4 sobe
80 m²
102.000
Včeraj ob 11:39
Na potrčevi cesti na Ptuju, prodam stanovanje v velikosti 80m2 z balkonom in kletjo. 4 sobno stanovanje se nahaja v bloku, zgrajenem l. 1960 in je bilo adaptirano l. 2015. Stanovanje sestoji iz 3 sob, kopalnice in ločenim wc, dnevne sobe in kuhinje z jedilnico ter balkonom. Talna obloga je parket, kopalnica, wc ter kuhinja z jedilnico pa keramika. Stanovanjski blok ima tudi novo fasado z izolacijo, v stanovanju pa so vgrajen tudi nova okna z roletami. Je v celoti opremljeno in takoj vseljivo. Ima zagotovljene komunalne priključke na javno električno, vodovodno, kanalizacijsko ik KTV omrežje. Urejeno daljinsko ogrevanje iz skupne kotlovnice. Objekt se nahaja v bližini zdravstvenega doma, osnovne šole, trgovine,
Večbolha.com
24 m²
250
17. 5. 2018
Manjši ulični lokal blizu rdečega bloka je v celoti obnovljen, delno opremljen in je primeren za mirno storitveno ali pisarniško dejavnost. Ima vse priključke, nizke stroške, parkirišče in odlično lokacijo. Vseljiv takoj, dve varščini, brez provizije agenciji.
Večbolha.com
183.7 m²
119.900
15. 5. 2018
Na top lokaciji z prečudovitim razgledom na Dravsko polje in Pohorje ,prodamo samostojno medetažno hišo ,ki ima dva stanovanja in ločena vhoda . Hiša je delno podkletena in zajema garažo, kurilnico in še dva prostora; Pritličje obsega dve etaži : 2 spalnici, kuhinjo,jedilnico, dnevno sobo in sanitarije; Stanovanje zgoraj je tudi v dveh etažah in sicer 2 spalnici, kuhinjo z jedilnico in dnevno sobo in kopalnico.. To stanovanje ima talno ogrevanje in na elektriko , spodaj pa na centralno. Hiša ima novo (2012) fasado 16 cm , streha metal ( 2008) in okna v pritličju. Vredna ogleda !
Večnepremicnine.si21.com
3 sobe
70 m²
75.000
14. 5. 2018
Blizu term Ptuj se proda 3 sobno, novo adaptirano, opremljeno stanovaje v vec stanovanjski hisi. K stanovanju spada se lastniska parcela, pokrita terasa, mali zelenjavni vrt in klet. Okolica je ograjena, skupna parkirisca. Ogrevanje CK na olje ali klimo ( nova klima)V stanovanju so bili menjani podi, stropi, elektrika ( vgrajene varcne led luci) vse pohistvo, prebeljeno, nova vhodna vrata ( AJM), 1 notranja vrata.stavba ima upravnika, rezervni sklad in zavarovanje. Primerno tako za mlade ( blizina sole in vrtca) kot za starejse ( pritlicje). Vpisano v ZK in prosto vseh bremen. Vseljivo po dogovoru. Ostale inf.041 723 284.
Večbolha.com
654 m²
27.468
11. 5. 2018
Pozdravljeni Tokrat vam predstavljam stavbno zemljišče, ki lahko predstavlja lokacijo vašega novega doma! Stavbno zemljišče na lepi lokaciji le ca 3 km iz mesta Ptuj, v velikosti 654 m2. Dostop do zemljišča je urejen po asfaltirani cesti. Na parceli je že vodovod z vodomerom, ostali priključki (elektrika, priprava za optiko ter javno razsvetljavo) so v asfaltni cesti. Lokacija je primerna za tiste, ki si želijo bivanja v nestrnjenem naselju, blizu gozda in hkrati blizu mesta. Po prostorskem planu, se pacela nahaja v območju stavbnih zemljišč, vendar je pred samo gradnjo potrebna izdelava OPPN-ja.
Večbolha.com
35 m²
300
Danes ob 4:47
ODDAMO POSLOVNI PROSTOR V CENTRU PTUJA, OB VELIKEM PLAČLJIVEM PARKIRIŠČU, Z LASTNIMI SANITARIJI. OBJEKT JE NA VIDNEM MESTU IN BO PRIPRAVLJEN ZA POTREBE NAJEMNIKA, ODDAMO BREZ PROVIZIJE.
Večbolha.com
28 m²
28.000
Včeraj ob 11:56
APP se prodaja skupaj z vso novo estetsko opremo, narejeno po meri. Cena opreme znaša 22.000, 00 €.
Večbolha.com
654 m²
42
11. 5. 2018
Prodamo manjše stavbno zemljišče lepi lokaciji le ca 3 km iz mesta Ptuj, v velikosti 654 m2. Zemljišče je dokaj ravno, lepe oblike (ca 17, 5 m x 37, 3 m) ter sončno. Dostop do zemljišča je urejen po asfaltirani cesti. Na parceli je že vodovod z vodomerom, ostali priključki (elektrika, priprava za optiko ter javno razsvetljavo) so v asfaltni cesti. Lokacija je primerna za ljudi, ki si želijo bivanja v nestrnjenem naselju, blizu gozda a ne predaleč iz mesta. Parcela je sončna čez cel dan. Po prostorskem planu, se pacela nahaja v območju stavbnih zemljišč, vendar je pred samo gradnjo potrebna izdelava OPPN-ja. Za ogled in informacije prosim pokličite M: 031 605 685 PRODAJATE NEPREMIČNINO ? Če ste lastnik nepremičnin in jo želite prodati ali oddati, Vas vabimo, da se oglasite pri nas v naši pisarni v Rabelčji vasi (med bloki), lahko nas pokličete na 031 605 685 ali pošljete osnovne informcije o Vaši nepremičnini na email *** ter poklicali Vas bomo v najkrajšem možnem času. Zakaj izbrati prav NEPREMIČNINE PTUJ d.o.o. ? Smo podjetje z veliko izkušnjami, znanjem ter odličnimi referencami v nepremičninskem posredovanju. Poslujemo pošteno, transparentno ter z veliko skrbnostjo ter odgovornostjo do strank. Naša pomembna prednost je pri posredovanju z nepremičninami na Ptuju ter v okolici je, zraven že naštetega, tudi 1. mesto v prikazu zadetkov v iskalniku Google, med neplačljivimi prikazi, za besedno zvezo "nepremičnine ptuj" kar močno poveča našo konkurenčno prednost pri iskanju nepremičnin na Ptuju, ki so v naši ponudbi. Ne odlašajte ter vzpostavite stik z nami še danes, umestite Vašo nepremičnino v našo ponudbo nepremičnin in pomagali vam bomo, da bo Vaša prodaja potekala kar se da enostavno, varno ter uspešno. Veselimo se poslovanja z Vami.
Večbolha.com
125 m²
147.000
11. 5. 2018
ID oglasa: 490151032-291 Ogled oglasa na strani ponudnika Družinska idilična hiška z izredno lepo urejeno parcelo se nahaja na Mestnem vrhu, le tri kilometre s Ptuja. Hiša je etažnosti K+P+M. V pritličju je ob vhodu velik zastekljen zimski vrt, kjer lahko uživate ob druženju ali počivate v vseh letnih časih. Skozi povsem nova PVC vhodna vrata vstopimo v večji bivalni prostor, kjer je kuhinja z jedilnico in dnevno sobo. V pritličju se nahaja še spalnica in kopalnica. Lične lesene stopnice vodijo v mansardo, kjer sta 2 sobi, wc in shramba oz. garderobna soba, ter balkon s prelepim razgledom po okolici. Klet je zelo lepo urejena, in obsega kopalnico s tušem, kuhinjo z jedilno mizo, kurilnico, vinsko klet in izhod ven na večjo teraso, primerno za druženje, zabave, piknike. Ob terasi je kamin. Na parceli je še vrt, tlakovan prostor za postavitev bazena, vrtna uta in garaža. Parcela je v celoti ograjena in zazidljiva. Pred hišo se nahaja garaža. Hiša je primerna predvsem za družine, ki si želijo hiter dostop do mesta, zasebnosti in miru. Z resnim kupcem možen dogovor o končni ceni. V račun vzamemo stanovanje v pritličju z atrijem. Toplo priporočam ogled in nakup! Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.
Večsalomon.si
183.7 m²
119.900
11. 5. 2018
Le slaba 2 km iz mesta Ptuj, prodamo veliko, delno obnovljeno enodružinsko medetažno hišo, ki je trenutno urejena v dvo stanovanjsko hišo z dvema samostojnima vhodoma. Hiša je bila zgrajena leta 1975 ter v veliki meri obnovljena leta 2012. Pritličje zajema garažo in hodnik s stopniščem. V kleti je se nahaja velika soba, manjša soba ali shramba ter kurilnica. Bivalni del v visokem pritličju zajema kuhinjo z jedilnico, veliko dnevno sobo z balkonom, hodnik ter sanitarije za goste. Po stopnicah se povzpnete še do etaže s spalnico, otroško sobo ter kopalnico s straniščem. notranje stopnišče do mansarde, kjer se nahaja popolnoma obnovljeno stanovanje v dveh etažah je zaprto in ga je z manjšimi posegi možno ponovno odpret. V mansardo, kjer se nahaja samostojno stanovanje, je urejen dostop po zunanjih stopnicah. Zgornje stanovanje zajema: vhodni prostor, kopalnico s straniščem, odprt bivalni del s kuhinjo, jedilnico, dnevno sobo ter izhodom na balkon, ki ponuja čudovit pogled na Dravsko polje ter dve spalnici. Urejeni so vsi priključki (elektrika, vodovod, catv, CK- olje, kanalizacija, internet in telefon). Leta 2012 so na celotni hiši bila zamenjana okna (3 slojna PVC okna z aluminijastimi roletami), strešna kritina (pločevina S-metal), fasada debeline 16 cm) ter izdelano celotno zgornje stanovanje. Hiša se ponaša z dobro izolativnostjo in je uvrščena v C energetski razred. Oprema po dogovoru. Hiša je primerna za večjo družino ali ljudi, ki si želijo več prostora ter bivanja v naravi a vseeno dovolj blizu vse potrebne infrastrukture. Za ogled in informacije prosim pokličite M: 031 605 685 PRODAJATE NEPREMIČNINO ? Če ste lastnik nepremičnin in jo želite prodati ali oddati, Vas vabimo, da se oglasite pri nas v naši pisarni v Rabelčji vasi (med bloki), lahko nas pokličete na 031 605 685 ali pošljete osnovne informcije o Vaši nepremičnini na email *** ter poklicali Vas bomo v najkrajšem možnem času. Zakaj izbrati prav NEPREMIČNINE PTUJ d.o.o. ? Smo podjetje z veliko izkušnjami, znanjem ter odličnimi referencami v nepremičninskem posredovanju. Poslujemo pošteno, transparentno ter z veliko skrbnostjo ter odgovornostjo do strank. Naša pomembna prednost je pri posredovanju z nepremičninami na Ptuju ter v okolici je, zraven že naštetega, tudi 1. mesto v prikazu zadetkov v iskalniku Google, med neplačljivimi prikazi, za besedno zvezo "nepremičnine ptuj" kar močno poveča našo konkurenčno prednost pri iskanju nepremičnin na Ptuju, ki so v naši ponudbi. Ne odlašajte ter vzpostavite stik z nami še danes, umestite Vašo nepremičnino v našo ponudbo nepremičnin in pomagali vam bomo, da bo Vaša prodaja potekala kar se da enostavno, varno ter uspešno. Veselimo se poslovanja z Vami.
Večbolha.com
270 m²
129.900
15. 5. 2018
NA RELACIJI PTUJ-ORMOŽ, BRESNICA SE PRODAJA 270 m2 dvostanovanjska hiša , zgrajena l. 1990 do IV. gradbene faze , dokončana 2003, mansarda 2010, 1.000 m2 zemljišča, K+P+M. Prodaja se z opremo oz. po dogovoru. Cena 129.900, 00 EUR Energetski razred : D (74kWh/m2a) Dodaten opis Hiša ima dovoz iz asfaltne ceste na dvorišče, parkirišče in letno garažo s shrambo za orodje. Vhoda v hišo sta dva in sicer iz spodnje strani dvorišča in neposredno iz glavne ceste. Etaže so med seboj povezane z odprtim stopniščem in zakroženo predstavljajo dve samostojni stanovanjski enoti s skupnim vhodom. Kletni prostori zajemajo garažo, kurilnico s pomožno kuhinjo ( zraven pod teraso je drvarnica), pralnico z WC-jem, shrambo in večjo sobo. V te prostore so neposredno vstopa iz dvorišča ali glavnega vhoda po stopnicah. V pritličje se po stopnicah iz glavnega vhoda vstopa na hodnik, ki vodi v kuhinjo, dnevno sobo (ima kamin na drva in izhod na pokrito teraso 15 m2), 2 spalnici, kopalnico in kabinet. Iz pritličnega stanovanjskega dela se po stopnicah povzpnemo do moderno urejenega mansardnega stanovanja s klimo. Mansardno stanovanje je sestavljeno iz spalnice, otroške sobe, kopalnice s straniščem, odprtim bivalnim delom s kuhinjo, jedilnico z kaminom (na pelete), dnevno sobo ter izhodom na balkon, ki ponuja čudovit razgled na zelene travnike. Urejeni so vsi priključki (elektrika, vodovod, pretočna greznica, internetno omrežje - optično, telefon). Ogrevanje je urejeno s centralno pečjo na dva ali kurilno olje ( cisterna za kurilno olje + gorilnik). Hišo obdaja večja zelenica in vrt, nekaj sadnega drevja in je na lepi ravninski legi. Primerna ja za večjo družino ali ljudi, ki potrebujejo več prostorov za bivanje, za ustvarjanje. Se priporočamo za ogled ali več informacij pa pokličite 041 681 306 Drago ali pošljete E-mail: *** V bližini (2km) je vsa potrebna infrastruktura: pošta, trgovina, vrtec, šola.
Večbolha.com
183 m²
119.900
Včeraj ob 11:58
TOP LOKACIJA in TOP RAZGLED Le par minut, iz centra Ptuja - dvostanovanjska hiša (medetažna), ki je bila v zadnjih letih obnovljena, energeijski razred hiše se ponaša kar z razredom C. Obnove: - 2012 nova fasada ( 16cm) - 3 slojna okna z aluminijastimi roletami ( predprivaljeno za komarnike, 3 okna imajo le te tudi namontirane) - streha S metal leta 2008 ( knauf + podeskano + 2 x izolirano Stanovanje v prtiličju obsega 2 etaži ( 2 spalnici , kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo ter sanitarije). V pritličju so vsa okna nova, ostalo je potrebno osevžitve. Stanovanje zgoraj, prav tako obsega 2 etaži in sicer kopalnica, kuhinja z dnevno sobo in jedilnico ter 2 spalnici na vrhu. Ogrevanje v zgornjem stanovanju je talno gretje na elektriko. V kleti še najdemo 2 prostora in kurilnico. Okolica hiške je urejena. Vpisano v zk in vseljivo po dogovoru. Oprema po dogovoru. Zastopamo prodajalca - kupec ne plača provizije. Če želite še več slik (na slikah je le zgornje stanovanje), mi pogumno pišite na ***, za ogled pa zavrtite 041/420-093
Večbolha.com
161.4 m²
140.000
15. 5. 2018
Prodamo stavbno zemljišče v velikosti 1.862 m2, s hišo na ferkventni lokaciji, ki se nahaja v območju centralnih dejavnosti in je primerno za poslovne namene ali gradnjo večih hiš. Na parceli stoji montažna hiša (znamke Marles) z gospodarskim poslopjem, garažo. Hiša je delno podkletena, na katero je postavljena hiša v eni etaži. Hiša zajema stopnišče, hodnik, kuhinjo, jedilnico, dnevno sobo z izhodom na zimski vrt, spalnico, otroško sobo, kopalnico, samostojno stranišče ter shrambo. Hiša ima urejene vse priključke, vključno s klimo, ogrevanje je urejeno na CK na olje ter se prodaja opremljena. Na dvorišču stoji gospodarksko poslopje z garažo ter vrtna lopa za orodje. Zemljišče je v celoti ograjeno. Hiša je zaradi razporeditve primerna za družino, ki si želi bivanja blizu vse potrebne infrastrukture. Za ogled in informcije prosim pokličite M: 031 605 685 - Aljaž. Spalnice : 2 Velikost zemljišča : 1.862 m² Neto tlorisna velikost hiše: 161, 40 m² Uporabna površina hiše: 93, 70 m² Leto gradnje: 1977 Obnova: 2001 (streha) Energetski razred: EI v izdelavi Gospodarsko poslopje z garažo: 59, 50 m² Leto gradnje in obnove: 1981 in 2002 Vrtna lopa: 12 m2 PRODAJATE NEPREMIČNINO ? Če ste lastnik nepremičnin in jo želite prodati ali oddati, Vas vabimo, da se oglasite pri nas v naši pisarni v Rabelčji vasi (med bloki), lahko nas pokličete na 031 605 685 ali pošljete osnovne informcije o Vaši nepremičnini na email *** ter poklicali Vas bomo v najkrajšem možnem času. Zakaj izbrati prav NEPREMIČNINE PTUJ d.o.o. ? Smo podjetje z veliko izkušnjami, znanjem ter odličnimi referencami v nepremičninskem posredovanju. Poslujemo pošteno, transparentno ter z veliko skrbnostjo ter odgovornostjo do strank. Naša pomembna prednost je pri posredovanju z nepremičninami na Ptuju ter v okolici je, zraven že naštetega, tudi 1. mesto v prikazu zadetkov v iskalniku Google, med neplačljivimi prikazi, za besedno zvezo "nepremičnine ptuj" kar močno poveča našo konkurenčno prednost pri iskanju nepremičnin na Ptuju, ki so v naši ponudbi. Ne odlašajte ter vzpostavite stik z nami še danes, umestite Vašo nepremičnino v našo ponudbo nepremičnin in pomagali vam bomo, da bo Vaša prodaja potekala kar se da enostavno, varno ter uspešno. Veselimo se poslovanja z Vami.
Večbolha.com
2 sobi
73.8 m²
110.000
Včeraj ob 11:53
Večbolha.com
161 m²
140.000
14. 5. 2018
Na Ptuju, kakšen kilometer iz strogega centra, prodamo zanimivo, lepo vzdrževano montažno hišo skupne kvadrature 161, 40 m2, z letnico gradnje 1977, nazadnje renovirano 2001 (streha), skoraj v celoti podkleteno s pravo staro, velbano kletjo zgodovinske vrednosti, odlično za shrambo vina in ozimnice, ki ima poseben vhod ob hiši. Zemljišče, ki pripada hiši in okrog nje, meri skupno 1.915 m2, je v celoti stavbno, skoraj v celoti ograjeno bodisi z visokimi cipresami, bodisi z ograjo. Ob hiši je gospodarsko poslopje, kjer je večja letna kuhinja, primerna za druženja in praznovanja ter shramba, ki se ga drži garaža za en avtomobil in dodatna shramba, pa tudi lopa za vrtnarsko ali drugo orodje, saj sta ob hiši kar dva velika vrtova, kjer so vidne sledi skrbnega obdelovanja in pridelave raznovrstne zelenjave, za sveže zrak in odganjanje škodljivcev pa še vedno skrbijo zelišča. Okolico hiše dopolnjujejo številne okrasne iglaste in listnate grmovnice, mamljiva češnja, maline, ribez, cvetlične gredice s trajnicami. Do vhodnih vrat nas pripelje v vetrolov skrito stopnišče, kjer vstopimo v kratek predprostor, nato v osrednji prostor - hodnik, od koder je izhod v vse ostale prostore, in sicer na levo v dnevno sobo z izhodom na čudovit zimski vrt, od tod je prehod v jedilnico in kuhinjo, kamor lahko vstopimo tudi iz tega osrednjega prostora. Na desno so WC, shramba, otroška soba, kopalnica s kadjo ter velika spalnica. Tla prekrivajo keramika, parketi, PVC talne obloge, okna so dvoslojna lesena, fasada klasična, streha pločevinasta, ogrevanje centralno na olje. Vsi prostori v eni etaži, podstrešje je zgolj delno pohodno. Aktivni vsi infrastrukturni priključki, tudi kanalizacija. Izjemna lokacija, zelo blizu trgovskih centrov, ob tekoči prometni infrastrukturi, ki pa zaradi pozicije hiše in velikega dvorišča nudi veliko mero zasebnosti, tako da občutka bivanja v centru niti slučajno ni zaznati. Enkratna priložnost, ki jo toplo priporočamo. Vabljeni k rezervaciji termina za ogled. MONTAŽNA HIŠA S ČUDOVITO OHIŠNICO NA PTUJU
Večbolha.com
64 m²
350
15. 5. 2018
V centru mesta oddamo poslovni prostor v izmeri 64, 8 m2, primeren za trgovsko ali storitveno dejavnost. Lokal je dostopen z ulice in ima izložbeno okno. Souporaba skupnih sanitarij. Priporočamo ogled in najem! ODDAMO POSLOVNI PROSTOR V CENTRU PTUJA
Večbolha.com
161 m²
140.000
Včeraj ob 11:39
ID oglasa: 490151007-290 Ogled oglasa na strani ponudnika Na Ptuju, kakšen kilometer iz strogega centra, prodamo zanimivo, lepo vzdrževano montažno hišo skupne kvadrature 161,40 m2, z letnico gradnje 1977, nazadnje renovirano 2001 (streha), skoraj v celoti podkleteno s pravo staro, velbano kletjo zgodovinske vrednosti, odlično za shrambo vina in ozimnice, ki ima poseben vhod ob hiši. Zemljišče, ki pripada hiši in okrog nje, meri skupno 1.915 m2, je v celoti stavbno, skoraj v celoti ograjeno bodisi z visokimi cipresami, bodisi z ograjo. Ob hiši je gospodarsko poslopje, kjer je večja letna kuhinja, primerna za druženja in praznovanja ter shramba, ki se ga drži garaža za en avtomobil in dodatna shramba, pa tudi lopa za vrtnarsko ali drugo orodje, saj sta ob hiši kar dva velika vrtova, kjer so vidne sledi skrbnega obdelovanja in pridelave raznovrstne zelenjave, za sveže zrak in odganjanje škodljivcev pa še vedno skrbijo zelišča. Okolico hiše dopolnjujejo številne okrasne iglaste in listnate grmovnice, mamljiva češnja, maline, ribez, cvetlične gredice s trajnicami. Do vhodnih vrat nas pripelje v vetrolov skrito stopnišče, kjer vstopimo v kratek predprostor, nato v osrednji prostor - hodnik, od koder je izhod v vse ostale prostore, in sicer na levo v dnevno sobo z izhodom na čudovit zimski vrt, od tod je prehod v jedilnico in kuhinjo, kamor lahko vstopimo tudi iz tega osrednjega prostora. Na desno so WC, shramba, otroška soba, kopalnica s kadjo ter velika spalnica. Tla prekrivajo keramika, parketi, PVC talne obloge, okna so dvoslojna lesena, fasada klasična, streha pločevinasta, ogrevanje centralno na olje. Vsi prostori v eni etaži, podstrešje je zgolj delno pohodno. Aktivni vsi infrastrukturni priključki, tudi kanalizacija. Izjemna lokacija, zelo blizu trgovskih centrov, ob tekoči prometni infrastrukturi, ki pa zaradi pozicije hiše in velikega dvorišča nudi veliko mero zasebnosti, tako da občutka bivanja v centru niti slučajno ni zaznati. Enkratna priložnost, ki jo toplo priporočamo. Vabljeni k rezervaciji termina za ogled. Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.
Večsalomon.si
150 m²
81.000
Včeraj ob 11:44
HIŠO V 3. GRADBENI FAZI S ČUDOVITIM RAZGLEDOM NA PTUJ PRODAMO. HIŠA JE PODKLETENA, V PRITLIČJU JE ZASNOVANA KUHINJA, JEDILNICA, DNEVNA SOBA, KOPALNICA TER V NADSTROPJU TRI SOBE IN KOPALNICA.PRED HIŠO JE PARKIRIŠČE, VRT IN PROSTOR ZA PIKNIKE, HIŠA JE PRIPRAVLJENA, DA SI JO DOKONČATE PO SVOJIH ŽELJAH.
Večbolha.com
110 m²
19.900
16. 5. 2018
Na čudoviti razgledni ter sončni točki, ugodno prodamo staro kmečko hišo z gospodarskim poslopjem ter zemljiščem v skupni velikosti 1.705 m2 od tega predstavlja stavbno zemljišče 730 m2. Objekti so v slabšem stanju in primerni za nadomestno gradnjo. Na lokaciji kjer se nahaja gospodarsko poslopje je izredno lepa točka za postavitev hiše ali vikendice, saj omogoča odprt pogled na južno/sončno stran. Dostop do nepremičine je asfaltiran urejeni so tudi vsi priključki (elektrika, vodovod, CaTv). Primerno za ljudi, ki si želijo bivanja v naravi s čudovitimi pogledi na okoliške hribe. Za več informacij prosim pokličite M: 031 605 685 Aljaž Neto tlorisna velikost hiše: 110 m2 (uporabne površine 75 m2) Leto gradnje hiše: 1970 Gospodarsko poslopje/hlev: 85, 50 m2 Garaža: 60 m2 Velikost zemljišča: 1.705 m² (stavbni del 730 m2) Energetski razred: G PRODAJATE NEPREMIČNINO ? Če ste lastnik nepremičnin in jo želite prodati ali oddati, Vas vabimo, da se oglasite pri nas v naši pisarni v Rabelčji vasi (med bloki), lahko nas pokličete na 031 605 685 ali pošljete osnovne informcije o Vaši nepremičnini na email *** ter poklicali Vas bomo v najkrajšem možnem času. Zakaj izbrati prav NEPREMIČNINE PTUJ d.o.o. ? Smo podjetje z veliko izkušnjami, znanjem ter odličnimi referencami v nepremičninskem posredovanju. Poslujemo pošteno, transparentno ter z veliko skrbnostjo ter odgovornostjo do strank. Naša pomembna prednost je pri posredovanju z nepremičninami na Ptuju ter v okolici je, zraven že naštetega, tudi 1. mesto v prikazu zadetkov v iskalniku Google, med neplačljivimi prikazi, za besedno zvezo "nepremičnine ptuj" kar močno poveča našo konkurenčno prednost pri iskanju nepremičnin na Ptuju, ki so v naši ponudbi. Ne odlašajte ter vzpostavite stik z nami še danes, umestite Vašo nepremičnino v našo ponudbo nepremičnin in pomagali vam bomo, da bo Vaša prodaja potekala kar se da enostavno, varno ter uspešno. Veselimo se poslovanja z Vami.
Večbolha.com
150 m²
15
16. 5. 2018
Na odlični lokaciji, v pritličju poslovne stavbe oddamo v najem prostor, za namen opravljanja mirne dejavnosti. Poslovni prostor je sestavljen iz dveh enot, v skupni izmeri 149, 9 m2. Vhod je z ulične strani, parkiranje je omogočeno ob stavbi. Urejeni so vsi priključki. Zaradi ugodne lokacije, dostopa in parkirišča je prostor namenjen za dejavnosti s področja, zavarovalništva, zdravstva, računovodstva, izobraževanja ali kakšne druge storitvene dejavnosti. Najemnina 15 & euro;/m2/mesec. Mesečni stroški so zajeti v ceni najema. Prostori so pripravljeni za takojšen prevzem. Varščina 1 najemnina. Ob podpisu najemne pogodbe najemnik plača varščino v višini 1 najemnine, najemnino za tekoči mesec in plačilo za posredovanje v višini ene najemnine + ddv. Ugodna lega, že aktivne in uspešne dejavnosti v poslovni stavbi, s področja trgovine, gostinstva, špedicije in servisa pa so dodatne prednosti, ki bodo vašo odločitev za najem prostora samo še potrdile. PRIPOROČAMO! ISKANA LOKACIJA ZA NAJEM
Večbolha.com
Naročite se posodobitve iskalne poizvedbe po e-pošti:
Ptuj