Opis Stanovanje v dvostanovanjski hiši z vrtom in garažo, Medvode - Verje Na mirni z zelenjem obdani sončni lokaciji v Verju prodamo levo polovico hiše, kar v naravi predstavlja funkcionalno 4 sobno stanovanje z individualnim vhodom, garažo, pomožnimi prostori in sončnim vrtom. Površina nepremičnine Del hiše je sestavljen iz K+P+M, vrta ter nadstreška za parkiranje avtomobilov. Razporeditev prostorov Klet obsega kurilnico, shrambo in večji utility oz pralnico. Pritličje obsega garažo ter vetrolov. Mansarda pa obsega stanovanje z vhodom, dnevno sobo ter kuhinjo z izhodom na balkon z odprtim pogledom na okoliško zelenje, 3 sobe, kopalnico ter zastekljen ter izoliran večnamemben prostor, vse skupaj 106 m2 neto bivalne površine. Oprema in prenova Prodaja se neopremljeno, potrebno prenove oz. osvežitve. Streha je bila zamenjana l. 2003. Več o lokaciji V bližini se nahaja vsa potrebna infrastruktura, šola in vrtec sta oddaljeni le 2km od hiše, prav tako sam center Medvod, kjer je trgovina, pošta, banka, avtobusna postaja itd. Priključki Ogrevanje – kurilno olje, električno, na drva. Pravno stanje Vpisano v ZK in bremen. Prodajni pogoj: kupec plača polovico provizijske obveznosti v višini 2% + ddv od pogodbeno dogovorjene cene. radiatorsko ogrevanje kurilno olje ogrevanje z elektriko ogrevanje na drva vrt ograjeni vrt balkon loggia shramba v kleti garaža več parkirnih mest zemljiška knjiga
Osrednjeslovenska, Medvode, Verje
222 m²
178,000
2018-4-20
Večmreza.com
Stanovanje v dvostanovanjski hiši z vrtom in garažo, Medvode - Verje Na mirni z zelenjem obdani sončni lokaciji v Verju prodamo levo polovico hiše, kar v naravi predstavlja funkcionalno 4 sobno stanovanje z individualnim vhodom, garažo in sončnim vrtom. Površina nepremičnine Del hiše je sestavljen iz K+P+M, vrta ter nadstreška za parkiranje avtomobilov. Razporeditev prostorov Klet obsega kurilnico, shrambo in večji utility oz pralnico. Pritličje obsega garažo ter vetrolov. Mansarda pa obsega stanovanje z vhodom, dnevno sobo ter kuhinjo z izhodom na balkon z odprtim pogledom na okoliško zelenje, 3 sobe, kopalnico ter zastekljen ter izoliran večnamemben prostor. Oprema in prenova Prodaja se neopremljeno, potrebno prenove oz. osvežitve. Streha je bila zamenjana l. 2003. Več o lokaciji V bližini se nahaja vsa potrebna infrastruktura, šola in vrtec sta oddaljeni le 2km od hiše, prav tako sam center Medvod, kjer je trgovina, pošta, banka, avtobusna postaja itd. Priključki Ogrevanje – kurilno olje, električno, na drva. Pravno stanje Vpisano v ZK in bremen Prodajni pogoj: kupec plača polovico provizijske obveznosti v višini 2% + ddv od pogodbeno dogovorjene cene.
Osrednjeslovenska, Medvode, Verje
4 sob
222 m²
178,000
2018-4-20
Večnepremicnine.si21.com
Opis Stanovanje v dvostanovanjski hiši z vrtom in garažo, Medvode - Verje Na mirni z zelenjem obdani sončni lokaciji v Verju prodamo levo polovico hiše, kar v naravi predstavlja funkcionalno 4 sobno stanovanje z individualnim vhodom, garažo in sončnim vrtom. Površina nepremičnine Del hiše je sestavljen iz K+P+M, vrta ter nadstreška za parkiranje avtomobilov. Razporeditev prostorov Klet obsega kurilnico, shrambo in večji utility oz pralnico. Pritličje obsega garažo ter vetrolov. Mansarda pa obsega stanovanje z vhodom, dnevno sobo ter kuhinjo z izhodom na balkon z odprtim pogledom na okoliško zelenje, 3 sobe, kopalnico ter zastekljen ter izoliran večnamemben prostor. Oprema in prenova Prodaja se neopremljeno, potrebno prenove oz. osvežitve. Streha je bila zamenjana l. 2003. Več o lokaciji V bližini se nahaja vsa potrebna infrastruktura, šola in vrtec sta oddaljeni le 2km od hiše, prav tako sam center Medvod, kjer je trgovina, pošta, banka, avtobusna postaja itd. Priključki Ogrevanje – kurilno olje, električno, na drva. Pravno stanje Vpisano v ZK in bremen Prodajni pogoj: kupec plača polovico provizijske obveznosti v višini 2% + ddv od pogodbeno dogovorjene cene. radiatorsko ogrevanje kurilno olje ogrevanje z elektriko ogrevanje na drva vrt ograjeni vrt terasa shramba v kleti garaža več parkirnih mest
Osrednjeslovenska, Medvode, Verje
4 sob
222 m²
178,000
2018-4-20
Večmreza.com
Stanovanje v dvostanovanjski hiši z vrtom in garažo, Medvode - Verje Na mirni z zelenjem obdani sončni lokaciji v Verju prodamo levo polovico hiše, kar v naravi predstavlja funkcionalno 4 sobno stanovanje z individualnim vhodom, garažo, pomožnimi prostori in sončnim vrtom. Površina nepremičnine Del hiše je sestavljen iz K+P+M, vrta ter nadstreška za parkiranje avtomobilov. Razporeditev prostorov Klet obsega kurilnico, shrambo in večji utility oz pralnico. Pritličje obsega garažo ter vetrolov. Mansarda pa obsega stanovanje z vhodom, dnevno sobo ter kuhinjo z izhodom na balkon z odprtim pogledom na okoliško zelenje, 3 sobe, kopalnico ter zastekljen ter izoliran večnamemben prostor, vse skupaj 106 m2 neto bivalne površine. Oprema in prenova Prodaja se neopremljeno, potrebno prenove oz. osvežitve. Streha je bila zamenjana l. 2003. Več o lokaciji V bližini se nahaja vsa potrebna infrastruktura, šola in vrtec sta oddaljeni le 2km od hiše, prav tako sam center Medvod, kjer je trgovina, pošta, banka, avtobusna postaja itd. Priključki Ogrevanje – kurilno olje, električno, na drva. Pravno stanje Vpisano v ZK in bremen. Prodajni pogoj: kupec plača polovico provizijske obveznosti v višini 2% + ddv od pogodbeno dogovorjene cene.
Osrednjeslovenska, Medvode, Verje
222 m²
178,000
2018-4-20
Večnepremicnine.si21.com
LUKSUZNA HIŠA IZ 80-IH. V Medvodah na lepi lokaciji s čudovitim razgledom prodamo lepo oblikovano samostojno hišo narejeno leta 1980. Hiša stoji na 430 m2 veliki parceli. Ima približno 200 m2 stanovanjske površine. V pritličju je velika garaža, velika samostojna soba, ki je lahko garsonjera s svojim vhodom, shramba, sanitarije in kurilnica. V prvem nadstropju je velik, svetel in v posebnem slogu oblikovan bivalni prostor z galerijo. Dnevna soba se prepleta z jedilnico, balkonom in čudovitim razgledom nad medvoškim poljem, Šmarno goro in pogledom vse do Ljubljane. Kuhinja je ločena. V drugem nadstropju so spalnice, kopalnica in galerijski del. Ogrevanje je mogoče preko lepo oblikovanega odprtega kamina v dnevnem prostoru ter preko radiatorjev in peči na kurilno olje. Streha je bila zamenjana leta 2010, dvorišče urejeno 2012. Pred hišo je dvorišče z dovolj parkirnega prostora ali igro otrok. V bližini je vsa infrastruktura. UDOBJE BIVANJA Z RAZGLEDOM. Pogoj nakupa: stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da kupec plača provizijo v višini 2% +DDV.
Osrednjeslovenska, Medvode, Verje
200 m²
349,000
2018-3-27
Večnepremicnine.si21.com
Naročite se posodobitve iskalne poizvedbe po e-pošti:
Medvode, Verje