Velik avanturist, saj si potovanja vedno organizira v lastni režiji, v nahrbtniku šotor in kopalke, v rokah pa turistični vodič. Ker ima materialnih stvari v življenju dovolj, veliko več poudarka da na duhovnost in doživetja. Če stranka išče zelo skrbno osebno, ki jo stalno obvešča o še tako malih spremembah, je on pravi naslov. Od sebe nikoli ne da informacij, če jih prej trikrat ne preveri. Slučaji pri njem ne obstajajo. Kot velik altruist se vsaki stranki posveti skoraj bolj kot sebi, poln je praktičnih nasvetov, kako tudi ne, ko pa ima sam ogromno izkušenj z gradnjo in adaptacijami. V osrčju Rožne doline oddamo samostojno hišo, zgrajeno leta 1938 in obnovljeno leta 2011. Hiša stoji na parceli velikosti 813m2 in sestoji iz PK+VP+1. V polkleti se nahajajo pomožni prostori, utility, bivalna - fitnes soba in garaža. V visokem pritličju pa so kuhinja v povezavi z jedilnico in dnevnim prostorom z izhodom na teraso iz terase pa je urejen dostop na vrt, tu je še spalnica, kabinet, kopalnica in ločen wc, balkon; v prvem nadstropju pa se nahajajo štiri sobe in sicer ena večja spalnica, dve manjši spalnici in ena prehodna soba, balkon, kopalnica in ločen wc. Ogrevanje je urejeno, ck na mestni. Hiša je urejena, svetla sončna, obdaja jo čudovit negovan vrt, nahaja se na mirni lokaciji v enosmerni ulici. Vsa infrastruktura je v bližini - 10minut peš do centra mesta, neposredna bližina Rožnika. Od opreme se v hiši nahaja popolnoma opremljena kuhinja z belo tehniko, ter vgradne omare. Hiša primerna za diplomate, saj je bila do sedaj oddana za potrebe diplomacije. POGOJI NAJEMA: plačilo tekoče najemnine (3.500,00 eur), varščina v višini 2 najemnine (7.000,00 eur) in plačilo stroška nepremičninske družbe za posredovanje in pripravo najemne pogodbe ter izvedbe primopredaje v višini 1 najemnine + DDV. Možen takojšnji najem. Vabljeni na ogled.
ROŽNA DOLINA
217 m²
2.900
18. 6. 2018
Večagencia.si
Staromeščanska vila se nahaja na eksluzivni in mirni lokaciji, v predelu meščanskih hiš. Odaljena vsega 5 min hoje do mestnega jedra. Krasi jo mirna soseska in večja parcela z urejenim parkirno površino. Parcela je kompletno ograjena in pravilnih oblik. Vila obsega 4 etaže. V vsaki etaži so kopalnice in sanitarije. V bližini se nahja vsa osnovna infrastruktura (šola, vrtec, trgovine, lpp,) . Kompletno prenovljena 2016 leta. Parkirišče za 5-6 vozil. Ogrevanje urejeno prek CK na mestni plin. Primerno za zahtevne stranke, diplomata, veleposlaništva. Prodajalec pogojuje plačilo provizije posredovanja v višini 4 % plus DDV na način, da kupec plača polovico omenjene obveznosti t.j. 2% plus DDV od pogodbeno dogovorjene cene. Vredno ogleda!
Ljubljana, Center
388 m²
8.000
3. 6. 2018
Večnepremicnine.si21.com
Samo pri Stoji nepremičnine. Oddamo pasivno hišo. Dvojček se nahaja v bližini Save - 5 min hoje, kjer je sprehajališče ob reki. Izračunana poraba bo manjša kot 15 kWh/a, posledično bodo tudi obratovalni stroški zelo nizki. Dva nova dvojčka se gradita v bližini Šmarne gore na obrobju naselja. Predvidoma vseljiva SEPTEMBRA 2018. Kot prikazujejo tlorisi bo v pritličju poleg bivalnih prostorov (kuhinje, jedilnice, dnevne sobe z izhodom na teraso), tudi soba, katero uporabnik lahko uporabi kot domačo pisarno ali spalnico sa je je poleg tudi kopalnica, za kopalnico pa je utility. Kuhinja ima shrambo. V nadstropju so tri spalnice in kopalnica, zunaj pa nadstrešek za dva avtomobila skupaj s shrambo z 6,25 m2 in umivalnikom. Hiše bodo dokončane to jesen. Prej omenjeno nizko energetsko porabo hiša dosega zaradi: - ogrevanja s toplotno črpalko, - talnega ogrevanja, - trislojnih oken, - sistema rekuperacije zraka, - zunanjega senčenja oken, in seveda izbora kvalitetne opeke, ter izolacije s kameno volno. Hiše se še v gadnji, kljub temu ste vabljeni na ogled in se prepričate o kvalitete gradnje. Najemodajalec pogojuje sklenitev najema z delitvijo plačila provizije za posredovanje, ki znaša dve mesečni bruto najemnini + DDV, tako da najemnik plača provizijo v višini enomesečne končne dogovorjene najemnine + 22 % DDV.
Ljubljana, Šiška, Tacen
113.08 m²
1.950
14. 6. 2018
Večnepremicnine.si21.com
Hiša v zelenem in mirnem delu v okolici Ljubljane (12 km iz centra mesta), s pogledom na dolino in okoliške hribe. Hiša obsega v pritličju zelo veliko 70m2 dnevno sobo, lepo dekorirano z izhodom na sončno teraso in talnim gretjem, kuhinjo z utility sobo, sanitarije. V zgornjem delu so 4 spalnice in dve kopalnici ter delovni kabinet. V kleti je notranji bazen, savna, jacuzzi, kopalnico in kurilnico (bivalna površina 288 m2). Garaža za 2 avtomobila. 3-mesečna varščina oz. po dogovoru. Primerno za ljubitelje narave in zahtevnejše najemnike.
Ljubljana, Šiška
488 m²
2.700
14. 6. 2018
Večnepremicnine.si21.com
Oddamo vrstno končno in opremljeno hišo na Rudniku. Hiša ima lahko dostopno lokacijo, blizu obvoznice, lahek dostop do centra mesta ter blizu narave in gozdov Golovca. Iz fotografij se vidi da je hiša opremljena. Ima 5 spalnic, kopalnico, 2 stranišča, utility, bivalno kuhinjo z izhodom na veliko teraso in dnevno sobo z balkonom. Bivalni prostori se nahajo na dveh etažah in sicer prvem in drugem nadstropju, ker je v pritličju poslovni prostor z mirno dejavnostjo. Hiši pripradajo še dva parkirna mesta pred vhodom in za hišo 2 garaži s shrambo. Predvidoma vseljiva v začetku septembra. Najemodajalec pogojuje sklenitev najema z delitvijo plačila provizije za posredovanje, ki znaša dve mesečni bruto najemnini + DDV, tako da najemnik plača provizijo v višini enomesečne končne dogovorjene najemnine + 22 % DDV.
Ljubljana, Vič Rudnik, Rudnik
183.3 m²
1.800
30. 5. 2018
Večnepremicnine.si21.com
Prodamo ali oddamo, kvalitetno prenovljeno hišo. Hiša ima bivalne prostore v prvem nadstropju z izhodom iz dnevne sobe (s kaminom) na teraso. V hiši so 4 spalnice, 2 kopalnici, pisarna, garderobna soba, 2 večji shrambi v pritličju, garaža za dva avtomobila. Je pretežno opremljena, ter ima veliko tehnologije vgrajene, kot so; ozvočenje celotne hiše, čitalec prstnih odtisov na vhodnih vratih, alarm, želuzije na elektriko, centralni sesalni sistem, kliamtske naprave ipd. Hiša je takoj vseljiva. Najemodajalec pogojuje sklenitev najema z delitvijo plačila provizije za posredovanje, ki znaša dve mesečni bruto najemnini + DDV, tako da najemnik plača provizijo v višini enomesečne končne dogovorjene najemnine + 22 % DDV.
Ljubljana, Bežigrad
286 m²
3.500
11. 5. 2018
Večnepremicnine.si21.com
LJ. VIČ,DOLGI MOST Oddamo komfortno in svetlo hišo, ki je nadstandardno opremljena, klimatizirana z urejenim vrtom in brunarico se nahaja na Viču v bližini obvoznice, nudi vso intimo vsakemu posamezniku ter bližino celotne infrastrukture. Hiša je lahko dvostanovanjska, oziroma poslovno stanovanjska. V hiši so bili vgrajeni najboljši materiali; keramika Villeroy & Boch, Accessoirez Keuco, parket visoki cenovni razred – naravni hrast rustikal, čudovito postavljena razsvetljava –svetila italijanskih disagnerjev Foscarini, Morset, sedežne garniture Natuzzi ter pohištvo delano po meri. Pritličje obsega dve veliki garaži v kateri je možno spraviti 5 avtomobilov lahko pa se uporabljajo v druge namene. Poleg garaž se nahaja velika soba, ki se lahko uporablja kot fitnes. V hiši sta dve veliki svetli in prostorni dnevni sobi v prvem in drugem nadstropju vsaka s kaminom in kuhinjo, 5 spalnic in 3 kopalnice, finska savna ter veliko garderobnega prostora, pralnica in likalnica ter sušilnica. Na delu zemljišča za hišo je organiziran tudi prostor za druženje z nadstreškom ter zidanim žarom za piknike. V brunarici poleg hiše je kuhinja, dnevni prostor, dve spalnici in kopalnica ter v kleti vinska klet. Hiša je primerna tako za rezidenco – tuje diplomate oziroma za zahtevne stranke kakor tudi za družine z otroci .Celotna posest je ograjena z visoko ograjo, opremljena z video nadzorom in alarmom. Pred hišo je možnost parkirišč za cca 10 vozil. Pokličite in si rezervirajte ogled! Vredno ogleda! Oddamo za 11 mesecev, z možnostjo podaljšanja. Najemnina 4.000 EUR/mesec Koda:2221 S Plačilo za storitev posredovanja v višini enomesečne najemnine + ddv. Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.
MO Ljubljana Dolgi most,MO Ljubljana
4.000
22. 5. 2018
Večsalomon.si
Moderno zasnovana, svetla in nizko energetska hiša se nahaja v urejeni soseski z hitrim dostopom na avtocesto in vso ostalo osnovno infrastukturo v neposredni bližini (trgovina,avtobusno postajališče...itd). Hiša bo pripravljena za oddajo v mesecu avgustu. Razpored prostororv: Vhod, predprostor, utility, sanitarije, soba, odprta dnevna soba povezano z jedilnico in kuhinjo z izhodom na vrt, V prvem nadstorju so 3 spanice ter kopalnici. Parkiranje bo urejeno pod nadstreškom ter za 2 osebni vozili pred hišo. Fasada ima zaključni sloj silikat-silicon, ter debelino izolacije 20 cm. Ravna streha je dobro izolirana. Vsa okna so izdelana iz aluminija in imajo troslojno zasteklitev. Ogrevanje urejeno prek toplotne črpalke zrak-voda, katera ima funkcijo gretja in hlajenja, se v celoti ogreva s talnim gretjem, Hiša je v celoti opremljena z kvalitetnim stavbnim pohištvom. Hiša je primerna za zahtevnega kupca. Vredno ogleda! Zadnja slika je simbolična! Najemodajalec pogojuje sklenitev najema z delitvijo plačila provizije za posredovanje v višini dveh mesečnih bruto najemnin plus DDV na način, da najemnik plača 1 (polovico) omenjene obveznosti t.j. znesek enomesečne končne dogovorjene bruto najemnine plus 22 % DDV.
Ljubljana, Šiška, Tacen
144 m²
2.200
4. 5. 2018
Večnepremicnine.si21.com
Oddamo prostorno hišo na elitni, mirni in zeleni lokaciji. Hiša je locirana le dve minuti vožnje do avtoceste in peš do nove šole Montessori. Funkcionalna razporeditev prostorov obsega pritličje in mansardo. Pritličje obsega, predprostor z garderobo in prehodom v garažo (15,5 m2), kopalnico, pol-kletno shrambo, velik dnevno-bivalni prostor s kuhinjo in jedilnico, zimskim vrtom ter izhodom na teraso. V mansardi se nahajajo 4 spalnice in kopalnica. Povprečni obratovalni stroški znašajo cca. 200€/mesec, hiša pa je opremljena z alarmom in optično internetno povezavo. Pred hišo je dvorišče z lepo urjenim vrtom, ki nudi obilico zasebnosti. Na voljo s 1.9.2018, vabljeni k ogledu! Nepremičnina se oddaja za določen čas 11 mesecev z možnostjo podaljšanja, saj energetska izkaznica še ni izdelana. Najemodajalec pogojuje plačilo provizije posredovanja v višini dogovorjene dvomesečne najemnine plus DDV na način, da najemnik plača polovico omenjene obveznosti t.j. znesek enomesečne najemnine plus DDV.
Ljubljana, Šiška, Podutik
170 m²
1.850
8. 5. 2018
Večnepremicnine.si21.com
BRDO , 250 sqm, house, detached, constructed in 1997, 400 sqm of land, for rent. Price: ca. 2.500,00 EUR/month
LJ-city , Lj. Vič-Rudnik , Ljubljana
2.500
12. 4. 2018
Večrealestate-slovenia.info
BRINJE , 265 sqm, house, detached, constructed in 1969, renovated 2008, 209 sqm of land, for rent. Price: 3.800,00 EUR/month
LJ-city , Lj. Bežigrad , Ljubljana
3.800
12. 4. 2018
Večrealestate-slovenia.info
LJUBLJANA VIČ - Dobrova; večjo samostojno stanovanjsko hišo skupne uporabne površine 440 m2 oddamo. Hiša, ki je bila zgrajena leta 1984 je primerna za zahtevnejše najemnike, sestavljajo pa jo etaža pritličja, nadstropja in mansarde. Pritlična etaža, v izmeri 160 m2 povzema vhodni hall, studio za goste z dnevnim prostorom, dvemi spalnicami kopalnico kuhinjo, zimskim vrtom in tehničnimi prostori. Glavni bivalni prostori so namenjeni v nadstropju in sicer zelo velik dnevni prostor z veliko jedilnico, kaminom, kuhinjo, dvemi spalnicami in veliko kopalnico. Iz dnevnih prostorov je izhod na lepo teraso. V mansardi sta dve spalnici, kuhinja in večja kopalnica. Hiša je umeščena v lepo mirno in zeleno okolje, na ravni parceli velikosti 880 m2, od koder je le nekaj minut vožnje do mestnega vrveža. Hiša ima dve garaži. Pogoj najema: stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da najemnik plača provizijo v višini ene mesečne najemnine +DDV.
Ljubljana Vič,Osrednjeslovenska
440 m²
2.490
8. 4. 2018
Večbolha.com
Opis Samostojna hiša, 114 m2, Lj.-Vič Na odlični lokaciji na Tbilisijski ulici oddamo svetlo in prijetno atrijsko hišo zgrajeno l. 1980 in adaptirano l. 2014. Površina in razporeditev Hiša obsega vetrolov, hodnik, manjši WC, kurilnico, kuhinjo, jedilnico, veliko in svetlo dnevno sobo s kaminom in izhodom na teraso, otroško sobo, kabinet, kopalnico in spalnico. Oprema Hiša se oddaja popolnoma opremljena. Lokacija V neposredni bližini se nahaja vsa potrebna infrastruktura za udobno in sproščeno bivanje. Priključki Ogrevanje - plinovod. Parkirno mesto Možnost parkiranja dveh avtomobilov pred hišo. Dodatno Mesečna najemnina: 1700 EUR + varščina + 1 mesečna najemnina + DDV posredniku. zemeljski plin ogrevanje na drva terasa dve parkirni mesti
Ljubljana, Vič Rudnik, Vič
114 m²
1.700
12. 4. 2018
Večmreza.com
Oddamo sodobno, urejeno, vrstno končno hišo v bivalnem naselju ob osnovni šoli ter samo 5 minut vožnje od centra mesta. Razporeditev hiše: Hiša ima 4 etaže in sicer ( klet, pritličje, nadstropje in mansardo). V pritličju so odprta kuhinja z jedilnico in dnevno sobo z kaminom, ter predsoba. Iz dnevne sobe in jedilnice je izhod na pokrito teraso, ter lep vrt. 1. Nadstropje; ima 3 velike spalnice, garderobno sobo in 2 kopalnici. Mansarda: velik odprt prostor z lastno kopalnico. Klet: prostor za rekreacijo z veliko turško savno, shrambo za kuhinjo ter prostor za shranjevanje športne opreme in utility skupaj z kurilnico. Hiša je opremljena z pohištvom in vsemi aparati, poleg tega pa ima, ogrevanje na toplotno črpalko + plin (nizki stroški ogrevanja) skupaj z talnim ogrevanjem, rekuperacijo zraka, klimo in centralni sesalni sistem. Ob hiši je možno parkirati dva avtomobila, cca 50 m od hiše pa sta še dve lastniški garaži. Za njemnika lahko lastnik organizira vrtnarja in čistilko, oba že poznata hišo. Hiša je takoj vseljiva. Vabljeni na ogled. Najemodajalec pogojuje sklenitev najema z delitvijo plačila provizije za posredovanje, ki znaša dve mesečni bruto najemnini + DDV, tako da najemnik plača provizijo v višini enomesečne končne dogovorjene najemnine + 22 % DDV.
Ljubljana, Vič Rudnik, Galjevica
266.8 m²
3.350
13. 4. 2018
Večnepremicnine.si21.com
266.8 m²
3.350
10. 4. 2018
Večbolha.com
Oddamo ali prodamo lepo hišo v mirnem naselju in v bližini vse potrebne infrastruktura, ki jo zahteva sodobni način življenja (hitri dostop do centra in obvoznice, mestni avtobus, vrtec, nakupovalni center). Hiša ima v pritličju lahko veliko dnevno sobo z odprto kuhinjo in ločeno jedilnico. V zgornjih nadstropjih je možno imeti 3-4 spalnie in 3 kopalnice, ter utility prostor za relaksacijo s savno ter veliko teraso. Hiša bo predvidoma vseljiva do meseca julija 2018. Najemodajalec pogojuje sklenitev najema z delitvijo plačila provizije za posredovanje, ki znaša dve mesečni bruto najemnini + DDV, tako da najemnik plača provizijo v višini enomesečne končne dogovorjene najemnine + 22 % DDV
Ljubljana, Vič Rudnik, Vič
313 m²
3.000
14. 3. 2018
Večnepremicnine.si21.com
"PAMETNA" HIŠA v mirni, široki ulici nasproti World Trade Centra. Hiša je bila temeljito in v celoti prenovljena leta 2008 ter opremljena z vrhunsko opremo in najnovejšo tehnologijo EIB. Urejena in projektirana je po standardu za ambasade. Odlikuje jo video nadzor, alarmni sistem, dostop na prstni odtis, centralni zvočni sistem, daljinsko upravljalnje, klima, centralni sesalni sistem in LED osvetlitev. Arhitekturna zasnova z medetažami ustvarja razgiban tloris in zanimive prehode med prostori. Obsega: - dnevno sobo z jedilnico, kaminom in izhodom na večjo teraso, - 3 spalnice in večjo mansardno sobo, ki je zasnovana kot bivalno-spalni prostor - kuhinjo, utility in večji prostor za shranjevanje - 2 kopalnici, savno in masažno kad in 2 wc-ja - 2 pisarni Celotna parcela je obdana z leseno ograjo. V garaži je prostor za 2 avtomobila. Vila je vseljiva s 1.5.2018. Vabimo vas, da pokličete za več informacij ali dogovor za ogled. "Pametna hiša" za Bežigradom
Center Ljubljana,Ljubljana
256 m²
3.800
21. 3. 2018
Večbolha.com
Samostojna hiša, 114 m2, Lj.-Vič Na odlični lokaciji na Tbilisijski ulici oddamo svetlo in prijetno atrijsko hišo zgrajeno l. 1980 in adaptirano l. 2014. Površina in razporeditev Hiša obsega vetrolov, hodnik, manjši WC, kurilnico, kuhinjo, jedilnico, veliko in svetlo dnevno sobo s kaminom in izhodom na teraso, otroško sobo, kabinet, kopalnico in spalnico. Oprema Hiša se oddaja popolnoma opremljena. Lokacija V neposredni bližini se nahaja vsa potrebna infrastruktura za udobno in sproščeno bivanje. Priključki Ogrevanje - plinovod. Parkirno mesto Možnost parkiranja dveh avtomobilov pred hišo. Dodatno Mesečna najemnina: 1700 EUR + varščina + 1 mesečna najemnina + DDV posredniku.
Ljubljana, Vič Rudnik, Vič
114 m²
1.700
26. 3. 2018
Večnepremicnine.si21.com
V Rožni dolini oddamo prenovljeno samostojno hišo v bruto izmeri 197,6m2, na parceli 836m2. Medetažna hiša obsega kletno etažo 38,6m2, kjer je kopalnica in tri manjše sobe, ki se lahko uporabljajo za shrambne prostore, pisarno, hobby sobo ali spalnice za najstnike oz. goste. Kletna etaža in lasten zunanji vhod bi lahko funkcionirala tudi kot samostojno manjše stanovanje. V pritličju se nahaja ena soba 10m2, v 1. medetaži je prostorni bivalni prostor - dnevna soba in jedilnica 32m2 z izhodom na teraso in vrt. V tej etaži je tudi toaletni prostor. V 2. medetaži se nahaja kuhinja s priročno jedilnico ter večja soba 25m2, ki je lahko drugi bivalni prostor ali spalnica. Kuhinja je na novo opremljena s kvalitetnim pohištvom in belo tehniko višjega cenovnega razreda. V 3. medetaži sta dve prostorni spalnici (22m2 in 10m2) ter kopalnica. Hiša ima novo fasado s 16cm toplotnega ovoja, nova 3-slojna okna, novo streho z dobro izolacijo, nove so tudi inox ograje na balkonih, zunanja in garažna vrata, nova plinska peč (ogrevanje na mestni plin). Vsi prostori so prepleskani, zbrušeni parketi in prepleskana notranja vrata. V izvedbi je še vrtnarska ureditev vrta in okolice. Pred hišo je dovolj prostora za parkiranje, v pritlični etaži je tudi prostorna garaža 20m2 ter ob stavbi dodatna manjša garaža, ki je primerna za manjši avto ali shranjevanje koles, motorjev in vrtne opreme. Večji del parcele se razprostira za hišo in omogoča dovolj prostora za druženje, igro otrok ali vrtnarjenje. Hiša je primerna za družino ali za kombinacijo bivanja in poslovnega prostora, lahko pa tudi samo za mirno poslovno dejavnost. Glede opreme je možen dogovor z lastnikom - hišo se lahko delno opremi s stilnim pohištvom ali se jo preda v uporabo prazno, le z opremljeno kuhinjo. Lokacija hiše je izjemna, v bližini centra mesta, rekreacijskih površin Tivolija in Rožnika, hiter dostop na obvoznico, v bližini je vsa potrebna infrastruktura (LPP, trgovina,..) Pokličite za nadaljnje informacije in vabljeni na ogled! Strošek posredovanja agencije za najemnika je v višini ene mesečne najemnine + DDV.
Ljubljana, Vič Rudnik, Rožna dolina
197.6 m²
3.200
27. 2. 2018
Večnepremicnine.si21.com
Komfortna in svetla hiša nadstandardno opremljena, klimatizirana z urejenim vrtom in brunarico se nahaja na Viču v bližini obvoznice. Hiša je lahko dvostanovanjska, oziroma poslovno stanovanjska. Leta 2013 v celoti adaptirana z zelo kakovostnimi materiali in opremljena z dizajnerskimi lucmi, pohistvom in parketom naravni hrast rustikal. Pritličje obsega dve veliki garaži v kateri je možno parkirati 5 avtomobilov lahko pa se uporabljajo v druge namene. Poleg garaž se nahaja velika soba, ki se lahko uporablja kot pisarna ali fitness. V hiši sta dve veliki svetli in prostorni dnevni sobi v prvem in drugem nadstropju vsaka s kaminom in kuhinjo, 4 spalnice in 3 kopalnice, finska savna in pralnica ter veliko garderobnega prostora. Na delu zemljišča za hišo je organiziran tudi prostor za druženje z nadstreškom ter zidanim žarom za piknike. V brunarici poleg hiše je kuhinja, dnevni prostor, dve spalnici in kopalnica ter v kleti vinska klet. Hiša je primerna tako za rezidenco – tuje diplomate oziroma za zahtevne stranke kakor tudi za družine z otroci. Celotna posest je ograjena z visoko ograjo, opremljena z video nadzorom in alarmom. Pred hišo je možnost parkirišč za cca 10 vozil.
Ljubljana, Vič Rudnik, Dolgi most
600 m²
4.200
20. 2. 2018
Večnepremicnine.si21.com
Oddamo končno vrstno hišo v mirnem naselju v bližini Intrespara Vič. Hiša je pritlična in sestoji iz prostornega dnevnega dela s kaminom, jedilnice, ločene kuhinje, kopalnice, treh spalnic, WCja in utilityja. Hiša je opremljena s pohištvom (na željo najemnika se po dogovoru lahko odstrani pohištvo iz spalnic). Prijeten in intimen vrt vratno lopo. Možnost parkiranja za do tri vozili pred hišo. Ogrevanje preko mestnega plina in lastne plinske peči. Povprečni stroški so cca 200eur (sezonsko nihanje). Primerno za družino. V bližini vsa potrebna urbana infrastruktura. Na voljo takoj! Pogoj najemodajalca je, da najemnik prevzame del plačila agencijske provizije in sicer v višini ene najemnine + 22% DDV.
Ljubljana, Vič Rudnik, Vič
114 m²
1.700
28. 2. 2018
Večnepremicnine.si21.com
Zaključena celota sob v poslovnem objektu blizu obvoznice Ljubljana - Trzin. Gre za 7 sob ter skupni prostor - kuhinjo ter sanitarijami s kopalnico. V vsako sobo je mogoče nastaniti 4-6 oseb. Oddaja se neopremljeno. Možnost parkiranja pred stavbo. Možnost širitve. Varščina: po dogovoru. Najemodajalec pogojuje sklenitev najema z delitvijo plačila provizije za posredovanje v višini dveh mesečnih bruto najemnin plus DDV na način, da najemnik plača 1 (polovico) omenjene obveznosti t.j. znesek enomesečne končne dogovorjene bruto najemnine plus 22 % DDV.
Ljubljana, Bežigrad, Črnuče
240 m²
2.500
2. 3. 2018
Večnepremicnine.si21.com
Oddamo lepo prostorno hišo, ograjeno z visokimi cipresami. Lokacija je mirna v urejeni soseski. Hiša ima tri etaže. Kletni prostori obsegajo: klubsko-fitnes sobo, prostor za toplotno črpalko (talno gretje/hlajenje), hladilnica, dve dodatni shrambi. Pritličje obsega: predsobo, kuhinja-jedilnica-dnevna soba ter zimski vrt povezan v celoto, kopalnica (tuš), kabinet, pisarna, garaža. V prostorni mansardi so 3 sobe, spalnica, garderobna soba, kopalnica (tuš, banja). Hiša se oddaja delno opremljena. Na željo najemnika se jo lahko tudi opremi. Zunaja ureditev je delno tlakovana zaradi dostopa do garaže in vhoda v hišo, ostalo zemljišče je urejen vrt, drevesa, rože ter otroška igrala. Možen tudi nakup. Vseljivo po dogovoru. Pogoj najemodajalca je, da najemnik prevzame del plačila agencijske provizije in sicer v višini ene najemnine + 22% DDV.
Ljubljana, Moste Polje, Novo Polje
337 m²
3.000
6. 2. 2018
Večnepremicnine.si21.com
Študentske sobe v večji hiši, študentski del hiše lasten vhod, parkirišče. Vseljivo s 1.8.2017. Ob podpisu pogodbe se plača varščina, ki znaša enomesečno najemnino s stroški. Oddam sobo z lastno kopalnico (16m2) eni osebi ali študentskemu paru v hiši z novo opremljenimi študentskimi sobami z lastnim vhodom: - Galjevica: 10 min pešpoti do centra mesta, idiličen okoliš, bližina poti na grad, bližina Špice (5 min peš), velike možnosti rekreacije v naravnem okolju (Golovec...), bližina avtobusnega postajališča (lpp 3, 27), - lastna kopalnica (kopalnica ima vhod iz sobe) - souporaba kuhinje, ki je v celoti opremljena (mikrovalovka, blender, vsa posoda, pribor, krožniki…) - wi-fi, pralni stroj, kolesarnica, parkirišče, - v večji hiši s študentskimi sobami, študentski del hiše lasten vhod, miren okoliš, velike možnosti rekreacije v naravnem okolju (Golovec...), - najemnina za sobo znaša 300 eur mesečno, mesečni stroški znašajo 50 eur in so fiksni (se ne spreminjajo z letnim časom), nekadilci, - vsakih 14 dni čiščenje čistilka. Študentske sobe v večji hiši, študentski del hiše lasten vhod, parkirišče. Vseljivo s 1.8.2017. Ob podpisu pogodbe se plača varščina, ki znaša enomesečno najemnino s stroški. Kontakt: 051 374 988, *** - The room for a couple (bad 140x200) or 1 person. - The room has its own bathroom, the kitchen is shared with 7 people. - The rent 300 eur per room, costs 50 eur per room.
Ljubljana, Vič Rudnik Galjevica-Melikova ulica
300
11. 1. 2018
Večnepremicninskioglasnik.com
12