3 sob
83,5 m²
85.900 €
13. 08. 17
Več bolha.com
3 sob
71 m²
380 €
17. 08. 17
ODDAM 3-sobno stanovanje z balkonom na Plečnikovi ulici, oddaljeno 5 min hoje od UKC Maribor. Stanovanje je svetlo in popolnoma opremljeno. Parkiranje je urejeno za zapornico. NAJEMNINA: 380€/mesec VARŠČINA: 2 mesečni najemnini
Več bolha.com
3 sob
80,1 m²
75.000 €
21. 08. 17
Maribor – center (bližina Tehniške fakultete, Srednje Gradbene šole) prodamo dve stanovanjski enoti, ki se nahajata v visokem pritličju večstanovanjske hiše. Ena stanovanjska enota predstavlja dvosobno stanovanje, v izmeri 43, 8m2 in obsega kuhinjo z jedilnim kotom, dve sobi, kopalnico s tuš kabino in WC-jem ter kletni prostor v izmeri 8, 30m2. Druga stanovanjska enota je garsonjera, v izmeri 11, 60m2 ki obsega kuhinjsko nišo z jedilnico in spalnim prostorom ter kopalnico s tuš kabino in WC-jem. K stanovanju pripada kletni prostor v izmeri 16, 40m2. Vgrajena so PVC okna. Ogrevanje je urejeno na elektriko (varčni radiatorji). Možnost je ureditev ogrevanja na plin. Možnost je odkupa še dvosobnega stanovanja v izmeri 44, 4m2 s pripadajočim kletnim prostorom v izmeri 8, 00m2. Vse tri enote se lahko med seboj povežejo in tako izdelajo v večsobno meščansko stanovanje. Cena vseh treh enot znaša 130.000 EUR.
Več bolha.com
1 sobi
38 m²
240 €
17. 08. 17
Oddam 1-sobno stanovanje na Smetanovi ulici v Mariboru. Stanovanje obsega predprostor, kopalnico, kuhinjo, sobo ter shrambo v kletnih prostorih. eatžno centralno ogrevanje ter nizki obratovalni stroški. Vseljivo takoj. Primerno je zabivanje ene ali dveh oseb. Za informacije pokličite 041 699 515
Več bolha.com
1 sobi
50 m²
270 €
12. 08. 17
Oddam stanovanje na dobri in mirni lokaciji na Pobrežju, naselje Greenwich, blizu Europarka. Avtobusne povezave dobre, trgovine, zdravstveni dom, banka v bližini. Stanovanje z balkonom se nahaja v 5.nadstropju, dvigala ni. Stanovanje je dobro opremljeno, v uporabo se daje gospodinjska oprema: hladilnik, plinski štedilnik, mikrovalovna pečica, pomivalni stroj, sesalec, pralni stroj. Ogrevanje – centralno, montirani so delilniki na radiatorjih; topla voda – električni bojler v kopalnici. Možnost lastnega aktiviranja interneta. Najemnina 270EUR, varščina v višini dveh najemnin. Najemnik plača obratovalne stroške, ki znašajo cca.100 na mesec (povprečno). Stanovanje oddam študentu/ki (lahko tudi dvema osebama).
Več bolha.com
57,5 m²
29.000 €
17. 08. 17
opis V prvem nadstropju večstanovanjske stavbe s 6. stanovanju se prodaja 1,5. sobno mansardno stanovanje. Stanovanje ima po podatkih GURS uporabne površine 32,9 m2 in teraso s površino 24,60 m2. Prostorska ureditev: Predprostor od koder dostopamo v dnevno sobo z izhodom na teraso, kuhinjo, spalnico in kopalnico. Talne obloge v sobah laminat, stene opleski; V kuhinji in predprostoru so talne obloge topli pod; Kopalnica keramika. V kopalnici je banja. V stanovanju so vgrajena lesena okna z dvo slojno zasteklitvijo. Stanovanje se prodaja neopremljeno. Ogrevanje etažno na zemeljski plin. Stanovanje je potrebno osvežitve. K stanovanju pripada uporaba vrta in garaže, saj se stavba nahaja na zemljišču v velikosti cca. 1000 m2. V bližini se nahaja vsa infrastruktura,.. Za voden ogled in več informacij smo na voljo na tel. 040 886-580 Bojana,email: ***. Priporočamo ogled in nakup. Pomagamo Vam urediti financiranje! Spletna stran: ***
Več nepremicnine.si21.com
1 sobi
53 m²
360 €
16. 08. 17
Oddam atraktivno nad standardno opremljeno stanovanje na Lackovi Cesti, objekt "ob Radvanjskem gradu" (novejši nizki 2 nadstropni bloki zadnji ob gozdu) letnik 2005. Neposredna bližina Pohorja omogoča umirjeno bivanje in vsakodnevni stik z naravo. 50 m2 stanovanjske površine obsega predsobo, ločeno shrambo, kopalnico z wc-jem, dnevno sobo z jedilnico, kuhinjsko nišo in spalni kabinet. Iz dnevne izhod na teraso 7 m2. Stanovanju pripada še 4 m2 kletni box in parkirno mesto v garaži - dostopno po stopnišču izhod iz garaže z pilotom... Obratovalni stroški so nizki, ogrevanje je na zemeljski plin, je na novo prebeljeno, v celoti opremljeno in takoj vseljivo. Cena najema vključno z parkirnim mestom v garaži pod objektom. kontakt: 041 569 255
Več bolha.com
26 m²
250 €
17. 08. 17
Pravkar obnovljeno, opremljeno, primerno za 1 ali 2 osebi, parkirišče za rampo, 5 min hoje do centra mesta, vsa infrastruktura zraven, takoj vseljivo. Stanovanje se nahaja v 5. nadstropju urejenega in vzdrževanega bloka z dvigalom. Je zelo svetlo in na novo renovirano (nova kopalnica, pobrušeni in na novo lakirani parketi, pobeljene stene, ...). Stanovanje obsega predsobo z veliko in prostorno omaro, kopalnico, večjo sobo in balkon. V opremljeni sobi je tudi kuhinjska niša z enojnim koritom, dvema električnima kuhalnima ploščama in malim vgradnim hladilnikom. Stanovanju pripada lastna klet. V neposredni bližini stanovanja je vsa infrastruktura (bolnišnica in zdravstveni dom, avtobusna postaja, trgovina, lekarna, šole, ...) ter Medicinska fakulteta in center mesta (do centra je 5 minut hoje). Z balkona je pogled na park in Pohorje v ozadju. Južna oziroma jugozahodna lega. Za blokom je urejeno parkirišče, zaprto z zapornico. Nizki stroški: cca 50 EUR/mesec so obratovalni stroški (odvoz smeti, čiščenje skupnih prostorov, skupna elektrika, poraba vode, ...); elektrika in ogrevanje (CK iz kotlovnice) se obračunata po porabi; TV in internet si uredite sami (do zdaj je bil Telemach). Potrebna je varščina v višini dveh najemnin. Pogodba se sklene za obdobje do enega leta z možnostjo vsakokratnega podaljšanja za eno leto in odpovednim rokom 2 meseca. Stanovanje je takoj vseljivo. Izključno brez živali. Kajenje v stanovanju ni dovoljeno (možno na balkonu). Najemnina: 250 EUR + stroški Za dodatne informacije ali ogled pokličite na 041.235.498.
Več bolha.com
101,1 m²
203.000 €
12. 08. 17
MODERNO OBNOVLJENO 3-SOBNO MEŠČANSKO STANOVANJE Z RAZGIBANO RAZPOREDITVIJO PROSTOROV V centru mesta, natančneje na Maistrovi ulici, prodamo sodobno in zelo prijetno 3-sobno stanovanje, ki se nahaja 2./3. nad. staromeščanske stavbe iz leta 1897. Stanovanje z balkonom in kletjo je po podatkih GURS-a veliko 101,1 m2, uporabne površine pa je 89,2 m2. (Dejanska uporabna površina je s spremenjenim tlorisom sedaj nekoliko večja.) Razporeditev prostorov je zelo razgibana: predprostor iz katerega se gre na levo v velik osrednji prostor, kje je čudovita kuhinja z jedilnico in dnevno sobo, naravnost je ločeno stranišče in soba, na desno pa se gre v spalnico v kateri je kopalnica in izhod na balkon. Osrednji prostor je obrnjen na južno stran, sobi pa na severno dvoriščno stran, od koder se razprostira lep pogled na Piramido. Stanovanje je bilo v letu 2013 popolnoma obnovljeno: spremenjena razporeditev prostorov, nove talne obloge z urejenim talnim gretjem, spuščen in izoliran strop, narejena notranja izolacija zunanjih sten, vgrajena nova lesena okna, renovirano notranje stavbno pohištvo, urejena nova električna in vodovodna inštalacija, renovirane sanitarije, urejeno ogrevanje na toplotno črpalko. V stanovanju je potrebno narediti še tuš. Moderna kuhinja z vgrajenimi gospodinjskimi aparati ostane v stanovanju, ostalo pa si bo kupec opremil po svojem okusu in željah. Stanovanje priporočamo vsem, ki si želijo moderno nepremičnino s staromeščanskim pridihom v strogem centru mesta. Vpisano v zemljiško knjigo in vseljivo po dogovoru. Stavba je varovana v skladu s predpisi o varstvu kulturne dediščine, zato skladno s 334. členom EZ-1 ne potrebuje izkaza o energijskih lastnostih stavbe. Kontakt: Romana, e-mail: ***, tel.: 031 330 269
Več oglasi.si
75 m²
47.900 €
11. 08. 17
V Mariboru na Poljanah v neposredni bližini Planeta Tuš prodamo delavnico s pisarno. Pred poslovnim prostorom je parkirišče, iz katerega je vhod v prostor, kjer sta lahko dve pisarni. Objekt ima ločene sanitarije ter vhod v veliko delavnico, znotraj katere pa je še manjši prostor, primeren za shrambo ali skladišče. Zgradba je bila zgrajena leta 1965 iz opeke, ter delno obnovljena med leti 1995 in 1996 - streha in fasada. Urejen je priključek na vodovodno in električno omrežje, brez ogrevanja. Lokacija je zelo zanimiva in frekventna. Priporočamo ogled in nakup.
Več bolha.com
1 sobi
30 m²
300 €
20. 08. 17
Oddamo stanovanje, primerno za 2 studenta, delno opremljeno, po dogovoru se lahko opremi do konca ali po zelji. Je v centru mesta na lepi, mirni lokaciji blizu zelezniske postaje. Cena 300 € za kompletno stanovanje, ce sta pa 2 pa je polovica po osebi.
Več bolha.com
90 m²
85.000 €
15. 08. 17
V mirni in sončni soseski samih stanovanjskih hiš v Mariboru, natančneje Teznu, prodamo obnove potrebno samostojno enostanovanjsko hišo. Hiša je bila zgrajena leta 1961. Hiša ima približno 90 m2 in garažo velikosti 20 m2. Hiši pripada parcela v izmeri 510 m2 in je v celoti ograjena. Na parceli je urejen vrt in mnogo sadnega drevja. Hiša je etažnosti (P + 1 + M), in sicer obsega pritličje kurilnico in klet, medtem ko je v prvem nadstropju predprostor z kuhinjo, dnevno sobo, kopalnico in utiliti prostorom. V mansardi je spalnica z izhodom na teraso orientirano na jug in pogledom na vzdrževan vrt Ogrevanje je centralno na olje. Hiša se prodaja s celotno opremo. Ogled in nakup priporočamo vsem, ki želijo bivati v bolj umirjenem predelu zunaj mesta, a vendar s hitro povezavo do samega centra. Nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo in takoj vseljiva. Brez stroškov za kupca.
Več bolha.com
1 sobi
30 m²
250 €
Danes ob 02:59
Oddam stanovanje. Lent!!!! Enkratna možnost! Študenti. Poslovneži. Zelo atraktivno. 50 metara od vinske trte. Namesteno komplet!
Več bolha.com
15 m²
160 €
21. 08. 17
V centru Maribora oddam dvoposteljno sobo študentkama-toma ali paru. V neposredni bližini fakultet. Soba je renovirana in opremljena. Cena je 160€ + stroški po dejanski porabi. Varščina je ena najemnina. Vseljivo takoj. Za ogled in ostale informacije pokličite 031 317 944.
Več bolha.com
2 sobe
65 m²
75 €
Včeraj ob 17:42
V centru Maribora, v bližini fakultet ter železniške in avtobusne postaje oddamo enoposteljno sobo v študentskem stanovanju (dve študentki iščeta sostanovalko). Stanovanje je lepo opremljeno ter ima vse priključke (internet, kabelska, elektrika, voda....), v sobi je na voljo tudi TV. Stanovanje obsega tri enoposteljne sobe, ločeno kopalnico in WC, predsobo, kuhinjo z jedilnico ter zastekljen balkon v skupni velikosti 65 m2. Stroški se plačujejo po porabi in niso visoki. Ogled je možen po predhodnem dogovoru; vse dodatne informacije dobite na telefonu 041 579 285 ali na e-mail ***.
Več bolha.com
2 sobe
73,8 m²
88.000 €
21. 08. 17
Stanovanje, Maribor, Center, Koroška cesta, izjemna lokacija, l.1980, obnovljeno 2017, površina 73, 80m2, zelo prostorno in svetlo 2 sobno stanovanje, sveže brušen in lakiran parket, novi opleski, nove vodovodne instalacije, nova kopalnica in WC, lega: dnevna soba in kuhinja na Vzhod - spalnica Sever, odličen tloris, možna predelava v 3 sobno stanovanje, "tiha" stran bloka - park, 1. nadstropje, dvigalo, obnovljena fasada, BALKON, zelo svetli prostori - velika okna, do centra mesta peš 10 min, v neposredni bližini veliko sprehajalnih poti, avtobusna postaja pod blokom, bližina fakultet 5 min hoje, odlična priložnost za investicijo ali nov dom na TOP lokaciji. Priporočamo čimprejšnji ogled. Bi to lahko bil vaš novi dom? Lepo vas bo slišati - 080 87 89. Za dodatno posredovanje podatkov o predmetni nepremičnini smo dosegljivi v poslovni enoti MARIBOR, Tržaška 40, 2000 Maribor (vijolična stavba za Štajerskim avtodomom), oz. pokličite na brezplačni tel. 080 87 89, sprejemna pisarna družbe HIŠA NEPREMIČNINE 1 d.o.o., in se dogovorite za sestanek z nepremičninskim posrednikom. Pred PRODAJO vaše nepremičnine pokličite brezplačni tel. 080 87 89 in se dogovorite za termin z našimi nepremičninskimi strokovnjaki, ki so vam na voljo za vsa vprašanja - posvet pred prodajo. (BREZPLAČNO) Hvala za zaupanje, se priporočamo !
Več bolha.com
156,2 m²
210.000 €
21. 08. 17
, l.2009, dvojček masivne gradnje 156.20m2, zemljišče 316m2, , , plinska centralna kurjava na radiatorje, , rekuperacija, , okna in drsna vrata , streha , fasada 15cm, strešna okna , izolacija mansarde 30cm, zunanji parkirni prostor, za 1 avtomobil, vpisano v ZK, prosto bremen, . Cena je z 9, 5% DDV. Na voljo je tudi enota v 4. podaljšani gradbeni fazi za 154.900 EUR. Bi to lahko bil vaš novi dom? Lepo vas bo slišati - brezplačna tel. št. 080 87 89. Za dodatno posredovanje podatkov o predmetni nepremičnini smo dosegljivi v poslovni enoti MARIBOR, Tržaška 40, 2000 Maribor (vijolična stavba za Štajerskim avtodomom), oz. pokličite na brezplačni tel. 080 87 89, sprejemna pisarna družbe HIŠA NEPREMIČNINE 1 d.o.o., in se dogovorite za sestanek z nepremičninskim posrednikom. Pred PRODAJO vaše nepremičnine pokličite brezplačni tel. 080 87 89 in se dogovorite za termin z našimi nepremičninskimi strokovnjaki, ki so vam na voljo za vsa vprašanja - posvet pred prodajo. (BREZPLAČNO) Hvala za zaupanje, se priporočamo !
Več bolha.com

Stanovanje, Podravska, Maribor, Center, SOBE ZA ŠTUDENTKE ALI DIJAKINJE, POPOLNA OPREMA. CENA Z VKLJ

Podravska Maribor SOBE ZA ŠTUDENTKE ALI DIJAKINJE, POPOLNA OPREMA. CENA Z VKLJUČENIMI STROŠKI
4 sob
79 m²
145 €
12. 08. 17
V CENTRU MARIBORA, PRI KOLOSEJU, ODDAJAM DVE ENOPOSTELJNI IN DVE DVOPOSTELJNI SOBI V VEČSOBNEM STANOVANJU. STANOVANJE JE PRIREJENO ZA BIVANJE ŠTUDENTK ALI DIJAKINJ.STANOVANJE JE V MIRNEM STANOVANJSKEM BLOKU, TAKO DA Z UČENJEM NE MORE BITI PROBLEMOV :) STANOVANJE JE LEPO UREJENO IN POPOLNOMA OPREMLJENO, PRAV TAKO SO TUDI SOBE UREJENE TER POPOLNOMA OPREMLJENE. VSAKA SOBA IMA PRIKLJUČEK ZA INTERNET, TUDI WI-FI, DVE ALI TRI PISALNE MIZE , POSTELJE Z NOVIMI JOGIJI. SOBE oz. CELO STANOVANJE JE TUDI NA NOVO PREPLESKANO. SKRATKA VSE POTREBNO ZA PRIJETNO BIVANJE. KUHINJA JE LEPO OPREMLJENA Z VSEM PRIBOROM, PRAV TAKO TUDI MIKROVALOVNO PEČICO, TER VEČJIM HLADILNIKOM IN ZAMRZOVALNO OMARO. KOPALNICA JE PRAV TAKO VEČJA TER LEPO OPREMLJENA. V KOPALNICI JE TUDI PRALNI STROJ. STANOVANJE JE OGREVANO Z LASTNO PLINSKO PEČJO, TAKO DA GLEDE TOPLE VODE IN OGREVANJA NI PROBLEMOV. CENA 170 EUR JE ZA ENOPOSTELJNI SOBI, ZA DVOPOSTELJNI PA 145 EUR PO OSEBI. CENA JE FIKSNA TER IMA VKLJUČENE VSE STROŠKE- TOREJ OGREVANJE, VODA, INTERNET, ELEKTRIKA, UPORABO PRALNEGA STROJA.... OB OGLEDU OZ. DOGOVORU SE SKLENE POGODBA , VARŠČINA JE ENA MESEČNA NAJEMNINA. OB VSELITVI JE TUDI OBVEZNA PRIJAVA NA BIVANJE NA UE MARIBOR. OSTALE INFORMACIJE NA TEL. 051/626-485, IZIDOR
Več bolha.com
1 sobi
45 m²
280 €
11. 08. 17
Oddamo stanovanje v centru mesta za dalj časa.Varščina 3 najemnine. Vse info na : 041 616 783 Drago in 041 724 772 Milan
Več bolha.com
834 m²
25.000 €
Včeraj ob 17:40
1/2 URE VOŽNJE IZ MARIBORA, v mirni, sončni, urejeni ulici prodam parcelo za gradnjo stanovanjske hiše. V ceno je vračunana tudi dovozna pot iz Finžgarjeve ulice. Na parceli so vsi potrebni prikljčni vodi, graditi je možno tip hiše po lastni želji.
Več bolha.com
2 sobe
75 m²
350 €
14. 08. 17
Prostorno staromeščansko stanovanje generalno obnovljeno v zadnjih letih, nazadnje v letu 2010. STANOVANJE IMA VSO OPREMO, VKLJUČNO Z APARATI V KUHINJI , PRALNI STROJ, KAMIN ITD. Vgrajena vsa NOVA okna AJM, vključno z balkonskimi vrati, elektro inštalacije, ploščice na hodniku in na balkonu, ter CATV inštalacija. Kuhinja nova z aparati. Kopalnica in WC ločena in popolnoma obnovljena leta 2008. Visoki stropovi 3, 2metra Ogrevanje: etažna kurjava na mestni plin (vsako stanovanje ima svoj priključek na plin), v stanovanju je ETAŽNA CENTRALNA KURJAVA Z NOVIMI AKLIMATOVIMI RADIJATORJI. Je pa urejeno tudi na trda goriva, nova peč na trda goriva je v stanovanju ( stanovanje pa ima kar 2 dimniška priključka). Oprema: nova kopalnica leta 2008, nova kuhinja v letu 2006 nove ploščice hodnik in balkon v letu 2006. Nova elektro inštalacija v 2010. Nova oba priključka za CTV (AMIS ali TELEMACH), internet, in telefon v letu 2010 (priključki za tv in internet). Možnost pa je tudi uporabe brezplačnega brezžičnega interneta (MOM-Železniška postaja). Idealna lega: Sever in Jug (balkon, kuhinja ter kopalnica in WC na jug, spalnici na sever) Stroški so NAJMANJSI MOZNI za stanovanje v večstanovanjski skupnosti, saj ni potrebnega rezervnega sklada in je strošek upravljalca samo 6, 5 EUR na mesec, ostalih skupnih stroškov ni. Tako je mesečni strošek obračunan po treh ločenih števcih za stanovanju (elektrika, voda in plin). Mesečno so skupni stroški za stanovanje tako nekje od 25, 00 EUR poleti do nekje maksimalno v povprečno 80, 00 EUR pozimi, odvisno seveda od porabe elektrike, vode in plina. Potrebna je tudi varščina. Na email NE ODGOVARJAM !!! Samo telefon. Info. za ogled 031 733 033
Več bolha.com
9 m²
160 €
13. 08. 17
V centru Maribora v Gregorčičevi ulici 25 (nad Galerijo oz. Študentskim servisom) oddamo v 3. nadstropju večstanovanjskega objekta enoposteljno sobo resni študentki ali študentu. Stanovanje je bilo januarja 2011 popolnoma obnovljeno: položen je nov lamelni parket, zamenjana so okna in vrata, obnovljena kopalnica in WC ter ostali prostori. Študentske sobe so opremljene z modernim nadstandardnim pohištvom, tako da nudijo izvrstne pogoje za kvalitetno študentsko življenje. Stanovanje je namenjeno bivanju 6 ljudi, in sicer tako študentkam kot študentom. Obsega štiri enoposteljne sobe in eno dvoposteljno sobo, kuhinjo z jedilnico, kopalnico s kadjo in masažno tuš kabino, WC in predprostor. Stanovanju pripada tudi manjši kletni prostor. Parkirno mesto ni zagotovljeno. V stanovanju je na voljo pralni stroj. Internet je brezžični (WiFi). V kuhinji je nameščen tudi nov televizijski sprejemnik – Philips LCD LED. Soba št. 2 je opremljena z modernim pohištvom za eno osebo. Oprema vključuje: posteljo, velik regal, pisalno mizo s predalnikom in stolom ter prostorno garderobno omaro. Soba št. 3 ima tudi edini izhod na balkon, ki se nahaja na južni strani stanovanja. Skupne prostore predstavljajo: popolnoma opremljena kuhinja z jedilnico za 6 pogrinjkov (celoten jedilni in kuhalni pribor), kopalnica s kadjo in masažno tuš kabino, WC in predprostor. Mesečna najemnina za enoposteljno sobo št. 2 znaša 150 €, stroški pa se obračunavajo posebej in znašajo ca. 60 €. Študenti vedno prejmejo vse kopije računov! Varščina znaša 300 €, pogodbo pa sklenemo za prvi oz. tudi drugi semester (ni nujno za celo koledarsko leto!). Za dodatne informacije sem na voljo preko e-maila: *** ali GSM-a 031 39 77 22.
Več bolha.com
2 sobe
74,2 m²
110 €
12. 08. 17
Oddajata se enoposteljna in dvoposteljna soba v prostornem stanovanju. Stanovanje je v neposredni bližini glavne avtobusne postaje in Koloseja. Je 74, 2m2 veliko v njem sobiva 5 študentov. Postelja v dvoposteljni sobi je 110 EUR po osebi, enoposteljna soba pa se oddaja za 130EUR. Stroški niso všteti v ceno in znašajo pa 50EUR mesečno v povprečju. Sobi sta opremljeni s posteljo, veliko omaro in pisalno mizo. Stanovanje ima skupno kuhinjo (mikrovalovka, štedilnik s pečico, velik hladilnik in zamrzovalna omara in veliko kuhinjskih pripomočkov), ter skupno kopalnico (nov pralni stroj) z ločenim straniščem. Stanovanje se oddaja študentkam in študentom . Sklene se enoletna pogodba, obvezna tudi prijava na UE Maribor. Varščina je v višini ene najemnine. Ogled stanovanja po dogovoru. Kontakt: 070 358 207, Luka ------- ENG: Renting a bed in a two-bed room and single room in close proximity to the main bus station. The apartment is 74, 2m2 big and with 2 residents currently. The rent for single room is 130 euros per person, a bed in double room is 110euros. Costs are not in the price and they are aprox. 50EUR per month, per person. Deposit for a bed is an one month rent. The room is equipped with a bed, large cabinet and a desk. The apartment has a joint kitchen (microwave, oven, large refrigerator and freezer) and a joint bathroom (washing machine) with a separate toilet. We are renting to students. A written agreement will be signed and it's mandatory to be signed in at the UE Maribor. Distance from faculties: Faculty of Economics - 5min, Technical faculties - 15min, Philosophy and faculty of natural sciences- 30min Contact: 070 358 207, Luka
Več bolha.com
1 sobi
38 m²
250 €
21. 08. 17
Stanovanje se nahaja v 5. nadstropju urejenega in vzdrževanega bloka brez dvigala. Je na zelo mirni lokaciji, blizu centra mesta. Stanovanje obsega predsobo, kopalnico, kuhinjo, shrambo, sobo in balkon. Stanovanje se oddaja popolnoma opremljeno. V kuhinji je štedilnik (plin, elektrika), hladilnik, v kopalnici pralni stroj. Za sušenje perila se lahko uporablja sušilnica, ki je zraven stanovanja. Stanovanju pripada lastna klet. Pogled na mesto in hribe v ozadju (od Kozjaka, Kalvarije, Piramide, pa vse do Malečnika). Severna lega. Parkirišče pred blokom. Nizki stroški: cca 110 EUR/mesec so obratovalni stroški (odvoz smeti, čiščenje skupnih prostorov, skupna elektrika, poraba vode, elektrika in ogrevanje); elektrika in ogrevanje (CK iz kotlovnice) se obračunata po porabi - trenutno se plačuje letni pavšal, zato da so stroški približno enaki poleti in pozimi; TV in internet si uredite sami (do zdaj je bil Telemach). Potrebna je varščina v višini dveh najemnin. Pogodba se sklene za obdobje do enega leta z možnostjo vsakokratnega podaljšanja za eno leto in odpovednim rokom 2 meseca. Stanovanje je takoj vseljivo. Izključno brez živali. Kajenje v stanovanju ni dovoljeno. Najemnina: 250 EUR + stroški Za dodatne informacije ali ogled pokličite na 041 710 256.
Več bolha.com
1 2 3 4 5 6