ID oglasa: 490151026-223 Ogled oglasa na strani ponudnika Ptuj, Nova vas pri Ptuju; manjša kmetija ter hiša za obnovo (20 arov zazidljive ohišnice + 2, 3 ha njive) Na obrobju mesta prodamo kmetijo s hišo za obnovo. Oddaljenost od centra mesta je 3,5km. Je etažnosti P+M, v njej je prostora za 120m2 stanovanja. Nahaja ob lokalni asfaltni cesti Ptuj-Lenart je le slabih 3 km oddaljena od avtocestne povezave ZG - MB, Ljubljana. Naselje ima vso infrastrukturo, razen kanalizacije. Ohišnice je 20 arov-zazidljivi del, je v obliki kvadrata, ohišnica pa je travnata-zelena. Hiša nudi dovolj prostora za bivanje 3-4 članske družine. Zgornji del ( mansarda) ima lep pogledo na zeleno okolico ter na okoliške hribe ; na Mestni vrh in Janežovski vrh. Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.
Ptuj Ptuj,Slovenija
120 m²
149.000
3. 5. 2018
Večsalomon.si
Nova vas pri Ptuju; zazidljivo in v celoti komunalno opremljeno zemljišče (tudi kanalizacija in plin), efektivna skupna velikost cca 1853 m2, možna gradnja stanovanjskih in poslovnih objektov, dovoz po asfaltirani cesti, rahlo nagnjena južna lega z razgledom na Ptujsko jezero, možno kupiti po delih ali skupaj, prodamo za 75 €/m2 oz. skupaj 138.750 €, šifra 478.
MB - Podravska - Ptuj
75
13. 2. 2017
Večoglasi.si
V Rabelčji vasi na Ptuju, prodamo urejeno 4-sobno dupleks stanovanje, ki se nahaja v 4. nadstropju. Stanovanje zajema dve etaži. V spodnji etaži se nahajajo vhodni prostor, utility s straniščem, dnevni prostor z jedilnico, izhodom na balkon ter kuhinja. V mansardi se nahajata dve spalni sobi, kopalnica z wc-jem ter galerija/dnevni prostor lahko soba. Stanovanje je bilo obnovljeno in sicer: leta 2008 so bili položeni parketi v zgornji etaži, strešna lesena Velux okna s senčili ter nova streha s kritino Decra. Leta 2015 so bili položeni parketi in keramika v spodnji etaži, pleski, zamenjana okna, ki so sedaj PVS s 3 slojnim termopanom ter roletami. 2017 leta se je na bloku položila izolacijska fasada (debeline 16 cm ter odplačana), prenovil balkon ter uredili prepleskali hodniki. Stanovanje je svetlo in ponuja lep pogled. Urejeni so vsi priključki (elektrika, vodovod, CK, ca-tv, internet in domofon). Stanovanje ima nova PVC okna z roletami. Stanovanju pripada tudi kletna shramba. Parkirišče zagotovljeno v zadostnem številu. Stanovanje se prodaja z vso opremo, po želji kupca, se ta odstrani. Stanovanje je primerno za družino z dvema otrokoma in je vseljivo brez investicij. Za ogled in informacije prosim pokličite M: 031 605 685 Neto tlorisna površina: 82, 40 m2 Balkon: 3.00 m2 Klet: 3, 1 m2 Uporabna površina: 76, 30 Letnik gradnje bloka: 1985 Nadstropje: 4/4 Energetski razred: B1 (22 kWh/m2a) Cena: 89.000 € PRODAJATE NEPREMIČNINO ? Če ste lastnik nepremičnin in jo želite prodati ali oddati, Vas vabimo, da se oglasite pri nas v naši pisarni v Rabelčji vasi (med bloki), lahko nas pokličete na 031 605 685 ali pošljete osnovne informcije o Vaši nepremičnini na email *** ter poklicali Vas bomo v najkrajšem možnem času. Zakaj izbrati prav NEPREMIČNINE PTUJ d.o.o. ? Smo podjetje z veliko izkušnjami, znanjem ter odličnimi referencami v nepremičninskem posredovanju. Poslujemo pošteno, transparentno ter z veliko skrbnostjo ter odgovornostjo do strank. Naša pomembna prednost je pri posredovanju z nepremičninami na Ptuju ter v okolici je, zraven že naštetega, tudi 1. mesto v prikazu zadetkov v iskalniku Google, med neplačljivimi prikazi, za besedno zvezo "nepremičnine ptuj" kar močno poveča našo konkurenčno prednost pri iskanju nepremičnin na Ptuju, ki so v naši ponudbi. Ne odlašajte ter vzpostavite stik z nami še danes, umestite Vašo nepremičnino v našo ponudbo nepremičnin in pomagali vam bomo, da bo Vaša prodaja potekala kar se da enostavno, varno ter uspešno. Veselimo se poslovanja z Vami.
Ptuj Ptuj,Podravska
4 sobe
82.4 m²
89.000
11. 6. 2018
Večbolha.com
Opis Objavljeno : 14/05/2018 Spremenjeno : 14/05/2018 Koda oglasa : 6715507 Koda nepremičnine: 785 Hiša, Samostojna, Podravska, Ptuj 130.000 € Podroben opis Vzdrževana, dvostanovanjska hiša se nahaja v naselju Nova vas pri Ptuju, le nekaj kilometrov iz centra Ptuja. Pritličje obsega velik predprostor – vetrolov iz katerega vstopamo v predprostor, nekaj stopnic nas vodi v visoko pritličje kjer iz podesta vstopamo v predprostor s kaminom, in naprej v kopalnico, manjši kabinet, spalnico, velika dnevno sobo ter prostorno kuhinjo povezano z jedilnico. Tlaki v sobah v parketu, vse ostalo v keramiki. Stopnišče nas vodi v nadstropje, kjer se nahaja povsem enaka razporeditev, stopnišče je zaprto tako, da se lahko etaži nemoteno uporabljata posamično. Iz kuhinje v nadstropju se vstopa na prostorno teraso iz spalnih sob na balkone. Notranja oprema je predmet posebnega dogovora. Klet obsega garažo, večnamenski prostor, kurilnico, deponijo za olje, shrambo za ozimnico. Urejene napeljave za elektriko , vodo, telefon, alarm, pretočno greznico. Ogrevanje urejeno centralno s pečjo na kurilno olje, izvedeni kolektorji, zalogovnik ter v pritličju kamin. Hiša je bila dograjena leta 1977, v sisemu sendvič z vmesno 5 cm stiroporno izolacijo in obsega tri etaže (K+P+N), tlorisne izmere cca 90 m2/etažo, pritličje obsega cca 12m2 več zaradi dograditve jedilnice. V letu 2005 se je vgradilo novo stavbno pohištvo v PVC izvedbi (dvoslojni), s senčili (roletami), istega leta se je izvedel vetrolov, streha na novo prekrita z kritino Gerar leta 2008. K hiši se drži manjši gospodarski objekt. Parcela meri skupno 722 m2 in je povsem ravna, ograjena ter urejena. Prostor za parkiranje ob dovozu. Lokacija ponuja hitro dostopnost do vse infrastrukture, ki se nahaja v bližnjem Ptuju, prav tako ponuja hiter dostop do AC. Možnost dokupa kmetijskega zemljišča. Kupec prost plačila za posredovanje.
Podravska,Ptuj (Ptuj)
130.000
25. 5. 2018
Večindomio.si
Ptuj, Nova vas pri Ptuju; manjša kmetija ter hiša za obnovo (20 arov zazidljive ohišnice + 2, 3 ha njive) Na obrobju mesta prodamo kmetijo s hišo za obnovo. Oddaljenost od centra mesta je 3, 5km. Je etažnosti P+M, v njej je prostora za 120m2 stanovanja. Nahaja ob lokalni asfaltni cesti Ptuj-Lenart je le slabih 3 km oddaljena od avtocestne povezave ZG - MB, Ljubljana. Naselje ima vso infrastrukturo, razen kanalizacije. Ohišnice je 20 arov-zazidljivi del, je v obliki kvadrata, ohišnica pa je travnata-zelena. Hiša nudi dovolj prostora za bivanje 3-4 članske družine. Zgornji del ( mansarda) ima lep pogledo na zeleno okolico ter na okoliške hribe ; na Mestni vrh in Janežovski vrh. Ptuj, Nova vas pri Ptuju; manjša kmetija ter hiša
Ptuj Ptuj,Ptuj
2500 m²
149.000
24. 4. 2018
Večbolha.com
V Rabelčji vasi na Ptuju, prodamo ulični lokal, poslovni prostor. Poslovni prostor se nahaja na odlični lokaciji med bloki in ga je po potrebi oz. želji možno urediti v dve enoti, saj ima dva vhoda. Prodaja se kot celota. Poslovni prostor se lahko uporablja za različne namene oz. mirne dejavnosti, kot npr.: - prodajalne vseh vrst (oblačil, obutev, sex shop, športne opreme, barv ...), - trgovino z avtodeli, kolesi, motociklistično opremo, - prodajo in servis računalniške opreme, mobilnih naprav, - prodajno razstavni prostor (keramike in kopalnic, svetil, vse za suhomontažno gradnjo, montažnih hiš, oken in vrat ...) - trgovino za male živali, - optiko, - zdravstvene in zobozdravstvene dejavnosti, - zavarovalnico, banko ali druge storitvene in pisarniške dejavnosti (turistično agencijo, računovodstvo, avtošolo ...), - izobraževanja ipd. Urejeni so vsi priključki (elektrika, vodovod, kanalizacija, klima, ogrevanje na elektriko, internet ..). Za ogled in informacije pokličite M: 031 605 685 ! Velikost lokala: 69, 5 m² Leto gradnje: 2004 Energetski razred: EI v izdelavi Stara cena: 105.000 € Nova cena: 69.900 € PRODAJATE NEPREMIČNINO ? Če ste lastnik nepremičnin in jo želite prodati ali oddati, Vas vabimo, da se oglasite pri nas v naši pisarni v Rabelčji vasi (med bloki), lahko nas pokličete na 031 605 685 ali pošljete osnovne informcije o Vaši nepremičnini na email *** ter poklicali Vas bomo v najkrajšem možnem času. Zakaj izbrati prav NEPREMIČNINE PTUJ d.o.o. ? Smo podjetje z veliko izkušnjami, znanjem ter odličnimi referencami v nepremičninskem posredovanju. Poslujemo pošteno, transparentno ter z veliko skrbnostjo ter odgovornostjo do strank. Naša pomembna prednost je pri posredovanju z nepremičninami na Ptuju ter v okolici je, zraven že naštetega, tudi 1. mesto v prikazu zadetkov v iskalniku Google, med neplačljivimi prikazi, za besedno zvezo "nepremičnine ptuj" kar močno poveča našo konkurenčno prednost pri iskanju nepremičnin na Ptuju, ki so v naši ponudbi. Ne odlašajte ter vzpostavite stik z nami še danes, umestite Vašo nepremičnino v našo ponudbo nepremičnin in pomagali vam bomo, da bo Vaša prodaja potekala kar se da enostavno, varno ter uspešno. Veselimo se poslovanja z Vami.
Ptuj Ptuj, Podravska
69.05 m²
69.900
26. 9. 2017
Večbolha.com