v višini 2,00% + DDV. Kupec ob nakupu posredniku plača 2,00 % provizije + DDV. KRANJSKA GORA Pravljična gorska oaza Kranjska Gora leži v naročju tromeje med Slovenijo, Italijo in Avstrijo, ki je v neposrednem stiku z alpsko naravo, ki se preoblači, kot se spreminjajo letni časi. Svež in čist alpski zrak je navdihnil gostoljubnost prebivalcev tega majhnega in domačega kraja. Če hočete aktivna doživetja združiti z dobrim počutjem, zabavo in pravljičnim vonjem potem je Kranjska Gora pravi kraj za vas. Klicu čarobne narave se preprosto ne da upreti.
Gorenjska, Kranjska Gora
1 soba
37.1 m²
105.000
15. 6. 2018
Večnepremicnine-smuk.com
Prodamo sterejšo hišo v vasi Rateče. Cca 250 m2 obsega klet (cca 25 m2) Pritličje: hodnik kuhinjo z jedilnico dnevno sobo shrambo kopalnico z wc-jem sobo 1 nadstropje obsega: hodnik kuhinjo z jedilnico kopalnico z wc-jem dnevno sobo shrambo sobo Stanovanjski del hiše se nadaljuje v gospodarsko poslopje, ki ni prenovljeno. začetek popolne prenove hiše leta 2012: betonske plošče, vgradnja novih lesenih oken in vhodnih vrat, razvod elektro inštalacij, razvod vodovodnih inštalacij 558 m2 pripadajočega zemljišča (delno ravno delno v bregu). Odlična priložnost za turistično dejavnost. Hiiša se nahaja v samem vaškem jedru.
Gorenjska, Kranjska Gora, Rateče
250 m²
139.000
15. 6. 2018
Večnepremicnine.si21.com
Gorenjec, za katerega stereotipi ne držijo, saj je sila preprost, vesel, prijazen in dobrodušen. Vedno je v gibanju, saj uživa na terenu, zelo dejaven pa je tudi v turističnem društvu v rodni Kranjski Gori. Ker Gorenjci veljajo za nekoliko bolj trdoglave in včasih težje zaupljive, pri vsakodnevnem delu z njimi uporablja svoj moto, ki je - lepa beseda lepo mesto najde, ter veliko mero potrpežljivosti. Zgodaj se je zavedel svojega svetovnega nazora in ga udejanil preko študija in dela v turizmu. Je izjemno dober organizator, kar je pokazal tako pri posredovanju in sodelovanju s kupci iz tujine, kot tudi pri pripravi športnih dogodkov v domačem turističnem društvu. V preteklosti tujci, danes pa predvsem vikendaštva željni domači kupci predstavljajo večino strank za nepremičnine iz njegove ponudbe. Z brezhibno poslovno korespondenco, natančnimi in strokovnimi razlagami strankam rad poišče točno tisto, kar iščejo.. Strankam uredi tudi vse tisto, kar ni njegovo delo, od pridobitve davčne številke do projektov za obnovo. Njegovo življenje je razpeto med Ljubljano in Kranjsko Goro, če se le da pa tudi med odmaknjenimi kraji v Južni Ameriki, kjer najde tisto, kar nosi v srcu - neokrnjeno naravo in preproste ljudi... V središču Kranjske Gore prodamo poslovna prostora primerna za opravljanje dejavnosti turističnega oddajanja v skupni površini 59m2 s parkiriščem v garaži stavbe ter kletno shrambo. Prvi poslovni prostor je trenutno urejen v apartma in primeren za turistično oddajo, drugi je neizdelan in nudi možnost povzave s prvim ali izvedbo samostojnega poslovnega prostora. Dokumentacijsko ločeni enoti je možno združiti v večjo počitniško enoto za opravljene dejavnosti turističnega oddajanja. Trenutno lično in zelo funkcionalno opremljena garsonjera omogoča takojšno uporabo dveh ali štirih oseb. Nameščeno pohištvo in oprema višjega cenovnega razreda, električna centralna kurjava, senčniki in zunanje rulete. Garsonjera ima izveden vhod iz zaprtega predprostora, ki je v uporabi samo dveh enot in iz katerega se dostopa na skupni hodnik ali zunanje površine. Z lega oken zagotavlja veliko svetlobe popoldanskem času. Drugi poslovni prostor je v surovem stanju, v njem se nahajajo vse inštalacije (vodovodni in električni priključek, odtok, prezračevanje). Prostora je z odprtjem stene možno združiti. Obe enoti, parkirišče v garaži in shramba so vpisani kot samostojni deli v etažni lastnini ter so na voljo le kot celota. Dobra priložnost za opravljanje dejavnosti turističnega oddajanja V SREDIŠČU Kranjske Gore . ločeni števci, parkirišče, poslovna namembnost. ODLIČNO IZHODIŠČE! POGOJ NAKUPA: Pogoj prodajalca za nakup nepremičnine je plačilo opravljenih storitev posredovanja v višini 4 % + ddv na način, da kupec plača polovico omenjene obveznosti oziroma 2% + ddv. Vabljeni na ogled.
Gorenjska, Kranjska Gora
61.8 m²
112.800
1. 6. 2018
Večagencia.si
Zemljišče z izdanim pravnomočnim gradbenim dovoljenjem za izgradnjo stanovanjskega objekta etažnosti K+P+N+M velikost etaže 52 m2 v Kranjski Gori - PRODAMO Zemljišče se nahaja v mirnem delu Kranjske Gore. Pravnomočno gradbeno dovoljenje je bilo izdano za gradnjo stanovanjskega objekta etažnosti K+P+N+M velikost etaže 52 m2. Lastnik je že pričel z izgradnjo, vendar je še ni dokončal. Bodoči objekt bo imel lep domač alpski izgled. V bližini se nahaja vsa potrebna infrastruktura, trgovina, otroško igrišče, frizerski salon, restavracije. Nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo, brez bremen. Priporočamo ogled in morebitni nakup! NAMIG POSREDNIKA: Prostoren, lep in svetel apartma z zelo ohranjenim pohištvom izdelanim po meri. Ima naslednje priključke: • vodovod, • kanalizacija, • elektrika, • telekomunikacija, • internet, POGOJ NAKUPA: Prodajalec ima z posrednikom sklenjeno pogodbo o posredovanju v prometu z nepremičninami za plačilo 2,00% provizije + DDV. Pogoj prodajalca za kupca pri nakupu nepremičnine je plačilo posredniku za opravljene storitve posredovanja v višini 2,00% + DDV. Kupec ob nakupu posredniku plača 2% provizije + DDV. KRANJSKA GORA Pravljična gorska oaza Kranjska Gora leži v naročju tromeje med Slovenijo, Italijo in Avstrijo, ki je v neposrednem stiku z alpsko naravo, ki se preoblači, kot se spreminjajo letni časi. Svež in čist alpski zrak je navdihnil gostoljubnost prebivalcev tega majhnega in domačega kraja. Če hočete aktivna doživetja združiti z dobrim počutjem, zabavo in pravljičnim vonjem potem je Kranjska Gora pravi kraj za vas. Klicu čarobne narave se preprosto ne da upreti.
Gorenjska, Kranjska Gora
80 m²
38.000
15. 6. 2018
Večnepremicnine-smuk.com
Popolnoma prenovljeno enosobno stanovanje v Čičarah v izmeri 43,30 m2 z razgledom na Julijske alpe, golf igrišče in Vitranc – PRODAMO. Stanovanje se nahaja v večstanovanjskem objektu. Stanovanje po podatkih GURS-a obsega 43,30 m2 neto tlorisne površine ter obsega: - predsobo - kuhinjski del - dnevno bivalni del - kopalnico z wc-jem - klet - balkon. Prednosti: - lep razgled - mirna, okolica, - v neposredni bližini trgovina, - oddaljenost od smučišča cca 1000 m - urejena stavba - ločeni merilniki, ki zagotavljajo sorazmerne nizke stroške. V dnevnem prostoru je po tleh položen hrastov parket. V kopalnici je po tleh položena keramika višjega cenovnega razreda. Urejen je elektro, vodovodni, telefonski in kabelski priključek. Vse inštalacije so bile zamenjane. Ogrevanje stanovanja je urejeno preko Glamox radiatorjev. Kopalnica je bila v celoti obnovljena. Vgrajena je nova tuš kabina, Geberit kotliček in nov umivalnik. V stanovanju je vgrajeno pohištvo po izmeri in je vgrajena omara z drsnimi vrati. V dnevnem prostoru je pod sedežno garnituro raztegljiva postelja za dve osebi. Vgrajena je bila nova PVC panoramska stena z balkonskimi vrati. BALKON STANOVANJA JE ORIENTIRANO NA JUG IN IMA CELODNEVNO SONCE. POHIŠTVO JE VKLJUČENO V CENO! Stanovanje ima lastne merilnike porabe vode, elektrike – tako, da so mesečni stroški v večji meri odvisni od dejanske porabe. Stavba je bila zgrajena leta 1980. Skupni hodnik je redno vzdrževan. Pred stavbo je urejeno veliko skupno parkirišče. V bližini se nahaja vsa potrebna infrastruktura, trgovina, otroško igrišče, frizerski salon, restavracije. Nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo, brez bremen. Priporočamo ogled in morebitni nakup! NAMIG POSREDNIKA: Prostoren, lep in svetel apartma z zelo ohranjenim pohištvom izdelanim po meri. Ima naslednje priključke: • vodovod, • kanalizacija, • elektrika, • telekomunikacija, • internet, POGOJ NAKUPA: Prodajalec ima z posrednikom sklenjeno pogodbo o posredovanju v prometu z nepremičninami za plačilo 1,80% provizije + DDV. Pogoj prodajalca za kupca pri nakupu nepremičnine je plačilo posredniku za opravljene storitve posredovanja v višini 2,20% + DDV. Kupec ob nakupu posredniku plača 2% provizije + DDV. KRANJSKA GORA Pravljična gorska oaza Kranjska Gora leži v naročju tromeje med Slovenijo, Italijo in Avstrijo, ki je v neposrednem stiku z alpsko naravo, ki se preoblači, kot se spreminjajo letni časi. Svež in čist alpski zrak je navdihnil gostoljubnost prebivalcev tega majhnega in domačega kraja. Če hočete aktivna doživetja združiti z dobrim počutjem, zabavo in pravljičnim vonjem potem je Kranjska Gora pravi kraj za vas. Klicu čarobne narave se preprosto ne da upreti.
Gorenjska, Kranjska Gora
1 soba
43.3 m²
85.000
13. 6. 2018
Večnepremicnine-smuk.com
Enodružinska hiša je bila zgrajena leta 1970 in v celoti kvalitetno obnovljena leta 2009. Zamenjane so bile vse inštalacije, kritina, okna, vhodna vrata, fasada, keramika, talne obloge, ogrevalne inštalacije, vodovodne inštalacije,… Starinska in uporabna razporeditev prostorov nas iz predsobe pripelje v odprto dnevno sobo in jedilnico, kuhinjo z velikim oknom, ter izhodom na sončen balkon. Spalni del predstavljajo tri sobe in ležišče za otroke v podstrehi. V vseh sobah so bili zamenjani tlaki, v predsobi, utility in kopalnici je keramika višjega cenovnega razreda. Okna so lesena termopan z dunajskimi križi in imajo lesena polkna. V dnevni sobi je kaminska peč, ki poskrbi za prijetno vzdušje in prijetno toploto. Kritina je betonska – Bramac. Zunanja balkoni so udobni in v celoti pokriti. Celotna zelenica je lepo urejena in vzdrževana, pred vhodom je peščeno parkirišče za obiskovalce in lesena nadstrešnica za dve vozili. Urejeni so priključki na telekomunikacijsko omrežje, javno kanalizacijo, vodovod in elektriko. Objekt je varovan. Hiša je podkletena. V klet vodi stopnišče. V kleti je dodaten prostor za druženje. V njem je velika hrastova miza. Prostor je primeren za rojstnodnevne zabave, saj je v kleti tudi kaminska peč. V kleti je še kurilnica z pečjo na olje, skupni družabni prostor in shramba. Hiša je skrbno načrtovana z uporabno razporeditvijo prostorov, ki omogoča prijetno bivanje tri, ali štiričlanski družini. Nepremičnina je naprodaj skupaj z vso opremo, ki je višjega cenovnega razreda. Vseljiva je takoj, oz. po dogovoru, ter brez dodatnih vlaganj. Notranja oprema je skrbno izbrana in predstavlja posebno linijo rustikalnega pohištva in omogoča dotik domačnosti. V dnevnem prostoru je sedežna garnitura. Kuhinjski del je izdelan po naročilu. Vgrajeno je pomivalno korito. NAMIG POSREDNIKA: Priporočamo ogled zaradi sončne lokacije in odlične urejenosti nepremičnine v celoti. Dom v katerega se lahko vselite (skoraj) le s kovčki! Ima naslednje priključke: • vodovod, • kanalizacija, • elektrika, • telekomunikacija, • internet, POGOJ NAKUPA: Prodajalec ima z posrednikom sklenjeno pogodbo o posredovanju v prometu z nepremičninami za plačilo provizije. Pogoj prodajalca za kupca pri nakupu nepremičnine je plačilo posredniku za opravljene storitve posredovanja v višini 3,5% + DDV. Kupec ob nakupu posredniku plača 3,5% provizije + DDV. Mojstrana se nahaja ob izlivu Triglavske Bistrice v Savo Dolinko na nadmorski višini 651 m. Gručasto naselje s približno 1200 prebivalci leži na vstopu v Triglavski narodni park. Mojstrana je znana kot kraj z zdravilno klimo. Nastanek in razvoj naselja sta tesno povezana s fužinarstvom, saj so konec 14. stoletja v bližini začeli kopati in taliti železovo rudo. Mojstrana je bila prvič pisno omenjena leta 1590, ime pa naj bi dobila po številnih mojstrih, ki so delovali v vasi. Med obema svetovnima vojnama je doživela vrhunec turizma (letoviščarski, planinski in lovski). V Mojstrani si lahko ogledate cerkev sv. Klemena, Slovenski planinski muzej in nekaj zanimivih avtohtonih alpskih hiš. Iz Mojstrane izhajajo nekateri znani slovenski športniki, smučarska skakalca Janez Polda in Marjan Pečar, alpska smučarja Alenka Dovžan in Jure Košir, športna plezalka Martina Čufar. Kar 18 olimpijcev je bilo rojenih v naših krajih. Iz Mojstrane vodijo poti v osrčje Triglavskega narodnega parka, zato je kraj postal pomembno izhodišče za planinske ture v Julijske Alpe in sprehode v tri čudovite alpske doline Vrata, Krmo in Kot. Širše območje Mojstrane je odlična izhodiščna točka za adrenalinske športe v naravi. V Mojstrani je turistično informacijska pisarna. SLAP PERIČNIK V dolini Vrata, na poti proti Aljaževemu domu, približno štiri kilometre iz Mojstrane, se nahaja čudovit slap Peričnik. Pada kar 52 metrov globoko. Od Koče pri Peričniku (750 m) pridemo v desetih minutah do spodnjega slapa in občudujemo mogočen padec vode čez konglomeratno steno. Lahko se povzpnemo še k zgornjemu slapu, vendar je njegova višina le 16 metrov. Slap Peričnik je po priljubljenosti in obiskanosti med najbolj znanimi slovenskimi slapovi. Tudi pozimi je slap izredno slikovit, saj zamrzne v nešteto ledenih kapnikov in sveč. Posebna privlačnost slapu je, da se pod njim lahko sprehodimo. Pri hoji okoli je potrebno biti previden, saj je steza splozka in nezavarovana. DOLINA RADOVNA Ime Radovna se uporablja za naselje, potok in 20 kilometrov dolgo dolino. Ozka dolina leži v Triglavskem narodnem parku med pobočji Mežakle in Pokljuke, pokrivajo pa jo grbinasti travniki. Značilna grbinasta oblika je posledica odlaganja talne morene ledenika. Zaradi izravnavanja in s tem hitrejše obdelave tal ta značilnost žal počasi izginja. Po dolini vodi večinoma makadamska cesta, ki povezuje naselje Zgornja Radovna z Mojstrano in Bledom. Po njej je speljana tudi kolesarska pot, ki je opremljena z informativnimi tablami za predstavitev kulturne dediščine obiskovalcem. Med kolesarji je ta pot zelo priljubljena zaradi čudovite in nedotaknjene narave. DOLINA KOT Iz doline Kot je eden lažjih in hitrih dostopov na Triglav, saj za pot do Staničevega doma potrebujete dobre 4 ure. Do Kota vodi 3 km dolga gozdna cesta, na koncu doline pa je na nadmorski višini 1000 m Lengarjev rovt. V Kotu ni planinske postojanke, zavetišče za planince nudijo le svisli na Lengarjevem rovtu. Lengarjev rovt je grbinasti travnik s prečudovitim razkošjem rumenih pogačic. V zgornjem zatrepnem delu ledeniško preoblikovane doline lahko občudujemo stene Rjavine (2532 m), Luknje peči (2245 m) in Vrbanove špice (2408 m). Nekoliko naprej od Lengarjevega rovta je na levi strani lovska steza, ki vodi do Požarja (1543 m) na grebenu Črne gore. Steza ni markirana. Cesta do Kota je prijetna sprehajalna pot, privlačna tudi pozimi, ker ni splužena, in nudi obilo miru in lepih prizorov. Na odcepu asfaltne ceste za dolino Kot je Kosmačev preval, kjer je na levo izhodišče za Črno goro (1378 m). Tudi ta steza je lovska in zato nemarkirana. JEZERO KREDA To je idilično jezero nad Mojstrano. Ko je leta 1893 začela delovati cementarna na območju 'Fabrke', so kredo za izdelovanje cementa kopali nedaleč stran. Po zaprtju cementarne je kotanja s svežim pritokom iz potoka postala lokalno kopališče za nezahtevne domačine. Danes je jezero sredi gozda namenjeno ogledu in počitku. Jezero se nahaja ob pešpoti Mojstrana - Peričnik. Sledite pešpoti št. 16 po desnem bregu Bistrice, v gozdu pri lesenem označevalnem stebričku pa nadaljujte po pešpoti št. 15 navkreber. To je ovinek do jezera, kjer vas oznaka na stebričku vabi, da se pridružite poti št. 16 do Peričnika ali vrnete po isti poti nazaj. SOTESKA MLAČCA Mlačca je krajša soteska za Mojstrano na odcepu asfaltne ceste proti Radovni ali Bledu. Peš jo dosežete, če iz Mojstrane najprej sledite pešpoti št. 16 proti Peričniku po desnem bregu Bistrice. Pri zadnjem mostičku se Mojstrana zaključuje z naseljem Fabrka čez reko, vi pa ostanete na desnem bregu, zapustite pešpot in se povzpnete v gozd. Za teniškimi igrišči se začne soteska Mlačca. Najbolj je poznana po atraktivnih živih jaslicah, ki v božičnem in novoletnem času privabljajo množice obiskovalcev. Na ogled je visoka stena objeta v debel led in razkošje ledenih podob, ki jih pripravlja Društvo lednih plezalcev. Vsako leto v februarju člani Društva lednih plezalcev Mojstrana organizirajo Humarjev memorial. GOGALOVA LIPA Pred Gogalovo domačijo stoji velikanska lipa. Drevo, ki je pravzaprav lipovec, je visoko približno 25 metrov, deblo ima premer dobra 2 metra. Drevo redno cveti in je v celoti olistano, krošnja je kroglasta, brez suhih vej in bogato razrasla. Strokovnjaki si niso edini, eni trdijo, da je lipovec star okrog 500 let, drugi pa 300 do 400 let. Vsekakor je drevo dovolj staro, da je vredno ogleda. V Radovni ne spreglejte tudi kulturnih znamenitosti, kot sta Pocarjeva domačija (etnografski muzej) ter Psnakova žaga in mlin. Več o turistični ponudbi si lahko preberete na tej povezavi.
Gorenjska, Kranjska Gora, Mojstrana
137 m²
219.000
5. 6. 2018
Večnepremicnine-smuk.com
Kranj Kranjska Gora Kranjska Gora,Gorenjska
590 m²
1.500.000
7. 6. 2018
Večbolha.com
ID oglasa: 490361001-120 Ogled oglasa na strani ponudnika Kmečki dvorec, zgrajen 1717, zidan, zaščiten po predpisih varstva kulturne dediščine, raba ne stanovanjska , 4 etaže, površina zemljišča pod stavbo 227,00m2, Ter Stanovanjski objekt, zgrajen 1900, delno zidan delno lesen, delno obnovljen, tri etaže, površina zemljišča pod stavbo 225,oo m2. Obe stavbišči se nahajata na zemljišču v skupni izmeri 984,00 m2 . Možen je dokup večjega sosednjega travnika. Sami stavbi se nahajata neposredno ob smučišču v Mojstrani. Investicijska objekta. Zanimiva poslovna priložnost! Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.
Kranjska Gora Kranjska Gora,Slovenija
350.000
18. 6. 2018
Večsalomon.si
Prodamo dvosobno stanovanje, v centru Kranjske gore. Stanovanje je v skupni izmeri 56,3 m 2 z balkonom in direktnim pogledom na smučišče. Stanovanje se nahaja v prvem nadstropju od dveh. Ogrevanje je z drvami, možnost priključitve na električno ogrevanje (inštalacija že speljana). Stanovanje je vpisano v zemljiško knjigo in je brez bremen, ter takoj vseljivo. Vabimo vas na ogled. Cena: 145.000 EUR Koda: S87 Zaračunamo posredniško storitev v višini 4%+DDV, na način, da se provizija enakovredno deli med prodajalca in kupca (2%+2%+DDV). Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.
Kranjska Gora,v večstanovanjski stavbi
56.3 m²
145.000
22. 5. 2018
Večsalomon.si
Opis Objavljeno : 05/03/2018 Spremenjeno : 05/03/2018 Koda oglasa : 6457572 Prodaja, hiša, samostojna: BELCA 100 m2, samostojna, zgrajena l. 1940, 1.490 m2 zemljišča, prodamo. Cena: 149.000,00 EUR
Gorenjska,Belca (Kranjska Gora)
1 soba
149.000
25. 5. 2018
Večindomio.si
Kranj Kranjska Gora Kranjska Gora,Gorenjska
28.6 m²
94.000
10. 5. 2018
Večbolha.com
88.8 m²
195.000
11. 5. 2018
Večbolha.com
Prodamo trisobno stanovanje na Dovjem. 86,9 m2 obsega hodnik jedilnico dnevno sobo z balkonom orientiranim na sončno južno stran spalnico kopalnico kuhinjo kletni prostor Stanovanje je bilo prenovljeno 2009-2011: vgrajena nova PVC okna, kopalnica z wc-jem. Nova fasada na stavbi. Stanovanje je klimatizirano ( kombinirana klimatska naprava toplo/hladno). Ogrevanje je izvedeno z lastno CK na kurilno olje ( cisterna 2500l) Lepa mirna in sončna lokacija. Služnost parkiranja v garaži poleg hiše. Del zemljišča ( okoli hiše).
Gorenjska, Kranjska Gora, Dovje
3 sobe
86.9 m²
95.000
14. 5. 2018
Večnepremicnine.si21.com
Opis Objavljeno : 17/10/2017 Spremenjeno : 18/10/2017 Koda oglasa : 6014120 KRANJSKA GORA, KRANJSK, SREDNJI VRH, 226,6 m2, samostojna, zgrajena l. 2006, 965 m2 zemljišča, K+P+M, Na izjemni lokaciji v Srednjem Vrhu nad Gozdom Martuljkom prodamo hišo s čudovitim pogledom na Martuljkovo skupino, prodamo. Cena: 590.000,00 EURNa izjemni lokaciji v Srednjem Vrhu prodamo hišo s čudovitim pogledom na Martuljkovo skupino. Od hiše do Kranjske gore je cca. 10 minut vožnje.Hiša je bila zgrajena leta 2006 in ima po podatkih GURS 226,60 m2 neto tlorisne površine. Hiša ima 3 etaže (K+P+M) in je naprodaj opremljena s kvalitetnim pohištvom.Klet obsega kopalnico, WC, kurilnico, veliko shrambo ter povsem ločen studio (garsonjero s kuhinjo ter kopalnico z lastnim vhodom); enoto je možna preurediti v dodatno stanovanje. V pritličju se nahajajo bivalni del s kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo, od koder je dostop na zunanjo teraso. Nadstropje obsega glavno spalnico s kopalnico in delovni kabinet. V mansardi je izdelana podstrešna soba.Celotna stavba je ogrevana s pečjo na plin, krušno pečjo ter kaminom na drva.Pred hišo je nadstrešek za 2 avtomobila, pod hišo sta še dva dodatna tlakovana parkirna mesta. Hiši pripada še dodaten objekt z letno kuhinjo in jedilnico ter dve lopi za spravilo orodja.Pogoj nakupa: stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da kupec plača provizijo v višini 2% +DDV. Nepremičnine Prijatelj, svetovanje in nepremičninsko posredovanje d.o.o. Kurirska pot 141360 Vrhnikatel.: 01/750-58-85, 041/676-555 g. Miloš
Gorenjska,Kranjska Gora (Kranjska Gora)
590.000
25. 5. 2018
Večindomio.si
A PHP Error was encountered Severity: Notice Message: Undefined variable: description Filename: views/agent_box.php Line Number: 166 V Ratečah, Planica, prodamo starejšo samostojno hišo skupne bivalne površine 160 m2 na zemljišču 403 m2. Hiša je bila zgrajena leta 1905, prenovljena l 1980, obnova strehe 1990. 1990-tega leta je bilo poleg hiše zgrajeno še gospodarsko poslopje (garaža in skladiščni prostor ali delavnica v nadstropju) skupne površine 135m2. Hiša je v dveh etažah in predstavlja dve ločeni stanovanji z ločeno napeljavo. Podstrešje je visoko in še neizdelano. Ogrevanje je CK-olje ali drva. Ob hiši je tudi parkirišče. Hiša ima lep dostop iz javne poti. ZK je urejena, brez bremen in hitro vseljiva. Rateče so odlično izhodišče za izlete, kolesarjenje in možnost celoletnega teka na smučeh (tunelska proga) Tekaška proga je speljana od Rateč mimo Podkorna vse do Kranjske Gore, kjer je del prog osvetljen tudi za nočno rekreacijo. Skupno je tu urejenih preko 30 km tekaških prog. Vas Rateče leži na planoti pod tromejo Slovenija, Avstrija, Italija.Rateče so odlično izhodišče za izlete, kolesarjenje, smučanje,pohodništvo, alpinizem in tek na smučeh. Pestro dogajanje v Nordijskem centru Planica, prireditve na Tromeji, smučarski poleti, ledeno plezanje, Zipline so le nekaj od turistične ponudbe. Zaradi lokacije je nepremična lahko odlična priložnost za investitorja. Pogoj prodajalca je, da kupec poleg kupnine nosi tudi strošek plačila za posredovanje pri nakupu v višini 2%povišan za pripadajoči davek na dodano vrednost. Pokličite za več informacij in dogovor za ogled na 070 133 272.
Gorenjska, Kranjska Gora
160 m²
139.000
21. 5. 2018
Večfesst.si
Nepremičnina se nahaja v večstanovanjskem objektu in obsega 32,30 m2. Površina obsega osrednji del - apartma, shramba in ena polovica (5,50 m2) posebnega dela stavbe, ki v naravi predstavlja predprostor pred vhodom v apartma v izmeri 11 m2. - bivalni del - spalni del - klet - kopalnico - dodatni predprostor pred vhodom ( skupaj z še enim etažnim lastnikom 11 m2) Prednosti: - mirna, okolica, - v neposredni bližini trgovina, - oddaljenost od smučišča cca 500 m - urejena stavba - ločeni merilniki, ki zagotavljajo sorazmerne nizke stroške, - pritličje - popolnoma preurejeno v letu 2017 V osrednjem delu in spalnem delu, je po tleh položen laminat. V kopalnici je po tleh položena keramika. Urejen je elektro, vodovodni, telefonski in kabelski priključek. Na radiatorjih so nameščeni merilniki porabe. Prodaja se skupaj z pohištvom. POHIŠTVO JE VKLJUČENO V CENO! Ima lastne merilnike porabe vode, elektrike – tako, da so mesečni stroški v večji meri odvisni od dejanske porabe. Stavba je bila zgrajena leta 1990. Nepremičnina je bila v letu 2017 v celoti obnovljena. Skupni hodnik je redno vzdrževan. Pred stavbo je urejeno veliko parkirišče. V bližini se nahaja vsa potrebna infrastruktura, trgovina, otroško igrišče, frizerski salon, restavracije, golf igrišče, športni park. Nepremičnina je vpisano v zemljiško knjigo, etažna lastnina je urejena in vseljiva po plačilu celotne kupnine. Priporočamo ogled. Namembnost nepremičnine je poslovna, vendar je lastnik notranjost preuredil v turistični apartma. Ima naslednje priključke: • vodovod, • kanalizacija, • elektrika, • telekomunikacija, • internet, POGOJ NAKUPA: Prodajalec ima z posrednikom sklenjeno pogodbo o posredovanju v prometu z nepremičninami za plačilo 2% provizije + DDV. Pogoj prodajalca za kupca pri nakupu nepremičnine je plačilo posredniku za opravljene storitve posredovanja v višini 2% + DDV. Kupec ob nakupu posredniku plača 2% provizije + DDV. KRANJSKA GORA Pravljična gorska oaza Kranjska Gora leži v naročju tromeje med Slovenijo, Italijo in Avstrijo, ki je v neposrednem stiku z alpsko naravo, ki se preoblači, kot se spreminjajo letni časi. Svež in čist alpski zrak je navdihnil gostoljubnost prebivalcev tega majhnega in domačega kraja. Če hočete aktivna doživetja združiti z dobrim počutjem, zabavo in pravljičnim vonjem potem je Kranjska Gora pravi kraj za vas. Klicu čarobne narave se preprosto ne da upreti.
Gorenjska, Kranjska Gora
32.3 m²
105.000
15. 5. 2018
Večnepremicnine-smuk.com
Kranjska Gora
88.8 m²
195.000
21. 5. 2018
Večc21.si
Opis Objavljeno : 22/11/2017 Spremenjeno : 20/06/2018 Koda oglasa : 6137232 Koda nepremičnine: 101157-42 V Gozdu Martuljku prodamo samostojno hišo skupne velikosti 131,1 m2 od tega bivalne 63,2 m2 na parceli veliki 1270 m2. Hiša leži na idilični, sončni lokaciji in obsega v pritličju (40m2) dnevno sobo, jedilnico, kuhinjo, vežo in kopalnico v prvem nadstropju pa 3 postelje (2 sobi), vežo in kopalnico. V pritličju je 17 m2 velik balkon, v prvem nadstropju pa sta dva balkona velika 24 m2. Nepremičnina poleg tega obsega še 40 m2 veliko klet, 20 m2 garaže in 7 m2 drvarnice. Hiša je bila prvotno dokončana l.1961, l.1992 pa zo začeli z renovacijo in z njo zaključili v letu 1995. Tedaj je prenovil vso hiso, vključno z električno in vodovodno napeljavo. Kopalnici in kuhinja so bili na novo narejeni. Hisa je zgrajena iz opeke. Ogrevana je na kurilno olje (centralna kurjava, cisterna 2000l). Tudi voda se ogreva preko centralne kurjave. Stoji ob potoku, ki teče čez Gozd Martuljek, kjer se je naredil nasip in škarpo kot zaščito ob močnih deževjih. Hiško in parcelo se vse do sedaj redno vzdržuje. V kolikor se hišo uporablja kot vikend so mesečni strošk gibljejo okoli 30€ za elektriko in 18€ za vodo. Stroški ogrevanja zavisijo od bivanja na vikendu, cisterno se polni 1 na leto oz.1x na dve leti, predvsem je to odvisno od bivanja na vikendu pozimi (cca. 1500€ za polno cisterno olja). Lokacija nepremičnine je v bližini ceste, ki pelje proti Kranjski gori in na Srednji vrh. Najbližja trgovina je oddaljena cca. 500m in se nahaja v bližnjem kampu, kjer stoji hotel Špik. Pošta je oddaljena cca. 1km, najbližji ZD pa je v Kranjski Gori in na Jesenicah. Avtocesta je oddaljena okoli 10km. Vljudno vabljeni k ogledu.
Gorenjska,Gozd Martuljek (Kranjska Gora)
340.000
24. 5. 2018
Večindomio.si
Opis Objavljeno : 02/04/2018 Spremenjeno : 02/04/2018 Koda oglasa : 6557012 Koda nepremičnine: PS00073MU STANOVANJE DVOSOBNO KRANJSKA GORA, MOJSTRANACena: 89.000,00 € OPIS V Mojstrani prodamo v nižjem in novejšem bloku prijetno dvosobno stanovanje z balkonom. Blok se nahaja na obrobju Mojstrane, v smeri slapa Peričnik. Stanovanje je primerno tako za stalno bivanje kot tudi za vikend. Obsega predprostor, kuhinjo z jedilnim prostorom, dnevno sobo z izhodom na balkon, ki je odprt in prostoren. Razgled je odprt proti JV. Poleg dnevne sobe je še spalnica in kopalnica z WC-jem. Stanovanje se pridaja neopremljeno - izpraznjeno; razen spalnice, kjer je ostala večja omara z ogrodjem postelje, kamin v dnevni sobi in vgradna oprema v kopalnici). Klet je ogromna v 1. etaži. Poleg stanovanja je možna uporaba tudi drvarnice, dveh nadstreškov in vrta na sončni terasi nad blokom (našteto ni lastniško). Ogrevanje je na lastno etažno plinsko peč, CK vzpostavljena in dodatno v dnevni sobi kamin na trda goriva. V stanovanju so bila leta 2006 zamenjana vsa okna in balkonska vrata, delno prenovljena kopalnica, delno radiatorji in podi. Leta 2009 je bila na bloku zamenjana streha in prenovljen vhod. Na fasadi je 5 cm izolacije. Stanovanje je prijetno, mir zagotovljen. Etažna lastnina je vzpostavljena, zemljiška knjiga brez bremen! Blok ima upravnika. V Mojstrani je trgovina, pekarna, šola, vrtec, pošta, AC 10 min vožnje. Za ljubitelje narave pa je tik pred vrati neskončno možnosti za rekreacijo, sprehajalne poti in oddih v osrčju Triglavskega narodnega parka. Posrednik ima s prodajalcema sklenjeno pogodbo o posredovanju z namenom, da se korektno izvede postopek prodaje stanovanja vse do primopredaje kupcu. Dogovorjeno je, da kupec krije polovico stroškov posredovanja, kar znaša dodatno 2% kupnine + DDV.
Gorenjska,Mojstrana (Kranjska Gora)
1 soba
89.000
25. 5. 2018
Večindomio.si
Opis Objavljeno : 22/11/2017 Spremenjeno : 20/06/2018 Koda oglasa : 6137283 Koda nepremičnine: 101157-45 V Gozdu Martuljku prodamo samostojno hišo skupne velikosti 131,1 m2 od tega bivalne 63,2 m2 na parceli veliki 1270 m2. Hiša leži na idilični, sončni lokaciji in obsega v pritličju (40m2) dnevno sobo, jedilnico, kuhinjo, vežo in kopalnico v prvem nadstropju pa 3 postelje (2 sobi), vežo in kopalnico. V pritličju je 17 m2 velik balkon, v prvem nadstropju pa sta dva balkona velika 24 m2. Nepremičnina poleg tega obsega še 40 m2 veliko klet, 20 m2 garaže in 7 m2 drvarnice. Hiša je bila prvotno dokončana l.1961, l.1992 pa zo začeli z renovacijo in z njo zaključili v letu 1995. Tedaj je prenovil vso hiso, vključno z električno in vodovodno napeljavo. Kopalnici in kuhinja so bili na novo narejeni. Hisa je zgrajena iz opeke. Ogrevana je na kurilno olje (centralna kurjava, cisterna 2000l). Tudi voda se ogreva preko centralne kurjave. Stoji ob potoku, ki teče čez Gozd Martuljek, kjer se je naredil nasip in škarpo kot zaščito ob močnih deževjih. Hiško in parcelo se vse do sedaj redno vzdržuje. V kolikor se hišo uporablja kot vikend so mesečni strošk gibljejo okoli 30€ za elektriko in 18€ za vodo. Stroški ogrevanja zavisijo od bivanja na vikendu, cisterno se polni 1 na leto oz.1x na dve leti, predvsem je to odvisno od bivanja na vikendu pozimi (cca. 1500€ za polno cisterno olja). Lokacija nepremičnine je v bližini ceste, ki pelje proti Kranjski gori in na Srednji vrh. Najbližja trgovina je oddaljena cca. 500m in se nahaja v bližnjem kampu, kjer stoji hotel Špik. Pošta je oddaljena cca. 1km, najbližji ZD pa je v Kranjski Gori in na Jesenicah. Avtocesta je oddaljena okoli 10km. Vljudno vabljeni k ogledu.
Gorenjska,Gozd Martuljek (Kranjska Gora)
340.000
24. 5. 2018
Večindomio.si
Opis Objavljeno : 10/05/2018 Spremenjeno : 20/06/2018 Koda oglasa : 6704747 Koda nepremičnine: 101157-142 Na odlični lokaciji v neposredni bližini jezera Jasna v Kranjski gori prodamo svetlo, prostorno trisobno stanovanje, skupne velikosti 88,8 m2. Od tega je 8,1 m2 velik balkon s shrambo in klet 3,4 m2. Stanovanje se nahaja v mansardi šeststanovanjske hiše. V naravi je to drugo nadstropje. Stanovanje je bilo izdelano v letu 2005 (podi, kopalnica, kuhinja), v letu 2008 pa je bila še nova tuš kabina in oprema. V istem letu je bila obnovljena tudi streha ter vgrajena nova Velux okna. Stanovanje je obrnjeno na vse strani neba, vendar z največjim delom na jugo-zahod, tako da je izjemno svetlo in skozi strešna okna čudovit pogled na okoliške gore. Do jezera Jasna je cca 100 m. Stanovanje obsega dve spalnici, veliko dnevno sobo s kuhinjo, jedilnico in izhodom na balkon, kopalnico s tuš kabino in wc. Pripada še kletna shramba, ki je odlična tudi za hrambo koles, saj do nje pelje klančina. Pred objektom je veliko asfaltirano parkirišče za zapornico, na katerem je dovolj prostora za vse stanovalce in goste. Okoli so travnate površine za posedanje in druženje. Do prve trgovine je cca 800 m, do zdravstvenega doma 1000 m, jezero Jasna pa je le 3 min peš stran. Ogrevanje je na kurilno olje, prav tako topla voda v zimskem času, ter na elektriko v mesecih, ko se ne ogreva. Vljudno vabljeni k ogledu in nakupu te izjemne priložnosti!
Gorenjska,Kranjska Gora (Gorenjska)
195.000
24. 5. 2018
Večindomio.si