Posredujemo pri prodaji 3, 5-sobnega stanovanja v Mostah pri Komendi. Blok v katerem se nahaja stanovanje je bil grajen leta 2007. Stanovanje je sestavljeno iz 67 m2 bivalnih površin. Ima 2, 5 spalnic, kopalnico z kopalno kadjo ter odprt dnevni prostor z kuhinjo in jedilnico. Iz vseh sob je možen izhod na velik atrij, ki se razprostira po celotni legi stanovanja in je orientiran na S in Z. Poleg naštetega stanovanju pripada parkirni prostor v garaži ter shramba. Ogrevanje je na plin, stroški pa nizki. Le 40 eur mesečne porabe v zimskem času. Stroški upravnika ( ureditev okolice, voda, smeti, ...) 100 eur. pogoj prodajalca je, da si s kupcem delita provizijo, tako da vsak plača 2% + ddv. Vljudno vabljeni na ogled
Komenda Moste pri Komendi,Osrednjeslovenska
3 sobe
67 m²
178.000
3. 5. 2018
Večbolha.com
Naročite se posodobitve iskalne poizvedbe po e-pošti:
Moste pri Komendi
V naselju Moste pri Komendi, Zeleni gozdiček, prodamo pritlično atrijsko 3,5 sobno stanovanje. Stanovanje ima lego sever/zahod. Večstanovanjski objekt je bil zgrajen leta 2007, ima podzemno garažno hišo in dvigalo. Nahaja se na začetku naselja, urejenim dostopom in vso infrastrukturo v bližini. Trgovina je čez cesto, šola, pošta... so v Komendi. Lokacija je odlično izhodišče za aktivnosti v naravi (pohodi, kolesarjenje, smučanje...). Stanovanje obsega hodnik, dve sobi, kabinet, dnevno sobo s kuhinjo in jedilnico, pokrito teraso, velik atrij (cca 30m2), kletno shrambo in lastniko parkirno mesto (1x) v podzemni garaži. Stanovanje je razgibano in svetlo. Vsi priključki v stanovanju so ločeni. Ogrevanje je etažno plinsko (lastna plinska peč), video domofon, vhodna vrata so protivlomna večtočkovna, okna so dvoslojni termopan PVC profili, vsa okna imajo zunanje žaluzije ("krpanke"), v stanovanju je tudi klimatska naprava. Internet hitrost do 100Mb/s. Stanovanje je dobro ohranjeno z vidnimi znaki uporabe. Vpisano v zemljiško knjigo. Prevzem po dogovoru. Brez provizije za kupca! Kupec ob podpisu kupoprodajne pogodbe plača 10% are, preostanek kupnine se plača skladno z dogovorom me dprodajalcem in kupcem. Prodajna cena vključuje vse stroške, ki so povezani z nakupom nepremičnine. Ne vključuje stroškov, ki so povezani z morebitnim financiranjem nakupa s strani banke.
Moste (Komenda)
3 sobe
132 m²
178.000
26. 4. 2018
Večindomio.si
Podroben opis Moste pri Komendi - prodamo lepo parcelo za grandjo stanovanjske hiše ali dvojčka. Parcela se nahaja na dobri lokaciji, v neposredni bližini so vsi komunalni prilključki in cestne povezave, prav tako pa je v bližini veliko možnosti za rekreacijo v naravi. Vabljeni na ogled. 031/307-057. Kupec ob nakupu plača posredniško provizijo posredniku in sicer v višini 2% + ddv od prodajne cene.
Ljubljana okolica, Komenda
92.000
26. 1. 2018
Večnepremicnina.si