116 m²
380 €
13. 08. 17
V kraju Tolsti vrh pri Slovenskih Konjicah oddamo popolnoma opremljeno podkleteno stanovanjsko hišo na mirni lokaciji. Hiša stoji na parceli velikosti ca. 400 m2, kar vam poleg parcele, ki jo zaseda hiša in parkirni prostor, omogoča še uporabo zelenjavnega vrta, pokritega prostora z mizo in klopmi. Zunaj je tudi zgrajen kamnit žar ter voda z umivalnikom. Hiša obsega predprostor, dnevni prostor, dve spalnici, shrambo, ločene sanitarije in kopalnico ter kuhinjo z jedilnico. Možnost uporabe podstrešnih prostorov za shranjevanje. Ogrevanje je na trdo gorivo, v stanovanju so priključki elektrike, vode in telefonije (trenutno ni aktiviran). Leta 2010 so bila vgrajena nova PVC okna ter nove elektro in vodovodne inštalacije. V hiši je na novo opremljen WC, kopalnica s tuš kabino. Kuhinja je opremljena z lepo kuhinjo in novim štedilnikom na trdo gorivo. V Dnevnem prostoru je nova kamniska peč ter lep jedilni kot in kavč. Ob podpisu pogodbe plača najemnik najemnino v vrednosti 380, 00 € ter varščino v vrednosti dveh najemnin. Mesečni stroški so v domeni najemnika in so resnično nizki. Možnost vselitve takoj. Hiša se lahko uporablja za bivanje ali kot vikend. Hiša je vpisana v ZK.
Več bolha.com
2 sobe
63 m²
390 €
21. 08. 17
Zaposlenemu paru oddam dvosobno opremljeno stanovanje v mansardi stanovanjske hiše. Stanovanje ima svoj vhod, zajema pa: kuhinjo, jedilnico, spalnico, dnevno sobo in kopalnico z wc. Oddaljeno 3 km od izvoza iz avtoceste, Slovenske Konjice oddaljene 5 km, Oplotnica pa 3km. Cena 390 eur in vključuje vse stroške.
Več bolha.com
27.662 m²
106.000 €
28. 07. 17
V Občini Slovenske Konjice, katastrska občina Spodnjem Grušovju so naprodaj kmetijska zemljišča v izmeri 27.662 m2. Zemljišča se trenutno uporabljajo kot njiva in so opredeljena kot najboljše kmetijsko zemljišče. Se v celoti ravna in sončna. Tri zemljišča pravokotne oblike so združena in merijo 19.228 m2. Zemljišče, ki meri 8.434 m2 leži na nasprotni strani ceste, ter je trikotne oblike. Celotna zemljišča ležijo ob asfaltirani cesti. Dostop je urejen. Za več informacij smo na voljo na tel. 031 554 337 Petra, mail: *** Pestro ponudbo si poglejte na naši spletni strani:
Več bolha.com
15,65 m²
6.500 €
28. 07. 17
Več bolha.com
90,83 m²
36.000 €
28. 07. 17
Prodam njivo v izmeri 90, 83m2 Vse informacije na telefon 040 725 758
Več bolha.com
90 m²
65.000 €
24. 07. 17
Zidan bivalni vikend 8x7m na skoraj ravni parceli, urejena vsa dokumentacija, vikend je bremen prost.Dostop po občinski cesti, le zadnjih 500m je makedam.Lepa sončna zelena lega, v bližini sta sicer še 2 vikenda, ki pa nikakor nista moteča in je mir zagotovljen.Na parceli je vrt, nasad sliv za žganjekuho in njiva.
Več bolha.com
200 m²
83.000 €
25. 07. 17
opis Slovenske Konjice (naselje Mlače) prodamo stanovanjsko hišo etažnosti P+M. Hiša v pritličju obsega: predsobo, kuhinjo z jedilnico, večjo dnevno sobo z izhodom na teraso, 2 spalnici, ločen wc in kopalnico. V mansardnem delu je izdelano 3- sobno stanovanje, ki ima ločen vhod. Hiša se nahaja na sončni, mirni in zasebni lokaciji, saj parcela obsega 1845 m2. Na parceli se nahaja tudi gospodarsko poslopje. Ne zamudite edinstvene priložnosti za Vaš novi dom v zelenem in mirnem okolju, s hitrim dostopom do avtoceste. Brez provizije za kupce! Svetujemo vam pri ureditvi financiranja in prodaji vaše nepremičnine. Za več informacij in ogled pokličite na GSM: 051/358-077.
Več nepremicnine.si21.com
15 m²
8.500 €
2. 07. 17
Več bolha.com
15 m²
7.500 €
3. 07. 17
Več bolha.com
3 sob
69 m²
75.000 €
3. 07. 17
Prodam opremljeno 3 sobno stanovanje z balkonom v samem centru Sl. Konjic, urejenim parkiriščem. OPIS : Stanovanje se nahaja v samem centru mesta, mirna in zelena lokacija. Stanovanje je primerno za vse generacije (družine z otroci, starejši...). V neposredni bližini je otroško igrišče (50m), šola (300m), avtobusna postaja (150m) , zdravstveni dom (200m), lekarna , trgovine, sprehajalne poti, park, ... vse par minut oddaljenosti. Stanovanje se nahaja v prvem nadstropju večstanovanjske stavbe. Sončna lega (J-V). Velikost je 69m2 z balkonom velikosti 4m2, kletjo velikosti cca. 4m2. Leta 2008 so bila zamenjana vsa okna, radiatorji ter položen parket v vse sobe in obnovljena kopalnica ter wc (ločena). Ogrevanje je na centralno kurjavo. Obračun je po kalorimetrih. Voda in elektrika se odčitavata po dejanski mesečni porabi. Parkirišče je urejeno pred blokom. POSEBNOSTI : nahaja se na izvrstni lokaciji kajti do avtoceste je cca. 5 minut, v bližini so Terme Zreče (cca. 10 minut), Rogla (cca. 20min), UGODNOST : možnost nakupa garaže ali dve z doplačilom. Vse vseljivo TAKOJ.
Več bolha.com
3 sob
65 m²
390 €
5. 07. 17
Oddam novo trisobno stanovanje v izmeri 65 m2. Stanovanje zajema: Hodnik, kuhinjo z jedilnico in dnevno sobo, kopalnico z wc, spalnico, otroško sobo in shrambo. Stavba v kateri je stanovanje so tri stanovanja, stoji ob cesti, Slov. Konjice Bezina, caa 500 m iz mesta. V ceno je všteto ogrevanje, internet, televizija in upravljanje. Stanovanje ni oprenljeno razen kopalnice.
Več bolha.com
190 m²
85.000 €
20. 06. 17
samostojna hiša, zasnovana v treh etažah (klet, pritličje in mansarda), fasada Demit debeline 5 cm, lesena okna, sončna lega, zemljišče je pod rahlim naklonom, hiša je primerna za večjo družino ali dve družini, možnost zamenjave z doplačilom kupca za manjšo garsonjero v Slovenskih Konjicah in okolici, ob hiši se nahajajo vrtna uta, zunanji kamin in vrt Slovenske Konjice, okolica, cca 1, 5 km iz Slovenskih Konjic, naselje stanovanjskih hiš vsi KLET: dve garaži, kurilnica s tušem, klet in večnamenski prostor; PRITLIČJE: predprostor, hodnik, kuhinja z jedilnico in izhodom na teraso, dve sobi, dnevna soba in kopalnica z wc-jem; MANSARDA: kuhinja, kopalnica z wc-jem in dve sobi centralna kurjava s pečjo na trdo gorivo in kurilno olje leta 2010 je bila zamenjana strešna kritina po dogovoru zelene površine, možnosti za sprehode in rekreacijo, v Slovenskih Konjicah se nahaja vsa potrebna infrastruktura (avtobusna postaja, trgovine, pošta, osnovna šola, vrtec, lekarna, …) nepremičnina je vpisana v Zemljiško knjigo Brez posredniške provizije za kupca! Nudimo: urejanje financiranja in pomoč pri prodaji vaše nepremičnine Ne odlašajte in nas čim prej pokličite za brezplačen ogled.
Več bolha.com
205 m²
98.000 €
17. 06. 17
Enostanovanjska medetažna hiša z velikim ekološkim vrtom, sadnim drevjem in zelenjem; v neposredni bližini vseh trgovin, šol, vrtcev, zdravstvenega doma, avtobusne postaje, pošte, bank, približno 1 km ter 4 km do avtoceste. Možnost preureditve v dvostanovanjsko. DODATNO ZNIŽANA CENA! Priključki na električno, plinsko, optično omrežje-hiter internet, vodovod, javno kanalizacijo, kabelsko TV. Klet zajema kurilnico, drvarnico s cisterno za olje, garažo in dolg hodnik. Prtličje obsega WC, hodnik z novimi ploščicami, dnevno sobo z novim laminatom in novimi vrati, kuhinjo in shrambo. Prva etaža z notranjim hodnikom vodi v spalnico, kopalnico in otroško sobo. Stopnišče vodi v zgornjo etažo, ki je nedokončana, z možnostjo ureditve ločenega polmansardnega stanovanja cca. 60 m2. Hiša je obnovljena in redno vzdrževana. Prostori so veliki in svetli, sveže prepleskani, dobro izolirani, s tervolom in knaufom. Nova PVC okna z dvoslojnim steklom v spalnici, sobi, kuhinji, kopalnici in kleti. Talna obloga v vseh sobah in zgornjem hodniku je nov laminat. Ogrevanje: centralna kurjava s kotlom na kurilno olje - Ferroli, l. 2003(zelo dobro ohranjen) in v kuhinji zidan štedilnik na drva s pečico-stroškovno varčno. Topla sanitarna voda se pripravlja preko kotla na kurilno olje in električnega grelnika vode. Več parkirnih prostorov pred hišo. Senčna lega. Nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo in prosta bremen, vseljiva po plačilu kupnine, po dogovoru (v najkrajšem možnem času). Kupoprodajno pogodbo in prenos lastništva izdelamo oz. izvedemo s pomočjo agencije. Končna cena je stvar dogovora.
Več bolha.com
180 m²
128.900 €
11. 06. 17
Prodam dvoetažno hišo površine 9x10 m na mirni lokaciji v Žičah s sončno lego, 2 km oddaljeno od vstopa na avtocesto. V bližini ni industrijskih obratov, hiša je obkrožena z zelenimi površinami. Dokončana je bila leta 1992, v celoti adaptirana 2006 (nova fasada demit, streha Bramac, okna in vrata Mik s komarniki, strešna okna Velux, leta 2016 dodan nov nadstrešek za avto). Hiša ima pripadajoč vrt v velikosti 60 kvadratnih metrov, za hišo je vrtna uta. Primerna je tudi za večgeneracijsko družino ali družino z več otroki, saj ima dva ločena vhoda, tri kopalnice, obe etaži sta urejeni kot samostojni stanovanjski prostor, lahko pa se uporabita skupaj kot celota. Garažna vrata so daljinsko vodena, pred hišo so štirje parkirni prostori, od tega eden pod nadstreškom. Hiša je tudi podkletena, v kletni etaži so še garaža, kurilnica s toplotno črpalko za vodo, nova peč na olje in ogromna soba za goste, v srednji in zgornji etaži sta še kamina. Hiša je odlično ohranjena in vseljiva takoj.
Več bolha.com
200 m²
345.000 €
10. 06. 17
Nova hiša na odlični lokaciji, narejena iz zelo kvalitetnih materialov. Hiša stoji na sončni parceli v velikosti 741 m2. Leto izgradnje hiše je 2009, njena neto površina je 200 m2 in obsega v pritličju veliko kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo s kaminom v enem (pohištvo je masivno, narejeno po meri in ostane), pisarno, garderobo in WC. Iz dnevnega prostora je izhod na veliko, atrijsko teraso. V kletnem delu je kurilnica s pralnico in v zgornjem nadstropju sta 2 otroški sobi, kopalnica s tušem in WC-jem, spalnica (vgradne omare narejene po meri in ostanejo, vodna postelja) s kopalnico (s tušem in kadjo ter dvema umivalnikoma) ter galerijo (notranji balkon). Talne obloge so kamen (iz kamna je tudi kuhinjski pult), keramika in v spalnih prostorih parket. Prednosti, ki jih hiša nudi so: talno gretje, alu rolete na električni pomik, klima v vseh prostorih (split sistem), ogrevanje s toplotno črpalko zrak-zrak (tudi predpriprava za plin), masivno po meri narejeno pohištvo, hlajena vinska stena, alarm, optični kabel v ulici, tlakovan nadstrešek za dva avta, uta 20m2, atrijska delno pokrita terasa z letno kuhinjo in kaminom, velikim jacuzzijem (za 5 oseb) in savno s tušem na vrtu, zajetje vode s strehe in podtalnice za zalivanje vrta in izpiranje za WC, pločevinasta streha, elektrika v žlebovih za tajanje ledu ali snega ter filter za pitno vodo. Pred kratkim je bil opravljen tudi priklop na javno kanalizacijo. Hiša vseljiva takoj. Naselje je novo - ulica v kateri se nahaja je slepa, neprometna ulica. Dobra lokacija: bližina avtoceste smer Tepanje, oddaljenost 15 min peš od centra mesta, oddaljenost 5 min peš do šole in športne dvorane po stranski cesti, oddaljenost trgovskega centra 200 m, oddaljenost od kopališča in stadiona 300 m. V bližini so Terme Zreče in Rogla.
Več bolha.com
410 m²
88.500 €
13. 06. 17
V bližini Slovenskih Konjic, v naselju Draža vas, ugodno prodam stanovanjsko hišo V tretji podaljšani gradbeni fazi. Zgrajena je bila 2008, kvadratura stanovanjskih površin je 410 m2, nahaja se na parceli velikosti 1242 m2. Okna in vrata so PVC. Stanovanjsko hišo je možno preurediti v dvostanovanjsko ali večstanovanjsko hišo. Več informacij dobite na tel. 041 348 766
Več bolha.com
205 m²
105.000 €
3. 06. 17
Enostanovanjska medetažna hiša, z velikim ekološkim vrtom, sadnim drevjem in zelenjem; v neposredni bližini vseh trgovin, šol, vrtcev, zdravstvenega doma, avtobusne postaje, pošte, bank, približno 1 km ter 4 km do avtoceste. Možnost preureditve v dvostanovanjsko. Priključki na električno, plinsko, optično omrežje-hiter internet, vodovod, javno kanalizacijo, kabelsko TV. Klet zajema kurilnico, drvarnico s cisterno za olje, garažo in dolg hodnik. Prtličje obsega WC, hodnik z novimi ploščicami, dnevno sobo z novim laminatom in novimi vrati, kuhinjo in shrambo. Prva etaža z notranjim hodnikom vodi v spalnico, kopalnico in otroško sobo. Stopnišče vodi v zgornjo etažo, ki je nedokončana, z možnostjo ureditve ločenega polmansardnega stanovanja cca. 60 m2. Prostori so veliki in svetli, sveže prepleskani, izolirani s tervolom in knaufom. Nova PVC okna z dvoslojnim steklom v spalnici, sobi, kuhinji, kopalnici in kleti. Talna obloga v vseh sobah in zgornjem hodniku je nov laminat. Ogrevanje: centralna kurjava s kotlom na kurilno olje - Ferroli in v kuhinji zidan štedilnik na drva s pečico. Topla sanitarna voda se pripravlja preko kotla na kurilno olje in električnega grelnika vode. Več parkirnih prostorov pred hišo, senčna lega. Nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo in prosta bremen, vseljiva po plačilu kupnine, po dogovoru (v najkrajšem možnem času). Kupoprodajno pogodbo in prenos lastništva izdelamo oz. izvedemo s pomočjo agencije.
Več bolha.com
180 m²
95.000 €
3. 06. 17
Več bolha.com
60 m²
300 €
11. 06. 17
V centru starega mestnega jedra v pritličju objekta oddamo poslovni prostor v velikosti 60 m2. Objekt je bil obnovljen v letu 1995. Talne obloge so v keramiki, prodajni prostor je večinoma v laminatu. Razporeditev prostorov: glavni storitveni prostor z vetrolovo, dva ločena prostora in sanitarije. Na zadnjem delu stavbe je možen vhod s privat parkirišča. Poslovni prostor je namenjen je bil do sedaj namenjen za prodajo, zato je še nekaj dodatne opreme, vendar se lahko prenovi za drug namen. Cena najema: 300, 00 eur na mesec + obratovalni stroški. Ob podpisu pogodbe se plača varščina v znesku 2 najemnin in najemnino za tekoči mesec. Za več informacij in ogled smo dosegljivi na tel. 040 633 278 ali mail ***
Več bolha.com

Hiša, Slovenske Konjice, na vaši parceli, atrijska, 64,61 m2,

Savinjska Slovenske Konjice na vaši parceli
64,61 m²
45.873 €
8. 06. 17
Obiščite naša gradbišča in prepričajte se sami. DOBRO JE VEDETI, GRADIMO PO NAROČILU ZA VAS NA VAŠI PARCELI EKOLOŠKE NIZKO ENERGETSKE OBJEKTE PO CELOTNI SLOVENIJI Z EKOLOŠKIM TERMO IZOLACIJSKIM ZIDAKOM Z LESENIM PLAŠČEM KI AKUMULIRA TOPLOTO IN JE ODPOREN PROTI VLAGI IN OGNJU Z 17cm VGRAJENO IZOLACIJO. IZVEDBA GRADNJE III. PODALJŠANA GRADBENA FAZA Z TALNO PLOŠČO. PRIEME: hiša butto 64, 61m2, 64, 61m2 bivalne površine, cena 45873€. NADALNA GRADNJA HIŠA KLJUČ V ROKE CENA PO DOGOVORU. DDV NI ZAJET V CENI. PLAČILO GRADNJE PO SITUACIJAH BREZ AVASA. Telefon;070299435 email:*** *** ***
Več bolha.com
3 sob
80 m²
89.900 €
30. 05. 17
Prodamo novejše in odlično ohranjeno stanovanje v okolici Sl. Konjic, cca. 500 m oddaljeno od trgovskega centra. Stanovanje je na lepi in mirni lokaciji s pogledom na Konjiško goro. Do šole vodi urejena šolska pot. Stanovanju pripada klet, en lastniški parking in prostor v kolesarnici. Stanovanje je prostorsko zanimivo, kvaliteto bivanja daje tudi ogromna terasa ter možnost dostopa v stanovanje z obeh strani.
Več bolha.com

Hiša, Samostojna

Savinjska, Slovenske Konjice Slovenske Konjice, bližina centra
510 €
18. 05. 17
Prodaja se enostanovanjska medetažna hiša, z možnostjo preureditve v dvostanovanjsko, z velikim ekološkim vrtom, sadnim drevjem in zelenjem; v neposredni bližini vseh trgovin, šol, vrtcev, zdravstvenega doma, avtobusne postaje, pošte, bank, približno 1 km ter 4 km do avtoceste. Priključki na električno, plinsko, optično omrežje-hiter internet, vodovod, javno kanalizacijo, kabelsko TV. Klet zajema kurilnico, drvarnico s cisterno za olje, garažo in dolg hodnik. Prtličje obsega hodnik z novimi ploščicami, WC, dnevno sobo z novim laminatom in vrati, kuhinjo in shrambo. Prva etaža z notranjim hodnikom vodi v spalnico, kopalnico in otroško sobo. Stopnišče vodi v zgornjo etažo, ki je nedokončana, z možnostjo ureditve ločenega polmansardnega stanovanja cca. 60 m2. Prostori so veliki in svetli, sveže prepleskani, izolirani s tervolom in knaufom. Nova PVC okna z dvoslojnim steklom v spalnici, sobi, kuhinji, kopalnici in kleti. Talna obloga v vseh sobah in zgornjem hodniku je nov laminat. Ogrevanje: centralna kurjava s kotlom na kurilno olje - Ferroli, letnik 2003 in v kuhinji zidan štedilnik na drva s pečico. Topla sanitarna voda se pripravlja preko kotla na kurilno olje in električnega grelnika vode. Senčna lega za parkirne prostore pred hišo(5). Nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo in prosta bremen, vseljiva po plačilu kupnine, po dogovoru (v najkrajšem možnem času. Kupoprodajno pogodbo in prenos lastništva izdelamo oz. izvedemo s pomočjo agencije. hiša je vzdrževana, delno obnovljena l. 2016. blizu centra, pribl. 1km, 4 km do avtoceste.
Več nepremicninskioglasnik.com
1 sobi
49 m²
330 €
25. 05. 17
V novejšem stanovanjskem bloku v 3. nadstropju, v centru Slovenskih Konjic oddamo stanovanje v izmeri 49 m2. Stanovanje obsega hodnik, kuhinjo z dnevno sobo, spalnico, kopalnico in wc. Stanovanje je skoraj v celoti opremljeno. V kletni etaži pripada še kletna shramba. Parkirišče je pred blokom za rampo. Stanovanje je orientirano na jug in je sončno skozi celoten dan. Peš je dosegljiva vsa infrastruktura, dostop do AC – 3 km. Za vodo, elektriko in ogrevanje so individualni števci. Oddamo resnemu najemniku za daljši čas. 041 828 915
Več bolha.com
1 2 3 4