Complain
Regija: Podravska Kraj: Slovenska Bistrica Kraj ali naselje: Leskovec Posredovanje: prodam Tip: zazidljivo Velikost (m 2 ): 605,00 Šifra pri prodajalcu: P-031-18 Ime in priimek agenta: Zoran Gaber Tel. številka: 041 543 478 Elektronski naslov: Dodatni opis: Opis: zazidljivo zemljišče, na ravni in sončni legi, primerno za gradnjo individualne hiše, naprodaj so tudi sosednje parcele velikosti 812 m2, 634 m2 in 658 m2 (načrt zemljišč se nahaja med galerijo slik) Lokacija: Slovenska Bistrica, Leskovec, do Slovenske Bistrice cca 5 km, cca 3 km do avtocestnega priključka Maribor-Ljubljana Priključki: voda in elektrika se nahajata v bližini zemljišča Okolica: narava, zelene površine, možnosti za sprehode in rekreacijo; vsa potrebna infrastruktura (osnovna šola, vrtec, avtobusna in železniška postaja, pošta, …) se nahaja v Pragerskem, vsa enaka in preostala infrastruktura se nahaja v Slovenski Bistrici Pravno stanje: nepremičnina je vpisana v Zemljiško knjigo PREDNOSTI: lokacija, lega, možnost nakupa sosednjih zemljišč, zelena okolica Brez posredniške provizije za kupca! Nudimo: urejanje financiranja in pomoč pri prodaji vaše nepremičnine Ne odlašajte in nas čim prej pokličite za brezplačen ogled. Vabimo vas, da si našo dodatno ponudbo ogledate tukaj!
Slovenska Bistrica Leskovec,Podravska
605 m²
27.225
13. 6. 2018
Večbolha.com
Complain
Opis Objavljeno : 15/03/2018 Spremenjeno : 15/03/2018 Koda oglasa : 6490943 Koda nepremičnine: NK-987 Hiša samostojna Podravska, Slovenska Bistrica , Cena: 58.000,00 € UGODNA PONUDBA! 4 km iz centra Slovenske Bistrice (naselje Leskovec) prodamo stanovanjsko hišo etažnosti K+P+M. Hiša se nahaja na sončni, mirni in zasebni lokaciji. Parcela obsega 974 m2. V kletnem prostoru se nahaja klet in večnamenski prostor. V pritličju hiša obsega: predsobo, kuhinjo z jedilnico, večjo dnevno sobo, 3 sobe in kopalnico z wc-jem. V mansardnem delu so predvidene 3 sobe in kopalnica z wc-jem. Ogrevanje je urejeno na centralno kurjavo (trdo gorivo). Na parceli se nahaja tudi gospodarsko poslopje. Ne zamudite edinstvene priložnosti za Vaš novi dom v zelenem in mirnem okolju, s hitrim dostopom do avtoceste. Do avtocestnega priključka Slovenska Bistrica je 3 km. Brez provizije za kupce! Svetujemo vam pri ureditvi financiranja in prodaji vaše nepremičnine. Priporočamo ogled in nakup zaradi odlične lokacije. Energetska izkaznica je v izdelavi.
Podravska,Leskovec (Slovenska Bistrica)
3 sobe
58.000
6. 6. 2018
Večindomio.si
Complain
4 km iz centra Slovenske Bistrice (naselje Leskovec) prodamo stavbno zemljišče in deloma kmetijsko zemljišče v skupni izmeri 4.443 m2. Parcela se nahaja na sončni, mirni in zasebni lokaciji. Zemljišče se nahaja ob javni cesti in je v celoti ravno. Vsi priključki so na parceli (voda, elektrika, telekomunikacije). Vse meje parcele so urejene (parcelacija leta 2011). Večja parcela vam zagotavlja veliko mero zasebnosti. Ne zamudite edinstvene priložnosti za Vaš novi dom v zelenem in mirnem okolju, s hitrim dostopom do avtoceste. Do avtocestnega priključka Slovenska Bistrica je 3 km. Brez provizije za kupce! Svetujemo vam pri ureditvi financiranja in prodaji vaše nepremičnine. Za več informacij in ogled pokličite na GSM: 051/358-077.
Podravska, Slovenska Bistrica, Leskovec
44.430
18. 1. 2018
Večnepremicnine.si21.com
We at Flatfy use cookies to improve quality of your overall browsing experience. By using our services you agree to our use of cookies.Learn more