Opis Objavljeno : 28/05/2018 Spremenjeno : 28/05/2018 Koda oglasa : 6775148 Koda nepremičnine: 004642 Kmetijsko zemljišče (travnik – njiva in manjši del gozda) s starejšo manjšo hišo in ločeno garažo – lahko tudi kot vikend, na mirni in sončni lokaciji v bližini Ormoža oz. Sv. Tomaža v kraju Žvab, EKSKLUZIVNO PRODAMO. Hiša z zemljiščem leži v mirnejšem naselju, odmaknjenem od vrveža s prelepim pogledom na okoliške kraje in hribe. Zemljišče skupno obsega 6.161 m2, je ravno, del pod rahlim naklonom. Na parceli sta bili pred letom 1967 (po pričanju lastnikov okrog leta 1900) postavljeni stavbi (hiša in garaža), kateri sta potrebni svežine in delne adaptacije. Urejeno ima vodovodno, električno in telefonsko (le ta v mirovanju) omrežje, ter lastno greznico. Skupna površina hiše po podatkih GURS-a znaša 112,3 m2 oz. bivalne površine cca 50m2. Sestoji se iz zaprte terase, kuhinje z jedilnico, katera je opremljena s krušno/lončeno pečjo, kopalnice, ločenega wc-ja, shrambe in velike sobe. Del hiše je podkleten (velbana klet). Ostali prostori predstavljajo večnamenske prostore – v enem izmed njih je urejena kurilnica – centralna peč na olje. Lastniki so del nepremičnine obnovili v letih 1987 in 2003. V večini so zamenjana okna (PVC), del strehe (pločevina) in žlebov, tla, električno in vodovodno napeljavo, itd…. Garaža obsega 17,5m2. Ob njej je urejena letna kuhinja s teraso na prostem – le ta pa nudi prelep pogled in obilo užitka ob napornem dnevu. Če iščete mir in čudovito naravno okolje na sončni lokaciji, brez hrupa in stresa - prostor za pridelavo sadja, zelenjave,… v sozvočju z naravo? Vam ga mi ponujamo! Glede na lokacijo priporočamo ogled in morebitni nakup. Vpisano v zemljiško knjigo in prosto bremen. Prevzem možen takoj! NAMIG POSREDNIKA: Mirna lokacija. Priporočam ljudem, ki si želijo bivati v sožitju z naravo. Primerno tudi za vikend
Podravska,Ivanjkovci (Ormož)
28.900
11. 6. 2018
Večindomio.si
Opis Objavljeno : 22/11/2017 Spremenjeno : 07/06/2018 Koda oglasa : 6136809 Koda nepremičnine: 100105-71 MIRNA SONČNA LEGA SREDI NARAVE :Manjša hiša- bivalni vikend v Ivanjiševskem vrhu je naprodaj. Obsega K+P+M in stoji na parceli velikosti 436m2, ki ima rahel naklon. Do nepremičnine vodi krajevna asfaltirana cesta, zadnjih 150 m je gramoz. POSEBNA UGODNOST FINANCIRANJA: plačilo 50% ob podpisu pogodbe pri notarju, ostanek v roku 5 let brezobrestno ali 10 let s 4% obresti. Vpis v ZK takoj z vpisom plombe v korist prodajalca do dokončnega poplačila. Grajena 1995, vseljena 2000 je še nedokončana (garaža in klet, kjer sta še dve shrambi ter dodatna soba v pritličju) .Grajena z opeko, fasada klinker ,streha opečna Tondach Razporeditev: KLET- garaža, dve shrambi PRITLIČJE- predprostor,wc,dnevna soba s kuhinjo in nedokončana soba MANSARDA- Spalnica in kopalnica ter balkon Priključki: elektrika, voda , odpadne vode so speljane v greznico Ogrevanje je omogočeno s pečjo na trdo gorivo. IDILIČNEN KRAJ , sredi narave, primereno tudi za vikend. Možen je dokup dodatnih parcel. Za več informacij pokličite!
Podravska,Ivanjkovci (Ormož)
50.000
25. 5. 2018
Večindomio.si
Opis Objavljeno : 25/04/2018 Spremenjeno : 27/04/2018 Koda oglasa : 6643814 Koda nepremičnine: 004620 Posestvo v Plešivici – občina Ljutomer v neposredni bližini vinorodniškega okoliša Jeruzalem – s starejšo hišo in hišno številko, ter nedokončanim objektom, ekskluzivno PRODAMO! Posestvo – zemljišče, ki je v večini zasejano s cca 3000 trsi vrste šipon in rizling se nahaja na mirni in sončni lokaciji, ter meri 8.118 m2. Je sončno, delno ravninsko – delno v naklon. Dostop je urejen po asfaltirani občinski cesti, zadnjih 200 metrov pa po makadamski cesti. Starejša stanovanjska hiša v etažnosti K+VP je bila zgrajena leta 1910, obsega 72m2 - potrebna obnove, je pa bila skozi celotno obdobje vzdrževana. Urejen je priključek na elektriko ter javno vodovodno omrežje. V delno dokončanem objektu - začetek gradnje sega v leto 1989, je urejen velik družabni prostor z unikatno lončeno pečjo in izhodom na balkon, prostor kjer se lahko uredi kuhinja oz. po želji vsakega posameznika, kopalnica in wc. Mansarda je še popolnoma neobdelana – možnost ureditve stanovanjskega dela. Pritličje predstavlja veliko in prostorno vinsko klet – katera je obdana z žlahtno plesnijo (uvožena iz tujine), ki temparira vlažnost in temparaturo v prostoru, ter zaradi svoje stalne temperature pod zemljo ustvarja pravi vinski raj, v katerem se lahko žlahtna kaplja uspešno skladišči, plemeniti in razvija.V pritličnem delu se nahaja tudi velika garaža (visoki strop). Hiša je klasične izvedbe, vgrajena so lesena okna, streha je opečna. Skupna površina obsega cca 210m2. Urejen je priključek na javno vodovodno in elektro omrežje, ter z lastno greznico. Ob omenjenih objektih je urejena vinska preša opremljena z avtomatsko ležečo stiskalnico. Nepremičnina ima svoj potencial, potrebuje nekoga, ki lahko iz ponujene nepremičnine uresniči svojo zgodbo in sicer kot miren dom za nekoga, ki obožuje mir, sonce in naravo, oz. za nekoga ki bi uresničil svojo gostinsko žilico s kakšnim kmečkim turizmom…. Glede na urejenost, lokacijo in ceno priporočamo ogled in morebitni nakup. Nepremičnina je vpisana v ZK, prevzem je možen po dogovoru.
Podravska,Ivanjkovci (Ormož)
55.000
25. 5. 2018
Večindomio.si
Opis Objavljeno : 22/11/2017 Spremenjeno : 16/04/2018 Koda oglasa : 6136675 Koda nepremičnine: 100105-72 Ivanjševski vrh, 12 km od Radenec, 12 km od Gornje Radgoneje v mirnem, redko naseljenem kraju naprodaj novejša, enostanovanjska hiše, grajena 2007. Grajena je klasično z Ytong zidaki, 10 cm toplotna zaščita fasade pod zaključnim slojem, streha Tondach. Objekt je etažnosti K+P+M in leži na sončni, pravokotni ravni, ograjeni parceli velikosti 854 m2. POSEBNA UGODNOST FINANCIRANJA:: plačilo 50% ob podpisu pogodbe pri notarju, ostanek v roku 5 let brezobrestno ali 10 let s 4% obresti. Vpis v ZK takoj z vpisom plombe v korist prodajalca do dokončnega poplačila. Enostanovanjska hiša obsega: Klet cca. 60m2: garaža, delavnica, shramba, kurilnica, vinska klet Pritličje cca. 60 m2: predsoba, soba za goste, dnevno bivalni del s kuhinjo, jedilnim kotom in dnevno sobo z izhodom na balkon,kopalnica z wc. Mansarda cca. 60m2: odprti prostor s spalnico in dnevno sobo z balkonom ter kopalnica z wc. Ob hiši je na utrjenem delu prostor za parkiranje več avtomobilov, tudi nadstrešek je postavljen, možna pa je ureditev zelenjavnega vrta in zelenice. Urejeni so priključki: elektrika, voda, greznica,internet(širokopasovni optični kabel). Pripravljena je že napeljava za priklop na kanalizacijo, ki bo urejena v kratkem in takrat bo istočasno tudi asfaltirana cesta do stavbe, ki je sedaj še gramozna( cca.100 m). V P in M je urejen kaminski jašek tako,da je možno namestiti tudi kamin. Okna so lesena dvojna zasteklitev z roletami. Talne obloge: keramika, stenske obloge: oplesk, les. Centralna kurjava je urejena s pečjo na olje,talno gretje je po celi stavbi, v kopalnici nameščen še dodatni radiator. Hiša je primerna za ljubitelje narave, saj je mirni predel sredi pomurskih gričev pravšnji za uživanje v naravi in počitek od vsakodnevnega stresa. Nepremičnina je vpisana v ZK, prosta bremen in vseljiva takoj. Za več informacij in voden ogled me kontaktirajte.
Podravska,Ivanjkovci (Ormož)
155.000
25. 5. 2018
Večindomio.si
Opis Objavljeno : 12/01/2018 Spremenjeno : 07/06/2018 Koda oglasa : 6258863 Koda nepremičnine: 100132-69 V krajinskem parku Jeruzalemsko – Ormoških goric se nahaja manjše naselje »Mali Brebrovnik«, ki se razprostira na gričevnatem območju, obdanim z bujnim zelenjem in nasadi vinske trte. Kraj je znan po tem, da se tam rojevajo svetovno znana vina, kjer ne manjka dobre kulinarične ponudbe, zraven številnih izletniških točk. Torej v naselju Mali Brebrovnik prodamo prenovljeno starejšo kmečko hišo, ki se nahaja na lepi in mirni lokaciji, katera nudi višjo mero zasebnosti, saj neposredno ob hiši ni sosedov ali ceste, ki bi dušila tihi šepet okoliške narave. Hiša je takoj vseljiva in primerna za bivanje, prav tako nudi odlično poslovno priložnost za razvoj turističnih dejavnosti. Grajena je bila leta 1890 in sicer iz naravnih materialov (60 cm stena), nakar je leta 2000 bil drugi del hiše (prej gospodarski del) na novo renoviran in spremenjen v namembnost bivanja. Okrog objekta je bila zgrajena drenaža, zamenjani leseni trami in strešna kritina, obnovljena okna in polkne, zgrajen centralni sistem ogrevanja (kurilno olje), itd. Hiša nudi sledeče prostore: kuhinja z jedilnico (štedilnik na drva), kopalnica z wc-jem, 3 x spalnica, manjša vinoteka in pralnica z wc-jem. Prav tako se še lahko obdela celoti mansardni del. Objekt je priklopljen na telekomunikacijsko, elektro in vodovodno omrežje, odpadne vode se stekajo v greznico. Za dodatne informacije ali ogled nas kontaktirajte.
Podravska,Ivanjkovci (Ormož)
78.000
24. 5. 2018
Večindomio.si
Opis Objavljeno : 22/11/2017 Spremenjeno : 16/04/2018 Koda oglasa : 6136675 Koda nepremičnine: 100105-72 Ivanjševski vrh, 12 km od Radenec, 12 km od Gornje Radgoneje v mirnem, redko naseljenem kraju naprodaj novejša, enostanovanjska hiše, grajena 2007. Grajena je klasično z Ytong zidaki, 10 cm toplotna zaščita fasade pod zaključnim slojem, streha Tondach. Objekt je etažnosti K+P+M in leži na sončni, pravokotni ravni, ograjeni parceli velikosti 854 m2. POSEBNA UGODNOST FINANCIRANJA:: plačilo 50% ob podpisu pogodbe pri notarju, ostanek v roku 5 let brezobrestno ali 10 let s 4% obresti. Vpis v ZK takoj z vpisom plombe v korist prodajalca do dokončnega poplačila. Enostanovanjska hiša obsega: Klet cca. 60m2: garaža, delavnica, shramba, kurilnica, vinska klet Pritličje cca. 60 m2: predsoba, soba za goste, dnevno bivalni del s kuhinjo, jedilnim kotom in dnevno sobo z izhodom na balkon,kopalnica z wc. Mansarda cca. 60m2: odprti prostor s spalnico in dnevno sobo z balkonom ter kopalnica z wc. Ob hiši je na utrjenem delu prostor za parkiranje več avtomobilov, tudi nadstrešek je postavljen, možna pa je ureditev zelenjavnega vrta in zelenice. Urejeni so priključki: elektrika, voda, greznica,internet(širokopasovni optični kabel). Pripravljena je že napeljava za priklop na kanalizacijo, ki bo urejena v kratkem in takrat bo istočasno tudi asfaltirana cesta do stavbe, ki je sedaj še gramozna( cca.100 m). V P in M je urejen kaminski jašek tako,da je možno namestiti tudi kamin. Okna so lesena dvojna zasteklitev z roletami. Talne obloge: keramika, stenske obloge: oplesk, les. Centralna kurjava je urejena s pečjo na olje,talno gretje je po celi stavbi, v kopalnici nameščen še dodatni radiator. Hiša je primerna za ljubitelje narave, saj je mirni predel sredi pomurskih gričev pravšnji za uživanje v naravi in počitek od vsakodnevnega stresa. Nepremičnina je vpisana v ZK, prosta bremen in vseljiva takoj. Za več informacij in voden ogled me kontaktirajte.
Podravska,Ivanjkovci (Ormož)
155.000
26. 4. 2018
Večindomio.si
Opis Objavljeno : 22/11/2017 Spremenjeno : 07/06/2018 Koda oglasa : 6136809 Koda nepremičnine: 100105-71 MIRNA SONČNA LEGA SREDI NARAVE :Manjša hiša- bivalni vikend v Ivanjiševskem vrhu je naprodaj. Obsega K+P+M in stoji na parceli velikosti 436m2, ki ima rahel naklon. Do nepremičnine vodi krajevna asfaltirana cesta, zadnjih 150 m je gramoz. POSEBNA UGODNOST FINANCIRANJA: plačilo 50% ob podpisu pogodbe pri notarju, ostanek v roku 5 let brezobrestno ali 10 let s 4% obresti. Vpis v ZK takoj z vpisom plombe v korist prodajalca do dokončnega poplačila. Grajena 1995, vseljena 2000 je še nedokončana (garaža in klet, kjer sta še dve shrambi ter dodatna soba v pritličju) .Grajena z opeko, fasada klinker ,streha opečna Tondach Razporeditev: KLET- garaža, dve shrambi PRITLIČJE- predprostor,wc,dnevna soba s kuhinjo in nedokončana soba MANSARDA- Spalnica in kopalnica ter balkon Priključki: elektrika, voda , odpadne vode so speljane v greznico Ogrevanje je omogočeno s pečjo na trdo gorivo. IDILIČNEN KRAJ , sredi narave, primereno tudi za vikend. Možen je dokup dodatnih parcel. Za več informacij pokličite!
Podravska,Ivanjkovci (Ormož)
50.000
26. 4. 2018
Večindomio.si
Opis Objavljeno : 12/01/2018 Spremenjeno : 07/06/2018 Koda oglasa : 6258863 Koda nepremičnine: 100132-69 V krajinskem parku Jeruzalemsko – Ormoških goric se nahaja manjše naselje »Mali Brebrovnik«, ki se razprostira na gričevnatem območju, obdanim z bujnim zelenjem in nasadi vinske trte. Kraj je znan po tem, da se tam rojevajo svetovno znana vina, kjer ne manjka dobre kulinarične ponudbe, zraven številnih izletniških točk. Torej v naselju Mali Brebrovnik prodamo prenovljeno starejšo kmečko hišo, ki se nahaja na lepi in mirni lokaciji, katera nudi višjo mero zasebnosti, saj neposredno ob hiši ni sosedov ali ceste, ki bi dušila tihi šepet okoliške narave. Hiša je takoj vseljiva in primerna za bivanje, prav tako nudi odlično poslovno priložnost za razvoj turističnih dejavnosti. Grajena je bila leta 1890 in sicer iz naravnih materialov (60 cm stena), nakar je leta 2000 bil drugi del hiše (prej gospodarski del) na novo renoviran in spremenjen v namembnost bivanja. Okrog objekta je bila zgrajena drenaža, zamenjani leseni trami in strešna kritina, obnovljena okna in polkne, zgrajen centralni sistem ogrevanja (kurilno olje), itd. Hiša nudi sledeče prostore: kuhinja z jedilnico (štedilnik na drva), kopalnica z wc-jem, 3 x spalnica, manjša vinoteka in pralnica z wc-jem. Prav tako se še lahko obdela celoti mansardni del. Objekt je priklopljen na telekomunikacijsko, elektro in vodovodno omrežje, odpadne vode se stekajo v greznico. Za dodatne informacije ali ogled nas kontaktirajte.
Podravska,Ivanjkovci (Ormož)
78.000
26. 4. 2018
Večindomio.si
Opis Objavljeno : 25/04/2018 Spremenjeno : 27/04/2018 Koda oglasa : 6643814 Koda nepremičnine: 004620 Posestvo v Plešivici – občina Ljutomer v neposredni bližini vinorodniškega okoliša Jeruzalem – s starejšo hišo in hišno številko, ter nedokončanim objektom, ekskluzivno PRODAMO! Posestvo – zemljišče, ki je v večini zasejano s cca 3000 trsi vrste šipon in rizling se nahaja na mirni in sončni lokaciji, ter meri 8.118 m2. Je sončno, delno ravninsko – delno v naklon. Dostop je urejen po asfaltirani občinski cesti, zadnjih 200 metrov pa po makadamski cesti. Starejša stanovanjska hiša v etažnosti K+VP je bila zgrajena leta 1910, obsega 72m2 - potrebna obnove, je pa bila skozi celotno obdobje vzdrževana. Urejen je priključek na elektriko ter javno vodovodno omrežje. V delno dokončanem objektu - začetek gradnje sega v leto 1989, je urejen velik družabni prostor z unikatno lončeno pečjo in izhodom na balkon, prostor kjer se lahko uredi kuhinja oz. po želji vsakega posameznika, kopalnica in wc. Mansarda je še popolnoma neobdelana – možnost ureditve stanovanjskega dela. Pritličje predstavlja veliko in prostorno vinsko klet – katera je obdana z žlahtno plesnijo (uvožena iz tujine), ki temparira vlažnost in temparaturo v prostoru, ter zaradi svoje stalne temperature pod zemljo ustvarja pravi vinski raj, v katerem se lahko žlahtna kaplja uspešno skladišči, plemeniti in razvija.V pritličnem delu se nahaja tudi velika garaža (visoki strop). Hiša je klasične izvedbe, vgrajena so lesena okna, streha je opečna. Skupna površina obsega cca 210m2. Urejen je priključek na javno vodovodno in elektro omrežje, ter z lastno greznico. Ob omenjenih objektih je urejena vinska preša opremljena z avtomatsko ležečo stiskalnico. Nepremičnina ima svoj potencial, potrebuje nekoga, ki lahko iz ponujene nepremičnine uresniči svojo zgodbo in sicer kot miren dom za nekoga, ki obožuje mir, sonce in naravo, oz. za nekoga ki bi uresničil svojo gostinsko žilico s kakšnim kmečkim turizmom…. Glede na urejenost, lokacijo in ceno priporočamo ogled in morebitni nakup. Nepremičnina je vpisana v ZK, prevzem je možen po dogovoru.
Podravska,Ivanjkovci (Ormož)
55.000
26. 4. 2018
Večindomio.si
ID oglasa: 490321006-236 Ogled oglasa na strani ponudnika V osrčju Jeruzalemsko-ormoških goric prodamo leta 2015 zgrajeno stanovanjsko hišo. Kletni del je zidan, stanovanjski del je montažne izvedbe (Rihter hiša). Okolica hiše je skrbno zasajena s sadnim drevjem, jagodičevjem v zaključeno celoto parcele, ki obsega 614 m2. Neto tlorisna površina hiše znaša 159,7 m2, stanovanjskega dela je 73 m2, ostalo odpade na garažo, odprt balkon in klet. Stanovanjska oprema je skrbno izbrana, višjega cenovnega razreda, po tleh je kombinacija parketa in keramike. Ograje, tramovi so iz masivnega lesa, ki pašejo v tovrstno gradnjo v tem okolišu. Zunanja terasa je krita s pergolo in nudi prostor za uživanje v naravi in razgledu na sosednje hribe. V kletnem prostoru je garaža za dva avtomobila, shramba, kurilnica. Po stopnicah dostopamo do pritličja, kjer je urejen osrednji prostor s kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo. V pritličju se nahaja ločeno stranišče, ter kopalnica z tušem. V mansardi je urejena glavna spalnica z garderobno sobo, ter dodatno manjšo sobo, zraven je urejena velika kopalnica s tušem in kadjo. Spalnica in kopalnica imata dostop do balkona, ki nudi krasen razgled. Priporočamo ljudem, ki so naveličani mestnega vrveža in iščejo stik z naravo. Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.
Ormož Ivanjkovci,Podravska
160 m²
250.000
27. 4. 2018
Večsalomon.si
EI: v izdelavi V naselju Ivanjkovci, v občini Ormož, vam v nakup ponujamo 3 sobno stanovanje, ki obsega 87 m2 neto tlorisne površine oz. 60 m2 uporabne stanovanjske površine, 20 m2 kleti in 7 m2 pokritega balkona. Stanovanje se nahaja v prvem nadstropju večstanovanjske stavbe, zgrajene leta 1985. Stanovanje je bilo v letu 2016 v celoti obnovljeno, kar pomeni, da so bile zamenjane tako električne kot vodovodne inštalacije, vgrajena nova proti požarna vhodna vrata, višjega kakovostnega razreda, položena nova keramika, obnovljeni parketi, izvedeno je bilo pleskanje, brušenje parketov in deloma je bila obnovljena kopalnica. Stanovanje karakterizira izredno funkcionalna razporeditev prostorov, ki je sledeča: kuhinja z jedilnico in izhodom na balkon, shramba, dnevna soba z izhodom na balkon, spalnica, otroška soba, prostoren hodnik ter kopalnica z WC-jem in kopalno kadjo ter prostoren, pokriti balkon. Stanovanju pripada tudi vzorno urejena samostojna klet (shramba) velikosti cca. 20 m2, ki se nahaja pod stanovanjem, v kletnih prostorih večstanovanjske stavbe in v sklopu katere se nahaja lastna kurilnica, z lastno centralno pečjo na drva in prostorom za shranjevanje drv. Večstanovanjska stavba obsega 10 stanovanjskih enot, je primerno vzdrževana, nahaja se v mirnem in urejenem naselju ter v neposredni bližini osnovne šole, vrtca, pošte in železniške postaje. Pred blokom je zagotovljen brezplačni parkirni prostor. Priporočamo nakup.
Podravska - Ormož IVANJKOVCI
87 m²
66.000
24. 10. 2017
Večmyhouse.si