247 m²
4
2018-3-10
Na Osojnikovi ulici oddamo ali prodamo ekskluzivne poslovne prostore, v 4. nadstropju poslovne stavbe z dvigalom. Nahaja se v dveh etažah. Spodnji prostor v obsegu 150 m2 predstavlja večjo sprejemno pisarno s pultom, po hodniku pa se vrstijo 3 ločene pisarne, ter manjši prostor za shranjevanje. Poslovni prostori imajo lastne sanitarije, ter čajno kuhinjo. Pisarne so izredno svetle, s čudovitim razgledom na Ptuj. V Mansardni del, ki obsega okrog 90m2, vstopamo iz sprejemnice, lahko je pa povsem ločen od pisarn, saj ima tudi ločen vhod s hodnika. Trenutno mansarda služi kot skladišče, lahko pa se uredi v prostor po potrebi podjetja, več pisarn, arhiv, fitnes, center za sproščanje, stanovanje in drugo...V mansardi je tudi urejena kopalnica z WC-jem. Cena v primeru nakupa cca 1.100 evrov m2. Možen je tudi najem prostorov za ceno 4 evr./m2 mesečno, oz. po dogovoru. Možen je tudi nakup/najem le ene etaže. Poslovni prostori so primerni predvsem za večje odvetniške družbe, zavarovalnice, izobraževalne institucije, računovodstvo, ali druge storitvene dejavnosti. Poslovni prostori v centru Ptuja z razgledom
Večbolha.com
5076 m²
150,000
2018-3-8
Prodamo ravno in nezazidano stavbno zemljišče na zelo dostopni lokaciji v Novi vasi pri Ptuju.V naravi predstavlja zemljišče zelene površine. Lokacija je pozidana s pretežno enostanovanjskimi objekti. V neposredni bližini se nahaja regionalna cesta Ptuj- Lenart. Dostop je urejen po lokalni asfaltirani cesti.Zemljišče je možno komunalno opremiti, saj se vsi priključki nahajajo ob zemljišču.Cena ne vsebuje pripadajočega davka.
Večbolha.com
417 m²
175,000
2018-3-19
Stara meščanska hiša s pripadajočim zemljiščem in vrtom se nahaja v starem mestnem jedru, na Prešernovi ulici, ki vodi na eni strani do magistrata in mestne hiše, na drugi strani pa do sončnega parka. V neposredni bližini so umeščeni še UE PTUJ, Osnovna šola Olge Meglič, Nova LB, Hotel Mitra in drugi manjši lokali. Glavna stavba je delno podkletena, v pritličju je namenjena poslovni dejavnosti, en lokal ima vhod z ulične strani, v nadstropju pa je delno namenjena poslovni dejavnosti - poslovni prostori, delno pa stanovanjski dejavnosti. Podstrešje trenutno ni izkoriščeno, ponuja pa še dodatne možnosti izdelave mansarde v dveh etažah - dupleks. V poslovnih prostorih v pritličju in nadstropju glavnega objekta je obnovljena elektro instalacijska napeljava. Odštevalni števci so predvideni za vsako enoto posebej. Ogrevanje je na mestni plin - po celotnem objektu je izvedeno novo centralno ogrevanje z radiatorji. Streha objekta je bila v celoti obnovljena, prav tako sprednja čelna fasada, in sicer v skladu z navodili Zavoda za kulturno dediščino. Prav tako so sliko pleskarsko obnovljeni poslovni prostori in hodniki s povezovalnim prehodom na dvorišče objekta. Prehod je na novo tlakovan. Za glavnim objektom se nahaja še gospodarski objekt in večje dvorišče. Etažnost je torej K+P+N, in sicer meri klet 31, 50 m2, pritličje, kjer so trgovina in pisarniški prostori ter sanitarije meri 171, 38 m2, prizidek z dodatnimi prostori 39, 13 m2 in nadstropje s poslovnimi prostori in enim stanovanjem 175, 80 m2. Podstrešje z tlorisno površino 209 m2, je še neizdelano. Objekt je poslovno-stanovanjski, primeren tako za poslovno dejavnost, kakor tudi za stanovanja. V zadnjih letih je v objektu bil že projektivni biro, cvetličarna, šola tujega jezika, računalniški servis, starinarna in drugo. Z rednimi vzdrževalnimi in obnovitvenimi deli je objekt ohranjen v dobrem stanju in kot tak nudi nemoteno in takojšnjo uporabo celotnega ali samo dela objekta. Primeren tudi kot naložba - za oddajanje v najem. PRODAMO POSLOVNO STANOVANJSKI OBJEKT V CENTRU
Večbolha.com
148683 m²
14
2018-3-8
Na dobri in frekventni lokaciji, v naselju Hajdina pri Ptuju v občini Hajdina prodamo nezazidano stavbno zemljišče, v skupni izmeri 148.683 m2. Zemljišče se nahaja tik ob trasi AC Maribor - Ptuj in ima dober dostop tako iz AC kot tudi iz lokalne ceste. V okolici zemljišča se nahajajo pretežno stanovanjski in kmetijski objekti.Zemljišče parcelna št.: 364/0; 383/12; 383/13; 385/1; 386/1; 386/2; 391/2; k.o. Hajdina v skupni izmeri 148.683, 00 m2 prodamo kot celoto.Sedaj veljavni prostorski akti za območje občine Hajdina opredeljujejo namensko rabo prostora, ki je namenjena zelenim površinam in površinam za turizem. V postopku je sprememba rabe prostora v sklopu priprave OPN občine Hajdina, ki opredeljuje osnovno namensko rabo zemljišča, namenjeno zlasti večjim nakupovalnim centrom, sejmiščem, zabaviščnim parkom, prireditvenim prostorom in drugim podobnim dejavnostim, kot tudi objektom za šport in turizem.OPN bo na dotičnem območju predvidel izdelavo OPPN, s katerim se bo podrobneje in dodatno opredelila namenska raba zemljišča.Zemljišče je od Ptuja oddaljeno 5, 6 km od Maribora pa 24 km. V gradnji je trenutno odsek avtoceste Draženci - Gruškovje v dolžini 13 km, v smeri proti Hrvaški meji, ki naj bi se zaključil v juniju 2018.Zemljišče je predvideno za razvoj projekta po željah investitorja.Zemljišče je vpisano v zemljiško knjigo in je prosto bremen.V navedeno ceno ni vključen 22% DDV.Vabljeni na ogled!Prodajalec oz. lastnik nepremičnine pogojuje plačilo provizije posredovanja v višini 4 % + ddv na način, da kupec plača polovico omenjene obveznosti oziroma 2% + ddv od pogodbeno dogovorjene cene.
Večbolha.com
1521 m²
55,000
2018-3-13
Pozdravljeni, Prodam zazidljivo parcelo brez omejitev po OPN-ju. Na zelo dobri lokaciji. Blizu centra mesta. Pogled na Ptujski grad. Parcela se nahaja na desnem bregu in je v celoti zazidljiva. Sestavljena je iz dveh parcel in lastnega dovoza. Za več informacij: 031/552-182, Miran
Večbolha.com
27 m²
250
2018-3-17
Garsonjera se nahaja v pritličju obnovljenega bloka, na Arbajterjevi ulici. Je povsem obnovljena in delno opremljena. Dve varščini. Obratovalni stroški so po števcih in se plačujejo skupaj z najemnino mesečno po porabi. Primerna je za zaposleno žensko brez otrok.... (tudi mirno poslovno dejavnost). BREZ PROVIZIJE AGENCIJI.
Večbolha.com
248 m²
4
2018-3-19
OPREMLJENE PISARNE V NOVEJŠEM POSLOVNEM CENTRU V CENTRU PTUJA ODDAMO. OBJEKT OBSEGA SPREJEMNI PROSTOR, TRI VEČJE PISARNE, SHRAMBO, SANITARIJE IN PRIROČNO KUHINJO (SKUPAJ 150 M2). V NADSTROPJU, KI IMA LOČEN VHOD IN JE LAHKO TUDI STANOVANJE, (SKUPAJ 100 M2) SO TRI PISARNE IN SANITARIJI. CELOTNI OBJEKT JE ZELO SVETEL IN S ČUDOVITIM RAZGLEDOM NA MESTO IN PTUJSKI GRAD. JE V CENTRU VSE INFRASTRUKTURE IN NUDI VSE POGOJE ZA PRIJETNO POSLOVANJE.
Večbolha.com
161 m²
150,000
2018-3-19
Prodamo montažno hišo (znamke Marles) z gospodarskim poslopjem, garažo ter velikim stavbnim zemljiščem na odlični lokaciji na Ptuju. Hiša je delno podkletena, na katero je postavljena hiša v eni etaži. Hiša zajema stopnišče, hodnik, kuhinjo, jedilnico, dnevno sobo z izhodom na zimski vrt, spalnico, otroško sobo, kopalnico, samostojno stranišče ter shrambo. Hiša ima urejene vse priključke, vključno s klimo, ogrevanje je urejeno na CK na olje ter se prodaja opremljena. Na dvorišču stoji gospodarksko poslopje z garažo ter vrtna lopa za orodje. Zemljišče je v celoti ograjeno. Hiša je zaradi razporeditve primerna za družino, ki si želi bivanja blizu vse potrebne infrastrukture. Za ogled in informcije prosim pokličite M: 031 605 685 - Aljaž. Spalnice : 2 Velikost zemljišča : 1.862 m² Neto tlorisna velikost hiše: 161, 40 m² Uporabna površina hiše: 93, 70 m² Leto gradnje: 1977 Obnova: 2001 (streha) Energetski razred: EI v izdelavi Gospodarsko poslopje z garažo: 59, 50 m² Leto gradnje in obnove: 1981 in 2002 Vrtna lopa: 12 m2 Cena: 150.000 € PRODAJATE NEPREMIČNINO ? Če ste lastnik nepremičnin in jo želite prodati ali oddati, Vas vabimo, da se oglasite pri nas v naši pisarni v Rabelčji vasi (med bloki), lahko nas pokličete na 031 605 685 ali pošljete osnovne informcije o Vaši nepremičnini na email *** ter poklicali Vas bomo v najkrajšem možnem času. Zakaj izbrati prav NEPREMIČNINE PTUJ d.o.o. ? Smo podjetje z veliko izkušnjami, znanjem ter odličnimi referencami v nepremičninskem posredovanju. Poslujemo pošteno, transparentno ter z veliko skrbnostjo ter odgovornostjo do strank. Naša pomembna prednost je pri posredovanju z nepremičninami na Ptuju ter v okolici je, zraven že naštetega, tudi 1. mesto v prikazu zadetkov v iskalniku Google, med neplačljivimi prikazi, za besedno zvezo "nepremičnine ptuj" kar močno poveča našo konkurenčno prednost pri iskanju nepremičnin na Ptuju, ki so v naši ponudbi. Ne odlašajte ter vzpostavite stik z nami še danes, umestite Vašo nepremičnino v našo ponudbo nepremičnin in pomagali vam bomo, da bo Vaša prodaja potekala kar se da enostavno, varno ter uspešno. Veselimo se poslovanja z Vami.
Večbolha.com
21.2 m²
200
2018-3-9
ODDAMO pritlični večnamenski lokal - poslovni prostor v PC DOMINO na Ptuju, v izmeri 21, 2 m2. Poslovni prostor je primeren za vse vrste dejavnost, do nedavnega pa je bila v njem trgovina. Poslovni prostor je zelo primerni za: - prodajalne vseh vrst (oblačil, obutev ...), - prodajo in servis računalniške opreme, mobilnih naprav, - druge storitvene in pisarniške dejavnosti (turistično agencijo, računovodstvo, ...) Za ogled in informacije pokličite 031 605 685, Aljaž Velikost : 21, 20 m² Leto gradnje: 1995 Energetski razred: 76 kwh/m2/a Pogoji NAJEMA: Varščina: v višini 2 mesečnih najemnin oz. 400 € Obdobje najema: dogovor Najemnina: 200 €/mesec + dohodnina + stroški Mesečni stroški: po porabi Plačilo najemnine: mesečno Agencijska provizija: najemnik plača agencijsko provizijo v višini 1 mesečne najemnine oz. 200 € PRODAJATE NEPREMIČNINO ? Če ste lastnik nepremičnin in jo želite prodati ali oddati, Vas vabimo, da se oglasite pri nas v naši pisarni v Rabelčji vasi (med bloki), lahko nas pokličete na 031 605 685 ali pošljete osnovne informcije o Vaši nepremičnini na email *** ter poklicali Vas bomo v najkrajšem možnem času. Zakaj izbrati prav NEPREMIČNINE PTUJ d.o.o. ? Smo podjetje z veliko izkušnjami, znanjem ter odličnimi referencami v nepremičninskem posredovanju. Poslujemo pošteno, transparentno ter z veliko skrbnostjo ter odgovornostjo do strank. Naša pomembna prednost je pri posredovanju z nepremičninami na Ptuju ter v okolici je, zraven že naštetega, tudi 1. mesto v prikazu zadetkov v iskalniku Google, med neplačljivimi prikazi, za besedno zvezo "nepremičnine ptuj" kar močno poveča našo konkurenčno prednost pri iskanju nepremičnin na Ptuju, ki so v naši ponudbi. Ne odlašajte ter vzpostavite stik z nami še danes, umestite Vašo nepremičnino v našo ponudbo nepremičnin in pomagali vam bomo, da bo Vaša prodaja potekala kar se da enostavno, varno ter uspešno. Veselimo se poslovanja z Vami.
Večbolha.com
60 m²
450
2018-3-8
oddam lokal v obratovanju, zraven je mercator v blizini pa cerkev, sola, posta...terase je cca 70m2 in 90 notranjega prostora najemnina po dogovoru ali prodam, cena po dogovoru 040374720
Večbolha.com
630 m²
25,000
2018-3-11
GRADBENO PARCELO V SPUHLJI Z INFRASTRUKTURO NA PARCELI UGODNO PRODAMO BREZ PROVIZIJE.
Večbolha.com
11530 m²
8,000
2018-3-14
MEŠANI GOZD V GRAJENŠČAKU PRODAMO.
Večbolha.com

GOSTINSKI LOKAL ODDAM

Ptuj Ptuj PTUJ, Podravska
60 m²
400
2018-3-18
V neposredni bližini ŠOLSKEGA CENTRA Ptuj, oddam gostinski lokal. Več info.na 041 671 683
Večbolha.com
27 m²
250
2018-3-10
Garsonjera se nahaja v pritličju obnovljenega bloka, na Arbajterjevi ulici. Je povsem obnovljena in delno opremljena. Dve varščini. Obratovalni stroški so po števcih in se plačujejo skupaj z najemnino mesečno po porabi. Primerna je za zaposleno žensko brez otrok.... (tudi mirno poslovno dejavnost). BREZ PROVIZIJE AGENCIJI.
Večbolha.com

POSLOVNI PROSTOR 30m2 ali 60m2

Ptuj Ptuj PTUJ, Podravska
30 m²
200
2018-3-18
Oddam dva poslovna prostora po 30m2 v neposredni bližini SREDNJEŠOLSKEGA CENTRA PTUJ. Prostora je možno združiti v en prostor 60m2. Lokalom pripadata še 2 x WC in manjša pisarna-skladišče v izmeri 10m2. Primerno za različne dejavnosti. Več informacij dobite na 041 671 683.
Večbolha.com
307 m²
290,000
2018-3-17
Samostojna stanovanjska hiša visokega standarda, se nahaja v neposredni bližini Ptuja na mirni in skriti lokaciji s čudovitim razgledom na Dravsko polje. Okolica je skrbno urejena s tlakovci, sadnim drevjem, okrasnim grmovjem in trajnicami. Zraven hiše je postavljena vrtna uta za odlaganje orodja za urejanje okolice in vrta. Hiše se držita dve večji terasi z dolgim nadstreškom, ki zagotavlja senco skozi ves dan. Hiša je grajena v treh etažah (K+P+M). V kleti je večja vhodna avla/soba, kurilnica, dve sobi, vinska klet, pralnica, WC in shramba. Ob vhodu v klet je kovinski nadstrešek za dva avtomobila. V pritličju se nahaja hodnik, ki na desno vodi v veliko jedilnico ter kuhinji s priročno shrambo, naravnost se nahaja kopalnica s tušem ter ločenim WC-jem, na levo pa se nahaja odprta in svetla dnevna soba s kaminom ter odprtim stopniščem, ki vodi v mansardo. V mansardi se nahajata dve spalnici z izhodom v ložo, kopalnica z veliko kadjo, ločen WC in galerija. Hiša je v celoti opremljena z salonskim stilnim pohištvo iz masivnega lesa. Skrbno načrtovana razporeditev svetlih in odprtih prostorov zagotavlja odlično kvaliteto bivanja ter obilo privatnosti. Hiša je protipotresno in protiplazno grajena iz dobrih gradbenih materialov ter močnejših temeljev. Do hiše je urejena asfaltna cesta. Urejeni so priključki za elektriko, vodo, telefon, mestni plin, CATV in internet. Hiša ima urejeno talno gretje na toplotno črpalko (katera zagotavlja izredno nizke stroški ogrevanja do ca 600 € na leto). Hiša je takoj vseljiva brez potrebnih vlaganj in se prodaja v celoti opremljena. V bližini so sprehajalne in kolesarske poti ob levi strani reke Drave. Hiša je primerna za ljudi, ki si želijo živeti v miru in obdani z naravo na odlični lokaciji, hkrati pa v neposredni bližini Ptuja ter potrebne infrastrukture. Za ogled in informcije prosim pokličite M: 031 605 685 - Aljaž. Spalnice : 2 Velikost zemljišča : 1.700 m² Neto tlorisna velikost hiše: 307 m² Leto gradnje: 1985 Toplotna črpalka: 2013 Streha: 2005 Energetski razred: EI v izdelavi Cena: 290.000 € PRODAJATE NEPREMIČNINO ? Če ste lastnik nepremičnin in jo želite prodati ali oddati, Vas vabimo, da se oglasite pri nas v naši pisarni v Rabelčji vasi (med bloki), lahko nas pokličete na 031 605 685 ali pošljete osnovne informcije o Vaši nepremičnini na email *** ter poklicali Vas bomo v najkrajšem možnem času. Zakaj izbrati prav NEPREMIČNINE PTUJ d.o.o. ? Smo podjetje z veliko izkušnjami, znanjem ter odličnimi referencami v nepremičninskem posredovanju. Poslujemo pošteno, transparentno ter z veliko skrbnostjo ter odgovornostjo do strank. Naša pomembna prednost je pri posredovanju z nepremičninami na Ptuju ter v okolici je, zraven že naštetega, tudi 1. mesto v prikazu zadetkov v iskalniku Google, med neplačljivimi prikazi, za besedno zvezo "nepremičnine ptuj" kar močno poveča našo konkurenčno prednost pri iskanju nepremičnin na Ptuju, ki so v naši ponudbi. Ne odlašajte ter vzpostavite stik z nami še danes, umestite Vašo nepremičnino v našo ponudbo nepremičnin in pomagali vam bomo, da bo Vaša prodaja potekala kar se da enostavno, varno ter uspešno. Veselimo se poslovanja z Vami.
Večbolha.com
678 m²
39,000
2018-3-19
Zelo lepa, ravna zazidljiva parcela pravokotne oblike se nahaja v urejenem naselju Seliškarjeve ulice na Ptuju, vsa infrastruktura je ob zemljišču. Sončna lega, vpisano v zemljiško knjigo, bremen prosto. Prevzem možen takoj.
Večbolha.com
63 m²
350
2018-3-14
V okviru apartmajskega naselja oddamo poslovne prostore v izmeri 63, 20 m2, ki se nahajajo v 1. nadstropju poslovnega objekta. Prostori imajo lastne sanitarije, eden večji pisarniški prostor in tri manjše, ter sprejemnico. Pred kratkim so bili obnovljeni. Primerno za zdravniško ordinacijo, računovodstvo, kozmetični salon ali kako drugo mirno storitveno dejavnost Ob podpisu najemne pogodbe plača najemnik agenciji za strošek posredovanja 1 najemnino + DDV. PRIPOROČAMO! ODDAMO POSLOVNI PROSTOR V APARTMAJSKEM NASELJU TERM PTUJ
Večbolha.com
72 m²
29,900
2018-3-13
NOVI SAMOSTOJNI BIVALNI OBJEKT V 4. GR. FAZI V HALOZAH MED VIDMOM IN LESKOVCEM PRODAMO. OBJEKT JE 18 KM IZ PTUJA, 100 M OD GLAVNE ASFALTNE CESTE. OBJEKT OBSEGA KLETNI DEL, KJER JE PROSTOR ZA KMEČKO SOBO, VINSKO KLET IN SHRAMBO. V PRITLIČJU JE LOČEN VHOD IN PROSTOR ZA KOPALNICO Z WC JEM, KUHINJO Z JEDILNICO IN DNEVNO SOBO. V MANSARDI JE PROSTOR ZA VELIKO SPALNICO IN OTROŠKO SOBO. VODA IN ELEKTRIKA JE V OBJEKTU, MANSARDA JE ŠE NEIZDELANA. RAZGLED NA DOLINO JE ČUDOVIT, POSEST OBSEGA ŠE NJIVO IN TRAVNIKE V SKUPNI VELIKOSTI 14000 M2. OBJEKT JE MOŽNO UPORABITI ZA BIVALNE NAMENE Z MANJŠIMI GR. POSEGI, BREZ PROVIZIJE.
Večbolha.com
3 sob
97 m²
450
2018-3-19
Na obrobju mesta Ptuj oddamo v najem veliko, svetlo in prostorno 3 sobno stanovanje v 1. nadstropju večstanovanjske hiše, 85 m2 uporabne in 96, 50 m2 neto tlorisne površine. Zgrajeno je bilo leta 2002, 2016. na novo prepleskano in je v celoti opremljeno. Skozi vhodna vrata vstopimo v krajši hodnik, ki nas na desno vodi v otroško sobo, naravnost v kuhinjo z jedilnico in od tod v dnevno sobo - iz obeh prostorov je izhod na balkon s kovano ograjo, vrtno mizico, z razgledom na ulico. Na levo po hodniku je kopalnica z WC-jem in banjo, naravnost pa še spalnica, ki ima izhod na manjši balkon, prav tako s pogledom na ulico-cesto. Tla v sobah so prekrita s parketom, hodnik, kuhinja z jedilnico in kopalnica s keramiko. Stanovanje dobro tesnijo plastična okna. Ogrevanje je centralno na plin, vsi infrastrukturni priključki urejeni s podštevci. Stanovanju pripada klet v izmeri 5, 50 m2, parkirišče je pred hišo. V ceno najemnine niso všteti stroški (ogrevanje, elektrika, voda - po porabi, komunalni odpadki, ?). Najemnik plača varščino v višini treh najemnin in 1 najemnino + DDV nepremičninski agenciji za posredovanje! NA VOLJO TAKOJ! VREDNO OGLEDA in NAJEMA! Energetska izkaznica ni potrebna (334. člen EZ-1)! 3 SOBNO STANOVANJE NA PTUJU V NAJEM
Večbolha.com
170 m²
169,000
2018-3-15
Novejšo hišo v okolici Dornave, 12 km iz Ptuja prodamo. Hiša je v čudovitem mirnem okolju, JZ lega. Hiša je podkletena, kjer je garaža s kuhinjo, shramba, wc, kurilnica na kurilno olje, vinska klet in delovna soba. V pritličju je veranda, hodnik, kopalnica, WC, otroška soba, spalnica in velik prostor za dnevno sobo, jedilnico in kuhinjo. V dnevni sobi je tudi kamin, ki je vezan na centralno ogrevanje. V nadstropju je kopalnica z WC jem in dve veliki sobi-apartmaja ter pokrita tersa. Hiša ima 18 cm debelo demit fasado, nova polkna, parcela je ograjena, ob cestni strani s kovano ograjo, elektrika trifazna, alrmna naprava. Ob hiši je še vrt, rastlinjak, gospodarsko poslopje, nadstrešek za en avtomobil, mladi sadovnjak, gozd, pokrita uta za več oseb, mali vinograd, kurnik ter veliko urejeno igrišče za odbojko...Hiša ima skupaj s kletjo 230 m2 zazidanih površin, tlakovano dvorišče. Hiša je primerna za mlado družino, ljubitelje eko okolja, živali, športa.... V račun vzamemo stanovanje v Mariboru.
Večbolha.com
Naročite se posodobitve iskalne poizvedbe po e-pošti:
Ptuj, Ptuj