Complain
Opis Objavljeno : 31/08/2018 Spremenjeno : 05/09/2018 Koda oglasa : 7171428 Koda nepremičnine: 004705 ZNIŽANA CENA IZ 55.000 EUR NA UGODNIH 49.000 EUR! Posestvo v Plešivici – občina Ljutomer v neposredni bližini vinorodniškega okoliša Jeruzalem – s starejšo hišo in hišno številko, ter nedokončanim objektom, ekskluzivno PRODAMO! Posestvo – zemljišče, ki je v večini zasejano s cca 3000 trsi vrste šipon in rizling se nahaja na mirni in sončni lokaciji, ter meri 8.118 m2. Je sončno, delno ravninsko – delno v naklon. Dostop je urejen po asfaltirani občinski cesti, zadnjih 200 metrov pa po makadamski cesti. Starejša stanovanjska hiša v etažnosti K+VP je bila zgrajena leta 1910, obsega 72m2 - potrebna obnove, je pa bila skozi celotno obdobje vzdrževana. Urejen je priključek na elektriko ter javno vodovodno omrežje. V delno dokončanem objektu - začetek gradnje sega v leto 1989, je urejen velik družabni prostor z unikatno lončeno pečjo in izhodom na balkon, prostor kjer se lahko uredi kuhinja oz. po želji vsakega posameznika, kopalnica in wc. Mansarda je še popolnoma neobdelana – možnost ureditve stanovanjskega dela. Pritličje predstavlja veliko in prostorno vinsko klet – katera je obdana z žlahtno plesnijo (uvožena iz tujine), ki temparira vlažnost in temparaturo v prostoru, ter zaradi svoje stalne temperature pod zemljo ustvarja pravi vinski raj, v katerem se lahko žlahtna kaplja uspešno skladišči, plemeniti in razvija.V pritličnem delu se nahaja tudi velika garaža (visoki strop). Hiša je klasične izvedbe, vgrajena so lesena okna, streha je opečna. Skupna površina obsega cca 210m2. Urejen je priključek na javno vodovodno in elektro omrežje, ter z lastno greznico. Ob omenjenih objektih je urejena vinska preša opremljena z avtomatsko ležečo stiskalnico. Nepremičnina ima svoj potencial, potrebuje nekoga, ki lahko iz ponujene nepremičnine uresniči svojo zgodbo in sicer kot miren dom za nekoga, ki obožuje mir, sonce in naravo, oz. za nekoga ki bi uresničil svojo gostinsko žilico s kakšnim kmečkim turizmom…. Glede na urejenost, lokacijo in ceno priporočamo ogled in morebitni nakup. Nepremičnina je vpisana v ZK, prevzem je možen po dogovoru.
Podravska,Ivanjkovci (Ormož)
49.000
5. 9. 2018
Večindomio.si
Complain
ID oglasa: 490151032-293 Ogled oglasa na strani ponudnika Simpatičen bivalni vikend, zidan in vzdrževan z ljubeznijo, se prodaja zaradi bolezni. Nahaja se na dostopni, sončni legi na hribčku. Okrog vikenda je ravnica, nato se nadaljuje v naklon, kjer so brajde ter sadovnjak z različnim sadnim drevjem, prevladujejo pa jablane, hruške in slive. V zgornjem delu parcele kraljuje češnja. V spodnjem delu je prostor za vrt in naprej še nekaj gozda. Parcela je ograjena. Vikend ima elektriko, mestni vodovod, ogrevanje na trdo gorivo. Prodaja se opremljen. Obsega klet, kuhinjo z jedilnim kotom, spalnico, ter kopalnico s kadjo in wc-jem. Na parceli je še zidana garaža cca 12m2, ki se uporablja kot delavnica in shramba, ter manjši zidani objekt cc2m2, kjer je tuš, ter žar. Zraven je lep kotiček za piknike, kjer se lahko družite s prijatelji v prijetni senci breze in občudujete prelep razgled na pokrajino.. Na parceli je dovolj prostora za parkiranje 3-4 avtomobilov. Dostop je po lokalni asfaltni cesti, zadnjih 200m pa po utrjeni makadamski cesti. Vikend je zelo zanimiv, na dobri lokaciji, za oddih in druženja v naravi, primeren tudi za bivanje 1-2 oseb. Gradbeno dovoljenje ter ZK-stanje urejeno. Priporočam ogled in nakup! Pokličite nas za več informacij, lokacijo ali ogled. Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.
Ivanjkovci Ormož,Podravska
36 m²
28.000
18. 6. 2018
Večsalomon.si
Complain
ID oglasa: 490151007-297 Ogled oglasa na strani ponudnika V Ivanjkovcih ob regionalni cesti Ormož - Ljutomer prodamo starejšo pritlično hišo letnik 1800, nazadnje delno obnovljeno 1992, skupne površine 86,30 m2, ki stoji na skupno 965 m2 delno stavbnega, delno kmetijskega zemljišča. Od ceste je hiška nekoliko pomaknjena na hrib, ima samo enega soseda, drugače pa daleč naokrog zgolj zeleni travniki, tu in tam kakšno drevo. Skozi vhodna vrata vstopimo v predprostor - verando, od koder je naravnost WC, na levo pa vhod v vmesni, povezovalni prostor med ostalimi, od koder na levo vstopimo v dve sobi, ki sta med seboj povezani, naravnost pa v kuhinjo z jedilnico, od koder je naprej izhod v še eno sobo, zaenkrat bolj shrambo, brez težav bi bil dnevni prostor. V nadaljevanju je še manjše gospodarsko poslopje, ki lahko služi kot garaža ali shramba. Hiša je delno podkletena. Talne obloge so beton, les, keramika, ogrevanje na trdo gorivo, od infrastrukturnih priključkov le elektrika, voda v lastnem studencu, lokalni vodovod v neposredni bližini. Ob hiši je nadstrešek, mišljen za garažo, in prijetna terasa pod starim orehom in slive. Okolico hišo bi odlično dopolnil kak vrt, okrasne grmovnice, kakšno dodatno sadno drevje. Logistično zanimiva, enostavno dostopna in nezahtevna lokacija, cca 8 km od Ormoža in približno toliko do Ljutomera, cca 1km do železniške postaje. Hiška z zgodovino, ki se jo da čudovito obnoviti, saj je glede na svoja leta v dobri kondiciji, če pa niste tak tip, pa jo porušite in namesto njej zgradite kaj sodobnejšega, izbira je vaša. Zemljišče je ravno primerne velikosti, delno ravno, delno pod manjšim naklonom, da si lahko uresničite marsikatero željo glede urejanja okolice. Izkoristite izjemno ugodno ceno, vabljeni na ogled. PRIPOROČAMO NAKUP!!! ; year: 1800 Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.
Ivanjkovci Ormož,Podravska
86 m²
29.000
18. 6. 2018
Večsalomon.si
Complain
Opis Objavljeno : 22/11/2017 Spremenjeno : 20/06/2018 Koda oglasa : 6136809 Koda nepremičnine: 100105-71 MIRNA SONČNA LEGA SREDI NARAVE :Manjša hiša- bivalni vikend v Ivanjiševskem vrhu je naprodaj. Obsega K+P+M in stoji na parceli velikosti 436m2, ki ima rahel naklon. Do nepremičnine vodi krajevna asfaltirana cesta, zadnjih 150 m je gramoz. POSEBNA UGODNOST FINANCIRANJA: plačilo 50% ob podpisu pogodbe pri notarju, ostanek v roku 5 let brezobrestno ali 10 let s 4% obresti. Vpis v ZK takoj z vpisom plombe v korist prodajalca do dokončnega poplačila. Grajena 1995, vseljena 2000 je še nedokončana (garaža in klet, kjer sta še dve shrambi ter dodatna soba v pritličju) .Grajena z opeko, fasada klinker ,streha opečna Tondach Razporeditev: KLET- garaža, dve shrambi PRITLIČJE- predprostor,wc,dnevna soba s kuhinjo in nedokončana soba MANSARDA- Spalnica in kopalnica ter balkon Priključki: elektrika, voda , odpadne vode so speljane v greznico Ogrevanje je omogočeno s pečjo na trdo gorivo. IDILIČNEN KRAJ , sredi narave, primereno tudi za vikend. Možen je dokup dodatnih parcel. Za več informacij pokličite!
Podravska,Ivanjkovci (Ormož)
50.000
24. 5. 2018
Večindomio.si
Complain
Opis Objavljeno : 22/11/2017 Spremenjeno : 20/06/2018 Koda oglasa : 6136675 Koda nepremičnine: 100105-72 Ivanjševski vrh, 12 km od Radenec, 12 km od Gornje Radgoneje v mirnem, redko naseljenem kraju naprodaj novejša, enostanovanjska hiše, grajena 2007. Grajena je klasično z Ytong zidaki, 10 cm toplotna zaščita fasade pod zaključnim slojem, streha Tondach. Objekt je etažnosti K+P+M in leži na sončni, pravokotni ravni, ograjeni parceli velikosti 854 m2. POSEBNA UGODNOST FINANCIRANJA:: plačilo 50% ob podpisu pogodbe pri notarju, ostanek v roku 5 let brezobrestno ali 10 let s 4% obresti. Vpis v ZK takoj z vpisom plombe v korist prodajalca do dokončnega poplačila. Enostanovanjska hiša obsega: Klet cca. 60m2: garaža, delavnica, shramba, kurilnica, vinska klet Pritličje cca. 60 m2: predsoba, soba za goste, dnevno bivalni del s kuhinjo, jedilnim kotom in dnevno sobo z izhodom na balkon,kopalnica z wc. Mansarda cca. 60m2: odprti prostor s spalnico in dnevno sobo z balkonom ter kopalnica z wc. Ob hiši je na utrjenem delu prostor za parkiranje več avtomobilov, tudi nadstrešek je postavljen, možna pa je ureditev zelenjavnega vrta in zelenice. Urejeni so priključki: elektrika, voda, greznica,internet(širokopasovni optični kabel). Pripravljena je že napeljava za priklop na kanalizacijo, ki bo urejena v kratkem in takrat bo istočasno tudi asfaltirana cesta do stavbe, ki je sedaj še gramozna( cca.100 m). V P in M je urejen kaminski jašek tako,da je možno namestiti tudi kamin. Okna so lesena dvojna zasteklitev z roletami. Talne obloge: keramika, stenske obloge: oplesk, les. Centralna kurjava je urejena s pečjo na olje,talno gretje je po celi stavbi, v kopalnici nameščen še dodatni radiator. Hiša je primerna za ljubitelje narave, saj je mirni predel sredi pomurskih gričev pravšnji za uživanje v naravi in počitek od vsakodnevnega stresa. Nepremičnina je vpisana v ZK, prosta bremen in vseljiva takoj. Za več informacij in voden ogled me kontaktirajte.
Podravska,Ivanjkovci (Ormož)
155.000
24. 5. 2018
Večindomio.si
Complain
Opis Objavljeno : 22/11/2017 Spremenjeno : 20/06/2018 Koda oglasa : 6136675 Koda nepremičnine: 100105-72 Ivanjševski vrh, 12 km od Radenec, 12 km od Gornje Radgoneje v mirnem, redko naseljenem kraju naprodaj novejša, enostanovanjska hiše, grajena 2007. Grajena je klasično z Ytong zidaki, 10 cm toplotna zaščita fasade pod zaključnim slojem, streha Tondach. Objekt je etažnosti K+P+M in leži na sončni, pravokotni ravni, ograjeni parceli velikosti 854 m2. POSEBNA UGODNOST FINANCIRANJA:: plačilo 50% ob podpisu pogodbe pri notarju, ostanek v roku 5 let brezobrestno ali 10 let s 4% obresti. Vpis v ZK takoj z vpisom plombe v korist prodajalca do dokončnega poplačila. Enostanovanjska hiša obsega: Klet cca. 60m2: garaža, delavnica, shramba, kurilnica, vinska klet Pritličje cca. 60 m2: predsoba, soba za goste, dnevno bivalni del s kuhinjo, jedilnim kotom in dnevno sobo z izhodom na balkon,kopalnica z wc. Mansarda cca. 60m2: odprti prostor s spalnico in dnevno sobo z balkonom ter kopalnica z wc. Ob hiši je na utrjenem delu prostor za parkiranje več avtomobilov, tudi nadstrešek je postavljen, možna pa je ureditev zelenjavnega vrta in zelenice. Urejeni so priključki: elektrika, voda, greznica,internet(širokopasovni optični kabel). Pripravljena je že napeljava za priklop na kanalizacijo, ki bo urejena v kratkem in takrat bo istočasno tudi asfaltirana cesta do stavbe, ki je sedaj še gramozna( cca.100 m). V P in M je urejen kaminski jašek tako,da je možno namestiti tudi kamin. Okna so lesena dvojna zasteklitev z roletami. Talne obloge: keramika, stenske obloge: oplesk, les. Centralna kurjava je urejena s pečjo na olje,talno gretje je po celi stavbi, v kopalnici nameščen še dodatni radiator. Hiša je primerna za ljubitelje narave, saj je mirni predel sredi pomurskih gričev pravšnji za uživanje v naravi in počitek od vsakodnevnega stresa. Nepremičnina je vpisana v ZK, prosta bremen in vseljiva takoj. Za več informacij in voden ogled me kontaktirajte.
Podravska,Ivanjkovci (Ormož)
155.000
26. 4. 2018
Večindomio.si
Complain
Opis Objavljeno : 22/11/2017 Spremenjeno : 20/06/2018 Koda oglasa : 6136809 Koda nepremičnine: 100105-71 MIRNA SONČNA LEGA SREDI NARAVE :Manjša hiša- bivalni vikend v Ivanjiševskem vrhu je naprodaj. Obsega K+P+M in stoji na parceli velikosti 436m2, ki ima rahel naklon. Do nepremičnine vodi krajevna asfaltirana cesta, zadnjih 150 m je gramoz. POSEBNA UGODNOST FINANCIRANJA: plačilo 50% ob podpisu pogodbe pri notarju, ostanek v roku 5 let brezobrestno ali 10 let s 4% obresti. Vpis v ZK takoj z vpisom plombe v korist prodajalca do dokončnega poplačila. Grajena 1995, vseljena 2000 je še nedokončana (garaža in klet, kjer sta še dve shrambi ter dodatna soba v pritličju) .Grajena z opeko, fasada klinker ,streha opečna Tondach Razporeditev: KLET- garaža, dve shrambi PRITLIČJE- predprostor,wc,dnevna soba s kuhinjo in nedokončana soba MANSARDA- Spalnica in kopalnica ter balkon Priključki: elektrika, voda , odpadne vode so speljane v greznico Ogrevanje je omogočeno s pečjo na trdo gorivo. IDILIČNEN KRAJ , sredi narave, primereno tudi za vikend. Možen je dokup dodatnih parcel. Za več informacij pokličite!
Podravska,Ivanjkovci (Ormož)
50.000
26. 4. 2018
Večindomio.si
Complain
EI: v izdelavi V naselju Ivanjkovci, v občini Ormož, vam v nakup ponujamo 3 sobno stanovanje, ki obsega 87 m2 neto tlorisne površine oz. 60 m2 uporabne stanovanjske površine, 20 m2 kleti in 7 m2 pokritega balkona. Stanovanje se nahaja v prvem nadstropju večstanovanjske stavbe, zgrajene leta 1985. Stanovanje je bilo v letu 2016 v celoti obnovljeno, kar pomeni, da so bile zamenjane tako električne kot vodovodne inštalacije, vgrajena nova proti požarna vhodna vrata, višjega kakovostnega razreda, položena nova keramika, obnovljeni parketi, izvedeno je bilo pleskanje, brušenje parketov in deloma je bila obnovljena kopalnica. Stanovanje karakterizira izredno funkcionalna razporeditev prostorov, ki je sledeča: kuhinja z jedilnico in izhodom na balkon, shramba, dnevna soba z izhodom na balkon, spalnica, otroška soba, prostoren hodnik ter kopalnica z WC-jem in kopalno kadjo ter prostoren, pokriti balkon. Stanovanju pripada tudi vzorno urejena samostojna klet (shramba) velikosti cca. 20 m2, ki se nahaja pod stanovanjem, v kletnih prostorih večstanovanjske stavbe in v sklopu katere se nahaja lastna kurilnica, z lastno centralno pečjo na drva in prostorom za shranjevanje drv. Večstanovanjska stavba obsega 10 stanovanjskih enot, je primerno vzdrževana, nahaja se v mirnem in urejenem naselju ter v neposredni bližini osnovne šole, vrtca, pošte in železniške postaje. Pred blokom je zagotovljen brezplačni parkirni prostor. Priporočamo nakup.
Podravska - Ormož IVANJKOVCI
87 m²
66.000
24. 10. 2017
Večmyhouse.si
Complain
Regija: Podravska Kraj: Ivanjkovci Kraj ali naselje: Ivanjkovci Naslov: 2259 Posredovanje: prodam Tip hiše: samostojna Stanje objekta: rabljeno Leto izgradnje: 1800 Velikost (m 2 ): 86 Parcela (m 2 ): 965 Energetski razred: - Šifra pri prodajalcu: 490151007-297 Ime in priimek agenta: Mira Gašparič Petrovič Tel. številka: 041 933 151 Elektronski naslov: mira.gasparicpetrovic Dodatni opis: podezelje garaza stoletna hisa dobra logisticna povezava blizina gozda na samem v blizini zelezniske postaje potrebna obnove V Ivanjkovcih ob regionalni cesti Ormož - Ljutomer prodamo starejšo pritlično hišo letnik 1800, nazadnje delno obnovljeno 1992, skupne površine 86, 30 m2, ki stoji na skupno 965 m2 delno stavbnega, delno kmetijskega zemljišča. Od ceste je hiška nekoliko pomaknjena na hrib, ima samo enega soseda, drugače pa daleč naokrog zgolj zeleni travniki, tu in tam kakšno drevo. Skozi vhodna vrata vstopimo v predprostor - verando, od koder je naravnost WC, na levo pa vhod v vmesni, povezovalni prostor med ostalimi, od koder na levo vstopimo v dve sobi, ki sta med seboj povezani, naravnost pa v kuhinjo z jedilnico, od koder je naprej izhod v še eno sobo, zaenkrat bolj shrambo, brez težav bi bil dnevni prostor. V nadaljevanju je še manjše gospodarsko poslopje, ki lahko služi kot garaža ali shramba. Hiša je delno podkletena. Talne obloge so beton, les, keramika, ogrevanje na trdo gorivo, od infrastrukturnih priključkov le elektrika, voda v lastnem studencu, lokalni vodovod v neposredni bližini. Ob hiši je nadstrešek, mišljen za garažo, in prijetna terasa pod starim orehom in slive. Okolico hišo bi odlično dopolnil kak vrt, okrasne grmovnice, kakšno dodatno sadno drevje. Logistično zanimiva, enostavno dostopna in nezahtevna lokacija, cca 8 km od Ormoža in približno toliko do Ljutomera, cca 1km do železniške postaje. Hiška z zgodovino, ki se jo da čudovito obnoviti, saj je glede na svoja leta v dobri kondiciji, če pa niste tak tip, pa jo porušite in namesto njej zgradite kaj sodobnejšega, izbira je vaša. Zemljišče je ravno primerne velikosti, delno ravno, delno pod manjšim naklonom, da si lahko uresničite marsikatero željo glede urejanja okolice. Izkoristite izjemno ugodno ceno, vabljeni na ogled. PRIPOROČAMO NAKUP!!! STAREJŠA HIŠKA V IVANJKOVCIH (ORMOŽ) Več podatkov si oglejte na tej povezavi … Oprema Garaža
Ivanjkovci Ivanjkovci,Podravska
86 m²
29.000
16. 6. 2018
Večbolha.com
Complain
Regija: Podravska Kraj: Ormož Kraj ali naselje: Žerovinci Naslov: 2259 IVANJKOVCI Posredovanje: prodam Tip: ostalo Velikost (m 2 ): 623 Šifra pri prodajalcu: PZ01081AD Ime in priimek agenta: Administrator sistema Tel. številka: 041 645 586 Elektronski naslov: aleksandra.bezjak Dodatni opis: Ob asfaltiranem cestišču Ljutomer - Ormož se nahajajo štiri pozidljive parcele, veličine 3133 m2, 1478 m2, 1271 m2, 623 katere se prodajajo po 9, 5eur/m2 in kmetijsko zemljišče, 4886 m2, katerega cena je 0, 60 euro/ m2. Imajo urejen dostop iz javnega cestnega omrežja, vsa potrebna infrastruktura je na in ob zemljišču. Ker je lega parcel izredno ugodna, pretežno obrnjena na Z z lepim pogledom na dolino, z zemljiško-knjižno urejenim dovozom in infrastrukturo, priporočam ogled! Za več slik klikni tukaj
Ormož Žerovinci,Podravska
623 m²
5.918
1. 5. 2018
Večbolha.com
Complain
Regija: Podravska Kraj: Ivanjkovci Kraj ali naselje: Ivanjkovci Naslov: Libanja a Posredovanje: prodam Tip počitniškega objekta: vikend Stanje objekta: rabljeno Leto izgradnje: 1984 Velikost (m2): 70 Parcela (m2): 2295 Energetski razred: EI ni potrebna (334. člen EZ-1) Šifra pri prodajalcu: 1066 Ime in priimek agenta: Irena Furek Št.licence: 2583 Tel. številka: +386 (0)41 391 003 Elektronski naslov: irena.furek Dodatni opis: shramba v kleti V Libanji pri Ormožu, na izredno lepi legi, prodajamo opremljen, lepo vzdrževan vikend (1984). Hiška leži na ravnem, travnatem pobočju, ki ga v bližini dopolnjuje manjši negovan vinograd, zasajen leta 1981. Zemljišče je v skupni v velikosti 2.295 m². Stavba je v celoti podkletena, razdeljena v garažo in dva manjša prostora, v katerem ostanejo manjša preša ter trije sodi. V pritličju se nahaja stanovanjski del. Hiška je opečno zidana, v stanovanjskem delu se nahajajo hodnik, kopalnica, kuhinja ter spalnica. Osrednji prostor hiške je kuhinja z jedilnim kotom. Okna so lesena s polknami, streha je prav tako opečna. Hiška je priključena na elektriko, javni vodovod, na hiši je tudi priključek za optiko. Ogrevanje je na trdo gorivo in plinsko peč. Tla so v keramiki in spalnica v lesenem podu. Vikend se nahaja ob urejeni, asfaltirani cesti. Nepremičnina se prodaja popolnoma opremljen, ostane vsa notranja oprema, kot je razvidno iz fotografij. Vikend je na zelo lepi lokaciji, leži na ravnem pobočju, z izrednim razgledom po Slovenskih goricah. Ormož je oddaljen 4 km in do vikenda vodi urejena asfaltirana cesta. Nepremičnina je primerna za vse, ki želijo proste ure ali življenje preživeti v mirni in lepi okolici, a z urejenim dostopom do bližnjega mesta. Vabljeni k ogledu.
Ivanjkovci Ivanjkovci,Podravska
70 m²
35.000
29. 3. 2018
Večbolha.com
We at Flatfy use cookies to improve quality of your overall browsing experience. By using our services you agree to our use of cookies.Learn more