IZJEMNA PRILOŽNOST! V idiličnem delu Ptuja (Budina - Brstje) naprodaj dvojček v podaljšani III. gradbeni fazi. Vsaki enoti pripada zemljišče (680 m2 in 620 m2). Ob predvidenem dokončanju bo objekt nizkoenergijski in do trenutne faze zajema: vgradnjo kvalitetnih PVC trislojnih oken, opečno kritino creaton rapido, s termo izolacijo tekapur (debeline 5 cm in nadomešča 20 cm izolacijo), vhodna vrata iz aluminija, priprava za kamin (za dva dimnika na enoto), funkcionalna razporeditev prostorov, v kotlovnici pripravljen jašek za izvedbo ogrevanja na toplotno črpalko plin ali na leseno biomaso. Možnosti: izdelava galerije v objektu in dodaten izkoristek prostora vgradnja kamina (pripravljena za 2 dimnika na enoto) ogrevanje na toplotno črpalko, plin, električni pretočni bojler, kamin na trdo gorivo ob hiši predvidena (nad)gradnja nadstreška ali garaže za dva avtomobila ureditev zunanjega prostora (terasa, žar, otroška igrala) s pogledom na čudovito naravo povečanje parcele (nakup sosednjih zemljišč) izdelava lastnega ribnika nakup posameznega stanovanja (štiri stanovanja po 75 m2). Priključki (vodovod, elektrika, komunala) ob parceli, s pridobljenimi dovoljenji. Asfalt skoraj do hiše (zadnjih 50 m potrebnih ureditve, trenutno gramoz). Energetska izkaznica ni izdelana ker objekt še ni dokončan. Vsa infrastruktura je v neposredni bližini centra mesta Ptuj. Prav tako možnost uporabe javnega prevoza: mestni avtobus, vlak. Oddaljenost: vrtec - 100 m, šola - 500 m, nakupovalni center - 400 m, center mesta - 600 m. Cena stanovanjske enote (polovica dvojčka) s pripadajočo parcelo je: 69.990 eur . Možna menjava za stanovanje v Mariboru ali na Ptuju. Dokončanje (finalizacija) enote na ključ po dogovoru. Možnost dokončanje po vaših željah/potrebah ali z lastnimi izvajalci. Vabljeni na ogled zelo obetavne in cenovno ugodne možnosti za življenje v naravi in obenem v neposrednem stiku z utripom čudovitega mesta Ptuj. Brez stroškov provizije za kupca. Za dodatna vprašanja in rezervacijo ogleda nepremičnine, sem vam na voljo na telefonski številki 040/610-483 ali na mailu: *** Anja Semenič - nepremičninska posrednica z licenco www.agenti-nep.si
Podravska, Ptuj
160 m²
69.990
21. 6. 2018
Večagenti-nep.si
ID oglasa: 490151007-294 Ogled oglasa na strani ponudnika V poslovno stanovanjskem objektu, 1 km iz centra mesta Ptuj na frekventni lokaciji tik ob regionalni cesti oddamo v najem poslovne prostore v sledečih izmerah: 50, 100 ali 125 m2. Prostore je mogoče najeti posamično, ali skupaj, na voljo samostojni WC-ji in posamezni vhodi. Če potrebujete dodaten prostor za skladišče na primer, je na voljo klet v izmeri 30 m2. Po tleh je keramika, ogrevanje z elektriko. Pred objektom so brezplačni parkirni prostori, dostopno tudi za invalide (klančina)! Prostori so delno prazni in čakajo nove uporabnike. Priporočamo za kakšno zdravniško, farmacevtsko, trgovinsko ali katero koli storitveno - pisarniško dejavnost. Najemnik plača nepremičninski agenciji strošek posredovanja v višini ene najemnine + DDV. Varščina so tri najemnine! UGODNA CENA, ODLIČNA LOKACIJA, ZANIMIVI PROSTORI! POKLIČITE ZA OGLED! Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.
Ptuj Ptuj,Slovenija
6
22. 6. 2018
Večsalomon.si
SODOBNO IN MODERNO OPREMLJENO STANOVANJE NA ODLIČNI LOKACIJI V CENTRU MESTA PTUJ S POGLEDOM NA VRT, ZELENO TERASO IN PTUJSKI GRAD Na vrhu lepo urejenega stanovanjsko poslovnega objekta v središču Ptuja se nahaja trisobno stanovanje v skupni izmeri 85 m² zgrajeno leta 2012 v celoti je bilo opremljeno v juniju 2018. Ni bilo še nikoli vseljeno. Stopnišče iz parkiriščne strani vodi v drugo nadstropje, ter hkrati zadnje nadstropje , kjer se vstopa v zelo svetel dnevni prostor z jedilnico, kjer je pogled na Ptujski grad, posebej vhodom v sodobno opremljeno kuhinjo z vso belo tehniko ( hladilnik, zmrzovalnik, pečica, kuhalna plošča, pomivalni stroj), ter vhodom v pralnico( pralno sušilni stroj) in shrambo, ter sanitarije z tuš kadjo, iz dnevnega prostora je vhod v manjši hodnik kjer je garderobna omara ter manjši delovni kotiček iz katerega je vhod v še dve večji sobi iz glavne spalnice je pogled na čudovit vrt in mesto, ter s pogledom na najstarejše drevo Ginko. Stanovanje je svetlo, moderno in zasebno in v celoti opremljeno, nimate sosedov in je možnost takojšnje vselitve. Urejeni so vsi priključki posebnost je, da ima stanovanje toplotno črpalko z funkcijami hlajenje, gretje in prezračevanje. Tudi zaradi izredno atraktivne lokacije v samem središču mesta in parkirnih prostorov ob objektu, priporočamo ogled. Cena najema je 600 EUR. Obratovalni stroški se plačujejo sproti, mesečno. Plačilo varščine v višini 3 mesečnih najemnin. Oprema • Več parkirnih mest • Oskrbovana stanovanja • Vpisano v zemljiško knjigo Priključki • Telefon • ISDN • Adsl • Kabelski internet • Klima, prezračevanje • Kabelska TV , A1 • Toplotna črpalka Okolica • Mestni promet • Pošta • Banka • Vrtec • Osnovna šola • Trgovina • Avtobusna postaja • Igrišče • Zdravstveni dom • Železniška postaja • Park, zelene površine
Ptuj Ptuj Ptuj,Podravska
3 sobe
85 m²
600
Včeraj ob 13:47
Večbolha.com
ID oglasa: 490151001-865 Ogled oglasa na strani ponudnika V strogem centru Ptuja prodamo poslovno-stanovanjski objekt z velikim potencialom. Stavba je l. izgradnje 1780 vendar je bila kasneje delno obnovljena. Parcela na kateri stavba stoji je velika 544 m2. V pritličju se nahaja lokal v izmeri 103,2 m2, ki je bil obnovljen l. 2009 - vhod z ulice, 2017 so bile obnovljene celotne instalacije.. V 1. nadstropju so 4 stanovanja v izmeri od 33 do 76 m2. Za stavbo se nahaja večje dvorišče. Stavba je tudi delno podkletena. Prav tako je zanimivo tudi veliko podstrešje, ki še ni izdelano, je pa možno urediti večje stanovanje ali atelje. En del strehe je bil v celoti obnovljen, prav tako tudi požarni zid. Zanimivo za investitorje! Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.
Ptuj Ptuj,Slovenija
195.000
22. 6. 2018
Večsalomon.si
POSLOVNE PROSTORE V SKUPNI VEL. 240 M2 ODDAMO. PROSTOROV JE VEČ V RAZLIČNIH VELIKOSTI OD 70 DO 25 M2, LASTNI SANITARIJI, OGEVANJE IN ELEKTRIKA IMATA LOČENE ŠTEVCE, PARKIRANJE PRED OBJEKTOM, 1 KM IZ CENTRA MESTA, PRIMERNO ZA RAZLIČNE STORITVENE NAMENE......
Ptuj Ptuj,Podravska
240 m²
600
Včeraj ob 18:03
Večbolha.com
HIŠO V GRADNJI, KI JE BILA GRAJENA KOT POSLOVNO STANOVANJSKA, PRODAMO.V PRITLIČJU JE 90 M2, V MANSARDO JE TUDI LOČEN VHOD IN JE TUDI NEDOKONČANA.FASADA JE DEMIT, BREZ ZAKLJUČNE BARVE, UREJENO GRADBENO DOVOLJENJE.KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE. KER JE HIŠA V GRADNJI, ENERGETSKA IZKAZNICA NI POTREBNA.
Ptuj Ostalo,Podravska
160 m²
55.000
Včeraj ob 13:47
Večbolha.com
Naselje: maribor ID oglasa: 490151001-861 Ogled oglasa na strani ponudnika Prodamo poslovne prostore, v katerih se nahaja popolnoma opremljena odvetniška pisarna. Prostori se nahajajo v 2. nadstropju sicer večstanovanjske stavbe, l. izgradnje 1950. Prostori so bili v celoti obnovljeni in merijo 81,64 m2. Razporeditev je sledeča: iz hodnika je desno samostojne pisarna, kopalnica in sanitarije, levo pa dve večje povezane pisarne in na koncu manjša sejna soba s čajno kuhinjo. Prostori so v celoti prilagojeni odvetniški pisarni, prednost je tudi, da se nahajajo v neposredni bližini sodišča. Leta 2005 so bile obnovljene celotne instalacije, l. 1995 so bila zamenjana okna. Vrata so protivlomna, talne obloge so parketi in keramika in laminat v sejni sobi. Poslovnim prostorom pripada tudi parkirišče na dvorišču. Odvetniška pisarna se prodaja opremljena. Lokacija je izvrstna, primerna tako za odvetnike, kot tudi za kakšno drugo storitveno dejavnost. Priporočamo! Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.
Ptuj,Slovenija
149.000
22. 6. 2018
Večsalomon.si
Opis Objavljeno : 22/05/2018 Spremenjeno : 20/06/2018 Koda oglasa : 6753477 Koda nepremičnine: 100151-12 V Kicarju prodamo novejšo opremljeno stanovanjsko hišo l. 2003, popolnoma obnovljeno l. 2011. Nahaja se na obrobju gozda na parceli v izmeri 1699 m2 s prelepim razgledom na Pesniško dolino in meri 255 m2 neto tlorisne površine. Do hiše vodi asfaltirana cesta, ki se konča ob hiši (slepa ulica) - izredno mirna lokacija. Hiša je od centra mesta Ptuj oddaljena 8 minut. Hiša je v celoti podkletena, v kleti je povsod položena nova keramika, obsega pa poleg kurilnice še finsko savno, veliko kuhinjo z jedilnico in podaljškom v dnevni prostor, dodatno sobo in kopalnico ter shrambo. V pritličju je predprostor s stopniščem, ki vodi v zgornje nadstropje, večji dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico – izhod na veliko teraso v izmeri 80m2, spalnico in kopalnico. Terasa je narejena popolnoma na novo in izolirana z kvalitetno hidroizolacijo – SIKA. V nadstropju je še ena spalnica, velika kopalnica in otroška soba. Hiša je izredno prostorna, razporeditev pa funkcionalna. V dnevnem prostoru se nahaja kaminska peč na pelete. Ogrevanje – centralna kurjava na kurilno olje. Talne obloge so keramika in parketi. Za hišo se nahaja nadstrešek za 2 avtomobila, pred hišo pa je še eno parkirišče – tlakovano. Kritina je opečna, fasada DEMIT. V spodnje prostore, ki predstavljajo na eni strani klet, na drugi pa se odpirajo na teraso za hišo, je samostojen vhod, tako da sta možni dve popolnoma ločeni bivalni enoti. Hiša je klimatizirana. Priporočamo ogled in nakup.
Podravska,Ptuj (Podravska)
170.000
22. 6. 2018
Večindomio.si
NOVO MONTAŽNO VARČNO HIŠO V NASELJU NOVIH HIŠ PRODAMO. HIŠA OBSEGA PARCELO Z NADSTREŠKOM ZA 2 AVTOMOBILA, V PRITLIČJU JE VEŽA IZ KATEREGA SE DOSTOPA V KOPALNICO IN V VELIK ODPRTI PROSTOR ZA DNEVNO SOBO, KUHINJO IN JEDILNICO. IZ DNEVNE SOBE JE STOPNIŠČE V NADSTROPJE, KJER JE KOPALNICA Z WC JEM, DVE OTROŠKI SOBI IN SPALNICA. HIŠA BO DOKONČANA NA KLJUČ DO KONCA NOVEMBRA, OGREVANJE JE CENTRALNO, TALNO NA TOPLPTNO ČRPALKO ZRAK-VODA, BREZ PROVIZIJE.
Ptuj Ostalo,Podravska
119 m²
147.000
Včeraj ob 6:19
Večbolha.com
Opis Objavljeno : 22/06/2018 Spremenjeno : 22/06/2018 Koda oglasa : 6884566 Koda nepremičnine: PH38621178SP Hiša samostojna Podravska, Ptuj , Cena: 138.900,00 € opis V kraju Kicar, prodamo novo stanovanjsko hišo zgrajeno leta 2008. Celotna površina hiše v treh etažah K+P+M je cca. 324 m2, od tega je stanovanjske površine cca. 200 m2. V pritličju hiše je predprostor, hodnik, kuhinja, jedilnica, dnevna soba, dve sobi, kopalnica ter stopnišče v klet in mansardo. V mansardi so tri sobe, galerija, hodnik, kopalnica. V kletni etaži je večji večnamenski prostor, kurilnica, shramba, wc, pralnica, garaža. Po celotni hiši je po tleh položen parket. Lesena okna z notranjimi žaluzijami in vrata. Ogrevanje objekta in vode je izvedeno s CK na olje in možnost kamina. Hiša je priključena na javni vodovod, 3.fazni elektro tok, ARIO internet, priprava na javno razsvetljavo. Celotno zemljišče velikosti 1.029 m2 je pod rahlim naklonom z sončno lego in razgledom. Potrebna je še zunanja ureditev hiše in zemljišča. Hiša je primerna za večjo družino ali kot dvodružinska hiša. Cena nepremičnine 138.900€. Nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo in vseljiva takoj. Priporočamo ogled in nakup. Možna menjava za novejše stanovanje v Mariboru.
Podravska,Kicar (Ptuj)
138.900
22. 6. 2018
Večindomio.si
Obiščite naša gradbišča in prepričajte se sami, telefon 051275027 Gradimo po naročilu za vas na vaši parceli po celotni Sloveniji ekološke nizko energetske objekte z ekološkim leseno cementnim izolacijskim zidakom z 17cm integrirano izolacijo ki akumulira toploto z dobro zvočno izolacijo ki je oporen proti ognju in vlagi. V vsakem primeru gradnje z našimi zidaki hiše praktično ni potrebno ogrevati, se izključno dogrevajo. Izvedba gradnje III.podaljšana gradbena faza z talno ploščo ki je zajeta v ceni. Plačilo gradnje po situacijah brez avansov. Izdelujemo PGD z doplačilom. Telefon:070299435, 051275027 email:*** www, durisol-gradnje.si
Ptuj Ostalo,Podravska
80.3 m²
57.013
Včeraj ob 13:47
Večbolha.com
3 sobe
191.35 m²
155.000
21. 6. 2018
Večbolha.com
GENERALNO OBNOVLJENO, ŠE NE ČISTO DOKONČANO MEŠČANSKO HIŠO, PRODAMO. OBNOVLJENA JE STREHA, CENTRALNA NA PLIN, ELEKTRIKA, VODOVOD, IZOLIRANA, OKNA, VRATA...HIŠA JE V ŠTIRIH ETAŽAH (Z KLETJO), PRITLIČJE JE ZA POSLOVNE ALI STANOVANSKE NAMENE. PRIMERNO ZA VEČJO DRUŽINO, KI SI ŽELI ŽIVLJENJA V STAREM DELU PTUJA, V BLIŽINI JE VSA INFRASTRUKTURA.LAHKO TUDI MENJAMO ZA DRUGO NEPREMIČNINO, KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE. EI NI POTREBNA-SPOMENIK.
Ptuj Ptuj,Podravska
220 m²
85.000
Včeraj ob 13:47
Večbolha.com
NOVEJŠO IN GENERALNO OBNOVLJENO VARČNO HIŠO V ČUDOVITEM OKOLJU, OB DRAVINJI NA VIDMU PRODAMO.HIŠA JE PODKLETENA, KJER JE SHRAMBA, KURILNICA S PEČJO NA KURILNO OLJE, OZIMNICA, VEČJA SOBA IN TOPLOTNA ČRPALKA ZA OGREVANJE IN ZA SANITARNO VODO. V PRITLIČJU JE VELIKI PROSTOR ZA KUHINJO, JEDILNICO IN DNEVNO SOBO TER KOPALNICA Z WC JEM. V NADSTROPJU SO TRI OTROŠKE MANSARDNE SOBE IN SPALNICA. KRITINA IN OSTREŠJE JE NOVO (DEKRA), OKNA SO PLASTIČNA S KOMARNIKI, FASADA JE 15 CM DEMIT, IZ DNEVNE SOBE JE IZHOD NA NOVI ZIMSKI VRT TER NA VRT TER ŠE NA VZHODNO TERASO. OB HIŠI JE NADSTREŠEK ZA AVTOMOBIL, TOPLE GREDE, SADOVNJAK IN DOSTOP DO REKE DRAVINJE.BREZ PROVIZIJE ZA KUPCA !!!
Ptuj Ostalo,Podravska
170 m²
129.000
22. 6. 2018
Večbolha.com
Kompletno opremljeno stanovanje v 2.nadstropju večstanovanjske stavbe se nahaja na ugodni lokaciji v neposredni bližini osnovne šole, stadiona, Q-landije, parka ter središča mesta. Je prijetno svetlo in prostorno, obsega pa kuhinjo z jedilnico, kopalnico, 2xwc, dnevno sobo, 3 sobe in še eno manjšo sobo. Stropi so visoki, v eni sobi spuščen strop. Iz stanovanja je dostop do podstrešja, ki se lahko uporabi za shrambo, sušenje perila ipd. Stanovanje je vzdrževano, ima vse potrebne priključke, ogrevanje je urejeno na ck na plin, obnovljene inštalacije in odtoki v kopalnici. Stanovanju pripada tudi klet cca 12, 6m2. Velika prednost je urejeno parkirišče za stanovalce ob sami stavbi. Stanovanje je posebej primerno za pare in družine, ki želijo bivati v neposredni bližini centra mesta z vso infrastrukturo na dosegu roke. Z resnimi kupci je možen dogovor o končni ceni. Vabljeni, da nas kontaktirate za več informacij ali termin za ogled. Priporočam! Takoj vseljivo prostorno stanovanje v centru Ptuja
Ptuj Ptuj,Ptuj
92 m²
64.900
7. 6. 2018
Večbolha.com
Pritlično stanovanje z lastnim vhodom, opremljeno, (tudi dnevni najem: 30€/dan).....ena oseba ali par....varščina dogovor
Ptuj Ptuj NOVO,Podravska
1 soba
30 m²
250
3. 6. 2018
Večbolha.com
Prodam, poslovno stanovanjski prostor, zgrajen leta 2000. Nahaja se v neposredni bližini centra mesta. V bližini je tudi šola, vrtec, banka, trgovine.. Poslovni del je v velikosti 75 m2 in obsega hodnik, večji prostor, ki je lahko pisarna ali skladišče, ter prostor, ki je razdeljen na 2 dela, prav tako sta lahko kot pisarna ali skladišče. V pritličju se še nahajajo sanitarije. Poslovni del je pripravljen za takojšnjo uporabo. V nadstropju, v velikosti 125 m2, se nahaja spalnica in dnevni prostor, kuhinja z jedilnico in kopalnica z sanitarijami, ter večjo teraso - IV gradbena faza Ogrevanje je urejeno z radiatorji in plinsko pečjo na mestni plin. Cena 69.900€ oz. po dogovoru! kontakt: 041 689 227
Ptuj Ptuj,Podravska
210 m²
69.900
11. 6. 2018
Večbolha.com
Prodam delno opremljeno garsonjero s prijetno teraso v velikosti 30 m2 (+10 m2). Garsonjera je na mirni lokaciji v naselju Term Ptuj. Stanovanje prodajam zasebno, brez agencije. Kontakt: 041-870-225. Kličite po 16:00h. Ogledi po predhodnem dogovoru.
Ptuj Ptuj TERME PTUJ,Podravska
30 m²
37.900
11. 6. 2018
Večbolha.com
ID oglasa: 490321003-213 Ogled oglasa na strani ponudnika V tretjem nadstropju poslovnega pisarniškega kompleksa, v centru mesta Ptuja, oddamo v najem 3 pisarne. Pisarne so velikosti: 1. pisarna: 22,1 m2 2. pisarna: 24,4 m2 3. pisarna: 39,7 m2. Zraven pisarn spada tudi prostorna čajna kuhinja in ločeno stranišče. Skupaj vsi prostori merijo 86,20 m2. Prostori so primerni za storitveno dejavnost podjetij z do maksimalno 7 zaposlenih, advokaturi, notariatu in podobno. Možen je najem tudi posamezne pisarne. Prostori so ogrevani, opremljeni z elektro in internetno infrastrukturo. Najemojemalec plača stroške za posredovanje v višini ene mesečne najemnine + DDV. Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.
Ptuj Ptuj,Slovenija
10
10. 6. 2018
Večsalomon.si
301 m²
240.000
8. 6. 2018
Večbolha.com
Na izvrstni lokaciji ob trim stezi nad OŠ ljudski vrt se zadnja v slepi ulici v večstanovanjskem objektu v pritličju nahaja čudovito urejeno in vzdrževano trosobno stanovanje z atrijem v souporabi in z lastno garažo v izmeri 14, 66 m2. Lega stanovanja je J in Z. Stanovanje je bilo nazadnje renovirano v letu 2014, okna so PVC z odbojnimi senčili , ponaša se s švedskimi stenskimi oblogami - posebnimi nanosi na steno, ki nudijo posebno kvaliteto bivanja , armaturni in dekorativni učinek, antialergijska in pralna zaščita, kvalitetna protivlomna vrata, varčni Glamox radiatorji . Po tleh so položeni parketi, razen v kopalnici in shrambi, kjer je keramika. Stanovanje je čudovito stilsko urejeno, Vstopa se v predprostor, ki se nadaljuje na hodnik, iz katerega se desno vstopa v dve sobi, levo v kopalnico in utility. Iz hodnika se nadaljuje v svetlo, prostorno dnevno sobo z kuhinjo in jedilnico in izhodom na atrij, zelenico s skalnjakom, ki pripada vsakokratnemu lastniku stanovanja ( cca 12 m2 ). Prodaja se z opremo kuhinje, kopalnice, vgradne omare v spalnici in polic v shrambi. Urejeni so priključki na vodovodno, električno, kanalizacijsko, internetno in telefonsko omrežje, ogrevanje je urejeno na varčne Glamox radiatorje na elektriko. V ceno stanovanja je všteta tudi garaža z električnimi dvižnimi vrati na daljinsko upravljanje, v kletnih prostorih z vhodom iz dvoriščne strani, v izmeri 14, 70 m2. Stanovanju pripada tudi klet v izmeri 2, 5 m2. Zaradi izredno lepe in ugodne lokacije in lege - JZ v bliži Ljudskega vrta in bližini šol, trgovine, mestnega avtobusa cca 500 m..., toraj vse potrebne infrastrukture, priporočam ogled vsem, ki želijo takoj vseljivo, urejeno stanovanje z atrijem! Vljudno vabljeni k ogledu!
Ptuj Ptuj Ptuj,Podravska
81.76 m²
111.000
14. 6. 2018
Večbolha.com
PRODAMO VEČ PARCEL NAD MESTOM (JUŽNO OD MENIŠKIH GOZDOV), LE DVA KILOMETRA IZ CENTRA PTUJA. PARCELE SO VELIKE OD 600 DO 1100 M2, VSE BODO KOMUNALNO OPREMLJENE, IZDELAN JE OPPN ZA UREJANJE PROSTORA, MOŽNO JE ZDRUŽEVANJE PARCEL IN GRADNJA RAZLIČNIH TIPOV HIŠ. CENE SO OD 68 EUR/M2 ZA PARCELE KJER JE MOŽNA GRADNJA DVOJČKA, 88 EUR /M2 V SREDINI HRIBA Z RAZGLEDOM NA PTUJSKO POLJE, HALOZE...TER 98 EUR/M2 ZA PARCELE S POGLEDOM NA JEZERO, GRAD, HALOZE...
Ptuj Ptuj,Podravska
625 m²
68
17. 6. 2018
Večbolha.com
Stanovanje je obnovljeno. Nova oprema v sobi in kopalnici.takoj vseljivo. Možnost menjave za večje v prvem nadstropju z doplačilom.
Ptuj Ptuj Ptuj,Podravska
1 soba
38.7 m²
51.000
16. 6. 2018
Večbolha.com