Podravska, Maribor, Hočko Pohorje, 5 min vožnje iz Hoč

Podravska, Maribor, Hočko Pohorje, 5 min vožnje iz Hoč
Podroben opis Na idilični lokaciji, z lepim razgledom na dolino, oddamo v najem manjšo montažno hiško. Stoji na 986 m2 veliki parceli, je v slabšem-prvotnem stanju vendar funkcionalna (temu primerna je tudi višina najemnine). Ima vse priključke (voda, elektrika). Lahko se uporablja kot vikend ali za vsakodnevno bivanje. Dostop do zemljišča je urejen, po asfaltirani javni cesti, cca 5 min vožnje iz Hoč. Hiška je na voljo za najem, najemnina 180 eur/mesec + stroški (ki so minimalni) ali za nakup, cena 30.500 eur. V primeru najema je ob vselitvi obvezno plačilo varščine. Najemnik/kupec ne plača provizije. Za ostale informacije smo vam z veseljem na voljo na telefon ali mail.
13. 02. 17 14:25 nepremicnina.si
33.0 m²
180 €
opis Hiša, Osrednjeslovenska , Ljubljana , bližina centra-Galjevica, oddam sobo z novo opremo študentskemu paru Oddam sobo (13m2) ŠTUDENTSKEMU PARU v hiši z novo opremljenimi študentskimi sobami z lastnim vhodom: - Galjevica: 10 min pešpoti do centra mesta, bližina avtobusnega postajališča (lpp 3, 27) - souporaba kopalnice samo z eno sobo - souporaba kuhinje, ki je v celoti opremljena (mikrovalovka, blender, vsa posoda, pribor, krožniki…) - wi-fi, pralni stroj, parkirišče - v večji hiši s študentskimi sobami, študentski del hiše lasten vhod, miren okoliš, velike možnosti rekreacije v naravnem okolju (Golovec...) - najemnina za dve osebi znaša 200 eur mesečno, stroški niso vključeni; fiksni stroški mesečno 50 eur/osebo (se ne spreminjajo z letnim časom), nekadilci Študentske sobe v večji hiši, študentski del hiše lasten vhod, parkirišče. Vseljivo s 1.3.2017. Kontakt: 051 374 988, ***
21. 02. 17 15:07 nepremicnine.si21.com
13.0 m²
200 €
opis Oddamo atraktivno hišo na zelo mirni in lahko dostopni lokaciji. Hiša ima zelo moderno in uporabno razporeditev z velikimi razgibanimi in svetlimi prostori. Leta 2007 je bila temeljito prenovljena, kar se vidi iz fotografij. Ima; veliko dnevno sobo z jedilnico in odprto kuhinjo ter izhod na dve lepi terasi (južna in zahodna), 3 spalnice, 2 kopalnici pri čemer sta otroški spalnici in kopalnica ločena od glavne spalnice. V pol-kleti je dodatna svetla soba, saj so okna na normalni višini, kurilnica, 2 shrambi in garaža za dva avtomobila. Pred hišo je še dodatno parkirno mesto. Hiša je ograjena. Oddaja se delno opremljena (kuhinja in vgrajene omare), ter je vseljiva pomladi 2017. POGOJ NAJEMA: stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da najemnik plača provizijo v višini ene mesečne najemnine +DDV. For Lease attractive house in a very quiet and easily accessible location. The house has a very modern and useful layout with large dynamic and bright spaces. In 2007 it was thoroughly renovated, which can be seen from the photos. It has; large living room with dining area and open kitchen and exit to two beautiful terraces (south and west), 3 bedrooms, 2 bathrooms with two kids bedrooms and a bathroom separated from the main bedroom. In the semi-basement is extra bright room because the windows are at normal height, boiler room, 2 storage rooms and a garage for two cars. In front of the house there is an additional parking space. The house is fenced. House is rented partly furnished (kitchen and built-in cabinets), and it is available in spring 2017. CONDITIONS OF RENTING: the commission for the mediation services shall be divided in such a way that the Tenant pays the amount of one monthly rent + VAT.
9. 02. 17 04:59 nepremicnine.si21.com
239.79 m²
3.000 €
opis ZBILJE , 120 m2, samostojna, zgrajena l. 2015, 265 m2 zemljišča, P+M, Oddodamo moderno skeletno pasivno hišo na elitni lokaciji, v bližini jezera Zbilje. Hiša ima v celoti razvedeno talno gretje, toplotno črpalko voda-voda, široko lamelni parket (beljen hrast), LED linijska osvetlitev, podometni kotlički, italijanska keramika, 3 slojna okna, rekuperacijski sistem, predpriprava za pasivno hlajenje, električno vodene žaluzije, vhodna vrata na prstni odtis in LED osvetlitvijo, itd. Hiša ima izredno nizke obratovalne stroške. Hiša ima biološko čistilno napravo in obsega pritličje, kjer se nahaja strojnica, sanitarije, velik in svetel dnevno bivalni prostor z izhodom na teraso z vrtom. V zgornjem nadstropju so tri spalnice in velika kopalnica. Na voljo po dogovoru, vabljeni k ogledu. Cena najema 2290 eur/mesec. Možnost najema s kasnejšim odkupom ali nakupa na obroke (prodajna cena 359.000)
9. 02. 17 04:57 nepremicnine.si21.com
118.0 m²
2.290 €
opis Pozdravljeni, predstavljam vam samostojno hišo za najem. KJE: Lenart. V bližini vsa potrebna infrastruktura (šola, vrtec, zdravstveni dom, trgovina, pošta, banka, dovoz na avtocesto,...) OBJEKTIVNI PODATKI:Samostojna delno podkletena hiša (15m2) zajema predprostor, kuhinjo, dnevno sobo, spalnico, sobo, dve kopalnici in kurilnico v skupni izmeri 110m2. K hiši spada še zelenica z vrtom ter parkirni prostor. Ogrevanje CK na olje ali trdo gorivo. Pogoji najema: -varščina v višini treh mesečnih najemnin ter 1.najemnina takoj ob podpisu najemne pogodbe -strošek notarskega zapisa v višini cca.100 € nosi najemnik. Lep pozdrav, vaša Marina (pozitivka, športnica in punca, ki ima ključ vašega novega doma)!
9. 02. 17 04:58 nepremicnine.si21.com
124.0 m²
350 €
opis Oddamo delno opremljeno in v celoti prenovljeno hišo na mirni in zeleni lokaciji, le 5 min od AC priključka in centra Domžal. Hiša ima nove elektro in vodovodne inštalacije, nova okna, fasado in streho, keramiko, talne obloge, itd. Gretje je urejeno radiatorsko na pelete in preko krušne peči. Kuhinja z aparati je že naročena, ostalo opremo pa si mora najemnik zagotoviti sam. Razporeditev prostorov obsega pritličje, kjer se nahaja kopalnica, sanitarije, dve spalnici, kabinet in dnevno bivalni prostor s krušno pečjo. V mansardi pa so še tri dodatne spalnice. Obratovalni stroški so fiksni in znašajo 200€/mesec, zajemajo pa vse razen telekomunikacij. Hiši pripadata tudi dve parkirni mesti pred hišo ter souporaba zelenjavnega vrta. Na voljo takoj, vabljeni k ogledu! Za nepremičnino še ni bila pridobljena energetska izkaznica. Nepremičnina se oddaja za določen čas 11 mesecev z možnostjo podaljšanja. Pogoj najema: Stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da najemnik plača provizijo v višini ene mesečne najemane +DDV. A partly furnished and fully renovated house in a quiet and green area, just 5 minutes from AC connector and the centre of Domžale. The house has new electrical and plumbing installations, new windows, facade and roof, ceramics, flooring, etc. Heating is regulated with pellets and through the wood-fired oven. Kitchen with appliances is already ordered, other equipment must be provided by the tenant himself. Layout comprises ground floor, where there is a bathroom, toilet, two bedrooms, cabinet and living room area with wood burning stove. Upstairs are three additional bedrooms. Operating costs are fixed and amount to € 200/month and cover all except telecommunications. The house also holds two parking spaces in front of the house and shared a vegetable garden. Available immediately, welcome to visit! An Energy Performance Certificate has not yet been obtained for the real estate. Property is renting for a limited period of 11 months with possibility of extension. Rental condition: the cost of fee for the services of mediation is divided in such a way, that the tenant pays a commission equalling to one monthly rent + VAT.
21. 02. 17 15:05 nepremicnine.si21.com
180.0 m²
790 €
opis Na Rudniku v mirni ulici atrijskih hiš oddamo nadstandardno hišo s 160m2 notranje površine in 600m2 zemljišča. Hiša v pritličju obsega Dnevni prostor s kaminom in izhodom na zelenico, kuhinjo, jedilnico, dnevni WC. Glavna spalnica ima svoj izhod na zelenico ter kopalnico. V pritličju se nahajajo še dve spalnici in kopalnica. V galeriji se nahaja še ena spalnica s svojo kopalnico in izhodom na balkon. V dnevnem prostoru in kopalnicah je talno gretje, v vseh prostorih se nahajajo tudi radiatorji. Klimo najdemo v dnevni sobi ter zgornji spalnici. Hiša je opremljena z alarmnim sistemom in video nadzorom. Pred hišo se nahajajo dve parkirni mesti in garaža. Stroški znašajo med 150 in 300eur plus internet. Vseljivo takoj. Vabljeni na ogled! In Rudnik in a quiet street high standard house with 160sqm of total area and 600 sqm of plot. The house was built in 2000 and comprises; on the ground floor has a living room with fireplace and exit to the garden, kitchen, dining room, living toilet. The main bedroom has its own exit on garden and bathroom. On the ground floor are two bedrooms and a bathroom. In the gallery there is another bedroom with his own bathroom and balcony. Te house is equipped with an alarm system and video surveillance. In the front of the house are two parking spaces and garage. Welcome to visit.
9. 02. 17 04:57 nepremicnine.si21.com
160.0 m²
1.900 €
opis V Medvodah natančneje na Zbilju oddamo samostojno moderno zasnovano hišo po GURS izmeri uporabe površine 107,2 m2 in 6,20m2 kurilnice. Zgrajena je bila l. 2015, na velikosti zemljišča po GURS 250 m2. Hiša ima P+M, hiša se smatra za pasivno hišo je na lepi lokaciji kjer so v glavnem nove hiše in je v neposredni bližini Zbiljskega jezera. V pritličju obsega lepe dnevne prostore, predsobo, ki je zasnovana kot povezovalni hodnik med izredno svetlo dnevno sobo, jedilnico ter kuhinjo saj je vse v enem prostoru, dnevni prostor ima izhod na teraso/vrt. V istem nivoju je tudi WC za goste in shramba/kurilnica. V zgornjem nadstropju so tri lepe svetle spalnice in velika kopalnica. Hiša ima v celoti razvedeno talno gretje, toplotno črpalko voda-voda, široko lamelni parket (beljen hrast), LED linijska osvetlitev, podometni kotlički, italijansko keramiko, 3 slojna okna, rekuperacijski sistem, predpriprava za pasivno hlajenje, električno vodene žaluzije, vhodna vrata na prstni odtis in LED osvetlitev. Hiša ima izredno nizke obratovalne stroške in ima biološko čistilno napravo. Možnost najema s kasnejšim odkupom ali nakupa na obroke. In Medvode near Zbilje lake; a modern house measuring 107.2 sqm with 6,20 boiler roomm. It was built in 2015 on the plot in size 250 sqm. The house has two floors and is considered to be a passive house. It is on a beautiful location in the immediate vicinity of the lake Zbilje. The ground floor comprises a beautiful living room, a hallway is designed as a connecting corridor between the extremely bright living room, dining room and kitchen because everything is in one room, the living room has a exit on terrace / garden. On the same level is a guest toilet and storage / boiler room. Upstairs are three lovely bright bedrooms and a large bathroom. The house has underfloor heating, heat pump, parquet (bleached oak), LED lights, Italian ceramics, 3 layer windows, recuperation system, passive cooling, electrically operated blinds, doors on fingerprint and with LED backlight. The house has a very low operating costs. Welcome to visit.
8. 02. 17 16:54 nepremicnine.si21.com
113.4 m²
1.850 €

Hiša, Samostojna

Primorsko-goranska, Krk krk
New, comfortable apartment 150m from a beach App 2+2, is located on the ground floor Ca.45m2 WI-FI internet One bedroom with matrimonial bed / bedroom with double bad Living room with kitchen The kitchen is equipped with all necessary utensils for cooking and serving In the living room there is a couch which can be turned into bed and used as a spare bed for 2 adult person All necessary bed linen Refrigerator with deep freezer Air-condition TV with digital satellite dish Terrace with table and chairs Shower / toilet Parking place in the courtyard Our guests are free to use grill at the back of the house www.villa-coral.info Plaža je oddaljena 150m • 45 m2 +terasa • App. 2 +2 se nahaja v pritličje kuće • WI-FI internet • Soba z udobnim 2-posteljnim ležiščem / Spalnica z zakonsko posteljo • Dnevni prostor s kuhinjo • Kuhinja je dobro opremljena (vse, kar je potrebno za kuho in strežbo) • Kotni kavč v dnevnem prostoru, ki se po potrebi spremeni v udobno 2-posteljno ležišče • Posteljnina • Hladilnik z zmrzovalnikom • Klimatska naprava • TV (satelitska antena) • Terasa z mizo in stoli • Kopalnica s tuš kubino, WC • Žar • Parkirni prostor je na dvorišču hiše www.villa-coral.info New, comfortable apartment 150m from a beach App 2+2, is located on the ground floor Ca.45m2 WI-FI internet One bedroom with matrimonial bed / bedroom with double bad Living room with kitchen The kitchen is equipped with all necessary utensils for cooking and serving In the living room there is a couch which can be turned into bed and used as a spare bed for 2 adult person All necessary bed linen Refrigerator with deep freezer Air-condition TV with digital satellite dish Terrace with table and chairs Shower / toilet Parking place in the courtyard Our guests are free to use grill at the back of the house
45 €

Hiša, Samostojna

Osrednja, Grosuplje Zagradec
Kompletno opremljeno. Kurjava na oljne in električne radiatorje in kamin. Izjemna lokacija in bivanje vas stanejo mesečno 370 EUR + (nizke) stalne stroške, v kolikor jo najamete za celo leto in plačate vnaprej (ali v dveh obrokih, a z obvezo celoletnega najema). Mesečni najem preko poletnih mesecev (maj do vključno september) je možen po ceni 950 EUR na mesec z vključenimi vsemi stroški. Najkrajši najem: min.14 dni. Ogledi so možni v nedeljo, 24. aprila. Pokličite nas na 031/392 391 in 041/853 662. Atraktivna moderno zasnovana hiša z izjemnim razgledom le 40 km/30 minut iz centra Ljubljane se nahaja v gozdičku ob reki Krki pri Zagradcu na Dolenjskem. Hiša s 60 m2 notranje površine ima velik dnevno bivalni prostor, s kuhinjo, 2 spalnici (4 ležišča), kopalnico in 15 m2 veliko nadkrito južno teraso, vse s čudovitim razgledom na slapove Krke. Hiša z nadkritim parkingom za avto (15 m2) stoji na veliki parceli (1800m2) tik ob reki na izjemni lokaciji, kjer vas bo prebudil le šum slapa in je idealna za ljubitelje narave, gozda, reke, živali in vodnih športov - kanuizma, kajakaštva, kopanja, in ribolova. Attractive modern house with outstanding views, only 40 km / 30 minutes from the city center of Ljubljana is located in the woods near the river Krka in Zagradec in Dolenjsko. COmpletely equiped house with 62 m2 of indoor area has a large living room area, kitchen, 2 bedrooms (4 beds), a bathroom and a 15 m2 roof terrace to the south, all with spectacular views of the waterfalls of Krka. A house with a covered parking (15 m2) is situated on a large plot (1800m2) along the river in an exceptional location, where you will be awakened only by noise of the waterfall. It is ideal for lovers of nature, forest, rivers, animals and water sports - canoeing , kayaking , swimming, and fishing. The house is very suitable for those who want to move away from the bustle of the city and want to live and work in nature. Heating on oil and electric radiators and fireplace. Excellent location and stay up are costing you 370 EUR per month + (low) fixed costs, as long as the rent is paid for the whole year and paid in advance (or in two rates, with a commitment of a year-long lease). Monthly rent over the summer months (from May up to and including September) is possible at a price of 950 EUR per month inclusive of all costs. Minimum rental: 14 days. Visiting tour is possible on Sunday, 24 April. Call us at 031/392 391 and 041/853 662.
370 €

Hiša, Samostojna

Osrednja, Grosuplje Šmarje Sap
ŠMARJE - SAP, NAJEM OD ZAČETKA JULIJA, 152,3 m2, samostojna, zgrajena l. 1980, adaptirana l. 2013, 985 m2 zemljišča, oddamo. Cena: 1.000,00 EUR/mes Bivalni prostori obsegajo v pritličju kuhinjo, hodnik, dnevni prostor, 3 x soba, izhod na teraso (16 m2), 2 x kopalnico, sobo utility. V kleti shramba, klubska soba, kopalnica, kurilnica z novo pečjo na olje in cisterno, garaža. Vsa infrastruktura v neposredni bližini, zemljiškoknjižno urejeno. Opremljenost: polno opremljeno Priključki: internet Dodatno: Hiša je energetsko dobro učinkovita (nova fasada 2013). Lokacija hiše je izredno dobra, bližina vse potrebne infrastrukture. Plačilo varščine v višini enomesečne najemnine. Najem za 11 mesecev. NAROČITE ENERGETSKO IZKAZNICO - ***, 070 720 834 Vabimo Vas, da se oglasite v naših pisarnah. Poskrbimo za VAREN NAKUP in CELOTNO PODPORO v postopku nakupa nepremičnine. Vabljeni na ogled in na našo Facebook stran!
1.000 €

Maribor, Tabor

Maribor, Tabor
Oddamo stanovanje v samostojni stanovanjski hiši na Taboru. Zajema caa. 160 m2 stanovanjske površine ter uporabo dvorišča caa. 300m2 ter pomožnega objekta garaža z shrambo. Stanovanje se nahaja v prvem nadstropju in mansardi stanovanjske hiše z individualnim vhodom nad frizerskim / kozmetičnim salonom ( mirna dejavnost). Razporeditev prostorov: 1: Predprostor, kuhinja v povezavi z jedilnico in dnevno sobo in kaminom, Wc; kopalnica z masažno kadjo, 2x terasa. M: Pralnica, velika kopalnica z masažno kadjo in tušem, 3x spalnica. HIŠA JE V CELOTI OGREVANA S TOPLOTNO ČRPALKO IN USTREZNO IZOLIRANA. OPREMA : KOMPLET KUHINJA Z APARATI,2 X KLIMA,KAMIN,POSTELJE IN OMARE V MANSARDI MIRNA LOKACIJA. Pogoj najema je, da najemojemalec ob podpisu najemne pogodbe za predmetno nepremičnino, plača stroške posredovanja v višini 1.najemnine + ddv. Višina varščine 1000,00 EUR. Za več informacij in voden ogled nas kontaktirajte.
23. 01. 17 10:47 c21.si
160.0 m²
700 €

Hiša, Samostojna

Primorsko-goranska, Malinska-Dubašnica otok Krk
Hiša je v mediteranskem stilu z velikim vrtom, parkirišče, žar. Super za družine z otroki, je veliko zelenja, idealen za tiste, ki imajo radi prirodu.Kuća je v središču mesta.250m do morja,100m do restorana in Marketa itd.Zmogljivost hiše je 8-9 persons.we dva apartmaja, ki se lahko povezani. Otok Krk ima blago podnebje z veliko sonca dana.Ceste so odlični. The house is in a Mediterranean style with a large garden, parking, barbecue. Great for families with children, a lot of greenery, ideal for those who like prirodu.Kuća is at the heart mesta.250m to the sea, 100m to restaurants and Marketa itd.Zmogljivost house is 8-9 persons.we two apartments that are may be related.
100 €
opis Dolgoročno oddamo lepo urejeno hišo (delno ali kompletno) opremljeno. Hiša bo na voljo JULIJA ali AVGUSTA. Hiša ima zelo lepo lego in lepim razgledom iz vseh treh teras, nad naseljem oziroma na gozd. Razporeditev prostora je vidna iz priloženega tlorisa, kvaliteta izdelave in opreme pa iz fotografij. Hiša je locirana v novejšem in mirnem naselju manj kot 5 minut stran od Britanske šole. POGOJ NAJEMA: stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da najemnik plača provizijo v višini ene mesečne najemnine +DDV. For long-term rent nice house (partially or fully) equipped. The house will be available in July or August. The house has a very nice location and nice view from all three terraces above the village or on the forest. The allocation of space can be seen from the attached floor plan, quality of construction and equipment from photographs. The house is located in the modern and quiet residential area less than 5 minutes away from the British International School. CONDITIONS OF RENTING: the commission for the mediation services shall be divided in such a way that the Tenant pays the amount of one monthly rent + VAT.
19. 01. 17 22:24 nepremicnine.si21.com
169.0 m²
2.500 €

hiša Trbovlje

hiša Trbovlje
TRBOVLJE, na Opekarni v Trbovljah zelo ugodno oddamo samostojno hišo, ki je bila v osnovi zgrajena leta 1924, leta 1984 pa je bila porušena do prve plošče in na novo zgrajena in obnovljena. Hiša je v dobrem stanju, primerna je lahko tudi za dve družini, ogrevanje na kurilno olje in drva. Hiša je zgrajena na zemljišču velikosti 370m², neto tlorisna površina hiše je 235m² in ima 141m2 stanovanjske površine. Hiša je sveže prepleskana, lastnik pa je pripravljen pred začetkom najema še obnoviti parket (brušenje, lakiranje). V pritličju je možno najeti tudi poslovni prostor. Oddaja se za dobo 11 mesecev, z možnostjo podaljšanja. Vabljeni na ogled. KONTAKT : 040 873 317 REF ŠT : HO-001T
23. 01. 17 10:31 ponudba-nepremicnine.si
141.4 m²
530 €
Na Brodu v Ljubljani oddamo povsem novo, delno opremljeno, nizkoenergijsko samostojno hišo v skupni izmeri 260 m2, ki je bila zgrajena leta 2016 in stoji na zemljišču velikosti 528 m2. Razporeditev prostorov po etažah: - Klet (60 m2): utility, shramba, kurilnica, večji večnamenski prostor. - Pritličje (100 m2): predsoba, garderoba, kopalnica s tušem in sanitarijami, spalnica, garaža. - Nadstropje (100 m2): 4 spalnice (od tega ima glavna spalnica svojo kopalnico z banjo in izhod na velik balkon/teraso (25 m2)), kopalnica s tušem. Hiša je deloma opremljena: povsem nova kuhinja, kopalnice, jedilnica, dnevna soba, garderoba, shramba v kleti. Ostali prostori so neopremljeni, ki se lahko še nekoliko dodatno opremijo (v odvisnosti od dogovora z najemnikom in najemnih pogojev). Hiša je zidana klasično z 20 cm izolacije. Okna so v pritličju in nadstropju lesena (trojna zasteklitev od Inlesa), medtem ko so v kleti iz PVC-ja. Je nizkoenergijska s toplotno črpalko in talnim ogrevanjem. Dodatna možnost ogrevanja je na drva s kaminom v dnevni sobi in v eni od spalnic v nadstropju. Prav tako ima hiša rekuperator zraka (samostojno prezračevanje, brez izgube toplote). Strošek ogrevanja hiše je tako minimalen. Vrt za hišo je lep, teren je raven. Parkiranje je mogoče v garaži, ki je dovolj velika tudi za največji avto in pred oz. ob hiši še dodatno za 5 avtomobilov. Dostop je urejen. Okoliš je izredno miren in neprometen. V bližini je OŠ, vrtec, trgovina, LPP, ... Vseljivo takoj. Oddaja se za 2 leti. Ob pričetku najema je potreben polog varščine minimalno v višini 2eh enomesečnih najemnin in plačilo posredniške provizije v višini enomesečne najemnine (+ DDV). Najemnina ne vključuje obratovalnih stroškov.
28. 12. 16 18:38 abc-nepremicnine.si
260.0 m²
2.900 €
opis Oddamo novejšo, svetlo in delno opremljeno hišo na zeleni lokaciji. Vsa potrebna infrastruktura je v neposredni bližini (šola, vrtec, avtobusno postajališče, nakupovalni center Rudnik ...). Center mesta je dostopen v 5 min. Hiša je nizkoenergetska, ogrevanje prek toplotne črpalke. Nizki obratovalni stroški. Talno ogrevanje je s toplotno črpalko. Funkcionalna razporeditev obsega: v pritličju je prostorna dnevna soba s kuhinjo, jedilnica in dnevna soba z izhodom na teraso, dnevne sanitarije. V mansardi sta 2 prostorni spalnici ter kopalnica. Vredno ogleda. Pogoj najema: Stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da najemnik plača provizijo v višini ene mesečne najemine +DDV. Lease newer, bright and partly furnished house in a green location. All necessary infrastructure is in the immediate vicinity (school, kindergarten, bus stop, shopping center Rudnik ...). The city center is accessible within 5 minutes. The house has low energy, heating through heat pumps. Low operating costs. Underfloor heating with heat pump. Functional arrangement comprises: on the ground floor is a spacious living room with kitchen, dining and living room with terrace, living toilet. Upstairs are 2 spacius bedrooms and one bathroom. Worth seeing. Rental Conditions: Costs of commission for the service mediation shall be divided in such a way that the tenant pays a fee equal to one month + VAT.
28. 12. 16 18:42 nepremicnine.si21.com
110.0 m²
1.150 €
opis V naselju Planina, ki je od avtocestega izvoza Unec oddaljena cca. 5km, se oddaja stanovanjska hiša zgrajena leta 1987. Obsega klet (kurilnica, garaža,shramba), pritličje (kopalnica, dve sobi, balkon) in 1. nadstropje (wc, kopalnica, 2 sobi ), možna izdelava dveh stanovanj z ločenimi vhodi Oddaja se za obdobje 11 mesecev z možnostjo podaljšanja Možnost nakupa hiše, cena 175.000€
28. 12. 16 18:58 nepremicnine.si21.com
180.0 m²
700 €
Oddamo dvoetažno hišo (s pripadajočo garažo) v ljubljanskih Murglah, na odlični in sončni lokaciji, v izmeri cca. 160 m2 stanovanjske površine, ki stoji na zemljišču velikosti 508 m2. Hiša je bila zgrajena leta 1982, je v celoti opremljena in tudi redno vzdrževana (na hiši je bila zamenjana strešna kritina in peč za centralno ogrevanje (mestni plin)). Razporeditev prostorov nepremičnine: Zemljišče je v celoti ograjeno in s tega vidika zagotavlja visoko mero intimnosti. Pred garažo na dovozu je prav tako dovolj prostora tudi za 2 avtomobila (skupno celo 4). Vrt je lepo urejen. Uvoz je direkten z ulice. Ogrevanje hiše je urejeno centralno na mestni plin. Hiša je prostorna, svetla in ponuja vse potrebno za kvalitetno bivanje. Lokacija je izredno mirna in ekskluzivna, saj je oddaljena od centra mesta vsega 3 km oz. 1 km od AC obroča. V neposredni bližini je vsa pomembna infrastruktura (vrtec, OŠ, LPP, trgovina, …). Vseljiva praktično takoj. Primerno za stabilnega in tudi dolgoročnejšega najemnika.
28. 12. 16 18:39 abc-nepremicnine.si
160.0 m²
1.950 €
V Trnovem v neposredni bližini centra Ljubljane a vseeno na izredno mirni lokaciji oddamo medetažno hišo v izmeri cca. 200 m2 bivalne površine, ki je bila v osnovi zgrajena leta 1985 in skoraj v celoti prenovljena v letu 2004. Hiši je bila dozidana še ena enota v obliki prizidka in ji pripada cca. 500 m2 zemljišča. Razporeditev prostorov: - Pritličje: vetrolov, garaža (za 1 avto), kurilnica, stopnišče. - Prva medetaža: odprt prostor z dnevno sobo, jedilnico in povezano s kuhinjo z izhodom na teraso in vrt, kopalnica s tušem, sanitarije. - Nadstropje: velika spalnica, spalnica z garderobnim delom ali kabinetom. - Druga medetaža: utility, velika kopalnica s kadjo, velika spalnica (35 m2). - Mansarda: velik odprt večnamenski prostor (45 m2), ločena spalnica in kopalnica. Hiša je bila v letu 2004 skoraj povsem prenovljena: streha, fasada z 10 cm izolacije, nova trislojna okna z rekuperatorji zraka, talne podlage, inštalacije ... Ogrevanje je urejeno na mestni plin. Oddaja se deloma opremljeno: kuhinja, kopalnici in sanitarije ter še nekaj posameznih kosov nekoliko starejše opreme v sobah. Hiša je takoj vseljiva. Dostop do hiše je urejen. Parkiranje je mogoče tudi pred hišo, vrt se nahaja za hišo. Le-ta se nahaja na koncu slepe ulice s praktično nič prometa - izredno miren okoliš. V neposredni bližini je vsa pomembna infrastruktura. Ob pričetku najema je potreben polog določene varščine in plačilo posredniške provizije v višini enomesečne najemnine (+ DDV). Najemnina ne vključuje obratovalnih stroškov. Točna višina najemnine je odvisna od celotnih pogojev najema.
28. 12. 16 18:44 abc-nepremicnine.si
200.0 m²
1.900 €
opis ODLIČNA CENA!! Na prečudoviti lokaciji (Orle), blizu gozda, oddamo prekrasno stanovanjsko hišo z atrijem. Zgrajeno l.2010, hiša obsega tri nadstropja (K+P+1), dve parkirni mesti pod nadstreškom (daljinsko odpiranje skupne ograje), hiša je del dvojčka. Je prekrasno opremljena (Maison du Monde) v podeželsko-industrijskem stilu, klet obsega veliko spalnico, garderobni del, predprostor, WC, pralnico in sušilnico, shrambo ter kopalnico s savno, pritličje obsega idilično kuhinjo z jedilnim delom, uporaben predprostor, WC ter prekrasno in popolnoma opremljeno dnevno sobo z izhodom na zaseben atrij ter zunanjo shrambo. Prvo nadstropje obsega dve spalnici in kopalnico s kadjo. Hiša je popolnoma opremljena, protivlomna vrata, internetni priključek, ogrevanje - toplotna črpalka. Na voljo za oddajo takoj, zaželen dolgoročen najem, dve varščini. Lepo vabljeni k ogledu. At the beautiful location (Orle), near the forest, for rent beautiful apartment house with an atrium. Built l.2010, the house consists of three floors (GF + 1), two parking spaces under the roof (with remote opening of the common fence), house is part of the twins. Is beautifully furnished (Maison du Monde) of rural-industrial style basement comprises a large bedroom, dressing room, hall, toilet, laundry and drying room, storage room and a bathroom with a sauna, ground floor comprises an idyllic kitchen with dining area, a useful anteroom, toilet and beautiful and a fully furnished living room with access to a private patio and outdoor storage. The first floor comprises two bedrooms and a bathroom with a bath. The house is fully furnished, security door, internet connection, heating - heat pump. Available for submission as soon as the preferred long-term lease two bail. Hello and welcome to visit.
28. 12. 16 18:48 nepremicnine.si21.com
132.1 m²
1.300 €
opis BREZOVICA, Log. O ddamo novo, moderno, svetlo hišo/dvojček z atrijem in dvemi parkirnimi mesti. Površina, ki se oddaja meri 120 m2 plus atrij - dodatnih cca 120 m2. Hiša obsega: spodnji prostor ima ogromno dnevno sobo z veliko vgradno omaro in tremi steklenimi vrati ter kuhinjo v istem odprtem prostoru. V tej etaži se nahaja še predsoba, WC ter shramba. V zgornjem nadstropju so tri prostorne svetle sobe/splanice ali dve sobi in pisarna ter povsem nova (letnik 2016) kopalnica. Hiši pripadata 2 parkirni mesti. Hiša je opremljena, lahko pa opremo tudi shranimo. Hiša je bila zgrajena l. 2010. Cena: 1.600 eur/mesec. Oddamo za 11 mesecev, z možnostjo podaljšanja. Koda: L102 Plačilo za storitev posredovanja v višini enomesečne najemnine + ddv.
28. 12. 16 18:57 nepremicnine.si21.com
120.0 m²
1.600 €
opis Skoraj v centru Domžal oddamo simpatično in v celoti opremljeno stanovanjsko hišo. Hiša ima v pritličju veliko dnevno sobo s kaminom in izhodom na teraso in urejen vrt, kjer je tudi vrtna lopa. V pritličju so še prostorna kuhinja in jedilnica, kopalnica in soba. V zgornjem nadstropju je več prostornih sob in kopalnica (kad, bide, WC). V kleti so servisni prostori in prav tako 2 veliki sobi. Hiša je prenovljena in prepleskana, pripravljena za novega najemnika. Hiša je v celoti opremljena (spalnice, sušilni in pralni strok). Hiša je v celoti ograjena in omogoča veliko zasebnosti. Primerna je za zahtevnejše najemnike. Vredno ogleda in najema! Almost in the center of Domžale nice and fully furnished house. The house has on the ground floor a large living room with fireplace and access to the terrace and garden, where there is garden shed. The ground floor has a spacious kitchen and dining room, bathroom and bedroom. On the top floor is more spacious bedrooms and a bathroom (bathtub, bidet, toilet). In the basement there is service room and also 2 large rooms. The house is renovated and repainted, ready for a new tenant. The house is fully equipped (bedroom, dryer and washing clove). The house is fully fenced and offers a lot of privacy. It is suitable for demanding tenants. Welcome to visit!
28. 12. 16 18:54 nepremicnine.si21.com
200.0 m²
1.300 €

Oddamo samostojno in obnovljeno hišo v Domžalah

Osrednjeslovenska Domžale Domžale
V Domžalah (Rodica) v bližini nakupovalnega centra Breza (trgovina Spar) oddamo samostojno, prostorno in obnovljeno stanovanjsko hišo v izmeri 291 m2 površine (od tega cca. 180 m2 bivalne površine). Hiša se nahaja v mirnem in urejenem okolju (šola, vrtec, trgovine v neposredni bližini). Cestna povezava z Ljubljano je zelo dobra (avtocesta ali lokalna cesta cca. 20-25 min vožnje do centra Ljubljane). Razporeditev prostorov (pritličje): dnevna soba (33 m2), kuhinja + jedilnica (25 m2), spalnica (11 m2), spalnica (8 m2), sanitarije (8 m2). Razporeditev prostorov (1 nadstropje): velika spalnica (25 m2), spalnica (13 m2), spalnica (16 m2), kopalnica (8 m2), spalnica (30 m2) Razporeditev prostorov (klet): kletni prostori zajemajo pralnico, kurilnico, shrambo in dve sobi v skupni izmeri 100 m2. Hiša je bila pred kratkim v celoti obnovljena in ima možnost ogrevanja na več energentov. Okolico hiše obdaja velika in urejena zelenica na kateri je postavljen paviljon ter tlakovano dvorišče v skupni izmeri 850 m2. Pripada ji tudi velika, lepa in pokrita terasa na katero je omogočen prehod iz dnevnih prostorov. Hiša se oddaja za daljše obdobje in je delno opremljena (trenutno je nekaj več opreme kot je razvidno iz slik). Vseljiva praktično takoj. Ob pričetku najema je potreben polog 1-2 mesečnih varščin in plačilo posredniške provizije v višini enomesečne najemnine (+ DDV).
28. 12. 16 18:39 abc-nepremicnine.si
291.0 m²
1.500 €