60 m²
420 €
18. 08. 17
opis Oddamo skladišče, novejše in urejeno skladišče z vsemi priključki ( ogrevanje, industrijski tok, varovano, ograjeno) stoji na dobri lokaciji, ima dober dostop na obvoznico. Vredno ogleda! Nepremičnina se oddaja za določen čas 11 mesecev z možnostjo podaljšanja in energetska izkaznica je v izdelavi. Nice warehouse with heatinng, good accces, all around is a fans, immediately available. The premise is available for a limited period of time, for 11 months, with the possibility of extending the contract for the same period of time and the energy performance certificate is in preparation.
Več nepremicnine.si21.com
150 m²
299.000 €
16. 08. 17
V najlepšem delu elitnega naselja Trzin prodam izredno kvalitetno hišo s 5 sobami, kuhinjo, 2 kopalnicami, dnevno sobo, 2ma atrijoma, garažo. V neposredni bližini vrtec, šola, trgovina, banka, PTT, mestni promet, vlak, igrišča za tenis, nogomet, odbojko...
Več bolha.com
2 sobe
57 m²
500 €
13. 08. 17
Oddam opremljeno dvosobno stanovanje od 1. oktobra dalje. Stanovanje je v odličnem stanju. Ima balkon, kletno garažo, shrambo, dvigalo in skupno kolesarnico. Stanovanje je v mirnem delu Trzina in ima vse komunalne priključke (internet, kabelska TV). V neposredni bližini so trgovina, avtobusna postaja, šola, vrtec in zelene rekreativne površine.
Več bolha.com

samostojna hiša v Trzinu

Osrednjeslovenska Trzin Trzin
103 m²
170.000 €
Včeraj ob 19:07
Več bolha.com
3 sob
55 m²
540 €
Včeraj ob 13:06
Trosobno kpl. opremljeno stanovanje 50m2 oddam. Mirna in urejena lokacija v OIC Trzin, gozdne sprehajalne poti (Dobeno, Rašica), Trim steza, vsa infrastruktura v bližini (banka, restavracije, trgovine, ipd.) železniška postaja, avtobus, obvoznica do Ljubljane 15 minut. Stanovanje je v poslovno stanovanjski hiši z ločenim posebnim vhodom. Obsega kuhinjo, dnevno sobo, pisarno, spalnico, kopalnico. Luksuzna oprema z klimatskimi napravami, primerno za stalno bivanje 2 oseb, 1 parkirno mesto v ceni. Potrebno plačilo kavcije v višini €900 + tekoča najemnina s stroški pred vselitvijo. Domače živali niso dovoljene Cena najema je €450 najemnina + €90 fiksni stroški (obsegajo ogrevanje, odvoz smeti, obratovalni stroški) + voda in elektrika se obračuna po porabi )števcu). TV in internet za doplačilo. STANOVANJE JE VSELJIVO 1.11.2017 - Three-room suite. Furnished apartment 50m2. Quiet and well maintained location in Trzin, forest trails (Dobeno, Rašica), Trim track, infrastructures nearby (bank, restaurants, shops, etc.), railway station, bus station, bypass to Ljubljana 15 minutes. The apartment is in a busines house with a separate entrance. Apartment has a kitchen, living room, office, bedroom, and a bathroom. Luxury equipment with air conditioning, suitable for a permanent stay of 2 people, 1 parking space in the price. Required payment of a € 900 deposit + current rent with pre-placement costs. Pets are not allowed. Price is € 450 rent + € 90 fixed costs (including heating, garbage collection, operating costs) + water and electricity are charged after consumption (meter). TV and internet are extra charge. Apartment is available from 1.11.2017 onward.
Več bolha.com
230 m²
590.000 €
7. 08. 17
Na zelo atraktivni lokaciji v Trzinu (naselje Mlake) prodamo izredno lepo in dobro grajeno družinsko vilo, zgrajeno na podlagi gradbenega dovoljenja za stanovanjsko hišo zgrajeno leta 1997. Hiša se nahaja tik ob gozdu, v naselju novih hiš z izredno lepim razgledom na Trzin, v lepem zelenem okolju, obdanem z naravo ter na izredno sončni lokaciji (obsijana s celodnevnim soncem). Hiša ima 230m2 bivalne površine in 1.100m2 zemljišča, od katerega je manjši del tudi gozdno zemljišče nad hišo. Hiša ima tri etaže (P+1+M) in zgrajena leta 1997. Razporeditev: PRITLIČJE (87, 9m2) – predprostor, vetrolov, shramba v dveh delih, utility, garaža za en avto, soba ter kurilnica; NADSTROPJE (93, 7m2) – velika kuhinja z jedilnico s prehodom v veliko dnevno sobo z izhodom na večji balkon, utility, predprostor, dve sobi, kopalnica ter ločen wc; PROSTOSTOJEČA MANSARDA (52, 6m2) – dve sobi, spalnica, v kateri je utility prostor kot garderobna omara, kopalnica z wc-jem, predprostor ter balkon. Na dvorišču hiše je narejeno parkirišče za 4 avtomobile z nadstreškom, v ozadju hiše pa je izredno velik vrt z letno vrtno leseno hišico. Ogrevanje hiše je na kurilno olje in v veliki dnevni sobi tudi zaprti kamin (kamnita peč na drva), ogrevanje vode je na solarno ogrevanje (vakumske cevi) ter tudi na olje in elektriko. Streha je Bramac 15cm izolacije (Novoterm – poltrdi – PVC folija), fasada Kombipor plošče 5cm, zaključni omet Teranova, okna lesena Kli Logatec 2-slojna s plinskim polnilom (okna kot nova) ter protivlomna vhodna vrata. Hiša je priključena na kanalizacijo ter ima poseben jašek za meteorno vodo. Hiša ima urejen dostop in lastniško pot. V bližini je vrtec, osnovna šola, trgovine, banka, pošta, avtobusni in železniški prevoz, trim steza, pohodništvo (Dobeno, Rašica) ter veliko naravnega okolja. Hiša je vpisana v Zemljiško knjigo, brez bremen ter vseljiva po dogovoru. Vsem, ki si želijo mir in udobni dom priporočamo ogled oziroma nakup hiše. Prodajalčev pogoj: plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec prevzame del stroška za posredovanje v višini 2% od pogodbene vrednosti + DDV.
Več bolha.com
822 m²
155.000 €
7. 08. 17
Blizu šole, vrtca, športnega igrišča, na jugozahodnem delu Trzina v čudoviti neokrnjeni naravi na mirni lokaciji ob gozdu prodamo sončno, ravno in zazidljivo parcelo v izmeri 822m2 za enodružinsko hišo. Ob parceli so vsi priključki. Dostop do parcele je asfaltiran, zadnjih cca.200m pa je utrjeni makadam. ZK urejeno, brez bremen. Za vse ljubitelje narave priporočamo ogled in nakup. Prodajalčev pogoj je, da se plačilo za posredovanje razdeli tako, da kupec prevzame del stroška za posredovanje v višini 2% + 22% DDV pogodbene vrednosti.
Več bolha.com
143,2 m²
295.000 €
22. 07. 17
opis TRZIN, čudovita hiša-DVOJČEK , 143,2 m2-tri etaže, l.2013, 180 m2 zelenice-atrij s pogledom na naravo, izjemno svetlo, dobra razporeditev, izjemna zasebnost, kuhinja, prostoren dnevni prostor s panoramskimi vrati in izhodom na atrij, spalnica, dve otroški sobi, kopalnica v obeh nadstropjih, izjemno kvalitetni nadstandardni materiali, povsod talno gretje, vsaka soba svoj termostat, CK-plin, protivlomna vrata, inšatalacija za klimo, vsa infrastruktura v bližini, do Lj. 5 min, lepa soseska-varna za otroke, vrhunska lokacija, mir, narava, vpisano v ZK, prodamo. HIŠA NEPREMIČNINE 1 d.o.o. - centrala LJUBLJANA Za dodatno posredovanje podatkov o predmetni nepremičnini pokličite brezplačni tel. 080 87 89, sprejemna pisarna družbe HIŠA NEPREMIČNINE 1 d.o.o. in se dogovorite za sestanek z nepremičninskim posrednikom. Pred PRODAJO vaše nepremičnine pokličite brezplačni tel. 080 87 89 in se dogovorite za termin z našimi nepremičninskimi strokovnjaki, ki so vam na voljo za vsa vprašanja – posvet pred prodajo. (BREZPLAČNO) Hvala za zaupanje, se priporočamo!
Več nepremicnine.si21.com
23 m²
41.000 €
23. 07. 17
Prodajamo garsonjero v velikost 23m2 v večstanovanjskem objektu v Trzinu na naslovu Motnica 1. Garsonjera je v obliki galerije, pri čemer spodnji del zajema hodnik, kopalnico, kuhinjo z jedilnico in balkon, galerija pa zajema posteljo, kavč ter prostor za TV. Objekt je bil zgrajen leta 1997, ogrevanje je centralno, zaenkrat še na olji, vrši pa se prehod na plin. Prisotni so vsi potrebnmi priključki za priklop telefona, interneta in televizije. PRostori zajemajo naslednje: - Na hodniku sta dve večji omari za oblačila, obutev, ipd... - V kopalnici je tuš kabina, WC, umivalnik in pralni stroj - V kuhinji je pomivalno korito, štedilnik s steklokeramično ploščo, hladlnik, kuhinjski elementi in nekaj posode - V jedilnem kotu je jedilna miza in dva stola - Na galeriji je malo širša postelja (110cm), raztegljiv kavč dolžine 2m, in mizica ter prostor za TV - Garsonjera ima tudi manjši balkonček, kjer se lahko suši perilo ali skadi kakšen cigaret Garsonjera je vpisana v zemljiško knjigo in prosta vseh bremen. V neposredni bližini sta vlak in avtobus, ki vsakih nekaj minut vozita v LJ. Pravtako je v okolici veliko drugih komercialnih objektov (OIC Trzin), kot npr. pekarna, pošta, banka, gostilne, vrtec, ... Cena je za resne kupce še lahko nekoliko nižja, kar je stvar dogovora ob ogledu. Za več informacij prosim pokličite ali pošljite e-mail.
Več bolha.com
230 m²
590.000 €
11. 07. 17
Na zelo atraktivni lokaciji v Trzinu (naselje Mlake) prodamo izredno lepo in dobro grajeno družinsko vilo, zgrajeno na podlagi gradbenega dovoljenja za stanovanjsko hišo zgrajeno leta 1997. Hiša se nahaja tik ob gozdu, v naselju novih hiš z izredno lepim razgledom na Trzin, v lepem zelenem okolju, obdanem z naravo ter na izredno sončni lokaciji (obsijana s celodnevnim soncem). Hiša ima 230m2 bivalne površine in 1.100m2 zemljišča, od katerega je manjši del tudi gozdno zemljišče nad hišo. Hiša ima tri etaže (P+1+M) in zgrajena leta 1997. Razporeditev: PRITLIČJE (87, 9m2) – predprostor, vetrolov, shramba v dveh delih, utility, garaža za en avto, soba ter kurilnica; NADSTROPJE (93, 7m2) – velika kuhinja z jedilnico s prehodom v veliko dnevno sobo z izhodom na večji balkon, utility, predprostor, dve sobi, kopalnica ter ločen wc; PROSTOSTOJEČA MANSARDA (52, 6m2) – dve sobi, spalnica, v kateri je utility prostor kot garderobna omara, kopalnica z wc-jem, predprostor ter balkon. Na dvorišču hiše je narejeno parkirišče za 4 avtomobile z nadstreškom, v ozadju hiše pa je izredno velik vrt z letno vrtno leseno hišico. Ogrevanje hiše je na kurilno olje in v veliki dnevni sobi tudi zaprti kamin (kamnita peč na drva), ogrevanje vode je na solarno ogrevanje (vakumske cevi) ter tudi na olje in elektriko. Streha je Bramac 15cm izolacije (Novoterm – poltrdi – PVC folija), fasada Kombipor plošče 5cm, zaključni omet Teranova, okna lesena Kli Logatec 2-slojna s plinskim polnilom (okna kot nova) ter protivlomna vhodna vrata. Hiša je priključena na kanalizacijo ter ima poseben jašek za meteorno vodo. Hiša ima urejen dostop in lastniško pot. V bližini je vrtec, osnovna šola, trgovine, banka, pošta, avtobusni in železniški prevoz, trim steza, pohodništvo (Dobeno, Rašica) ter veliko naravnega okolja. Hiša je vpisana v Zemljiško knjigo, brez bremen ter vseljiva po dogovoru. Vsem, ki si želijo mir in udobni dom priporočamo ogled oziroma nakup hiše. Prodajalčev pogoj: plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec prevzame del stroška za posredovanje v višini 2% od pogodbene vrednosti + DDV.
Več bolha.com
31,6 m²
55.000 €
16. 06. 17
opis Stanovanje primerno za eno osebo se nahaja v tretjem nadstropju večstanovanjskega objekta v Trzinu. Stanovanje ima zelo nevsakdanji tloris in je iz tega vidika zelo poseben. Višina stropa v bivalnem delu namreč znaša 3m, medtem, ko je višina stropa na hodniku 2.1m. V galeriji je prostor za posteljo dim. 200 x 140cm, z nizkim stropom. Sicer pa je dnevni prostor zelo svetel, saj ga obkrožajo velika okna. Objekt nima dvigala, ima pa skupno parkirišče pred objektom. V bližini objekta se nahajajo avtobusna in želežniška postaja s povezavo z Ljubljano. Stanovanje je primerno tudi kot naložba za oddajanje v najem vsem, ki si želijo bližine ljubljanske obvoznice in dostop z javnim prevoznim sredstvom. Vabljeni na ogled. Prodajalčev pogoj za prodajo stanovanja je plačilo posredniške provizije s strani kupca v višini 2% (+DDV) od pogodbne vrednosti nepremičnine.
Več nepremicnine.si21.com
130 m²
1.100 €
21. 06. 17
opis Oddamo svetle in zelo urejene ter opremljene pisarniške prostore v Trzinu, z brezplačnimi parkirnimi prostori na skupnem dvorišču. Prostori obsegajo: hodnik z garderobo, utility, 2 ločeni pisarni, direktorska pisarna, velik open space prostor z vaj 3 delavnimi mesti, odprta kuhinja, arhiv, 2 sanitarije, velika pokrita terasa (cca 70m2). V ceno ni vključen DDV. Na voljo takoj. Vabljeni na ogled! Nepremičnina se oddaja za določen čas 11 mesecev z možnostjo podaljšanja in energetska izkaznica je v izdelavi. Pogoj najema: Stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da najemnik plača provizijo v višini ene mesečne najemnine +DDV. For rent bright and completely furnished offices in Trzin, with free parking spaces on the common courtyard. The rooms include: hallway with wardrobe, utility, 2 separate offices, director\'s office, large open space office with at least 3 workplaces, open kitchen, archive, 2 toilets, large covered terrace (cca 70m2). VAT is not included in the price. Available immediately. You are invited to visit! The premise is available for a limited period of time, for 11 months, with the possibility of extending the contract for the same period of time and the energy performance certificate is in preparation. Conditions of renting: the cost of fees for the service mediation shall be divided in such a way that a lessee pays a commission in the amunt of one monthly rent + VAT.
Več nepremicnine.si21.com
230 m²
640.000 €
20. 06. 17
Na zelo atraktivni lokaciji v Trzinu (naselje Mlake) prodamo izredno lepo in dobro grajeno družinsko vilo, zgrajeno na podlagi gradbenega dovoljenja za stanovanjsko hišo zgrajeno leta 1997. Hiša se nahaja tik ob gozdu, v naselju novih hiš z izredno lepim razgledom na Trzin, v lepem zelenem okolju, obdanem z naravo ter na izredno sončni lokaciji (obsijana s celodnevnim soncem). Hiša ima 230m2 bivalne površine in 1.100m2 zemljišča, od katerega je manjši del tudi gozdno zemljišče nad hišo. Hiša ima tri etaže (P+1+M) in zgrajena leta 1997. Razporeditev: PRITLIČJE (87, 9m2) – predprostor, vetrolov, shramba v dveh delih, utility, garaža za en avto, soba ter kurilnica; NADSTROPJE (93, 7m2) – velika kuhinja z jedilnico s prehodom v veliko dnevno sobo z izhodom na večji balkon, utility, predprostor, dve sobi, kopalnica ter ločen wc; PROSTOSTOJEČA MANSARDA (52, 6m2) – dve sobi, spalnica, v kateri je utility prostor kot garderobna omara, kopalnica z wc-jem, predprostor ter balkon. Na dvorišču hiše je narejeno parkirišče za 4 avtomobile z nadstreškom, v ozadju hiše pa je izredno velik vrt z letno vrtno leseno hišico. Ogrevanje hiše je na kurilno olje in v veliki dnevni sobi tudi zaprti kamin (kamnita peč na drva), ogrevanje vode je na solarno ogrevanje (vakumske cevi) ter tudi na olje in elektriko. Streha je Bramac 15cm izolacije (Novoterm – poltrdi – PVC folija), fasada Kombipor plošče 5cm, zaključni omet Teranova, okna lesena Kli Logatec 2-slojna s plinskim polnilom (okna kot nova) ter protivlomna vhodna vrata. Hiša je priključena na kanalizacijo ter ima poseben jašek za meteorno vodo. Hiša ima urejen dostop in lastniško pot. V bližini je vrtec, osnovna šola, trgovine, banka, pošta, avtobusni in železniški prevoz, trim steza, pohodništvo (Dobeno, Rašica) ter veliko naravnega okolja. Hiša je vpisana v Zemljiško knjigo, brez bremen ter vseljiva po dogovoru. Vsem, ki si želijo mir in udobni dom priporočamo ogled oziroma nakup hiše. Prodajalčev pogoj: plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec prevzame del stroška za posredovanje v višini 2% od pogodbene vrednosti + DDV.
Več bolha.com
393 m²
1.500.000 €
16. 06. 17
opis Prodamo gostinski lokal 200 m2 v obratovanju na odlični in pretočni lokaciji v Trzinu. Lokal obsega pokrito teraso z mizami ter osrednji prostor s šankom, kuhinjo s krušno pečjo, mizami ter skladiščem. V naslednjem prostoru je pekarna v obratovanju 130 m2 in skladišče 120 m2ter prodajalna kruha. Lokal je zelo lep in lepo vzdrževan. Ogrevanje na CK-plin s talnim gretjem, klimatiziran in dovolj parkirnih mest. Lokal se prodaja z opremo, v nadstropju je izdelano stanovanje ter del neizdelane mansarde, ki se lahko preuredi v stanovanje . Objekt je grajen iz zelo kakovostnih materialov in je v celoti ograjen, z dovolj parkirnimi mesti. Hiša obsega 2 etaži vsaka po 200 m2. Na vrtu je postavljena originalna dolenjska kašča z vinsko kletjo. Na voljo takoj, vabljeni k ogledu! Pogoj nakupa: stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da kupec plača provizijo v višini 2% +DDV. Sale a restaurant 200 m2 in the operation of the ideal and the instantaneous location Trzinu. The bar comprises a covered terrace with tables and the central area of ??the bar, a kitchen with a baker\'s oven, tables and stored. In the next area is bakery in operation 130 m2 and a warehouse 120 m2ter the bread. The restaurant is very nice and well-maintained. Heating CK-gas underfloor heating, air-conditioned and ample parking space. The restaurant is sold with the equipment in the floor of the apartment and made part of the unfinished attic that can be converted into an apartment. The house is built of high quality materials and is fully fenced, with ample parking spaces. The house has two floors, each of 200 m2. The garden is set dolenjska original granary and wine cellar. Available immediately invited to watch! Condition of purchase: the cost of fees for the service intervention is divided in such a way that the customer pays a commission of 2% + VAT.
Več nepremicnine.si21.com
50 m²
390 €
10. 06. 17
Lepa, opremljena pisarna (stoli mize, omare, ..) s klimo, balkonom, lepimi notranjimi v češnjevem lesu lesenimi roletami in zunanjimi električnimi na daljinca vodenimi Krpan roletami proti soncu in vročini. Souporaba lepo opremljene kuhinje in WCja. Pisarna je bila prenovljena l.2010, ima internet priključek in dva telefona. Možnost najema do dveh parkirnih mest v kleti, dostop z dvigalom. Pisarno oddajam kot fizična oseba, cena je z vklučenim davkom. Stroški elektrike, ogrevanja in ostali tekoči stroški niso zajeti v ceni.
Več bolha.com
250 m²
1.000 €
14. 06. 17
opis Za daljše obdobje oddamo skladišče v poslovni coni Trzin, v polkleti, skupne površine cca. 250 m2. Dostop do skladišča je preko klančine. Razporeditev prostorov obsega en večji prostor z višino 4,2m, ter dva manjša prostora z umivalnikoma. Prostor je primeren za paletno skladiščenje, možnost izposoje viličarja. Stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da najemnik plača provizijo v višini ene mesečne najemine +DDV. A warehouse for rent in a commercial zone in Trzin, available for a longer period of time. Total area approx. 250 m2. Access to the warehouse is via ramps. It consists a larger open space with a height of 4,2m and two smaller rooms with washbasins. This warehouse is suitable for pallet storage with a possibility to rent a forklift. Conditions of renting: the cost of fees for the service mediation shall be divided in such a way that a Lessee pays a commission equaling to one monthly rent + VAT.
Več nepremicnine.si21.com
78,31 m²
78.310 €
5. 06. 17
opis Prodamo poslovni prostor v Trzinu; pisarno 78,31 m2. Gre za dva ločena prostora, ki ju je možno povezati. Orientiran je na sever in ima zelo lep pogled na Kamniške Alpe. Pisarni pripada eno parkirno mesto za zapornicami. Souporaba toaletnih prostorov. Za nepremičnino še ni bila pridobljena energetska izkaznica. Pogoj najema: stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da kupec plača provizijo v višini ene najemnine + 22% DDV. Sale business premises in Trzin; 78.31 m2 office. These are two separate rooms, which can be connected. It is oriented to the north and has a very nice view of the Kamnik Alps. Office belongs one parking space for the lock. Sharing toilet facilities. The property has not yet been obtained energy performance certificate. The condition of the lease: the cost of fees for the service intervention is divided in such a way that the customer pays a fee in the amount of one rent + 22% VAT.
Več nepremicnine.si21.com
37 m²
52.000 €
11. 06. 17
Posredujemo pri prodaji povsem opremljene zobne ordinacije (37 m2), ki jo je možno prevzeti takoj, saj se bo lastnik upokojil. Ordinacija ima uporabno dovoljenje in je primerna za enega zobozdravnika. Nahaja se v industrijski coni, zato je lahko dostopna (15 minut iz centra Ljubljane), ima lasten vhod, stavba je bila zgrajena leta 1994. Pogoj prodajalca je, da kupec plača del provizije za posredovanje v višini 2% + DDV. Opremljena zobna ordinacija
Več bolha.com
1.050 m²
998.500 €
3. 06. 17
Poslovno stanovanjski objekt v IOC Trzin, velikost 1050 m2, notranji prostori 910 m2, dejanska bruto površina ( z balkoni, garažami...) 1320 m2, končno izdelano z uporabnim dovoljenjem 120 m2, možnost širitve objekta z zapiranjem balkonov. Objekt ima dovoz z dveh strani, direktno do pritlične etaže, kjer je lociranih večino parkirnih mest in pa z zgornje strani. V pritličju so lahko skladišča, proizvodnja, trgovine ali podobno, prav tako v nadstropju ( z gornje strani pritličje). Na podstrešju je predvidena stanovanjska uporaba, možno tudi poslovna. Eno podstrešje je odprto in visoko 4 m, drugo ima vmesno ploščo in na vrhu prostor za shranjevanje ( ni v m2 upoštevano). Vse tri etaže so povezane z notranjim stopniščem na obeh straneh. Dve gradbeni parceli, ločeni, skupna površina 2500 m2, možna uporaba ločeno po 1250 m2. Poslovno stanovanjski objekt -večnamenski -naložba
Več bolha.com
230 m²
640.000 €
9. 06. 17
Na zelo atraktivni lokaciji v Trzinu (naselje Mlake) prodamo izredno lepo in dobro grajeno družinsko vilo, zgrajeno na podlagi gradbenega dovoljenja za stanovanjsko hišo zgrajeno leta 1997. Hiša se nahaja tik ob gozdu, v naselju novih hiš z izredno lepim razgledom na Trzin, v lepem zelenem okolju, obdanem z naravo ter na izredno sončni lokaciji (obsijana s celodnevnim soncem). Hiša ima 230m2 bivalne površine in 1.100m2 zemljišča, od katerega je manjši del tudi gozdno zemljišče nad hišo. Hiša ima tri etaže (P+1+M) in zgrajena leta 1997. Razporeditev: PRITLIČJE (87, 9m2) – predprostor, vetrolov, shramba v dveh delih, utility, garaža za en avto, soba ter kurilnica; NADSTROPJE (93, 7m2) – velika kuhinja z jedilnico s prehodom v veliko dnevno sobo z izhodom na večji balkon, utility, predprostor, dve sobi, kopalnica ter ločen wc; PROSTOSTOJEČA MANSARDA (52, 6m2) – dve sobi, spalnica, v kateri je utility prostor kot garderobna omara, kopalnica z wc-jem, predprostor ter balkon. Na dvorišču hiše je narejeno parkirišče za 4 avtomobile z nadstreškom, v ozadju hiše pa je izredno velik vrt z letno vrtno leseno hišico. Ogrevanje hiše je na kurilno olje in v veliki dnevni sobi tudi zaprti kamin (kamnita peč na drva), ogrevanje vode je na solarno ogrevanje (vakumske cevi) ter tudi na olje in elektriko. Streha je Bramac 15cm izolacije (Novoterm – poltrdi – PVC folija), fasada Kombipor plošče 5cm, zaključni omet Teranova, okna lesena Kli Logatec 2-slojna s plinskim polnilom (okna kot nova) ter protivlomna vhodna vrata. Hiša je priključena na kanalizacijo ter ima poseben jašek za meteorno vodo. Hiša ima urejen dostop in lastniško pot. V bližini je vrtec, osnovna šola, trgovine, banka, pošta, avtobusni in železniški prevoz, trim steza, pohodništvo (Dobeno, Rašica) ter veliko naravnega okolja. Hiša je vpisana v Zemljiško knjigo, brez bremen ter vseljiva po dogovoru. Vsem, ki si želijo mir in udobni dom priporočamo ogled oziroma nakup hiše. Prodajalčev pogoj: plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec prevzame del stroška za posredovanje v višini 2% od pogodbene vrednosti + DDV.
Več bolha.com
230 m²
640.000 €
25. 05. 17
Na zelo atraktivni lokaciji v Trzinu (naselje Mlake) prodamo izredno lepo in dobro grajeno družinsko vilo, zgrajeno na podlagi gradbenega dovoljenja za stanovanjsko hišo zgrajeno leta 1997. Hiša se nahaja tik ob gozdu, v naselju novih hiš z izredno lepim razgledom na Trzin, v lepem zelenem okolju, obdanem z naravo ter na izredno sončni lokaciji (obsijana s celodnevnim soncem). Hiša ima 230m2 bivalne površine in 1.100m2 zemljišča, od katerega je manjši del tudi gozdno zemljišče nad hišo. Hiša ima tri etaže (P+1+M) in zgrajena leta 1997. Razporeditev: PRITLIČJE (87, 9m2) – predprostor, vetrolov, shramba v dveh delih, utility, garaža za en avto, soba ter kurilnica; NADSTROPJE (93, 7m2) – velika kuhinja z jedilnico s prehodom v veliko dnevno sobo z izhodom na večji balkon, utility, predprostor, dve sobi, kopalnica ter ločen wc; PROSTOSTOJEČA MANSARDA (52, 6m2) – dve sobi, spalnica, v kateri je utility prostor kot garderobna omara, kopalnica z wc-jem, predprostor ter balkon. Na dvorišču hiše je narejeno parkirišče za 4 avtomobile z nadstreškom, v ozadju hiše pa je izredno velik vrt z letno vrtno leseno hišico. Ogrevanje hiše je na kurilno olje in v veliki dnevni sobi tudi zaprti kamin (kamnita peč na drva), ogrevanje vode je na solarno ogrevanje (vakumske cevi) ter tudi na olje in elektriko. Streha je Bramac 15cm izolacije (Novoterm – poltrdi – PVC folija), fasada Kombipor plošče 5cm, zaključni omet Teranova, okna lesena Kli Logatec 2-slojna s plinskim polnilom (okna kot nova) ter protivlomna vhodna vrata. Hiša je priključena na kanalizacijo ter ima poseben jašek za meteorno vodo. Hiša ima urejen dostop in lastniško pot. V bližini je vrtec, osnovna šola, trgovine, banka, pošta, avtobusni in železniški prevoz, trim steza, pohodništvo (Dobeno, Rašica) ter veliko naravnega okolja. Hiša je vpisana v Zemljiško knjigo, brez bremen ter vseljiva po dogovoru. Vsem, ki si želijo mir in udobni dom priporočamo ogled oziroma nakup hiše. Prodajalčev pogoj: plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec prevzame del stroška za posredovanje v višini 2% od pogodbene vrednosti + DDV.
Več bolha.com
220 m²
299.000 €
28. 05. 17
Prodam poslovno stanovanjski objekt v industrijski coni Trzin. V pritličju , ki meri 110m2 se nahaja trgovina, wc, skladišče, višina stropov 4, 5m. V nadstropju se nahaja moderno stanovanje z liftom ki se lahko spremeni v pisarne. V račun vzamemo avto višjega cenovnega razreda ali jadrnico.
Več bolha.com
822 m²
155.000 €
29. 05. 17
Blizu šole, vrtca, športnega igrišča, na jugozahodnem delu Trzina v čudoviti neokrnjeni naravi na mirni lokaciji ob gozdu prodamo sončno, ravno in zazidljivo parcelo v izmeri 822m2 za enodružinsko hišo. Ob parceli so vsi priključki. Dostop do parcele je asfaltiran, zadnjih cca.200m pa je utrjeni makadam. ZK urejeno, brez bremen. Za vse ljubitelje narave priporočamo ogled in nakup. Prodajalčev pogoj je, da se plačilo za posredovanje razdeli tako, da kupec prevzame del stroška za posredovanje v višini 2% + 22% DDV pogodbene vrednosti.
Več bolha.com
1 2 3