Complain
118.000 €
251 m²

Čudovita Enodružinska Hiša Na Odlični Lokaciji !

Pristava pri Mestinju Podčetrtek,Savinjska
ID oglasa: 490281016-143 Ogled oglasa na strani ponudnika Na odlični in mirni lokaciji (slepa ulica) v Pristavi pri Mestinju je na prodaj večja in opremljena enodružinska hiša v izmeri 250,9 m2 neto tlorisne površine (130,9 m2 uporabne površine). Prodaja se skupaj z zemljiščem v velikosti 894 m2. Odlikuje jo 72 m2 velika terasa s čudovitim razgledom, idealna za pripravo piknikov in druženje s prijatelji. Hiša je bila zgrajena leta 1976, leta 2000/2001 pa je bila povsem obnovljena, narejen je bil tudi prizidek s teraso. Na zemljišču se poleg nekaj sadnega drevja (jablane, hruške, sliva, češnja, marelica, breskva, kutina) in vrta, nahaja še priročna drvarnica. Objekt ima tri etaže (K+P+M). V kletnih prostorih (prizidek iz l. 2000) se nahaja letna kuhinja z jedilnico, kopalnica, garaža z avtomatskim odpiranjem vrat ter shramba/klet. V nadstropju se nahaja hodnik, wc, kuhinja z jedilnico ter dnevna soba. V mansardi pa sta dve večji spalnici od katerih ima ena izhod na lasten balkon, kabinet soba ter kopalnica. Hiša ima klasično opečno gradnjo. Leta 2001 je bila komplet obnovljena in prenovljena. Fasada ima izolacijo demit 8 cm (že prej 3 cm stiroporja). Narejena je hidroizolacija tal. Tla so dodatno izolirana (4 cm stiropor). Po tleh je položen kvaliteten laminat. Ostrešje je leseno, narejen je zračni most z izolacijo 20 cm mineralne volne. Kritina je opečna - Creaton. Okna so plastična dvoslojna s termopan zasteklitvijo. Žlebovi so aluminijasti. Tudi električna napeljava je bila zamenjana vključno z avt. varovalkami. Kopalnica obnovljena vključno z odtoki (plastične cevi). Prostori in voda se ogrevajo s plinsko pečjo znamke Tiger ProThrem iz leta 2001. Za hišo je 2.600 l cisterna za plin za 2 hiši (vsaka ima svoj števec). Približna letna poraba znaša 1.200 eur. Istega leta so bili zamenjani tudi radiatorji s termostatskimi ventili. V mansardi je nameščena inverterska klima. Objekt ima telefonski priključek (kabelske ni). Hiša uporablja javni vodovod in kanalizacijo. Za hišo pa je tudi štepih v katerem se zbira meteorna voda za zalivanje vrta. Oddaljenost od Šmarja pri Jelšah je 8 km, od Podčetrtka 6 km in 12 km od Rogaške Slatine. Spada v Občino Podčetrtek. Vlak, avtobus, šola/vrtec in trgovina so v Pristavi. Zdr. dom pa v Šmarju ali Podčetrtku. Zk stanje je urejeno in brez bremen, gradbena dokumentacija pridobljena, hiša se prodaja opremljena (oprema se podari) in je vseljiva tekom prodajnega postopka. Primerno za štiričlansko družino in zelo lep dom za vse, ki imate željo živeti na podeželju, a vseeno blizu mesta in javnih ustanov. Kupec ne plača provizije, vljudno vabljeni na ogled. Oglejte si videopredstavitev: *** Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.
Complain
37.500 €
98 m²

Poslovni prostor prostor za storitve Savinjska, Podčetrtek, Pristava pri Mestinju, Cena: 37.500,00 €

Savinjska, Podčetrtek, Pristava pri Mestinju
Prodamo poslovne prostore s stanovanjem. Gre za objekt nekdanje pošte z zemljiščem v Pristavi pri Mestinju, na naslovu Pristava pri Mestinju 28, kjer je do leta 2013 delovala pošta 3253 Pristava pri Mestinju. Prostori so prazni in se nahajajo v pritličju poslovno stanovanjske stavbe z urejenim katastrskim vpisom. Stavba je etažno razdeljena. Prodajamo posamezni del št. 5 v stavbi št. 365 k.o. 1210 Pristava (ID znak 1210-365-5), v izmeri 32,60m 2 . V souporabi so sanitarije, hodnik in kletni prostori, katerih prodajni delež znaša 42,00m 2 . Prostori so opremljeni s starejšo pohištveno opremo. Stavba stoji na parceli št. 1043/3, ki je splošni skupni del stavbe in je v lasti etažnih lastnikov. Gre za stavbo zgrajeno leta 1960, ki je potrebna vlaganj. Ogrevanje je urejeno na električno energijo. Dovoz, parkirišče in zemljišče v skupni izmeri 681m 2 so tudi predmet prodaje. Dovoz in parkirišče ležita na parceli št. 1043/4 k.o. 1210 Pristava, ki je v lasti Pošte Slovenije. Dve zemljišči, ki se nahajata zraven poslovno stanovanjske stavbe, pa ležita na parcelah št. 1043/2 in 1043/5 k.o. 1210 Pristava in sta v solasti (delež Pošte Slovenije znaša 4/9). Lastništvo poslovnih prostorov in vseh treh parcel je urejeno. Poslovni prostori so namenjeni poslovni in obrtni dejavnosti, primerni pa so tudi za stanovanjsko rabo. Predkupno pravico ima solastnik stavbe Telekom Slovenije d.d. Kupec ne nosi stroškov plačila posredniške provizije!
Complain
37.000 €

VIKEND CMEREŠKA GORCA

Pristava pri Mestinju Podčetrtek,Savinjska
ID oglasa: 490291001-186 Ogled oglasa na strani ponudnika V Cmereški Gorci, zaselku med Rogaško Slatino in Podčetrtkom, dvema zelo znanima turističnima krajema, je na lokaciji z zelo lepim razgledom, na prodaj stanovanjski vikend. Kletni del, v katerem sta dva prostora, je zidan, na tej osnovi pa je postavljen leseni del v dveh etažah. V pritličnem delu se nahaja velik dnevni prostor s kuhinjskim delom in WC - jem in kopalnico, od tu je izhod na veliko teraso. Stopnice vodijo v nadstropni del, kjer se nahajajo ležišča za prenočevanje. V neposredni bližini je tudi starejša stavba, z njeno porušitvijo se lahko pridobi gradbena parcela na zelo lepi točki. Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.
Complain
145.000 €
170 m²

HIŠA - PRISTAVA PRI MESTINJU

Pristava pri Mestinju Podčetrtek,Savinjska
ID oglasa: 490291001-156 Ogled oglasa na strani ponudnika V Dolu pri Pristavi je na prodaj enodružinska hiša. V kletem delu so pomožni prostori - kurilnica, pralnica, garaža, klet, v pritličnem pa popolnoma opremljeno, luksuzno stanovanje, vseljivo takoj. V nadstropnem delu je možnost ureditve še enega stanovanja ali pa razširitev obstoječega. V neposredni bližini sta avtobusna in železniška postaja, hiša se nahaja med zdraviliškima krajema Podčetrtek in Rogaška Slatina. Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.
Naročite se posodobitve iskalne poizvedbe po e-pošti:
Podčetrtek, Pristava pri Mestinju
We at Flatfy use cookies to improve quality of your overall browsing experience. By using our services you agree to our use of cookies.Learn more