190.0 m²
85.000 €
20. 06. 17 17:26
samostojna hiša, zasnovana v treh etažah (klet, pritličje in mansarda), fasada Demit debeline 5 cm, lesena okna, sončna lega, zemljišče je pod rahlim naklonom, hiša je primerna za večjo družino ali dve družini, možnost zamenjave z doplačilom kupca za manjšo garsonjero v Slovenskih Konjicah in okolici, ob hiši se nahajajo vrtna uta, zunanji kamin in vrt Slovenske Konjice, okolica, cca 1, 5 km iz Slovenskih Konjic, naselje stanovanjskih hiš vsi KLET: dve garaži, kurilnica s tušem, klet in večnamenski prostor; PRITLIČJE: predprostor, hodnik, kuhinja z jedilnico in izhodom na teraso, dve sobi, dnevna soba in kopalnica z wc-jem; MANSARDA: kuhinja, kopalnica z wc-jem in dve sobi centralna kurjava s pečjo na trdo gorivo in kurilno olje leta 2010 je bila zamenjana strešna kritina po dogovoru zelene površine, možnosti za sprehode in rekreacijo, v Slovenskih Konjicah se nahaja vsa potrebna infrastruktura (avtobusna postaja, trgovine, pošta, osnovna šola, vrtec, lekarna, …) nepremičnina je vpisana v Zemljiško knjigo Brez posredniške provizije za kupca! Nudimo: urejanje financiranja in pomoč pri prodaji vaše nepremičnine Ne odlašajte in nas čim prej pokličite za brezplačen ogled.
Več bolha.com
205.0 m²
98.000 €
17. 06. 17 19:18
Enostanovanjska medetažna hiša z velikim ekološkim vrtom, sadnim drevjem in zelenjem; v neposredni bližini vseh trgovin, šol, vrtcev, zdravstvenega doma, avtobusne postaje, pošte, bank, približno 1 km ter 4 km do avtoceste. Možnost preureditve v dvostanovanjsko. DODATNO ZNIŽANA CENA! Priključki na električno, plinsko, optično omrežje-hiter internet, vodovod, javno kanalizacijo, kabelsko TV. Klet zajema kurilnico, drvarnico s cisterno za olje, garažo in dolg hodnik. Prtličje obsega WC, hodnik z novimi ploščicami, dnevno sobo z novim laminatom in novimi vrati, kuhinjo in shrambo. Prva etaža z notranjim hodnikom vodi v spalnico, kopalnico in otroško sobo. Stopnišče vodi v zgornjo etažo, ki je nedokončana, z možnostjo ureditve ločenega polmansardnega stanovanja cca. 60 m2. Hiša je obnovljena in redno vzdrževana. Prostori so veliki in svetli, sveže prepleskani, dobro izolirani, s tervolom in knaufom. Nova PVC okna z dvoslojnim steklom v spalnici, sobi, kuhinji, kopalnici in kleti. Talna obloga v vseh sobah in zgornjem hodniku je nov laminat. Ogrevanje: centralna kurjava s kotlom na kurilno olje - Ferroli, l. 2003(zelo dobro ohranjen) in v kuhinji zidan štedilnik na drva s pečico-stroškovno varčno. Topla sanitarna voda se pripravlja preko kotla na kurilno olje in električnega grelnika vode. Več parkirnih prostorov pred hišo. Senčna lega. Nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo in prosta bremen, vseljiva po plačilu kupnine, po dogovoru (v najkrajšem možnem času). Kupoprodajno pogodbo in prenos lastništva izdelamo oz. izvedemo s pomočjo agencije. Končna cena je stvar dogovora.
Več bolha.com
180.0 m²
128.900 €
11. 06. 17 09:29
Prodam dvoetažno hišo površine 9x10 m na mirni lokaciji v Žičah s sončno lego, 2 km oddaljeno od vstopa na avtocesto. V bližini ni industrijskih obratov, hiša je obkrožena z zelenimi površinami. Dokončana je bila leta 1992, v celoti adaptirana 2006 (nova fasada demit, streha Bramac, okna in vrata Mik s komarniki, strešna okna Velux, leta 2016 dodan nov nadstrešek za avto). Hiša ima pripadajoč vrt v velikosti 60 kvadratnih metrov, za hišo je vrtna uta. Primerna je tudi za večgeneracijsko družino ali družino z več otroki, saj ima dva ločena vhoda, tri kopalnice, obe etaži sta urejeni kot samostojni stanovanjski prostor, lahko pa se uporabita skupaj kot celota. Garažna vrata so daljinsko vodena, pred hišo so štirje parkirni prostori, od tega eden pod nadstreškom. Hiša je tudi podkletena, v kletni etaži so še garaža, kurilnica s toplotno črpalko za vodo, nova peč na olje in ogromna soba za goste, v srednji in zgornji etaži sta še kamina. Hiša je odlično ohranjena in vseljiva takoj.
Več bolha.com
200.0 m²
345.000 €
10. 06. 17 09:41
Nova hiša na odlični lokaciji, narejena iz zelo kvalitetnih materialov. Hiša stoji na sončni parceli v velikosti 741 m2. Leto izgradnje hiše je 2009, njena neto površina je 200 m2 in obsega v pritličju veliko kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo s kaminom v enem (pohištvo je masivno, narejeno po meri in ostane), pisarno, garderobo in WC. Iz dnevnega prostora je izhod na veliko, atrijsko teraso. V kletnem delu je kurilnica s pralnico in v zgornjem nadstropju sta 2 otroški sobi, kopalnica s tušem in WC-jem, spalnica (vgradne omare narejene po meri in ostanejo, vodna postelja) s kopalnico (s tušem in kadjo ter dvema umivalnikoma) ter galerijo (notranji balkon). Talne obloge so kamen (iz kamna je tudi kuhinjski pult), keramika in v spalnih prostorih parket. Prednosti, ki jih hiša nudi so: talno gretje, alu rolete na električni pomik, klima v vseh prostorih (split sistem), ogrevanje s toplotno črpalko zrak-zrak (tudi predpriprava za plin), masivno po meri narejeno pohištvo, hlajena vinska stena, alarm, optični kabel v ulici, tlakovan nadstrešek za dva avta, uta 20m2, atrijska delno pokrita terasa z letno kuhinjo in kaminom, velikim jacuzzijem (za 5 oseb) in savno s tušem na vrtu, zajetje vode s strehe in podtalnice za zalivanje vrta in izpiranje za WC, pločevinasta streha, elektrika v žlebovih za tajanje ledu ali snega ter filter za pitno vodo. Pred kratkim je bil opravljen tudi priklop na javno kanalizacijo. Hiša vseljiva takoj. Naselje je novo - ulica v kateri se nahaja je slepa, neprometna ulica. Dobra lokacija: bližina avtoceste smer Tepanje, oddaljenost 15 min peš od centra mesta, oddaljenost 5 min peš do šole in športne dvorane po stranski cesti, oddaljenost trgovskega centra 200 m, oddaljenost od kopališča in stadiona 300 m. V bližini so Terme Zreče in Rogla.
Več bolha.com
410.0 m²
88.500 €
13. 06. 17 20:10
V bližini Slovenskih Konjic, v naselju Draža vas, ugodno prodam stanovanjsko hišo V tretji podaljšani gradbeni fazi. Zgrajena je bila 2008, kvadratura stanovanjskih površin je 410 m2, nahaja se na parceli velikosti 1242 m2. Okna in vrata so PVC. Stanovanjsko hišo je možno preurediti v dvostanovanjsko ali večstanovanjsko hišo. Več informacij dobite na tel. 041 348 766
Več bolha.com
205.0 m²
105.000 €
3. 06. 17 06:24
Enostanovanjska medetažna hiša, z velikim ekološkim vrtom, sadnim drevjem in zelenjem; v neposredni bližini vseh trgovin, šol, vrtcev, zdravstvenega doma, avtobusne postaje, pošte, bank, približno 1 km ter 4 km do avtoceste. Možnost preureditve v dvostanovanjsko. Priključki na električno, plinsko, optično omrežje-hiter internet, vodovod, javno kanalizacijo, kabelsko TV. Klet zajema kurilnico, drvarnico s cisterno za olje, garažo in dolg hodnik. Prtličje obsega WC, hodnik z novimi ploščicami, dnevno sobo z novim laminatom in novimi vrati, kuhinjo in shrambo. Prva etaža z notranjim hodnikom vodi v spalnico, kopalnico in otroško sobo. Stopnišče vodi v zgornjo etažo, ki je nedokončana, z možnostjo ureditve ločenega polmansardnega stanovanja cca. 60 m2. Prostori so veliki in svetli, sveže prepleskani, izolirani s tervolom in knaufom. Nova PVC okna z dvoslojnim steklom v spalnici, sobi, kuhinji, kopalnici in kleti. Talna obloga v vseh sobah in zgornjem hodniku je nov laminat. Ogrevanje: centralna kurjava s kotlom na kurilno olje - Ferroli in v kuhinji zidan štedilnik na drva s pečico. Topla sanitarna voda se pripravlja preko kotla na kurilno olje in električnega grelnika vode. Več parkirnih prostorov pred hišo, senčna lega. Nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo in prosta bremen, vseljiva po plačilu kupnine, po dogovoru (v najkrajšem možnem času). Kupoprodajno pogodbo in prenos lastništva izdelamo oz. izvedemo s pomočjo agencije.
Več bolha.com
180.0 m²
95.000 €
3. 06. 17 09:51
Več bolha.com
60.0 m²
300 €
11. 06. 17 10:31
V centru starega mestnega jedra v pritličju objekta oddamo poslovni prostor v velikosti 60 m2. Objekt je bil obnovljen v letu 1995. Talne obloge so v keramiki, prodajni prostor je večinoma v laminatu. Razporeditev prostorov: glavni storitveni prostor z vetrolovo, dva ločena prostora in sanitarije. Na zadnjem delu stavbe je možen vhod s privat parkirišča. Poslovni prostor je namenjen je bil do sedaj namenjen za prodajo, zato je še nekaj dodatne opreme, vendar se lahko prenovi za drug namen. Cena najema: 300, 00 eur na mesec + obratovalni stroški. Ob podpisu pogodbe se plača varščina v znesku 2 najemnin in najemnino za tekoči mesec. Za več informacij in ogled smo dosegljivi na tel. 040 633 278 ali mail ***
Več bolha.com

Hiša, Slovenske Konjice, na vaši parceli, atrijska, 64,61 m2,

Savinjska Slovenske Konjice na vaši parceli
64.61 m²
45.873 €
8. 06. 17 09:47
Obiščite naša gradbišča in prepričajte se sami. DOBRO JE VEDETI, GRADIMO PO NAROČILU ZA VAS NA VAŠI PARCELI EKOLOŠKE NIZKO ENERGETSKE OBJEKTE PO CELOTNI SLOVENIJI Z EKOLOŠKIM TERMO IZOLACIJSKIM ZIDAKOM Z LESENIM PLAŠČEM KI AKUMULIRA TOPLOTO IN JE ODPOREN PROTI VLAGI IN OGNJU Z 17cm VGRAJENO IZOLACIJO. IZVEDBA GRADNJE III. PODALJŠANA GRADBENA FAZA Z TALNO PLOŠČO. PRIEME: hiša butto 64, 61m2, 64, 61m2 bivalne površine, cena 45873€. NADALNA GRADNJA HIŠA KLJUČ V ROKE CENA PO DOGOVORU. DDV NI ZAJET V CENI. PLAČILO GRADNJE PO SITUACIJAH BREZ AVASA. Telefon;070299435 email:*** *** ***
Več bolha.com
3 sob
80.0 m²
89.900 €
30. 05. 17 20:34
Prodamo novejše in odlično ohranjeno stanovanje v okolici Sl. Konjic, cca. 500 m oddaljeno od trgovskega centra. Stanovanje je na lepi in mirni lokaciji s pogledom na Konjiško goro. Do šole vodi urejena šolska pot. Stanovanju pripada klet, en lastniški parking in prostor v kolesarnici. Stanovanje je prostorsko zanimivo, kvaliteto bivanja daje tudi ogromna terasa ter možnost dostopa v stanovanje z obeh strani.
Več bolha.com

Hiša, Samostojna

Savinjska, Slovenske Konjice Slovenske Konjice, bližina centra
510 €
18. 05. 17 09:25
Prodaja se enostanovanjska medetažna hiša, z možnostjo preureditve v dvostanovanjsko, z velikim ekološkim vrtom, sadnim drevjem in zelenjem; v neposredni bližini vseh trgovin, šol, vrtcev, zdravstvenega doma, avtobusne postaje, pošte, bank, približno 1 km ter 4 km do avtoceste. Priključki na električno, plinsko, optično omrežje-hiter internet, vodovod, javno kanalizacijo, kabelsko TV. Klet zajema kurilnico, drvarnico s cisterno za olje, garažo in dolg hodnik. Prtličje obsega hodnik z novimi ploščicami, WC, dnevno sobo z novim laminatom in vrati, kuhinjo in shrambo. Prva etaža z notranjim hodnikom vodi v spalnico, kopalnico in otroško sobo. Stopnišče vodi v zgornjo etažo, ki je nedokončana, z možnostjo ureditve ločenega polmansardnega stanovanja cca. 60 m2. Prostori so veliki in svetli, sveže prepleskani, izolirani s tervolom in knaufom. Nova PVC okna z dvoslojnim steklom v spalnici, sobi, kuhinji, kopalnici in kleti. Talna obloga v vseh sobah in zgornjem hodniku je nov laminat. Ogrevanje: centralna kurjava s kotlom na kurilno olje - Ferroli, letnik 2003 in v kuhinji zidan štedilnik na drva s pečico. Topla sanitarna voda se pripravlja preko kotla na kurilno olje in električnega grelnika vode. Senčna lega za parkirne prostore pred hišo(5). Nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo in prosta bremen, vseljiva po plačilu kupnine, po dogovoru (v najkrajšem možnem času. Kupoprodajno pogodbo in prenos lastništva izdelamo oz. izvedemo s pomočjo agencije. hiša je vzdrževana, delno obnovljena l. 2016. blizu centra, pribl. 1km, 4 km do avtoceste.
Več nepremicninskioglasnik.com
1 sobi
49.0 m²
330 €
25. 05. 17 20:13
V novejšem stanovanjskem bloku v 3. nadstropju, v centru Slovenskih Konjic oddamo stanovanje v izmeri 49 m2. Stanovanje obsega hodnik, kuhinjo z dnevno sobo, spalnico, kopalnico in wc. Stanovanje je skoraj v celoti opremljeno. V kletni etaži pripada še kletna shramba. Parkirišče je pred blokom za rampo. Stanovanje je orientirano na jug in je sončno skozi celoten dan. Peš je dosegljiva vsa infrastruktura, dostop do AC – 3 km. Za vodo, elektriko in ogrevanje so individualni števci. Oddamo resnemu najemniku za daljši čas. 041 828 915
Več bolha.com
2 sobe
65.0 m²
59.000 €
24. 05. 17 10:09
Na sončni lokaciji v Slovenskih Konjicah, na Mestnem trgu, v bližini vse pomembne življenjske infrastrukture vam v nakup ponujamo stanovanje neto površine 65m2. V neposredni bližini se nahaja vrtec, trgovina, šola in mestni promet. V oddaljenosti nekaj 100 metrov pa so na voljo velika nakupovalna središča in vse dobrine večjega mesta. Na 65m2 je v stanovanju razporejena kuhinja z jedilnico, predsoba, kopalnica z WC-jem, spalnica in velika dnevna soba. Stanovanju pripada tudi balkon, v izmeri 4m2, na katerega je prehod urejen iz dnevne sobe in je zastekljen. Stanovanje je lepo ohranjeno. Zagotovljenih je tudi več parkirnih mest. Stanovanju pripada tudi klet v izmeri 3, 5m2. Blok v katerem se nahaja stanovanje ima dvigalo. Koriščenje prostega časa vam omogoča neposredna bližina rekreacijskih površin, ki vam ponujajo obilo možnosti za preživljanje aktivnega prostega časa v naravi v bližini stanovanja. V neposredni bližini se nahajajo terme Zreče. Stanovanje ima nizke obratovalne stroške. Pokličite nas za dodatne informacije in brezplačni ogled – 031 722 066 (Tadej), ali nam pišite na ***.
Več bolha.com
1051.0 m²
869.000 €
20. 05. 17 15:33
Prodamo ali oddamo v najem POSLOVNO - PROIZVODNO - SKLADIŠČNI objekt v industrijski coni KONUS, Sl. Konjice, Oddaljenost od avtoceste - priključek Tepanje 4.5km. Objekt sestoji iz ločenega poslovnega dela v 2 nadstropjih, opremljenega in še neuporabljenega, ter proizvodnje hale. Poslovni del, pritličje: -ločen vhod -ločene sanitarije in garderobe za zaposlene v proizvodnji, - kuhinja z jedilnico ( neuporabljena) - shrambeni del - soba za varnost in krmiljenje, server omara - sprejemna pisarna in sejna soba z učilnico- opremljena Nadstropje: -5x ločene na novo opremljene pisarne, z dvojnimi sanitarijami, -ločena direktorjeva pisarna z kopalnico in sanitarijami. KOMPLETNI POSLOVNI DEL JE OPREMLJEN L2013 IN NERABLJEN, VZDRŽEVAN, KLIMATIZIRANO, TLA IZ KLASIČNEGA PARKETA OREH, HRAST, KOMBINACIJA Z KAMNOM, MASIVNA LESENA VRATA OREH HRAST, .. Proizvodnji del sestoji iz 2 ločenih enot ki so lahko povezane, Obdelovalni del (cnc) , proizvodnji (krivljenje, varjenje, rezanje, ..) -kompresorska soba -plinsko centralno daljinsko ogrevanje (kaloriferji) -industrijski tlak 2x sekcijska dvižna vrata 7m širine in 4, 5m višine stranska svetla višina hale 5m + streha, - brez vmesnih stebrov, prečni razpon 13m, + dodatni del 13x5m, ki služi kot lakirna komora ali shranjevalno skladišče, z dvižnimi vrati, - na zunanji strani objekta je regalno skladišče za 500T materiala, po komletni dolžini, Ločen parkirni in osebni prihod, parkirišče za stranke in tovorni dostop, -vhodna drsna vrata in vsa dvižna krmiljenje preko 1 upravljalnika. -kartično/kodno/ prstni odtis dostopanje, video nadzorni sistem + alarmni (centrala) -Priključki za internet/tv/telefon, .. Kompletni objekt je renoviran 2016-2017, novi alsvalti, fasada, oprema, . Možnost prevzema po 1.9.2017 oz po dogovoru, zaradi selitve proizvodnje v drug obrat. 031 713 564 Blaž
Več bolha.com
116.0 m²
380 €
25. 05. 17 18:05
V kraju Tolsti vrh pri Slovenskih Konjicah oddamo popolnoma opremljeno podkleteno stanovanjsko hišo na mirni lokaciji. Hiša stoji na parceli velikosti ca. 400 m2, kar vam poleg parcele, ki jo zaseda hiša in parkirni prostor, omogoča še uporabo zelenjavnega vrta, pokritega prostora z mizo in klopmi. Zunaj je tudi zgrajen kamnit žar ter voda z umivalnikom. Hiša obsega predprostor, dnevni prostor, dve spalnici, shrambo, ločene sanitarije in kopalnico ter kuhinjo z jedilnico. Možnost uporabe podstrešnih prostorov za shranjevanje. Ogrevanje je na trdo gorivo, v stanovanju so priključki elektrike, vode in telefonije (trenutno ni aktiviran). Leta 2010 so bila vgrajena nova PVC okna ter nove elektro in vodovodne inštalacije. V hiši je na novo opremljen WC, kopalnica s tuš kabino. Kuhinja je opremljena z lepo kuhinjo in novim štedilnikom na trdo gorivo. V Dnevnem prostoru je nova kamniska peč ter lep jedilni kot in kavč. Ob podpisu pogodbe plača najemnik najemnino v vrednosti 380, 00 € ter varščino v vrednosti dveh najemnin. Mesečni stroški so v domeni najemnika in so resnično nizki. Možnost vselitve takoj. Hiša se lahko uporablja za bivanje ali kot vikend. Hiša je vpisana v ZK.
Več bolha.com
60.0 m²
300 €
31. 05. 17 13:38
V centru starega mestnega jedra v pritličju objekta oddamo poslovni prostor v velikosti 60 m2. Objekt je bil obnovljen v letu 1995. Talne obloge so v keramiki, prodajni prostor je večinoma v laminatu. Razporeditev prostorov: glavni storitveni prostor z vetrolovo, dva ločena prostora in sanitarije. Na zadnjem delu stavbe je možen vhod s privat parkirišča. Poslovni prostor je namenjen je bil do sedaj namenjen za prodajo, zato je še nekaj dodatne opreme, vendar se lahko prenovi za drug namen. Cena najema: 300, 00 eur na mesec + obratovalni stroški. Ob podpisu pogodbe se plača varščina v znesku 2 najemnin in najemnino za tekoči mesec. Za več informacij in ogled smo dosegljivi na tel. 040 633 278 ali mail ***
Več bolha.com
3 sob
70.3 m²
66.000 €
19. 05. 17 01:02
Več bolha.com
116.0 m²
380 €
8. 05. 17 15:36
V dolini svetega Janeza v kraju Tolsti vrh oddamo popolnoma opremljeno starejšo podkleteno stanovanjsko hišo na mirni lokaciji. Hiša stoji na parceli velikosti ca. 400 m2, kar vam poleg parcele, ki jo zaseda hiša in parkirni prostor, omogoča še uporabo zelenjavnega vrta, pokritega prostora z mizo in klopmi. Zunaj je tudi zgrajen kamnit žar ter voda z umivalnikom. Hiša obsega predprostor, dnevni prostor, dve spalnici, shrambo, ločene sanitarije in kopalnico ter kuhinjo z jedilnico. Možnost uporabe podstrešnih prostorov za shranjevanje. Ogrevanje je na trdo gorivo, v stanovanju so priključki elektrike, vode in telefonije (trenutno ni aktiviran). Leta 2010 so bila vgrajena nova PVC okna ter nove elektro in vodovodne inštalacije. WC je opremljen. V hiši je na novo opremljena kopalnica s tuš kabino. Kuhinja je opremljena z lepo kuhinjo in novim štedilnikom na trdo gorivo. Ob podpisu pogodbe plača najemnik najemnino v vrednosti 380, 00 € ter varščino v vrednosti dveh najemnin. Mesečni stroški so v domeni najemnika. Možnost vselitve čez ca. 1 mesec. Hiša se lahko uporablja za bivanje ali kot vikend. Hiša je vpisana v ZK.
Več bolha.com
800.0 m²
78.000 €
4. 05. 17 23:51
PARCELA LEŽI V POPOLI RAVNINI. JE ENA REDKIH ZAZIDLJIVIH PARCEL, KI JE V CENTRU MESTA IN KLJUB TEMU V MIRNEM OKOLJU OBDANA Z ZELENJEM.DOSTOP DO PARCELE PO ASFALTIRANI CESTI. INFORMACIJE V POPOLDANSKEM ČASU PO 15 URI.
Več bolha.com
26.0 m²
170 €
15. 05. 17 20:21
Za dlje časa oddam garsonjero velikosti 26m2 na Liptovski ulici 20 v Slovenskih Konjicah (center). Garsonjera je delno opremljena. Oprema obsega kuhinjo s štedilnikom in pečico ter regal v dnevni sobi. Okna so PVC, v sodi je položen laminat. Stroški obratovanja so nizki in obsegajo cca. 70 EUR čez vse leto za eno osebo.
Več bolha.com
900.0 m²
150.000 €
13. 05. 17 11:39
elitna lokacija, tik ob GOLF IGRIŠČU, zelo lepa, urejena, idilična, sočna parcela, 37x24 m, vsi priključki urejeni že na ali tik ob parceli, 5 minut hoda do centra v račun vzamem urejeno stanovanje v Konjicah, Celju ali Ljubljani
Več bolha.com
100.0 m²
300 €
12. 05. 17 20:00
V prvem nadstropju oddamo prostore za pisarne ali 3 sobno stanovanje s kuhinjo, jedilnico in kopalnico ter balkonom. V ceno je vključen najem celotnega prvega nadstropja. Ceni je potreno prišteti še stroške elektrike, kurjave, komunale, telefona. Možnost deljenja stroškov s pritličjem, kjer je poslovni prostor manjšega podjetja. Odlična lokacija in pogoji za pisarne ali stanovanje.
Več bolha.com
3 sob
63.5 m²
390 €
5. 05. 17 18:08
Oddam novo neopremljeno trisobno stanovanje v objektu s tremi stanovanji. Stanovanje zajema, predprostor, kuhinjo z jedilnico in dnevno sobo, kopalnico z wc, spalnico, otroško sobo, balkon in shrambo v pritličju. Objekt v katerem je stanovanje, stoji ob cesti iz Slovenskih Konjic proti Bezini, cca 1000m iz centra in bo vseljivo konec maja. V najemnino je všteto ogrevanje, upravljanje, tv in internet.
Več bolha.com
205.0 m²
105.000 €
8. 05. 17 19:15
Prodaja se enostanovanjska medetažna hiša, z možnostjo preureditve v dvostanovanjsko, z velikim ekološkim vrtom, sadnim drevjem in zelenjem; v neposredni bližini vseh trgovin, šol, vrtcev, zdravstvenega doma, avtobusne postaje, pošte, bank, približno 1 km ter 4 km do avtoceste. Priključki na električno, plinsko, optično omrežje-hiter internet, vodovod, javno kanalizacijo, kabelsko TV. Klet zajema kurilnico, drvarnico s cisterno za olje, garažo in dolg hodnik. Prtličje obsega hodnik z novimi ploščicami, WC, dnevno sobo z novim laminatom in vrati, kuhinjo in shrambo. Prva etaža z notranjim hodnikom vodi v spalnico, kopalnico in otroško sobo. Stopnišče vodi v zgornjo etažo, ki je nedokončana, z možnostjo ureditve ločenega polmansardnega stanovanja cca. 60 m2. Prostori so veliki in svetli, sveže prepleskani, izolirani s tervolom in knaufom. Nova PVC okna z dvoslojnim (24mm) steklom v spalnici, sobi, kuhinji, kopalnici in kleti. Talna obloga v vseh sobah in zgornjem hodniku je nov laminat. Ogrevanje: centralna kurjava s kotlom na kurilno olje - Ferroli, letnik 2003 in v kuhinji zidan štedilnik na drva s pečico. Topla sanitarna voda se pripravlja preko kotla na kurilno olje in električnega grelnika vode. Senčna lega za parkirne prostore pred hišo(5). Nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo in prosta bremen, vseljiva po plačilu kupnine, po dogovoru (v najkrajšem možnem času. Kupoprodajno pogodbo in prenos lastništva izdelamo oz. izvedemo s pomočjo agencije.
Več bolha.com
1 2 3