opis Stanovanje primerno za eno osebo se nahaja v tretjem nadstropju večstanovanjskega objekta v Trzinu. Stanovanje ima zelo nevsakdanji tloris in je iz tega vidika zelo poseben. Višina stropa v bivalnem delu namreč znaša 3m, medtem, ko je višina stropa na hodniku 2.1m. V galeriji je prostor za posteljo dim. 200 x 140cm, z nizkim stropom. Sicer pa je dnevni prostor zelo svetel, saj ga obkrožajo velika okna. Objekt nima dvigala, ima pa skupno parkirišče pred objektom. V bližini objekta se nahajajo avtobusna in želežniška postaja s povezavo z Ljubljano. Stanovanje je primerno tudi kot naložba za oddajanje v najem vsem, ki si želijo bližine ljubljanske obvoznice in dostop z javnim prevoznim sredstvom. Vabljeni na ogled. Prodajalčev pogoj za prodajo stanovanja je plačilo posredniške provizije s strani kupca v višini 2% (+DDV) od pogodbne vrednosti nepremičnine.
16. 06. 17 11:23 nepremicnine.si21.com
31.6 m²
55.000 €
opis Oddamo svetle in zelo urejene ter opremljene pisarniške prostore v Trzinu, z brezplačnimi parkirnimi prostori na skupnem dvorišču. Prostori obsegajo: hodnik z garderobo, utility, 2 ločeni pisarni, direktorska pisarna, velik open space prostor z vaj 3 delavnimi mesti, odprta kuhinja, arhiv, 2 sanitarije, velika pokrita terasa (cca 70m2). V ceno ni vključen DDV. Na voljo takoj. Vabljeni na ogled! Nepremičnina se oddaja za določen čas 11 mesecev z možnostjo podaljšanja in energetska izkaznica je v izdelavi. Pogoj najema: Stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da najemnik plača provizijo v višini ene mesečne najemnine +DDV. For rent bright and completely furnished offices in Trzin, with free parking spaces on the common courtyard. The rooms include: hallway with wardrobe, utility, 2 separate offices, director\'s office, large open space office with at least 3 workplaces, open kitchen, archive, 2 toilets, large covered terrace (cca 70m2). VAT is not included in the price. Available immediately. You are invited to visit! The premise is available for a limited period of time, for 11 months, with the possibility of extending the contract for the same period of time and the energy performance certificate is in preparation. Conditions of renting: the cost of fees for the service mediation shall be divided in such a way that a lessee pays a commission in the amunt of one monthly rent + VAT.
21. 06. 17 16:07 nepremicnine.si21.com
130.0 m²
1.100 €
Na zelo atraktivni lokaciji v Trzinu (naselje Mlake) prodamo izredno lepo in dobro grajeno družinsko vilo, zgrajeno na podlagi gradbenega dovoljenja za stanovanjsko hišo zgrajeno leta 1997. Hiša se nahaja tik ob gozdu, v naselju novih hiš z izredno lepim razgledom na Trzin, v lepem zelenem okolju, obdanem z naravo ter na izredno sončni lokaciji (obsijana s celodnevnim soncem). Hiša ima 230m2 bivalne površine in 1.100m2 zemljišča, od katerega je manjši del tudi gozdno zemljišče nad hišo. Hiša ima tri etaže (P+1+M) in zgrajena leta 1997. Razporeditev: PRITLIČJE (87, 9m2) – predprostor, vetrolov, shramba v dveh delih, utility, garaža za en avto, soba ter kurilnica; NADSTROPJE (93, 7m2) – velika kuhinja z jedilnico s prehodom v veliko dnevno sobo z izhodom na večji balkon, utility, predprostor, dve sobi, kopalnica ter ločen wc; PROSTOSTOJEČA MANSARDA (52, 6m2) – dve sobi, spalnica, v kateri je utility prostor kot garderobna omara, kopalnica z wc-jem, predprostor ter balkon. Na dvorišču hiše je narejeno parkirišče za 4 avtomobile z nadstreškom, v ozadju hiše pa je izredno velik vrt z letno vrtno leseno hišico. Ogrevanje hiše je na kurilno olje in v veliki dnevni sobi tudi zaprti kamin (kamnita peč na drva), ogrevanje vode je na solarno ogrevanje (vakumske cevi) ter tudi na olje in elektriko. Streha je Bramac 15cm izolacije (Novoterm – poltrdi – PVC folija), fasada Kombipor plošče 5cm, zaključni omet Teranova, okna lesena Kli Logatec 2-slojna s plinskim polnilom (okna kot nova) ter protivlomna vhodna vrata. Hiša je priključena na kanalizacijo ter ima poseben jašek za meteorno vodo. Hiša ima urejen dostop in lastniško pot. V bližini je vrtec, osnovna šola, trgovine, banka, pošta, avtobusni in železniški prevoz, trim steza, pohodništvo (Dobeno, Rašica) ter veliko naravnega okolja. Hiša je vpisana v Zemljiško knjigo, brez bremen ter vseljiva po dogovoru. Vsem, ki si želijo mir in udobni dom priporočamo ogled oziroma nakup hiše. Prodajalčev pogoj: plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec prevzame del stroška za posredovanje v višini 2% od pogodbene vrednosti + DDV.
20. 06. 17 17:26 bolha.com
230.0 m²
640.000 €
opis Prodamo gostinski lokal 200 m2 v obratovanju na odlični in pretočni lokaciji v Trzinu. Lokal obsega pokrito teraso z mizami ter osrednji prostor s šankom, kuhinjo s krušno pečjo, mizami ter skladiščem. V naslednjem prostoru je pekarna v obratovanju 130 m2 in skladišče 120 m2ter prodajalna kruha. Lokal je zelo lep in lepo vzdrževan. Ogrevanje na CK-plin s talnim gretjem, klimatiziran in dovolj parkirnih mest. Lokal se prodaja z opremo, v nadstropju je izdelano stanovanje ter del neizdelane mansarde, ki se lahko preuredi v stanovanje . Objekt je grajen iz zelo kakovostnih materialov in je v celoti ograjen, z dovolj parkirnimi mesti. Hiša obsega 2 etaži vsaka po 200 m2. Na vrtu je postavljena originalna dolenjska kašča z vinsko kletjo. Na voljo takoj, vabljeni k ogledu! Pogoj nakupa: stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da kupec plača provizijo v višini 2% +DDV. Sale a restaurant 200 m2 in the operation of the ideal and the instantaneous location Trzinu. The bar comprises a covered terrace with tables and the central area of ??the bar, a kitchen with a baker\'s oven, tables and stored. In the next area is bakery in operation 130 m2 and a warehouse 120 m2ter the bread. The restaurant is very nice and well-maintained. Heating CK-gas underfloor heating, air-conditioned and ample parking space. The restaurant is sold with the equipment in the floor of the apartment and made part of the unfinished attic that can be converted into an apartment. The house is built of high quality materials and is fully fenced, with ample parking spaces. The house has two floors, each of 200 m2. The garden is set dolenjska original granary and wine cellar. Available immediately invited to watch! Condition of purchase: the cost of fees for the service intervention is divided in such a way that the customer pays a commission of 2% + VAT.
16. 06. 17 17:22 nepremicnine.si21.com
393.0 m²
1.500.000 €
Lepa, opremljena pisarna (stoli mize, omare, ..) s klimo, balkonom, lepimi notranjimi v češnjevem lesu lesenimi roletami in zunanjimi električnimi na daljinca vodenimi Krpan roletami proti soncu in vročini. Souporaba lepo opremljene kuhinje in WCja. Pisarna je bila prenovljena l.2010, ima internet priključek in dva telefona. Možnost najema do dveh parkirnih mest v kleti, dostop z dvigalom. Pisarno oddajam kot fizična oseba, cena je z vklučenim davkom. Stroški elektrike, ogrevanja in ostali tekoči stroški niso zajeti v ceni.
10. 06. 17 20:47 bolha.com
50.0 m²
390 €
opis Za daljše obdobje oddamo skladišče v poslovni coni Trzin, v polkleti, skupne površine cca. 250 m2. Dostop do skladišča je preko klančine. Razporeditev prostorov obsega en večji prostor z višino 4,2m, ter dva manjša prostora z umivalnikoma. Prostor je primeren za paletno skladiščenje, možnost izposoje viličarja. Stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da najemnik plača provizijo v višini ene mesečne najemine +DDV. A warehouse for rent in a commercial zone in Trzin, available for a longer period of time. Total area approx. 250 m2. Access to the warehouse is via ramps. It consists a larger open space with a height of 4,2m and two smaller rooms with washbasins. This warehouse is suitable for pallet storage with a possibility to rent a forklift. Conditions of renting: the cost of fees for the service mediation shall be divided in such a way that a Lessee pays a commission equaling to one monthly rent + VAT.
14. 06. 17 16:52 nepremicnine.si21.com
250.0 m²
1.000 €
opis Prodamo poslovni prostor v Trzinu; pisarno 78,31 m2. Gre za dva ločena prostora, ki ju je možno povezati. Orientiran je na sever in ima zelo lep pogled na Kamniške Alpe. Pisarni pripada eno parkirno mesto za zapornicami. Souporaba toaletnih prostorov. Za nepremičnino še ni bila pridobljena energetska izkaznica. Pogoj najema: stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da kupec plača provizijo v višini ene najemnine + 22% DDV. Sale business premises in Trzin; 78.31 m2 office. These are two separate rooms, which can be connected. It is oriented to the north and has a very nice view of the Kamnik Alps. Office belongs one parking space for the lock. Sharing toilet facilities. The property has not yet been obtained energy performance certificate. The condition of the lease: the cost of fees for the service intervention is divided in such a way that the customer pays a fee in the amount of one rent + 22% VAT.
5. 06. 17 19:42 nepremicnine.si21.com
78.31 m²
78.310 €
Posredujemo pri prodaji povsem opremljene zobne ordinacije (37 m2), ki jo je možno prevzeti takoj, saj se bo lastnik upokojil. Ordinacija ima uporabno dovoljenje in je primerna za enega zobozdravnika. Nahaja se v industrijski coni, zato je lahko dostopna (15 minut iz centra Ljubljane), ima lasten vhod, stavba je bila zgrajena leta 1994. Pogoj prodajalca je, da kupec plača del provizije za posredovanje v višini 2% + DDV. Opremljena zobna ordinacija
11. 06. 17 06:37 bolha.com
37.0 m²
52.000 €
Poslovno stanovanjski objekt v IOC Trzin, velikost 1050 m2, notranji prostori 910 m2, dejanska bruto površina ( z balkoni, garažami...) 1320 m2, končno izdelano z uporabnim dovoljenjem 120 m2, možnost širitve objekta z zapiranjem balkonov. Objekt ima dovoz z dveh strani, direktno do pritlične etaže, kjer je lociranih večino parkirnih mest in pa z zgornje strani. V pritličju so lahko skladišča, proizvodnja, trgovine ali podobno, prav tako v nadstropju ( z gornje strani pritličje). Na podstrešju je predvidena stanovanjska uporaba, možno tudi poslovna. Eno podstrešje je odprto in visoko 4 m, drugo ima vmesno ploščo in na vrhu prostor za shranjevanje ( ni v m2 upoštevano). Vse tri etaže so povezane z notranjim stopniščem na obeh straneh. Dve gradbeni parceli, ločeni, skupna površina 2500 m2, možna uporaba ločeno po 1250 m2. Poslovno stanovanjski objekt -večnamenski -naložba
3. 06. 17 09:22 bolha.com
1050.0 m²
998.500 €
Na zelo atraktivni lokaciji v Trzinu (naselje Mlake) prodamo izredno lepo in dobro grajeno družinsko vilo, zgrajeno na podlagi gradbenega dovoljenja za stanovanjsko hišo zgrajeno leta 1997. Hiša se nahaja tik ob gozdu, v naselju novih hiš z izredno lepim razgledom na Trzin, v lepem zelenem okolju, obdanem z naravo ter na izredno sončni lokaciji (obsijana s celodnevnim soncem). Hiša ima 230m2 bivalne površine in 1.100m2 zemljišča, od katerega je manjši del tudi gozdno zemljišče nad hišo. Hiša ima tri etaže (P+1+M) in zgrajena leta 1997. Razporeditev: PRITLIČJE (87, 9m2) – predprostor, vetrolov, shramba v dveh delih, utility, garaža za en avto, soba ter kurilnica; NADSTROPJE (93, 7m2) – velika kuhinja z jedilnico s prehodom v veliko dnevno sobo z izhodom na večji balkon, utility, predprostor, dve sobi, kopalnica ter ločen wc; PROSTOSTOJEČA MANSARDA (52, 6m2) – dve sobi, spalnica, v kateri je utility prostor kot garderobna omara, kopalnica z wc-jem, predprostor ter balkon. Na dvorišču hiše je narejeno parkirišče za 4 avtomobile z nadstreškom, v ozadju hiše pa je izredno velik vrt z letno vrtno leseno hišico. Ogrevanje hiše je na kurilno olje in v veliki dnevni sobi tudi zaprti kamin (kamnita peč na drva), ogrevanje vode je na solarno ogrevanje (vakumske cevi) ter tudi na olje in elektriko. Streha je Bramac 15cm izolacije (Novoterm – poltrdi – PVC folija), fasada Kombipor plošče 5cm, zaključni omet Teranova, okna lesena Kli Logatec 2-slojna s plinskim polnilom (okna kot nova) ter protivlomna vhodna vrata. Hiša je priključena na kanalizacijo ter ima poseben jašek za meteorno vodo. Hiša ima urejen dostop in lastniško pot. V bližini je vrtec, osnovna šola, trgovine, banka, pošta, avtobusni in železniški prevoz, trim steza, pohodništvo (Dobeno, Rašica) ter veliko naravnega okolja. Hiša je vpisana v Zemljiško knjigo, brez bremen ter vseljiva po dogovoru. Vsem, ki si želijo mir in udobni dom priporočamo ogled oziroma nakup hiše. Prodajalčev pogoj: plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec prevzame del stroška za posredovanje v višini 2% od pogodbene vrednosti + DDV.
9. 06. 17 17:32 bolha.com
230.0 m²
640.000 €
Na zelo atraktivni lokaciji v Trzinu (naselje Mlake) prodamo izredno lepo in dobro grajeno družinsko vilo, zgrajeno na podlagi gradbenega dovoljenja za stanovanjsko hišo zgrajeno leta 1997. Hiša se nahaja tik ob gozdu, v naselju novih hiš z izredno lepim razgledom na Trzin, v lepem zelenem okolju, obdanem z naravo ter na izredno sončni lokaciji (obsijana s celodnevnim soncem). Hiša ima 230m2 bivalne površine in 1.100m2 zemljišča, od katerega je manjši del tudi gozdno zemljišče nad hišo. Hiša ima tri etaže (P+1+M) in zgrajena leta 1997. Razporeditev: PRITLIČJE (87, 9m2) – predprostor, vetrolov, shramba v dveh delih, utility, garaža za en avto, soba ter kurilnica; NADSTROPJE (93, 7m2) – velika kuhinja z jedilnico s prehodom v veliko dnevno sobo z izhodom na večji balkon, utility, predprostor, dve sobi, kopalnica ter ločen wc; PROSTOSTOJEČA MANSARDA (52, 6m2) – dve sobi, spalnica, v kateri je utility prostor kot garderobna omara, kopalnica z wc-jem, predprostor ter balkon. Na dvorišču hiše je narejeno parkirišče za 4 avtomobile z nadstreškom, v ozadju hiše pa je izredno velik vrt z letno vrtno leseno hišico. Ogrevanje hiše je na kurilno olje in v veliki dnevni sobi tudi zaprti kamin (kamnita peč na drva), ogrevanje vode je na solarno ogrevanje (vakumske cevi) ter tudi na olje in elektriko. Streha je Bramac 15cm izolacije (Novoterm – poltrdi – PVC folija), fasada Kombipor plošče 5cm, zaključni omet Teranova, okna lesena Kli Logatec 2-slojna s plinskim polnilom (okna kot nova) ter protivlomna vhodna vrata. Hiša je priključena na kanalizacijo ter ima poseben jašek za meteorno vodo. Hiša ima urejen dostop in lastniško pot. V bližini je vrtec, osnovna šola, trgovine, banka, pošta, avtobusni in železniški prevoz, trim steza, pohodništvo (Dobeno, Rašica) ter veliko naravnega okolja. Hiša je vpisana v Zemljiško knjigo, brez bremen ter vseljiva po dogovoru. Vsem, ki si želijo mir in udobni dom priporočamo ogled oziroma nakup hiše. Prodajalčev pogoj: plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec prevzame del stroška za posredovanje v višini 2% od pogodbene vrednosti + DDV.
25. 05. 17 17:04 bolha.com
230.0 m²
640.000 €
2 sobe
150.0 m²
135.000 €
Prodam poslovno stanovanjski objekt v industrijski coni Trzin. V pritličju , ki meri 110m2 se nahaja trgovina, wc, skladišče, višina stropov 4, 5m. V nadstropju se nahaja moderno stanovanje z liftom ki se lahko spremeni v pisarne. V račun vzamemo avto višjega cenovnega razreda ali jadrnico.
28. 05. 17 19:57 bolha.com
220.0 m²
299.000 €
Blizu šole, vrtca, športnega igrišča, na jugozahodnem delu Trzina v čudoviti neokrnjeni naravi na mirni lokaciji ob gozdu prodamo sončno, ravno in zazidljivo parcelo v izmeri 822m2 za enodružinsko hišo. Ob parceli so vsi priključki. Dostop do parcele je asfaltiran, zadnjih cca.200m pa je utrjeni makadam. ZK urejeno, brez bremen. Za vse ljubitelje narave priporočamo ogled in nakup. Prodajalčev pogoj je, da se plačilo za posredovanje razdeli tako, da kupec prevzame del stroška za posredovanje v višini 2% + 22% DDV pogodbene vrednosti.
29. 05. 17 18:47 bolha.com
822.0 m²
155.000 €
Prodam ali menjam za stanovanje, gostinski lokal v Obrtni coni Trzin. Lokal ima spodaj površino 35 m2, ter v nadstropju enako površino, zraven pa še teraso v izmeri 6 x 7 m.
9. 05. 17 10:44 bolha.com
70.0 m²
115.000 €
opis Oddamo zaključeno celoto modernih pisarn v urejeni poslovni stavbi v poslovni coni Trzin. Prostori se nahajajo v 2. nadstropju urejenega poslovnega objekta in so dostopni tako po stopnicah, kot tudi s tovornim dvigalom nosilnosti 1500 kg. Razporeditev prostorov obsega sprejemni del s čakalnico, čajnico, kopalnico, direktorsko pisarno, sejno sobo ter 3 dodatne pisarne z arhivom. Pred objektom je na voljo dovolj parkirnih mest na asfaltirani površini in še dodatno na makadamu. Celotna stavba bo v kratkem tudi v celoti na novo energetsko renovirana v smislu nove fasade, novih zasteklitev ter nove kurilnice. Povprečni mesečni obratovalni stroški znašajo 3€/m2 in zajemajo elektriko, vodo, smeti, ogrevanje, internet, redno vzdrževanje ter 1x tedensko čiščenje pisarn, kot tudi skupnih prostorov. Na voljo po dogovoru, vabljeni k ogledu! Pogoj najema: stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da najemnik plača provizijo v višini ene mesečne najemnine +DDV. A complete whole of modern offices in a nice business building in the commercial zone Trzin. The premises are located on the 2nd floor of the maintained building and accessible both, by stairs and with a freight lift of capacity 1500 kg. The arrangement of rooms comprises a receiving part with a lounge, kitchenette, a bathroom, CEO office, meeting room and 3 additional offices with archive. In front of the building there are sufficient parking spaces on paved surface and some more on the tarmac. The whole building will soon also be a completely newly energy renovated in terms of new facade, new glazing and new heating system. Average monthly operating costs amount to € 3/m2 and include electricity, water, garbage, heating, internet, regular maintenance and 1x week cleaning of offices, as well as of common areas. Available by agreement, welcome to visit! Rental condition: the cost of fee for the services of mediation is divided in such a way, that the tenant pays a commission equalling to one monthly rent + VAT.
8. 05. 17 12:50 nepremicnine.si21.com
145.0 m²
1.300 €
V prvem nadstropju je pet svetlih, popolnoma opremljenih pisarn, kjer je 8-10 delovnih mest, sejna soba s kapaciteto 8-12 mest, v nadstropju je WC in kuhinja. Lasten vhod. Nekatere pisarne in sejna soba se zapirajo z avtomatskimi drsnimi vrati. Zagotovljen je dostop do interneta. Prostori so ogrevani z radiatorji centralne kurjave , ogreva jo peč na mestni plin , poleti pa so hlajeni s klimatskimi napravami. V pritličju je skladišče-garaža z dvižnimi vrati in višino stropa 5 m, studio, ki se lahko spremeni v skladiščni prostor, 3 manjše pisarne z enim do dvema delovnima mestoma, 1 pisarna z dvema delovnima mestoma in 1 pisarna s 4 delovnimi mesti, sanitarni prostori (posebej wc in posebej tuš) ter dve manši priročni skladišči. 3 parkirna mesta so še zadaj za stavbo, kjer je še en vhod. Pred glavnim vhodom je na razpolago do 9 parkirnih mest.Oddaja je možna tudi samo za 1. nadstropje.
9. 05. 17 18:44 bolha.com
400.0 m²
8 €
opis Prodamo del poslovne stavbe poslovni coni Trzin, ki je praktično v 90% oddana v najem. Trenutno najemnine znašajo cca. 30.000€/letno, kar že pri izklicni oglaševani ceni in nezasedenih prostorih, predstavlja stabilen donos. Najemne pogodbe pa se lahko na željo kupca tudi prekinejo. Prostori se nahajajo v 2. nadstropju urejenega poslovnega objekta in so dostopni tako po stopnicah, kot tudi s tovornim dvigalom nosilnosti 1500 kg. Razporeditev prostorov obsega cca. 500 m2 pisarniških prostorov (12 različnih velikosti) ter cca. 90 m2 skladiščnega dela. Pred objektom je na voljo 10 parkirnih mest na asfaltirani površini in še dodatnih 10 na makadamu. Celotna stavba bo v kratkem tudi v celoti na novo energetsko renovirana v smislu nove fasade, novih zasteklitev ter nove kurilnice. Obstaja tudi možnost odkupa po delih ali celotne stavbe v skupni velikosti 1800 m2. Povprečni mesečni obratovalni stroški znašajo 3€/m2 in zajemajo NUSZ, elektriko, vodo, smeti, ogrevanje, internet, redno vzdrževanje ter 1x tedensko čiščenje pisarn, kot tudi skupnih prostorov. Na voljo po dogovoru, vabljeni k ogledu! Pogoj nakupa: stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da kupec plača provizijo v višini 2% +DDV. We sale a part of the business building in commercial zone Trzin, which is almost 90% rented out. Currently, rents altogether amount to approx 20.000/year, which already, at the bidding advertised price and 10% vacant spaces, represents a stable income. Rental agreements can also be terminated according to the buyers wishes. The premises are located on the 2nd floor of the maintained building and are accessible both, by stairs and a freight elevator of capacity 1500 kg. Layout comprises approx. 500 m2 of office area (12 of different sizes) and approx. 90 m2 of a storage area. In front of the building 10 parking spaces are available on a paved surface, and another 10 on the tarmac. The whole building will soon also be completely energy renovated in terms of new facade, new glazing and new heating system. There is also the option to buy the parts or the entire building with a total size of 1800 m2. Average monthly operating costs amount to € 3/m2 and include NUSZ, electricity, water, garbage, heating, internet, regular maintenance and 1x a week cleaning of offices, as well as common areas. Available by agreement, welcome to visit! Condition of purchase: the cost of fee for the services of mediation is divided in such a way, that the buyer pays a commission of 2% + VAT.
9. 05. 17 00:38 nepremicnine.si21.com
588.8 m²
699.000 €
Poslovno stanovanjski objekt v IOC Trzin, velikost 1050 m2, notranji prostori 860 m2, izdelano z uporabnim dovoljenjem 120 m2, možnost širitve objekta z zapiranjem balkonov. Objekt ima dovoz z dveh strani, direktno do pritlične etaže, kjer je lociranih večino parkirnih mest in pa z zgornje strani. V pritličju so lahko skladišča, proizvodnja, trgovine ali podobno, prav tako v nadstropju ( z gornje strani pritličje). Na podstrešju je predvidena stanovanjska uporaba, možno tudi poslovna. Eno podstrešje je odprto in visoko 4 m, drugo ima vmesno ploščo in na vrhu prostor za shranjevanje ( ni v m2 upoštevano). Vse tri etaže so povezane z notranjim stopniščem na obeh straneh. Možen je tudi nakup parcele zraven, gradbena, 1250 m2, tako da ima objekt možnost parcele 2500 m2. Večnamenski poslovno/stan objekt za investicijo
13. 05. 17 11:48 bolha.com
1050.0 m²
870.000 €
Oddam sobo, z souporabo skupnih prostorov, ljubljana - okolica. Cena 150, 00 EUR plus stroški. Parkiranje je urejeno pred hišo in je brezplačno. Nepremičnina se oddaja za določen čas 11 mesecev. Vabljeni k ogledu!
16. 05. 17 18:46 bolha.com
14.0 m²
150 €
opis Oddamo skladišče v kombinaciji s skladiščem v urejeni poslovni stavbi v poslovni coni Trzin. Vsi prostori se nahajajo v 2. nadstropju urejenega poslovnega objekta in so dostopni tako po stopnicah, kot tudi s tovornim dvigalom nosilnosti 1500 kg. Razporeditev prostorov obsega večjo klimatizirano pisarno odprtega tipa (cca. 70 m2), manjšo pisarno (cca. 10 m2), priročno skladišče v velikosti 90 m2 ter souporabo sanitarij. Pred objektom je na voljo dovolj parkirnih mest na asfaltirani površini in še dodatno na makadamu. Celotna stavba bo v kratkem tudi v celoti na novo energetsko renovirana v smislu nove fasade, novih zasteklitev ter nove kurilnice. Povprečni mesečni obratovalni stroški znašajo 3€/m2 za pisarne ter 1€/m2 za skladišče in zajemajo elektriko, vodo, smeti, ogrevanje, internet, redno vzdrževanje ter 1x tedensko čiščenje pisarn, kot tudi skupnih prostorov. Na voljo po dogovoru, vabljeni k ogledu! Pogoj najema: stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da najemnik plača provizijo v višini ene mesečne najemnine +DDV. A warehouse in combination with offices in a nice business building in the commercial zone Trzin. All rooms are located on the 2nd floor of maintained building and are accessible both, by stairs and a freight lift of capacity 1500 kg. The arrangement comprises a greater open type office (approx. 70 m2), smaller office (approx. 10 m2), the convenience storage in the size of 90 m2 and cousage of toilets. In front of the building there are sufficient parking spaces on paved surface and some more on the tarmac. The whole building will soon also be a completely new energy renovated in terms of new facade, new glazing and heating system. Average monthly operating costs amounted to € 3/m2 for offices and 1 €/m2 for warehouse and include electricity, water, garbage, heating, internet, regular maintenance and 1x week cleaning offices, as well as common areas. Available by agreement, welcome to visit! Rental condition: the cost of fee for the services of mediation is divided in such a way, that the tenant pays a commission equalling to one monthly rent + VAT.
8. 05. 17 12:48 nepremicnine.si21.com
170.0 m²
5 €
Na zelo atraktivni lokaciji v Trzinu (naselje Mlake) prodamo izredno lepo in dobro grajeno družinsko vilo, zgrajeno na podlagi gradbenega dovoljenja za stanovanjsko hišo zgrajeno leta 1997. Hiša se nahaja tik ob gozdu, v naselju novih hiš z izredno lepim razgledom na Trzin, v lepem zelenem okolju, obdanem z naravo ter na izredno sončni lokaciji (obsijana s celodnevnim soncem). Hiša ima 230m2 bivalne površine in 1.100m2 zemljišča, od katerega je manjši del tudi gozdno zemljišče nad hišo. Hiša ima tri etaže (P+1+M) in zgrajena leta 1997. Razporeditev: PRITLIČJE (87, 9m2) – predprostor, vetrolov, shramba v dveh delih, utility, garaža za en avto, soba ter kurilnica; NADSTROPJE (93, 7m2) – velika kuhinja z jedilnico s prehodom v veliko dnevno sobo z izhodom na večji balkon, utility, predprostor, dve sobi, kopalnica ter ločen wc; PROSTOSTOJEČA MANSARDA (52, 6m2) – dve sobi, spalnica, v kateri je utility prostor kot garderobna omara, kopalnica z wc-jem, predprostor ter balkon. Na dvorišču hiše je narejeno parkirišče za 4 avtomobile z nadstreškom, v ozadju hiše pa je izredno velik vrt z letno vrtno leseno hišico. Ogrevanje hiše je na kurilno olje in v veliki dnevni sobi tudi zaprti kamin (kamnita peč na drva), ogrevanje vode je na solarno ogrevanje (vakumske cevi) ter tudi na olje in elektriko. Streha je Bramac 15cm izolacije (Novoterm – poltrdi – PVC folija), fasada Kombipor plošče 5cm, zaključni omet Teranova, okna lesena Kli Logatec 2-slojna s plinskim polnilom (okna kot nova) ter protivlomna vhodna vrata. Hiša je priključena na kanalizacijo ter ima poseben jašek za meteorno vodo. Hiša ima urejen dostop in lastniško pot. V bližini je vrtec, osnovna šola, trgovine, banka, pošta, avtobusni in železniški prevoz, trim steza, pohodništvo (Dobeno, Rašica) ter veliko naravnega okolja. Hiša je vpisana v Zemljiško knjigo, brez bremen ter vseljiva po dogovoru. Vsem, ki si želijo mir in udobni dom priporočamo ogled oziroma nakup hiše. Prodajalčev pogoj: plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec prevzame del stroška za posredovanje v višini 2% od pogodbene vrednosti + DDV.
24. 04. 17 14:51 bolha.com
230.0 m²
640.000 €
TRZIN, IOC, 154 m2, prostor za storitve, zgrajen l. 1980, 79 m2 zemljišča, P/1 nad., samostojen poslovni prostor v IOC za Piramido, 2 etaže-P+1N, za različne dejavnosti kot so: proizvodnja, storitve, obrtne dejavnosti, skladišče, pisarne, . .. dimenzije cca. (5x16) m2, višina v pritličju-2.8m, CK-mestni plin, v nadstropju-tudi klima, optika, pred poslovno stavbo so 4 parkirna mesta, možnost parkiranja tudi zadaja za stavbo, v pritličju-skladišče, sanitarije, čajna kuhinja, v nadstropju- 2 pisarni, delovni prostor, prodamo. Cena: 169.000, 00 EUR Energ. razred: EI v izdelavi Dodaten opis Obsega: Pritličje:- vhod, osrednji del-skladišče, čajna kuhinja, sanitarije, stopnišče Nadstropje:-delovni prostor, 2 pisarni. Vabljeni na ogled. Prodajalčev ponudbeni pogoj: plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec prevzame del plačila v višini 2% + DDV od dogovorjene prodajne cene nepremičnine!
15. 04. 17 03:36 bolha.com
154.0 m²
169.000 €
3 sob
72.0 m²
195.000 €
1 2 3