Prodaja se samostojna stanovanjska hiša, hiša tesno ob njej ni predmet prodaje. Po podatkih Geodetske uprave RS je hiša velikosti 171, 70 m2, od tega znaša bivalna površina 80, 50 m2. Ob vhodu hiše je zgrajena garaža. Pred hišo, na južni legi, se nahaja velika terasa. Hiša je grajena je v hrib, zasnovana je v dveh etažah (pritličje/delno klet in nadstropje). Spodnja etaža je namenjena dnevnim prostorom, spalni prostori pa se nahajajo zgornji etaži. Sanitarije so v pritličju in nadstropju hiše. Po skoraj celotni zgornji etaži je narejen balkon, s katerega se razprostira čudovit razgled na okolico. Hiša ima vgrajena lesena okna in vhodna vrata, pokrita je s strešno kritino Trajenka. Izhod na balkon je omogočen iz vseh treh sob. Hiša se nahaja na sončni legi, pripadajoče zemljišče je pod naklonom. Slovenska Bistrica, Visole, do Slovenske Bistrice cca 3, 5 km SPODNJA ETAŽA: predprostor, hodnik, kopalnica s straniščem (kopalna kad), velik dnevni prostor (dnevna soba, jedilnica in kuhinja), shramba, kletni prostor z lastnim zunanjim vhodom (nad njim se nahaja garaža) in prostor z lastnim zunanjim vhodom (kurilnica in delavnica); ZGORNJA ETAŽA: hodnik, kabinet, kopalnica s straniščem (tuš kabina) in tri sobe z lastnimi izhodi na balkon voda, elektrika, kabelska televizija, telefon in greznica centralna kurjava na olje in kamin v dnevnem prostoru redno vzdrževanje zelene in gozdne površine, možnosti za sprehode in rekreacijo; vsa potrebna infrastruktura se nahaja v Slovenski Bistrici (vrtec, osnovna šola, avtobusna postaja, pošta, trgovine , …) takoj nepremičnina je vpisana v Zemljiško knjigo Brez posredniške provizije za kupca! Nudimo: urejanje financiranja in pomoč pri prodaji vaše nepremičnine Ne odlašajte in nas čim prej pokličite za brezplačen ogled.
Slovenska Bistrica Visole,Podravska
171.7 m²
96.000
31. 5. 2018
Večbolha.com
Si želite čas preživljati v bližini mesta pa vseeno oddaljeni od hrupa in s prelepim razgledom? Bivalni vikend v Visolah je prava izbira. Na skozi ves dan s soncem obsijani lokaciji v Visolah nad Slovensko Bistrico, se prodaja hiška z nekaj goricami. Na parceli stoji manjši bivalni vikend, ki je zgrajen nad starejšo kletjo iz leta 1990 in predstavlja osnovo. V tem delu je kuhinja z jedilnico in kopalnica z wc-jem. Hiša je bila v kasnejših letih nadgrajena tako, da se v prvem nadstropju nahaja dnevni prostor nad katerim se razprostira galerija, kjer sta še dve postelji in je primerna za spanje. Iz dnevnega prostora se dostopa še v spalnico in iz obeh prostorov je izhod na balkon s prelepim razgledom na gorice in okolico. Celotna hiša ima južno lego, kar pomeni, da je ves dan obsijana s soncem. V dnevnem prostoru se nahaja kamin, ki služi tudi za kurjavo, v kopalnici pa še dodatno klima. Zemljišče se razpira po hribu na vrhu katerega je manjša ravnina s hiško, po hribu pa so manjše gorice. Celotna izmera zemljišča je 1.274 m2. Hiška je v velikosti 50 m2. Zraven hiše je postavljena še manjša lesena hiška v velikosti 10 m2, ki lahko služi kot shramba ali pa celo kot dodatna soba. Posebnosti: • sončno zemljišče skozi ves dan; • leži v razpršenem naselju in ponuja veliko zasebnosti; • pod hišo se razprostirajo manjše gorice Ogled in nakup priporočam vsem, ki iščete sončno in mirno lokacijo primerno za bivanje ali za vikend.
Slovenska Bistrica Visole,Podravska
50 m²
60.000
14. 6. 2018
Večbolha.com
Opis Objavljeno : 20/03/2018 Spremenjeno : 20/03/2018 Koda oglasa : 6510415 Koda nepremičnine: PH00523PV Hiša samostojna Podravska, Slovenska Bistrica , Cena: 79.000,00 € SONČNA LOKACIJA S ČUDOVITIM POGLEDOM V kraju Visole 4 km izven centra Sl. Bistrice prodamo samostojno stanovanjsko hišo s gospodarskim poslopjem. Parcela meri 1.349 m2. Sončna lega, dvignjen teren s čudovitim pogledom na savinjsko dolino. Hiša meri 101,60 m2 neto tlorisne površine, od tega je stanovanjske površine 64 m2. Gospodarsko poslopje, nekdanji hlev pa meri 84 m2. Hiša je starejša in bila med leti 1970 in 1997 obnovljena in vzdrževana. Hiša je zidana s opeko, strešna kritina je opečna in bila zamenjana v letu 1997. Na strehi nameščeni kolektori za toplo vodo. Razporeditev prostorov: večji predprostor, hodnik, kuhinja z jedilnico, dnevni prostor z izhodom na teraso, in dve sobe, kopalnica s straniščem. Po stopnicah je dostop do podstrešja, kjer se nahaja izdelana soba, ostali prostor so v tretji gradbeni fazi. Ogrevanje je urejeno na plin. V kuhinji se nahaja štedilnik z ogrevanjem na trdo gorivo. V dnevnem prostoru in kuhinji so nameščena nova pvc okna s roletami. Ostale okna v hiši so lesena – starejše s polkni ali roletami. Talne obloge so v toplem podu in keramiki. Hiša je podkletena, v delu kletnih prostorov je urejena vinska klet. V drugem delu je shramba (ločen vhod). V gospodarskem poslopju se nahaja hlev, in dva manjša prostora, ki se uporabljata kot shrambi, prvem je vgrajena krušna peč. Na parceli se nahaja urejen vinograd s 220 trsi – Sovinjona. Vinograd je mlad star 5 let.
Podravska,Visole (Slovenska Bistrica)
79.000
25. 5. 2018
Večindomio.si
Opis Objavljeno : 16/03/2018 Spremenjeno : 16/03/2018 Koda oglasa : 6498717 Koda nepremičnine: NK-78 Hiša samostojna Podravska, Slovenska Bistrica , Cena: 60.000,00 € 4 km iz centra Slovenske Bistrice (naselje Visole) prodamo stanovanjsko hišo etažnosti K+P+M. Hiša se nahaja na sončni, mirni in zasebni lokaciji. Parcela obsega 1134 m2. V kletnem prostoru se nahaja klet in večnamenski prostor. V pritličju hiša obsega: predsobo, kuhinjo z jedilnico, večjo dnevno sobo z izhodom na balkon, 1 spalnico in kopalnico z wc-jem. Ogrevanje je urejeno na centralno kurjavo (trdo gorivo). Ne zamudite edinstvene priložnosti za Vaš novi dom v zelenem in mirnem okolju, s hitrim dostopom do avtoceste. Do avtocestnega priključka Slovenska Bistrica je 3 km. Brez provizije za kupce! Svetujemo vam pri ureditvi financiranja in prodaji vaše nepremičnine.
Podravska,Visole (Slovenska Bistrica)
60.000
25. 5. 2018
Večindomio.si
stanovanjska hiša, zasnovana v treh etažah (klet, pritličje in mansarda), pripadajoče zemljišče je po podatkih Geodetke uprave RS veliko 1.349 m2, na sončni legi, z lepim razgledom, ob hiši se nahajata vrt in pomožni gospodarski objekt, krušna peč se nahaja v letni kuhinji pomožnega gospodarskega objekta, zemljišče je posajeno s sadnim drevjem, vinsko trto (vinograd) in okrasnim grmičevjem, dostopno z glavne ceste Slovenska Bistrica, Visole, do Slovenske Bistrice cca 2, 5 km KLET: vinska klet in večji kletni prostor; PRITLIČJE: veranda, hodnik, dve sobi, kopalnica s straniščem, kuhinja z jedilnico in dnevna soba z izhodom na teraso; MANSARDA: neizdelano podstrešje z izdelano sobo; letna kuhinja, prostor za živali in prostor za drva vsi centralna kurjava na plin, kot dodaten vir ogrevanja služi štedilnik na trdo gorivo v kuhinji strešna kritina je bila zamenjana leta 1997, pred leti so bila lesena okna delno zamenjana s PVC okni, manjša postopna obnovitvena dela zelene in gozdne površine, možnosti za sprehode in rekreacijo; vsa potrebna infrastruktura se nahaja v Slovenski Bistrici (vrtec, osnovna šola, avtobusna postaja, pošta, trgovine, …) takoj nepremičnina je vpisana v Zemljiško knjigo Brez posredniške provizije za kupca! Nudimo: urejanje financiranja in pomoč pri prodaji vaše nepremičnine Ne odlašajte in nas čim prej pokličite za brezplačen ogled.
Slovenska Bistrica Visole,Podravska
102 m²
88.000
26. 4. 2018
Večbolha.com
102 m2, samostojna, zgrajena l. 1920, adaptirana l. 1997, 1.349 m2 zemljišča, z razgledom, na sončni legi, prodamo. Cena: 88.000,00 EUR Opis: stanovanjska hiša, zasnovana v treh etažah (klet, pritličje in mansarda), pripadajoče zemljišče je po podatkih Geodetke uprave RS veliko 1.349 m2, na sončni legi, z lepim razgledom, ob hiši se nahajata vrt in pomožni gospodarski objekt, krušna peč se nahaja v letni kuhinji pomožnega gospodarskega objekta, zemljišče je posajeno s sadnim drevjem, vinsko trto (vinograd) in okrasnim grmičevjem, dostopno z glavne ceste Lokacija: Slovenska Bistrica, Visole, do Slovenske Bistrice cca 2,5 km Razporeditev: HIŠA: KLET: vinska klet in večji kletni prostor; PRITLIČJE: veranda, hodnik, dve sobi, kopalnica s straniščem, kuhinja z jedilnico in dnevna soba z izhodom na teraso; MANSARDA: neizdelano podstrešje z izdelano sobo; POMOŽNI GOSPODARSKI OBJEKT: letna kuhinja, prostor za živali in prostor za drva Priključki: vsi Ogrevanje: centralna kurjava na plin, kot dodaten vir ogrevanja služi štedilnik na trdo gorivo v kuhinji Obnova: strešna kritina je bila zamenjana leta 1997, pred leti so bila lesena okna delno zamenjana s PVC okni, manjša postopna obnovitvena dela Okolica: zelene in gozdne površine, možnosti za sprehode in rekreacijo; vsa potrebna infrastruktura se nahaja v Slovenski Bistrici (vrtec, osnovna šola, avtobusna postaja, pošta, trgovine, …) Vseljivo: takoj Pravno stanje: nepremičnina je vpisana v Zemljiško knjigo PREDNOSTI: okolica, lega, razgled, narava, večja kvaliteta bivanja Brez posredniške provizije za kupca! Nudimo: urejanje financiranja in pomoč pri prodaji vaše nepremičnine. Ne odlašajte in nas čim prej pokličite za brezplačen ogled. Našo celotno ponudbo nepremičnin si lahko ogledate na www.zoro.si
Podravska,Slovenska Bistrica
88.000
8. 5. 2018
Večzoro.si
Opis Objavljeno : 16/03/2018 Spremenjeno : 16/03/2018 Koda oglasa : 6498717 Koda nepremičnine: NK-78 Hiša samostojna Podravska, Slovenska Bistrica , Cena: 60.000,00 € 4 km iz centra Slovenske Bistrice (naselje Visole) prodamo stanovanjsko hišo etažnosti K+P+M. Hiša se nahaja na sončni, mirni in zasebni lokaciji. Parcela obsega 1134 m2. V kletnem prostoru se nahaja klet in večnamenski prostor. V pritličju hiša obsega: predsobo, kuhinjo z jedilnico, večjo dnevno sobo z izhodom na balkon, 1 spalnico in kopalnico z wc-jem. Ogrevanje je urejeno na centralno kurjavo (trdo gorivo). Ne zamudite edinstvene priložnosti za Vaš novi dom v zelenem in mirnem okolju, s hitrim dostopom do avtoceste. Do avtocestnega priključka Slovenska Bistrica je 3 km. Brez provizije za kupce! Svetujemo vam pri ureditvi financiranja in prodaji vaše nepremičnine.
Podravska,Visole (Slovenska Bistrica)
60.000
26. 4. 2018
Večindomio.si
stanovanjska hiša, grajena v hrib (spodnja etaža), potrebna obnove, na sončni legi, z lepim razgledom, zasnovana je v dveh etažah (pritličje in nadstropje), zgornja etaža z velikim balkonom je butana, krušna peč se nahaja v dnevni sobi, ob hiši se nahaja manjši pomožni objekt, dostopno z glavne ceste Slovenska Bistrica, Visole, do Slovenske Bistrice cca 2, 5 km PRITLIČJE: tri kleti; NADSTROPJE: predprostor, kuhinja, soba, dnevna soba, dve sobi in kopalnica s straniščem vsi centralna kurjava na plin manjša postopna obnovitvena dela od leta 1978 naprej zelene in gozdne površine, možnosti za sprehode in rekreacijo; vsa potrebna infrastruktura se nahaja v Slovenski Bistrici (vrtec, osnovna šola, avtobusna postaja, pošta, trgovine , …) takoj nepremičnina je vpisana v Zemljiško knjigo Brez posredniške provizije za kupca! Nudimo: urejanje financiranja in pomoč pri prodaji vaše nepremičnine Ne odlašajte in nas čim prej pokličite za brezplačen ogled.
Slovenska Bistrica Visole,Podravska
163 m²
75.000
20. 4. 2018
Večbolha.com
stanovanjska hiša, grajena v hrib (spodnja etaža), potrebna obnove, na sončni legi, z lepim razgledom, zasnovana je v dveh etažah (pritličje in nadstropje), zgornja etaža z velikim balkonom je butana, krušna peč se nahaja v dnevni sobi, ob hiši se nahaja manjši pomožni objekt, dostopno z glavne ceste Slovenska Bistrica, Visole, do Slovenske Bistrice cca 2, 5 km PRITLIČJE: tri kleti; NADSTROPJE: predprostor, kuhinja, soba, dnevna soba, dve sobi in kopalnica s straniščem vsi centralna kurjava na plin manjša postopna obnovitvena dela od leta 1978 naprej zelene in gozdne površine, možnosti za sprehode in rekreacijo; vsa potrebna infrastruktura se nahaja v Slovenski Bistrici (vrtec, osnovna šola, avtobusna postaja, pošta, trgovine , …) takoj nepremičnina je vpisana v Zemljiško knjigo Brez posredniške provizije za kupca! Nudimo: urejanje financiranja in pomoč pri prodaji vaše nepremičnine Ne odlašajte in nas čim prej pokličite za brezplačen ogled.
Slovenska Bistrica Visole,Podravska
163 m²
75.000
19. 4. 2018
Večbolha.com
Opis Objavljeno : 20/03/2018 Spremenjeno : 20/03/2018 Koda oglasa : 6510415 Koda nepremičnine: PH00523PV Hiša samostojna Podravska, Slovenska Bistrica , Cena: 79.000,00 € SONČNA LOKACIJA S ČUDOVITIM POGLEDOM V kraju Visole 4 km izven centra Sl. Bistrice prodamo samostojno stanovanjsko hišo s gospodarskim poslopjem. Parcela meri 1.349 m2. Sončna lega, dvignjen teren s čudovitim pogledom na savinjsko dolino. Hiša meri 101,60 m2 neto tlorisne površine, od tega je stanovanjske površine 64 m2. Gospodarsko poslopje, nekdanji hlev pa meri 84 m2. Hiša je starejša in bila med leti 1970 in 1997 obnovljena in vzdrževana. Hiša je zidana s opeko, strešna kritina je opečna in bila zamenjana v letu 1997. Na strehi nameščeni kolektori za toplo vodo. Razporeditev prostorov: večji predprostor, hodnik, kuhinja z jedilnico, dnevni prostor z izhodom na teraso, in dve sobe, kopalnica s straniščem. Po stopnicah je dostop do podstrešja, kjer se nahaja izdelana soba, ostali prostor so v tretji gradbeni fazi. Ogrevanje je urejeno na plin. V kuhinji se nahaja štedilnik z ogrevanjem na trdo gorivo. V dnevnem prostoru in kuhinji so nameščena nova pvc okna s roletami. Ostale okna v hiši so lesena – starejše s polkni ali roletami. Talne obloge so v toplem podu in keramiki. Hiša je podkletena, v delu kletnih prostorov je urejena vinska klet. V drugem delu je shramba (ločen vhod). V gospodarskem poslopju se nahaja hlev, in dva manjša prostora, ki se uporabljata kot shrambi, prvem je vgrajena krušna peč. Na parceli se nahaja urejen vinograd s 220 trsi – Sovinjona. Vinograd je mlad star 5 let.
Podravska,Visole (Slovenska Bistrica)
79.000
26. 4. 2018
Večindomio.si
163 m2, samostojna, zgrajena l. 1895, adaptirana l. 1978, 1.066 m2 zemljišča, P+1, na sončni legi, z lepim razgledom, prodamo. Cena: 75.000,00 EUR Opis: stanovanjska hiša, grajena v hrib (spodnja etaža), potrebna obnove, na sončni legi, z lepim razgledom, zasnovana je v dveh etažah (pritličje in nadstropje), zgornja etaža z velikim balkonom je butana, krušna peč se nahaja v dnevni sobi, ob hiši se nahaja manjši pomožni objekt, dostopno z glavne ceste Lokacija: Slovenska Bistrica, Visole, do Slovenske Bistrice cca 2,5 km Razporeditev: PRITLIČJE: tri kleti; NADSTROPJE: predprostor, kuhinja, soba, dnevna soba, dve sobi in kopalnica s straniščem Priključki: vsi Ogrevanje: centralna kurjava na plin Obnova: manjša postopna obnovitvena dela od leta 1978 naprej Okolica: zelene in gozdne površine, možnosti za sprehode in rekreacijo; vsa potrebna infrastruktura se nahaja v Slovenski Bistrici (vrtec, osnovna šola, avtobusna postaja, pošta, trgovine ,…) Vseljivo: takoj Pravno stanje: nepremičnina je vpisana v Zemljiško knjigo PREDNOSTI: okolica, lega, razgled, balkon, narava, večja kvaliteta bivanja Brez posredniške provizije za kupca! Nudimo: urejanje financiranja in pomoč pri prodaji vaše nepremičnine. Ne odlašajte in nas čim prej pokličite za brezplačen ogled. Našo celotno ponudbo nepremičnin si lahko ogledate na www.zoro.si
Podravska,Slovenska Bistrica
75.000
20. 4. 2018
Večzoro.si
4 km iz centra Slovenske Bistrice (naselje Visole) prodamo stanovanjsko hišo etažnosti K+P+M. Hiša se nahaja na sončni, mirni in zasebni lokaciji. Parcela obsega 1134 m2. V kletnem prostoru se nahaja klet in večnamenski prostor. V pritličju hiša obsega: predsobo, kuhinjo z jedilnico, večjo dnevno sobo z izhodom na balkon, 1 spalnico in kopalnico z wc-jem. Ogrevanje je urejeno na centralno kurjavo (trdo gorivo). Ne zamudite edinstvene priložnosti za Vaš novi dom v zelenem in mirnem okolju, s hitrim dostopom do avtoceste. Do avtocestnega priključka Slovenska Bistrica je 3 km. Brez provizije za kupce! Svetujemo vam pri ureditvi financiranja in prodaji vaše nepremičnine. Za več informacij in ogled pokličite na GSM: 051/358-077.
Podravska, Slovenska Bistrica, Visole
80 m²
60.000
25. 9. 2017
Večnepremicnine.si21.com