Complain
Na mirni lokaciji v Vevčah posredujemo pri prodaji enosobnega stanovanja, ki ga lastnik na željo kupca predela v enoinpolsobno stanovanje. Stanovanje v skupni izmeri 41,7 m2, od tega 31,80 m2 bivalne površine obsega; predsobo, kopalnico s kadjo, večji prostor z izhodom na balkon (4,00 m2) in klet (5,90m2). Stanovanje je bilo prenovljeno v letu 2006 in se nahaja v visokem pritličju, ima protivlomna vrata in višje stropove, dovolj parkirnih mest, možnost dokupa garaže. V bližini vsa potrebna infrastruktura. Vabljeni na ogled. Pogoj nakupa: stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da kupec plača provizijo v višini 2% +DDV.
Ljubljana, Moste Polje, Polje
1 soba
41.7 m²
116.000 €
Danes ob 21:19
1 soba41.7 m²Danes ob 21:19
Večnepremicnine.si21.com
Complain
Posredujemo pri prodaji enosobnega stanovanja v predelu Štepanjskega naselja tik pod Golovcem. Stanovanje se nahaja v 11 nadstropju stanovanjske stolpnice zgrajene leta 1978, velikosti 42,9 bruto in ima odprt pogled proti zahodu oziroma proti centru Ljubljane. Stolpnica že ima obnovljeno in sanirano fasado. Stanovanje nudi prijetno bivanje z veliko svetlobe in čudovitim razgledom. Iz kratkega hodnika vstopamo v vse tri prostore v stanovanju in sicer desno v kopalnico z wc-jem, kadjo v kombinaciji s tušem in hkrati dovolj veliko tudi za pralni in sušilni stroj, levo v prostorni bivalno spalni del z izhodom na zastekljen balkon ter naravnost v kuhinjo z jedilnim delom. Leta 2010 je bilo stanovanje prenovljeno t.j. instalacije, kopalnica, položeni novi tlaki in brušen parket, ter zamenjano okno. Lokacija nudi hiter dostop do vse potrebne infrastrukture v bližini trgovine, šola, vrtec avtobusna postajališča z dobrimi povezavami, otroško igrišče, ter sprehajalne poti na Golovcu. Nepremičnina je katastrsko in zemljiškoknjižno urejena ter vseljiva v začetku prihajajočega leta. Ogledi po dogovoru dopoldan med 12-13 uro ter popoldan od 16-17.30 uro. Vljudno vabljeni. Pogoj nakupa: stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da kupec plača provizijo v višini 2% +DDV.
Ljubljana, Moste Polje, Štepanjsko naselje
1 soba
42.9 m²
125.000 €
7. 12. 2018
1 soba42.9 m²7. 12. 2018
Večnepremicnine.si21.com
Complain
Posredujemo pri prodaji 3 sobnega opremljenega stanovanja v Fužinah velikosti 73,4 m2 bruto(podatek GURS) od tega je klet velika 4,3m2. Stanovanje se nahaja v 8/12 nadstropju stanovanjske stolpnice z dvemi dvigali in nudi čudovit odprt razgled na zahod in sever. Stolpnica je bila zgrajena leta 1981 in je lepo ter redno vzdrževana, v rezervnem skladu lastnikov stanovanj se varčuje za obnovo fasade. Stanovanje je bilo prvič obnovljeno leta 2012, ko so bila zamenjana okna obnovljena kopalnica in kuhinja ter obnovljene talne obloge ter električne varovalke. Leta 2015 se je stanovanje dodatno izoliralo z notranje strani, zamenjani so bili radiatorji, vgrajena protivlomna vrata in kupljeno novo pohištvo. V stanovanju je veliko svetlobe, kar daje občutek zračnosti in nudi prijetno bivanje. Ob prodaji v stanovanju ostane tudi vse pohištvo, razen bele tehnike (hladilnik, pralni in sušilni stroj)ter pohištva v otroški sobi, kar pomeni novi lastnik prinese samo osebne stvari in začne življenje v novem prijetnem, urejenem okolju. Razporeditev prostorov je funkcionalna, kjer hodnik v obliki črke L povezuje vse prostore t.j., ko vstopimo v stanovanje sta na levi spalna prostora, desno vstop v dnevni prostor in naravnost v kuhinjo z jedilnim delom s tem, da je kuhinja prehodna in se iz nje prav tako dostopa v dnevni prostor, kjer za prijetno temperaturo v poletnih dneh poskrbi klimatska naprava. Lokacija stanovanja je idealna za mlade družine, ki želijo imeti vse na dosegu roke, kar pomeni, da je vsa potrebna infrastruktura v bližini, to je vrtec, šola, živilske trgovine, BTC city, mestni potniški promet, center mesta in seveda 5 min vožnje do sprehoda oiziroma izletov v naravi. Stanovanje je res vredno nakupa. Stavba je etažno urejena tako, da je stanovanje etažno vpisano v zemljiško knjigo ter lastniško urejeno in je vseljivo z 01.02.2019 Pogoj nakupa je, da kupec ob podpisu prodajne pogodbe za predmetno nepremičnino plača stroške posredovanja v višini 2%+ddv od nakupne cene
Ljubljana, Moste Polje, Nove Fužine
1 soba
73.4 m²
190.000 €
7. 12. 2018
1 soba73.4 m²7. 12. 2018
Večnepremicnine.si21.com
Complain
Prodamo trisobno stanovanje s funkcionalnim tlorisom na Zakotnikovi ulici. Stanovanje je bilo deležno večje renovacije leta 2013, in sicer elektro in vodovodne inštalacije, oken, protivlomnih vhodnih vrat, keramike v kopalnici in na hodniku, sten, parketa ter nove kuhinje z belo tehniko. Stanovanje se prodaja opremljeno (kot je razvidno s slik), vključno z belo tehniko (indukcijska kuhalna plošča, pralni in pomivalni stroj, hladilnik, pečica). Stanovanje ima 66,3 m2 uporabne površine in obsega hodnik, kopalnico (tuš), dnevno sobo s kuhinjo in jedilnico, balkon v izmeri 1,80 m2, dve sobi, kletno shrambo v izmeri 2,3 m2 ter skupno kolesarnico. V stavbi ni dvigala. Ogrevanje je na vročevod. Internet - optika. Parkiranje na skupnih, urejenih parkirnih površinah v okolici bloka. Možen najem garaže za 50 €/mesec. Lokacija ponuja v neposredni bližini dva vrtca, otroško igrišče, lpp (št. 2, 9, 11, 20, 22), tržnico Moste, UKC, BTC City, Športni park Kodeljevo, Fakulteto za šport, Golovec itd. Zemljiško knjižno stanje urejeno. Za dodatne informacije in ogled nas prosim pokličite. Pogoj prodajalca je, da se plačilo za posredovanje razdeli tako, da kupec prevzame del stroška za posredovanje v višini 2 % pogodbene vrednosti + 22 % DDV.
Ljubljana, Moste Polje, Moste
3 sobe
70.4 m²
195.000 €
7. 12. 2018
3 sobe70.4 m²7. 12. 2018
Večnepremicnine.si21.com
Complain
LJUBLJANA, NOVE JARŠE, KVEDROVA CESTA; posredujemo pri prodaji zelo svetlega 1,5 sobnega stanovanja, ki se nahaja v desetem nadstropju urejenega bloka z dvigalom. Stanovanje je v neposredni bližini BTC-ja. Dodaten opis:stanovanje obsega: hodnik, kopalnico skupaj z WC-ejem, dnevno sobo s kuhinjo in jedilnico ter spalnico. Stanovanje je v celoti obnovljeno in skrbno vzdrževano, v njem ostaja tudi pohištvo. Ogrevanje je daljinsko na vročevod. Ob bloku je veliko zelenih površin. Parkiranje je urejeno pred blokom in bližnji okolici.. Urejena etažna lastnina in brez bremen v ZK. Števci za energente so ločeni, odlična povezava z LPP do centra mesta. V bližini sta vrtec in šola. Prevzem stanovanja po dogovoru. Vabljeni na ogled od ponedeljka do sobote vsi tisti potencialni kupci, ki si želijo stanovati v neposredni bližini BTC-eja, obvoznice in centra prestolnice. Ponudbeni pogoj prodajalca: stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo tako, da kupec plača provizijo v višini 2% plus 22% DDV.
Ljubljana, Moste Polje, Nove Jarše
37.9 m²
128.000 €
7. 12. 2018
37.9 m²7. 12. 2018
Večnepremicnine.si21.com
Complain
Na mirni lokaciji, v Polju, v bližini obvoznice in ostale infrastukture prodamo komplet obnovljeno garsonjero z balkonom in pogledom na park v prvem nadstropju nizkega večstanovanjskega bloka. Garsonjera je sestavljena iz predprostora, v katerem se nahaja kuhinja, kopalnice in osrednjega prostora z izhodom na balkon. Garsonjera je bila komplet obnovljena pred štirimi leti (nova vhodna in notranja vrata, nova okna, komplet kopalnica in kuhinja z vodovodnimi in elektro instalacijami, izvedene instalacije za klimatsko napravo, novi podi). V stanovanju ostane kuhinja narejena po meri, kopalnica z vsemi elementi in pralnim strojem, postelja, sedežna garnitura (po dogovoru) ter omare. Prodaja se komplet opremljena, pripada pa ji tudi shramba v kleti objekta. Na objektu je bila že menjana streha. Mesečni stroški so nizki. Prostor za parkiranje je pred objektom. Stanovanje se nahaja v bližini vse potrebne infrastrukture, kot so vrtec, šola, trgovine, postaja LPP, železniška postaja, avtocestni priključek, pošta, knjižnica,.. V stanovanju je trenutno najemnica, ki bi želela ostati do junija 2019, je pa možen dogovor in vseljivost tudi v treh mesecih. Za več informacij in ogled pokličite Katjo: 040 783 383 ali Karmen: 051 686 320. Pogoj prodajalca je, da si plačilo za posredovanje razdelita s kupcem in sicer na način, da kupec plača 2% + DDV.
Ljubljana, Moste Polje, Polje
31.1 m²
75.000 €
7. 12. 2018
31.1 m²7. 12. 2018
Večnepremicnine.si21.com
Complain
ZA PRENOVO! Prodamo 3 sobno stanovanje (uporabna površina 57,6m2), v stanovanjski stavbi z dvigalom in vso infrastrukturo v bližini (vrtec, osnovna šola, trgovine, LPP postaja itd.). Stanovanje obsega predsobo, dnevno sobo, kabinet, kuhinjo (skupaj z zaprtim balkonom), spalnico, kopalnica s kadjo in wc-jem. Obratovalni stroški znašajo 170 - 240 eur. Parkiranje na parkirišču pred stavbo. Lega Z-JZ. Vseljivo po dogovoru. Vabljeni na ogled! Za nepremičnino še ni bila pridobljena energetska izkaznica. Prodajalec pogojuje sklenitev prodaje z delitvijo plačila provizije posredovanja pri prodaji v višini 4 % plus DDV na način, da kupec plača 1 (polovico) omenjene obveznosti t.j. 2% od končne dogovorjene prodajne cene plus 22 % DDV.
Ljubljana, Moste Polje, Moste
61.27 m²
160.000 €
7. 12. 2018
61.27 m²7. 12. 2018
Večnepremicnine.si21.com
Complain
Na Letališki cesti v poslovni coni oddamo poslovni prostor- pisarno. Pisarna je v izmeri 56,50m2. Možnost preureditve tudi v dve manjši pisarni, v velikosti 31,5m2 ter 25m2. Pisarna se nahaja v pritličju poslovne stavbe. V istem nadstropju ji priapda skupna čajna kuhinja ter ločene sanitarije za moške in ženske. Prostori so klimatizirani. Ogrevanje je na toplovod. Povprečni mesečni stroški so cca. 2,5€ na m2. Parkiranje je brezplačno pred stavbo. Odlična lokacija, blizu obvoznice. V okolici vsa potrena infrastruktura, bari, restavracija, BTC. Odlična poslovna priložbnost. Vabljeni na ogled! Pogoj najema: stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da najemnik plača provizijo v višini ene mesečne najemnine + DDV.
Ljubljana, Moste Polje, BTC
56.5 m²
9 €
7. 12. 2018
56.5 m²7. 12. 2018
Večnepremicnine.si21.com
Complain
LJUBLJANA,MOSTE,BTC; posredujemo pri prodaji opremljenih pisarn v poslovni zgradbi na Letališki cesti 33. Pisarne so v 4. nadstropju s samostojnim vhodom. Razpored pisarn: sprejemnica - tajništvo, 2 sejni sobi, pisarna za vodstvo družbe in tri ločene pisarne, ki so med seboj povezane. Površina 160 m2 nudi prostor za 14 do 18 delovnih mest. Dodaten opis: Pisarne so bile v celoti obnovljene leta 2006, so skrbno vzdrževane in ohranjene, uporabne so brez predhodne obnove. Nahajajo se v zgradbi z receptorjem ter 24 urnim varovanjem. Poleg samostojne enote je na voljo souporaba čajne kuhinje in sanitarij. Pisarne so izredno svetle z razgledom na Posavsko hribovje. Odlična je tudi dostopnost saj je oddaljenost od avtoceste - vzhodne obvoznice le slabih 300 m. V neposredni bližini je avtobusna postaja za LPP št. 27. Ogrevanje je na toplovod, vgrajene so klima naprave, na voljo je internet preko optične povezave. Povprečni obratovalni stroški znašajo 3,00 EUR/m2 in predstavljajo vse stroške v zvezi z uporabo prostorov razen stroškov internetnega operaterja. Pred zgradbo je veliko brezplačno parkirišče za lastnike zgradbe in zaposlene. Vabljeni na ogled po predhodnem dogovoru. Prostori so na voljo takoj po plačilu celotne kupnine. Kupec plača 2% provizijo od prodajne vrednosti plus 22% DDV.
Ljubljana, Moste Polje, Moste
160 m²
1.450 €
8. 12. 2018
160 m²8. 12. 2018
Večnepremicnine.si21.com
Complain
Prodamo montažen premičen kompleks (zabojnik) na vidni in frekventni lokaciji. Lokal je trenutno v obratovanju in ustvarja v povprečju od 6.000-8.000€ prometa na mesec ob upoštevanju, da je trenutno odprt le med 10.00 in 16.00 uro. Možen obratovalni čas pa je sicer 24h/7 vse dni v tednu. Ima vsa potrebna dovoljenja za pripravo hrane in se prodaja vključno z vsemi aparati ter opremo (profesionalni plinski štedilnik, dvovratni hladilnik, profesionalno korito, konvektomat pečica, pomivalni stroj, hladilni pult in hlajeni bar, 2x hladilnik, 4x notranja miza s 4x stoli, 9x zunanja miza s 4x stoli, alarm, itd.). Zabojnik stoji na zemljišču (500 m2), ki je v dolgoročnem najemu. Ogrevanje je urejeno z vpihovanjem toplega zraka, lokal pa ima generalno minimalne stroške. Razporeditev prostorov obsega kuhinjo s pripravljalnico (25 m2), jedilnico ter izdajno kuhinjo (30 m2), notranje ogrevano priročno skladišče z garderobo (15 m2) in zunanje pokrito skladišče (74 m2). Na voljo takoj, vabljeni k ogledu! Za nepremičnino še ni bila pridobljena energetska izkaznica. Prodajalec pogojuje plačilo provizije posredovanja v višini 4 % plus DDV na način, da kupec plača polovico omenjene obveznosti t.j. 2% plus DDV od pogodbeno dogovorjene cene.
Ljubljana, Moste Polje, Moste
144 m²
139.000 €
8. 12. 2018
144 m²8. 12. 2018
Večnepremicnine.si21.com
Complain
Prisrčno stanovanje s pozitivno energijo 43m2 v drugem nadstropju urejene stanovanjske stavbez obnovljeno streho in fasado v mirni okolici na dostopni lokaciji v ulici Vide Pregarčeve v Mostah. Stanovanje je izjemno prijetno in svetlo, razteza se po celotni širini stavbe in je orientirano v treh smereh: S-J-V. Tloris je izredno funkcionalno zasnovan in obsega: hodnik, simpatično urejeno kuhinjo z jedilnim kotom, dnevno sobo, spalnico in kopalnico z oknom in dnevno svetlobo. V kletni etaži se nahaja prostorna shramba, ki meri 7m2. Stanovanje je bilo pred leti v celoti obnovljeno, zamenjane instalacije, okna in vrata, prenovljena kopalnica in kuhinja. V stanovanju so vsi priključki, internet-optika, ogrevanje je daljinsko, voda na električni bojler. Stanovanjska stavba brez dvigala je urejena in vzdrževana. Leta 2006 sta bili obnovljeni streha in fasada. V stavbi je tudi kolesarnica . Parkiranje je možno z dovolilnico v okolici objekta Lokacija je odlična, ker omogoča hiter in enostaven dostop do centra mesta ter obvoznice. V bližnji okolici se nahaja vsa potrebna infrastruktura: vrtec,osnovna šola, gimnazija Moste, otroško igrišče, pošta, trgovine, banka, tržnica Moste, LPP več linij, kulturni dom Španski borci, Univerzitetni klinični center z vsemi zdravstvenimi ustanovami ter lepe sprehajalne poti. Svetlo stanovanje s pozitivno energijo je odlična priložnost za posameznika, par ali tričlansko družino, pa tudi kot donosna naložba . Ponudbeni pogoj prodajalca je , da se plačilo za opravljeno storitev posredovanja razdeli tako, da ob nakupu kupec prevzame plačilo v višini 2% od dogovorjene prodajne vrednosti. Vabljeni k ogledu.
Ljubljana, Moste Polje, Moste
43 m²
132.000 €
29. 11. 2018
43 m²29. 11. 2018
Večnepremicnine.si21.com
Complain
PRILOŽNOST ZA INVESTITORJE! V Novem Polju, na zemljišču v velikosti 1300m2, prodamo prostorno meščansko hišo/vilo, zgrajeno leta 1930 z obratujočim lokalom z lepim vrtom. Lokal je že 10 let oddan istemu najemniku in ta ima željo tam ostati. Hiša ima tri etaže po 100m2, od tega je v pritličju lokal, zgornja dva nadstropja pa sta do sedaj služila v stanovanjske namene, se pravi dva meščanska stanovanja v velikosti 100m2, visoki stropovi itd. V hiši so tudi prostorni kletni prostori v velikosti cca 80m2. Poleg hiše je travnik (zazidljiv) v velikosti 322m2 in obratujoča pizzeria za dostavo (najemniki že 15 let) in ravno tako željo tam ostati. Ogrevanje hiše je na olje, v bližini je vsa potrebna infrastruktura, LPP, šola, vrtec itd. Vsa dokumentacija je urejena in na vpogled. Vabljeni na ogled! Pogoj nakupa: stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da kupec plača provizijo v višini 2% +DDV.
Ljubljana, Moste Polje, Polje
380 m²
448.000 €
27. 11. 2018
380 m²27. 11. 2018
Večnepremicnine.si21.com
Complain
V Ljubljani v predelu Štepanjskega naselja, posredujemo pri prodaji prijetnega, svetlega enosobnega stanovanja, leto izgradnje stolpnice je 1978. Bruto izmera stanovanja po GURS-u 42,9m2 neto 40,8m2. Nahaja se v 11. nadstropju in ima čudovit razgled na Golovec in Ljubljano - zahodna lega. Stanovanje obsega; predsobo, prostorno kopalnico s kadjo, kuhinjo, dnevno/nočno sobo z izhodom na zastekljen balkon (po Gurs-u 4,30m2). Ima tudi pripadajočo klet/shrambo GURS 3,20m2. Prenovljen je bil leta 2010. Celotna kopalnica, nov linolej v predsobi in kuhinji, zbrušen in na novo lakiran parket v bivalni sobi, novo okno v kuhinji. Vseljivo v mesecu in pol, oprema po dogovoru. Trenutno pa je v stanovanju najemnik. Vljudno vabljeni na ogled, (popoldne med 15:00 in 16:00 uro, oziroma po dogovoru tudi opoldne). Pogoj nakupa: stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da kupec plača provizijo v višini 2% +DDV.
Ljubljana, Moste Polje, Štepanjsko naselje
1 soba
40.8 m²
125.000 €
16. 11. 2018
1 soba40.8 m²16. 11. 2018
Večnepremicnine.si21.com
Complain
Rožičeva, bližina Kajuhove in Šmartinske, prodamo svetlo 2 sobno stanovanje v urejenem nizkem bloku, z balkonom in dvema shrambama. Stanovanje se nahaja v 3. nadstropju objekta brez dvigala. Prijetno in svetlo stanovanje obsega: predsobo, kuhinjo z jedilnico, dnevno sobo, spalnico in kopalnico. Pripadata mu 2 shrambi v kleti v izmeri 1,90 in 3,50 m2, ter souporaba skupne kolesarnice in parkirišč pred blokom. Nahaja se na mirni in zeleni lokaciji. Možen je tudi odkup garaže za cca 9.000 EUR. Lega stanovanja je vzhodna in je izredno svetlo. Stanovanje ima novejša okna l. 2008, ostalo je prvotno, vendar lepo ohranjeno. Zaželjena je prodaja s pohištvom. CK toplovod, KTV, optika in domofon. V neposredni bližini se nahaja vrtec, 800 m do OŠ, do MMP 50 in 100 m. Blizu centra in blizu nakupovalnega središča BTC. ZK brezhibno in nizki obratovalni stroški. Vabljeni na ogled! radiatorsko ogrevanje toplovod domofon optika kabelska televizija kabelski internet balkon shramba v kleti zemljiška knjiga
Ljubljana, Moste Polje
2 sobi
55.3 m²
145.000 €
15. 11. 2018
2 sobi55.3 m²15. 11. 2018
Večsonce-nepremicnine.si
Complain
V Zalogu na mirni lokaciji prodamo lepo garsonjero na mirni lokaciji s pogledom na zelenje v bloku brez dvigala. Obsega vhod, hodnik, kopalnico, kuhinja z jedilnico in izhod na balkon. Shramba je v kleti. Parkiranje je možno na skupnih parkiriščih v okolici bloka; v kratkem bo zgrajena zapornica, tako da bodo lahko parkirali samo lastniki; možen nakup parkirišča v garaži. Ogrevanje na etažno plinsko peč; nizki stroški bivanja. Internet-optika. Vabljeni k ogledu in nakupu. Prodajalec pogojuje sklenitev prodaje z delitvijo plačila provizije posredovanja pri prodaji v višini 4 % plus DDV na način, da kupec plača 1 (polovico) omenjene obveznosti t.j. 2% od končne dogovorjene prodajne cene plus 22 % DDV.
Ljubljana, Moste Polje, Zalog
35 m²
3.214 €
30. 11. 2018
35 m²30. 11. 2018
Večnepremicnine.si21.com
Complain
Izredno lepo in svetlo stanovanje v mirnem in urejenem naselju stanovanjskih blokov, optika, klima, dobra razporeditev prostorov (predsoba, kuhinja z jedilnico, dnevna soba z balkonom, spalnica, kopalnice s sanitarijami, shramba v kletnih prostorih), med leti 2010 in 2016 v celoti prenovljeno, v bližini vsa infrastruktura - šola, vrtec, avt. postaja, trgovine, vpisano v zemljiško knjigo Dodatni opis: Izredno lepo in svetlo stanovanje, ki je v zadnjih letih dobilo novo podobo s popolno renovacijo . Nahaja se v mirnem in urejenem naselju stanovanjskih blokov v bližini btc-ja in vse ostale infrastrukture (šola, vrtec, avt. postaja, trgovine). V okolici tudi zelene površine v obliki parkov. Dobra razporeditev prostorov: predsoba kuhinja in jedilnica dnevna soba s prehodom na balkon spalnica kopalnica s sanitarijami shramba v kletnih prostorih Stanovanje je bilo med leti 2010 in 2016 v celoti renovirano. Najprej kuhinja, kopalnica, vrata in okna. Kasneje pa še dnevna soba, spalnica in predsoba. Na novo vgrajena je tudi klimatska naprava in optika . Parkiranje je urejeno v okolico bloka. Stanovanje je vpisano v zemljiško knjigo.
Ljubljana, Moste Polje, Nove Jarše
2 sobi
44.2 m²
130.000 €
15. 11. 2018
2 sobi44.2 m²15. 11. 2018
Večnepremicnine.si21.com
Complain
Urejene pisarni na Letališki cesta, blizu obvoznice se nahajajo v poslovnem objektu, v nadstropju. Prosotor obsega dve pisarni - 40,75m2 in 33,8m2 (možen najem manjše kvadrature) - ena ima nadsvetlobo , ena ima okna orientirana na Vzhod, skupne sanitarije in čajna kuhinja. Parkiranje pred objektom ali v neposredni bližini. Najemodajalec pogojuje sklenitev najema z delitvijo plačila provizije za posredovanje v višini dveh mesečnih bruto najemnin plus DDV na način, da najemnik plača 1 (polovico) omenjene obveznosti t.j. znesek enomesečne končne dogovorjene bruto najemnine plus 22 % DDV.
Ljubljana, Moste Polje, BTC
74.55 m²
730 €
16. 11. 2018
74.55 m²16. 11. 2018
Večnepremicnine.si21.com
Complain
Dvoinpolsobno stanovanje, 44 m2 , Lj. Center Na odlični lokaciji na Povšetovi ulici prodamo svetlo in moderno opremljeno dvoinpolsobno stanovanje, zgrajeno l. 1968, ki se nahaja v 1. nadstropju urejenega objekta brez dvigala. Stanovanje je bilo v celoti adaptirano l. 2015, na objektu je bila zamenjana streha l. 2010, obnova fasade pa je predvidena za l. 2019. Površina Stanovanje obsega skupno 52, 5 m2 površine, od tega je 44 m2 uporabne površine, 4 m2 kleti in 4, 5 m2 zastekljenega balkona. Razporeditev in lega Klimatizirano stanovanje ima zelo funkcionalno izkoriščen tloris. Sestavljeno je iz hodnika, kuhinje z jedilnico ter dnevno sobo, otroške sobe, spalnice ter kopalnice. Oprema in prenova Stanovanje je bilo v celoti adaptirano l. 2015. Prodaja se opremljeno. Parkirno mesto / garaža Parkiranje je urejeno pred objektom za zapornico. Priključki Internet – optika. Ogrevanje – daljinsko ogrevanje. Lokacija in infrastruktura Objekt se nahaja v mirni in urejeni soseski, hiter dostop do centra kot tudi do vse za udobno bivanje potrebne infrastrukture. Prodajni pogoj: kupec plača provizijo v višini 2% + DDV od pogodbeno dogovorjene vrednosti stanovanja.
Ljubljana, Moste Polje, Moste
44 m²
183.750 €
6. 12. 2018
44 m²6. 12. 2018
Večnepremicnine.si21.com
Complain
Prijetno duplex stanovanje (61m2 plus mansarda) v hiši, blizu centra mesta in BTC-ja. Stanovanje obsega predprostor, koplanico, dve sobi (S in J lega), dnevni prostor s kuhinjo (Z lega) ter v zgornjem delu (max višina je 180 cm) spalni ali delovni prostor. Hiša se bo uredila, in sicer fasada, streha, dvorišče s fasado - v ceno stanovanja je že všteta omenjena investicija. Prodajalec pogojuje sklenitev prodaje z delitvijo plačila provizije posredovanja pri prodaji v višini 4 % plus DDV na način, da kupec plača 1 (polovico) omenjene obveznosti t.j. 2% od končne dogovorjene prodajne cene plus 22 % DDV.
Ljubljana, Moste Polje, Zelena jama
76 m²
154.900 €
15. 11. 2018
76 m²15. 11. 2018
Večnepremicnine.si21.com
Complain
LJUBLJANA – POLJE- 4 sobno, duplex stanovanje z garažo in s parkirnim mestom ob stavbi V večstanovanjski hiši, zgrajeni leta 1903 v Polju prodamo 4 sobno, duplex stanovanje, ki meri 82m2 bruto površine. Stanovanje je delno mansardno in obsega: predsobo, dnevno sobo s kuhinjo in kopalnica z wcjem. Iz hodnika so stopnice v zgornje nadstropje, kjer so še tri sobe. Objekt je v celoti obnovljen leta 2009, kot tudi stanovanje. Praktično zamenjano vse : fasado, streha, okna, notranja in vhodna vrata, tudi od znotraj - napeljave, predvsem električna napeljava, plinska napeljava, vodovod napeljava, komunalne cevi... Stanovanju pripada tudi parkirno mesto ob stavbi. Zraven se prodaja tudi garaža v izmeri 22m2 z gradbenim dovoljenjem, ki se trenutno uporablja kot garsonjera. Vpisano v ZK, etažirano. Vabljeni k ogledu. Cena: 199.000 EUR Koda: K63 Zaračunamo posredniško storitev v višini 4%+DDV, na način, da se provizija enakovredno deli med prodajalca in kupca (2%+2%+DDV). Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.
Moste-Polje Polje,MO Ljubljana
82 m²
199.000 €
3. 12. 2018
82 m²3. 12. 2018
Večsalomon.si
Complain
Enosobno stanovanje, 31 m2 , Lj. Vevče Na odlični lokaciji na Papirniškem trgu prodamo svetlo enosobno stanovanje, zgrajeno l. 1972, ki se nahaja v visokem pritličju urejenega objekta brez dvigala. Stanovanje je bilo v celoti adaptirano l. 2006, na objektu je bila zamenjana streha l. 2002. Površina Stanovanje obsega skupno 41, 7 m2 površine, od tega je 31 m2 uporabne površine, 6 m2 kleti in 4, 5 m2 balkona. Razporeditev in lega Stanovanje sestoji iz hodnika, kuhinje z jedilnico ter dnevnim prostorom z izhodom na balkon in kopalnice. S predelno steno je možno pridobiti ločeno spalnico. Oprema in prenova Stanovanje je bilo v celoti adaptirano l. 2006. Prodaja se opremljeno. Parkirno mesto / garaža Parkiranje je urejeno pred objektom. Priključki Internet – optika. Ogrevanje – plin. Lokacija in infrastruktura Objekt se nahaja v mirni in urejeni soseski, hiter dostop do obvoznice kot tudi do vse za udobno bivanje potrebne infrastrukture. Prodajni pogoj: kupec plača provizijo v višini 2% + DDV od pogodbeno dogovorjene vrednosti stanovanja.
Ljubljana, Moste Polje, Polje
1 soba
31 m²
116.000 €
6. 12. 2018
1 soba31 m²6. 12. 2018
Večnepremicnine.si21.com
Complain
Opis Trisobno stanovanje, 73, 41 m2 , Lj. Fužine Na odlični lokaciji na Brodarjevem trgu prodamo svetlo in moderno opremljeno trisobno stanovanje, zgrajeno l. 1981, ki se nahaja v 8. nadstropju urejenega objekta z dvigalom. Stanovanje je bilo v celoti adaptirano l. 2012, na objektu pa je bila zamenjana streha l. 2013. Površina Stanovanje obsega skupno 73, 41 m2 površine, od tega je 68, 41 m2 uporabne površine ter 5 m2 kleti. Razporeditev in lega Klimatizirano stanovanje ima zelo funkcionalno izkoriščen tloris. Sestavljeno je iz hodnika, kuhinje z jedilnico, dnevne sobe, otroške sobe, spalnice ter kopalnice. Balkon je predelan v del dnevne sobe. Oprema in prenova Stanovanje je bilo v celoti adaptirano l. 2012. Prodaja se z opremo, razen otroške sobe. Parkirno mesto / garaža Parkiranje je urejeno v okolici objekta. Priključki Internet – optika. Ogrevanje – toplarna. Lokacija in infrastruktura Objekt se nahaja v mirni in urejeni soseski, hiter dostop do obvoznice kot tudi do vse za udobno bivanje potrebne infrastrukture. Prodajni pogoj: kupec plača provizijo v višini 2% + DDV od pogodbeno dogovorjene vrednosti stanovanja. klima optika dvigalo
Ljubljana, Moste Polje, Fužine
73.41 m²
190.000 €
3. 12. 2018
73.41 m²3. 12. 2018
Večmreza.com
Complain
Opis Štirisobno stanovanje, 92 m2, Ljubljana Fužine, Chengdujska V objektu zgrajenem l.1986, na Chengdujski ulici v Ljubljani na Fužinah, prodamo štirisobno stanovanje, ki se nahaja v 3/4 nadstropju. V objektu ni dvigala. Nahaja se v neposredni bližini trgovin, šole, vrtca, srednje šole, LPP in vse ostale infrastrukture, ter je tako odlična priložnost za nakup. Mirna in urejena okolica. V bližini zelenih in sprehajalnih površin (PST), zagotavlja prijetno in kakovostno bivanje. Dobra prometna povezava. Površina Stanovanje ima neto površino 88 m2 in 4m2 balkon. Pripada mu še shramba v kleti v izmeri cca 4m2. Razporeditev in lega Stanovanje obsega predsobo, kopalnico z ločenim wc-jem, velik in svetel dnevni prostor skupaj s kuhinjo in jedilnico ter tri ločene sobe. Stanovanje ima balkon J lego, ter je zelo svetlo. Oprema in prenova Stanovanje se prodaja opremljeno, oz. po dogovoru. Objekt v katerem se stanovanje nahaja je vzdrževan, soseska je urejena. Streha je bila menjana l. 2016. Stanovanje je lepo vzdrževano. Ima klimatsko napravo. Parkirno mesto / garaža Stanovanju sicer ne pripada lastno parkirno mesto, vendar je vedno dovolj parkirnih mest na parkirišču pred blokom. Priključki Internet – optika, ogrevanje toplarna. Nizki obratovalni stroški. Lokacija in infrastruktura Objekt se nahaja ob obroču mestne obvoznice. V bližini je vsa potrebna infrastruktura za udobno in sproščeno bivanje (zdravstveni dom, knjižnica, osnovna šola, vrtec, fakultete, pošta, lekarna, banke, trgovine, gostinski lokali, sprehajalne in zelene površine). Odlična lokacija nudi hiter dostop do nakupovalnih središč kot tudi do centra mesta. Pravno stanje Vpisano v ZK in bremen prosto. Vseljivo po dogovoru. Pogoj nakupa: stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo tako, da kupec plača provizijo v višini 2% + DDV. Vabljeni na ogled!
Ljubljana, Moste Polje, Fužine
92 m²
257.000 €
16. 11. 2018
92 m²16. 11. 2018
Večmreza.com
Complain
Opis Štirosobno, dupleks, 12/12 nad., Fužine, Brodarjev trg V objektu zgrajenem l. 1981 na Brodarjevem trgu prodamo štirisobno dupleks stanovanje v zadnjem, 12.nadstropju objekta z dvigalom. Površina Stanovanje obsega 82 m2 bivalne površine, 5.40 m2 balkona in 4.60 m2 kleti. Razporeditev prostorov Stanovanje obsega v spodnji etaži predsobo, kopalnico, dnevno sobo, kuhinjo, spalnico in otroško sobo, v nadstropju pa spalnico ( z inštalacijami za kuhinjo) in wc. Oprema in prenova Stanovanje je v prvotnem stanju in je potrebno prenove. Parkirno mesto / garaža Parkiranje je možno v okolici objekta, kjer je zadostno število parkirnih mest. Priključki Internet – optika. Ogrevanje – toplovod. Lokacija Objekt se nahaja v neposredni bližini celotne infrastrukture (šola, vrtec, trgovine, pekarne, zdravstveni dom, banka, pošta, LPP, itd.). Dostop do obvoznice je enostaven in hiter. Pravno stanje Vpisano v ZK. Vabljeni na ogled!
Ljubljana, Moste Polje, Fužine
92.2 m²
185.200 €
16. 11. 2018
92.2 m²16. 11. 2018
Večmreza.com
We at Flatfy use cookies to improve quality of your overall browsing experience. By using our services you agree to our use of cookies.Learn more