300 m²
500 €
17. 08. 17
Sedaj lahko tudi vi živite v sanjski hiši, ki se nahaja v južnem delu naselja Podljubelj na odlični lokaciji. Veliko dvorišče sprejme več kot 5 avtomobilov, poleg hiše pa je zgrajena še dodatana garaža. Del stavbe zajema delavnica (višina stropa cca 3 m). Zelo primerno za s.p. ali kot garaža. Hiša je popolnoma opremljena. Prostori so bili večinoma prenovljeni leta 2016: - kuhinja je bila prenovljena leta 2013 (pomivalni stroj, pečica, električna plošča za kuhanje) - spalnica je bila prenovljena okoli leta 2010 - kopalnica ima kad in tuš kabino - 2 stranišči (v prvem in drugem nadstropju) - prostor za zabave v kleti Ostali prostori so bili obnovljeni leta 2016. Hiša je dobro izolirana (10 cm izolacije na zunanjih stenah, 20 cm na podstrešju) in se ogreva s kotlom na lesno biomaso (letnik 2014, nizki stroški ogrevanja) kot rezervni sistem pa služi kotel na kurilno olje. Oddamo za daljše obdobje (3 leta in več) z možnostjo kasnešega odkupa.
Več bolha.com
534,9 m²
489.000 €
15. 08. 17
opis Na izjemni lokaciji z veliko sonca prodamo luksuzno stanovanjsko hišo s pripadajočim zemljiščem v izmeri 727 m2. Hiša obsega klet, pritličje in mansardo. V kleti je urejena večja garaža in delavnica, čajna kuhinja, pralnica, kurilnica, sanitarije, shramba, fitnes soba, skladišče kurilnega olja in predprostor. Pritličje obsega bivalni prostor s kuhinjo, jedilnico, dnevno sobo s kaminom in teraso z bazenom, sobo, kabinet, predprostor in kopalnico. Mansarda obsega spalnico, 2 otroški sobi, galerijo, garderobo, kopalnico, sobo, 2 balkona in predprostor. Ogrevanje je talno na CK na olje. Objekt je moderno zgrajen, uporabljeni so kvalitetni materiali. Za objektom se nahaja drvarnica s kolesarnico. Nepremičnina je na voljo po dogovoru.
Več nepremicnine.si21.com

objekt Vila Tržič

Gorenjska Tržič Tržič
3 sob
77,5 m²
131.449 €
Včeraj ob 19:07
Prodamo 3 sobno stanovanje v tretji etaži v novozgrajenem večstanovanjskem objektu Vila Tržič, skupne neto tlorisne površine 77, 50 m2. Objekt je bil zgrajen leta 2017, ima 3 nadstropja, 9 stanovanj in ga obkroža čudovita narava ter urejena infrastruktura. Bistven poudarek pri gradnji je bilo kvaliteta objekta ter izolativnost in s tem posledično povezanimi stroški. Stanovanje sestavlja predprostor, dnevno bivalni prostor, spalnica, kabinet, kopalnica z WC ter terasa. V vseh sobah je položen parket na hodniku in kopalnici pa keramika. Stanovanju pripadata tudi dva parkirna prostora ter shramba v kletni etaži. ZK urejana. Lepa možnost za dober nakup. Uredimo tudi izredno ugodno financiranje banke. Vabljeni! Za več informacij pokličite 030/635-478 Kupec plača nepremičninski agenciji strošek posredovanja v višini 2% plus DDV od prodajne vrednosti.
Več bolha.com
534,9 m²
489.000 €
19. 08. 17
Na izjemni lokaciji z veliko sonca prodamo luksuzno stanovanjsko hišo s pripadajočim zemljiščem v izmeri 727 m2. Hiša obsega klet, pritličje in mansardo. V kleti je urejena večja garaža in delavnica, čajna kuhinja, pralnica, kurilnica, sanitarije, shramba, fitnes soba, skladišče kurilnega olja in predprostor. Pritličje obsega bivalni prostor s kuhinjo, jedilnico, dnevno sobo s kaminom in teraso z bazenom, sobo, kabinet, predprostor in kopalnico. Mansarda obsega spalnico, 2 otroški sobi, galerijo, garderobo, kopalnico, sobo, 2 balkona in predprostor. Ogrevanje je talno na CK na olje. Objekt je moderno zgrajen, uporabljeni so kvalitetni materiali. Za objektom se nahaja drvarnica s kolesarnico. Nepremičnina je na voljo po dogovoru.
Več bolha.com

Gorenjska, Tržič

Gorenjska, Tržič
400 m²
198.000 €
11. 08. 17
Podroben opis Nudimo lepo poslovno priložnost za nakup poslovnega objekta, ki leži ob cesti, ki pelje od Tržiča proti Ljubelju. Objekt je bil zgrajen leta 1995 in se je do sedaj uporabljal za gostinsko dejavnost, sicer pa je v njem možno opravljati tudi druge dejavnosti. V pritličju objekta je opremljen gostinski lokal v skupni izmeri 140 m2. Iz prostora, kjer se nahaja točilni pult je izhod na110 m2 veliko teraso, ki jo je možno tudi pozidati (veljavno gradbeno dovoljenje). V kletnih prostorih velikosti 130 m2 so sanitarije, skladišča, garderoba in kurilnica. Mansarda, ki je v 3. gradbeni fazi in kjer je možno zgraditi stanovanje, sobe,... pa meri 160 m2. Objekt leži na vidnem in frekventnem mestu. Okolica objekta je urejena. Za več informacij o stanovanju in ogled pokličite na številko 051/414-121 Primož Posebni pogoj prodajalca: stroške posredovanja agencije v višini 4% (+DDV) si razdelita s kupcem tako, da vsak plača 2% (+DDV).
Več nepremicnina.si

objekt Vila Tržič

Gorenjska Tržič Tržič
2 sobe
59,4 m²
94.498 €
Včeraj ob 18:22
Prodamo 2 sobno stanovanje v pritličju v novozgrajenem večstanovanjskem objektu Vila Tržič, skupne neto tlorisne površine 59, 40 m2. Objekt je bil zgrajen leta 2017, ima 3 nadstropja, 9 stanovanj in ga obkroža čudovita narava ter urejena infrastruktura. Bistven poudarek pri gradnji je bilo kvaliteta objekta ter izolativnost in s tem posledično povezanimi stroški. Stanovanje sestavlja predprostor, dnevno bivalni prostor, spalnica, kopalnica z WC ter terasa. Stanovanje ima lahko tudi svoj ločen vhod čez teraso. V vseh sobah je položen parket na hodniku in kopalnici pa keramika. Stanovanju pripadata tudi dva parkirna prostora ter shramba v kletni etaži. ZK urejana. Lepa možnost za dober nakup. Uredimo tudi izredno ugodno financiranje banke. Vabljeni! Za več informacij pokličite 030/635-478 Kupec plača nepremičninski agenciji strošek posredovanja v višini 2% plus DDV od prodajne vrednosti.
Več bolha.com

objekt Vila Tržič

Gorenjska Tržič Tržič
2 sobe
49,5 m²
91.941 €
Včeraj ob 19:07
Prodamo 2 sobno stanovanje v drugi etaži v novozgrajenem večstanovanjskem objektu Vila Tržič, skupne neto tlorisne površine 49, 50 m2. Objekt je bil zgrajen leta 2017, ima 3 nadstropja, 9 stanovanj in ga obkroža čudovita narava ter urejena infrastruktura. Bistven poudarek pri gradnji je bilo kvaliteta objekta ter izolativnost in s tem posledično povezanimi stroški. Stanovanje sestavlja predprostor, dnevno bivalni prostor, spalnica, kopalnica z WC ter terasa. V vseh sobah je položen parket na hodniku in kopalnici pa keramika. Stanovanju pripadata tudi dva parkirna prostora ter shramba v kletni etaži. ZK urejana. Lepa možnost za dober nakup. Uredimo tudi izredno ugodno financiranje banke. Vabljeni! Za več informacij pokličite 030/635-478 Kupec plača nepremičninski agenciji strošek posredovanja v višini 2% plus DDV od prodajne vrednosti
Več bolha.com

objekt Vila Tržič

Gorenjska Tržič Tržič
2 sobe
53,3 m²
83.001 €
Včeraj ob 18:22
Prodamo 2 sobno stanovanje v pritličju v novozgrajenem večstanovanjskem objektu Vila Tržič, skupne neto tlorisne površine 53, 30 m2. Objekt je bil zgrajen leta 2017, ima 3 nadstropja, 9 stanovanj in ga obkroža čudovita narava ter urejena infrastruktura. Bistven poudarek pri gradnji je bilo kvaliteta objekta ter izolativnost in s tem posledično povezanimi stroški. Stanovanje sestavlja predprostor, dnevno bivalni prostor, spalnica, kopalnica z WC ter terasa. Stanovanje ima lahko tudi svoj ločen vhod čez teraso. V vseh sobah je položen parket na hodniku in kopalnici pa keramika. Stanovanju pripadata tudi dva parkirna prostora ter shramba v kletni etaži. ZK urejana. Lepa možnost za dober nakup. Stanovanje je primerno za invalide. Uredimo tudi izredno ugodno financiranje banke. Vabljeni! Za več informacij pokličite 030/635-478 Kupec plača nepremičninski agenciji strošek posredovanja v višini 2% plus DDV od prodajne vrednosti.
Več bolha.com

POSLOVNO STANOVANJSKI OBJEKT

Gorenjska Tržič Tržič
400 m²
198.000 €
11. 08. 17
Več bolha.com

objekt Vila Tržič

Gorenjska Tržič Tržič
3 sob
76,1 m²
121.857 €
Včeraj ob 18:22
Prodamo 3 sobno stanovanje v pritličju v novozgrajenem večstanovanjskem objektu Vila Tržič, skupne neto tlorisne površine 76, 10 m2. Objekt je bil zgrajen leta 2017, ima 3 nadstropja, 9 stanovanj in ga obkroža čudovita narava ter urejena infrastruktura. Bistven poudarek pri gradnji je bilo kvaliteta objekta ter izolativnost in s tem posledično povezanimi stroški. Stanovanje sestavlja predprostor, dnevno bivalni prostor, spalnica, kabinet, kopalnica z WC ter terasa. Stanovanje ima lahko tudi svoj ločen vhod čez teraso. V vseh sobah je položen parket na hodniku in kopalnici pa keramika. Stanovanju pripadata tudi dva parkirna prostora ter shramba v kletni etaži. ZK urejana. Lepa možnost za dober nakup. Uredimo tudi izredno ugodno financiranje banke. Vabljeni! Za več informacij pokličite 030/635-478 Kupec plača nepremičninski agenciji strošek posredovanja v višini 2% plus DDV od prodajne vrednosti.
Več bolha.com
240 m²
85.000 €
4. 08. 17
prodamo stanovanjsko hišo , z vrtno uto. hiša je lahko dvostanovanjska.Hiša se nahaja 1 km iz Tržiča. hiša obsega: kletni del - klet, kurilnica, drvarnica oz. 15m2 velika soba ob kurilnici ter glavni vhod. prtličje - stopnišče, soba z izhodom na vrt, bivalna kuhinja, soba z teraso manjši hodnik, kopalnica z wc, pomožni vhod. mansarda - velik bivalni del z kuhinjo, tri sobe , večjo kopalnico z wc izhod po stopnicah na vrt. hiša se prodaja v celoti.VEČ SLIK PO MAILU
Več bolha.com
420 m²
115.000 €
6. 08. 17
Hiša je v odličnem stanju, možnost izgradnje več stanovanj, velik vrt, pomožni objekt, nova streha, klet, izredno ugodna cena..
Več bolha.com

Gorenjska, Tržič

Gorenjska, Tržič
1 sobi
41 m²
190 €
8. 08. 17
Podroben opis V najem oddamo prostorno 1-sobno stanovanje, na Koroški cesti v Tržiču. Stanovanje je skoraj v celoti opremljeno - kot vidno na slikah in na voljo takoj. Nahaja se v večstanovanjski hiši, izven centra mesta (lepa in sončna lokacija), pred hišo vrt in dvorišče. Stanovanje obsega hodnik, kuhinjo, sobo, kopalnico, drvarnico. Wc je skupni za 2 stanovanji skupaj (kopalnica pa je lastna). Najemnina 190 eur/mesec + stroški. Stroški so izredno nizki (Komunala cca 20 eur + elektrika - po dejanski porabi). Ogrevanje na peč na drva ali na elektriko. Ob vselitvi obvezno plačilo varščine v višini dveh najemnin + prva najemnina. Stanovanje se oddaja resnim in skrbnim najemnikom, za daljše obdobje.
Več nepremicnina.si
735 m²
340.000 €
18. 07. 17
prodamo kombiniran poslovni prostor: delavnica, skladišče, kuhinja, pisarna, TWC, plin, internet, dva industrijska vhoda, zgrajeno 2012, ZK, EI urejeno; prostor je primeren za proizvodnjo in delno za storitveno dejavnost; zelo dobra lokacija - bližina AC LJ-JES, bližina Avstrije; nizki obratovalni stroški; možnost takojšnega prevzema
Več bolha.com
1 sobi
41 m²
270 €
19. 07. 17
Dodatni opis: Oddam s 1. avgustom opremljeno 1, 5 sobno 41m2 veliko rabljeno stanovanje v bloku v mirnem predelu na Kovorski cesti, 3. nadstropje. Stanovanje je primerno za največ dve osebi, oddam urejeni osebi, vseljivo takoj. Najemnina + stroški bivanja. Nepremičnina obsega predprostor hodnik, kopalnico, wc - jem, kuhinjo z jedilnico, bivalni dnevni del z izhodom na pokrit balkon zahodna stran, spalnico ter manjši kletni del 3 m2. Stanovanje je opremljeno, v stanovanju so vsi priključki . Najemnina je 270€ + tekoči mesečni stroški caa 130 € + Varščina v višini ene najemnine, ki se po izteku najemnega razmerja vrne najemniku po pregledu stanovanja . Tv in internet, gretje centralno - biomasa. Stroški so nizki . Skupno parkirno mesto. Ogled in razgovor bo možen v četrtek 3.avgusta, za ogled pokličite : 030 336 721
Več bolha.com
681 m²
145 €
13. 07. 17
Na sončni lokaciji prodamo stavbno zemljišče primerno za gradnjo stanovanjske hiše v izmeri 681 m2. Parcela je spredaj v naklonu, zgoraj se zravna in nudi izjemen razgled proti okoliškim hribom. Je pravilne oblike. Vsi priključki so že na parceli. Na voljo je takoj.
Več bolha.com
120 m²
120.000 €
19. 07. 17
opis TRŽIČ, CENTER MESTA, HIŠA, 120 m2, v celoti adaptirana l. 2012, prodamo. Cena: 120.000 EUR V samem centru mesta Tržič prodamo dvoetažno hišo v izmeri 120 m2, v celoti adaptirano l.2012. V prvi etaži se nahaja prostoren bivalni prostor s kuhinjo in shrambo ter wc-jem. Zgornja etaža obsega dve spalnici, balkon in prostorno kopalnico. V spodnji etaži pa večnamenski kletni prostor s kurilnico in prostorom s toplotno črpalko. Hiša je primerna za družine, saj je v neposredni bližini, šola, vrtec, trgovina, občina... do Avstrije je 20 minut in do Ljubljane dobrih 30 minut. Vredno ogleda! In Tržič, House, 120 sqm, completely renovated in 2012. Price: 120,000 EUR In the very center of Tržič, two-storey house measuring 120 sqm, completely renovated in 2012. On the first floor there is a spacious lounge with kitchen and pantry and a toilet. The upper floor comprises two bedrooms, balcony and spacious bathroom. On the lower floor in basement with a boiler room and a heat pump. The house is suitable for families as it is close to school, kindergarten, shop,... Austria is 20 minutes away and to Ljubljana is little more than 30 minutes. Worth seeing!
Več nepremicnine.si21.com
3 sob
70 m²
350 €
27. 07. 17
V mirnem naselju Loka pri Tržiču oddam stanovanje, ki obsega kuhinjo, dnevno sobo, spalnico, otroško sobo ali kabinet in kopalnico. Stanovanje ima dva balkona, hišni ljubljenčki niso zaželeni. Pred hišo je parkirni prostor.
Več bolha.com
139 m²
76.000 €
24. 07. 17
Prodamo dvostanovanjsko enoto v Bistrici pri Tržiču, ki v naravi predstavlja polovico hiše s pripadajočim zemljiščem, ločenimi števci, lastnim ogrevanjem ter ločenim vhodom. Nepremičnina obsega dve bivalni enoti. V pritličju je predprostor z na novo opremljeno kopalnico in wc, shramba, kuhinja, bivalni del, soba s krušno pečjo, kletni del in terasa.V zgornjem delu so predprostor, kuhinja, tri sobe in izhod na podstreho, kjer je mogoče urediti dodatne bivalne prostore.Energenta sta CK na olje in krušna peč, nova troslojna okna, internet povezava, možnost parkiranja za dva avtomobila.Bližina celotne infrastrukture, oprema všteta v ceno.Vabljeni na ogled. Inf.031 331 709
Več bolha.com
730 m²
3 €
18. 07. 17
ODLIČEN PROSTOR ZA PROIZVODNJO, DELAVNICA, SKLADIŠČE, KUHINJA, TWC, 2 INDUSTRIJSKA VHODA, NIZKI OBRATOVALNI STROŠKI, ODLIČNA LOKACIJA, V TRGOVSKO-POSLOVNI CONI KONTAKTIRAJTE SAMO RESNI!
Več bolha.com
1 sobi
31 m²
220 €
5. 07. 17
V Tržiču, Ravne oddamo lepo enosobno stanovanje v velikosti 31 m2. Poleg je še balkon 3, 20 m2 ter shramba 10, 70 m2. Prijetno, popolnoma opremljeno in svetlo stanovanje se nahaja v 2/3 nadstropju večstanovanjske stavbe. Stanovanje ima dobro razporeditev prostorov in obsega: hodnik, bivalna kuhinja z jedilnico, dnevni prostor - spalnica, kopalnica z WC, balkon, kletno shrambo in možnost souporabe kolesarnice. V stanovanju so vsi priključki, ogrevanje CK (plin), stroški energentov po vgrajenih števcih. Mesečni obratovalni stroški so nizki. Vseljivo lahko takoj. Pred stavbo dovolj parkirnih mest. Stanovanje je povsem opremljeno. Večstanovanjska stavba je bila zgrajena leta 1984. Odlična lokacija in urejen blok. Varščina v višini ene najemnine. Interes dolgoročni najem. Za podrobnejše informacije in dogovor za ogled pokličite 030 635 478. Pogoj najema nepremičnine je, da najemnik plača plačilo za posredovanje v višini enomesečne najemnine povišan za pripadajoči davek na dodano vrednost. Cena : 220, 00 EUR/mesec
Več bolha.com
681 m²
98.745 €
10. 07. 17
opis Na sončni lokaciji prodamo stavbno zemljišče primerno za gradnjo stanovanjske hiše v izmeri 681 m2. Parcela je spredaj v naklonu, zgoraj se zravna in nudi izjemen razgled proti okoliškim hribom. Je pravilne oblike. Vsi priključki so že na parceli. Na voljo je takoj.
Več nepremicnine.si21.com
90,2 m²
63.140 €
30. 06. 17
OGLAS V OBDELAVI Nizko energetska hiša.
Več bolha.com
1 2 3 4 5