Stanovanje dvoinpolsobno

Savinjska, Slovenske Konjice
70 m²
350
2018-2-20
STANOVANJE V STANOVANJSKI HIŠI Z LASTNIM VHODOM V centru Loč oddamo 2.5 sobno stanovanje v velikosti cca 70 m2 neto tlorisne površine. Nahaja se v 1. nadstropju stanovanjske hiše, ki je bil zgrajen v letu 1972 in obnovljena v letu 2003 (okna, fasada, talne obloge,..). Stanovanje je svetlo z dvema balkonoma. Obsega: hodnik, ločeno jedilnico (z balkonom), kuhinjo z dnevnim prostorom, s katerega je izhod na prostorno teraso, prostorno spalnico in kopalnico s straniščem. Možnost najema dodatne sobe in kopalnice v skupni izmeri cca 20 m2. K stanovanju pripada shramba pod stopnicami, ter možen dogovor o uporabi zelenice. Parkiranje urejeno pred hišo.. Ogrevanje urejeno s centralno kurjavo na trdo gorivo, skupna kurilnica. Stanovanje se oddaja delno opremljeno. Najemnina za stanovanje znaša 350,00 eur plus obratovalni stroški. Ob podpisu pogodbe plača najemnik varščino v vrednosti treh najemnin. Najemnik dolžan plačati nepremičninski agenciji eno najemnino v vrednosti 350,00 eur. Pred začetkom kurilne sezone najemnik plača predviden del porabljene kurjave. Stanovanje se oddaja za 11. mesecev. Vsa infrastruktura: šola, vrtec, trgovina, zdravstveni dom, lekarna,.. se nahaja v bližini. Prijeten in miren kraj, ki je od AC Ljubljana- Maribor oddaljen le 5 km. Celje oddaljeno 30 km, Slovenska Bistrica 15 km, ter Maribor 35 km. Za voden ogled in več informacij smo na voljo na tel. 031 554 337 Petra, mail: *** Spletna stran: ***
Večagenti-nep.si
172.47 m²
134,800
2018-2-15
V urejenem naselju poslovno-stanovanjskih hiš vam v nakup ponujamo moderno zasnovan dvojček. Objekt združuje klasično gradnjo s funkcionalno moderno zasnovo. V oddaljenosti 500m od objekta se nahaja osnovna šola, trgovine, avtobusna postaja, športna igrišča in kavarne. AC priključek Tepanje, ki ponuja hitro prometno povezavo je oddaljen 3km. Hiša je zgrajena do 3 podaljšane gradbene faze. Vsaka enota ima 172, 47 m2(P+M) notranjih površin ter v pritličju prehod na teraso velikosti 15 m2. Tlorisa enot sta enaka z zrcalno razporeditvijo. V pritličju je večji dnevno bivalni prostor z neposrednim izhodom na teraso in dvorišče, priročnim tehničnim prostorom pod stopniščem, dnevnim prostorom, kopalnico ter dodatno sobo. V nadstropju se nahajajo tri spalnice oz. otroške sobe, kopalnica, garderoba ter izhod na balkon. Objekt je zgrajen iz opeke, skladno s smernicami za nizkoenergijsko gradnjo, debelino zunanjih sten 30 cm, debelino izolativne fasade 15cm . Okna s trislojno termopan zasteklitvijo. Kritina je Bramac streha s 40 stopinjskim naklonom. Ločilna stena med enotama je izvedena kot dvojna stena z dodatno vmesno protihrupno in toplotno izolacijo. Ogrevanje je predvideno s toplotno črpalko zrak-voda, možen je tudi priklop na javno plinsko omrežje. Zemljišče je razparcelirano na način, da ima vsaka enota svojo parcelno številko, posamezni parceli sta veliki cca 515m2.Vsaka posamezna enota ima urejene ločene priključke na javno električno, vodovodno, kanalizacijsko, telekomunikacijsko omrežje. V skladu z željam kupca bo investitor objekt priključil na infratrukturno omrežje(vodovod, kanalizacija). Energetska bilanca objekta se izkazuje z izkazom energijskih lastnosti stavbe iz PGD projektne dokumentacije.
Večbolha.com

Zemljišče zazidljivo

Savinjska, Slovenske Konjice
170,000
2018-2-20
Lipoglav pri Slovenskih Konjicah , zemljišče v velikosti 62934 m2, delno zazidljivo (cca 1000 m2), za stanovanjsko-gospodarsko poslopje, ki se nahaja na lepi sončni lokaciji le 5 minut od AC priključka Slovenske Konjice oz Tepanje in ostalih povezav. Zemljišče je delno ograjeno z žičnato ograjo v višini 2m, kar pomeni, da je primerna tako za divjad, kot tudi ostalo živino. Del parcele je gozdnate površine, delno je travnik – pašnik ali pa si omislite obdelovalne površine BIO-EKO pridelavo zelenjave. Trenutno se v ograjenem delu zemljišča nahaja jelenjad, kaj bo v nadaljevanju, pa je odvisno od vas. Zemljišče je v »zgornjem delu« dokaj ravno in primerno za gradnjo hiše ter za strojno obdelavo, v osrednjem in spodnjem delu pa ima zemljišče naklon, vendar je še vedno možno vse strojno obdelat. Do zemljišča se pripeljete po asfaltirani vaški cesti, ob oz na parceli so komunalni vodi (elektika, javni vodovod in telefonija), tako da se vam obeta nakup malo večjega zemljišča, ki je namenjen tistim, ki si poleg stanovanjske hiše, želijo še nekaj zemlje za obdelovanje in za vzrejo domačih živali (ovce, koze, krave.....), ter seveda mirno naravno okolje, kjer je najbližji sosed ravno dovolj oddaljen, da vas ne moti. Za več informacij oz ogled vas vabimo da nas pokličete na 041/538-419 Milan.
Večagenti-nep.si

Hiša samostojna

Savinjska, Slovenske Konjice
76.3 m²
33,000
2018-2-20
Na sončni lokaciji na višini cca 500mnv (vrh bližnje Kamne gore je 616 mnv), je naprodaj stanovanjska hiša z gospodarskim poslopjem in zemljiščem v skupni velikosti 1402m2. Hiša se nahaja v manjšem kraju Kamna gora, ki je cca 4-5 km oddaljen tako od Žičke kartuzije, kot tudi od Farnkolovega. Do Slovenskih konjic je cca 13 km, do Celja pa 20 km. Skratka možnost imate nakupa nepremičnine, ki je relativno blizu večjim krajem, hkrati pa vam ponuja življenje v mirnem majnšem zaselku obdanem z naravnim okoljem. Nepremičnina obsega stanovanjsko poslopje , ki je bilo po podatkih GURS-a zgrajeno l. 1880, instalacije, fasada, okna in streha pa so bili obnovljeni med leti 1955-1965, kar pomeni, da vas čaka hiša, ki ima sicer zdrave temelje, vendar je potrebna obnove. Hiša ima cca 100 m2 in je delno podkletena – cca 25m2. Obsega pa dve veliki sobi z krušno pečjo, večja kuhinja z jedilnico, shrambo in predprostor in neizdelano podstrešje. Hiša je sicer vseljiva, o postopku obnovitvenih del, pa se boste odločili sami, v začetni fazi pa vas čaka ureditev sanitarij oz kopalnice in greznice. Poleg stanovanjske hiše je še gospodarsko poslopje narejeno l. 1890, z obnovljeno streho l. 1984, velikosti 167 m2 tlorisne površine stavbe in je postavljena na »L« - vidno na slikah. Hiš ima navadno fasado – zidovi debeline cca 50 cm, okna so lesena dvojna zasteklitev, streha je pokrita z bobrovcem. Od komunalnih priključkov je elektrika, javni vodovod in tel. omarica na hiši (tel ni priključen) in hiša ima hišno številko. Dostop do hiše je po lokalni asfaltirani cesti (zadnjih cca 100 je utrjen gramoz), sama parcela ima rahel naklon, ograjen zelenjavni vrt, ter čebelnjak. Skratka hiša je lahko dostopna tako iz strani Sl. Konjic kot tudi s smeri Frankolovega, pogled pa sem vam razprostira v JZ smeri. Kot lokacija je primerna tako za bivanje, kot tudi za »vikend« hišo, kjer si boste lahko spočili, kaj pridelali na vrtu, v naselju pa je še nekaj stalno naseljenih hiš, tako da ne boste popolnoma osamljeni. V račun lahko vzamemo vaše stanovanje v enakem cenovnem rangu (na širšem Celjskem območju) – seveda po predhodnem ogledu in dogovoru. Za ogled oz. več informacij pokličite na 041/538-419 Milan.
Večagenti-nep.si
205 m²
480
2018-2-17
Enostanovanjska medetažna hiša z velikim ekološkim vrtom, sadnim drevjem; v neposredni bližini vseh trgovin, šol, vrtcev, zdravstvenega doma, avtobusne postaje, pošte, bank, približno 1 km ter 4 km do avtoceste. Možnost preureditve v dvostanovanjsko. DODATNO ZNIŽANA CENA! Priključki na električno, plinsko, optično omrežje-hiter internet, vodovod, javno kanalizacijo, kabelsko TV. Klet zajema kurilnico, drvarnico s cisterno za olje, garažo in dolg hodnik. Prtličje obsega WC, hodnik z novimi ploščicami, dnevno sobo z novim laminatom in novimi vrati, kuhinjo in shrambo. Prva etaža z notranjim hodnikom vodi v spalnico, kopalnico in otroško sobo. Stopnišče vodi v zgornjo etažo, ki je nedokončana, z možnostjo ureditve ločenega polmansardnega stanovanja cca. 60-70 m2. Hiša je obnovljena in redno vzdrževana. Prostori so veliki in svetli, sveže prepleskani, dobro izolirani, s tervolom in knaufom. Nova PVC okna z dvoslojnim steklom v spalnici, sobi, kuhinji, kopalnici in kleti. Talna obloga v vseh sobah in zgornjem hodniku je nov laminat. Ogrevanje: centralna kurjava s kotlom na kurilno olje - Ferroli, l. 2003(zelo dobro ohranjen) in v kuhinji zidan štedilnik na drva s pečico. Topla sanitarna voda se pripravlja preko kotla na kurilno olje in električnega grelnika vode. Več parkirnih prostorov pred hišo. Senčna lega. Nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo in prosta bremen, vseljiva po plačilu kupnine, v najkrajšem možnem času. Kupoprodajno pogodbo in prenos lastništva lahko izdelamo oz. izvedemo s pomočjo agencije. Cena je cca. 480 €/m2. Končna cena je stvar dogovora.
Večbolha.com
70 m²
350
2018-2-13
STANOVANJE V STANOVANJSKI HIŠI Z LASTNIM VHODOM V centru Loč oddamo 2.5 sobno stanovanje v velikosti cca 70 m2 neto tlorisne površine. Nahaja se v 1. nadstropju stanovanjske hiše, ki je bil zgrajen v letu 1972 in obnovljena v letu 2003 (okna, fasada, talne obloge,..). Stanovanje je svetlo z dvema balkonoma. Obsega: hodnik, ločeno jedilnico (z balkonom), kuhinjo z dnevnim prostorom, s katerega je izhod na prostorno teraso, prostorno spalnico in kopalnico s straniščem. Možnost najema dodatne sobe in kopalnice v skupni izmeri cca 20 m2. K stanovanju pripada shramba pod stopnicami, ter možen dogovor o uporabi zelenice. Parkiranje urejeno pred hišo.. Ogrevanje urejeno s centralno kurjavo na trdo gorivo, skupna kurilnica. Stanovanje se oddaja delno opremljeno. Najemnina za stanovanje znaša 350,00 eur plus obratovalni stroški. Ob podpisu pogodbe plača najemnik varščino v vrednosti treh najemnin. Najemnik dolžan plačati nepremičninski agenciji eno najemnino v vrednosti 350,00 eur. Pred začetkom kurilne sezone najemnik plača predviden del porabljene kurjave. Stanovanje se oddaja za 11. mesecev. Vsa infrastruktura: šola, vrtec, trgovina, zdravstveni dom, lekarna,.. se nahaja v bližini. Prijeten in miren kraj, ki je od AC Ljubljana- Maribor oddaljen le 5 km. Celje oddaljeno 30 km, Slovenska Bistrica 15 km, ter Maribor 35 km. Za voden ogled in več informacij smo na voljo na tel. 031 554 337 Petra, mail: *** Spletna stran: ***
Večnepremicnine.si21.com

Samostojna hiša Slovenske Konjice, Slovenske Konjice

Slovenske Konjice, Slovenske Konjice
430 m²
630,000
2018-2-20
Izredno lepo urejena stanovanjska hiša ima veliko dnevne svetlobe in je grajena v treh etažah( klet, pritličje in mansardo, zgrajena l.2009(material nosilne konstrukcije:les(HONKA)), leži na zemljišču 1.161 m2.Hiša se nahaja na hribčku v zavetju gozda v naselju individualnih enodružinskih hiš in vikendov. Lokacija je zelo lepa, sončna in mirna. Kompletno izdelana in opremljena po naročilu iz najkvalitetnejših materialov; vsi priključki. Talne obloge:les in keramika. CK-el.in drva (2 kamina). Na dvorišču nadstrešek za 2 avtomobila in dovolj parkirišč za goste. Hiša se prodaja opremljena. Asfalten dostop. Posestvo je v celoti ograjeno s kovano ograjo z daljinskim odpiranjem vrat. Na posestvu je tudi uta, v kateri je kuhinja in jedilnica ter prostor za shranjevanje športne opreme itd. Okolica hiše je hortikulturno urejena z izbranim okrasnim grmičevjem, drevjem, rožami itd. Vse pohodne površine so tlakovane s kvalitetnimi tlakovci, kakor tudi oporni zidovi. Socialna struktura okolice je nadpovprečna, zato se boste na tej lokaciji počutili prijetno. Okolje, kjer se nahaja hiša nudi veliko možnosti za sprehode in preživljanje prostega časa v naravi, hkrati pa je le nekaj minut oddaljen od Term Zreče, kjer boste deležni vseh užitkov, ki jih nudi termalna voda ter le nekaj minut od smučarskega središča Rogla. V bližini se nahajajo gostilne, šola (vozi šolski avtobus), vrtec, cerkev, trgovina, ... Vselitev je možna po dogovoru. Oprema:centralna kurjava-el,drva, telefon, internet,kamere za varovanje itd. Vpisano v zemljiško knjigo;bremen prosto Obsega:Klet:savna, kopalnica,wc,jacuzzi, fitnes,pralnica s sušilnico ter kuhinja(krušna peč) z jedilnim kotom ter večji pomožni prostor (dostop možen tudi iz zunanjosti) Pritličje:dnevna soba (kamin),kuhinjo z jedilnico, spalnica, garderoba,kopalnica, velika pokrita terasa Mansarda:2 spalnici, galerija s prostorom za počitek kopalnica in loža Zaradi izredno lepe urejenosti hiše in odlične lokacije, vam priporočamo ogled in nakup. Možna menjava za manjša novejša stanovanja v Ljubljani ETA-Evropsko tehnično soglasje CERTIFICATE No.126_00. HONKA Kakovost in natančnost sta v ospredju pri celotnem procesu proizvodnje Honka hiše. Pogoji za to so zagotovljeni že v fazi načrtovanja za vsak element hiše, in sicer z najnovejšo tehnologijo CAD. Tako je vsak dom ustvarjen do popolnoma najmanjše podrobnosti že na zaslonu. Vsi leseni deli hiše so ustvarjeni v tovarni in pripravljeni za montažo na terenu. Za izdelavo svojih brunaric uporablja HONKA izključno les visoko odpornega polarnega bora. Izjemni pogoji za rast na Finskem silijo bor v počasno rast z omejenim ravnotežjem vlage. Les z ozkimi drevesnimi letnicami je izjemno odporen in ima odlično dimenzijsko stabilnost. Polarni bor ima v primerjavi z borom, ki raste v južnejših predelih, tudi veliko boljšo vrednost toplotne izolacije. Zagotavljanje kakovosti proizvodnje je odvisno od kakovosti lesa. Vsaka stopnja v proizvodnji ima pri Honki natančno določena merila kakovosti. Zelo pomembno merilo kakovosti je sušenje lesa in njegovo lepljenje, ki se pri Honki natančno spremlja, da se zagotovi homogenost končnega izdelka. Kakovost končnih izdelkov testirajo v ekstremnih pogojih. Honka je prvi proizvajalec pristnih lesenih hiš na svetu, ki je prejel Evropsko tehnično soglasje (ETA) in zato je eden redkih proizvajalcev masivnih lesenih hiš, ki ima pravico do uporabe oznake CE. Oznaka CE je uradni simbol, ki označuje, da je izdelek v skladu z zahtevami gradbenih proizvodov v Evropski uniji. Označeni z oznako CE se Honka stavbe lahko prodajajo prosto v 27 evropskih državah. Ta akreditacija ponuja velike prednosti za naše stranke. Znak \"ORIGINAL HONKA\" simbolizira pristne masivne lesene hiše HONKA. Beseda ORIGINAL vas spomni, da ste lastnik prave in originalne Finske hiše HONKA, katere začetki segajo že v daljno leto 1958. Beseda HONKA (po finsko pomeni star bor) je na Finskem sinonim za lesene hiše iz polarnega bora in je v vsesplošni uporabi. Vendar je le HONKA simbol najvišje kakovosti. Prodajalčev ponudbeni pogoj: plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec prevzame 1/2 stroška za posredovanje.
Večta-bu.si

Hiša samostojna

Savinjska, Slovenske Konjice
350 m²
570,000
2018-2-20
Lipoglav pri Slovenskih Konjicah , 39.410 m2, zazidljiva, za poslovno-stanovanjsko gradnjo, ekološka kmetija z ograjenim zemljiščem izmere približno 4 hektarje le 5 minut od AC priključka in ostalih povezav, z lastnim izvirom vode, s čudovitim razgledom, z "eko" certifikatom in gradbenim dovoljenjem za "eko" hotel z wellnesom in trgovino (za predstavitev projekta EKO HOTEL, pokličite in se bomo dogovorili za termin predstavitve) , prodamo. Dodaten opis Kmetija »Lipoglav« se nahaja na izjemno lepi, sončni lokaciji nad Slovenskimi Konjicami s pogledom na Pohorje in je le 5 minut oddaljena od AC priključka Slovenske Konjice. Predmet prodaje je kmetija z vso pripadajočo infrastrukturo in zemljišči v skupni izmeri 39.410 m2 (možnost nakupa celotnega posestva v velikosti cca. 10 hektarjev, del posestva v velikosti cca 6 Hektarjev se prodaja posebej). Celotno posestvo je certificirano kot ekološko in je tudi večinoma ograjeno z dvometrsko ograjo. Predmet prodaje zajema: Ograjeno zemljišče velikosti cca 3ha, kjer se pasejo jeleni. Zemljišče je ekološko certificirano in je upravičeno do pridobivanja subvencij, možnost izgradnje ribnika. Veliko popolnoma prenovljeno (prenovljena leta 2015) stanovanjsko hišo (po podatkih GURS l. 1843, vendar kpl adapt 2015) v skupni izmeri 350 m2 (K+P+M), ki se lahko razdeli na dva štiri sobna etažno ločena apartmaja. Hiša v pritličju obsega predprostor s kopalnico za goste, prostor s krušno pečjo, spalnico (20 m2), otroško sobo (16 m2), kopalnico, kuhinjo z jedilnico (18 m2) in kaminom ter veliko dnevno sobo (24 m2). V zgornji, delno mansardni etaži sta dve spalnici (vsaka po 18 m2), kopalnica in velik prostor za rekreacijo. V kletni etaži sta shramba in kurilnica. Hiša je zelo topla, komplet pritličje ima zelo varčen sistem talnega gretja na 12 voltov. Mansarda je klimatizirana s sodobnim sistemom gretja in hlajenja Panasonic. Poleg vsega, centralno ogrevanje je na trda gorivo (drva, peleti), sanitarna voda se ogreva preko toplotne črpalke, kamin, krušna peč. Z objektom ni nobenih stroškov, saj se vsi stroški pokrijejo iz naslova oddanih strešnih površin za sončno elektrarno, in tudi iz naslova subvencij. Velik pozidan in pokrit kozolec v izmeri 12x8 m, ki je zelo primeren za vzpostavitev boksov za konje (lahko tudi zaprete in dobite večjo »toplo gredo« za zelenjavo – samooskrba EKO HOTELA in za prodajo v avtomatski trgovini). Veliko pozidano garažo, ki ima gradbeno dovoljenje za ureditev avtomatske trgovine za prodajo kmetijskih izdelkov. Veliko vrtno uto velikosti 6x6 m, ki lahko služi kot piknik prostor ali zunanja kuhinja. Vkopan zunanji bazen velikosti 6x3,5 m. Bivše gospodarsko poslopje velikosti CCA 700 m2, kateremu je spremenjena namembnost in pridobljeno gradbeno dovoljenje za rekonstrukcijo in izgradnjo turističnega kompleksa z apartmaji, wellness cono z pokritim bazenom, masažami in savno (pokličite za predstavitev projekta – projekt ima vso podporo s strani občine). Popolnoma pripravljen projekt za izgradnjo in organizacijo turističnega kompleksa, vsa dovoljenja in soglasja, plačan komunalni prispevek, izdelan natančen projekt za izvedbo PZI, 3D vizualizacija. Ekološka kmetija Lipoglav, ki vam nudi kvalitetno sprostitev v objemu narave, direkten stik z živalmi in komfortno bivanje z otroci, se nahaja le 5 minut od avtocestnega priključka Ljubljana-Maribor, v bližini so: Terme Zreče in smučišče Rogla, kvalitetno termalno zdravilišče Rogaška Slatina le 15 km. Vsa potrebna infrastruktura je v neposredni bližini (šola, vrtec, trgovine, avtobusna in železniška postaja, lekarna, zdravstveni dom, bencinska črpalka …). Kmetija ima pridobljen ekološki certifikat, prav tako pa tudi pridobljeno gradbeno dovoljenja za izgradnjo ekološkega hotela z zgoraj opisano infrastrukturo za cca 40 gostov.
Večagenti-nep.si

Hiša samostojna

Savinjska, Slovenske Konjice
141.03 m²
170,000
2018-2-20
Na prijetni in sončni lokaciji v kraju Zbelovska Gora prodamo stanovanjsko hišo v velikosti 141,03 m2 zgrajeno leta 2009. K hiši pripada še 1613 m2 zemljišča. Hiša je zgrajena v dveh etažah ( P+M) in obsega: Pritličje: Predprostor, kopalnica z WC-jem, shramba, dnevna soba s kaminom , kuhinja z jedilnico in izhodom na teraso ter spalnica. Nadstropje: Iz bivalnega prostora vodijo stopnice v mansardo kjer se nahaja galerija in štiri sobe. Ob hiši se nahaja še lesena uta za shranjevanje orodja, boks za kužka, dva nadstreška za avto. Ob hiši se gradi lopa za shranjevanje drv. V letošnjem letu se je uredila okolica, keramika na terasi, tlakovalo okoli hiše, zazidala škarpa, uredila zunanja razsvetljava, namestile nove polne v mansardi, uredile obrobe v sobah,… V ceno je zajeta kuhinja, ostala oprema po dogovoru. Kurjava je urejena toplozračnim kaminom in atlas električnimi radiatorji ter klimo. Urejen Elektro, vodovodni, telefonski in CATV priključek. Hiša je grajena kvalitetna in je primerna za družine, mirna in sveža lokacija. Vsa infrastruktura (trgovina, vrtec, šola,…) se nahaja v kraju Loče, ki je oddaljen cca 2 km. Za več informacij in voden ogled smo na voljo na tel. 031 554 337 Petra Vrečko, mail: *** Spletna stran: ***
Večagenti-nep.si
348.3 m²
283,775
2018-2-14
Pozdravljeni, Predstavljam vam nepremičnino za katero je stečajni upravitelj objavil zavezujoče zbiranje ponudb. Gre za večji kompleks nepremičnin, ki obsega skladišče, industrijski del stavbe in stavbo v samem mestnem središču Slovenskih Konjic! Nepremičnina je predmet zbiranja ponudb, v kateri zastopamo upnika. Za vse nadaljnje informacije pošljite mail s svojimi kontaktnimi podatki na: *** Lep pozdrav, vaša Karmen (iskrena prijateljica in ženska, ki ima ključ vašega novega doma)
Večbolha.com
31 m²
35,000
2018-2-6
nedokončan poslovni prostor, nahaja se v pritličju objekta, primeren za opravljanje storitvenih dejavnosti (pisarna, razstavni prostor, trgovina, salon, …), , fasada izvedbe Demit debeline 5 cm, PVC stavbno pohištvo, poslovnemu prostoru pripada 177 m2 veliko zemljišče, ki je delno afvaltirano pred objektom Slovenske Konjice, center, na zelo frekventni lokaciji, bližina trgovskih centrov, banke, ... priključka za vodo in elektriko, objekt je priključen na javno kanalizacijo razprostira se v enem samem prostoru lastna parkirna mesta na pripadajočem zemljišču velikosti 177 m2 zemljišča, ki je delno asfaltirano Brez posredniške provizije za kupca! Nudimo: urejanje financiranja in pomoč pri prodaji vaše nepremičnine Ne odlašajte in nas čim prej pokličite za brezplačen ogled.
Večbolha.com
660 m²
980,000
2018-1-19
Posredujemo pri prodaji luksuznega posestva; v Slovenskih Konjicah, mestu vina in cvetja, prodamo luksuzno hišo zgrajeno leta 2000. Hiša velikosti 660 m2 je zgrajena na sončni parceli velikosti 3500 m2. Parcela je na mirni lokaciji, oddaljena 800 m od centra mesta. Športno rekreacijski center Rogla je oddaljen 25 min, Ljubljana 45 min in Zagreb 60 min vožnje. Hiša je podkletena, klet ima dva vhoda, s parkirišča ali iz pritličja. Razporeditev prostorov: Klet : velika soba s kaminom, kuhinja, wc, hodnik, stopnišče, kurilnica, prostor za bazensko tehniko, vinoteka, shramba. Pritličje: garaža za 2 avtomobila, pralnica, shramba, dnevna soba z izhodom na teraso, kuhinja, jedilnica, utiliti, wc, delovna soba, hodnik, stopnišče, bazen, savna in kopalnica. Nadstropje: tri sobe, spalnica (vse imajo izhod na svoj balkon), tri kopalnice in dve garderobni sobi. Hiša je kvalitetno grajena, ima vse priključke, talno ogrevane prostore vključno s tlakovanim dvoriščem (topljenje snega). Prevzem je možen po predhodnem dogovoru. Ponudbeni pogoj prodajalca je, da se plačilo za opravljeno posredovanje razdeli med kupca in prodajalca tako, da na kupca odpade obveznost v višini 2% dosežene pogodbene cene. DDV na opravljeno storitev se priračuna. SPOŠTOVANI, OBIŠČITE NAŠO NOVO SPLETNO STRAN, izdelali smo jo izključno za vas, kjer vam lahko ob podatkih oglaševane nepremičnine, celoviteje predstavimo naš način dela, ki je usklajen z napotki GZS ZDNP katere člani smo.
Večnepremicnine.si21.com

Poslovno, Prostor za storitve

Savinjska, Slovenske Konjice Stari trg 9
60 m²
300
2018-1-11
Talne obloge so v keramiki, prodajni prostor je večinoma v laminatu. Razporeditev prostorov: glavni storitveni prostor z vetrolovo, dva ločena prostora in sanitarije. Na zadnjem delu stavbe je možen vhod s privat parkirišča. Poslovni prostor je namenjen je bil do sedaj namenjen za prodajo, zato je še nekaj dodatne opreme, vendar se lahko prenovi za drug namen. Cena najema: 300,00 eur na mesec + obratovalni stroški. Ob podpisu pogodbe se plača varščina v znesku 2 najemnin in najemnino za tekoči mesec. Za več informacij in ogled smo dosegljivi na tel. 040 633 278 ali mail *** V centru starega mestnega jedra v pritličju objekta oddamo poslovni prostor v velikosti 60 m2. Objekt je bil obnovljen v letu 1995. Commercial space located in the old town center available for rent, size 60m2. The space is on the ground floor of the building, which was renovated in 1996. The flooring is in ceramic, main retail space has mainly laminate flooring. Layout: main commercial space, two separate spaces and a toilet area. At the rear part of the building there is a second entrance from the private parking. The commercial space has so far been used for retail, so there is also some furnishing, but it can be renewed for another purpose. Rental price: 300,00 EUR per month + operating costs. When signing the contract you pay a security of 2 rents and the rent for the current month. For more information and possible viewing reach out via phone +38640 633 278 or via email ***
Večnepremicninskioglasnik.com
2 sobe
65.2 m²
57,000
2018-1-12
Na lepi lokaciji v središču Slovenskih Konjic prodamo stanovanje v 2. nadstropju stavbe, v izmeri 65, 20 m2, od tega je 57, 70 m2 uporabne površine. V stavbi je dvigalo, urejen vodovod, elektrika, kanalizacija in priključek za kabelski TV.
Večbolha.com
570,000
2018-1-23
Vas zanima investiranje v ECO turizem ter biološko pridelavo hrane oz v ECO hotel, ki je lahko »samooskrben«. Kaj sploh je ECO turizem, ki dobiva vse večjo veljavo med turisti? Ekoturizem predstavljajo potovanja v naravna območja, kjer tako lastniki kot tudi obiskovalci neagresivno posegajo v naravo in jo s tem tudi ohranjano, kjer ima kvaliteta prednost pred masovnostjo, kjer se krepi gospodarski razvoj lokalnih skupnosti (lokalno pridelani izdelki) in je hkrati izkušnja ki turista bogati z novimi znanji o načinih življenja na planetu. In takšno možnost vam ponujamo z projektom – pravnomočnim gradbenim dovoljenjem za gradnjo ECO družinskega hotela. Projekt predvideva gradnjo ECO hotela v sklopu kmetije – parcele z ekološkom certifikatom v velikosti 39.410 m2 v kraju Lipoglav pri Slovenskih Konjicah. Tudi sedaj se ponaša z nazivom - ekološka kmetija z ograjenim zemljiščem izmere približno 4 hektarje le 5 minut od AC priključka in ostalih povezav, z lastnim izvirom vode, s čudovitim razgledom, z "eko" certifikatom in gradbenim dovoljenjem za "eko" hotel z wellnesom in avtomatsko trgovino. Dodaten opis Kmetija »Lipoglav« se nahaja na izjemno lepi, sončni lokaciji nad Slovenskimi Konjicami s pogledom na Pohorje in je le 5 minut oddaljena od AC priključka Slovenske Konjice. Predmet prodaje je kmetija z vso pripadajočo infrastrukturo in zemljišči v skupni izmeri 39.410 m2 (možnost nakupa celotnega posestva v velikosti cca. 10 hektarjev, del posestva v velikosti cca 6 Hektarjev se prodaja posebej). Celotno posestvo je certificirano kot ekološko in je tudi večinoma ograjeno z dvometrsko ograjo. Predmet prodaje zajema:Ograjeno zemljišče velikosti cca 3ha, kjer se pasejo jeleni. Zemljišče je ekološko certificirano in je upravičeno do pridobivanja subvencij, možnost izgradnje ribnika.Veliko popolnoma prenovljeno (prenovljena leta 2015) stanovanjsko hišo (po podatkih GURS l. 1843, vendar kpl adapt 2015) v skupni izmeri 350 m2 (K+P+M), ki se lahko razdeli na dva štiri sobna etažno ločena apartmaja. Hiša v pritličju obsega predprostor s kopalnico za goste, prostor s krušno pečjo, spalnico (20 m2), otroško sobo (16 m2), kopalnico, kuhinjo z jedilnico (18 m2) in kaminom ter veliko dnevno sobo (24 m2). V zgornji, delno mansardni etaži sta dve spalnici (vsaka po 18 m2), kopalnica in velik prostor za rekreacijo. V kletni etaži sta shramba in kurilnica. Hiša je zelo topla, komplet pritličje ima zelo varčen sistem talnega gretja na 12 voltov. Mansarda je klimatizirana s sodobnim sistemom gretja in hlajenja Panasonic. Poleg vsega, centralno ogrevanje je na trda gorivo (drva, peleti), sanitarna voda se ogreva preko toplotne črpalke, kamin, krušna peč. Z objektom ni nobenih stroškov, saj se vsi stroški pokrijejo iz naslova oddanih strešnih površin za sončno elektrarno, in tudi iz naslova subvencij. Velik pozidan in pokrit kozolec v izmeri 12x8 m, ki je zelo primeren za vzpostavitev boksov za konje (lahko tudi zaprete in dobite večjo »toplo gredo« za zelenjavo – samooskrba EKO HOTELA in za prodajo v avtomatski trgovini). Veliko pozidano garažo, ki ima gradbeno dovoljenje za ureditev avtomatske trgovine za prodajo kmetijskih izdelkov. Veliko vrtno uto velikosti 6x6 m, ki lahko služi kot piknik prostor ali zunanja kuhinja. Vkopan zunanji bazen velikosti 6x3,5 m. Bivše gospodarsko poslopje velikosti CCA 700 m2, kateremu je spremenjena namembnost in pridobljeno gradbeno dovoljenje za rekonstrukcijo in izgradnjo turističnega kompleksa z apartmaji, wellness cono z pokritim bazenom, masažami in savno. (pokličite za predstavitev projekta – projekt ima vso podporo s strani občine). Popolnoma pripravljen projekt za izgradnjo in organizacijo turističnega kompleksa, vsa dovoljenja in soglasja, plačan komunalni prispevek, izdelan natančen projekt za izvedbo PZI, 3D vizualizacija. Ekološka kmetija Lipoglav, ki vam nudi kvalitetno sprostitev v objemu narave, direkten stik z živalmi in komfortno bivanje z otroci, se nahaja le 5 minut od avtocestnega priključka Ljubljana-Maribor, v bližini so: Terme Zreče in smučišče Rogla, kvalitetno termalno zdravilišče Rogaška Slatina le 15 km. Vsa potrebna infrastruktura je v neposredni bližini (šola, vrtec, trgovine, avtobusna in železniška postaja, lekarna, zdravstveni dom, bencinska črpalka …). Kmetija ima pridobljen ekološki certifikat, prav tako pa tudi pridobljeno gradbeno dovoljenja za izgradnjo ekološkega hotela z zgoraj opisano infrastrukturo za cca 40 gostov. Zagotavljamo vam varen nakup, ZK je urejena in kupec ne plača provizije! Za več informacij oz ogled nas pokličite na 041/538-419 in z veseljem vam bomo pokazali lokacijo, projektno dokumentacijo.....oz vam bomo »postregli« z vsemi informacijami
Večnepremicnine.si21.com
1050 m²
570,000
2018-1-21
Vas zanima investiranje v ECO turizem ter biološko pridelavo hrane oz v ECO hotel, ki je lahko »samooskrben«. Kaj sploh je ECO turizem, ki dobiva vse večjo veljavo med turisti? Ekoturizem predstavljajo potovanja v naravna območja, kjer tako lastniki kot tudi obiskovalci neagresivno posegajo v naravo in jo s tem tudi ohranjano, kjer ima kvaliteta prednost pred masovnostjo, kjer se krepi gospodarski razvoj lokalnih skupnosti (lokalno pridelani izdelki) in je hkrati izkušnja ki turista bogati z novimi znanji o načinih življenja na planetu. In takšno možnost vam ponujamo z projektom – pravnomočnim gradbenim dovoljenjem za gradnjo ECO družinskega hotela. Projekt predvideva gradnjo ECO hotela v sklopu kmetije – parcele z ekološkom certifikatom v velikosti 39.410 m2 v kraju Lipoglav pri Slovenskih Konjicah.Tudi sedaj se ponaša z nazivom - ekološka kmetija z ograjenim zemljiščem izmere približno 4 hektarje le 5 minut od AC priključka in ostalih povezav, z lastnim izvirom vode, s čudovitim razgledom, z "eko" certifikatom in gradbenim dovoljenjem za "eko" hotel z wellnesom in avtomatsko trgovino. Dodaten opis Kmetija »Lipoglav« se nahaja na izjemno lepi, sončni lokaciji nad Slovenskimi Konjicami s pogledom na Pohorje in je le 5 minut oddaljena od AC priključka Slovenske Konjice. Predmet prodaje je kmetija z vso pripadajočo infrastrukturo in zemljišči v skupni izmeri 39.410 m2 (možnost nakupa celotnega posestva v velikosti cca. 10 hektarjev, del posestva v velikosti cca 6 Hektarjev se prodaja posebej). Celotno posestvo je certificirano kot ekološko in je tudi večinoma ograjeno z dvometrsko ograjo. Predmet prodaje zajema:Ograjeno zemljišče velikosti cca 3ha, kjer se pasejo jeleni. Zemljišče je ekološko certificirano in je upravičeno do pridobivanja subvencij, možnost izgradnje ribnika.Veliko popolnoma prenovljeno (prenovljena leta 2015) stanovanjsko hišo (po podatkih GURS l. 1843, vendar kpl adapt 2015) v skupni izmeri 350 m2 (K+P+M), ki se lahko razdeli na dva štiri sobna etažno ločena apartmaja. Hiša v pritličju obsega predprostor s kopalnico za goste, prostor s krušno pečjo, spalnico (20 m2), otroško sobo (16 m2), kopalnico, kuhinjo z jedilnico (18 m2) in kaminom ter veliko dnevno sobo (24 m2). V zgornji, delno mansardni etaži sta dve spalnici (vsaka po 18 m2), kopalnica in velik prostor za rekreacijo. V kletni etaži sta shramba in kurilnica. Hiša je zelo topla, komplet pritličje ima zelo varčen sistem talnega gretja na 12 voltov. Mansarda je klimatizirana s sodobnim sistemom gretja in hlajenja Panasonic. Poleg vsega, centralno ogrevanje je na trda gorivo (drva, peleti), sanitarna voda se ogreva preko toplotne črpalke, kamin, krušna peč. Z objektom ni nobenih stroškov, saj se vsi stroški pokrijejo iz naslova oddanih strešnih površin za sončno elektrarno, in tudi iz naslova subvencij. Velik pozidan in pokrit kozolec v izmeri 12x8 m, ki je zelo primeren za vzpostavitev boksov za konje (lahko tudi zaprete in dobite večjo »toplo gredo« za zelenjavo – samooskrba EKO HOTELA in za prodajo v avtomatski trgovini). Veliko pozidano garažo, ki ima gradbeno dovoljenje za ureditev avtomatske trgovine za prodajo kmetijskih izdelkov. Veliko vrtno uto velikosti 6x6 m, ki lahko služi kot piknik prostor ali zunanja kuhinja. Vkopan zunanji bazen velikosti 6x3, 5 m. Bivše gospodarsko poslopje velikosti CCA 700 m2, kateremu je spremenjena namembnost in pridobljeno gradbeno dovoljenje za rekonstrukcijo in izgradnjo turističnega kompleksa z apartmaji, wellness cono z pokritim bazenom, masažami in savno. (pokličite za predstavitev projekta – projekt ima vso podporo s strani občine). Popolnoma pripravljen projekt za izgradnjo in organizacijo turističnega kompleksa, vsa dovoljenja in soglasja, plačan komunalni prispevek, izdelan natančen projekt za izvedbo PZI, 3D vizualizacija. Ekološka kmetija Lipoglav, ki vam nudi kvalitetno sprostitev v objemu narave, direkten stik z živalmi in komfortno bivanje z otroci, se nahaja le 5 minut od avtocestnega priključka Ljubljana-Maribor, v bližini so: Terme Zreče in smučišče Rogla, kvalitetno termalno zdravilišče Rogaška Slatina le 15 km. Vsa potrebna infrastruktura je v neposredni bližini (šola, vrtec, trgovine, avtobusna in železniška postaja, lekarna, zdravstveni dom, bencinska črpalka …). Kmetija ima pridobljen ekološki certifikat, prav tako pa tudi pridobljeno gradbeno dovoljenja za izgradnjo ekološkega hotela z zgoraj opisano infrastrukturo za cca 40 gostov. Zagotavljamo vam varen nakup, ZK je urejena in kupec ne plača provizije! Za več informacij oz ogled nas pokličite na 041/538-419 in z veseljem vam bomo pokazali lokacijo, projektno dokumentacijo.....oz vam bomo »postregli« z vsemi informacijami
Večbolha.com
350 m²
570,000
2018-1-5
Lipoglav pri Slovenskih Konjicah , 39.410 m2, zazidljiva, za poslovno-stanovanjsko gradnjo, ekološka kmetija z ograjenim zemljiščem izmere približno 4 hektarje le 5 minut od AC priključka in ostalih povezav, z lastnim izvirom vode, s čudovitim razgledom, z "eko" certifikatom in gradbenim dovoljenjem za "eko" hotel z wellnesom in trgovino (za predstavitev projekta EKO HOTEL, pokličite in se bomo dogovorili za termin predstavitve) , prodamo. Dodaten opis Kmetija »Lipoglav« se nahaja na izjemno lepi, sončni lokaciji nad Slovenskimi Konjicami s pogledom na Pohorje in je le 5 minut oddaljena od AC priključka Slovenske Konjice. Predmet prodaje je kmetija z vso pripadajočo infrastrukturo in zemljišči v skupni izmeri 39.410 m2 (možnost nakupa celotnega posestva v velikosti cca. 10 hektarjev, del posestva v velikosti cca 6 Hektarjev se prodaja posebej). Celotno posestvo je certificirano kot ekološko in je tudi večinoma ograjeno z dvometrsko ograjo. Predmet prodaje zajema: Ograjeno zemljišče velikosti cca 3ha, kjer se pasejo jeleni. Zemljišče je ekološko certificirano in je upravičeno do pridobivanja subvencij, možnost izgradnje ribnika. Veliko popolnoma prenovljeno (prenovljena leta 2015) stanovanjsko hišo (po podatkih GURS l. 1843, vendar kpl adapt 2015) v skupni izmeri 350 m2 (K+P+M), ki se lahko razdeli na dva štiri sobna etažno ločena apartmaja. Hiša v pritličju obsega predprostor s kopalnico za goste, prostor s krušno pečjo, spalnico (20 m2), otroško sobo (16 m2), kopalnico, kuhinjo z jedilnico (18 m2) in kaminom ter veliko dnevno sobo (24 m2). V zgornji, delno mansardni etaži sta dve spalnici (vsaka po 18 m2), kopalnica in velik prostor za rekreacijo. V kletni etaži sta shramba in kurilnica. Hiša je zelo topla, komplet pritličje ima zelo varčen sistem talnega gretja na 12 voltov. Mansarda je klimatizirana s sodobnim sistemom gretja in hlajenja Panasonic. Poleg vsega, centralno ogrevanje je na trda gorivo (drva, peleti), sanitarna voda se ogreva preko toplotne črpalke, kamin, krušna peč. Z objektom ni nobenih stroškov, saj se vsi stroški pokrijejo iz naslova oddanih strešnih površin za sončno elektrarno, in tudi iz naslova subvencij. Velik pozidan in pokrit kozolec v izmeri 12x8 m, ki je zelo primeren za vzpostavitev boksov za konje (lahko tudi zaprete in dobite večjo »toplo gredo« za zelenjavo – samooskrba EKO HOTELA in za prodajo v avtomatski trgovini). Veliko pozidano garažo, ki ima gradbeno dovoljenje za ureditev avtomatske trgovine za prodajo kmetijskih izdelkov. Veliko vrtno uto velikosti 6x6 m, ki lahko služi kot piknik prostor ali zunanja kuhinja. Vkopan zunanji bazen velikosti 6x3,5 m. Bivše gospodarsko poslopje velikosti CCA 700 m2, kateremu je spremenjena namembnost in pridobljeno gradbeno dovoljenje za rekonstrukcijo in izgradnjo turističnega kompleksa z apartmaji, wellness cono z pokritim bazenom, masažami in savno (pokličite za predstavitev projekta – projekt ima vso podporo s strani občine). Popolnoma pripravljen projekt za izgradnjo in organizacijo turističnega kompleksa, vsa dovoljenja in soglasja, plačan komunalni prispevek, izdelan natančen projekt za izvedbo PZI, 3D vizualizacija. Ekološka kmetija Lipoglav, ki vam nudi kvalitetno sprostitev v objemu narave, direkten stik z živalmi in komfortno bivanje z otroci, se nahaja le 5 minut od avtocestnega priključka Ljubljana-Maribor, v bližini so: Terme Zreče in smučišče Rogla, kvalitetno termalno zdravilišče Rogaška Slatina le 15 km. Vsa potrebna infrastruktura je v neposredni bližini (šola, vrtec, trgovine, avtobusna in železniška postaja, lekarna, zdravstveni dom, bencinska črpalka …). Kmetija ima pridobljen ekološki certifikat, prav tako pa tudi pridobljeno gradbeno dovoljenja za izgradnjo ekološkega hotela z zgoraj opisano infrastrukturo za cca 40 gostov.
Večnepremicnine.si21.com
350 m²
570,000
2018-1-5
Lipoglav pri Slovenskih Konjicah , 39.410 m2, zazidljiva, za poslovno-stanovanjsko gradnjo, ekološka kmetija z ograjenim zemljiščem izmere približno 4 hektarje le 5 minut od AC priključka in ostalih povezav, z lastnim izvirom vode, s čudovitim razgledom, z "eko" certifikatom in gradbenim dovoljenjem za "eko" hotel z wellnesom in trgovino (za predstavitev projekta EKO HOTEL, pokličite in se bomo dogovorili za termin predstavitve) , prodamo. Dodaten opis Kmetija »Lipoglav« se nahaja na izjemno lepi, sončni lokaciji nad Slovenskimi Konjicami s pogledom na Pohorje in je le 5 minut oddaljena od AC priključka Slovenske Konjice. Predmet prodaje je kmetija z vso pripadajočo infrastrukturo in zemljišči v skupni izmeri 39.410 m2 (možnost nakupa celotnega posestva v velikosti cca. 10 hektarjev, del posestva v velikosti cca 6 Hektarjev se prodaja posebej). Celotno posestvo je certificirano kot ekološko in je tudi večinoma ograjeno z dvometrsko ograjo. Predmet prodaje zajema: Ograjeno zemljišče velikosti cca 3ha, kjer se pasejo jeleni. Zemljišče je ekološko certificirano in je upravičeno do pridobivanja subvencij, možnost izgradnje ribnika. Veliko popolnoma prenovljeno (prenovljena leta 2015) stanovanjsko hišo (po podatkih GURS l. 1843, vendar kpl adapt 2015) v skupni izmeri 350 m2 (K+P+M), ki se lahko razdeli na dva štiri sobna etažno ločena apartmaja. Hiša v pritličju obsega predprostor s kopalnico za goste, prostor s krušno pečjo, spalnico (20 m2), otroško sobo (16 m2), kopalnico, kuhinjo z jedilnico (18 m2) in kaminom ter veliko dnevno sobo (24 m2). V zgornji, delno mansardni etaži sta dve spalnici (vsaka po 18 m2), kopalnica in velik prostor za rekreacijo. V kletni etaži sta shramba in kurilnica. Hiša je zelo topla, komplet pritličje ima zelo varčen sistem talnega gretja na 12 voltov. Mansarda je klimatizirana s sodobnim sistemom gretja in hlajenja Panasonic. Poleg vsega, centralno ogrevanje je na trda gorivo (drva, peleti), sanitarna voda se ogreva preko toplotne črpalke, kamin, krušna peč. Z objektom ni nobenih stroškov, saj se vsi stroški pokrijejo iz naslova oddanih strešnih površin za sončno elektrarno, in tudi iz naslova subvencij. Velik pozidan in pokrit kozolec v izmeri 12x8 m, ki je zelo primeren za vzpostavitev boksov za konje (lahko tudi zaprete in dobite večjo »toplo gredo« za zelenjavo – samooskrba EKO HOTELA in za prodajo v avtomatski trgovini). Veliko pozidano garažo, ki ima gradbeno dovoljenje za ureditev avtomatske trgovine za prodajo kmetijskih izdelkov. Veliko vrtno uto velikosti 6x6 m, ki lahko služi kot piknik prostor ali zunanja kuhinja. Vkopan zunanji bazen velikosti 6x3,5 m. Bivše gospodarsko poslopje velikosti CCA 700 m2, kateremu je spremenjena namembnost in pridobljeno gradbeno dovoljenje za rekonstrukcijo in izgradnjo turističnega kompleksa z apartmaji, wellness cono z pokritim bazenom, masažami in savno (pokličite za predstavitev projekta – projekt ima vso podporo s strani občine). Popolnoma pripravljen projekt za izgradnjo in organizacijo turističnega kompleksa, vsa dovoljenja in soglasja, plačan komunalni prispevek, izdelan natančen projekt za izvedbo PZI, 3D vizualizacija. Ekološka kmetija Lipoglav, ki vam nudi kvalitetno sprostitev v objemu narave, direkten stik z živalmi in komfortno bivanje z otroci, se nahaja le 5 minut od avtocestnega priključka Ljubljana-Maribor, v bližini so: Terme Zreče in smučišče Rogla, kvalitetno termalno zdravilišče Rogaška Slatina le 15 km. Vsa potrebna infrastruktura je v neposredni bližini (šola, vrtec, trgovine, avtobusna in železniška postaja, lekarna, zdravstveni dom, bencinska črpalka …). Kmetija ima pridobljen ekološki certifikat, prav tako pa tudi pridobljeno gradbeno dovoljenja za izgradnjo ekološkega hotela z zgoraj opisano infrastrukturo za cca 40 gostov.
Večnepremicnine.si21.com
350 m²
570,000
2018-1-5
Lipoglav pri Slovenskih Konjicah , 39.410 m2, zazidljiva, za poslovno-stanovanjsko gradnjo, ekološka kmetija z ograjenim zemljiščem izmere približno 4 hektarje le 5 minut od AC priključka in ostalih povezav, z lastnim izvirom vode, s čudovitim razgledom, z "eko" certifikatom in gradbenim dovoljenjem za "eko" hotel z wellnesom in trgovino (za predstavitev projekta EKO HOTEL, pokličite in se bomo dogovorili za termin predstavitve) , prodamo. Dodaten opis Kmetija »Lipoglav« se nahaja na izjemno lepi, sončni lokaciji nad Slovenskimi Konjicami s pogledom na Pohorje in je le 5 minut oddaljena od AC priključka Slovenske Konjice. Predmet prodaje je kmetija z vso pripadajočo infrastrukturo in zemljišči v skupni izmeri 39.410 m2 (možnost nakupa celotnega posestva v velikosti cca. 10 hektarjev, del posestva v velikosti cca 6 Hektarjev se prodaja posebej). Celotno posestvo je certificirano kot ekološko in je tudi večinoma ograjeno z dvometrsko ograjo. Predmet prodaje zajema: Ograjeno zemljišče velikosti cca 3ha, kjer se pasejo jeleni. Zemljišče je ekološko certificirano in je upravičeno do pridobivanja subvencij, možnost izgradnje ribnika. Veliko popolnoma prenovljeno (prenovljena leta 2015) stanovanjsko hišo (po podatkih GURS l. 1843, vendar kpl adapt 2015) v skupni izmeri 350 m2 (K+P+M), ki se lahko razdeli na dva štiri sobna etažno ločena apartmaja. Hiša v pritličju obsega predprostor s kopalnico za goste, prostor s krušno pečjo, spalnico (20 m2), otroško sobo (16 m2), kopalnico, kuhinjo z jedilnico (18 m2) in kaminom ter veliko dnevno sobo (24 m2). V zgornji, delno mansardni etaži sta dve spalnici (vsaka po 18 m2), kopalnica in velik prostor za rekreacijo. V kletni etaži sta shramba in kurilnica. Hiša je zelo topla, komplet pritličje ima zelo varčen sistem talnega gretja na 12 voltov. Mansarda je klimatizirana s sodobnim sistemom gretja in hlajenja Panasonic. Poleg vsega, centralno ogrevanje je na trda gorivo (drva, peleti), sanitarna voda se ogreva preko toplotne črpalke, kamin, krušna peč. Z objektom ni nobenih stroškov, saj se vsi stroški pokrijejo iz naslova oddanih strešnih površin za sončno elektrarno, in tudi iz naslova subvencij. Velik pozidan in pokrit kozolec v izmeri 12x8 m, ki je zelo primeren za vzpostavitev boksov za konje (lahko tudi zaprete in dobite večjo »toplo gredo« za zelenjavo – samooskrba EKO HOTELA in za prodajo v avtomatski trgovini). Veliko pozidano garažo, ki ima gradbeno dovoljenje za ureditev avtomatske trgovine za prodajo kmetijskih izdelkov. Veliko vrtno uto velikosti 6x6 m, ki lahko služi kot piknik prostor ali zunanja kuhinja. Vkopan zunanji bazen velikosti 6x3,5 m. Bivše gospodarsko poslopje velikosti CCA 700 m2, kateremu je spremenjena namembnost in pridobljeno gradbeno dovoljenje za rekonstrukcijo in izgradnjo turističnega kompleksa z apartmaji, wellness cono z pokritim bazenom, masažami in savno (pokličite za predstavitev projekta – projekt ima vso podporo s strani občine). Popolnoma pripravljen projekt za izgradnjo in organizacijo turističnega kompleksa, vsa dovoljenja in soglasja, plačan komunalni prispevek, izdelan natančen projekt za izvedbo PZI, 3D vizualizacija. Ekološka kmetija Lipoglav, ki vam nudi kvalitetno sprostitev v objemu narave, direkten stik z živalmi in komfortno bivanje z otroci, se nahaja le 5 minut od avtocestnega priključka Ljubljana-Maribor, v bližini so: Terme Zreče in smučišče Rogla, kvalitetno termalno zdravilišče Rogaška Slatina le 15 km. Vsa potrebna infrastruktura je v neposredni bližini (šola, vrtec, trgovine, avtobusna in železniška postaja, lekarna, zdravstveni dom, bencinska črpalka …). Kmetija ima pridobljen ekološki certifikat, prav tako pa tudi pridobljeno gradbeno dovoljenja za izgradnjo ekološkega hotela z zgoraj opisano infrastrukturo za cca 40 gostov.
Večnepremicnine.si21.com
633 m²
46,000
2018-1-4
Prodamo zazidljivo parcelo v izjemno lepem, mirnem in urejenem naselju novozgrajenih hiš. Je prva parcela v ulici, na levi strani parcele ne bo zazidljivosti. Dovoz iz ulice, parcela je sončna in odprte lege. V bližini je vsa potrebna infrastruktura: avtobus, šola, vrtec, trgovina, pošta, zdravstveni dom, saj je do centra mesta cca 3 minute vožnje. Urejena je tudi šolska pot. Komunalni priključki so ob parceli. Vredno ogleda in nakupa. Vse dodatne informacije na GSM 041 753 796.
Večbolha.com
170,000
2018-1-5
Lipoglav pri Slovenskih Konjicah , zemljišče v velikosti 62934 m2, delno zazidljivo (cca 1000 m2), za stanovanjsko-gospodarsko poslopje, ki se nahaja na lepi sončni lokaciji le 5 minut od AC priključka Slovenske Konjice oz Tepanje in ostalih povezav. Zemljišče je delno ograjeno z žičnato ograjo v višini 2m, kar pomeni, da je primerna tako za divjad, kot tudi ostalo živino. Del parcele je gozdnate površine, delno je travnik – pašnik ali pa si omislite obdelovalne površine BIO-EKO pridelavo zelenjave. Trenutno se v ograjenem delu zemljišča nahaja jelenjad, kaj bo v nadaljevanju, pa je odvisno od vas. Zemljišče je v »zgornjem delu« dokaj ravno in primerno za gradnjo hiše ter za strojno obdelavo, v osrednjem in spodnjem delu pa ima zemljišče naklon, vendar je še vedno možno vse strojno obdelat. Do zemljišča se pripeljete po asfaltirani vaški cesti, ob oz na parceli so komunalni vodi (elektika, javni vodovod in telefonija), tako da se vam obeta nakup malo večjega zemljišča, ki je namenjen tistim, ki si poleg stanovanjske hiše, želijo še nekaj zemlje za obdelovanje in za vzrejo domačih živali (ovce, koze, krave.....), ter seveda mirno naravno okolje, kjer je najbližji sosed ravno dovolj oddaljen, da vas ne moti. Za več informacij oz ogled vas vabimo da nas pokličete na 041/538-419 Milan.
Večnepremicnine.si21.com
350 m²
570,000
2017-12-26
Lipoglav pri Slovenskih Konjicah, 39.410 m2, zazidljiva, za poslovno-stanovanjsko gradnjo, ekološka kmetija z ograjenim zemljiščem izmere približno 4 hektarje le 5 minut od AC priključka in ostalih povezav, z lastnim izvirom vode, s čudovitim razgledom, z "eko" certifikatom in gradbenim dovoljenjem za "eko" hotel z wellnesom in trgovino (za predstavitev projekta EKO HOTEL, pokličite in se bomo dogovorili za termin predstavitve) , prodamo. Dodaten opis Kmetija »Lipoglav« se nahaja na izjemno lepi, sončni lokaciji nad Slovenskimi Konjicami s pogledom na Pohorje in je le 5 minut oddaljena od AC priključka Slovenske Konjice. Predmet prodaje je kmetija z vso pripadajočo infrastrukturo in zemljišči v skupni izmeri 39.410 m2 (možnost nakupa celotnega posestva v velikosti cca. 10 hektarjev, del posestva v velikosti cca 6 Hektarjev se prodaja posebej). Celotno posestvo je certificirano kot ekološko in je tudi večinoma ograjeno z dvometrsko ograjo. Predmet prodaje zajema: Ograjeno zemljišče velikosti cca 3ha, kjer se pasejo jeleni. Zemljišče je ekološko certificirano in je upravičeno do pridobivanja subvencij, možnost izgradnje ribnika. Veliko popolnoma prenovljeno (prenovljena leta 2015) stanovanjsko hišo (po podatkih GURS l. 1843, vendar kpl adapt 2015) v skupni izmeri 350 m2 (K+P+M), ki se lahko razdeli na dva štiri sobna etažno ločena apartmaja. Hiša v pritličju obsega predprostor s kopalnico za goste, prostor s krušno pečjo, spalnico (20 m2), otroško sobo (16 m2), kopalnico, kuhinjo z jedilnico (18 m2) in kaminom ter veliko dnevno sobo (24 m2). V zgornji, delno mansardni etaži sta dve spalnici (vsaka po 18 m2), kopalnica in velik prostor za rekreacijo. V kletni etaži sta shramba in kurilnica. Hiša je zelo topla, komplet pritličje ima zelo varčen sistem talnega gretja na 12 voltov. Mansarda je klimatizirana s sodobnim sistemom gretja in hlajenja Panasonic. Poleg vsega, centralno ogrevanje je na trda gorivo (drva, peleti), sanitarna voda se ogreva preko toplotne črpalke, kamin, krušna peč. Z objektom ni nobenih stroškov, saj se vsi stroški pokrijejo iz naslova oddanih strešnih površin za sončno elektrarno, in tudi iz naslova subvencij. Velik pozidan in pokrit kozolec v izmeri 12x8 m, ki je zelo primeren za vzpostavitev boksov za konje (lahko tudi zaprete in dobite večjo »toplo gredo« za zelenjavo – samooskrba EKO HOTELA in za prodajo v avtomatski trgovini). Veliko pozidano garažo, ki ima gradbeno dovoljenje za ureditev avtomatske trgovine za prodajo kmetijskih izdelkov. Veliko vrtno uto velikosti 6x6 m, ki lahko služi kot piknik prostor ali zunanja kuhinja. Vkopan zunanji bazen velikosti 6x3, 5 m. Bivše gospodarsko poslopje velikosti CCA 700 m2, kateremu je spremenjena namembnost in pridobljeno gradbeno dovoljenje za rekonstrukcijo in izgradnjo turističnega kompleksa z apartmaji, wellness cono z pokritim bazenom, masažami in savno (pokličite za predstavitev projekta – projekt ima vso podporo s strani občine). Popolnoma pripravljen projekt za izgradnjo in organizacijo turističnega kompleksa, vsa dovoljenja in soglasja, plačan komunalni prispevek, izdelan natančen projekt za izvedbo PZI, 3D vizualizacija. Ekološka kmetija Lipoglav, ki vam nudi kvalitetno sprostitev v objemu narave, direkten stik z živalmi in komfortno bivanje z otroci, se nahaja le 5 minut od avtocestnega priključka Ljubljana-Maribor, v bližini so: Terme Zreče in smučišče Rogla, kvalitetno termalno zdravilišče Rogaška Slatina le 15 km. Vsa potrebna infrastruktura je v neposredni bližini (šola, vrtec, trgovine, avtobusna in železniška postaja, lekarna, zdravstveni dom, bencinska črpalka …). Kmetija ima pridobljen ekološki certifikat, prav tako pa tudi pridobljeno gradbeno dovoljenja za izgradnjo ekološkega hotela z zgoraj opisano infrastrukturo za cca 40 gostov.
Večbolha.com
62934 m²
170,000
2017-12-26
Lipoglav pri Slovenskih Konjicah, zemljišče v velikosti 62934 m2, delno zazidljivo (cca 1000 m2), za stanovanjsko-gospodarsko poslopje, ki se nahaja na lepi sončni lokaciji le 5 minut od AC priključka Slovenske Konjice oz Tepanje in ostalih povezav. Zemljišče je delno ograjeno z žičnato ograjo v višini 2m, kar pomeni, da je primerna tako za divjad, kot tudi ostalo živino. Del parcele je gozdnate površine, delno je travnik – pašnik ali pa si omislite obdelovalne površine BIO-EKO pridelavo zelenjave. Trenutno se v ograjenem delu zemljišča nahaja jelenjad, kaj bo v nadaljevanju, pa je odvisno od vas. Zemljišče je v »zgornjem delu« dokaj ravno in primerno za gradnjo hiše ter za strojno obdelavo, v osrednjem in spodnjem delu pa ima zemljišče naklon, vendar je še vedno možno vse strojno obdelat. Do zemljišča se pripeljete po asfaltirani vaški cesti, ob oz na parceli so komunalni vodi (elektika, javni vodovod in telefonija), tako da se vam obeta nakup malo večjega zemljišča, ki je namenjen tistim, ki si poleg stanovanjske hiše, želijo še nekaj zemlje za obdelovanje in za vzrejo domačih živali (ovce, koze, krave.....), ter seveda mirno naravno okolje, kjer je najbližji sosed ravno dovolj oddaljen, da vas ne moti. Za več informacij oz ogled vas vabimo da nas pokličete na 041/538-419 Milan.
Večbolha.com
350 m²
570,000
2017-12-26
Lipoglav pri Slovenskih Konjicah, 39.410 m2, zazidljiva, za poslovno-stanovanjsko gradnjo, ekološka kmetija z ograjenim zemljiščem izmere približno 4 hektarje le 5 minut od AC priključka in ostalih povezav, z lastnim izvirom vode, s čudovitim razgledom, z "eko" certifikatom in gradbenim dovoljenjem za "eko" hotel z wellnesom in trgovino (za predstavitev projekta EKO HOTEL, pokličite in se bomo dogovorili za termin predstavitve) , prodamo. Dodaten opis Kmetija »Lipoglav« se nahaja na izjemno lepi, sončni lokaciji nad Slovenskimi Konjicami s pogledom na Pohorje in je le 5 minut oddaljena od AC priključka Slovenske Konjice. Predmet prodaje je kmetija z vso pripadajočo infrastrukturo in zemljišči v skupni izmeri 39.410 m2 (možnost nakupa celotnega posestva v velikosti cca. 10 hektarjev, del posestva v velikosti cca 6 Hektarjev se prodaja posebej). Celotno posestvo je certificirano kot ekološko in je tudi večinoma ograjeno z dvometrsko ograjo. Predmet prodaje zajema: Ograjeno zemljišče velikosti cca 3ha, kjer se pasejo jeleni. Zemljišče je ekološko certificirano in je upravičeno do pridobivanja subvencij, možnost izgradnje ribnika. Veliko popolnoma prenovljeno (prenovljena leta 2015) stanovanjsko hišo (po podatkih GURS l. 1843, vendar kpl adapt 2015) v skupni izmeri 350 m2 (K+P+M), ki se lahko razdeli na dva štiri sobna etažno ločena apartmaja. Hiša v pritličju obsega predprostor s kopalnico za goste, prostor s krušno pečjo, spalnico (20 m2), otroško sobo (16 m2), kopalnico, kuhinjo z jedilnico (18 m2) in kaminom ter veliko dnevno sobo (24 m2). V zgornji, delno mansardni etaži sta dve spalnici (vsaka po 18 m2), kopalnica in velik prostor za rekreacijo. V kletni etaži sta shramba in kurilnica. Hiša je zelo topla, komplet pritličje ima zelo varčen sistem talnega gretja na 12 voltov. Mansarda je klimatizirana s sodobnim sistemom gretja in hlajenja Panasonic. Poleg vsega, centralno ogrevanje je na trda gorivo (drva, peleti), sanitarna voda se ogreva preko toplotne črpalke, kamin, krušna peč. Z objektom ni nobenih stroškov, saj se vsi stroški pokrijejo iz naslova oddanih strešnih površin za sončno elektrarno, in tudi iz naslova subvencij. Velik pozidan in pokrit kozolec v izmeri 12x8 m, ki je zelo primeren za vzpostavitev boksov za konje (lahko tudi zaprete in dobite večjo »toplo gredo« za zelenjavo – samooskrba EKO HOTELA in za prodajo v avtomatski trgovini). Veliko pozidano garažo, ki ima gradbeno dovoljenje za ureditev avtomatske trgovine za prodajo kmetijskih izdelkov. Veliko vrtno uto velikosti 6x6 m, ki lahko služi kot piknik prostor ali zunanja kuhinja. Vkopan zunanji bazen velikosti 6x3, 5 m. Bivše gospodarsko poslopje velikosti CCA 700 m2, kateremu je spremenjena namembnost in pridobljeno gradbeno dovoljenje za rekonstrukcijo in izgradnjo turističnega kompleksa z apartmaji, wellness cono z pokritim bazenom, masažami in savno (pokličite za predstavitev projekta – projekt ima vso podporo s strani občine). Popolnoma pripravljen projekt za izgradnjo in organizacijo turističnega kompleksa, vsa dovoljenja in soglasja, plačan komunalni prispevek, izdelan natančen projekt za izvedbo PZI, 3D vizualizacija. Ekološka kmetija Lipoglav, ki vam nudi kvalitetno sprostitev v objemu narave, direkten stik z živalmi in komfortno bivanje z otroci, se nahaja le 5 minut od avtocestnega priključka Ljubljana-Maribor, v bližini so: Terme Zreče in smučišče Rogla, kvalitetno termalno zdravilišče Rogaška Slatina le 15 km. Vsa potrebna infrastruktura je v neposredni bližini (šola, vrtec, trgovine, avtobusna in železniška postaja, lekarna, zdravstveni dom, bencinska črpalka …). Kmetija ima pridobljen ekološki certifikat, prav tako pa tudi pridobljeno gradbeno dovoljenja za izgradnjo ekološkega hotela z zgoraj opisano infrastrukturo za cca 40 gostov.
Večbolha.com
Naročite se posodobitve iskalne poizvedbe po e-pošti:
Slovenske Konjice