Complain
58.000 €
bolha.com
66.3 m²

V idilični naravi, Šober nad Brestrnico

Maribor Bresternica,Podravska
Regija: Podravska Kraj: Maribor Predel: Bresternica Posredovanje: prodam Tip počitniškega objekta: vikend Stanje objekta: rabljeno Leto izgradnje: 1987 Velikost (m2): 66,30 Parcela (m2): 679,00 Energetski razred: EI v izdelavi Šifra pri prodajalcu: 901 Ime in priimek agenta: Tanja Koser Št.licence: 898 Tel. številka: 041 699 401 Elektronski naslov: Dodatni opis: Šober nad Brestrnico, mirna, zelena lokacija z odprtim pogledom na Pohorje, prodamo bivalni vikend. Parcela je pod naklonom in ponuja možnost obdelovanja vrta, gojitve sadnih dreves, preživljanja prostega časa, piknikov in morebiti tudi bivanja daljše obdobje v letu. Hiška je primerna za ljubitelje narave in oseb, ki cenijo mir, saj se nahaja na samem, obdana je z zelenimi površinami in gozdovi. Hiša, s površino 66, 3 m2 ima naslednjo razporeditev: pritličje: hodnik, shramba, kuhinja z jedilnico in dnevno sobo z izhodom na teraso, WC+kopalnica nadstropje: predprostor in velika spalnica z izhodom na balkon in wc. mansarda: soba z izhodom na balkon. Ogrevanje na kaminsko peč na drva ki se nahaja v kuhinji in na termokomulacijsko peč. Okna so lesena. Dostop je asfaltna cesta, zadnjih 200m je makedam. Dodatno je k hiši postavljena letna kuhinja z zaprto teraso in shrambo, ter nadstrešek za avto. Skupna velikost parcele znaša 679 m2, od tega je 500 m2 kmetijskega zemljišča, 179 m2 pozidanega zemljišča. Primerno za ljubitelje narave, miru in tiste, ki želijo pobegniti mestnemu vrvežu.
Complain
58.000 €
indomio.si
2 sobi

Vikend Prodaja - Maribor,

Podravska,Šober (Maribor)
Opis Objavljeno : 20/06/2018 Spremenjeno : 20/06/2018 Koda oglasa : 6876097 Koda nepremičnine: 901 Šober nad Brestrnico, mirna, zelena lokacija z odprtim pogledom na Pohorje, prodamo bivalni vikend. Parcela je pod naklonom in ponuja možnost obdelovanja vrta, gojitve sadnih dreves, preživljanja prostega časa, piknikov in morebiti tudi bivanja daljše obdobje v letu. Hiška je primerna za ljubitelje narave in oseb, ki cenijo mir, saj se nahaja na samem, obdana je z zelenimi površinami in gozdovi. Hiša, s površino 66,3 m2 ima naslednjo razporeditev: pritličje: hodnik, shramba, kuhinja z jedilnico in dnevno sobo z izhodom na teraso, WC+kopalnica nadstropje: predprostor in velika spalnica z izhodom na balkon in wc. mansarda: soba z izhodom na balkon. Ogrevanje na kaminsko peč na drva ki se nahaja v kuhinji in na termokomulacijsko peč. Okna so lesena. Dostop je asfaltna cesta, zadnjih 200m je makedam. Dodatno je k hiši postavljena letna kuhinja z zaprto teraso in shrambo, ter nadstrešek za avto. Skupna velikost parcele znaša 679 m2, od tega je 500 m2 kmetijskega zemljišča, 179 m2 pozidanega zemljišča. Primerno za ljubitelje narave, miru in tiste, ki želijo pobegniti mestnemu vrvežu.
Naročite se posodobitve iskalne poizvedbe po e-pošti:
Maribor, Šober
We at Flatfy use cookies to improve quality of your overall browsing experience. By using our services you agree to our use of cookies.Learn more