4 sob
150.29 m²
155,000
Danes ob 02:44
Prodamo 4-sobno dupleks stanovanje v 1. nadstropju meščanske hiše. Stanovanje v spodnji etaži obsega velik hodnik, bivalno kuhinjo, dnevno sobo, kopalnico in kurilnico, v zgornji etaži pa so tri sobe, kopalnica z WC in izhod na veliko teraso. Spodaj je povsod po tleh keramika, zgoraj v sobah je laminat.Ogrevanje je CK na drva. Leta 2003 je bilo stanovanje v celoti obnovljeno, Leta 2007 so zamenjali tudi streho. Na voljo je po dogovoru. Prodajalec ima s posrednikom družbo K3 KERN d.o.o. sklenjeno pogodbo o posredovanju pri prometu z nepremičninami za dogovorjeno plačilo posredovanja v višini 4% + DDV. Pogoj prodajalca je, da kupec nosi polovico plačila za posredovanje, to je 2% + DDV.Ogledi možni samo po dogovoru s posrednikom.
Večbolha.com
250 m²
180,000
2018-2-22
KRIŽE PRI TRŽIČU, hiša, cca 250m2, samostojna, zgrajena l. 1985 - 1995, 572m2 zemljišča, prodamo. Cena: 180.000,00 EUR V Križah pri Tržiču, na lepi lokaciji, prodamo samostojno stanovanjsko hišo, ki obsega klet, pritličje, nadstropje in mansardo. V kleti se nahaja priročna telovadnica, garaža in več priročnih prostorov za različno rabo. Poleg garaže je pred hišo tudi parkirni prostor za dodatno vozilo. V pritličju je prostorno, svetlo in zelo lepo urejeno stanovanje, ki obsega kuhinjo z jedilnico, dnevno sobo (povezano s kuhinjo), spalnico, ter kopalnico z WC. V pritličju se nahaja tudi lep in funkcionalen kamin. V prvem nadstropju se nahaja delovni prostor - manjša pisarna, večja soba, ki se lahko uporablja kot dnevna soba, spalnica in lepa in urejena kopalnica z jacuzzijem. V mansardi se nahaja urejen prostor, ki je primeren za spalnico ali otroško sobo. V mansardi so tudi vsi priključki za izgradnjo manjše kopalnice. Vsa oprema v hiši je visoko kvalitetne izdelave in narejena po meri. Oprema je v Maroškem stilu. Hiša je kvalitetne izdelave in redno vzdrževana, ter kot taka popolnoma primerna za takojšnjo vselitev. V bližini hiše je trgovina, osnovna šola, pošta. Do Tržiča je vsega 8km, do Ljubljane pa 30 min vožnje. Nakup je idealna priložnost za družino, ki si želi lepo in kvalitetno hišo na odlični lokaciji. Za več informacij pokličite in z veseljem vam bomo pomagali. Vabjeni k ogledu! Pogoj nakupa: stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da kupec plača provizijo v višini 2% +DDV.
Večnepremicnine.si21.com
225 m²
1,080
Včeraj ob 20:17
Posredujemo pri oddaji gostinskega lokala. V Tržiču, neposredno ob Mercator centru na Predilniški cesti, se oddaja uspešna in utečena picerija, ki ima tudi več rednih odjemalcev malic in kosil, ter razvoz hrane na dom. Lokal je dobro poznan v okolišu in ima dober mesečni promet. Pred gostinskim lokalom je prostor za manjšo teraso z nekaj mizami ter veliko parkirišče za zaposlene in goste. OSTALI POGOJI: - najemnina v višini 1.080 & euro; + DDV (plačuje se sproti za tekoči mesec), - obvezen odkup inventarja v celoti (cca. 20.000 & euro;), saj se oddaja popolnoma opremljeno, - VARŠČINE NI - stroški posredniškega posredovanja so v višini ene mesečne najemnine + DDV. Vljudno vabljeni na ogled. POSLOVNA PRILOŽNOST - PICERIJA IN DOSTAVA HRANE
Večbolha.com
3 sob
81.2 m²
80,000
2018-2-18
Zaradi velike površine mansarde je mogoče urediti 2 ločeni sobi.
Večbolha.com

Stanovanje, Trosobno

Gorenjska, Tržič center
54 m²
71,500
2018-2-16
tanovanje ima izredno dobro postavitev (ni hodnika, ki odvzema uporabno površino) in obsega manjši predprostor, kuhinjo z jedilnico, dnevno sobo, spalnico, otroško sobo in kopalnico. Vgrajena so termopan okna. K stanovanju spada še priročna shramba in drvarnica. V souporabi je še prostorna terasa. Ogrevanje je možno z izdelano centalno napeljavo na olje, ki se obračunava po dejanski porabi olja z vgrajenim kalorimetrom ali na elektriko s kvalitetno invertersko klimatsko napravo, staro 4 leta. Možna je tudi priključitev na mestni zemeljski plin, kateri je pripeljan v vežo večstanovanjske hiše. V hiši je pet strank, s katerimi se odlično razumemo. Vhod v hišo se po dogovru zaklepa najkasneje do 22. ure. Stanovanje ima nizke stroške vzdrževanja, ker upravljanje vodi eden od stanovalcev. V stanovanju je hitri brezžični internet, TV in telefon (SiOL). Ker je centrala nameščena v neposredni bližini ni motenj signala in izpadov. Stanovanje je na dobri lokaciji, v neposredni bližini so pekarna, trgovina, šola, upravna enota, občina, banka, pošta, avtobusna postaja. Za vsakodnevne opravke pravzaprav ne potrebujete avtomobila. Parkirišče je vedno na voljo v neposredni bližini stanovanja. Stanovanje se prodaja opremljeno. Kuhinja, spalnica -postelja s kvalitetnim jogijem znamke Hitex (še v garanciji 8 let) in z nastavljivim ledvenim dnom, za vsako stran ločeno ter otroška soba so izdelani po meri. Bela tehnika v kuhinji - pomivalni stroj in hladilnik, kateri so še v garanciji (vgradni kombiniran hladilnik Gorenje, pomivalni stroj Bosch); ostanejo v kuhinji . Po dogovoru ostaneta v kopalnici še pralni stroj Gorenje in sušilni stroj Bosch - prav tako sta še oba v garanciji. V dnevni sobi je po meri izdelana kvalitetna sedežna garnitura iz mikrotkanine (oznaka karibu), katera je odporna na politje in razne madeže. Sledi flomastra se enostavno odstranijo z vlažno krpo. Sedalna dela in tabure se dvignejo in predstavljajo dobro alternativo izvlečnim predalnikom. Sedežna garnitura je stara dve leti in pol. Stanovanje se prodaja brez posrednika - ni dodatnih stroškov provizije in je zemljiško knjižno urejeno. Ogledi so možni tako dopoldan kot popoldan. Več informacij na telefonski številki 041/535-767 in 051/301-667 TRŽIČ 54 m2, 3-sobno, zgrajeno l. 1920, adaptirano l. 2005, 1/2 nad., Prodam lepo klimatizirano stanovanje. Internet, TV, tel., ogrevanje na centralno kurjavo, s klimatsko napravo ali mestni plin (napeljano v hiši), prodam.
Večnepremicninskioglasnik.com
922 m²
89,000
2018-2-13
Sebenje pri Tržiču, zazidljiva parcela na sončni lokaciji, v neposredni bližini skakalnega centra Sebenje ( smučarske skakalnice). Parcela meri 922 m2 leži pa na sončnem pobočju z lepim razgledom proti Zgornji Gorenjski. Po OPN Tržič se zemljišče nahaja v območju za stanovanja, z enodružinsko zazidavo s splošnimi pogoji gradnje ( P+1+M, razmerje stranic 1: 1,4), možna pa je tudi gradnja objektov za spremljajoče dejavnosti ( gostinstvo, storitve) ter nemotečo obrtno dejavnost. Urejen je dovoz do parcele, vsi komunalni priključki so v neposredni bližini.
Večnepremicnine.si21.com
350 m²
355,000
2018-2-20
PODLJUBELJ , 350 m2, samostojna, zgrajena l. 1974, 1.446 m2 zemljišča, prodamo. Cena: 355.000,00 EUR Prodamo samostojno hišo v mirnem okolju in čudovitim razgledom. . Blizu je vsa infrastruktura, do centra Tržič je 5 km, Celovec 30 km, do Ljubljane pa je le 30 minut vožnje.. V bližini so vrtec, šola. Objekt je klasično zidan, delno prenovljen. Hiša je dvonadstropna: - pritličje kjer je bivalni prostor, kuhinja z dnevnim prostorom, kopalnica (talno gretje) in ena spalnica, ter večji zastekljeni balkon.. Dnevni prostor ima čudovit kamin, ki greje pozimi celotni bivalni prostor. - prvo nadstropje obsega 4 sobe in 1 kopalnico (talno gretje) ter ločen WC. - drugo nadstropje obsega 6 majhnih sob in 5 kopalnic, ki so namenjene oddajanju turistom. Možnost preureditve v samostojno stanovanje. V letu 2016 je bila vgrajena nova peč na kurilno olje. Nadstrešek za dva avtomobila je v fazi izdelave. Hiša je primerna kot enodružinska hiša oz. s preureditvijo v večstanovanjsko hišo, prav tako je na parceli možnost izgradnje še ene stanovanjske hiše. Vabljeni na ogled!
Večljubljananepremicnine.si
4 sob
101.4 m²
152,000
2018-2-14
V centru Tržiča na ulici Trg Svobode prodamo večje 4 ali večsobno duplex stanovanje v 2/2 nadstropju objekta zgrajenega leta 2004, skupne neto tlorisne površine 101, 40 m2. Stanovanje je v dveh etažah in sicer zajema kuhinjo z jedilnico, kopalnico z WC, ločen WC, dnevno sobo z balkonom, spalnico ter otroško sobo v eni etaži, ter v mansardi še 3 otroške sobe. V stanovanju ostane kuhinja z belo tehniko. Ogrevanje je CK-plin ter kombinacija kombinirane klimatske naprave. Mesečni obratovalni stroški so zelo nizki in so po dejanski porabi po števcih. Stanovanje ima vse priključke, južno lego ter shrambo v kleti. Stanovanje je zelo svetlo in funkcionalno ter primerno večjim družinam. Poleg objekta je tudi možnost parkiranja. Vsa infrastruktura je v neposredni bližini. ZK je urejena. Vselitev možna po dogovoru. Lepa priložnost za dober nakup. Vabljeni na ogled! Pogoj prodajalca je, da kupec poleg kupnine nosi tudi strošek plačila za posredovanje, v višini 2% povišan za pripadajoči davek na dodano vrednost. Za več informacij pokličite na 030/635-478!
Večbolha.com
4 sob
142.38 m²
155,000
2018-2-20
STANOVANJE, CENTER MESTA, TRŽIČ, 142 m2, v dvostanovanjski hiši zgrajeni l.1890, v celoti adaptirana v letih 2001-2005, 89 m2 zemljišča, zelo lepo in veliko stanovanje na atraktivni lokaciji. V neposredni bližini osnovna šola, trgovina, občina, prodamo. Cena: 155.000,00 EUR. V samem centru Tržiča prodamo prostorno stanovanje v dvostanovanjski hiši. V pritličju se nahaja velika kopalnica z masažno banjo, kurilnica, kuhinja, prostoren hodnik z jedilnico in velik dnevni prostor. V prvem nadstropju se nahajajo, kopalnica in tri velike spalnice iz ene vodi izhod na čudovito teraso. Stanovanje je bilo v celoti adaptirano, nova električna napeljava, vodovod, streha, kombinirana peč. Vredno ogleda!
Večljubljananepremicnine.si
110 m²
84,500
2018-2-1
Prodamo opremljen gostinski lokal v obratovanju s pokrito teraso ob trgovskem centru.Nepremičnina obsega točilni pult, tri ločene gostinske prostore z mizami in stoli, sanitarije. Lokal je v obratovanju, oprema všteta v ceno.V neposredni bližini dovolj parkirnih mest.Inf. 031 331 709
Večbolha.com
3 sob
102 m²
105,000
2018-2-1
Prodam 3-sobno stanovanje, v vrstni hiši, ki se nahaja na prijetni lokaciji v naselju Pristava. Stanovanje obsega: kurilnico in shrambo (klet), kuhinjo z dnevnim prostorom in izhodom na balkon ter stranišče (pritličje), dve sobi, balkon in kopalnica (nadstropje). Leta 2004 so bila zamenjana okna in vodovodna napeljava, ostalo je v prvotnem stanju vendar ohranjeno in primerno za bivanje. Ogrevanje je trenutno na trda goriva, možnost priklopa na mestni plin. Hiša se nahaja v prijetnem in mirnem okolišu, z balkona lep razgled. Za ostale informacije in morebiten ogled prosim pokličite na telefon.
Večbolha.com

Gorenjska, Tržič

Gorenjska, Tržič
114 m²
125,000
2018-1-25
Podroben opis V naravnem okolju, v vasici Lom pod Storžičem ekskluzivno prodamo delno obnovljeno hišo, ki stoji na parceli v izmeri 109 m2. Na hiši je bila leta 1991 obnovljena fasada. Obsega štiri etaže v skupni izmeri 114 m2 in bivalne površine 91,20 m2: - kletna etaža obsega: kurilnico, shrambo, delavnico z električno in vodovodno napeljavo, - prva etaža (pritličje)obsega: predsobo, sobo z kmečko pečjo, kopalnico z wc-jem in garažo, - zgornja etaža (1.nadstropje) obsega: predsobo, kuhinjo z jedilnico, ki ima izhod na balkon, dnevno sobo, kopalnico z wc-jem (v kuhinji in dnevni sobi je kamin), - mansarda obsega: spalnico, otroško sobo in dve predsobi. Leta 2007 je bila v pritljičju obnovljena kopalnica, med letoma 2014 in 2015 pa je bilo obnovljeno stanovanje v prvem nadstropju (talne obloge, okna, vrata, ...). Ogrevanje je na CK - olje ali kamin - drva. Oprema v hiši ostane po dogovoru. Pred hišo se nahaja manjši vrt v izmeri 50 m2. Okolica, kjer se nahaja hiša omogoča mirno in sproščeno bivanje ter uživanje v sprehodih po okoliških hribih. Zemljiškoknjižno stanje je urejeno. Vseljivo po dogovoru. Vabljeni na ogled prijetne hiše. Za več informacij pokličite na številko 040 / 555 – 832,Tina Posebni pogoj prodajalca: stroške posredovanja agencije v višini 4% (+ DDv) si razdelita s kupcem tako, da vsak plača 2% (+DDV)
Večnepremicnina.si

Gorenjska, Tržič

Gorenjska, Tržič
102 m²
105,000
2018-2-1
Podroben opis V naselju Pristava prodamo 3 sobno stanovanje, ki se nahaja v vrstni hiši. Vsako stanovanje ima ločen vhod. Stanovanje obsega klet, pritličje in nadstropje in skupaj meri 102 m2, od česar je stanovanjske površine 68,8 m2. V kleti se nahaja kurilnica in shramba, v pritličju kuhinja z jedilnico, dnevni prostor z izhodom na balkon in stranišče, v nadstropju pa spalnica z izhodom na balkon, soba in kopalnica. Okna v hiši so bila zamenjana leta 2004, prav tako je bila takrat zamenjana vodovodna napeljava. Gretje v hiši je urejeno s pomočjo kamina na trda goriva. Možen je priklop na mestni plin. Za ogled in več informacij pokličite na številko 051/414-121 Primož
Večnepremicnina.si
114 m²
125,000
2018-1-25
Večbolha.com
102 m²
105,000
2018-2-1
Večbolha.com

Gorenjska, Tržič

Gorenjska, Tržič
4 sob
134.8 m²
199,000
2018-1-25
Podroben opis V majhnem stanovanjskem naselju v Bistrici pri Tržiču, sestavljeno iz 5 stanovanjski enot, prodamo 4 sobno stanovanje enota B2 skupne neto tlorisne površine 134,80 m2, bivalnega dela 97,80 m2, pomožni prostori 8,84 m2, in terase 17,50 m2. Stanovanje se nahaja v 1.nadstropju in mansardi dvo-stanovanjskega objekta, ki ga sestavljajo predprostor, stopnišče, kuhinja z jedilni kotom, dnevni prostor z izhodom na veliko teraso in kopalnica. Iz dnevnega prostora vas stopnišče popelje do mansardnega dela, ki ga sestavljata dve sobi in pomožni prostor. Vgrajeni so kvalitetni gradbeni materiali v skladu z veljavnimi standardi. Tlorisi so arhitektonsko zasnovani zelo praktično in funkcionalno. Ogrevanje je s plinskimi grelniki, sanitarna voda pa preko toplotne črpalke zrak/voda. Stanovanju pripadata dva parkirna mesta in shramba ob objektu. ZK urejeno. Odlično izbrana lokacija nudi vse (neposredna bližina javne infrastrukture), hkrati pa omogoča mirno in sproščeno bivanje ter uživanje v sprehodih po okoliških hribih. Cene so z vključenim DDV. Kupcu nudimo brezplačno pomoč pri načrtovanju, oblikovanju in opremljanju interjerja, s pomočjo izkušenih arhitektov, oblikovalcev, izvajalcev in proizvajalcev notranje opreme. Vabljeni na ogled prijetnega in zanimivega stanovanja. Za več informacij pokličite na gsm 040 / 555 - 832, Tina. Posebni pogoj prodajalca: stroške posredovanja agencije v višini 4% (+ DDv) si razdelita s kupcem tako, da vsak plača 2% (+DDV).
Večnepremicnina.si
4000 m²
21,500
2018-2-4
Parcela 664, 663 - 2145 k.o. Leše. Parcela se nahaja v neposredni bližini vasi Paloviče, geodetsko je urejena. Na južni strani parcele se nahaja izvir vode.
Večbolha.com
126.8 m²
239,000
2018-1-25
Večbolha.com
4 sob
134.8 m²
199,000
2018-1-25
Večbolha.com

Gorenjska, Tržič

Gorenjska, Tržič
126.8 m²
239,000
2018-1-25
Podroben opis V majhnem stanovanjskem naselju v Bistrici pri Tržiču, sestavljeno iz 5 stanovanjski enot, prodamo samostojno hišo - stanovanjsko neto tlorisne površine 126,80 m2, bivalnega dela 94,80 m2, pomožni prostori 57,24 m2, dve terasi skupaj 23,90 m2 ter travnat atrij 63,16 m2. Stanovanje se nahaja v 3 etažah: - pritličje obsega predprostor, garderobno sobo, shrambo, WC, kuhinjo in velik dnevno bivalni prostor z izhodom na atrij, - nadstropje obsega 2 x sobi, spalnica z garderobno sobo in kopalnica. Iz spalnice je izhod na teraso obrnjeno na zahod, - v mansardi pa si je možno urediti dodatne stanovanjske površine. Vgrajeni so kvalitetni gradbeni materiali v skladu z veljavnimi standardi. Tlorisi so arhitektonsko zasnovani zelo praktično in funkcionalno. Hiši pripadata dva parkirna mesta ob objektu in shramba. ZK urejena. Kupcu nudimo brezplačno pomoč pri načrtovanju, oblikovanju in opremljanju interjerja, s pomočjo izkušenih arhitektov, oblikovalcev, izvajalcev in proizvajalcev notranje opreme. Vabljeni na ogled prijetnega in zanimivega stanovanja. Akcijska cena stanovanja do konca leta je 239.000 EUR (redna cena: 250.907 EUR) Za več informacij pokličite na gsm 040 / 555 - 832, Tina. Posebni pogoj prodajalca: stroške posredovanja agencije v višini 4% (+ DDv) si razdelita s kupcem tako, da vsak plača 2% (+DDV).
Večnepremicnina.si
119.8 m²
129,000
2018-1-16
Večbolha.com

Gorenjska, Tržič

Gorenjska, Tržič
4 sob
56.2 m²
55,000
2018-1-17
Podroben opis V centru Tržiča, blizu zdravstvenega doma, prodamo lepo vzdrževano in leta 2006 adaptirano štirisobno stanovanje, ki obsega hodnik, kopalnico z WC-jem, dnevni prostor z jedilnico, kuhinjo s shrambo, tri sobe ter shrambo neposredno ob vhodu v stanovanje. Stanovanje je prijetno, obratovalni stroški pa so nizki. Stanovanje je vpisano v zemljiško knjigo kot etažna lastnina in je brez bremen. Za več informacij in ogled pokličite na številko 051/414-121 Primož. Posebni pogoj prodajalca: provizijo za posredovanje v višini 4% (+DDV) si razdelita s kupcem tako, da vsak plača 2% (+DDV).
Večnepremicnina.si

Gorenjska, Tržič

Gorenjska, Tržič
3 sob
88.9 m²
70,000
2017-12-28
Podroben opis Na obrobju Tržiča, v večstanovanjski hiši prodamo lepo vzdrževano 3 sobno stanovanje. Na stavbi je bila l. 2013 zamenjana streha. Stanovanje je prostorno in ima dobro razporeditev prostorov. Obsega 77,60 m 2 stanovanjske površine, ki je sestavljena iz: - predsobe, - kuhinje z jedilnico, ki ima izhod na zaprti balkon, - dnevne sobe, - 2 x soba, - kopalnica z wc in shrambo. Pripadata mu tudi dve shrambi v kletni etaži. V stanovanju so bila l. 2013 zamenjana okna, l. 2015 obnovljene talne obloge (predsoba, kuhinja, kopalnica). Ogrevanje je na dva kamina (drva), možnost urediti tudi na plin (priključek pred objektom). Stanovanje ni opremljeno. Veliko možnosti uživanja v naravi in rekreacijske poti. Vsa infrastruktura je v neposredni bližini, trgovski centri, šola, vrtec, pošta, bližina AC priključka, bližina mesta. Parkirna mesta pred stavbo. Vseljivo takoj. ZK urejeno Za dodatne informacije pokličite na tel. 040 / 555 - 832, Tina. Vljudno vabljeni! Posebni pogoj prodajalca: stroške posredovanja agencije v višini 4% (+ DDv) si razdelita s kupcem tako, da vsak plača 2% (+DDV)
Večnepremicnina.si
Naročite se posodobitve iskalne poizvedbe po e-pošti:
Tržič