Prodamo starejšo počitniško hišo s pridobljenim gradbenim dovoljenjem za spremembo namembnosti obstoječe počitniške hiše v stanovanjski objekt. Objekt se nahaja na svetlem zemljišču z izjemnim razgledom na Ljubljano in okolico. Zemljišče je izjemno svetlo in leži ob gozdu, slabih 10 min od Ljubljanske obvoznice. Obstoječ objekt je priključen na električno omrežje, vodovodnega omrežja še ni, se pa pričakuje priključitev v bližnji prihodnosti. ZK bremen prosto. Za nepremičnino še ni bila pridobljena energetska izkaznica. Prodajalec pogojuje sklenitev prodaje z delitvijo plačila provizije posredovanja pri prodaji v višini 4 % plus DDV na način, da kupec plača 1 (polovico) omenjene obveznosti t.j. 2% od končne dogovorjene prodajne cene plus 22 % DDV.
Ljubljana, okolica, Toško Čelo
80 m²
380.000
17. 6. 2017
Večnepremicnine.si21.com
opis: LJUBLJANA, VIČ; posredujemo pri prodaji vrstne hiše v neposrednji bližini Nove Grbine. V nizkem pritličju je garaža in 4 manjši ločeni prostori ( shramba, pralnica-sušilnica, prostor za rekreacijo). V visokem pritličju je vhod, hodnik, kuhinja z jedilnico, dnevna soba in WC. V nadstropju je spalnica z izhodom na večji balkon, kabinet ter kopalnica. V mansardi je še neizdelan prostor primeren za dodatne spalnice ali večji odprti prostor za različno uporabo: atelje, prostor primeren za delo od doma.... Ogrevanje je CK na mestni plin, plin je napeljan v kuhinji, uporablja se ga za ogrevanje sanitarne vode. Vsa okna so bila zamenjana leta 2013 - PVC z dvoslojno zasteklitvijo. Hiša je potrebna obnove, priporoča se dodatna izvedba toplotne izolacije. Za hišo je prostor za manjši zelenjavni vrtiček, zelenico. V neposrednji bližini je vrtec, šola, avtobusna postaja LPP št. 14, trgovina, pošta,banka, bližina rekreacijskega centra,do obvoznice je cca 4 minute vožnje, do centra mesta je 15 minut peš hoje. Odlična lokacija za izlete: Toško čelo, Mostec, živalski vrt. Vabljeni na ogled po predhodnem dogovoru od ponedeljka do sobote vsi tisti, ki si želite v kratkem času po svojih načrtih prenoviti topel dom na odlični lokaciji Prodajalčev ponudbeni pogoj: plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec prevzame del plačila v višini 2% + DDV od dosežene prodajne cene nepremičnine!
Ljubljana, Vič Rudnik
170 m²
265.000
20. 4. 2018
Večsvet.si
LJUBLJANA, VIČ; posredujemo pri prodaji vrstne hiše v neposrednji bližini Nove Grbine.V nizkem pritličju je garaža in 4 manjši ločeni prostori ( shramba, pralnica-sušilnica, prostor za rekreacijo). V visokem pritličju je vhod, hodnik, kuhinja z jedilnico, dnevna soba in WC. V nadstropju je spalnica z izhodom na večji balkon, kabinet ter kopalnica.V mansardi je še neizdelan prostor primeren za dodatne spalnice ali večji odprti prostor za različno uporabo: atelje, prostor primeren za delo od doma....Ogrevanje je CK na mestni plin, plin je napeljan v kuhinji, uporablja se ga za ogrevanje sanitarne vode. Vsa okna so bila zamenjana leta2013 - PVC z dvoslojno zasteklitvijo. Hiša je potrebna obnove, priporoča se dodatna izvedba toplotne izolacije. Za hišo je prostor za manjši zelenjavni vrtiček, zelenico.V neposrednji bližini je vrtec, šola, avtobusna postaja LPP št. 14, trgovina, pošta, banka, bližina rekreacijskega centra, do obvoznice je cca 4 minute vožnje, do centra mesta je 15 minut peš hoje. Odlična lokacija za izlete: Toško čelo, Mostec, živalski vrt. Vabljeni na ogled po predhodnem dogovoru od ponedeljka do sobote vsi tisti, ki si želite v kratkem času po svojih načrtih prenoviti topel dom na odlični lokacijiProdajalčev ponudbeni pogoj: plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec prevzame del plačila v višini 2% + DDV od dosežene prodajne cene nepremičnine!
Ljubljana Vič Brdo,Osrednjeslovenska
170 m²
265.000
28. 4. 2018
Večbolha.com
We at Flatfy use cookies to improve quality of your overall browsing experience. By using our services you agree to our use of cookies.Learn more