6230 m²
27
Danes ob 00:09
Prodamo stavbno zemljišče ( deloma tudi kmetijsko) v velikosti 6230 m2 po delih ali v celoti za gradnjo idividualnih hiš. Cena zemljišča variira od 27 - 40 eur/m2, odvisno od velikosti in lege parcele. Lokacija je odlična, mirna, sončna, ravna s pogledom na Pohorje, iz centra mesta oddaljena 2.5 km z urejenim primestnim avtobusnim prometom. V bližini je trgovina in gostinski lokali. Zemljišče je vpisano v ZK in prosto vseh bremen. Informacije na 041 754 377.
Večbolha.com
600 m²
480,000
Včeraj ob 02:01
NOVEJŠI OBJEKT ZA MIRNO DEJAVNOST ALI SPREMEMBO V STANOVANJSKI OBJEKT V poslovno stanovanjskem naselju je naprodaj novejši poslovni objekt zgrajen leta 2000. Stavba se nahaja v treh etažah P+1+2. Skupna površina stavbe meri cca 600 m2, ter leži na 697 m2 velikem zemljišču. V pritličnem delu se nahaja več skladiščni prostorov, mirni proizvodnji obrat, sanitarije in kotlovnica. Pritlični del ima več ločenih zunanjih vhodov, povezanost z notranjim stopniščem in možnost vgraditve notranjega dvigala. Talne obloge v pritličju so v vinilu in keramiki. V prvi etaži se nahaja več urejenih pisarn, sanitarije in proizvodni prostori. Talne obloge so v keramiki, notranja vrata Lip Bled. V drugi etaži, ki je nedokončana (5. gr.faza) se lahko uredijo pisarne ali dva nadstandardna stanovanja z pogledom na Pohorje. Dostop je možen po stopnišču z prve etaže ali ločenim stopniščem znotraj objekta. Objekt je grajen kvalitetno, klasične gradnje z opeko, ostrešje –Bramac z 30 cm izolacije, okna Satler, ograje Inoxs, fasada demit, klimatiziran, urejeni vsi priključki (elektrika, trofazni tok, voda, telefon, internet in optični priključek, ..), asfaltirano dvorišče z parkirnimi prostori za 12 avtomobilov. Objekt je klimatiziran, ogrevanje urejeno s centralno kurjavo na olje, možnost priključitve na plin. V bližini objekta so hotel, bencinski servis, trgovina, od AC priključka jug je oddaljen cca. 800 m. Če iščete kvalitetno grajeno poslovno stavbo in nadstandardno opremljeno za različne poslovodske, storitvene in proizvodne dejavnosti je ta objekt pravi za vas. Za ogled smo na voljo na tel. 031 554 337 Petra Vrečko Mail: *** Spletna stran:
Večbolha.com
2225 m²
145,000
Danes ob 21:29
Prodamo posest veliko 2225 m2 stavbnega zemljišča vključno z vsemi stanovanjskimi in gospodarskimi objekti grajenimi do leta 1975. Vsi objekti so v funkciji primerni za takojšno rabo in bivanje. Lokacija je lepa, sončna, mirna, s pogledom na Pohorje. Posest je vpisana v ZK in je brez bremen. Informacije na 041 754 377.
Večbolha.com

POSLOVNA PRILOŽNOST- ZA GRADNJO treh hiš - Parcela, Zazidljiva,...

Slovenska Bistrica Slovenska Bistrica, Podravska
4907 m²
55,000
2018-2-20
Večbolha.com

Hiša vrstna

Podravska, Slovenska Bistrica
130 m²
115,000
2018-2-20
Slovenska Bistrica, samo 1 km iz centra, na izjemno mirni, idilični in sončni lokaciji je na prodaj vrstna stanovanjska hiša. Hiša ima 130 m2 stanovanjske površine in je zgrajena v 2 etažah (pritličje + mansarda). Pritličje obsega predsobo, shrambo, večnamenski prostor, kjer se nahaja pralnica in peč za ogrevanje, wc, ter osrednji del s kuhinjo in jedilnico ter dnevno sobo. Iz dnevne sobe je prehod na veliko zunanjo teraso. V dnevni sobi je urejen priklop za vgradnjo kaminske peči. V 1. nadstropju sta 2 otroški sobi, kabinet (ali dodatna otroška soba), kopalnica z wc-jem in velika spalnica z garderobo. Pred hišo je urejen dovoz z 2 parkirnima mestoma. Vrstne hiše so umeščene v stanovanjski predel blizu mesta, ki pa je odmaknjen od hrupa in približan naravi, kar predstavlja poudarjeno zasebnost za uporabnike. Hiša ima zelo funkcionalno razporeditev, ki ohranja udobje brez prostorskih izgub. Hiša je v 4. gradbeni fazi (manjkajo samo talne obloge, notranja vrata in kopalniška sanitarna oprema). Ogrevanje je urejeno na talno gretje. Peč za ogrevanje je že vgrajena. Kupci si lahko ogledajo tudi vzorčno hišo, ki je popolnoma finalizirana in opremljena. Cena za vrstno hišo v 4. gradbeni fazi je 115.000,00 EUR. MOŽNA JE TUDI ZAMENJAVA ZA STANOVANJE Z VAŠIM DOPLAČILOM. Priključki: voda, elektrika, plin, internet, telefon. Hiše se nahajajo v urbanem okolju v bližini vseh življenjsko pomembnih infrastrukturnih objektov (pošta, banka, trgovine, šola, vrtec …). Lokacija ima odlično prometno povezavo, saj je do avtocestnega priključka manj kot 1 km. Vredno ogleda in nakupa! Brez provizije za kupce! Svetujemo vam pri ureditvi financiranja in prodaji vaše nepremičnine. Nepremičnine so vpisane v zemljiško knjigo in proste vseh bremen. Ne zamudite edinstvene priložnosti za Vaš novi dom v zelenem okolju in nas še danes pokličite za ogled na GSM: 051/358-077
Večagenti-nep.si

Poslovni prostor, Podravska, Slovenska Bistrica,...

Slovenska Bistrica Slovenska Bistrica, Podravska
1106.6 m²
175,953
2018-2-12
V Slovenski Bistrici prodamo stavbe delavnic in starih pisarn, arhive in stare sejne sobe, vratarnico, samski dom s kurilnico in zemljišča pod njimi ter zemljišče za delavnicami, delavskim naseljem in zemljišče med navedenimi stavbami. Stavbe so po podatkih GURS zgrajene leta 1957, razen stavbe samskega doma s kurilnico, ki je zgrajena leta 1952. Nepremičnine se nahajajo na dobri lokaciji v bližini avtoceste. NEPREMIČNINA SE PRODAJA POD POSEBNIMI POGOJI! Za več informacij pokličite ali pišite! Delavnice, pisarne in samski dom v Slo. Bistrici
Večbolha.com

Zemljišče zazidljivo

Podravska, Slovenska Bistrica
34,000
2018-2-20
V kraju Žabjek prodamo večjo zazidljivo zemljišče s kmetijskim zemljiščem. Celotno zemljišče je položno, velikosti 4.638 m2, od tega je gradbenega zemljišča 2.159 m2, ostalo je kmetijsko zemljišče 2.479 m2, v naravi gozd. Zemljišče leži tik ob lokalni asfaltirani cesti, z urejeno javno razsvetljavo in pločnikom. V neposredni bližini je avtobusna postaja. Ob cesti poteka elektro vod, vodovod, telekomunikacijski vod. Vse meje so urejene. Cena celotnega zemljišča je 34.000€. Nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo, bremen prosta. Za ogled in več informacij, pokličite na mobilno št.: 051 260 550 Slavica.
Večagenti-nep.si

Hiša, Samostojna, Slovenska Bistrica, 171 m2, Prodaja

Slovenska Bistrica Slovenska Bistrica, Podravska
171 m²
55,000
2018-2-20
Večbolha.com

Hiša samostojna

Podravska, Slovenska Bistrica
260 m²
218,000
2018-2-20
Slovenska Bistrica, samo 3 km iz centra, na izjemno mirni, idilični in sončni lokaciji je na prodaj nadstandardna samostojna stanovanjska hiša. Hiša ima 260 m2 stanovanjske površine in je grajena v 2 etažah (pritličje + mansarda). Parcela obsega 846 m2. Pritličje obsega: predsoba, shramba, kopalnica z wc, spalnica ter osrednji del s kuhinjo in jedilnico ter dnevno sobo. Iz dnevne sobe je prehod na veliko zunanjo teraso. V dnevni sobi je večji kamin, ki ogreva pritličje in mansardo. V 1. nadstropju sta 2 otroški sobi, kabinet (ali dodatna otroška soba), kopalnica z wc-jem in velika spalnica z garderobo. Pred hišo je urejen dovoz in nadstrešek za 2 avtomobila. Hiša je umeščena v stanovanjski predel blizu mesta, ki pa je odmaknjen od hrupa in približan naravi, kar predstavlja poudarjeno zasebnost za uporabnike. Hiša ima zelo funkcionalno razporeditev, ki ohranja udobje brez prostorskih izgub. Ogrevanje je urejeno na toplotno črpalko Daikin (po celotni površini hiše je talno gretje) in dogrevanje s toplozračnim kaminom. V mansardi je nameščena inverterska klima. Hiša ima lastno čistilno napravo. Priključki: voda, elektrika, internet, telefon. Hiša je v celoti opremljena. Hiše se nahajajo v urbanem okolju v bližini vseh življenjsko pomembnih infrastrukturnih objektov (pošta, banka, trgovine, šola, vrtec …). Lokacija ima odlično prometno povezavo, saj je do avtocestnega priključka manj kot 3 km. Vredno ogleda in nakupa! Brez provizije za kupce! Svetujemo vam pri ureditvi financiranja in prodaji vaše nepremičnine. Cena: 218.000,00 EUR. MOŽNOST ZAMENJAVE ZA DRUGO NEPREMIČNINO Z VAŠIM DOPLAČILOM! Ne zamudite edinstvene priložnosti za Vaš novi dom v zelenem okolju in nas še danes pokličite za ogled na GSM: 051/358-077.
Večagenti-nep.si
103.5 m²
145,000
2018-2-14
V mirnem in urejenem naselju v Slovenski Bistrici prodamo stanovanjsko hišo, zgrajeno leta 1960 in komplet obnovljeno leta 2006. Hiša se nahaja na 892m2 veliki parceli, ki je sestavljena iz dveh ločenih parcelnih številk, zato je možnost odprodaje dela parcele. Parcela je ograjena z ograjo. Hiša meri 103, 50m2 in se nahaja v dveh etažah. V pritličju se nahaja predprostor, kuhinja z jedilnico, dnevni prostor z izhodom na teraso, spalnica in kopalnica. Stopnišče vodi v mansardo, kjer se nahajajo tri sobe in kopalnica ter balkon, na katerega se dostopa iz hodnika in kopalnice. Hiša je delno podkletena, vhod v klet je iz zunanje strani. Klet meri 30m2 in je sestavljena iz dveh prostorov, ki se lahko uporabijo za shrambo koles, smuči, vrtne garniture, … Ogrevanje je urejeno s plinsko pečjo na mestni plin, talne obloge so v laminatu in keramiki. Hiša ima lastno pretočno greznico. Hiša je bila leta 2006 komplet obnovljena: streha z komplet ostrešjem in žlebovi, okna, fasada, talne obloge, vse vodovodne in elektro inštalacije. V hiši so prav tako vsi potrebni telekomunikacijski priključki (internet, tv, telefon). Ob hiši se nahaja nadstrešek za dva avtomobila. Priporočamo ogled in nakup vsem, ki iščejo urejeno bivanje, ter cenijo svoj prostor kot tudi zasebnost v mirnem in prijetnem okolju.
Večbolha.com

Zemljišče zazidljivo

Podravska, Slovenska Bistrica
125,200
2018-2-20
V bližini centra mesta Sl. Bistrica prodamo zazidljivo parcelo, velikosti 1.565 m2, primerno za gradnjo hiše. Lega celotnega zemljišča je sončna, skoraj ravna, pravokotne oblike. Zemljišče leži tik ob asfaltirani cesti, proti koncu ulice. Elektro omarica je na parceli. Ob cesti je vodovod, zemeljski plin, T2, KTV, cestna razsvetljava. V bližini je vsa potrebna infrastruktura in hiter dostop do avtoceste. Cena zemljišča je 80€/m2. Zemljišče je vpisano v ZK in bremen prosto. Za ogled in več informacij pokličite na tel. št. 051 260 550 - Slavica
Večagenti-nep.si

Zemljišče kmetijsko

Podravska, Slovenska Bistrica
20,000
2018-2-20
Čez VIKEND na VIKEND Si želite miru, stik z neokrnjeno naravo, potem berite naprej……. NAKUP KMETIJSKEGA ZEMLJIŠČA SKUPAJ Z VIKENDOM, CENA 85.000€! 300 m OD VIKENDA JE NAPRODAJ in v ceno zajeto tudi ograjeno kmetijsko zemljišče v izmeri 4.598 m2 z vinogradom, 336 trsov, 12 vrst po 3 vrste laškega rizlinga, chardonaya, sauvignona in šipona, staro 20 let ter vsako leto obnovljeno na betonskih stebrih. Na parceli je leseni nadstrešek z mobilno prikolico. Električni drog je na parceli, ob parceli, 20 m vstran je mestni vodovod. Na zemljišču je tudi nekaj dreves orehov, lešnikov in češpelj. Celotna parcela je ograjena. Dostop urejen po služnostni poti, zadnjih cca 300 metrov pred vinogradom je makadamska pot. Okolje je idilično, tukaj lahko najdete mir, prelepe sprehode v naravi, tudi za nabiranje gob in drugih gozdnih ter travniških sadežev ne boste prikrajšani. VIKEND: Nad Slovensko Bistrico je naprodaj arhitekturno zelo zanimiv bivalen vikend z odprtim kaminom. Začetek gradnje 1980 leta, gradbeno dovoljenje iz leta 1979 leta, dokončan in vseljen v letu 1995. Vikend se nahaja v čudovitem naravnem okolju ob gozdu ter ima površino dela stavbe 6x6 m2, cca bivalne enote 40 m2 v dveh enotah P+M ter v celoti podkletena z vinsko kletjo, letno kuhinjo in WC – jem. Klet je betonska oblečena s kamnom, nadstropje grajeno z opeko izolirano s tervolom ter zaključeno z lesom. V bivalen vikend vstopate iz vzhodne terase, kjer je povezan prostor s kuhinjo, jedilnico in dnevnim prostorom, prav tako z izhodom na zahodno teraso, kopalnico s tuš kabino in WC – jem ter garažo Iz dnevnega prostora je dostop po lesenih stopnicah v mansardno spalni del z V in Z balkonom. Strešna kritina SKODLE – ŠINKLI vikend naredijo bolj naraven, tako kot je notranjost vikenda v lesu od talnih oblog do stropnih oblog. Ogrevanje je urejeno s kaminom - Schiedel v dnevnem prostoru in peč na drva v kuhinji. K vikendu pripada 1.968 m2 kmetijskega zemljišča, mešanega gozda bukev, bor in kostanja. Ob vikendu se nahaja lesena uta – shramba za orodja. Vikend ima vse priključke, mestni in lastni vodovod, elektriko, CATV, lastno 2 prekatno greznico. Služnost urejena. Če se odločate za nakup VIKENDA in je vaš pogoj, da se nepremičnina nahaja v mirnem predelu, verjamem, da ste v zgornjem opisu našli več kot dovolj razlogov za takojšen ogled. Za voden ogled in več informacij pokličite na 031 554 337 ali pošljite povpraševanje zgoraj na KONTAKT. Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vprašanja in z vami opravili ogled nepremičnine. Za več informacij: Kliknite tukaj
Večagenti-nep.si

rejena dvo ali enostanovanjska hiša v Spodnji Polskavi - Hiša,...

Slovenska Bistrica Slovenska Bistrica, Podravska
176.2 m²
132,000
2018-2-17
Večbolha.com

Hiša samostojna

Podravska, Slovenska Bistrica
53 m²
110,000
2018-2-20
V Spodnji Polskavi se prodaja stanovanjska hiša P+M, in stoji na zemljišču v velikosti 184 m2. Hiša ima urejeno pritličje, ki po podatkih GURS obsega uporabne površine 53 m2 in urejeno mansardo z enako uporabno površino. Pritličje in mansarda imata ločene vhode. V pritličju sta urejeni dve večji sobi, dve kuhinjski niši in dve kopalnici z WC, ter se uporabljata kot samostojni garsonjeri. Enaka razporeditev je v mansardi. V pritličju in mansardi so talne obloge parket, hodniki ter kopalnice z tuši in WC v keramiki. Nakup priporočamo vsem, ki želijo živeti v mirnem okolju umaknjeni od dnevnega hrupa, prav tako je primerna za investitorje saj so v hiši urejene 4 garsonjere. Za voden ogled in več informacij smo dosegljivi na telefonsko št. 040 886 580 ali na email *** Priporočamo ogled in nakup ! Pomagamo Vam urediti financiranje. Pestro ponudbo si poglejte na naši spletni strani: ***
Večagenti-nep.si
2 sobe
62.93 m²
81,000
2018-2-14
ZELO SVETLO STANOVANJE V NOVEJŠEM BLOKU Z BALKONOM V Sl. Bistrici je naprodaj zelo svetlo 2 sobno stanovanje v manjšem stanovanjskem bloku, zgrajen leta 2008. Stanovanjski objekt se nahaja v urejenem naselju, mirni lokaciji v naravi nedaleč vstran od potrebne infrastrukture. Neto tlorisna površina stanovanja znaša 62, 93 m2, in obsega kuhinjo z jedilnico, velik dnevni prostor z izhodom na balkon, kopalnico z WC-jem, spalnico in predprostor. K stanovanju pripada tudi balkon in shramba. Talne obloge so v parketu in keramiki. Zaradi lege objekta je bivanje v stanovanju zelo pozitivno in prijetno, saj je lega vzhod-zahod. Stroški vzdrževanja so zaradi gradnje, lege stanovanja in funcionalno razporejenih prostorov, zelo nizki. Ogrevanje je urejeno etažno na mestni plin. Stanovanje ima urejene vse priključke za elektriko, vodo, internet, ... V ceno je všteta nova kuhinja vgrajena v letu 2017. Ostala oprema po dogovoru. Pred objektom se nahajajo parkirni prostori na skupnih parkiriščih. Vsa infrastruktura je v neposredni bližini. Ob stanovanjskem bloku je zelo lepo urejeno igrišče in prostor namenjen druženju, na katerem so postavljena otroška igrala, klopi, vrtni kamin... Stanovanje je vpisano v zemljiško knjigo. Priporočamo ogled in nakup! Za voden ogled in več informacij smo na voljo na tel. 031 554 337 Petra, mail: *** Spletna stran:
Večbolha.com

Zemljišče zazidljivo

Podravska, Slovenska Bistrica
55,000
2018-2-20
V bližini Sl. Bistrice ( Pretrež) prodamo več zazidljivih zemljišč, v skupni velikosti 2.434 m2, primernih za gradnjo samostojne hiše ali dvojčkov. Možen odkup manjše parcele. Lega celotnega zemljišča je ravna. Zemljišča se nahajajo na sončni legi, dostop do zemljišč je urejen. Lokacija vam nudi mir s hitrim dostopom do centra mesta. Parcela je dovolj velika, da boste lahko poleg hiše, imeli tudi dovolj prostora za zelenjavni vrt, sadno drevje, zelenico, otroško igrišče, bazen, piknik prostor….. Ob parceli so komunalni priključki (voda, elektrika in telefonija). Sl. Bistrica je oddaljena 8 km. Za ogled smo na voljo na tel. 031 554 337 Petra Vrečko Mail: *** Spletna stran: ***
Večagenti-nep.si

Hiša samostojna

Podravska, Slovenska Bistrica
547.7 m²
230,000
2018-2-20
V objemu narave med Sl. Bistrico in Sl. Konjicami je naprodaj večji kompleks, primeren za turistično dejavnost, obrtno dejavnost, kot priložnost za preureditev v večstanovanjsko stavbo,… Na veliki 20.361 m2 parceli se nahajata dve stanovanjski enoti. Dvonadstropna hiša ( 366 m2) zgrajena leta 1991- gostinski, poslovni ,stanovanjski objekt - 18,30x 10,00m: Razporeditev prostorov: - kletni prostori za poslovni prostor ali gostinski lokal,adaptirano leta 2013 , cca 174m2 + 90m2 pokrite terase - pritličje, stanovanje z tremi sobami ,tremi kopalnicami, dnevna soba in kuhinja.Potrebna zadnja roka jupola,adaptirano leta 2014. Ločena konoba ter ločena dva manjša prostora ki sta bila namenjena za recepcijo in pisarno. Skupaj cca 147m2 + 26m2 terase - prvo nadstropje nedokončano brez predelnih sten,samo grobi ometi . Vodovod,kanalizacija na razpolago, 117m2 + 30m2 terase - CK Ogrevanje urejeno z vodnim kaminom v konobi ali iz kurilnice v klet. prostorih z kotlom na drva in pelete. - ob hiši se nahaja osmerokotna pokrita terasa premera 9m. Na terasi na razpolago voda ter elektrika . Osnovni namen objekta je bil veliki roštilj in sank na odprtem . Pritlična Hiša (181,70 m2) 19,50x11,10m - pritličje : kuhinja in shramba, dnevna soba, spalnica, manjša kopalnica, pisarna, garaža za avtomobil, shramba za shranjevanje orodja kosilnic in podobno ter prostor približne mere 9x4,5m za izkoristit po lastnih željah kupca. - mansarda : delno urejena betonska plošča ter na razpolago voda in kanalizacija. CK Ogrevanje urejeno preko vodnega štedilnika na drva znamke "Fekonja" Oba zgoraj omenjena objekta koristita skupno pretočno greznico kapacitete cca 10m3 katera je bila predvidena za turistični kompleks. Na zemljišču se nahaja tudi ribnik velikosti cca 11x30m v katerega so speljane vse dranažne cevi za meteorne vode ki se nahajajo okoli obeh objektov. Zemljišče v sklopu objektov = 7.192m2 Gozd = 11.319m2 Oddaljen Travnik = 1.850m2 Skupaj = 20.361 m2 Mimo hiš poteka Rimska pot kjer se sprehajajo ter jahajo konje. Sl. Konjice 8km, Sl. Bistrica 8km, Celje 27km, Maribor 30km, Ljubljana - Zagreb - Graz 100km Terme Dobrna 35km, Terme Rogaška Slatina 30km, Terme Olimije, Podčetrtek 33km, Terme Zreče 13km, Prva žičnica pod smučiščem Rogla 20km Za ogled smo na voljo na tel. 031 554 337 Petra Vrečko Mail: *** Spletna stran: ***
Večagenti-nep.si

Hiša samostojna

Podravska, Slovenska Bistrica
80 m²
22,000
2018-2-20
Slovenska Bistrica, Na Jožefu, na sončni lokaciji z lepim pogledom prodamo starejšo hišo v izmeri 80 m2. Parcela obsega 607 m2 in je v celoti evidentirana kot "stavbno zemljišče". Stavba je bila zgrajena pred letom 1967 in ima vse priključke (voda, elektrika, telefon). Do avtocestnega priključka (Slovenska Bistrica- sever) je 1 kilometer. V neposredni bližini se nahaja vsa infrastruktura. Za več informacij in ogled pokličite na 051-358-077.
Večagenti-nep.si

Zemljišče

Drava Slovenska Bistrica
754 m²
50,593
2018-2-16
Večg-ream.com

Hiša samostojna

Podravska, Slovenska Bistrica
220 m²
78,000
2018-2-20
HIŠA, KI KLIČE PO UREDITVI IN ZAPOLNITVI NAPRODAJ zadnja hiša v slepi ulici, na obrobju Slovenske Bistrice. Nedokončana stanovanjska hiša ima začetek gradnje 1980 leta ter postopoma grajena vse do 2008, katera kliče, da si jo lahko po svojih zahtevah in želja dokončate. Hiša se nahaja v urejenem naselju, nedaleč stran od avtoceste ceste LJ – MB. Celotna površina hiše v treh etažah K+P+M je cca. 220 m2, od tega je stanovanjske površine cca. 110 m2 ter še nedokončana mansarda. V celoti podkleteni etaži je večja kurilnica in shramba. V pritličju hiše je večji predprostor - veranda, hodnik, kuhinja z jedilnico povezana z veliko dnevno sobo z izhodom na zahodni balkon, spalnico z vgradno omaro, kopalnico s tuš kabino ter stopniščem v mansardo. Iz mansarde je čudovit razgled na neokrnjeno naravo in okoliško hribovje. Ogrevanje objekta je urejeno s CK na olje ter kaminsko tuljavo v dnevnem prostoru na trdo gorivo. Celotno terasasto zemljišče v izmeri 980 m2 je pod rahlim naklonom. Pred hišo je utrjeno dvorišče pripravljeno za tlakovanje ograjeno s cipresami. Vpisano v ZK – prosto bremen. Za voden ogled in več informacij pokličite na 031 554 337 ali pošljite povpraševanje zgoraj na KONTAKT. Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vprašanja in z vami opravili ogled nepremičnine. Za več informacij: Kliknite tukaj
Večagenti-nep.si

Stanovanje trisobno

Podravska, Slovenska Bistrica
3 sob
87.8 m²
120,000
2018-2-20
SODOBNO STANOVANJE-DUPLEKS Z VSO OPREMO V poslovno stanovanjski stavbi v Slovenski Bistrici je na prodaj 3 sobno stanovanje v dveh etažah, Objekt se nahaja v samem centru mesta in je bil zgrajen leta 1998. Stanovanje se nahaja v 2. nadstropju ter meri 87,80 m2. V spodnji etaži se nahaja kuhinja z jedilnico, dnevni prostor in kopalnica. Iz dnevnega prostora vodijo stopnice, kjer se nahaja večja spalnica, katero je možno preurediti v dve sobi. Ogrevanje je urejeno s lastno pečjo na plin. Talne obloge so v parketu višjega cenovnega razreda, kopalnica v keramiki. Objekt je dobro vzdrževan. Ob objektu se nahaja parkirni prostori. Stanovanje okusno opremljeno, vsa oprema všteta v ceno. Objekt se nahaja v bližini centra in vseh potrebnih infrastruktur. Za voden ogled in več informacij smo na voljo na tel. 031 554 337 Petra, mail: *** Spletna stran: ***
Večagenti-nep.si

Hiša samostojna

Podravska, Slovenska Bistrica
80 m²
60,000
2018-2-20
4 km iz centra Slovenske Bistrice (naselje Visole) prodamo stanovanjsko hišo etažnosti K+P+M. Hiša se nahaja na sončni, mirni in zasebni lokaciji. Parcela obsega 1134 m2. V kletnem prostoru se nahaja klet in večnamenski prostor. V pritličju hiša obsega: predsobo, kuhinjo z jedilnico, večjo dnevno sobo z izhodom na balkon, 1 spalnico in kopalnico z wc-jem. Ogrevanje je urejeno na centralno kurjavo (trdo gorivo). Ne zamudite edinstvene priložnosti za Vaš novi dom v zelenem in mirnem okolju, s hitrim dostopom do avtoceste. Do avtocestnega priključka Slovenska Bistrica je 3 km. Brez provizije za kupce! Svetujemo vam pri ureditvi financiranja in prodaji vaše nepremičnine. Za več informacij in ogled pokličite na GSM: 051/358-077.
Večagenti-nep.si

Zemljišče zazidljivo

Podravska, Slovenska Bistrica
607 m²
22,000
2018-2-20
Slovenska Bistrica, Na Jožefu, na sončni lokaciji z lepim pogledom prodamo gradbeno parcelo v izmeri 607 m2. Na parceli se nahaja starejša stanovanjska stavba, zgrajena pred letom 1967, ki ima vse priključke (voda, elektrika, telefon). Do avtocestnega priključka (Slovenska Bistrica- sever) je 1 kilometer. V neposredni bližini se nahaja vsa infrastruktura. Za več informacij in ogled pokličite na 051-358-077.
Večagenti-nep.si
Naročite se posodobitve iskalne poizvedbe po e-pošti:
Slovenska Bistrica