300 m²
80,513
2018-3-9
Pozdravljeni, Predstavljam vam stanovanjsko hišo z garažo in pripadajočim zemljiščem v Škofljici! Predmet prodaje je solastniški delež ½! Nepremičnina je predmet javne dražbe, v kateri zastopamo upnika. Za vse nadaljnje informacije pošljite mail s svojimi kontaktnimi podatki na: *** Lep pozdrav, vaša Karmen (iskrena prijateljica in ženska, ki ima ključ vašega novega doma)
Večnepremicnine.si21.com
98 m²
179,000
2018-3-14
Prodamo čudovito majhno samostojno hišico na idilični lokaciji v Smrjenah, Pijava gorica. Hiša se nahaja v mirnem naselju cca 11km izven Ljubljane. Hiša je v dveh nadstropjih. Pritličje obsega: vhod, velik dnevni prostor z jedilnico in kuhinjo ter izhodom na teraso, kopalnica, stopnišče in kurilnica. V mansardnem delu se nahajajo tri manjše sobe in balkon (6,10m2). Ogrevanje je na električne radiatorje in na kamin. Hiša ima sončno lego in čudovit vrt (parcela 374 m2), saj je končna v ulici in ima pogled na gozd, ter nudi možnost parkiranja za vsaj 2 avtomobila. ZK urejeno, brez bremen. Na voljo takoj. Vabljeni na ogled. Energetska izkaznica ni še izdelana. Prodajalec pogojuje plačilo provizije posredovanja v višini 4 % plus DDV na način, da kupec plača polovico omenjene obveznosti t.j. 2% plus DDV od pogodbeno dogovorjene cene.
Večnepremicnine.si21.com
312 m²
350,000
2018-3-7
V osrčju narave in le 15 km iz centra Ljubljane s hitrim dostopom do avtoceste, na mirni in zeleni lokaciji, prodamo samostojno hišo v izmeri 312 m2 stanovanjske površine z zemljiščem velikosti 520 m2, zgrajena leta 2007. Hiša je 3-eh etažah oz. 2 ločena stanovanja, lahko pa so tudi 3 ločena stanovanja. Nahaja se v urejenem naselju enodružinskih hiš, ima urejeno parcelo, asfaltirano dvorišče, garažo oz. shrambo v prizidku, nad katero je lepa, sončna terasa. V pritličju, je kuhinja, dnevna soba, 2 spalnici in kopalnica. V drugem nadstropju je spalnica, kopalnica, kuhinja z veliko dnevno sobo in jedilnico, balkonom in lepim atrijem ter teraso, v mansardi pa so štiri sobe s kopalnico. Hiša je grajena klasično in kvalitetno. Zaradi svoje velikosti in prostorske razporeditve je mogoče urediti tudi kot dvostanovanjsko hišo. Vsi priključki, ogrevanje je CK na pelete in toplotna črpalka zrak - voda. V kratkem tudi postaja mestni prometa LPP. Idealno za večjo družino. Primerna tudi za zahtevne stranke ter ljubitelje narave, ki pa istočasno želijo biti blizu osnovne infrastrukture in mesta.
Večbolha.com
Naročite se posodobitve iskalne poizvedbe po e-pošti:
Smrjene