313 m²
3,000
2018-3-14
Oddamo ali prodamo lepo hišo v mirnem naselju in v bližini vse potrebne infrastruktura, ki jo zahteva sodobni način življenja (hitri dostop do centra in obvoznice, mestni avtobus, vrtec, nakupovalni center). Hiša ima v pritličju lahko veliko dnevno sobo z odprto kuhinjo in ločeno jedilnico. V zgornjih nadstropjih je možno imeti 3-4 spalnie in 3 kopalnice, ter utility prostor za relaksacijo s savno ter veliko teraso. Hiša bo predvidoma vseljiva do meseca julija 2018. Najemodajalec pogojuje sklenitev najema z delitvijo plačila provizije za posredovanje, ki znaša dve mesečni bruto najemnini + DDV, tako da najemnik plača provizijo v višini enomesečne končne dogovorjene najemnine + 22 % DDV
Večnepremicnine.si21.com
217 m²
2,900
2018-3-15
Velik avanturist, saj si potovanja vedno organizira v lastni režiji, v nahrbtniku šotor in kopalke, v rokah pa turistični vodič. Ker ima materialnih stvari v življenju dovolj, veliko več poudarka da na duhovnost in doživetja. Če stranka išče zelo skrbno osebno, ki jo stalno obvešča o še tako malih spremembah, je on pravi naslov. Od sebe nikoli ne da informacij, če jih prej trikrat ne preveri. Slučaji pri njem ne obstajajo. Kot velik altruist se vsaki stranki posveti skoraj bolj kot sebi, poln je praktičnih nasvetov, kako tudi ne, ko pa ima sam ogromno izkušenj z gradnjo in adaptacijami. V osrčju Rožne doline oddamo samostojno hišo, zgrajeno leta 1938 in obnovljeno leta 2011. Hiša stoji na parceli velikosti 813m2 in sestoji iz PK+VP+1. V polkleti se nahajajo pomožni prostori, utility, bivalna - fitnes soba in garaža. V visokem pritličju pa so kuhinja v povezavi z jedilnico in dnevnim prostorom z izhodom na teraso iz terase pa je urejen dostop na vrt, tu je še spalnica, kabinet, kopalnica in ločen wc, balkon; v prvem nadstropju pa se nahajajo štiri sobe in sicer ena večja spalnica, dve manjši spalnici in ena prehodna soba, balkon, kopalnica in ločen wc. Ogrevanje je urejeno, ck na mestni. Hiša je urejena, svetla sončna, obdaja jo čudovit negovan vrt, nahaja se na mirni lokaciji v enosmerni ulici. Vsa infrastruktura je v bližini - 10minut peš do centra mesta, neposredna bližina Rožnika. Od opreme se v hiši nahaja popolnoma opremljena kuhinja z belo tehniko, ter vgradne omare. Hiša primerna za diplomate, saj je bila do sedaj oddana za potrebe diplomacije. POGOJI NAJEMA: plačilo tekoče najemnine (3.500,00 eur), varščina v višini 2 najemnine (7.000,00 eur) in plačilo stroška nepremičninske družbe za posredovanje in pripravo najemne pogodbe ter izvedbe primopredaje v višini 1 najemnine + DDV. Možen takojšnji najem. Vabljeni na ogled.
Večagencia.si
80 m²
550
2018-3-18
Hiša je na dobri lokaciji in zelo primerna za družino - v bližini ceste, gozda in trim steze.
Večbolha.com

Hiša, Osrednjeslovenska, Ljubljana,...

Center Ljubljana,Ljubljana
256 m²
3,800
Včeraj ob 13:23
"PAMETNA" HIŠA v mirni, široki ulici nasproti World Trade Centra. Hiša je bila temeljito in v celoti prenovljena leta 2008 ter opremljena z vrhunsko opremo in najnovejšo tehnologijo EIB. Urejena in projektirana je po standardu za ambasade. Odlikuje jo video nadzor, alarmni sistem, dostop na prstni odtis, centralni zvočni sistem, daljinsko upravljalnje, klima, centralni sesalni sistem in LED osvetlitev. Arhitekturna zasnova z medetažami ustvarja razgiban tloris in zanimive prehode med prostori. Obsega: - dnevno sobo z jedilnico, kaminom in izhodom na večjo teraso, - 3 spalnice in večjo mansardno sobo, ki je zasnovana kot bivalno-spalni prostor - kuhinjo, utility in večji prostor za shranjevanje - 2 kopalnici, savno in masažno kad in 2 wc-ja - 2 pisarni Celotna parcela je obdana z leseno ograjo. V garaži je prostor za 2 avtomobila. Vila je vseljiva s 1.5.2018. Vabimo vas, da pokličete za več informacij ali dogovor za ogled. "Pametna hiša" za Bežigradom
Večbolha.com

Ljubljana mesto, Vič-Rudnik

Ljubljana mesto, Vič-Rudnik
133 m²
1,000
2018-3-15
Izkušena posrednica, ki je svojo poslovno pot kreirala skozi različna področja, od marketinga, vodenja projektov, oglaševanja, komunikacije ter nenazadnje iz področja nepremičnin, v katerem deluje od leta 2003. Po izobrazbi diplomirana ekonomistka na Fakulteti za podjetništvo. Njeno delo je usmerjeno v trženje novih gradenj, stanovanjskih in poslovnih objektov »na ključ« ter zemljišč. Izkušnje si je pridobivala skozi različna podjetja za gradbeništvo in inženiring, v lastnem nepremičninskem podjetju in ne nazadnje tudi v DUTB d.d., kjer je delovala kot cenilka portfelja prenesenih terjatev bank. Sicer izjemno energična, odločna in prilagodljiva oseba, ki je poleg tega tudi družinski človek s čutom za naravo in živali, skratka opisana z eno besedo – multipraktik. Na Viču v prijetni mirni zeleni ulici, v bližini trgovskega centra Spar, oddamo del hiše (3-sobno stanovanje v hiši v prvem nadstropju), v izmeri 70 m2, s pripadajočo teraso v izmeri 40 m2, pokrito garažo 23 m2, klet ter dvema zunanjima parkirnima mestoma pred hišo. Najemnik ima na uporabo tudi 400 m2 vrta. Stanovanje v 2. etaži hiše z odlično razporeditvijo prostorov; dnevni prostor s kuhinjo, kopalnica, ter dve prostorni spalnici. Hiša je ogrevana s toplotno črpalko in je bila pravkar prenovljena (okna, fasada, inštalacije, toplotna črpalka, garaža). Odličen in hiter dostop do mestnega središča, kamor vas pripelje tudi mestni avtobus, 1km do AC izvoz Vič. V neposredni bližini večji nakupovalni center, šole, vrtci, lekarna in ostala infrastruktura. Primerno tako za družine, kot tuje državljane, ki potrebujejo hiter dostop do centra mesta in AC. Garaža klet 2x parkirno mesto pred hišo Terasa 40 m2 Vrt 400 m2 Kuhinja z belo tehniko Odlična mikro lokacija Najemnik pred uporabo plača varščino v višini (2) mesečnih najemnin in tekočo najemnino. Pogoji najema: plačilo varščine v višini dveh (2) najemnin ter plačilo stroška nepremičninske družbe za posredovanje in pripravo najemne pogodbe ter izvedbe primopredaje v višini 1 najemnine + DDV.
Večagencia.si
197.6 m²
3,200
2018-2-27
V Rožni dolini oddamo prenovljeno samostojno hišo v bruto izmeri 197,6m2, na parceli 836m2. Medetažna hiša obsega kletno etažo 38,6m2, kjer je kopalnica in tri manjše sobe, ki se lahko uporabljajo za shrambne prostore, pisarno, hobby sobo ali spalnice za najstnike oz. goste. Kletna etaža in lasten zunanji vhod bi lahko funkcionirala tudi kot samostojno manjše stanovanje. V pritličju se nahaja ena soba 10m2, v 1. medetaži je prostorni bivalni prostor - dnevna soba in jedilnica 32m2 z izhodom na teraso in vrt. V tej etaži je tudi toaletni prostor. V 2. medetaži se nahaja kuhinja s priročno jedilnico ter večja soba 25m2, ki je lahko drugi bivalni prostor ali spalnica. Kuhinja je na novo opremljena s kvalitetnim pohištvom in belo tehniko višjega cenovnega razreda. V 3. medetaži sta dve prostorni spalnici (22m2 in 10m2) ter kopalnica. Hiša ima novo fasado s 16cm toplotnega ovoja, nova 3-slojna okna, novo streho z dobro izolacijo, nove so tudi inox ograje na balkonih, zunanja in garažna vrata, nova plinska peč (ogrevanje na mestni plin). Vsi prostori so prepleskani, zbrušeni parketi in prepleskana notranja vrata. V izvedbi je še vrtnarska ureditev vrta in okolice. Pred hišo je dovolj prostora za parkiranje, v pritlični etaži je tudi prostorna garaža 20m2 ter ob stavbi dodatna manjša garaža, ki je primerna za manjši avto ali shranjevanje koles, motorjev in vrtne opreme. Večji del parcele se razprostira za hišo in omogoča dovolj prostora za druženje, igro otrok ali vrtnarjenje. Hiša je primerna za družino ali za kombinacijo bivanja in poslovnega prostora, lahko pa tudi samo za mirno poslovno dejavnost. Glede opreme je možen dogovor z lastnikom - hišo se lahko delno opremi s stilnim pohištvom ali se jo preda v uporabo prazno, le z opremljeno kuhinjo. Lokacija hiše je izjemna, v bližini centra mesta, rekreacijskih površin Tivolija in Rožnika, hiter dostop na obvoznico, v bližini je vsa potrebna infrastruktura (LPP, trgovina,..) Pokličite za nadaljnje informacije in vabljeni na ogled! Strošek posredovanja agencije za najemnika je v višini ene mesečne najemnine + DDV.
Večnepremicnine.si21.com
114 m²
1,700
2018-2-28
Oddamo končno vrstno hišo v mirnem naselju v bližini Intrespara Vič. Hiša je pritlična in sestoji iz prostornega dnevnega dela s kaminom, jedilnice, ločene kuhinje, kopalnice, treh spalnic, WCja in utilityja. Hiša je opremljena s pohištvom (na željo najemnika se po dogovoru lahko odstrani pohištvo iz spalnic). Prijeten in intimen vrt vratno lopo. Možnost parkiranja za do tri vozili pred hišo. Ogrevanje preko mestnega plina in lastne plinske peči. Povprečni stroški so cca 200eur (sezonsko nihanje). Primerno za družino. V bližini vsa potrebna urbana infrastruktura. Na voljo takoj! Pogoj najemodajalca je, da najemnik prevzame del plačila agencijske provizije in sicer v višini ene najemnine + 22% DDV.
Večnepremicnine.si21.com
240 m²
2,500
2018-3-2
Zaključena celota sob v poslovnem objektu blizu obvoznice Ljubljana - Trzin. Gre za 7 sob ter skupni prostor - kuhinjo ter sanitarijami s kopalnico. V vsako sobo je mogoče nastaniti 4-6 oseb. Oddaja se neopremljeno. Možnost parkiranja pred stavbo. Možnost širitve. Varščina: po dogovoru. Najemodajalec pogojuje sklenitev najema z delitvijo plačila provizije za posredovanje v višini dveh mesečnih bruto najemnin plus DDV na način, da najemnik plača 1 (polovico) omenjene obveznosti t.j. znesek enomesečne končne dogovorjene bruto najemnine plus 22 % DDV.
Večnepremicnine.si21.com

Dvostanovanjska hiša v Rakovniku - Hiša, Samostojna, Ljubljana...

Ljubljana Center Ljubljana, Osrednjeslovenska
350 m²
2,500
2018-2-20
Večbolha.com
600 m²
4,200
2018-2-20
Komfortna in svetla hiša nadstandardno opremljena, klimatizirana z urejenim vrtom in brunarico se nahaja na Viču v bližini obvoznice. Hiša je lahko dvostanovanjska, oziroma poslovno stanovanjska. Leta 2013 v celoti adaptirana z zelo kakovostnimi materiali in opremljena z dizajnerskimi lucmi, pohistvom in parketom naravni hrast rustikal. Pritličje obsega dve veliki garaži v kateri je možno parkirati 5 avtomobilov lahko pa se uporabljajo v druge namene. Poleg garaž se nahaja velika soba, ki se lahko uporablja kot pisarna ali fitness. V hiši sta dve veliki svetli in prostorni dnevni sobi v prvem in drugem nadstropju vsaka s kaminom in kuhinjo, 4 spalnice in 3 kopalnice, finska savna in pralnica ter veliko garderobnega prostora. Na delu zemljišča za hišo je organiziran tudi prostor za druženje z nadstreškom ter zidanim žarom za piknike. V brunarici poleg hiše je kuhinja, dnevni prostor, dve spalnici in kopalnica ter v kleti vinska klet. Hiša je primerna tako za rezidenco – tuje diplomate oziroma za zahtevne stranke kakor tudi za družine z otroci. Celotna posest je ograjena z visoko ograjo, opremljena z video nadzorom in alarmom. Pred hišo je možnost parkirišč za cca 10 vozil.
Večnepremicnine.si21.com

Hiša, Osrednjeslovenska, Ljubljana,...

Center Ljubljana, Ljubljana
323 m²
3,000
2018-2-7
Oddaja se čudovita nadstandardna družinska hiša, ki se se nahaja v prijetnem, mirnem in zelenem okolju, le 10 minut vožnje do centra Ljubljane. Obsega 323 m2 uporabne površine v treh nadstropjih. Hiša ponuja veliko zasebnosti ter zagotavlja prijetno in kvalitetno družinsko bivanje v mirnem okolju, blizu narave in nedaleč od centra mesta. Prostoren, zastekljen, oblikovno dovršen zimski vrt Four Seasons ponuja prijeten kotiček za sprostitev s pomirjajočim pogledom na zeleno okolico hiše. V pritličju se nahaja velik dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico, kopalnica, ločen WC, kabinet in večji predprostor. V prvem nadstropju se razprostirajo 4 spalnice, garderobna soba, velika kopalnica in WC. V kleti se nahaja soba za fitnes z možnostjo priklopa savne, večja shramba s policami, manjša shramba s hladilno komoro in pralnica. Hiša se oddaja opremljena ali neopremljena - po dogovoru z najemnikom. Hiša se nahaja na 823 m2 velikem zemljišču, ki je ograjeno s kovinsko ograjo in obdano z zeleno zasaditvijo, kar daje občutek zasebnosti. Okolica hiše je estetsko urejena, zasajena z zelenjem in cvetjem. Parkiranje za več vozil je zagotovljeno v garaži in pred hišo. Hiša ima varovalni sistem, vgrajen mehčalec za vodo in 1300 l bojler ter je ogrevana s toplotno črpalko. Vrt ima urejen zalivalni sistem. V bližini se nahaja vsa potrebna infrastruktura in LPP, do obvoznice je le nekaj minut. Hiša je vseljiva s 1.5.2018. Pogoj najemodajalca je, da najemnik plača del provizije za nepremičninsko posredovanje in sicer v višini 1 najemnine + DDV. Vabimo vas, da pokličete na 031 647 000 za več informacij ali za dogovor za ogled. Čudovita družinska hiša, odlična lokacija
Večbolha.com
337 m²
3,000
2018-2-6
Oddamo lepo prostorno hišo, ograjeno z visokimi cipresami. Lokacija je mirna v urejeni soseski. Hiša ima tri etaže. Kletni prostori obsegajo: klubsko-fitnes sobo, prostor za toplotno črpalko (talno gretje/hlajenje), hladilnica, dve dodatni shrambi. Pritličje obsega: predsobo, kuhinja-jedilnica-dnevna soba ter zimski vrt povezan v celoto, kopalnica (tuš), kabinet, pisarna, garaža. V prostorni mansardi so 3 sobe, spalnica, garderobna soba, kopalnica (tuš, banja). Hiša se oddaja delno opremljena. Na željo najemnika se jo lahko tudi opremi. Zunaja ureditev je delno tlakovana zaradi dostopa do garaže in vhoda v hišo, ostalo zemljišče je urejen vrt, drevesa, rože ter otroška igrala. Možen tudi nakup. Vseljivo po dogovoru. Pogoj najemodajalca je, da najemnik prevzame del plačila agencijske provizije in sicer v višini ene najemnine + 22% DDV.
Večnepremicnine.si21.com

Hiša, Samostojna

Ljubljana, Vič Rudnik Galjevica-Melikova ulica
300
2018-1-11
Študentske sobe v večji hiši, študentski del hiše lasten vhod, parkirišče. Vseljivo s 1.8.2017. Ob podpisu pogodbe se plača varščina, ki znaša enomesečno najemnino s stroški. Oddam sobo z lastno kopalnico (16m2) eni osebi ali študentskemu paru v hiši z novo opremljenimi študentskimi sobami z lastnim vhodom: - Galjevica: 10 min pešpoti do centra mesta, idiličen okoliš, bližina poti na grad, bližina Špice (5 min peš), velike možnosti rekreacije v naravnem okolju (Golovec...), bližina avtobusnega postajališča (lpp 3, 27), - lastna kopalnica (kopalnica ima vhod iz sobe) - souporaba kuhinje, ki je v celoti opremljena (mikrovalovka, blender, vsa posoda, pribor, krožniki…) - wi-fi, pralni stroj, kolesarnica, parkirišče, - v večji hiši s študentskimi sobami, študentski del hiše lasten vhod, miren okoliš, velike možnosti rekreacije v naravnem okolju (Golovec...), - najemnina za sobo znaša 300 eur mesečno, mesečni stroški znašajo 50 eur in so fiksni (se ne spreminjajo z letnim časom), nekadilci, - vsakih 14 dni čiščenje čistilka. Študentske sobe v večji hiši, študentski del hiše lasten vhod, parkirišče. Vseljivo s 1.8.2017. Ob podpisu pogodbe se plača varščina, ki znaša enomesečno najemnino s stroški. Kontakt: 051 374 988, *** - The room for a couple (bad 140x200) or 1 person. - The room has its own bathroom, the kitchen is shared with 7 people. - The rent 300 eur per room, costs 50 eur per room.
Večnepremicninskioglasnik.com
547 m²
4,900
2018-1-19
Ekskluzivna oddaja. Oddamo starejšo vilo, ki se trenutno uporablja v poslovne namene. Hiša ima izjemno lokacijo iz zelo lep vrt. Na javnem parkirišču ima uporabnik hiše pravico parkirati 7 avtomobilov brezplačno , z manjšo ureditvijo vrta pa se lahko pridobi še 10 brezplačnih parkirnih mest pred hišo. Najemodajalec je pripravljen hišo tudi delno obnoviti, odvisno od višine najemnine in dobe najema. Glede na lokacijo je hiša primerna za kratkoročne stanovanjske najeme ali hostel, lahko pa so tudi zelo lepe pisarne z lepim vrtom. Vseljivo v roku mesec dni od podpisa najemne pogodbe. Najemodajalec pogojuje sklenitev najema z delitvijo plačila provizije za posredovanje, ki znaša dve mesečni bruto najemnini + DDV, tako da najemnik plača provizijo v višini enomesečne končne dogovorjene najemnine + 22 % DDV.
Večnepremicnine.si21.com

Hiša, Samostojna

Ljubljana, Vič Rudnik Galjevica - Melikova ulica
300
2018-1-11
Študentske sobe v večji hiši, študentski del hiše lasten vhod, parkirišče. Vseljivo s 1.7.2017. Ob podpisu pogodbe se plača varščina, ki znaša enomesečno najemnino s stroški. Oddam mansardno sobo (45 m2) s kuhinjo (11 m2) dvema osebama v hiši z novo opremljenimi študentskimi sobami z lastnim vhodom: - Galjevica: 10 min pešpoti do centra mesta, idiličen okoliš, bližina poti na grad, bližina Špice (5 min peš), velike možnosti rekreacije v naravnem okolju (Golovec...), bližina avtobusnega postajališča (lpp 3, 27), - mansarda: 2 postelji, pleteno pohištvo, stojala za obešalnike, miza, mansarda je velika, višina mansarde je nižja, max del 160 cm (namen: spalno/bralni/študijski del ter del za garderobo) (kuhinja ima visok strop), - kuhinja: nova (opremljena s posodo, krožniki, kozarci, pribori…), - souporaba kopalnice, - wi-fi, pralni stroj, kolesarnica, parkirišče, - v večji hiši s študentskimi sobami, študentski del hiše lasten vhod, - najemnina za dve osebi znaša 250 eur mesečno, stroški niso vključeni; fiksni stroški mesečno 50 eur/osebo (se ne spreminjajo z letnim časom), nekadilci, - vsakih 14 dni čiščenje čistilka. Študentske sobe v večji hiši, študentski del hiše lasten vhod, parkirišče. Vseljivo s 1.7.2017. Ob podpisu pogodbe se plača varščina, ki znaša enomesečno najemnino s stroški. Kontakt: 051 374 988, *** - Mansarda room + kitchen (mansarda room height mx 160, kitchen: normal height). - For two persons. - Bathroom is shared with three rooms. - Near center.
Večnepremicninskioglasnik.com
218 m²
1,900
2017-12-15
Lepo urejena, vzdrževana in delno opremljena hiša, stoji v urejenem predelu mesta z lahkim dostopom na obvoznico in ne daleč od centra mesta. hiša ima: odprto dnevno sobo z jedilnico in kuhinjo vse v izmeri cca 40m2 z izhodom na teraso in bazen, 5-6 spalnic, garderobno sobo, 2 kopalnici, sanitarije, utility, shramba, garažo za osebno vozilo. Vredno ogleda in vseljiva po dogovoru. Najemodajalec pogojuje plačilo provizije posredovanja v višini dogovorjene dvomesečne najemnine plus DDV na način, da najemnik plača polovico omenjene obveznosti t.j. znesek enomesečne najemnine plus DDV.
Večnepremicnine.si21.com
100.9 m²
1,500
2017-12-16
Oddamo manjšo hišo na čudoviti lokaciji v zelenem okolju. Hišo sestavljajo naslednji prostori: klet: garaža, wc, predsoba, garderobna soba, v pritličju: dnevna soba, kuhinja in jedilnica, spalnica, kabinet, kopalnica. Hiša ima atrij z manjšim prostorom za vrtno orodje. Vseljivo po dogovoru. Dve parkirni mesti v garaži. Za nepremičnino še ni bila pridobljena energetska izkaznica. Nepremičnina se oddaja za določen čas 11 mesecev z možnostjo podaljšanja. Najemodajalec pogojuje sklenitev najema z delitvijo plačila provizije za posredovanje v višini dveh mesečnih bruto najemnin plus DDV na način, da najemnik plača 1 (polovico) omenjene obveznosti t.j. znesek enomesečne končne dogovorjene bruto najemnine plus 22 % DDV.
Večnepremicnine.si21.com

Ljubljana, Vič

Ljubljana, Vič
905.1 m²
8,100
2017-12-12
V najem dajemo večstanovanjsko hišo, ki je sestavljena iz 4 poslovno stanovanjskih enot. Stavba je primerna tako za poslovno dejavnost, kot za stanovanjske potrebe. V kleti, se nahajajo parkirna mesta, shrambe in dvigalo, ki vas pripelje direktno v izbrano stanovanje. V pritlični etaži, sta dve manjši enoti z 40,8m2 in 66,2m2 uporabne površine, obe enoti imata svojo teraso oziroma balkon. V prvem nadstropju enota obsega celotno nadstropje z 117,1m2 uporabne površine in prekrasno teraso. V drugem in tretjem nadstropju pa se nahaja duplex enota z kar 237,8m2 uporabne površine in 2 prečudovitima terasama. Objekt je zgrajen in opremljen z kvalitetnimi materiali in opremo višjega cenovnega razreda. Stavba se oddaja kot celota za 8100€ na mesec. Pogoj najema preko agencije je plačilo ene najemnine + 22% DDV in plačilo vsaj dveh varščin. Za vse dodatne informacije nas pokličite. Vabljeni na ogled.
Večc21.si
300 m²
3,000
2017-12-13
Na Kodeljevem oddamo hišo-dvojček v treh etažah. Lepo vzdrževana, vsaka etaža je klimatizirana, dvorišče, zelenica ter zunanja zidana shramba z manjšo letno kuhinjo. Hiša je zelo primerna za diplomate, večjo družino ali kot poslovno stanovanjsko uporabo. Posebnost je, da ima hiša dva vhoda, etaže pa povezujejo spiralne betonske stopnice. Vsaka etaža ima lastno plinsko peč. Razporeditev prostorov v pritličju: hodnik, 3 sobe, kabinet, kopalnica, dva vhoda v hišo; nadrtropje: hodnik, 3 sobe, kuhinja, kabinet, kopalanica in drugo nadstropje: hodnik, 2 sobi, terasa, kabinet, kopalnica. Možnost parkiranja pred hišo in na dvorišču. Lokacija ponuja neposredno bližino športnega parka Kodeljevo (Slovan), mestni avtobus št. 5, tržnica Moste, trgovina, do centra mesta 3km, bližina UKC, BTC, osnovan šola, vrtec, fakulteta za šport, itd. Vseljivo takoj. Varščina v višini dveh najemnin. Pogoj najemodajalca je, da najemnik prevzame del plačila agencijske provizije in sicer v višini ene najemnine + 22% DDV.
Večnepremicnine.si21.com

Hiša, Samostojna, Ljubljana mesto, Vič-Rudnik, 133 m2, Oddaja

Ljubljana Vič Ljubljana - Vič,Osrednjeslovenska
133 m²
1,000
2017-11-30
Večbolha.com
120 m²
1,600
2017-11-9
Oddamo urejeno in kompletno opremljeno hišo v mirnem naselju z velikim in lepim vrtom v bližini Centra mesta. Hiša ima veliko dnevno sobo, bivalno kuhinjo, dve spalnice, kopalnico, 2 shrambi in garažo za en avtomobil. Hiše bo na razpolago AVGUSTA 2018, ko se bo zaključila prenova kopalnice. Neto velikost hiše je 95m2. Najemodajalec pogojuje delitev plačila provizije za posredovanje v višini dveh mesečnih najemnin + DDV na način, da najemnik plača 1 (polovico) omenjene obveznosti t.j. znesek enomesečne najemnine + DDV.
Večnepremicnine.si21.com
300 m²
2,700
2017-10-24
Oddamo hišo ki se nahaja blizu centra mesta in parka Tivoli. Meščansko vilo so leta 2015 prenovili z novo fasado (dodanih 14cm fasade), obnovljen elektro inštalacije, dodan varnostni sistem, nekaj klimatskih naprav ipd. Hiša ima zelo velike dnevne prostore (dnevna soba z kaminom + jedilnico in še eno veliko sobo), v pritličju je še kuhinja, delovni kabinet in wc. V nadstropju so 3 spalnice, 1 prehodna soba in 2 kopalnici, v kleti pa dve veliki sobi v kateri so v eni priključki za pralni in sušilni stroj. Ločeno od hiše je garaža še za 2 avtomobila. Hiša se ogreva na mestni toplovod, je delno opremljena in takoj vseljiva. Najemodajalec pogojuje sklenitev najema z delitvijo plačila provizije za posredovanje v višini dveh mesečnih bruto najemnin plus DDV na način, da najemnik plača 1 (polovico) omenjene obveznosti t.j. znesek enomesečne končne dogovorjene bruto najemnine plus 22 % DDV.
Večnepremicnine.si21.com
368.5 m²
2,600
2017-10-18
V Spodnji Šiški v mirnem predelu, oddamo leta 2015 v celoti prenovljeno reprezentativno hišo, primerno za ambasado, rezidenco ali za udobno bivanje družine. Hiša se ponaša z visokimi stropovi, prostornimi sobami s kaminom, intimnim vrtom in garažo za dva avtomobila. V mirni soseski, odmeknjena od glavnih prometnih cest. Hiša v pritličju obsega tri velike sobe, eno s kaminom. Za dnevno sobo, knižnjico in jedilnico. Kuhinjo z jedilnico in svojim vhodom iz vrta. Pri vhodu v hišo se nahaja še toaletni prostor in delovna soba. Kopalnica za dnevno uporabo in goste. V nadstopju se nahajajo glavna spalnica s svojo kopalnico, spalnica s svojo garderobno sobo, manjša spalnica ter dodatna kopalnica in toaletni prostor. V kleti hiše se nahaja dovolj prostora za shranjevanje in fitnes. Ograjen vrt ponuja veliko zasebnosti, prostora za postavitev mize. Preko vrta je dostop tudi do garaže za dva avtomobila. Pohištvo se lahko v celoti odmakne. Na voljo takoj. Vabljeni na ogled!
Večnepremicnine.si21.com
250 m²
3,000
2017-10-11
Oddamo popolnoma novo hišo modernega izgleda in prečiščenega designa izdelana, iz vrhunskih materialov. Za udobje bivanja so poskrbeli z talnim ogrevanjem, visokim stropom, velikimi panoramskimi okni in tri-slojno zasteklitvijo, klimatizacijo itn. Hiša bo imela v kletni etaži 2 parkirna mesta in lastno shrambo iz garaže se bo skupnem stopnišču dostopalo do visokega pritličja, kjer je vhod v stanovanjski del hiše. V visokem pritličju je velika odprta dnevna soba z jedilnico in izhodom na teraso, kuhinjo, ter wc-jem, v prostoru je tudi odprto in zelo lepo stopnišče, ki pelje v spalnice v prvem in drugem nadstropju. Prvo nadstropje ima 2 spalnici z garderobnimi sobami, ter skupno kopalnico, drugo nadstropje pa glavno spalnico z lastno kopalnico in garderobno sobo, ter pisarno z zaprto teraso. Se pravi ima hiša; 3 spalnice, 3 garderobne sobe, 2 kopalnici, pisarno in dnevne prostore. Hiša je delno opremljena in vseljiva januarja 2018. Za nepremičnino še ni bila pridobljena energetska izkaznica. Nepremičnina se oddaja za določen čas 11 mesecev z možnostjo podaljšanja. Najemodajalec pogojuje sklenitev najema z delitvijo plačila provizije za posredovanje v višini dveh mesečnih bruto najemnin plus DDV na način, da najemnik plača 1 (polovico) omenjene obveznosti t.j. znesek enomesečne končne dogovorjene bruto najemnine plus 22 % DDV.
Večnepremicnine.si21.com
Naročite se posodobitve iskalne poizvedbe po e-pošti:
Ljubljana, Hiša najem