Stanovanje, Dvosobno

Notranjska, Postojna Prestranek
70 m²
50,000
2018-4-20
Prodajam dvosobno stanovanje v Prestranku (okolica Postojne) - odlično izhodišče tako do morja kot do Ljubljane (cca 35 minut v eno ali drugo smer). Nahaja se v pritličju starejšega dvonadstropnega bloka zelo solidne italijanske gradnje (betonske medetažne plošče). V neposredni bližini se nahajajo lekarna in ambulanta, trgovina, vrtec in osnovna šola. Do centra Postojne je cca 6 km. V stanovanju je potrebno kompletno prenoviti kopalnico, urediti ogrevanje ter v bližnji prihodnosti menjati okna. Visoki stropi omogočajo izdelavo galerije. V stanovanju se nahajata dve prostorni svetli sobi (v vsaki je lončena peč za ogrevanje na drva), kuhinja z jedilnico, kopalnica z wc-jem in predprostorom, hodnik, balkon, večja klet, dodatno pa k stanovanju sodi tudi manjši vrt z barako, kjer si je možno urediti tudi garažo. Parkiranje je sicer zagotovljeno pred oz. okrog bloka. Stanovanje je ZK urejeno in prosto bremen! Cena po dogovoru, s prodajo se mi ne mudi. V kolikor vas stanovanje zanima, je možen ogled po predhodnem dogovoru na 041 734-610. Prodam svetlo 2sobno stanovanje v pritličju, velik balkon, klet, vrt z barako (možnost garaže), ZK urejeno in prosto bremen, potrebno obnove, odlična lokacija, nedaleč od morja in od Ljubljane I am selling a two-bedroom apartment in Prestranek (nearby Postojna) - an excellent starting point for both the sea and Ljubljana (approx. 35 minutes in both directions). It is located on the ground floor of an older two-storey block of very solid Italian building (concrete inter-panel slabs). In the immediate vicinity there is a pharmacy and an outpatient clinic, shop, kindergarten and elementary school. Distance from the center of Postojna is about 6 km. The apartment needs a complete renovation of the bathroom, arranging heating system and in also installation of new windows in the near future. High ceilings make it possible for installation of a gallery. In the apartment there are two spacious bright rooms (each one has a wood stove oven), a kitchen with a dining room, a bathroom with a toilet and an entrance, a hallway, a balcony, a larger basement. Besides that in the price it's included also a smaller garden with a barrack, which can be converted into a private garage. Nevertheless, parking is guaranteed around the block. The apartment is registered in the land register and free of burdens (no mortgage, no right of residence etc.)! Price can be negotiable. However, I am not in a rush for selling the appartment. If you are interested in the apartment, it is possible to see it upon a prior arrangement made via phone on +386 41 734-610.
Večnepremicninskioglasnik.com

NARIN

Postojna,Notranjska,Narin
60 m²
320
2018-4-20
Popolnoma obnovljeno stanovanje se nahaja v prijetni vasici blizu Pivke. Obsega spalnico z zakonsko posteljo in otroško sobo s pogradom ter kopalnico s tušem v prvem nadstropju, v pritličju pa je dnevni prostor z dvosedom s povezano kuhinjo, z jedilnim prostorom in dnevni wc. Stanovanje je opremljeno. Poleg stanovanja se nahaja skupna letna kuhinja in vrt s parkiriščem. Ogrevanje je na drva. Najemodajalčev pogoj pri najemu: najemnik prevzame del stroška za posredovanje (eno najemnino + 22% DDV), varščina v višini treh najemnin + najemnina za tekoči mesec.
Večland.si

POSTOJNA

Postojna,Notranjska,Postojna
83.9 m²
84,000
2018-4-20
Stanovanje se nahaja na odlični lokaciji v stari meščanski hiši v strogem centru Postojne. Stanovanje že ima zamenjana okna, vse ostalo pa je potrebno adaptacije. Stanovanje je cel dan lepo osončeno, ker je JV orientirano. Ima veliko predsobo, dve spalnici, kuhinjo in jedilnico, ki je trenutno pregrajena z montažno steno, veliko dnevno sobo, kopalnico z wc-jem, zaprt balkon s shrambo. Stanovanju pripada še večja shramba v pritličju v kateri je nameščena peč za lastno centralno kurjavo na kurilno olje. Letna poraba je cca. 1000 €. Možno je inštalirati tudi peč na pelete. Prodajalčev pogoj pri prodaji: kupec prevzame del stroška za posredovanje 2% pogodbene vrednosti (DDV še ni vključen).
Večland.si

RAZDRTO

Postojna,Notranjska,Razdrto
11221 m²
280,000
2018-4-20
V centru vasi Razdrto se nahaja 11.221 m2 zazidalne parcele, katero lahko kupec razparcelira in naredi več ločenih parcel za stanovanjsko gradnjo. V ceno je vključena tudi stanovanjska hiša, ki je bila pred cca. 200 leti izdelana z namenom gostilne in oddajanja sob. Leta 1992 je bila popolnoma obnovljena streha in zamenjana večina strešne konstrukcije. Pred nekaj leti je bilo zamenjanih 16 oken, polovica jih je še za zamenjati. Hiša je lepo vzdrževana in ni vlažna, potrebna pa bo osvežitve, zlasti zamenjave električnih in vodovodnih inštalacij, kitanje, brušenje in beljenje zidov ter obnova talnih oblog. Hiša je primerna za sobodajalstvo ali kmečki turizem. Ob hiši je še večji gospodarski objekt, ki je zelo kvalitetno zidan iz kamenja. Gospodarski objekt ima tri ločene prostore z višino 3,5 ali več metrov. Gospodarski objekt je primeren za opravljanje obrtnih dejavnosti ali za delavnico. Sama ponudba je cenovno glede na količino zemljišča in velikost hiše zelo ugodna. Samo Razdrto je zaradi svoje lege zelo zanimivo za sobodajalstvo in turizem, ker je v neposredni bližini Italije in drugih turističnih zanimivosti. ZK stanje je urejeno in brez obremenitev. Prevzem je možen takoj.
Večland.si

PRESTRANEK

Postojna,Notranjska,Prestranek
1462.19 m²
160,000
2018-4-20
Prodamo nedokončano novogradnjo v Prestranku, tlorisnih dimenzij 40x16,2 m, pravokotne tlorisne oblike, ter etažnosti P+1+M. Gradbeno dovoljenje je bilo izdano za gradnjo motela. Skupno je načrtovanih enainštirideset dvoposteljnih sob in na zunanjih površinah je predvidenih devetnajst parkirnih mest za goste. Predmetna gradnja se nahaja v območju, ki je komunalno opremljeno. Prodajalčev pogoj pri prodaji: kupec prevzame del stroška za posredovanje (2% pogodbene vrednosti + DDV).
Večland.si

RAZDRTO

Postojna,Notranjska,Razdrto
478.7 m²
280,000
2018-4-20
Izredno zanimiva stavba, ki je bila pred cca. 200 leti izdelana z namenom gostilne in oddajanja sob. Leta 1992 je bila popolnoma obnovljena streha in zamenjana večina strešne konstrukcije. Pred nekaj leti je bilo zamenjanih 16 oken, polovica jih je še za zamenjati. Hiša je lepo vzdrževana in ni vlažna, potrebna pa bo osvežitve, zlasti zamenjave električnih in vodovodnih inštalacij, kitanje, brušenje in beljenje zidov ter obnova talnih oblog. Hiša je primerna za sobodajalstvo ali kmečki turizem. Ob hiši je še večji gospodarski objekt, ki je zelo kvalitetno zidan iz kamenja. Gospodarski objekt ima tri ločene prostore z višino 3,5 ali več metrov. Gospodarski objekt je primeren za opravljanje obrtnih dejavnosti ali za delavnico. V ceno je vključenih 11.221 m2 zazidalne parcele, katero lahko kupec razparcelira in naredi več ločenih parcel za stanovanjsko gradnjo. Sama ponudba je cenovno glede na količino zemljišča in velikost hiše zelo ugodna. Samo Razdrto je zaradi svoje lege zelo zanimivo za sobodajalstvo in turizem, ker je v neposredni bližini Italije in drugih turističnih zanimivosti. ZK stanje je urejeno in brez obremenitev. Prevzem je možen takoj. Prodajalčev pogoj pri prodaji: kupec prevzame del stroška za posredovanje (2% pogodbene vrednosti + DDV).
Večland.si

Postojna IC Kazarje ostalo

Notranjska,Notranjska
40
2018-4-20
ID oglasa: 490351003-12 Ogled oglasa na strani ponudnika V industrijski coni Kazarje v Postojni, le 2 km od avtoceste je na voljo več poslovnih prostorov v velikosti od 44 do 500 m2 z možnostjo združevanja v večje enote. V okolici je več parkirišč in funkcionalno zemljišče s skladiščnimi prostori različnih velikosti, skupaj 2500 m2. Možen je dolgoročni najem. Cene so med 2,5 Eur /m2 za skladišča in 4 Eur /m2 za poslovno industrijske prostore. Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.
Večsalomon.si

POSTOJNA

Postojna,Notranjska,Postojna
75.4 m²
119,000
2018-4-20
Stanovanje se nahaja v celotni zgornji etaži manjše večstanovanjske stavbe. V pritličju mu pripada shramba, katero si deli s sosednjim stanovanjem, v prvem nadstropju je lasten vhod z manjšo predsobo za oblačila in obutev. Iz predsobe vodijo stopnice v drugo nadstropje, katero v celoti pripada stanovanju. Stanovanje ima veliko kopalnico z wc-jem, dnevno bivalni prostor, ki je razdeljen na kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo z izhodom na manjši balkon, otroška in zakonska spalnica, ki sta južno orientirani. Ogrevanje je na lastno etažno centralno plinsko peč ali na IR panele. Stanovanju pripada en oštevilčen parkirni prostor. Stanovanje se prodaja z večino opreme. Sama lokacije je mirna in primerna tudi za otroke. Prodajalčev pogoj pri prodaji: kupec prevzame del stroška za posredovanje (2% pogodbene vrednosti + DDV).
Večland.si

POSTOJNA

Postojna,Notranjska,Postojna
101.1 m²
95,000
2018-4-20
Stanovanje z lepim razporedom prostorov se nahaja v visokem pritličju starejše večstanovanjske stavbe. Stanovanje ima večji predprostor v katerem je umeščena cisterna za kurilno olje, ima še tri spalnice, dnevno sobo, kuhinjo z jedilnico in WC s kopalnico. V stanovanju so bili že obnovljeni tlaki, okna in zamenjana streha na stavbi. Prodajalčev pogoj pri prodaji: kupec prevzame del stroška za posredovanje (2% pogodbene vrednosti + DDV).
Večland.si

POSTOJNA

Postojna,Notranjska,Postojna
65.4 m²
89,000
2018-4-20
Stanovanje se nahaja na lepi lokaciji v neposredni bližini centra mesta. Stanovanje ima JV lego in je cel dan lepo osončeno. Leži v visokem pritličju, kar pomeni da je primerno tudi za starejše ljudi. Leta 2008 sta bila obnovljena wc in kopalnica ter zamenjana okna. Stanovanje ima predprostor, dve spalnici, prostorno dnevno sobo z izhodom na zastekljen balkon, jedilnico s kuhinjo in shrambo ter ločen wc in kopalnico. V kleti sta še dve shrambi, v eni je lastna kurilnica s pečjo na kurilno olje (poraba cca. 600 €/leto). Stroški rez. sklada 32 €/mes. Stanovanju pripada oštevilčen parkirni prostor in garaža, katera ni všteta v ceno stanovanja (garaža je postavljena na funkcionalnem zemljišču bloka in še ni lastniška).Cena stanovanja z garažo znaša 96.000,00 EUR. Prodajalčev pogoj pri prodaji: kupec prevzame del stroška za posredovanje (2% pogodbene vrednosti + DDV).
Večland.si

POSTOJNA

Postojna,Notranjska,Postojna
54.2 m²
87,000
2018-4-20
Zelo svetlo, vzhodno orientirano stanovanje se nahaja na lepi lokaciji v centru Postojne (bližina trgovine, šole, vrtca, zdravstvenega doma). Prostori: Dnevna soba s kuhinjo in jedilnico, spalnica, manjša otroška soba in kopalnica. V cena je všteta tudi oprema - nova kuhinja z vsemi aparati, sedežna garnitura, spalnica,... Stanovanju pripada tudi klet in oštevilčen parkirni prostor pred stavbo). Ogrevanje na plin (lastna CK), ima tudi klimatsko napravo. Prodajalčev pogoj pri prodaji: kupec prevzame del stroška za posredovanje (2% pogodbene vrednosti + DDV).
Večland.si
3 sob
79.5 m²
45,000
2018-4-20
DOLNJA KOŠANA, 13 , 79,5 m2, 3-sobno, zgrajeno l. 1956, 1/2 nad., Stanovanje v prijetnem okolju primerno za družine, pare ali posameznike, prodamo. Cena: max. 45.000,00 EUR
Večnepremicnine.net

POSTOJNA

Postojna,Notranjska,Postojna
144 m²
140,000
2018-4-20
Na izredno lepi lokaciji v okolici Postojne je naprodaj stanovanjska hiša, ki očara z več kot 800 m2 na zahod orientiranega zemljišča, ki se razprostira za hišo in nudi pogled na planoto Nanos. V pritličnih prostorih je z dostopom skozi asfaltirano dvorišče urejena velika garaža ter kurilnica, z zadnje strani pa je terasa za uživanje na prostem. Zunanje stopnišče vodi v prvo nadstropje, ki ga na 72 m2 sestavljata kopalnica z wc-jem in velik, odprt prostor z veliko svetlobe ter izhodom na balkon. Prostor je orientiran na V-Z, torej je lep razgled na Nanos tudi iz tega nadstropja. Zavito notranje stopnišče vodi v še neizdelano mansardo z balkonom. Ogrevanje je urejeno centralno na elektriko. Tako hiša kot tudi zazidljivo zemljišče za hišo nudijo veliko možnosti za opremljanje in urejanje po lastnih željah. Prodajalčev pogoj pri prodaji: kupec prevzame del stroška za posredovanje (2 % pogodbene vrednosti + DDV).
Večland.si

POSTOJNA

Postojna,Notranjska,Postojna
170.1 m²
135,000
2018-4-20
Hiša se nahaja na lepi lokaciji v centru Postojne. Razpored prostorov po etažah: v pritličju se nahaja garaža in manjše stanovanje s kuhinjo, kopalnico, wc- jem in manjšo sobo; v predprostoru se nahaja peč za centralno ogrevanje na kurilno olje. V 1. nadstropju se nahaja dnevna soba, kuhinja, jedilnica, spalnica, kabinet, wc in kopalnica. V sobi se nahaja kaminska peč na drva. V mansardi: hodnik in dve sobi (ena manjša in ena večja). Vsi priključki (telefon, KTV, internet). Delno opremljeno. CK-olje. Ob hiši ni zemljišča, je le parkirni prostor za 1 avtomobil. Možnost preureditve v hostel. Vpis v ZK je urejen. Prodajalčev pogoj pri prodaji: kupec prevzame del stroška za posredovanje (2% pogodbene vrednosti + DDV).
Večland.si

poslovni prostor, neživilska trgovina

Notranjsko - kraška, Postojna
3,300
2018-4-12
V poslovnem objektu zgrajenem l. 2007 na naslovu Kazarje 3, oddamo trgovski lokal s skladiščem v izmeri 563 m2. Za morebitne dodatne informacije ali ogled, smo vam na voljo! Najemnik ne plača posredniškega plačila.
Večnepremicnine-plus.si

For sale, house, detached: RAZDRTO, 360 sqm

Notranjska , Postojna , Postojna
280,000
2018-4-12
RAZDRTO , 360 sqm, house, detached, renovated 1992, for sale. Price: up to 280.000,00 EUR
Večrealestate-slovenia.info

Prodaja hiša

Občina: Občina Postojna,Naselje: Razdrto
128 m²
107,000
2018-4-12
Samostojna stanovanjska hiša uporabne površine 128m2 s pripadajočim pomožnim prostorom 33,30 in 36,90m2 potrebno prenove.
Večnepremicnine-m2.com
151 m²
95,000
2018-4-10
Naselje: postojna ID oglasa: 490111019-11 Ogled oglasa na strani ponudnika V Postojni, v bližini mestnega središča, prodamo polovico hiše, ki v naravi predstavlja 4-sobno stanovanje, kateremu pripada tudi kletni prostor v izmeri cca 25 m2. Stanovanje ima svoj lastnen vhod ter mu pripada zemljišče velikosti 83 m2, ki v naravi predstavlja zelenico. Ob sami hiši je parkirišče za dva avtomobila. Stanovanje ima 2 etaži in klet: - Klet 25m2 - Pritličje: 2 sobi in manjša kopalnica - Nadstropje: 2 sobi, kopalnica in kuhinja z jedilnico Pogoj nakupa: pogoj prodajalca za nakup nepremičnine je plačilo opravljenih storitev posredovanja v višini 4 % + DDV na način, da kupec plača polovico omenjene obveznosti oziroma 2 % + DDV. Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.
Večsalomon.si

Prodaja, hiša, dvojček: POSTOJNA, 170 m2

Notranjska Postojna Postojna
170 m²
96,500
2018-4-17
POSTOJNA , 170 m2, dvojček, zgrajen l. 2018, 414 m2 zemljišča, K+P+M, prodamo. Cena: 96.500,00 EUR 194 m2, dvojček, novogradnja, začetek gradnje l. 2017, 349 m2 zemljišča, K+P+M, prodamo. Cena: 108.000,00 EUR
Večnepremicnine.net

Poslovni prostor, gostinski lokal

Notranjska, Postojna, Postojna
59 m²
65,000
2018-4-12
Večatrium.si
1 sobi
50 m²
300
2018-4-16
V centru mesta Postojna (Tržaška ulica) oddamo enosobno stanovanje v najem 1 osebi oziroma paru brez otrok (nekadilci) V ceno so vključeni vsi stroške razen elektrike (plačilo po porabi - števec) Kontakt: 031/309-106 - Boris
Večbolha.com
125,000
2018-4-3
116 m2, samostojna, zgrajena l. 1947, 828 m2 zemljišča, večkrat prenovljena l. 1965 in kasneje, popolnoma vseljiva in opremljena, zelo dobro ohranjena, z garažo 20 m2, kurilnico-drvarnico 21 m2, vkopano shrambo, malo čistilno napravo. Parcela je ravna in se nahaja na mirni lokaciji., CK-olje, štedilnik. Prodajalec pogojuje prodaj z delitvijo stroškov posredovanja tako, da kupec plača polovico, to je 2 % + DDV Šifra: 1919 Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.
Večsalomon.si

For sale, house, semi-detached: POSTOJNA, 170 sqm

Notranjska , Postojna , Postojna
96,500
2018-4-17
POSTOJNA , 170 sqm, house, semi-detached, constructed in 2018, 414 sqm of land, B+GF+M, for sale. Price: 96.500,00 EUR
Večrealestate-slovenia.info

Dostopne poti Prestranek - DUTB

Reška cesta, Postojna
29,700
2018-4-12
Naprodaj sta dve parceli - 2267/13 (826 m2) in 2267/25 (330 m2), obe v k.o. 2492 - Slavina v skupni izmeri 1.156 m2. Zemljišči predstavljata dostopne poti do gospodarske cone. V kolikor se zanimate za nakup vas pozivamo, da nam na priloženem obrazcu pošljete vašo nezavezujočo ponudbo ali pa se obrnete na kontaktno osebo. Vsako ponudbo bomo obravnavali posebej in vas bomo o naši odločitvi obvestili v najkrajšem možnem času. Prosimo vas tudi, da se seznanite z našimi splošnimi pogoji.
Večnepremicnine.dutb.eu
Naročite se posodobitve iskalne poizvedbe po e-pošti:
Postojna