V Murski Soboti prodamo 3-sobno stanovanje, ki se nahaja v 2.nadstropju z dvigalom. Stanovanje obsega predprostor z vgradnimi omarami, nadalje hodnik, kuhinjo z jedilnico, dnevni prostor, spalnico, otroško sobo, kopalnico s tuš kabino ter ločene sanitarije. V stanovanju je položen parket, v kopalnici in sanitarijah keramika. Okna so PVC z notranjimi žaluzijami, katera so bila zamenjana leta 2008; prav tako je bila istega leta popolnoma renovirana kopalnica (inštalacije, keramika), ogrevanje je urejeno preko centralnega sistema. Stanovanje se ponaša z lepo tlorisno razporeditvijo prostorov.
Lendavska ulica,Murska Sobota
3 sobe
76.8 m²
71.500
1. 6. 2018
Večhalodom.com
V 1.nadstropju stanovanjskega bloka na Lendavski ulici 31, prodamo 2-sobno stanovanje, katero obsega večji hodnik, kuhinjo z jedilnico, shrambo, 2 sobi ter kopalnico s kadjo. V sobah je položen laminat, v kuhinji ter hodniku pa itison. Okna so PVC izvedbe z notranjimi žaluzijami. K stanovanju pripada kletni prostor; parkirno mesto je zagotovljeno! Urejena etažna lastnina, vpisano v zk brez bremen!
Lendavska ulica 31,Murska Sobota
2 sobi
57.6 m²
45.000
19. 4. 2018
Večhalodom.com
V Murski Soboti prodamo poslovni prostor, ki se nahaja v pritličju poslovno-stanovanjske stavbe na naslovu Lendavska ulica 8. Prostor ima ulični vhod z izložbenim oknom, nadalje predprostor, osrednji prostor s klimatsko napravo ter s sanitarije. Urejeno je etažno ogrevanje ter električni priključek. Prostor je v grobem stanju in je potreben renovacije. Poslovni prostor je pravtako možno preurediti v manjše stanovanje!
Lendavska ulica 8,Murska Sobota
40.1 m²
33.000
19. 4. 2018
Večhalodom.com