Complain
Okolica LJ, Podpeč, trisobno stanovanje, 74,90 m2 Prodamo prijetno trisobno stanovanje s funkcionalno razporeditvijo prostorov, ki se nahaja v prvem nadstropju tri-stanovanjskega objekta, zgrajenega l. 2008. Površina Stanovanje obsega skupno 74,90 m2 površine, od tega 67,30 m2 bivalne površine in 7,60 m2 balkona. Razporeditev in lega Stanovanje se nahaja v prvem nadstropju objekta. Ima zelo funkcionalno razporeditev. V stanovanje se vstopi v veliko predsobo oz. hodnik iz katerega se pride v vse prostore stanovanja. Stanovanje obsega velik dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico iz katerega je izhod na velik balkon (na zahodni strani), spalnico, otroško dobo in prostorno kopalnico. Oprema in prenova Objekt je bil zgrajen v letu 2008 in je lepo vzdrževan. Stanovanje se prodaja neopremljeno. Parkirno mesto / garaža Stanovanju pripada eno lastniško parkirišče, ob hiši je sicer možno parkirati dodatno vozilo. Dodatna parkirišča so na voljo na bližnjem javnem parkirišču. Priključki Internet – optika. Ogrevanje – toplotna črpalka. Lokacija in infrastruktura Stanovanje se nahaja na lepi in mirni lokaciji v neposredni bližini Podpeči. Nahaja se v zelenem okolju, v bližini je vsa potrebna infrastruktura (vrtec, šola, lekarna, ZD, črpalka, Mercator, postaja za primestni avtobus in LPP), sprehajalne, kolesarske poti, Podpeško jezero. Dodatno Vpisano v ZK, etažna lastnina urejena, ustrezno urejeno gradbeno in uporabno dovoljenje. Prodajni pogoj: kupec plača polovico provizijske obveznosti v višini 2% + DDV od pogodbeno dogovorjene cene. Za vse, ki želite bivati v stiku z naravo, vendar vseeno v bližini Ljubljane - stanovanje po zelo ugodni ceni. Vljudno vabljeni na ogled!
Osrednjeslovenska, Brezovica, Podpeč
3 sobe
74.9 m²
139.000
17. 9. 2018
Večnepremicnine.si21.com
Complain
Opis Okolica LJ, Podpeč, trisobno stanovanje, 74,90 m2 Prodamo prijetno trisobno stanovanje s funkcionalno razporeditvijo prostorov, ki se nahaja v prvem nadstropju tri-stanovanjskega objekta, zgrajenega l. 2008. Površina Stanovanje obsega skupno 74,90 m2 površine, od tega 67,30 m2 bivalne površine in 7,60 m2 balkona. Razporeditev in lega Stanovanje se nahaja v prvem nadstropju objekta. Ima zelo funkcionalno razporeditev. V stanovanje se vstopi v veliko predsobo oz. hodnik iz katerega se pride v vse prostore stanovanja. Stanovanje obsega velik dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico iz katerega je izhod na velik balkon (na zahodni strani), spalnico, otroško dobo in prostorno kopalnico. Oprema in prenova Objekt je bil zgrajen v letu 2008 in je lepo vzdrževan. Stanovanje se prodaja neopremljeno. Parkirno mesto / garaža Stanovanju pripada eno lastniško parkirišče, ob hiši je sicer možno parkirati dodatno vozilo. Dodatna parkirišča so na voljo na bližnjem javnem parkirišču. Priključki Internet – optika. Ogrevanje – toplotna črpalka. Lokacija in infrastruktura Stanovanje se nahaja na lepi in mirni lokaciji v neposredni bližini Podpeči. Nahaja se v zelenem okolju, v bližini je vsa potrebna infrastruktura (vrtec, šola, lekarna, ZD, črpalka, Mercator, postaja za primestni avtobus in LPP), sprehajalne, kolesarske poti, Podpeško jezero. Dodatno Vpisano v ZK, etažna lastnina urejena, ustrezno urejeno gradbeno in uporabno dovoljenje. Prodajni pogoj: kupec plača polovico provizijske obveznosti v višini 2% + DDV od pogodbeno dogovorjene cene. Za vse, ki želite bivati v stiku z naravo, vendar vseeno v bližini Ljubljane - stanovanje po zelo ugodni ceni. Vljudno vabljeni na ogled! ogrevanje s toplotno črpalko optika kabelska televizija balkon parkirno mesto zemljiška knjiga
Osrednjeslovenska, Brezovica, Podpeč
74.9 m²
139.000
18. 9. 2018
Večmreza.com
Complain
Prijetno, svetlo stanovanje je v 1. nadstropju tristanovanjske stavbe. Nahaja se v mirni okolici stanovanjskih hiš. V bližini je vsa potrebna infrastruktura (vrtec, šola, lekarna, ZD, črpalka, Mercator, postaja za primestni avtobus in LPP), sprehajalne, kolesarske poti in jezero. Stanovanju pripada eno parkirno mesto, drugo je na javnem parkirišču; ob hiši je mogoče parkiranje še enega manjšega vozila. Stroški vzdrževanja so minimalni. Nepremičnina je zgrajena v skladu z GD, PID in ima urejeno vso potrebno dokumentacijo (GD, etažno lastnino, uporabno dovoljenje za tristanovanjsko stavbo). LJ. VIČ, PODPEČ , 75 m2, 3-sobno, zgrajeno l. 2010, 1/2 nad., Dnevna soba povezana s kuhinjo in jedilnico, ki imata izhod na velik balkon,2 sobi, kopalnica in velik predprostor, ogrevanje na toplotno črpalko, prodamo. Cena: cca 139.000,00 EUR
Ljubljana mesto,Ljubljana Vič-Rudnik
3 sobe
139.000
5. 9. 2018
Večnepremicnine.com
Complain
Opis Objavljeno : 25/07/2018 Spremenjeno : 25/07/2018 Koda oglasa : 7023729 Koda nepremičnine: 135 Kvalitetno zgrajena hiša v s prečudovitim razgledom 545 000 € Na mirni in z naravo obkroženi lokaciji prodajamo izredno lepo vzdrževano in kvalitetno grajeno hišo (l. 2010) v treh etažah. V pritličju hiše se nahaja predprostor s sanitarijami za goste, spalnica z garderobno omaro in lastno kopalnico, kuhinja z jedilnico in shrambo ter velika dnevna soba s kaminom, knjižnico in izhodom na pokrito teraso, kjer se nahaja tudi letna kuhinja. V prvem nadstropju je zaprt balkon, večja kopalnica, 2 sobi in utility, ter večji prostor, ki je urejen v samostojno stanovanje (kuhinja, kopalnica, dnevna soba in spalnica). V spodnjem kletnem prostoru je velik večnamenski prostor, v katerem se trenutno nahaja fitnes in spa kotiček z jacuzzijem, dvema savnama in tušem z WC ter kuhinja s shrambo. V kletnem predprostoru se najaha še kurilnica (peč na palete) in večja shramba. Pred hišo je velik urejen vrt s sadovnjakom, za hišo se nahaja dvorišče z nadstreškom za parkiranje treh avtomobilov. Na dvorišču je prav tako manjši objekt, ki trenutno predstavlja delavnico z garažo in neizdelano mansardo, ki se lahko preuredi v bivalne prostore. Hiša se nahaja cca 15km iz Ljubljane in je v neposredni bližini Podpeškega jezera in ima kar nekaj zanimivih izletniških točk.
Osrednjeslovenska,Podpeč (Brezovica)
7 sob
545.000
26. 7. 2018
Večindomio.si
Complain
PRESERJE PRI BREZOVICI Oddamo hišo v izmeri 485 m2. Hiša stoj na koncu naselja 6 hiš, vstop v naselje je varovano z rampo in nadzornim sistemom. Hiša stoji na parceli v velikosti 2.362 m2 in je kompletno ograjena. V pritličju je garaža za 2-3 avtomobila, strojnica za bazen in kurilnica v kateri je tudi agregatno napajanje (v primeru, da zmanjka elektrike), kmečka soba za druženje, vinska klet, fitnes, jacuzzi in savna, 2x wc in tuš, garderoba. V I. Nadstropju je kuhinja s priročno shrambo, ogromna jedilnica z dnevno sobo v kateri je kamin in izhodom na otrij, kjer e bazen z zunanjim tušem in letno kuhinjo. V nadstropju je tudi WC, utility, pisarna ali spalnica. V II. nadstropju so dve otroški sobi obe z izhodom na balkon in svojo kopalnico, glavna spalnica z garderobno sobo in kopalnico, ter izhodom na balkon. Hiša ima centralno ogrevanja, talno ogrevanje in hlajenje preko konvektorja. Sončne celice za dogrevanje vode in bazena. Hiša je vpisana v Zk, ima uporabno dovoljenje in je brez bremen. Možnost najema s kasnejšim odkupom. Cena: 3.500,00 EUR/mesec Koda: S66 Plačilo za storitev posredovanja v višini enomesečne najemnine + ddv.
Osrednjeslovenska, Brezovica, Podpeč
485 m²
3.500
18. 6. 2018
Večnepremicnine.si21.com
Complain
REGIJA: Savinjska LOKACIJA: Slovenske Konjice – Podpeč ob Dravinji NEPREMIČNINA: hiša z zemljiščem LETO OBNOVE: 1958 CENA: 49.000,00 EUR ENERGETSKI RAZRED: Energetska izkaznica NI POTREBNA (334.čl. EZ-1) Na mirni lokaciji v naselju Podpeč ob Dravinji prodamo enodružinsko stanovanjsko hišo v izmeri 42,7 m2 uporabne površine, gospodarsko poslopje v naravi hlev v izmeri 63,4 m2 ter zemljišče velikosti 7189 m2 (pašniki, travniki in gozd). Okna in instalacije so bile obnovljene leta 1958, fasada na hiši pa leta 2015. Večji del je ob stavbišču, kjer je tudi delno stavbno zemljišče za gradnjo stanovanjske hiše. Dovoz po javni asfaltni cesti. Do šole, vrtce, trgovine je cca 3km. Urejen elektro, vodovodni, kanalizacija, TV in telefonski priključek. Ogrevanje na trdo gorivo. Prevzem po plačilu celotne kupnine.
Savinjska
49.000
3. 5. 2018
Večnepremicnine-konjice.si
Complain
ID oglasa: 490151007-205 Ogled oglasa na strani ponudnika V majhni vasici Podpeč ob Dravinji (občina Slovenske Konjice) prodamo starejšo hišo hišo z letnico gradnje 1920, stoječo na stavbnem zemljišču v velikosti 608 m2. Skupno posest sestavlja kar 4.844 m2, malo več od polovice tega je stavbnega, preostalo kmetijsko zemljišče. Zelo zanimiva, mirna, redko poseljena lokacija, primerna za gradnjo hiš, kakor tudi za pridelavo vrtnin oziroma obdelovalno zemljo. Sama hiša v izmeri 40 m2 uporabne in 90 m2 skupne površine ima sicer 4 sobe, vendar bi jo bilo potrebno pred uporabo temeljito obnoviti. Zraven je še gospodarsko poslopje, ki lahko služi kot kakšna delavnica, garaža, shramba ipd. Elektrika aktiven priključek, voda iz lastnega studenca. Do Slovenskih Konjic 11 km, do AC priključka cca 9 km. NAKUP PO UGODNI CENI, KI GA TOPLO PRIPOROČAMO! Pokličite za ogled in se prepričajte! Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.
29.000
13. 4. 2018
Večsalomon.si
Complain
Regija: Osrednjeslovenska Kraj: Brezovica pri Ljubljani Kraj ali naselje: Jezero Posredovanje: prodam Tip: zazidljivo Velikost (m 2 ): 950,00 Šifra pri prodajalcu: J5 Vpisano v zemljiško knjigo: da Dodatni opis: LJUBLJANA, JEZERO, POGLED NA BARJE Zazidljiva parcela pravokotne oblike v dveh velikih terasah. Namenska raba zemljišča je opredeljena kot stanovanjske površine. Spodnja terasa je od ceste ločena z podpornim zidom v višini cca. 2m. Komunalna oprema (voda, elektrika...) se nahaja ob parceli. Dostop do parcele je iz regionalne ceste Jezero – Podpeč ali iz makadamske poti, ki poteka po zgornji strani ob parceli. Vpisano v ZK brez bremen. Cena: 89.000 EUR Koda: J5 Zaračunamo posredniško storitev v višini 4%+DDV, na način, da se provizija enakovredno deli med prodajalca in kupca (2%+2%+DDV). Okolica Mestni promet
Brezovica pri Ljubljani Jezero,Osrednjeslovenska
950 m²
89.000
24. 10. 2017
Večbolha.com
We at Flatfy use cookies to improve quality of your overall browsing experience. By using our services you agree to our use of cookies.Learn more