Prodamo sterejšo hišo v vasi Rateče. Cca 250 m2 obsega klet (cca 25 m2) Pritličje: hodnik kuhinjo z jedilnico dnevno sobo shrambo kopalnico z wc-jem sobo 1 nadstropje obsega: hodnik kuhinjo z jedilnico kopalnico z wc-jem dnevno sobo shrambo sobo Stanovanjski del hiše se nadaljuje v gospodarsko poslopje, ki ni prenovljeno. začetek popolne prenove hiše leta 2012: betonske plošče, vgradnja novih lesenih oken in vhodnih vrat, razvod elektro inštalacij, razvod vodovodnih inštalacij 558 m2 pripadajočega zemljišča (delno ravno delno v bregu). Odlična priložnost za turistično dejavnost. Hiiša se nahaja v samem vaškem jedru.
Gorenjska, Kranjska Gora, Rateče
250 m²
139.000
15. 6. 2018
Večnepremicnine.si21.com
Prodamo starejšo kmečko hišo z manjšim gospodarskim poslopjem v vasi Rateče. Cca 250 m2 obsega delno klet (cca 25 m2), dvosobno stanovanje v pritličju in dvosobno stanovanje v 1. nadstropju. Začetek popolne prenove hiše 2012: betonske plošče, vgrajena nova lesena okna in vhodna vrata, razvod elektro inštalacij, razvod vodovodnih inštalacij. Potrebno dokončati. 558 m2 zemljišča. Izvrstna priložnost za turistično dejavnost. Cena: 139.000,00 €
Rateče
1 soba
139.000
12. 4. 2018
Večsuvak.com
Nepremičnina v naravi predstavlja zazidano stavbno zemljišče v izmeri 954 m2, na katerem stoji stanovanjska stavba K+P+M, zgrajena leta 2006. Gre za kvalitetno gradnjo, višjega cenovnega razreda; tla so v bambusovem parketu in keramiki. Tako v tla kot v strop so vgrajena led svetila. Sanitarni prostori so bogato opremljeni in obdelani s keramiko višjega cenovnega razreda. Ostrešje leseno izolirano s 30cm izolacije, kritina je opečna, kleparski izdelki bakreni. Fasada je tolpo izolirana s 15cm fasade. Objekt je priključen na alarmno, električno, vodovodno in kanalizacijsko omrežje. Ogrevanje na radiatorje, cenrtalna peč na olje oz. kamin in lončena peč. Dvorišče je urejeno v zelenico in zagrajeno, ob stanovanjskem objektu je nadstrešek za dva avtomobila. Navedena cena ne vključuje davkov.
Rateče 162B, Rateče Planica
440.000
12. 4. 2018
Večnepremicnine.dutb.eu
Prodamo enostanovanjsko hišo v Ratečah, zgrajeno l. 2000, prenova 2005. Hiša je novogradnja. Obkroža jo velik vrt in uta za orodje. Opis prostorov: Pritličje: kuhinja, dnevna soba, kopalnica, kotlovnica, garaža. Nadstropje: zakonska spalnica, dve sobi, kopalnica, podstrešni prostor, balkon. Obe kopalnici v celoti opremljeni. Vse sobe so svetle, sončne, z visokimi stropi, talnimi oblogami. Peč na trdo gorivo in kurilno olje. Podstrešni prostor se lahko preuredi v dodatno sobo. Urejeni vsi priključki (vodovod, elektrika, javna kanalizacija). Možnost priključitve telefona in interneta - tik ob cesti. Kupec si lahko opremi po lastnih željah. Celodneva sončna lega hiše. Površina stavbe: 105 m2 Površina parcele: 530 m2 Skupna površina: 635m2 Hišna številka: DA Energetska izkaznica: DA Zemljiška knjiga urejena. Možna takojšnja vselitev. Turistične prednosti kraja bližina Nordijskega centra Planica, Kranjske Gore, Tromeje (Slovenija, Italija, Avstrija) pogled na gore - vrhove Julijskih Alp možnosti smučanja (Kranjska Gora, Italija, Tromeja) možnosti drsanja (drsališče Kranjska Gora), sankanje (Tromeja, Gozd Martuljek) možnosti teka na smučeh (urejene proge Kranjska Gora, Rateče, Tamar, Planica, Italija) smučarske prireditve (pokal Vitranc, finale smučarskih poletov Planica, ledno plezanje Mojstrana, ..) možnosti pohodništva možnosti alpinizma kolesarstvo (Juriš na Vršič, Kolesarski festival Alpe Adria) poletne prireditve (Vaški dan v Ratečah, Pohod na Tromejo, Kekčevi dnevi, Ruski vikend -Ruska kapelica) Rateče so miren, sončen, turističen alpski kraj. V Ratečah je pošta, trgovina, avtobusna postaja, domače kmetije in pet dobrih gostiln. V bližini hiše so Zelenci - izvir Save Dolinke in presihajoče jezero Ledine.
Rateče-Planica Rateče Planica,Gorenjska
105 m²
219.000
1. 4. 2018
Večbolha.com
Rateče, novejši počitniški apartma s pogledom na Ponce in Jalovec ter celotno rateško dolino. Apartma se nahaja v mansardnem delu novejše apartmajske hiše z šestimi enotami na zelo lepi lokaciji, nad potokom Trebiža. Na tem prostoru so zgrajene tri apartmajske stavbe, s skupnim podzemnimi kletnimi prostori in garažnimi boksi. Okolica stavb je urejena, zelenica in okrasna grmovja skrbno vzdrževana, celotno naselje je pravi okras Rateč. Apartma obsega predsobo, kopalnico, spalnico, večji bivalni prostor, ki vključuje dnevni prostor z kuhinjsko nišo in jedilnico. Stanovanje nima balkona, toda skozi večja okna je zelo lep pogled proti Poncam in ostalim goram K apartmaju spada tudi shramba v kletni etaži ter garažni boks v podzemni garaži. Skupna izmera prostorov je 46,80 m2, od tega: predsoba 3,05 m2, bivalna soba, kuhinja in jedilnica v izmeri 24,05 m2, spalnica 10,60 m2, kopalnica 3,30 m2, kletna shramba 5,70 m2. Stanovanje je zelo kvalitetno izdelano in opremljeno, je prijetno in udobno. ** VABIMO VAS, DA SE ODPRAVITE NA VIRTUALNI SPREHOD SKOZI APARTMA NA NAŠI SPLETNI STRANI - www.makler-bled.si ( VIRTUALNI SPREHOD).
Gorenjska, Kranjska Gora, Rateče
2 sobi
46.8 m²
139.000
13. 2. 2018
Večnepremicnine.si21.com
A PHP Error was encountered Severity: Notice Message: Undefined variable: description Filename: views/agent_box.php Line Number: 166 V Ratečah, Planica, prodamo starejšo samostojno hišo skupne bivalne površine 160 m2 na zemljišču 403 m2. Hiša je bila zgrajena leta 1905, prenovljena l 1980, obnova strehe 1990. 1990-tega leta je bilo poleg hiše zgrajeno še gospodarsko poslopje (garaža in skladiščni prostor ali delavnica v nadstropju) skupne površine 135m2. Hiša je v dveh etažah in predstavlja dve ločeni stanovanji z ločeno napeljavo. Podstrešje je visoko in še neizdelano. Ogrevanje je CK-olje ali drva. Ob hiši je tudi parkirišče. Hiša ima lep dostop iz javne poti. ZK je urejena, brez bremen in hitro vseljiva. Rateče so odlično izhodišče za izlete, kolesarjenje in možnost celoletnega teka na smučeh (tunelska proga) Tekaška proga je speljana od Rateč mimo Podkorna vse do Kranjske Gore, kjer je del prog osvetljen tudi za nočno rekreacijo. Skupno je tu urejenih preko 30 km tekaških prog. Vas Rateče leži na planoti pod tromejo Slovenija, Avstrija, Italija.Rateče so odlično izhodišče za izlete, kolesarjenje, smučanje,pohodništvo, alpinizem in tek na smučeh. Pestro dogajanje v Nordijskem centru Planica, prireditve na Tromeji, smučarski poleti, ledeno plezanje, Zipline so le nekaj od turistične ponudbe. Zaradi lokacije je nepremična lahko odlična priložnost za investitorja. Pogoj prodajalca je, da kupec poleg kupnine nosi tudi strošek plačila za posredovanje pri nakupu v višini 2%povišan za pripadajoči davek na dodano vrednost. Pokličite za več informacij in dogovor za ogled na 070 133 272.
Gorenjska, Kranjska Gora
160 m²
139.000
21. 5. 2018
Večfesst.si