Gorenjska, Tržič

Gorenjska, Tržič
114 m²
130.000 €
20. 10. 17
Podroben opis V naravnem okolju, v vasici Lom pod Storžičem ekskluzivno prodamo delno obnovljeno hišo, ki stoji na parceli v izmeri 109 m2. Na hiši je bila leta 1991 obnovljena fasada. Obsega štiri etaže v skupni izmeri 114 m2 in bivalne površine 91,20 m2: - kletna etaža obsega: kurilnico, shrambo, delavnico z električno in vodovodno napeljavo, - prva etaža (pritličje)obsega: predsobo, sobo z kmečko pečjo, kopalnico z wc-jem in garažo, - zgornja etaža (1.nadstropje) obsega: predsobo, kuhinjo z jedilnico, ki ima izhod na balkon, dnevno sobo, kopalnico z wc-jem (v kuhinji in dnevni sobi je kamin), - mansarda obsega: spalnico, otroško sobo in dve predsobi. Leta 1985 je bilo v pritljičju obnovljena kopalnica, med letoma 2014 in 2015 pa je bilo obnovljeno stanovanje v prvem nadstropju (talne obloge, okna, vrata, ...). Ogrevanje je na CK - olje ali kamin - drva. Oprema v hiši ostane po dogovoru. Pred hišo je nahaja manjši vrt v izmeri 50 m2. Okolica, kjer se nahaja hiša omogoča mirno in sproščeno bivanje ter uživanje v sprehodih po okoliških hribih. Zemljiškoknjižno stanje je urejeno. Vseljivo po dogovoru. Vabljeni na ogled prijetne hiše. Za več informacij pokličite na številko 040 / 555 – 832,Tina Posebni pogoj prodajalca: stroške posredovanja agencije v višini 4% (+ DDv) si razdelita s kupcem tako, da vsak plača 2% (+DDV)
Več nepremicnina.si
3 sob
79 m²
60.000 €
19. 10. 17
Trosobno stanovanje v izmeri 79 m2 je zelo svetlo in prostorno.Stanovanje obsega ; hodnik, kuhinjo z jedilnico, manjšo sobo, kopalnico in wc, kabinet, dnevni prostor in spalnico.Stanovanju pripada tudi klet.Ogrevanje stanovanja je na CK-plin.Prodaja se delno opremljeno.Stanovanje je bilo delno adaptirano leta 2013.Vsa infrastruktura je v neposredni bližini (šola, avtobusna postaja, trgovine, zdravstveni dom), pravtako pa je pribl. 30m od stanovanja tudi parkirišče, kjer je dovolj parkirnih mest.Nahaja se v centru mesta, do izvoza na hitro cesto je oddaljen 1km, pravtako pa je samo par sto metrov do narave in mnogih gorskih poti, primerno za vse ljubitelje športa in rekreacije.Vpis v ZK poteka in je takorečeno zagotovljen v kratkem.
Več bolha.com
114 m²
130.000 €
Včeraj ob 02:32
Več bolha.com
170,2 m²
250.000 €
6. 10. 17
Na odlični lokaciji prodamo gostinski lokal v izmeri 170, 2 m2. Lokal je v pritličju, obsega pa restavracijo s šankom, kuhinjo, sanitarije za osebje in goste, ter shrambo. Lokal je v celoti opremljen in primeren za takojšnje obratovanje. Leta 2016 so lokal obnovili, imajo lastno ogrevanje na elektriko (klima). Nepremičnina je na voljo takoj. Prodajalec ima s posrednikom družbo K3 KERN d.o.o. sklenjeno pogodbo o posredovanju pri prometu z nepremičninami za dogovorjeno plačilo posredovanja v višini 4% + DDV. Pogoj prodajalca je, da kupec nosi polovico plačila za posredovanje, to je 2% + DDV.Ogledi možni samo po dogovoru s posrednikom.
Več bolha.com
1.093 m²
18 €
5. 10. 17
Prodamo zemljišče, ki je delno stavbno zemljišče in delno gozd. Zemljišče je primerno za gradnjo vikenda ali počitniške hiše. Ima urejeno služnost dostopa, je rahlo v naklonu, priključki za elektriko in vodo so v bližini. Zemljišče se nahaja se v bližini drugih vikendov in ima zelo lep razgled na Karavanke. Na voljo je takoj.
Več bolha.com
581 m²
60.000 €
12. 10. 17
opis V ledeniško preoblikovani dolini potoka Lomščice obdani z gorami, v naselju Potarje krajevne skupnosti Lom pod Storžičem prodamo katastrsko urejeno in zazidljivo parcelo velikosti 581m2. Parcela se nahaja območju stavbnih zemljišč, rahlo v naklonu, na mirni, sončni lokaciji z lepim razgledom na okoliške vrhove. Dostop do parcele je urejene po občinski asfaltirani cesti in po dovozni makadamski poti z vpisano služnostno pravica dostopa v zemljiško knjigo. Za parcelo je pridobljeno pravnomočno gradbeno dovoljenje za gradnjo počitniške hišice dimenzij 8,50 m2 x 5,85 m2, vzporedno z dostopno cesto. Etažnost: klet, pritličje, mansarda (K+P+M, kjer bo na zahodni strani objekta vhod v nivoju kleti. Objekt bo masivne izvedbe. Temelji bodo pasovni, armiranobetonski. Klet bo iz litega betona, pritlični in mansardni zidovi bodo iz modularne opeke d= 20cm.Predelni zidovi bodo delno iz plino betona, deloma iz mavčnih plošč. Plošči nad kletjo in pritličjem bosta armiranobetonski. Objekt bo priključen na distribucijsko omrežje transformacijske postaje Potarje in na lokalno javno vodovodno omrežje Lom. Fekalne vode objekta bodo vodene v malo biološko čistilno napravo ob objektu. Prečiščene in meteorne vode bodo speljane preko peskolovov v ponikovalnici ob objektu. Objekt bo ogrevan centralno z leseno biomaso (drva, sekanci ). Kotlovnica in drvarnica bosta locirani v kleti. Poleg centralnega ogrevanja bo v dnevnem prostoru tudi kamin na drva. Dovoz do objekta bo tlakovan ali asfaltiran. Širina dostopa do objekta bo 4,5m. Parkirna mesta ob objektu bodo namenjena najmanj dvema osebnima avtomobiloma. Parcela za gradnjo je bila poraščena z gozdom. Po izgradnji objekta bo neposredna okolica objekta tlakovana s ploščami, ob južni fasadi bodo položene stopničasto po terenu. Ostala parcela bo zasajena z avtohtonim zelenjem ( grmičevje, drevesa ) in bo prehajal v avtohtoni gozd. V bližini sta priključka za elektriko in vodovod, služnostna pravica za izgradnjo vodov je vpisana v zemljiško knjigo. Prodajalec je pripravljen takoj znižati prodajno ceno za znesek komunalnega prispevka v višini 3.342,80 eur, v primeru če že izdelani projekt za gradnjo z gradbenim dovoljenjem ne ustreza kupcu. POGOJ NAKUPA: Pogoj prodajalca za nakup nepremičnine je plačilo opravljenih storitev posredovanja v višini 4 % na način, da kupec plača polovico omenjene obveznosti oziroma 2% .
Več nepremicnine.si21.com
50 m²
60.000 €
7. 10. 17
Počitniška hiša stoji ob idilični vasici na Podljubelju ob potoku Mošenik. Zgrajen je leta 1981. Arhitektura je vezana na slovensko izročilo, imenuje se "kozolc na psa". Oprema je skrbno izbrana, v pristnem gorenjskem slogu. Bivalna površina sestavlja 25 m2 v spodnji etaži in vključuje osrednji bivalni prostor z jedilnico in kaminom, manjšo kopalnico skupaj z WCjem, spalni prostor pa se nahaja na prvem nadstropju-mansardi. Ob hiši je postavljena tudi priročna letna kuhinja. Parcela velikosti 500 m2 se razprostira med potokom in občinsko asfaltirano cesto in omogoča lasten parking. Priključki: - vodovod - ogrevanje na drva ( kamin) - elektrika Lokacija: 500 m od glavne ceste, ki vodi do Tržiča, 10 km do avtoceste. Na svoj račun bodo prišli ljubitelji narave in počitka, pa tudi gobarji, ribiči, ljubitelji planinarjenja in zimskih športov. Lahko pa je odlična naložba za oddajo tujim in domačim gostom ( Bled). Nepremičnina je redno vzdrževana in prosta bremen.
Več bolha.com

Gorenjska, Tržič

Gorenjska, Tržič
3 sob
88,9 m²
70.000 €
28. 09. 17
Podroben opis Na obrobju Tržiča, v večstanovanjski hiši prodamo lepo vzdrževano 3 sobno stanovanje. Na stavbi je bila l. 2013 zamenjana streha. Stanovanje je prostorno in ima dobro razporeditev prostorov. Obsega 77,60 m 2 stanovanjske površine, ki je sestavljena iz: - predsobe, - kuhinje z jedilnico, ki ima izhod na zaprti balkon, - dnevne sobe, - 2 x soba, - kopalnica z wc in shrambo. Pripadata mu tudi dve shrambi v kletni etaži. V stanovanju so bila l. 2013 zamenjana okna, l. 2015 obnovljene talne obloge (predsoba, kuhinja, kopalnica). Ogrevanje je na dva kamina (drva), možnost urediti tudi na plin (priključek pred objektom). Stanovanje ni opremljeno. Veliko možnosti uživanja v naravi in rekreacijske poti. Vsa infrastruktura je v neposredni bližini, trgovski centri, šola, vrtec, pošta, bližina AC priključka, bližina mesta. Parkirna mesta pred stavbo. Vseljivo takoj. ZK urejeno Za dodatne informacije pokličite na tel. 040 / 555 - 832, Tina. Vljudno vabljeni! Posebni pogoj prodajalca: stroške posredovanja agencije v višini 4% (+ DDv) si razdelita s kupcem tako, da vsak plača 2% (+DDV)
Več nepremicnina.si
3 sob
88,9 m²
70.000 €
28. 09. 17
Na obrobju Tržiča, v večstanovanjski hiši prodamo lepo vzdrževano 3 sobno stanovanje. Na stavbi je bila l. 2013 zamenjana streha. Stanovanje je prostorno in ima dobro razporeditev prostorov. Obsega 77, 60 m 2 stanovanjske površine, ki je sestavljena iz: - predsobe, - kuhinje z jedilnico, ki ima izhod na zaprti balkon, - dnevne sobe, - 2 x soba, - kopalnica z wc in shrambo. Pripadata mu tudi dve shrambi v kletni etaži. V stanovanju so bila l. 2013 zamenjana okna, l. 2015 obnovljene talne obloge (predsoba, kuhinja, kopalnica). Ogrevanje je na dva kamina (drva), možnost urediti tudi na plin (priključek pred objektom). Stanovanje ni opremljeno.
Več bolha.com
13 m²
6.900 €
21. 09. 17
Prodamo prazno garažo v kompleksu garaž na Cankarjevi cesti v Tržiču, dvižna vrata, enostaven dostop s ceste, prostorna in vzdrževana. Več info. 031 331 709.
Več bolha.com
170,2 m²
250.000 €
29. 09. 17
opis Na odlični lokaciji prodamo gostinski lokal v izmeri 170,2 m2. Lokal je v pritličju, obsega pa restavracijo s šankom, kuhinjo, sanitarije za osebje in goste, ter shrambo. Lokal je v celoti opremljen in primeren za takojšnje obratovanje. Leta 2016 so lokal obnovili, imajo lastno ogrevanje na elektriko (klima). Nepremičnina je na voljo takoj. Prodajalec ima s posrednikom družbo K3 KERN d.o.o. sklenjeno pogodbo o posredovanju pri prometu z nepremičninami za dogovorjeno plačilo posredovanja v višini 4% + DDV. Pogoj prodajalca je, da kupec nosi polovico plačila za posredovanje, to je 2% + DDV. Ogledi možni samo po dogovoru s posrednikom.
Več nepremicnine.si21.com
70 m²
21.800 €
20. 09. 17
opis Predmet prodaje je nedokončan poslovni prostor v Tržiču na Trgu svobode 26. Lokal leži na zadnjem delu stavbe in je sestavljen iz dveh delov; 55 m2 uporabne površine in cca 15 m2 servisno/skladiščnega prostora zadaj. Stavba je bila zgrajena leta 1800, v letu 2006 pa sta bili obnovljeni streha in fasada, kasneje pa narejeni novi estrihi in predelne stene. V kolikor se zanimate za nakup/najem vas pozivamo, da nam na priloženem obrazcu pošljete vašo nezavezujočo ponudbo ali pa se obrnete na kontaktno osebo. Vsako ponudbo bomo obravnavali posebej in vas bomo o naši odločitvi obvestili v najkrajšem možnem času. Prosimo vas tudi, da se seznanite z našimi splošnimi pogoji. The subject of the sale is a unfinished commercial space in Tržič at Trg svobode 26. The store is located on the back of the building and consists of two parts; 55 m2 of usable area and approximately 15 m2 of service / storage space behind. The building was built in 1800, and in 2006 the roof and facade were refurbished, and later new screeds and partitions were made. If you are interested in buying / renting, we invite you to send us your non-binding offer on the enclosed form or contact the contact person. We will treat each offer separately and we will inform you of our decision as soon as possible. We also ask you to familiarize yourself with our general terms and conditions. Das Thema des Verkaufs ist ein unvollendeter Gewerbefläche in Tržič bei Trg svobode 26. Der Laden befindet sich auf der Rückseite des Gebäudes und besteht aus zwei Teilen; 55 m2 Nutzfläche und ca. 15 m2 Service- / Stauraum hinter sich. Das Gebäude wurde im Jahre 1800 gebaut, und im Jahr 2006 wurden das Dach und die Fassade renoviert, und später wurden neue Estriche und Trennwände gemacht. Wenn Sie sich für den Kauf / die Miete interessieren, laden wir Sie ein, uns Ihr unverbindliches Angebot auf dem beiliegenden Formular zu schicken oder sich an die Kontaktperson zu wenden. Wir werden jedes Angebot separat behandeln und wir werden Sie so schnell wie möglich über unsere Entscheidung informieren. Wir bitten Sie auch, sich mit unseren Allgemeinen Geschäftsbedingungen vertraut zu machen. Le sujet de la vente est un espace commercial inachevé à Tržič au Trg svobode 26. Le magasin est situé à l'arrière du bâtiment et se compose de deux parties; 55 m2 de surface utilisable et environ 15 m2 de service / espace de rangement derrière. Le bâtiment a été construit en 1800, et en 2006, le toit et la façade ont été rénovés, et plus tard de nouvelles chapes et cloisons ont été réalisées. Si vous êtes intéressé par l'achat / la location, nous vous invitons à nous envoyer votre offre non contractuelle sur le formulaire ci-joint ou contactez la personne-ressource. Nous traiterons chaque offre séparément et nous vous informerons de notre décision dès que possible. Nous vous demandons également de vous familiariser avec nos conditions générales générales.
Več nepremicnine.si21.com
178.000 €
14. 09. 17
opis Na odlični ravni lokaciji prodamo stavbno zemljišče v izmeri 1607 m2, z začeto gradnjo industrijsko proizvodnega objekta ( velik 20x25 m2). Višina stropov v pritličju je predvidena 6 m, v medetaži pa 3 m. Vsa infrastruktura je urejena v bližini, dostop urejen po asfaltirani cesti. Komunalni prispevek za zemljišče je plačan. Na voljo takoj. Prodajalec ima s posrednikom družbo K3 KERN d.o.o. sklenjeno pogodbo o posredovanju pri prometu z nepremičninami za dogovorjeno plačilo posredovanja v višini 4% + DDV. Pogoj prodajalca je, da kupec nosi polovico plačila za posredovanje, to je 2% + DDV. Ogledi možni samo po dogovoru s posrednikom.
Več nepremicnine.si21.com

Gorenjska, Tržič

Gorenjska, Tržič
122,6 m²
220.000 €
19. 09. 17
Podroben opis Na odlični lokaciji v centru Bistrice pri Tržiču prodamo popolnoma opremljen gostinski lokal v izmeri 122,60 m2 skupaj z zemljiščem v izmeri cca 100 m2. Lokal je zelo prostorem, s prijetnim ambientom, ki se lahko uporablja za raznovrstne namene npr. kot: pizzerijo ali gostilno, bar, slaščičarno...Opremljen je z vso potrebno opremo za pripravo raznovrstve hrane in pijače (šank z vsemi pripomočki, hladilniki, pomivalni stroj, celotna oprema za pripravo hrane), ki je všteta v ceno. V lokalu je možnost postavitve krušne peči. Lokal je opremljen s klimatsko napravo in z varnostnimi kamerami ter sistemom Dolby sorround. Možnost nakupa sosednjega prostora v izmeri 47,60 m2 za ceno 50.000 EUR ali nakupa obeh prostorov skupaj za ceno 250.000 EUR. Vpisano v zemljiško knjigo, prosto vseh bremen. Vabljeni na ogled. Za več informacij pokličite na gsm 040 / 555 - 832, Tina. Posebni pogoj prodajalca: stroške posredovanja agencije v višini 4% (+ DDv) si razdelita s kupcem tako, da vsak plača 2% (+DDV).
Več nepremicnina.si
44 m²
13.200 €
20. 09. 17
opis Predmet prodaje je nedokončan poslovni prostor v Tržiču na Trgu svobode 26. Lokal ima pogled na glavno cesto in je sestavljen iz dveh delov; 25 m2 uporabne površine in cca 18 m2 servisno/skladiščnega prostora zadaj. Stavba je bila zgrajena leta 1800, v letu 2006 pa sta bili obnovljeni streha in fasada, kasneje pa narejeni novi estrihi in predelne stene. V kolikor se zanimate za nakup/najem vas pozivamo, da nam na priloženem obrazcu pošljete vašo nezavezujočo ponudbo ali pa se obrnete na kontaktno osebo. Vsako ponudbo bomo obravnavali posebej in vas bomo o naši odločitvi obvestili v najkrajšem možnem času. Prosimo vas tudi, da se seznanite z našimi splošnimi pogoji Der Gegenstand des Verkaufs ist ein unvollendeter Geschäftsraum in Tržič bei Trg svobode 26. Der Laden hat einen Blick auf die Hauptstraße und besteht aus zwei Teilen; 25 m2 Nutzfläche und ca. 18 m2 Service- / Stauraum hinter sich. Das Gebäude wurde im Jahre 1800 gebaut, und im Jahr 2006 wurden das Dach und die Fassade renoviert, und später wurden neue Estriche und Trennwände gemacht. Wenn Sie sich für den Kauf / die Miete interessieren, laden wir Sie ein, uns Ihr unverbindliches Angebot auf dem beiliegenden Formular zu schicken oder sich an die Kontaktperson zu wenden. Wir werden jedes Angebot separat behandeln und wir werden Sie so schnell wie möglich über unsere Entscheidung informieren. Wir bitten Sie auch, sich mit unseren Allgemeinen Geschäftsbedingungen vertraut zu machen L'oggetto della vendita è uno spazio d'affari incompiuto in Tržič a Trg svobode 26. Il negozio ha una vista sulla strada principale ed è composto da due parti; 25 m2 di superficie utilizzabile e circa 18 m2 di servizio / spazio di archiviazione dietro. L'edificio è stato costruito nel 1800 e nel 2006 il tetto e la facciata sono stati ristrutturati, e successivamente sono stati realizzati nuovi massetti e divisori. Se sei interessato ad acquistare / affittare, ti invitiamo a inviarci la tua offerta non vincolante sul modulo allegato o contatta la persona di contatto. Tratteremo ogni offerta separatamente e ti informeremo al più presto della nostra decisione. Vi chiediamo inoltre di familiarizzare con le nostre condizioni generali The subject of sale is unfinished business space in Tržič at Trg svobode 26. The store has a view of the main road and it consists of two parts; 25 m2 of usable area and approximately 18 m2 of service / storage space behind. The building was built in 1800, and in 2006 the roof and facade were refurbished, and later new screeds and partitions were made. If you are interested in buying / renting, we invite you to send us your non-binding offer on the enclosed form or contact the contact person. We will treat each offer separately and we will inform you of our decision as soon as possible. We also ask you to familiarize yourself with our general terms and conditions Предметом продажи является незавершенное деловое пространство в Тржиче на Trg svobode 26. Магазин имеет вид на главную дорогу и состоит из двух частей; 25 м2 полезной площади и около 18 м2 служебных / складских помещений позади. Здание было построено в 1800 году, а в 2006 году были отреставрированы крыша и фасад, а затем сделаны новые стяжки и перегородки. Если вы заинтересованы в покупке / аренде, мы приглашаем вас отправить нам свое необязательное предложение в прилагаемой форме или связаться с контактным лицом. Мы будем рассматривать каждое предложение отдельно, и мы сообщим вам о нашем решении как можно скорее. Мы также просим вас ознакомиться с нашими общими положениями и условиями
Več nepremicnine.si21.com
1.607 m²
178.000 €
16. 09. 17
Na odlični ravni lokaciji prodamo stavbno zemljišče v izmeri 1607 m2, z začeto gradnjo industrijsko proizvodnega objekta ( velik 20x25 m2). Višina stropov v pritličju je predvidena 6 m, v medetaži pa 3 m. Vsa infrastruktura je urejena v bližini, dostop urejen po asfaltirani cesti. Komunalni prispevek za zemljišče je plačan. Na voljo takoj. Prodajalec ima s posrednikom družbo K3 KERN d.o.o. sklenjeno pogodbo o posredovanju pri prometu z nepremičninami za dogovorjeno plačilo posredovanja v višini 4% + DDV. Pogoj prodajalca je, da kupec nosi polovico plačila za posredovanje, to je 2% + DDV.Ogledi možni samo po dogovoru s posrednikom.
Več bolha.com
735 m²
340.000 €
17. 09. 17
prodamo kombiniran poslovni prostor: delavnica, skladišče, kuhinja, pisarna, TWC, plin, internet, dva industrijska vhoda, zgrajeno 2012, ZK, EI urejeno; prostor je primeren za različne dejavnosti; zelo dobra lokacija - bližina AC LJ-JES, bližina Avstrije; nizki obratovalni stroški; možnost takojšnega prevzema
Več bolha.com

Gorenjska, Tržič

Gorenjska, Tržič
3 sob
60,2 m²
75.000 €
4. 09. 17
Podroben opis V centru Tržiča prodamo lepo, svetlo, l.2015 popolnoma obnovljeno 3 sobno stanovanje. Nahaja se v meščanski hiši, v 2. nadstropju. Na stavbi je bila l. 1998 obnovljena fasada, streha zamenjana l. 2008, tako zunanjost kot notranjost objekta zelo dobro vzdrževana. Stanovanje obsega 57,30 m2 bivalne površine, ki sestoji iz predprostora, kuhinje z jedilnico, večjega dnevnega prostora, spalnice, otroške sobe, shrambe, kopalnice s sanitarijami. Pripada mu tudi shramba v kleti. V stanovanju je bila zamenjana vsa elektro in vodovodna instalacija, vhodna protivlomna vrata, pohodni tlaki, kopalnica. Ogrevanje in sanitarna voda na CK – plin, lastna peč. V kopalnici, kuhinji in predprostoru je talno gretje. Prodaja se lahko z vso novo opremo in vgrajenimi aparati višjega cenovnega razreda. Vsa infrastruktura v neposredni bližini (trgovine, banke, šola, vrtec, zdravstveni dom, avtobusna postaja). Stanovanje je vpisano v ZK kot etažna lastnina. Vseljivo takoj oz. po dogovoru. Stanovanje je zelo lepo in vredno ogleda. Lepa priložnost za dober nakup! Vabljeni. Za ogled in več informacij pokličite na gsm 040 / 555 - 832, Tina. Posebni pogoj prodajalca: stroške posredovanja agencije v višini 4% (+ DDv) si razdelita s kupcem tako, da vsak plača 2% (+DDV).
Več nepremicnina.si

Gorenjska, Tržič

Gorenjska, Tržič
2 sobe
49,9 m²
67.000 €
5. 09. 17
Podroben opis V Tržiču, bližina zdravstvenega doma, prodamo izjemno lepo, svetlo, nadstandardno obnovljeno ter opremljeno 2 sobno stanovanje, v skupni površini 49,90 m2, ki se nahaja 2. nadstropju večstanovanjske hiše. Na objektu je bila leta 2016 zamenjana streho in obnovljena fasado. Stanovanje ima veliko naravne svetlobe in lepo razporeditev prostorov. Sestoji iz predsobe, kuhinje z jedilnico, dnevne sobe, spalnice, kopalnice z wc-jem, shrambe. Pripada mu tudi shramba v kletni etaži ter souporaba balkona. Leta 2016 je bilo stanovanje je kompletno in kvalitetno adaptirano. Obnova je obsegala: vodovodno in elektro napeljavo, stenske obloge, vgradnjo novih oken in vrat, obnovo kopalnice, zamenjani so bili tlaki in sicer s kvalitetnim parketom ter ploščami. Prav tako je stanovanje opremljeno s kvalitetno opremo. Ogrevanje je etažno na CK – mestni plin. Vgrajeni delilniki za porabo toplotne energije ter vode omogočajo plačilo po dejanski porabi. Mesečni obratovalni stroški so nizki. Simpatično stanovanje združuje prijetno domačnost ter udobno bivanje paru, posamezniku ali manjši družini. Veliko možnosti uživanja v naravi in rekreacijske poti. Vsa infrastruktura je v neposredni bližini, trgovski centri, šola, vrtec, pošta, bližina AC priključka, bližina mesta. Parkirna mesta pred stavbo. Vseljivo takoj. Vredno ogleda in nakupa. ZK urejeno. Za dodatne informacije pokličite na tel. 040 / 555 - 832, Tina. Vljudno vabljeni! Posebni pogoj prodajalca: stroške posredovanja agencije v višini 4% (+ DDv) si razdelita s kupcem tako, da vsak plača 2% (+DDV)
Več nepremicnina.si
1 2 3 4 5 6