BUKOVLJE PRI STRANICAH , 250 m2, samostojna, zgrajena l. 1973, adaptirana l. 2008, 3.751 m2 zemljišča, P+1+M, Ob adaptaciji nova streha, okna, fasada, parketi, keramika, kuhinja, WC, kopalnica, štoki, vrata, savna. Mirna lega, narava, prijetna poletna klima, prodamo. Cena: 170.000,00 EUR
Savinjska Slovenske Konjice Bukovlje pri Stranicah
250 m²
170,000
Včeraj ob 12:04
Večnepremicnine.net
Prodamo simpatičen, okusno opremljen gostinski lokal, velikosti 105 m2, v dobro obiskanem centru Slovenskih Konjic. Kavarna je postavljena v pritličje čudovite trške hiše z visokimi stropi iz 19. stoletja v starem konjiškem trgu. Ima ločen intimni prostor za zaključene družbe. Velika terasa s površino 40 m2 se spoji s fontano v idiličnem starem mestnem jedru. Obnovili smo jo leta 2012 in je bila ponovno osvežena v letu 2017. Oprema je popolnoma ohranjena. Kavarno imajo radi tudi kadilci, saj je v njej urejena kadilnica. V šank je vgrajena tudi hladilna vitrina za slaščice. Lahko dostopna je tudi invalidom. Kupcu sta na voljo tudi estetska, poznana blagovna znamka ter urejena celostna grafična podoba Kavarne Gospodična, poimenovane po potočku, ki teče po sredi obnovljenega konjiškega trga. Urejeni so kabelska televizija, telefon in internet. Lokal je vpisan v ZK in brez bremen. Preverite še Facebook stran: Kavarna Gospodična.
Slovenske Konjice Stari trg,Savinjska
105 m²
150,000
2018-4-19
Večbolha.com
31 m2, prostor za storitve, zgrajen l. 2009, 177 m2 zemljišča, pritličje, center, pripada večje zemljišče pred objektom, novejša gradnja, prodamo. Cena: 35.000,00 EUR Opis: nedokončan poslovni prostor, nahaja se v pritličju objekta, primeren za opravljanje storitvenih dejavnosti (pisarna, razstavni prostor, trgovina, salon, …),, fasada izvedbe Demit debeline 5 cm, PVC stavbno pohištvo, poslovnemu prostoru pripada 177 m2 veliko zemljišče, ki je delno afvaltirano pred objektom Lokacija: Slovenske Konjice, center, na zelo frekventni lokaciji, bližina trgovskih centrov, banke, ... Priključki: priključka za vodo in elektriko, objekt je priključen na javno kanalizacijo Razporeditev: razprostira se v enem samem prostoru Parkiranje: lastna parkirna mesta na pripadajočem zemljišču velikosti 177 m2 zemljišča, ki je delno asfaltirano PREDNOSTI: lokacija, večje lastniško parkirišče, možnost dokončanja po lastnih željah Brez posredniške provizije za kupca! Nudimo: urejanje financiranja in pomoč pri prodaji vaše nepremičnine. Ne odlašajte in nas čim prej pokličite za brezplačen ogled. Našo celotno ponudbo nepremičnin si lahko ogledate na www.zoro.si
Savinjska,Slovenske Konjice
35,000
Včeraj ob 11:44
Večzoro.si
Dodaten opis: enostanovanjska hiša v centru mesta, odmaknjena od glavnih prometnih komunikacij, v bližini šole, vrtca, zdravstvenga doma, avtobusne postaje, pošte, bank in 5 km od avtoceste. Hiša je enodružinska, v celoti podkletena, z visokim pritličjem in nadstropjem. Kletna etaža zajema garažo, kurilnico, shrambo, klet in pralnico cca 48 m2. V pritličju je dnevna soba, kuhinja, hodnik s predsobo in WC cca 48 m2. V nadstropju je spalnica, dve sobi, obnovljena kopalnica in sušilnica cca 48 m2. Etaže povezuje hodnik cca 6 m2. Hiša je takoj vseljiva, priključena na vso komunalno infrastrukturo: elektrika, vodovod, kanalizacija, zemeljski plin, optično omrežje T2 in kabelska TV. Ogrevanje objekta je centralno, kot energent pa se uporablja kurilno olje – možna predelava na zemeljski plin. Topla sanitarna voda se lahko pripravlja preko kotla za centralno ogrevanje ali električnega grelnika vode.
Slovenske Konjice Slovenske Konjice - center,Savinjska
150 m²
110,000
2018-4-9
Večbolha.com
Na mirni in sončni lokaciji prodamo vikend s prelepim razgledom, kateremu pripada 693 m2 zazidljivega zemljišča. Vikend je lesen in je od mesta Slovenskih Konjic oddaljen cca 2 km. Odličnost lokacije omogoča bližina mesta Slovenske Konjice, ki vam ponuja vso potrebno infrastrukturo (šola, vrtec, zdravstveni dom, trgovina, lekarna, banka, pošta, ….). Vikend je bil zgrajen leta 1982. Sestoji iz dveh etaž na skupno 30, 7 m2 površine. Vikend ima hišno številko. Priključen je na električno in vodovodno omrežje in ima lastno greznico. Ogrevanje je urejeno na peči na trdo gorivo. Zraven vikenda je še manjša uta za shranjevanje orodja. Po dogovoru se lahko dokupi še zazidljiva parcela v velikosti 706 m2 za skupno 55.000€.
Slovenske Konjice Vešenik,Savinjska
693 m²
36,000
2018-4-4
Večbolha.com
Prodamo popolnoma prenovljeno stanovanje v stari meščanski hiši, v centru Slovenskih Konjic. Stanovanje je delno opremljeno, z odlično razporeditvijo prostorov in vseljivo takoj. Obsega po meri izrisano kuhinjo z aparati višjega cenovnega razreda (ostanejo v stanovanju), dnevno sobo in jedilnico (v enem prostoru), kjer je jedilna miza in stoli iz pravega govejega usnja ter lestencem, omarico za televizijo, sedežno (ravno tako iz pravega govejega usnja) ter omaro za kozarce, krožnike ali najljubše pijače. Pogled z balkona je na Škalce in pričakala vas bosta mizica in 2 stola za tople spomladanske in poletne večere. V kopalnici so omarice in vse instalacije. Spalnica in otroška soba sta neopremljeni oziroma vsebujeta še 2 starejši omari in vzmetnico. Po celotnem stanovanju je talno gretje. Stanovanju pripada še klet, ki obsega 2 manjša prostora, eden je namenjen za pralnico in drugi kot shrambo za stvari. Ta del ni ogrevan. V celotni hiši je 6 stanovanjskih enot in vsako ima svoje lastne števce. Pred hišo je zelenica, ki je nam služila tudi kot prostor za piknike. Seveda le-ti ne bi bili to, kar so, brez odličnih sosedov. Za samo hišo so še lastniški parkirni prostori, k stanovanju pripadata 2. Stanovanje je bilo prebeljeno. Več informacij: Viljem Pavlovič Kontaktna telefonska številka: 070 715 299
Slovenske Konjice,Savinjska
3 sob
86 m²
88,000
2018-4-3
Večbolha.com
Zaposlenemu in skrbnemu paru oddam novejše opremljeno dvosobno stanovanje v izmeri 60, 23 m2. Stanovanje zajema: Hodnik, kuhinjo z jedilnico in dnevno sobo, spalnico, kopalnico z WC, velik balkon in shramba. Ogrevanje je na plin. Stavba v kateri se nahaja stanovanje je od centra mesta oddaljena 1000m, od trgovin špar, lidl, eurospin, pa 500m. Najemnina znaša 330 eur plus stroški. Varščina tri najemnine, vseljivo takoj.
Slovenske Konjice,Savinjska
2 sobe
60.23 m²
330
2018-3-31
Večbolha.com
V naselju Pristava na severnem pobočju Konjiške gore prodamo (vzdolžne oblike, orientirano SZ – JV) v velikosti s za izgradnjo . Predvideni večstanovanjski objekti so zadnji v liniji pozidave ob že obstoječih stanovanjskih pozidavah na severovzhodni in severni strani, medtem ko se južno in vzhodno nahajajo zelene površine - območje Konjiške gore, ki se ohranjajo. - (Kletna etaža je namenjena parkiranju in shrambam, delno je vkopana. Nadzemni del objekta ima previs v nadstropju, pod previsom so predvidena dodatna parkirna mesta in vhodi oz. dovozi v objekt), - 12 na objekt- 13 v garaži na objekt ter dodatno 10 zunanjih parkirnih mest na objekt, - 492, 08 m2 na objekt oz. 1.476, 24 m2 za 3 objekte, - 1.811, 54 m2 na objekt oz. 5.434, 62 m2 za 3 objekte, - : 22, 7 m x 21, 6 m- 19, 4 m x 16, 1 m V sklopu občinskega podrobnega prostorskega načrta za predmetno območje je poleg omenjene gradnje že izvedena izgradnja večnamenskega športnega igrišča dimenzij 33 m x 16 m, predvidena pa je še rekonstrukcija obstoječe lokalne ceste – Cesta pod Goro, z umestitvijo hodnika za pešce in vsa komunalna in prometna ureditev območja.Oglaševana cena ne zajema pripadajoči davek.
Slovenske Konjice Slovenske Konjice,Savinjska
3965 m²
530,000
2018-4-4
Večbolha.com
POPOLNOMA ADAPTIRANO STANOVANJE V mirnem predelu Slovenskih Konjic, je naprodaj 1 sobno stanovanje skupne neto površine 34, 4 m2 v drugem nadstropju urejenega bloka, zgrajenega 1984 leta, Do stanovanja dostopate po širokem in zelo svetlem notranjem stopnišču. Razporeditev stanovanja –predprostor, kopalnica in WC-jem in tuš kabino, večji osredni prostor ter ločena kuhinja. Lega - vzhodna stran. K stanovanju pripadata tudi kletna shramba v izmeri 1, 90 m2. Ogrevanje je urejeno daljinsko s centralno kurjavo – nameščeni merilniki porabe toplote. Stanovanje je bilo v letošnjem letu v kompletu adaptirano in sicer: kopalnica z vsemi odtočnimi cevmi, keramika, sanitarna oprema, bojler, radiator, vse talne obloke (predprostor, keramika, osrednji prostor laminat višjega cenovnega razreda), okna, vrata, radiatorji, elektrika, vodovod, vse stenske površine, … V ceno je všteta opremljena kuhinja in kopalnica s sanitarno opremo. Stavba je dobila novo strešno kritina leta 2004, ima široko notranje stopnišče z okni poštne nabiralnike ter domofone. Pred blokom je asfaltirano parkirišče za več avtomobilov. Vpisano v ZK, brez bremen. Za nemoteno življenje imate v neposredni bližini vse javne ustanove: občina, vrtec, šola, trgovina, zdravstveni dom, banka, lekarna, pošta, trgovina…..ste dostopni v nekaj minutah. Če se odločate za nakup manjšega stanovanja in je vaš pogoj, da se nepremičnina nahaja v mirnem predelu naselja z nizkimi stroški, verjamem, da ste v zgornjem opisu našli več kot dovolj razlogov za takojšen ogled. Za ogled in več informacij pokličite na 031 554 337 ali pošljite povpraševanje na mail: ***
Slovenske Konjice,Savinjska
1 sobi
34.4 m²
50,000
2018-3-31
Večbolha.com
V okolici Slovenjskih Konjic, Žiče, prodam tri zazidljivih parcele v velikostih 707, 710 in 716 m2. Vse parcele so v mirnem okolju naselja in idealno ravne. Zagotovljen dostop iz ceste, elektrika, voda in kanalizacija v neposredni bližini oziroma že na parceli. Cena na kvadratni meter je 50 €.
Slovenske Konjice,Savinjska
716 m²
50
2018-4-17
Večbolha.com
POPOLNOMA ADAPTIRANO STANOVANJE V mirnem predelu Slovenskih Konjic, je naprodaj 1 sobno stanovanje skupne neto površine 34,4 m2 v drugem nadstropju urejenega bloka, zgrajenega 1984 leta, Do stanovanja dostopate po širokem in zelo svetlem notranjem stopnišču. Razporeditev stanovanja –predprostor, kopalnica in WC-jem in tuš kabino, večji osredni prostor ter ločena kuhinja. Lega - vzhodna stran. K stanovanju pripadata tudi kletna shramba v izmeri 1,90 m2. Ogrevanje je urejeno daljinsko s centralno kurjavo – nameščeni merilniki porabe toplote. Stanovanje je bilo v letošnjem letu v kompletu adaptirano in sicer: kopalnica z vsemi odtočnimi cevmi, keramika, sanitarna oprema, bojler, radiator, vse talne obloke (predprostor, keramika, osrednji prostor laminat višjega cenovnega razreda), okna, vrata, radiatorji, elektrika, vodovod, vse stenske površine,… V ceno je všteta opremljena kuhinja in kopalnica s sanitarno opremo. Stavba je dobila novo strešno kritina leta 2004, ima široko notranje stopnišče z okni poštne nabiralnike ter domofone. Pred blokom je asfaltirano parkirišče za več avtomobilov. Vpisano v ZK, brez bremen. Za nemoteno življenje imate v neposredni bližini vse javne ustanove: občina, vrtec, šola, trgovina, zdravstveni dom, banka, lekarna, pošta, trgovina…..ste dostopni v nekaj minutah. Če se odločate za nakup manjšega stanovanja in je vaš pogoj, da se nepremičnina nahaja v mirnem predelu naselja z nizkimi stroški, verjamem, da ste v zgornjem opisu našli več kot dovolj razlogov za takojšen ogled. Za ogled in več informacij pokličite na 031 554 337 ali pošljite povpraševanje na mail: ***
Savinjska, Slovenske Konjice
1 sobi
34.4 m²
50,000
2018-4-4
Večnepremicnine.si21.com
V naselju Pristava na severnem pobočju Konjiške gore prodamo (vzdolžne oblike, orientirano SZ – JV) v velikosti s za izgradnjo . Predvideni večstanovanjski objekti so zadnji v liniji pozidave ob že obstoječih stanovanjskih pozidavah na severovzhodni in severni strani, medtem ko se južno in vzhodno nahajajo zelene površine - območje Konjiške gore, ki se ohranjajo. - (Kletna etaža je namenjena parkiranju in shrambam, delno je vkopana. Nadzemni del objekta ima previs v nadstropju, pod previsom so predvidena dodatna parkirna mesta in vhodi oz. dovozi v objekt), - 12 na objekt- 13 v garaži na objekt ter dodatno 10 zunanjih parkirnih mest na objekt, - 492, 08 m2 na objekt oz. 1.476, 24 m2 za 3 objekte, - 1.811, 54 m2 na objekt oz. 5.434, 62 m2 za 3 objekte, - : 22, 7 m x 21, 6 m- 19, 4 m x 16, 1 m V sklopu občinskega podrobnega prostorskega načrta za predmetno območje je poleg omenjene gradnje že izvedena izgradnja večnamenskega športnega igrišča dimenzij 33 m x 16 m, predvidena pa je še rekonstrukcija obstoječe lokalne ceste – Cesta pod Goro, z umestitvijo hodnika za pešce in vsa komunalna in prometna ureditev območja.Oglaševana cena ne zajema pripadajoči davek.
Slovenske Konjice Slovenske Konjice,Savinjska
3965 m²
530,000
2018-4-7
Večbolha.com
Posredujemo pri prodaji luksuznega posestva; v Slovenskih Konjicah, mestu vina in cvetja, prodamo luksuzno hišo zgrajeno leta 2000. Hiša velikosti 660 m2 je zgrajena na sončni parceli velikosti 3500 m2. Parcela je na mirni lokaciji, oddaljena 800 m od centra mesta. Športno rekreacijski center Rogla je oddaljen 25 min, Ljubljana 45 min in Zagreb 60 min vožnje. Hiša je podkletena, klet ima dva vhoda, s parkirišča ali iz pritličja. Razporeditev prostorov: Klet : velika soba s kaminom, kuhinja, wc, hodnik, stopnišče, kurilnica, prostor za bazensko tehniko, vinoteka, shramba. Pritličje: garaža za 2 avtomobila, pralnica, shramba, dnevna soba z izhodom na teraso, kuhinja, jedilnica, utiliti, wc, delovna soba, hodnik, stopnišče, bazen, savna in kopalnica. Nadstropje: tri sobe, spalnica (vse imajo izhod na svoj balkon), tri kopalnice in dve garderobni sobi. Hiša je kvalitetno grajena, ima vse priključke, talno ogrevane prostore vključno s tlakovanim dvoriščem (topljenje snega). Prevzem je možen po predhodnem dogovoru. Ponudbeni pogoj prodajalca je, da se plačilo za opravljeno posredovanje razdeli med kupca in prodajalca tako, da na kupca odpade obveznost v višini 2% dosežene pogodbene cene. DDV na opravljeno storitev se priračuna. SPOŠTOVANI, OBIŠČITE NAŠO NOVO SPLETNO STRAN, izdelali smo jo izključno za vas, kjer vam lahko ob podatkih oglaševane nepremičnine, celoviteje predstavimo naš način dela, ki je usklajen z napotki GZS ZDNP katere člani smo.
Savinjska, Slovenske Konjice
660 m²
980,000
2018-4-13
Večnepremicnine.si21.com
MOŽNA MENJAVA ZA STANOVANJE Z DOPLAČILOM ZA HIŠO Meščanska hiša v centru Sl. Konjic s lastnim vrtom in zelenico. Na hiši in vseh gospodarskih poslopjih je bila v letu 2013 zamenjana strešna kritina in se uredila fasada. Hiša s gospodarskimi poslopji meri 300 m2 od tega je bivalnega dela cca 150 m2. K hiši pripada 896 m2 zemljišča. V pritličnem delu, kjer s ulice vstopite v skupni predprostor se nahaja poslovni prostor s manjšim prostorom, ki se lahko preuredi v čajno kuhinjo. Ob hodniku se nahaja stranišče. V pritličnem delu se nahaja tudi večja soba in kuhinja. Iz hodnika je dostop do etaže in dvorišča. Na dvorišču se nahaja več različnih lop, drvarnice, garaža, ter več dodatnih prostorov. V etaži je možnost preureditev v dva stanovanja. Trenutno se v njej nahaja spalnica, otroška soba, kopalnica, manjša knjižnica ter dva prostora v katerih se lahko izdelata kuhinja in dodatna kopalnica. Ob stanovanjskem delu so dodatni pomožni prostori, ki se lahko preuredijo v dvosobno stanovanje. Vsa električna napeljava v hiši je v celoti obnovljena, urejene so tudi vodne inštalacije ter kanalizacija. Iz dvoriščnega dela je prehod na ograjeno zelenico, kjer se nahaja lastni manjši sadovnjak in vrt. Ob sadovnjaku je urejen parkirni prostor ter dostop do garaže s dvižnimi vrati. Hiša ima čudovito zgodovino s ohranjenim gospodarski objekti in vrtno parcelo. Jedro je iz 17. Stoletja, z barokizacijo je stavba dobila značilne oboke, kovane okenske križe in tolčena železna vrata. Fasadni plašč je iz 19. Stoletja. Do leta 1941 se je v stavbi nahajala mesarija ter do leta 1947 gostilna. Hiša nudi več možnosti uporabe, lahko se preuredi v večstanovanjsko stavbo s 4 stanovanji. V pritličnem delu je možna ureditev dveh poslovnih prostorov za različne storitvene ali manjše obrtne dejavnosti z izhodom na ulico. Zaradi same lokacije in urejenosti mesta je možno hišo preuredit v butični hotel s predihom in ohranitvijo staromeščanskega prediha. Mesto Sl. Konjice je Odlikovano z devetimi priznanji najlepšega izletniškega mesta in z zlato medaljo evropskega tekmovanja ENTENTE FLORALE. Ponaša s čudovito urejenim Starim in Mestnim trgom, cerkvijo Svetega Jurija. Poseben čar mu daje potok Gospodična, ki je po eni izmed legend o nastanku Konjic slina strašnega zmaja, ujetega v Konjiški gori. Za voden ogled in več informacij smo na voljo na tel. 031 554 337 Petra, mail: *** Spletna stran: ***
Savinjska, Slovenske Konjice
313.6 m²
100,000
2018-3-20
Večnepremicnine.si21.com
MOŽNA MENJAVA ZA STANOVANJE Z DOPLAČILOM ZA HIŠO Meščanska hiša v centru Sl. Konjic s lastnim vrtom in zelenico. Na hiši in vseh gospodarskih poslopjih je bila v letu 2013 zamenjana strešna kritina in se uredila fasada. Hiša s gospodarskimi poslopji meri 300 m2 od tega je bivalnega dela cca 150 m2. K hiši pripada 896 m2 zemljišča. V pritličnem delu, kjer s ulice vstopite v skupni predprostor se nahaja poslovni prostor s manjšim prostorom, ki se lahko preuredi v čajno kuhinjo. Ob hodniku se nahaja stranišče. V pritličnem delu se nahaja tudi večja soba in kuhinja. Iz hodnika je dostop do etaže in dvorišča. Na dvorišču se nahaja več različnih lop, drvarnice, garaža, ter več dodatnih prostorov. V etaži je možnost preureditev v dva stanovanja. Trenutno se v njej nahaja spalnica, otroška soba, kopalnica, manjša knjižnica ter dva prostora v katerih se lahko izdelata kuhinja in dodatna kopalnica. Ob stanovanjskem delu so dodatni pomožni prostori, ki se lahko preuredijo v dvosobno stanovanje. Vsa električna napeljava v hiši je v celoti obnovljena, urejene so tudi vodne inštalacije ter kanalizacija. Iz dvoriščnega dela je prehod na ograjeno zelenico, kjer se nahaja lastni manjši sadovnjak in vrt. Ob sadovnjaku je urejen parkirni prostor ter dostop do garaže s dvižnimi vrati. Hiša ima čudovito zgodovino s ohranjenim gospodarski objekti in vrtno parcelo. Jedro je iz 17. Stoletja, z barokizacijo je stavba dobila značilne oboke, kovane okenske križe in tolčena železna vrata. Fasadni plašč je iz 19. Stoletja. Do leta 1941 se je v stavbi nahajala mesarija ter do leta 1947 gostilna. Hiša nudi več možnosti uporabe, lahko se preuredi v večstanovanjsko stavbo s 4 stanovanji. V pritličnem delu je možna ureditev dveh poslovnih prostorov za različne storitvene ali manjše obrtne dejavnosti z izhodom na ulico. Zaradi same lokacije in urejenosti mesta je možno hišo preuredit v butični hotel s predihom in ohranitvijo staromeščanskega prediha. Mesto Sl. Konjice je Odlikovano z devetimi priznanji najlepšega izletniškega mesta in z zlato medaljo evropskega tekmovanja ENTENTE FLORALE. Ponaša s čudovito urejenim Starim in Mestnim trgom, cerkvijo Svetega Jurija. Poseben čar mu daje potok Gospodična, ki je po eni izmed legend o nastanku Konjic slina strašnega zmaja, ujetega v Konjiški gori. Za voden ogled in več informacij smo na voljo na tel. 031 554 337 Petra, mail: *** Spletna stran:
Slovenske Konjice, Savinjska
313.6 m²
100,000
2018-3-15
Večbolha.com
STANOVANJE V STANOVANJSKI HIŠI Z LASTNIM VHODOM V centru Loč oddamo 2.5 sobno stanovanje v velikosti cca 70 m2 neto tlorisne površine. Nahaja se v 1. nadstropju stanovanjske hiše, ki je bil zgrajen v letu 1972 in obnovljena v letu 2003 (okna, fasada, talne obloge,..). Stanovanje je svetlo z dvema balkonoma. Obsega: hodnik, ločeno jedilnico (z balkonom), kuhinjo z dnevnim prostorom, s katerega je izhod na prostorno teraso, prostorno spalnico in kopalnico s straniščem. Možnost najema dodatne sobe in kopalnice v skupni izmeri cca 20 m2. K stanovanju pripada shramba pod stopnicami, ter možen dogovor o uporabi zelenice. Parkiranje urejeno pred hišo.. Ogrevanje urejeno s centralno kurjavo na trdo gorivo, skupna kurilnica. Stanovanje se oddaja delno opremljeno. Najemnina za stanovanje znaša 350,00 eur plus obratovalni stroški. Ob podpisu pogodbe plača najemnik varščino v vrednosti treh najemnin. Najemnik dolžan plačati nepremičninski agenciji eno najemnino v vrednosti 350,00 eur. Pred začetkom kurilne sezone najemnik plača predviden del porabljene kurjave. Stanovanje se oddaja za 11. mesecev. Vsa infrastruktura: šola, vrtec, trgovina, zdravstveni dom, lekarna,.. se nahaja v bližini. Prijeten in miren kraj, ki je od AC Ljubljana- Maribor oddaljen le 5 km. Celje oddaljeno 30 km, Slovenska Bistrica 15 km, ter Maribor 35 km. Za voden ogled in več informacij smo na voljo na tel. 031 554 337 Petra, mail: *** Spletna stran: ***
Savinjska, Slovenske Konjice
70 m²
350
2018-2-20
Večagenti-nep.si
Lipoglav pri Slovenskih Konjicah , zemljišče v velikosti 62934 m2, delno zazidljivo (cca 1000 m2), za stanovanjsko-gospodarsko poslopje, ki se nahaja na lepi sončni lokaciji le 5 minut od AC priključka Slovenske Konjice oz Tepanje in ostalih povezav. Zemljišče je delno ograjeno z žičnato ograjo v višini 2m, kar pomeni, da je primerna tako za divjad, kot tudi ostalo živino. Del parcele je gozdnate površine, delno je travnik – pašnik ali pa si omislite obdelovalne površine BIO-EKO pridelavo zelenjave. Trenutno se v ograjenem delu zemljišča nahaja jelenjad, kaj bo v nadaljevanju, pa je odvisno od vas. Zemljišče je v »zgornjem delu« dokaj ravno in primerno za gradnjo hiše ter za strojno obdelavo, v osrednjem in spodnjem delu pa ima zemljišče naklon, vendar je še vedno možno vse strojno obdelat. Do zemljišča se pripeljete po asfaltirani vaški cesti, ob oz na parceli so komunalni vodi (elektika, javni vodovod in telefonija), tako da se vam obeta nakup malo večjega zemljišča, ki je namenjen tistim, ki si poleg stanovanjske hiše, želijo še nekaj zemlje za obdelovanje in za vzrejo domačih živali (ovce, koze, krave.....), ter seveda mirno naravno okolje, kjer je najbližji sosed ravno dovolj oddaljen, da vas ne moti. Za več informacij oz ogled vas vabimo da nas pokličete na 041/538-419 Milan.
Savinjska, Slovenske Konjice
170,000
2018-2-20
Večagenti-nep.si
Na sončni lokaciji na višini cca 500mnv (vrh bližnje Kamne gore je 616 mnv), je naprodaj stanovanjska hiša z gospodarskim poslopjem in zemljiščem v skupni velikosti 1402m2. Hiša se nahaja v manjšem kraju Kamna gora, ki je cca 4-5 km oddaljen tako od Žičke kartuzije, kot tudi od Farnkolovega. Do Slovenskih konjic je cca 13 km, do Celja pa 20 km. Skratka možnost imate nakupa nepremičnine, ki je relativno blizu večjim krajem, hkrati pa vam ponuja življenje v mirnem majnšem zaselku obdanem z naravnim okoljem. Nepremičnina obsega stanovanjsko poslopje , ki je bilo po podatkih GURS-a zgrajeno l. 1880, instalacije, fasada, okna in streha pa so bili obnovljeni med leti 1955-1965, kar pomeni, da vas čaka hiša, ki ima sicer zdrave temelje, vendar je potrebna obnove. Hiša ima cca 100 m2 in je delno podkletena – cca 25m2. Obsega pa dve veliki sobi z krušno pečjo, večja kuhinja z jedilnico, shrambo in predprostor in neizdelano podstrešje. Hiša je sicer vseljiva, o postopku obnovitvenih del, pa se boste odločili sami, v začetni fazi pa vas čaka ureditev sanitarij oz kopalnice in greznice. Poleg stanovanjske hiše je še gospodarsko poslopje narejeno l. 1890, z obnovljeno streho l. 1984, velikosti 167 m2 tlorisne površine stavbe in je postavljena na »L« - vidno na slikah. Hiš ima navadno fasado – zidovi debeline cca 50 cm, okna so lesena dvojna zasteklitev, streha je pokrita z bobrovcem. Od komunalnih priključkov je elektrika, javni vodovod in tel. omarica na hiši (tel ni priključen) in hiša ima hišno številko. Dostop do hiše je po lokalni asfaltirani cesti (zadnjih cca 100 je utrjen gramoz), sama parcela ima rahel naklon, ograjen zelenjavni vrt, ter čebelnjak. Skratka hiša je lahko dostopna tako iz strani Sl. Konjic kot tudi s smeri Frankolovega, pogled pa sem vam razprostira v JZ smeri. Kot lokacija je primerna tako za bivanje, kot tudi za »vikend« hišo, kjer si boste lahko spočili, kaj pridelali na vrtu, v naselju pa je še nekaj stalno naseljenih hiš, tako da ne boste popolnoma osamljeni. V račun lahko vzamemo vaše stanovanje v enakem cenovnem rangu (na širšem Celjskem območju) – seveda po predhodnem ogledu in dogovoru. Za ogled oz. več informacij pokličite na 041/538-419 Milan.
Savinjska, Slovenske Konjice
76.3 m²
33,000
2018-2-20
Večagenti-nep.si
Na prijetni in sončni lokaciji v kraju Zbelovska Gora prodamo stanovanjsko hišo v velikosti 141,03 m2 zgrajeno leta 2009. K hiši pripada še 1613 m2 zemljišča. Hiša je zgrajena v dveh etažah ( P+M) in obsega: Pritličje: Predprostor, kopalnica z WC-jem, shramba, dnevna soba s kaminom , kuhinja z jedilnico in izhodom na teraso ter spalnica. Nadstropje: Iz bivalnega prostora vodijo stopnice v mansardo kjer se nahaja galerija in štiri sobe. Ob hiši se nahaja še lesena uta za shranjevanje orodja, boks za kužka, dva nadstreška za avto. Ob hiši se gradi lopa za shranjevanje drv. V letošnjem letu se je uredila okolica, keramika na terasi, tlakovalo okoli hiše, zazidala škarpa, uredila zunanja razsvetljava, namestile nove polne v mansardi, uredile obrobe v sobah,… V ceno je zajeta kuhinja, ostala oprema po dogovoru. Kurjava je urejena toplozračnim kaminom in atlas električnimi radiatorji ter klimo. Urejen Elektro, vodovodni, telefonski in CATV priključek. Hiša je grajena kvalitetna in je primerna za družine, mirna in sveža lokacija. Vsa infrastruktura (trgovina, vrtec, šola,…) se nahaja v kraju Loče, ki je oddaljen cca 2 km. Za več informacij in voden ogled smo na voljo na tel. 031 554 337 Petra Vrečko, mail: *** Spletna stran: ***
Savinjska, Slovenske Konjice
141.03 m²
170,000
2018-2-20
Večagenti-nep.si
STANOVANJE V STANOVANJSKI HIŠI Z LASTNIM VHODOM V centru Loč oddamo 2.5 sobno stanovanje v velikosti cca 70 m2 neto tlorisne površine. Nahaja se v 1. nadstropju stanovanjske hiše, ki je bil zgrajen v letu 1972 in obnovljena v letu 2003 (okna, fasada, talne obloge,..). Stanovanje je svetlo z dvema balkonoma. Obsega: hodnik, ločeno jedilnico (z balkonom), kuhinjo z dnevnim prostorom, s katerega je izhod na prostorno teraso, prostorno spalnico in kopalnico s straniščem. Možnost najema dodatne sobe in kopalnice v skupni izmeri cca 20 m2. K stanovanju pripada shramba pod stopnicami, ter možen dogovor o uporabi zelenice. Parkiranje urejeno pred hišo.. Ogrevanje urejeno s centralno kurjavo na trdo gorivo, skupna kurilnica. Stanovanje se oddaja delno opremljeno. Najemnina za stanovanje znaša 350,00 eur plus obratovalni stroški. Ob podpisu pogodbe plača najemnik varščino v vrednosti treh najemnin. Najemnik dolžan plačati nepremičninski agenciji eno najemnino v vrednosti 350,00 eur. Pred začetkom kurilne sezone najemnik plača predviden del porabljene kurjave. Stanovanje se oddaja za 11. mesecev. Vsa infrastruktura: šola, vrtec, trgovina, zdravstveni dom, lekarna,.. se nahaja v bližini. Prijeten in miren kraj, ki je od AC Ljubljana- Maribor oddaljen le 5 km. Celje oddaljeno 30 km, Slovenska Bistrica 15 km, ter Maribor 35 km. Za voden ogled in več informacij smo na voljo na tel. 031 554 337 Petra, mail: *** Spletna stran: ***
Savinjska, Slovenske Konjice, Loče
70 m²
350
2018-2-13
Večnepremicnine.si21.com
nedokončan poslovni prostor, nahaja se v pritličju objekta, primeren za opravljanje storitvenih dejavnosti (pisarna, razstavni prostor, trgovina, salon, …), , fasada izvedbe Demit debeline 5 cm, PVC stavbno pohištvo, poslovnemu prostoru pripada 177 m2 veliko zemljišče, ki je delno afvaltirano pred objektom Slovenske Konjice, center, na zelo frekventni lokaciji, bližina trgovskih centrov, banke, ... priključka za vodo in elektriko, objekt je priključen na javno kanalizacijo razprostira se v enem samem prostoru lastna parkirna mesta na pripadajočem zemljišču velikosti 177 m2 zemljišča, ki je delno asfaltirano Brez posredniške provizije za kupca! Nudimo: urejanje financiranja in pomoč pri prodaji vaše nepremičnine Ne odlašajte in nas čim prej pokličite za brezplačen ogled.
Slovenske Konjice center, Savinjska
31 m²
35,000
2018-2-6
Večbolha.com
Lipoglav pri Slovenskih Konjicah , 39.410 m2, zazidljiva, za poslovno-stanovanjsko gradnjo, ekološka kmetija z ograjenim zemljiščem izmere približno 4 hektarje le 5 minut od AC priključka in ostalih povezav, z lastnim izvirom vode, s čudovitim razgledom, z "eko" certifikatom in gradbenim dovoljenjem za "eko" hotel z wellnesom in trgovino (za predstavitev projekta EKO HOTEL, pokličite in se bomo dogovorili za termin predstavitve) , prodamo. Dodaten opis Kmetija »Lipoglav« se nahaja na izjemno lepi, sončni lokaciji nad Slovenskimi Konjicami s pogledom na Pohorje in je le 5 minut oddaljena od AC priključka Slovenske Konjice. Predmet prodaje je kmetija z vso pripadajočo infrastrukturo in zemljišči v skupni izmeri 39.410 m2. Celotno posestvo je certificirano kot ekološko in je tudi večinoma ograjeno z dvometrsko ograjo. Predmet prodaje zajema: Ograjeno zemljišče velikosti cca 3ha, kjer se pasejo jeleni. Zemljišče je ekološko certificirano in je upravičeno do pridobivanja subvencij, možnost izgradnje ribnika. Veliko popolnoma prenovljeno (prenovljena leta 2015) stanovanjsko hišo (po podatkih GURS l. 1843, vendar kpl adapt 2015) v skupni izmeri 350 m2 (K+P+M), ki se lahko razdeli na dva štiri sobna etažno ločena apartmaja. Hiša v pritličju obsega predprostor s kopalnico za goste, prostor s krušno pečjo, spalnico (20 m2), otroško sobo (16 m2), kopalnico, kuhinjo z jedilnico (18 m2) in kaminom ter veliko dnevno sobo (24 m2). V zgornji, delno mansardni etaži sta dve spalnici (vsaka po 18 m2), kopalnica in velik prostor za rekreacijo. V kletni etaži sta shramba in kurilnica. Hiša je zelo topla, komplet pritličje ima zelo varčen sistem talnega gretja na 12 voltov. Mansarda je klimatizirana s sodobnim sistemom gretja in hlajenja Panasonic. Poleg vsega, centralno ogrevanje je na trda gorivo (drva, peleti), sanitarna voda se ogreva preko toplotne črpalke, kamin, krušna peč. Z objektom ni nobenih stroškov, saj se vsi stroški pokrijejo iz naslova oddanih strešnih površin za sončno elektrarno, in tudi iz naslova subvencij. Velik pozidan in pokrit kozolec v izmeri 12x8 m, ki je zelo primeren za vzpostavitev boksov za konje (lahko tudi zaprete in dobite večjo »toplo gredo« za zelenjavo – samooskrba EKO HOTELA in za prodajo v avtomatski trgovini). Veliko pozidano garažo, ki ima gradbeno dovoljenje za ureditev avtomatske trgovine za prodajo kmetijskih izdelkov. Veliko vrtno uto velikosti 6x6 m, ki lahko služi kot piknik prostor ali zunanja kuhinja. Vkopan zunanji bazen velikosti 6x3,5 m. Bivše gospodarsko poslopje velikosti CCA 700 m2, kateremu je spremenjena namembnost in pridobljeno gradbeno dovoljenje za rekonstrukcijo in izgradnjo turističnega kompleksa z apartmaji, wellness cono z pokritim bazenom, masažami in savno (pokličite za predstavitev projekta – projekt ima vso podporo s strani občine). Popolnoma pripravljen projekt za izgradnjo in organizacijo turističnega kompleksa, vsa dovoljenja in soglasja, plačan komunalni prispevek, izdelan natančen projekt za izvedbo PZI, 3D vizualizacija. Ekološka kmetija Lipoglav, ki vam nudi kvalitetno sprostitev v objemu narave, direkten stik z živalmi in komfortno bivanje z otroci, se nahaja le 5 minut od avtocestnega priključka Ljubljana-Maribor, v bližini so: Terme Zreče in smučišče Rogla, kvalitetno termalno zdravilišče Rogaška Slatina le 15 km. Vsa potrebna infrastruktura je v neposredni bližini (šola, vrtec, trgovine, avtobusna in železniška postaja, lekarna, zdravstveni dom, bencinska črpalka …). Kmetija ima pridobljen ekološki certifikat, prav tako pa tudi pridobljeno gradbeno dovoljenja za izgradnjo ekološkega hotela z zgoraj opisano infrastrukturo za cca 40 gostov.
Savinjska, Slovenske Konjice, Lipoglav
350 m²
570,000
2018-1-5
Večnepremicnine.si21.com
Talne obloge so v keramiki, prodajni prostor je večinoma v laminatu. Razporeditev prostorov: glavni storitveni prostor z vetrolovo, dva ločena prostora in sanitarije. Na zadnjem delu stavbe je možen vhod s privat parkirišča. Poslovni prostor je namenjen je bil do sedaj namenjen za prodajo, zato je še nekaj dodatne opreme, vendar se lahko prenovi za drug namen. Cena najema: 300,00 eur na mesec + obratovalni stroški. Ob podpisu pogodbe se plača varščina v znesku 2 najemnin in najemnino za tekoči mesec. Za več informacij in ogled smo dosegljivi na tel. 040 633 278 ali mail *** V centru starega mestnega jedra v pritličju objekta oddamo poslovni prostor v velikosti 60 m2. Objekt je bil obnovljen v letu 1995. Commercial space located in the old town center available for rent, size 60m2. The space is on the ground floor of the building, which was renovated in 1996. The flooring is in ceramic, main retail space has mainly laminate flooring. Layout: main commercial space, two separate spaces and a toilet area. At the rear part of the building there is a second entrance from the private parking. The commercial space has so far been used for retail, so there is also some furnishing, but it can be renewed for another purpose. Rental price: 300,00 EUR per month + operating costs. When signing the contract you pay a security of 2 rents and the rent for the current month. For more information and possible viewing reach out via phone +38640 633 278 or via email ***
Savinjska, Slovenske Konjice Stari trg 9
60 m²
300
2018-1-11
Večnepremicninskioglasnik.com
Lipoglav pri Slovenskih Konjicah , 39.410 m2, zazidljiva, za poslovno-stanovanjsko gradnjo, ekološka kmetija z ograjenim zemljiščem izmere približno 4 hektarje le 5 minut od AC priključka in ostalih povezav, z lastnim izvirom vode, s čudovitim razgledom, z "eko" certifikatom in gradbenim dovoljenjem za "eko" hotel z wellnesom in trgovino (za predstavitev projekta EKO HOTEL, pokličite in se bomo dogovorili za termin predstavitve) , prodamo. Dodaten opis Kmetija »Lipoglav« se nahaja na izjemno lepi, sončni lokaciji nad Slovenskimi Konjicami s pogledom na Pohorje in je le 5 minut oddaljena od AC priključka Slovenske Konjice. Predmet prodaje je kmetija z vso pripadajočo infrastrukturo in zemljišči v skupni izmeri 39.410 m2. Celotno posestvo je certificirano kot ekološko in je tudi večinoma ograjeno z dvometrsko ograjo. Predmet prodaje zajema: Ograjeno zemljišče velikosti cca 3ha, kjer se pasejo jeleni. Zemljišče je ekološko certificirano in je upravičeno do pridobivanja subvencij, možnost izgradnje ribnika. Veliko popolnoma prenovljeno (prenovljena leta 2015) stanovanjsko hišo (po podatkih GURS l. 1843, vendar kpl adapt 2015) v skupni izmeri 350 m2 (K+P+M), ki se lahko razdeli na dva štiri sobna etažno ločena apartmaja. Hiša v pritličju obsega predprostor s kopalnico za goste, prostor s krušno pečjo, spalnico (20 m2), otroško sobo (16 m2), kopalnico, kuhinjo z jedilnico (18 m2) in kaminom ter veliko dnevno sobo (24 m2). V zgornji, delno mansardni etaži sta dve spalnici (vsaka po 18 m2), kopalnica in velik prostor za rekreacijo. V kletni etaži sta shramba in kurilnica. Hiša je zelo topla, komplet pritličje ima zelo varčen sistem talnega gretja na 12 voltov. Mansarda je klimatizirana s sodobnim sistemom gretja in hlajenja Panasonic. Poleg vsega, centralno ogrevanje je na trda gorivo (drva, peleti), sanitarna voda se ogreva preko toplotne črpalke, kamin, krušna peč. Z objektom ni nobenih stroškov, saj se vsi stroški pokrijejo iz naslova oddanih strešnih površin za sončno elektrarno, in tudi iz naslova subvencij. Velik pozidan in pokrit kozolec v izmeri 12x8 m, ki je zelo primeren za vzpostavitev boksov za konje (lahko tudi zaprete in dobite večjo »toplo gredo« za zelenjavo – samooskrba EKO HOTELA in za prodajo v avtomatski trgovini). Veliko pozidano garažo, ki ima gradbeno dovoljenje za ureditev avtomatske trgovine za prodajo kmetijskih izdelkov. Veliko vrtno uto velikosti 6x6 m, ki lahko služi kot piknik prostor ali zunanja kuhinja. Vkopan zunanji bazen velikosti 6x3,5 m. Bivše gospodarsko poslopje velikosti CCA 700 m2, kateremu je spremenjena namembnost in pridobljeno gradbeno dovoljenje za rekonstrukcijo in izgradnjo turističnega kompleksa z apartmaji, wellness cono z pokritim bazenom, masažami in savno (pokličite za predstavitev projekta – projekt ima vso podporo s strani občine). Popolnoma pripravljen projekt za izgradnjo in organizacijo turističnega kompleksa, vsa dovoljenja in soglasja, plačan komunalni prispevek, izdelan natančen projekt za izvedbo PZI, 3D vizualizacija. Ekološka kmetija Lipoglav, ki vam nudi kvalitetno sprostitev v objemu narave, direkten stik z živalmi in komfortno bivanje z otroci, se nahaja le 5 minut od avtocestnega priključka Ljubljana-Maribor, v bližini so: Terme Zreče in smučišče Rogla, kvalitetno termalno zdravilišče Rogaška Slatina le 15 km. Vsa potrebna infrastruktura je v neposredni bližini (šola, vrtec, trgovine, avtobusna in železniška postaja, lekarna, zdravstveni dom, bencinska črpalka …). Kmetija ima pridobljen ekološki certifikat, prav tako pa tudi pridobljeno gradbeno dovoljenja za izgradnjo ekološkega hotela z zgoraj opisano infrastrukturo za cca 40 gostov.
Savinjska, Slovenske Konjice, Lipoglav
350 m²
570,000
2018-1-5
Večnepremicnine.si21.com
Naročite se posodobitve iskalne poizvedbe po e-pošti:
Slovenske Konjice