Pozdravljeni Tokrat vam predstavljam enosobno stanovanje na Limbuški cesti v Mariboru! KJE: V bližini stanovanja so še AC priključek, vrtec in avtobusna postaja, ki je od stanovanja oddaljena zgolj 10m. Ugodno prodamo 1-sobno stanovanje v Mariboru, Limbuška cesta. Stanovanje obsega kuhinjo z bivalnim prostorom, spalnico in spalnico. Poleg bivalnih prostorov, k stanovanju pripadata manjša klet in parkirno mesto za 1 vozilo. Možnost nakupa dodatnega lastniškega parkirnega mesta, cena katerega znaša 5.000 EUR. Stanovanje ni bilo še nikoli vseljeno in se nahaja v prenovljeni hiši. Hiša je bila obnovljena leta 2010, in sicer so bile zamenjane instalacije, okna in streha. Stanovanje se nahaja ob glavni cesti, kar je velika prednost, saj omogoča hiter dostop do centra mesta, občinskih uradov, pošte, banke, zdravstvenega doma in nakupovalnih centrov. Vsi zainteresirani vabljeni na ogled. Za dodatne informacije in ogled pokličite 051/384-838.
Maribor Limbuš,Podravska
1 soba
33.6 m²
44.000
22. 6. 2018
Večbolha.com
Podravska, Maribor, Studenci
50
22. 6. 2018
Večatrium.si
Podroben opis nepremičnine V Mariboru prodamo krajno vrstno hišo - trojček. Gradnja hiše je bila zaključena v letu 2018. Ogrevanje je talno preko lastne plinske peči Vaillant (tudi topla voda). Izolacijska fasada je 10 cm, stavbno pohištvo je PVC - termopan. Hiša zajema štiri sobe in teraso. Uporabne površine je 135,1 m2 od tega je zunanja terasa v velikosti 17,9 m2. V pritličju se nahaja predprostor, velik dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico in WC. V nadstropju so poleg kopalnice z WCjem še tri sobe. Okolica je urejena, parcela meji na zelenico z igrali. V neposredni bližini je vsa potrebna infrastruktura. Vsaki od enot pripada eno parkirno mesto, dve sta skupni. Na tleh sta položena hrastov parket in keramika. Priporočamo nakup vsem, ki si želijo nov, kvaliteten dom. Vpisano v ZK, prosto bremen in z uporabnim dovoljenjem. Naprodaj so tri enote, link do ostalih dveh: *** ***
Podravska, Maribor, Tezno
135.1 m²
164.900
22. 6. 2018
Večmojikvadrati.com
2 sobi
57 m²
56.000
Včeraj ob 9:31
Večbolha.com
Koroška cesta, MB - center, ob Dravi, delno obnovljeno 2017, možno preurediti v 2.5 sobno, odlična razporeditev, zelo velika okna, pogled na park - mirna stran bloka, daljinsko ogrevanje, S-V lega, kalorimeri na radiatorjih, stroški so po porabi - nizki, vmesno stanovanje, zagotovljen parking pred vhodom na zapornico, 1. nadstropje, DVIGALO , obnovljena fasada, balkon (4x1.5m), shramba v kleti, delno opremljeno. Oprema všteta v ceno: kuhinja z belo tehniko, spalnica, kopalniško pohištvo. Priporočam za investicijo! Mikrolokacija zelo zanimiva za oddajo. --- HIŠA NEPREMIČNINE 1 d.o.o. - Poslovna enota MARIBOR Za dodatno posredovanje podatkov o predmetni nepremičnini smo dosegljivi v poslovni enoti MARIBOR, Tržaška c. 40 (pri Petrolu za Štajerskim avto domom), oz. pokličite na tel. 01/256 37 50, sprejemna pisarna družbe HIŠA NEPREMIČNINE 1 d.o.o., in se dogovorite za sestanek z nepremičninskim posrednikom. Pred PRODAJO vaše nepremičnine pokličite tel. 01/256 37 50 in se dogovorite za termin z našimi nepremičninskimi strokovnjaki, ki so vam na voljo za vsa vprašanja - posvet pred prodajo. (BREZPLAČNO) Hvala za zaupanje, se priporočamo !
Maribor Center
73.8 m²
89.990
21. 6. 2018
Večhisanepremicnine.si
Pozdravljeni, predstavljamo vam zemljišče primerno za gradnjo stanovanjskih objektov na odlični lokaciji v Mariboru. KJE: Studenci - Maribor OBJEKTIVNI PODATKI: Zemljišče v skupni izmeri 3210 m2 (zajema združeni zemljišči površin 1830 m2 in 1380 m2) se nahaja v naselju stanovanjskih hiš. Parcela je popolnoma ravna, dostop je iz javne ceste. Vodna infrastruktura, vodovod, kanalizacija , elektrika itd. so v neposredni bližini vzdolž javnih poti. Sama lokacija je zelo privlačna, in sicer izven neposrednega mestnega vrveža, a hkrati v bližini vse pomembnejše infrastrukture in centra mesta, bližina železniške poti. DODATNO: primerno za investicijo, posest se lahko odmeri po želji kupca (zaželjeno pa je, da se proda v celoti ali po že odmerjenih parcelah), cena ni zadnja, končna cena v dogovoru s kupcem Vaš Atrium nepremičnine.
Podravska, Maribor, Studenci
160.500
22. 6. 2018
Večnepremicnine.si21.com
ZA TISTE , KI SI ŽELIJO ŽIVETI V NARAVI AGENTI NEPREMIČNINE PRODAJAMO : Hišo K+P+M v Kamnici natančneje le nekaj minut iz Kamnice v površini 313,3 m2 – uporabne površine 228 m2. Ob hiši vam daje svobodo 954 m2 ravnega zemljišča. Nepremičnina je novejše klasične gradnje (2005) , obnovljena v letu 2007. Ogrevanje je na olje. RAZPOREDITEV PROSTOROV: Večji predprostor z izhodom na zunanjo zelenico, kuhinjo povezano z jedilnico in dnevno odkoder imamo izhod ponovno v predprostor in po hodniku do kopalnice ter WC. Leseno stopnišče nas vodi v mansardo kjer se nahajajo ena spalnica z garderobo, dve otroški sobi, velika kopalnica z dvojnim umivalnikom,bidejem, kadjo in WC. Iz hiše dostopamo v klet po stopnišču, ki nas prevede v večji prostor , kotlovnico ter klasično shrambo. V klet je dostop tudi iz zunanje strani. V kuhinji,kopalnici,kleti in avli je položena keramika; dve sobi laminat; dve sobi pluta; Jedilnica ter dnevna soba parket; Stene opleski. Nepremičnina pri prodaji ostaja delno opremljena. Kanalizacija je v teku, predviden priklop je v naslednjem letu ali leto po tem. Odzunaj se vam ponuja možnost ,da svoje prevozno sredstvo spravite pod streho saj je narejen nadstrešek za 4 osebna vozila. Do nepremičnine je urejen asfaltni dovoz, 300m makadama. Na parceli je tudi »kotiček za druženje ob večerih« ob žaru. Odlična povezava za šolo, vrtec, pošto, trgovino ter za avtobusno postajo v Kamnici. Za ogled in več informacij sem vam z veseljem na voljo na telefon 040 886 580 ali na mail *** Pomagamo Vam urediti financiranje in posredujemo pri prodaji vaše nepremičnine! www.agenti-nep.si
Podravska, Maribor okolica
313.3 m²
160.000
21. 6. 2018
Večagenti-nep.si
Podroben opis Oddamo 2-sobno stanovanje v Mariboru, Limbuška cesta. Stanovanje obsega bivalni prostor s kuhinjo, kopalnico, spalnico, shrambo in balkon. Prostori so opremljeni kot je vidno na slikah, manjkajočo opremo si najemnik priskrbi sam. Stanovanju pripada parkirno mesto za 1 vozilo. Na voljo je tudi dodatno parkirno mesto, ki ga lahko najamete, najemnina za katerega znaša 20€/mesec. Stanovanje se nahaja ob glavni cesti, kar omogoča hiter dostop do centra mesta, pošte, občinskih uradov, trgovskih centrov in drugih aktivnosti. V bližini stanovanja se nahajajo vrtec, avtobusna postaja, ki je od hiše oddaljena 10m in avtocesta. Stanovanje se nahaja v prenovljeni hiši in ni bilo še nikoli vseljeno. Hiša je bila prenovljena leta 2010, in sicer so bile zamenjane intalacije, okna in streha. Vsi zainteresirani vabljeni na ogled. Za dodatne informacije in ogled pokličite na 041/889-121, Jan. Pogoj za najem stanovanja je plačilo prve najemnine in varščine v višini dveh mesečnih najemnin. Najemnikom, ki bodo lepo skrbeli za stanovanje, nudimo popust. Popust nudimo tudi najemnikom, ki bodo dlje časa bivali v stanovanju.
Podravska, Maribor, Studenci
53.3 m²
330
22. 6. 2018
Večnepremicnina.si
Na odlični lokaciji v Mariboru, v neposredni bližini Ekonomske srednje šole in Ekonomske fakultete, se v 3. nad. lepo vzdrževane večstanovanjske meščanske hiše oddaja popolnoma opremljeno 1-sobno stanovanje, z lastnim parkirnim prostorom. Svetlo, sveže in lepo razporejeno stanovanje, je pripravljeno za takojšnjo vselitev. V opremo vključen tudi pralni stroj in vsi gospodinjski aparati ter pohištvo. Stanovanje ima vgrajeno tudi delujočo klima napravo, za uporabo kot hlajenje ali ogrevanje. Lega stanovanja je zahodna in zelo mirna. Dvigala ni. Ob stanovanjski stavbi je čudovit zelen park in v okolici možnost sprostitve v naravi (mestni park, Kalvarija, Piramida). Neposredna bližina mesta ponuja vso infrastrukturo, prav tako je le 200 m od lokacije železniška postaja. Cena: 290 EUR/mesec + nizki obratovalni stroški. Ob sklenitvi najemne pogodbe, najemnik plača stroške najemnine za prvi mesec, dve varščini, v višini mesečne najemnine ter provizijo nepremičninski agenciji, v višini ene najemnine (290 eur). Stanovanje je primerno za posameznike, par, dijake ali študente. Vabljeni na ogled. Za dodatne informacije sem vam na voljo na telefonski številki 040/610-483 ali mailu: *** Anja Semenič, nepremičninska posrednica z licenco
Podravska, Maribor
1 soba
31.8 m²
290
21. 6. 2018
Večagenti-nep.si
Podroben opis nepremičnine Trisobno, prostorno stanovanje v prelepi meščanski hiši tik ob mestnem parku – EKSKLUZIVNO prodamo! Stanovanje se nahaja v visokem pritličju stanovanjske hiše ter obsega 103,8 m2 neto stanovanjske površine, zraven sodi še zaprta loža v izmeri 3,6 m2 in kletna shramba v izmeri 12,7 m2. Stanovanje ima lepo zahodno lego in neposreden razgled na mestni park. Nepremičnina je potrebna celovite obnove, velikost in razporeditev prostorov pa predstavlja izziv ter omogoča številne rešitve in različne prostorske ureditve. Stanovanje se nahaja v prelepi stavbi, stoječi na vogalu Ulice heroja Staneta in Aškerčeve ulice. Zgrajena je bila leta 1907 po načrtih arhitekta Rudolfa Kiffmanna in je vpisana v register nepremičn kulturne dediščine. Stavba je zelo lepo vzdrževana in nedavno obnovljena. Leta 2013 je bila obnovljena fasada, prav tako so bili obnovljeni hodniki in stopnišče. Obnovitvena dela so bila opravljena strokovno in v skladu s celotno podobo staromeščanske zgradbe. V stanovanju so priključki (elektrika, voda, kanalizacija in plin), ter so v mirovanju. Upravitelj stavbe je Stanivest. Nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo in prosta bremen. Stanovanje je priporočamo vsem, ki cenite eleganco in razkošje arhitekture s preloma 19. v 20. stoletje. Želite prebivati v centru mesta in neposredni bližini mestnega parka? Vam je izziv urediti svoj nov, meščanski dom po lastnih željah? Potem to stanovanje čaka na vaše ideje in navdih. NAMIG POSREDNIKA: Priporočamo zaradi izjemne lokacije.
Podravska, Maribor
120.1 m²
105.000
22. 6. 2018
Večmojikvadrati.com
Podroben opis nepremičnine Pozdravljeni, predstavljamo vam lepo urejeno in izredno simpatično 3-sobno stanovanje z lastnim balkonom na odlični neprometni lokaciji v urejenem blokovskem naselju. Objektu zgrajenemu leta 1984 je bila leta 2009 obnovljena streha, 2 leti kasneje pa tudi fasada, sam blok pa se nahaja v mirmi in urejeni, z okrasnim drevjem in rastlinjem okrašeni okolici. Stanovanje se nahaja v neposredni bližini zdravstvenega doma, trgovin, vrtca, šole, v bližini pa so tudi nakupovalni centri in vsa pomembnejša infrastruktura. Do centra mesta vas loči le 20 min hoje. Stanovanje je bilo lansko leto obnovljeno, kompletne prenove sta bili deležni kopalnica in wc, zamenjana so bila okna (2-slojna termoizolativna) in parket. Stavbno pohištvo je novo in moderno, stanovanje ima tudi klimo. Skupna površina znaša 73,8 m2, od tega je bivalne površine 63,8m 2, razporeditev stanovanja pa je sledeča: predsoba, dnevna soba, balkon, kuhinja, spalnica, otroška soba, kopalnica in wc Stroški: povprečni mesečni stroški med letom znašajo cca. 270 EUR, pozimi pa okoli 310 EUR. Parkiranje: urejena parkirišča med blokovskim naseljem ter velik pokrit garažni del Dosegljivost za oglede po predhodnem dogovoru. Zaradi dobre lokacije, urejene okolice in odlične cene nakup priporočamo! Vaš Atrium nepremičnine
Podravska, Maribor
73.8 m²
85.990
22. 6. 2018
Večmojikvadrati.com
Maribor-Spodnje Radvanje; V pritličju stolpnice prodamo enosobno stanovanje v izmeri 37, 70 m2 površine dela stavbe (GURS). Bivalna površina je 35 m2 in 2, 70 m2 kleti. Stanovanje obsega predsobo (keramika), kopalnica z wc-jem (keramika do višini 1, 60), kuhinja z jedilnico (delno keramika in delno laminat), soba (laminat). Okna so bila zamenjana leta 2012. Za porabo vode so nameščeni vodomeri (topla in hladna voda). Ogrevanje je daljinsko (Energetika Maribor) z nameščenim števcem porabe toplotne energije. Stanovanje je vpisano v zemljiško knjigo, bremen prosto in takoj vseljivo.
Maribor Radvanje Spodnje Radvanje,Podravska
1 soba
37.7 m²
48.900
22. 6. 2018
Večbolha.com
Maribor, Pobrežje, Ulica Veljka Vlahoviča 64
89.8 m²
10
22. 6. 2018
Večc21.si
Dodatni opis: Nadstandardno garsonjero - na lokaciji center/Studenci, v neposredni bližini fakultet (Filozofske fakultete, Fakultete za naravoslovje in matematiko, Pedagoške fakultete), redno vzdrževano in v celoti na novo opremljeno (kuhinja: hladilnik, mikrovalovna, el. plošči; dnevno-spalni del: TV, postelji, omare, pisalni mizi) oddamo eni ali dvema osebama (nekadilcem). Garsonjera se lahko uporabi tudi kot poslovni prostor. Garsonjera je izredno svetla, v stavbi je dvigalo, parkirni prostor je urejen za zapornico. Mesečna najemnina znaša 220 eur + stroški. Garsonjera ima VSO PORABO PO ŠTEVCIH!!! Ob najemu se plača varščina, ki se hrani čez celotno obdobje najema in se na koncu vrne, ter 1x najemnina. Na ogled ste vabljeni samo resni. Prevzem garosnjere je možen 1. 7. 2018. Več podrobnosti o garsonjeri lahko preberete na naslednji povezavi:
Maribor Center Maribor,Podravska
30 m²
220
Včeraj ob 18:03
Večbolha.com
Oddamo 2 sobno stanovanje, Nova Vas , Maribor. Nahaja se v visokem pritličju vzdrževanega večstanovanjskega objekta, letnik 1981., nova fasada Ogrevanje vode in prostorov:Energetika Mb., Nizki stroški, urejeno parkirišče pred blokom. Stanovanje sestavljajo:večji predprostor(hodnik), kuhinja, jedilnica, dnevna soba, spalnica, balkon, kopalnica, WC. V letu 2018 , stanovanje generalno obnovljeno( stane, vodovodne cijevi, podi-laminati, keramične pločice v hodniku, v kuhinju, v kopalnici, nova PVC okna, nova kuhinja, novi radijatori. V bližini se nahaja vsa potrebna javna infrastruktura. Stanovanje se oddaja za dalj časa Cena: 370 eur + stroški Priporočamo! Tel. številka : 070/643119
Maribor Nova Vas,Podravska
2 sobi
55 m²
370
22. 6. 2018
Večbolha.com
Prodamo stanovanje v lepem naselju na Pobrežju. V bližini je vrtec, banka, trgovina in šola. Do nakupovalnega središča Europark je samo 5 min hoje. Lega stanovanja je vzhod/jug. Stanovanje obsega: hodnik, kopalnica, spalnica, jedilnica, kuhinja, dnevna soba ter otroška soba, klet in balkon. Ogrevanje je preko skupne kotlovnice. Okna so menjana (PVC), leta 2017 nova kopalnica, nova notranja in vhodna vrata, fasada je obnovljena. Na hodniku je granit, v ostalih sobah pa parket. Za ogled pokličite na številko: 041 643 017 - po 15 uri.
Maribor Pobrežje,Podravska
3 sobe
69.2 m²
88.000
21. 6. 2018
Večbolha.com
Pozdravljeni, predstavljamo vam zemljišče primerno za gradnjo stanovanjskih objektov na odlični lokaciji v Mariboru. KJE: Studenci - Maribor OBJEKTIVNI PODATKI: Zemljišče v skupni izmeri 3210 m2 (zajema združeni zemljišči površin 1830 m2 in 1380 m2) se nahaja v naselju stanovanjskih hiš. Parcela je popolnoma ravna, dostop je iz javne ceste. Vodna infrastruktura, vodovod, kanalizacija , elektrika itd. so v neposredni bližini vzdolž javnih poti. Sama lokacija je zelo privlačna, in sicer izven neposrednega mestnega vrveža, a hkrati v bližini vse pomembnejše infrastrukture in centra mesta, bližina železniške poti. DODATNO: primerno za investicijo, posest se lahko odmeri po želji kupca (zaželjeno pa je, da se proda v celoti ali po že odmerjenih parcelah), cena ni zadnja, končna cena v dogovoru s kupcem Vaš Atrium nepremičnine.
Maribor Studenci,Podravska
3210 m²
50
21. 6. 2018
Večbolha.com
Maribor-Melje; V neposredni bližini priključka na avtocesto, blizu centra mesta v Melju oddamo v dolgoročni najem poslovne prostore. Poslovni prostor v pritličju predstavlja zaključeno enoto s skladiščem 739, 14 m2 , trgovino za maloprodajo, čajno kuhinjo, sanitarnimi prostori in garderobami v izmeri 86, 91 m2. V nadstropju je šest pisarn, sanitarni prostori, čajna kuhinja in prostor s serverjem v izmeri 157, 25 m2. Prostori v nadstropju so delno klimatizizani, prostor v celoti pa je ogrevan s centralnim oorevanjem na plin (lastna kotlovnica). Ob objektu je 1.430, 00 m2 pripadajočega ograjenega zemljišča za odptro skladiščenje in parkirišče. Možnost dodatnega najema zemljišča v velikosti 1.288, 00 m2. Zemljišče in objekt sta ograjena v celoti in opremljena z varnostno signalizacijo ter opremljena z instalacijo za tehnično varovanje. Najemnina znaša 4.429, 31 EUR mesečno plus stroški. Ob podpisu najemne pogodbe plača najemnik varščino v višini dveh najemnin in stroške posredovanja v višini ene najemnine plus DDV. Možnost najema tudi po delih.
Maribor Melje Melje,Podravska
983.3 m²
4.425
22. 6. 2018
Večbolha.com
opis Pozdravljeni, Predstavljam vam nedokončan pritlični poslovni prostor na Koroški cesti v Mariboru! KJE: Mirni zaliv – Koroška cesta OBJEKTIVNI PODATKI: Po podatkih Gurs-a je bil objekt grajen leta 2002, poslovni prostor pa se nahaja v pritličju z neposrednim vhodom iz ulice. Gre za dva prostora, kateri vsak meri 131,5 m2 – skupaj torej 263 m2, pripadajo pa mu še tri parkirna mesta v garaži. Prostori so nedokončani in se nahajajo v IV gradbeni fazi. Sestavljeni so iz kletnega dela, pritličnega dela ter medetaže. Nahajajo se na dobri lokaciji, v novejšem in urejenem objektu s parkirnimi prostori! Priporočamo ga vsem, ki si želijo poslovne prostore urediti po svojih zamislih in željah!€ Cena: 115.000 € + DDV. Lep pozdrav, vaša Karmen (iskrena prijateljica in ženska, ki ima ključ vašega novega doma)
Podravska, Maribor okolica, Kamnica
263 m²
115.000
22. 6. 2018
Večatrium-nep.si
Podroben opis Oddamo garsonjero v Mariboru, Limbuška cesta. Garsonjera obsega kuhinjo z bivalnim prostorom, spalnico in kopalnico. Garsonjeri pripadata manjša klet in parkirno mesto za 1 vozilo. Garsonjera se nahaja v prenovljeni hiši in ni bila še nikoli vseljena. Hiša je bila obnovljena leta 2010, in sicer so bile zamenjane instalacije, okna in streha. Locirana je ob glavni cesti, kar je velika prednost, predvsem zaradi hitrega dostopa do centra mesta, trgovskih centrov, pošte, občinskih uradov, zdravstvenega doma in športne infrastrukture. V bližnji okolici garsonjere so še AC priključek, vrtec in avtobusna postaja, ki je od hiše oddaljena 10m. Vsi zainteresirani vabljeni na ogled. Za dodatne informacije in ogled pokličite na 041/889-121, Jan. Najemnikom, ki bodo dlje časa bivali in lepo skrbeli za garsonjero nudimo popust. V primeru, da ste pripravljeni čistiti okolico in hodnike, ter opravljati hišniška dela vam prav tako nudimo popust. Pogoj za najem garsonjere je plačilo prve najemnine in varščine v višini dveh mesečnih najemnin.
Podravska, Maribor, Studenci
16.2 m²
170
22. 6. 2018
Večnepremicnina.si
Prodamo urejeno zazidljivo zemljišče v mestni četrti Brezje, zemljišče ima rahel naklon in ima krasen razgled. Priporočamo ogled in nakup!
Maribor Brezje - Dogoše - Zrkovce Dupleška cesta,Podravska
609 m²
74.000
21. 6. 2018
Večbolha.com
1 soba
33.6 m²
210
21. 6. 2018
Večbolha.com
3 sobe
100.6 m²
84.900
Včeraj ob 14:51
Večbolha.com