Complain
Na lepi, mirni lokaciji, v naselju novejših samostojnih hiš, le 5minut stran od avtocestnega priključka, prodamo moderno nizko-energijsko samostojno hišo, novogradnjo, velikosti 259,2m2, ki stoji na parceli velikosti 657m2. Hiša je sestavljena iz treh etaž. V kleti sta dve večji sobi, ki lahko služita kot fitnes, prostor za shranjevanje koles in drugih športnih rekvizitov, možno pa ju je tudi preurediti v ločeno stanovanje. Obe sobi imata izhod na teraso oziroma dvorišče. Prav tako so v kleti tudi kopalnica, kurilnica in vinska klet. V pritličju objekta se nahajajo garaža za dva avtomobila, ki ima vhod v predprostor, kopalnica in večji osrednji dnevno bivalni prostor, ki zajema kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo z izhodom na teraso. V nadstropju so spalnica z garderobno sobo in izhodom na balkon, dve otroški sobi, ki imata prav tako izhod na balkon ter kopalnica z izhodom na večjo teraso. Hiša je nizko-energijska, zgrajena iz kvalitetnih materialov višjega cenovnega razreda in je trenutno v gradbeni fazi "na ključ". Toplotna črpalka bo vgrajena pred prevzemom kupca. Okolica hiše je lepo urejena. Za več informacij in ogled pokličite Karmen: 051 686 320 Pogoj prodajalca je, da si plačilo za posredovanje razdelita s kupcem in sicer na način, da kupec plača 2%+DDV.
Ljubljana, Šiška, Zgornje Gameljne
259.2 m²
790.000 €
27. 10. 2018
259.2 m²27. 10. 2018
Večnepremicnine.si21.com
Complain
Regija: Osrednjeslovenska Kraj: Ljubljana Predel: Ostalo Kraj ali naselje: Zgornje Gameljne Posredovanje: prodam Tip hiše: samostojna Stanje objekta: novogradnja Leto izgradnje: 2018 Velikost (m 2 ): 259,20 Parcela (m 2 ): 567,00 Nadstropje: K + P + 1 Energetski razred: EI v izdelavi Šifra pri prodajalcu: I35 Dodatni opis: - Estetsko zasnovana nizkoenergetska moderna hiša v novem in zelenem naselju v Zgornjih Gameljnah. - Gre za leseno montažno konstrukcijo z zidano kletjo. - Hiša stoji na 567 m2 veliki parceli in obsega 259, 2 m2 površin v treh nadstropjih K +P+1. - Ogrevanje je talno, na toplotno črpalko, prezračevanje z rekuperacijskim sistemom. - Hiša ima asfaltiran dovoz, pred garažo prostor za 2 do 3 avtomobile, - sama garaža je pritlična, primerna za dva večja avtomobila, iz garaže je omogočen vstop v hišo. - Spodnja etaža je svetla klet z izhodom na teraso oziroma vrt in obsega: sobo za fitnes, tehnični prostor s toplotno črpalko in rekuperatorjem, kopalnico, večnamenski prostor ter vinsko klet oziroma shrambo. - Klet se lahko uredi v dodatni apartma, saj ima svoj vhod. - V pritličju je poleg omenjene garaže glavni vhod, kopalnica in večji bivalni prostor z inštalacijami za kuhinjski otok in kuhinjo. Bivalni prostor ima velika okna s pogledom na zelenje in izhod na teraso. - V nadstropju se nahajajo: glavna spalnica z garderobnim prostorom, ki se zapira z vrati na mehko zapiranje, dve dodatni spalnici ter velika kopalnica. - Vse spalnice imajo svoj balkon z očarljivim razgledom na gozd in so obrnjene na jug. - Nadstropja med seboj povezujejo konzolne stopnice v beljenem hrastu. - Materiali in oprema, ki so bili vgrajeni v hišo odlikuje kvaliteta in so bili skrbno izbrani: vhodna vrata na prstni odtis znamke Pirnar, garažna vrata Hormann, notranja vrata na magnetno zapiranje, troslojna okna MIK Celje, žaluzije na elektromotor, hrastove talne obloge, Catalano keramika v kopalnici. - Parcela okoli hiše je urejena s položeno travo in kombinacijo dekorativnega betona in temnih prodnikov. Ob hiši je mogoče postaviti bazen s poletno kuhinjo. - Čeprav je okolica hiše postavljena v naravo, ki kar kliče po rekreaciji v čistem zraku, se v resnici nahaja le 10 minut vožnje do Ljubljane. - Do trgovine, banke ali avtobusne postaje LPP št 1, 8 in 21 maksimalno 8 minut hoje. Cena: 790.000 EUR Koda: I35 Zaračunamo posredniško storitev v višini 4%+DDV, na način, da se provizija enakovredno deli med prodajalca in kupca (2%+2%+DDV). Oprema Atrij Balkon Garaža Več prakirnih mest Vpisano v zemljiško knjigo Priključki Toplotna črpalka Okolica Mestni promet
Ljubljana Ostalo Zgornje Gameljne,Osrednjeslovenska
259.2 m²
790.000 €
12. 10. 2018
259.2 m²12. 10. 2018
Večbolha.com
Complain
Posredujemo pri prodaji samostojne hiše - Estetsko zasnovana nizkoenergetska moderna hiša v novem in zelenem naselju v Zgornjih Gameljnah. - Gre za leseno montažno konstrukcijo z zidano kletjo. - Hiša stoji na 567 m2 veliki parceli in obsega 259,2 m2 površin v treh nadstropjih K +P+1. - Ogrevanje je talno, na toplotno črpalko, prezračevanje z rekuperacijskim sistemom. - Hiša ima asfaltiran dovoz, pred garažo prostor za 2 do 3 avtomobile, - sama garaža je pritlična, primerna za dva večja avtomobila, iz garaže je omogočen vstop v hišo. - Spodnja etaža je svetla klet z izhodom na teraso oziroma vrt in obsega: sobo za fitnes, tehnični prostor s toplotno črpalko in rekuperatorjem, kopalnico, večnamenski prostor ter vinsko klet oziroma shrambo. - Klet se lahko uredi v dodatni apartma, saj ima svoj vhod. - V pritličju je poleg omenjene garaže glavni vhod, kopalnica in večji bivalni prostor z inštalacijami za kuhinjski otok in kuhinjo. Bivalni prostor ima velika okna s pogledom na zelenje in izhod na teraso. - V nadstropju se nahajajo: glavna spalnica z garderobnim prostorom, ki se zapira z vrati na mehko zapiranje, dve dodatni spalnici ter velika kopalnica. - Vse spalnice imajo svoj balkon z očarljivim razgledom na gozd in so obrnjene na jug. - Nadstropja med seboj povezujejo konzolne stopnice v beljenem hrastu. - Materiali in oprema, ki so bili vgrajeni v hišo odlikuje kvaliteta in so bili skrbno izbrani: vhodna vrata na prstni odtis znamke Pirnar, garažna vrata Hormann, notranja vrata na magnetno zapiranje, troslojna okna MIK Celje, žaluzije na elektromotor, hrastove talne obloge, Catalano keramika v kopalnici. - Parcela okoli hiše je urejena s položeno travo in kombinacijo dekorativnega betona in temnih prodnikov. Ob hiši je mogoče postaviti bazen s poletno kuhinjo. - Čeprav je okolica hiše postavljena v naravo, ki kar kliče po rekreaciji v čistem zraku, se v resnici nahaja le 10 minut vožnje do Ljubljane. - Do trgovine, banke ali avtobusne postaje LPP št 1, 8 in 21 maksimalno 8 minut hoje. Cena: 790.000 EUR Koda: I35 Zaračunamo posredniško storitev v višini 4%+DDV, na način, da se provizija enakovredno deli med prodajalca in kupca (2%+2%+DDV).
Ljubljana, Šiška, Zgornje Gameljne
259.2 m²
790.000 €
16. 10. 2018
259.2 m²16. 10. 2018
Večnepremicnine.si21.com
Complain
Na prodaj zelo lepa in ekskluzivna samostojna hiša s prekrasnim vrtom in neoviranim pogledom na vse strani. Hiša se nahaja na robu gozda v Zgornjih Gameljnah. Kvadrature hiše je 540 m2, torej 170 m2 na etažo. Vse spalnice imajo svojo kopalnico in ogromno garderobo. v pritličju se nahaja dnevno bivalni prostor, jedilnica in kuhinja, WC in spalnica s kopalnico. V prvem nadstropju so tri velike spalnice s kopalnico. Osrednji del prvega nadstropja je prav tako dnevno bivalni del oz. lounge. v kletni etaži je velik prostor za druženje, gledanje filmov ali poslušanje glasbe. Prav takoj je tudi manjša vinoteka, kuhinja, jedilnica in kurilnica. Vsi vgrajeni materiali in oprema je izredno visoke kakovosti. Hiša je primerna za vsakogar, ki ceni takšno kakovost bivanja. Pohitite in pokličite za ogled, ne bo vam žal!
Ljubljana, Šiška, Zgornje Gameljne
540 m²
630.000 €
5. 9. 2018
540 m²5. 9. 2018
Večnepremicnine.si21.com
Complain
Opis Na prodaj zelo lepa in ekskluzivna samostojna hiša s prekrasnim vrtom in neoviranim pogledom na vse strani. Hiša se nahaja na robu gozda v Zgornjih Gameljnah. Kvadrature hiše je 540 m2, torej 170 m2 na etažo. Vse spalnice imajo svojo kopalnico in ogromno garderobo. v pritličju se nahaja dnevno bivalni prostor, jedilnica in kuhinja, WC in spalnica s kopalnico. V prvem nadstropju so tri velike spalnice s kopalnico. Osrednji del prvega nadstropja je prav tako dnevno bivalni del oz. lounge. v kletni etaži je velik prostor za druženje, gledanje filmov ali poslušanje glasbe. Prav takoj je tudi manjša vinoteka, kuhinja, jedilnica in kurilnica. Vsi vgrajeni materiali in oprema je izredno visoke kakovosti. Hiša je primerna za vsakogar, ki ceni takšno kakovost bivanja. Pohitite in pokličite za ogled, ne bo vam žal!
Ljubljana, Šiška, Zgornje Gameljne
540 m²
630.000 €
5. 9. 2018
540 m²5. 9. 2018
Večmreza.com
Complain
Nepremičnino sestavlja več zemljišč različnih namembnosti v Zgornjih Gameljnah: Del stavbnega zemljišča se nahaja za staro tovarno Rašice. Ostala zemljišča so zahodno oz. severo-zahodno. Zemljišča ne predstavljajo zaključene celote. Za območje je predivdeno sprejetje OPPN. Možen je nakup posameznih sklopov. V kolikor se zanimate za nakup vas pozivamo, da nam na priloženem obrazcu pošljete vašo nezavezujočo ponudbo ali pa se obrnete na kontaktno osebo. Vsako ponudbo bomo obravnavali posebej in vas bomo o naši odločitvi obvestili v najkrajšem možnem času. Prosimo vas tudi, da se seznanite z našimi splošnimi pogoji.
Zgornje Gameljne, Ljubljana
4 m²
1.475.090 €
29. 7. 2018
4 m²29. 7. 2018
Večnepremicnine.dutb.eu
Complain
Opis Objavljeno : 14/12/2017 Spremenjeno : 14/12/2017 Koda oglasa : 6188379 Koda nepremičnine: Vila Gameljne Hiša samostojna Šiška, Zgornje Gameljne Opis Vila Gameljne, nadstandardna nisko energetska hiša. Projekt Vila Gameljne je zasnovan za zahtevne kupce, hiša je grajena iz zelo kvalitetnih materialov in energetsko varčna. Kvadratura v celoti je 240 m2, dve garažni mesti, spodnji del obsega večjo dnevno sobo, kuhinjo in kopalnico. v zgodnjem nadstropju so tri sobe, prostor za garderobo in posebna kopalnica. Projekt je trenutno v gradnj i- narejeno je do tretje gradbene faze. Projekt je predviden, da se hiša do konca leta izgradi v celoti in tudi opremi - trenutno omenjena cena je okvirna. Možnost nakupa že sedaj ali pa v po zaključeni tretji fazi gradnje-seveda bo cena temu primerna. Hišo si lahko ogledate že sedaj in nato sami odločate o detaljih pri opremljanju hiše. Cena na ključ: 650.000 eur. Pogoj: kupec sprejme plačilo provizije v višini 2% + ddv.
Ljubljana,Zgornje Gameljne (Šmarna gora)
3 sobe
650.000 €
24. 5. 2018
3 sobe24. 5. 2018
Večindomio.si
Complain
Opis Objavljeno : 08/03/2018 Spremenjeno : 08/03/2018 Koda oglasa : 6468257 Koda nepremičnine: I17 ZGORNJE GAMELJNE, samostojna hiša Posredujemo pri prodaji samostojne hiše – estetsko zasnovana moderna hiša v novem in zelenem naselju v Zg. Gameljnah – obdana je z naravo, vendar se nahaja v bližini AC obroča le 15 minut od centra Ljubljane – nizkoenergetska lesena skeletna gradnja z armiranobetonsko osnovo – asfaltiran dovoz – pritlična garaža, primerna za dva večja avtomobila, iz katere je možen vstop v hišo – glavni vhod ima vrata na prstni odtis znamke Pirnar – pritličje vsebuje predprostor, kopalnico in odprt prostor s kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo, ki se z velikimi okni odpre na vzhod in južno orientirano teraso, – svetla klet z izhodom na teraso oziroma vrt – v kleti je prostor za fitnes, večji večnamenski prostor, kopalnica, kurilnica in shramba – v prvem nadstropju nahaja glavna spalnica z garderobnim prostorom, velika kopalnica in dve sobi – spalnice imajo svoje balkone, in gledajo na vzhod oziroma jug – vse sobe imajo očarljiv zelen razgled na gozd – ker je hiša v 5. podaljšani gradbeni fazi, jo je mogoče dokončati na ključ (toplotna črpalka, rekuperator, kopalnice in talne obloge višjega cenovnega razreda notranja vrata…) z doplačilom 640.000 EUR, lahko pa tudi povsem po svoje. Tako je v kleti možno urediti samostojno bivalno enoto z lastnim vhodom, dodati bazen, možnosti je ogromno. Cena: 549.000 EUR Zaračunamo posredniško storitev v višini 4%+DDV, na način, da se provizija enakovredno deli med prodajalca in kupca (2%+2%+DDV).
Ljubljana,Zgornje Gameljne (Šmarna gora)
3 sobe
549.000 €
24. 5. 2018
3 sobe24. 5. 2018
Večindomio.si
Complain
Opis Objavljeno : 14/12/2017 Spremenjeno : 14/12/2017 Koda oglasa : 6188379 Koda nepremičnine: Vila Gameljne Hiša samostojna Šiška, Zgornje Gameljne Opis Vila Gameljne, nadstandardna nisko energetska hiša. Projekt Vila Gameljne je zasnovan za zahtevne kupce, hiša je grajena iz zelo kvalitetnih materialov in energetsko varčna. Kvadratura v celoti je 240 m2, dve garažni mesti, spodnji del obsega večjo dnevno sobo, kuhinjo in kopalnico. v zgodnjem nadstropju so tri sobe, prostor za garderobo in posebna kopalnica. Projekt je trenutno v gradnj i- narejeno je do tretje gradbene faze. Projekt je predviden, da se hiša do konca leta izgradi v celoti in tudi opremi - trenutno omenjena cena je okvirna. Možnost nakupa že sedaj ali pa v po zaključeni tretji fazi gradnje-seveda bo cena temu primerna. Hišo si lahko ogledate že sedaj in nato sami odločate o detaljih pri opremljanju hiše. Cena na ključ: 650.000 eur. Pogoj: kupec sprejme plačilo provizije v višini 2% + ddv.
Ljubljana,Zgornje Gameljne (Šmarna gora)
3 sobe
650.000 €
26. 4. 2018
3 sobe26. 4. 2018
Večindomio.si
Complain
Opis Objavljeno : 08/03/2018 Spremenjeno : 08/03/2018 Koda oglasa : 6468257 Koda nepremičnine: I17 ZGORNJE GAMELJNE, samostojna hiša Posredujemo pri prodaji samostojne hiše – estetsko zasnovana moderna hiša v novem in zelenem naselju v Zg. Gameljnah – obdana je z naravo, vendar se nahaja v bližini AC obroča le 15 minut od centra Ljubljane – nizkoenergetska lesena skeletna gradnja z armiranobetonsko osnovo – asfaltiran dovoz – pritlična garaža, primerna za dva večja avtomobila, iz katere je možen vstop v hišo – glavni vhod ima vrata na prstni odtis znamke Pirnar – pritličje vsebuje predprostor, kopalnico in odprt prostor s kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo, ki se z velikimi okni odpre na vzhod in južno orientirano teraso, – svetla klet z izhodom na teraso oziroma vrt – v kleti je prostor za fitnes, večji večnamenski prostor, kopalnica, kurilnica in shramba – v prvem nadstropju nahaja glavna spalnica z garderobnim prostorom, velika kopalnica in dve sobi – spalnice imajo svoje balkone, in gledajo na vzhod oziroma jug – vse sobe imajo očarljiv zelen razgled na gozd – ker je hiša v 5. podaljšani gradbeni fazi, jo je mogoče dokončati na ključ (toplotna črpalka, rekuperator, kopalnice in talne obloge višjega cenovnega razreda notranja vrata…) z doplačilom 640.000 EUR, lahko pa tudi povsem po svoje. Tako je v kleti možno urediti samostojno bivalno enoto z lastnim vhodom, dodati bazen, možnosti je ogromno. Cena: 549.000 EUR Zaračunamo posredniško storitev v višini 4%+DDV, na način, da se provizija enakovredno deli med prodajalca in kupca (2%+2%+DDV).
Ljubljana,Zgornje Gameljne (Šmarna gora)
3 sobe
549.000 €
26. 4. 2018
3 sobe26. 4. 2018
Večindomio.si
Complain
V Srednjih Gameljnah prodamo zemljišče. Primerno za gradnjo samostojne hiše. Parcela rahlo visi, območje ni poplavno, ima samostojen dovoz iz asfaltirane ceste. Leži na sončni lokaciji. Odlična priložnost. Vabljeni k ogledu in nakupu. Prodajalec pogojuje sklenitev prodaje z delitvijo plačila provizije posredovanja pri prodaji v višini 4 % plus DDV na način, da kupec plača 1 (polovico) omenjene obveznosti t.j. 2% od končne dogovorjene prodajne cene plus 22 % DDV.
Ljubljana, Šiška, Zgornje Gameljne
260.000 €
15. 12. 2017
15. 12. 2017
Večnepremicnine.si21.com
Complain
Samo pri Stoji! Ekskluzivno prodamo zelo lepo hišo s fantastičnim razgledom in zelo dobro in praktično razporeditvijo. V pritličju ima veliko dnevno sobo z jedilnico, odprto kuhinjo, kaminom in izhodom na teraso, poleg je še delovni kabinet in utility ter wc. V prvem nadstropju so 4 spalnice, 2 kopalnici in garderobna soba. Ker je v kleti možno parkirati do 6 avtomobilov (2 v zaprti garaži), so garažo preuredili v prostor za zabavo, poleg je še vinska klet, soba za goste z lastno kopalnico in shramba. Hiša se ogreva s toplotno črpalko preko talnega ogrevanja okna so trislojna, zato je energetskega razreda B2. Opremljenost hiše je stvar dogovora. Hiša je trenutno oddana v najem, direktorju mednarodnega podjetja z družino. Prodajalec pogojuje delitev plačila provizije posredovanja pri prodaji v višini 4 % + DDV na način, da kupec plača 1/2 (polovico) omenjene obveznosti t.j. 2% + DDV od dogovorjene prodajne cene.
Ljubljana, Šiška, Zgornje Gameljne
369 m²
849.000 €
6. 12. 2017
369 m²6. 12. 2017
Večnepremicnine.si21.com
We at Flatfy use cookies to improve quality of your overall browsing experience. By using our services you agree to our use of cookies.Learn more