93,52 m²
890 €
17. 08. 17
opis Na odlični lokaciji v centru Kopru oddamo nadstandardno opremljeno in zelo lepo vzdrževano 4,5 sobno stanovanje, ki se nahaja v 2. nadstropju večstanovanjske stavbe. Neto tlorisna površina stanovanja je 93,52 m2, obsega pa predprostor z garderobno omaro, daljši hodnik, tri spalnice (ena ima garderobno sobo), dve kopalnici in veliko dnevno sobo povezano s kuhinjo in jedilnico. Stanovanje je bilo obnovljeno in dodatno notranje izolirano leta 2015. Ima vse priključke, ogrevanje je urejeno s samostojnim centralnim sistemom na lesne pelete ali klimatsko napravo. Zelo nizki stroški vzdrževanja. Možnost parkiranja na zasebnem dvorišču stavbe ali na skupnem parkirišču pred stavbo z dovolilnico. V neposredni bližini se nahaja vsa infrastruktura. Iščemo mirne in skrbne najemnike. Prevzem je možen po 20.09.2017! Pogoji najema: plačilo tekoče najemnine (890,00 eur), varščina v višini 2 najemnin (1780,00 eur) ter plačilo stroška nepremičninske družbe za posredovanje in pripravo najemne pogodbe ter izvedbe primopredaje v višini 1 najemnine + DDV.
Več nepremicnine.si21.com
4 sob
93 m²
1.000 €
10. 08. 17
opis Oddamo opremljeno stanovanje ob Dunajski cesti nasproti Gospodarskega razstavišča. Stanovanje obsega hodnik, 3 sobe, kuhinja z jedilnico in izhodom na balkon, kopalnica, špajza, manjša zidana garaža in drvarnica. V objektu ni dvigala. Vseljivo takoj. Varščina v višini dveh mesečnih najemnin. Pogoj najemodajalca je, da najemnik prevzame del plačila agencijske provizije in sicer v višini ene najemnine + 22% DDV. Furnished apartment for rent on Dunajska street opposite The Exhibition and Convention Centre in Ljubljana. The apartment comprises a hallway, 3 rooms, a kitchen with dining area and exit to the balcony, a bathroom, a small garage. There is no elevator in the building. Available immediately. Security deposit in amount of two monthly rents. Agency commission in amount of one monthly rent + 22% VAT is charged.
Več nepremicnine.si21.com
81,5 m²
8 €
15. 08. 17
opis Na vidni lokaciji izven centra mesta za daljše časovno obdobje oddamo svetle poslovne prostore, ki se nahajajo v nadstropju poslovnega objekta. Prostori so primerni za pisarniško dejavnost, imajo skupni vhod. Parkiranje je zagotovljeno pred objektom. Cena najema = 8,00 EUR/m2/mesec ( brez opreme), 9,00 EUR/m2/mesec + tekoči stroški. Na voljo takoj.
Več nepremicnine.si21.com
421 m²
1.750 €
21. 08. 17
opis Na odlični lokaciji na Viču ( Cesta v Gorice ) oddamo delno opremljen poslovni prostor v izmeri 421 m2. Svetli in funkcionalno razporejeni prostori se nahajajo v prvem nadstropju in obsegajo enajst pisarn, dve sejni sobi, predprostor, arhiv, štiri WC-je in čajno kuhinjo. Prostori so klimatizirani, parkirišča pa so urejena pred stavbo. Vabljeni na ogled. On a great location in Vič a partially equipped business premises measuring 421 sqm. The bright and functional rooms are located on the first floor and consist of eleven offices, two meeting rooms, anteroom, archive, four toilets and a kitchenette. Space is air-conditioned and parking is arranged in front of the building. You are invited to visit.
Več nepremicnine.si21.com

POSLOVNI PROSTOR V CENTRU MURSKE SOBOTE ODDAM V NAJEM

Pomurska Murska Sobota Murska Sobota
50,35 m²
350 €
20. 08. 17
Poslovni prostor na soboški tržnici (doslej Cvetličarna Trobentica) brez opreme oddam v najem. Poslovni prostor ima nizke obratovalne stroške in 2 parkirišči. Cena: neto 350 EUR/mesec Informacije: 031 40 77 66
Več bolha.com
127 m²
1.270 €
21. 08. 17
opis Oddamo še neizdelane pisarniške prostore v izmeri 127m2 na Rudniku, v bližini Supernove in obvoznice. Pisarne so primerne tudi za storitveno dejavnost (zdravstvena dejavnost, itd.). Pred stavbo je dovolj brezplačnih parkirnih mest za zaposlene kot tudi za stranke. Vabljeni na ogled. Na voljo takoj. Pogoj najema: Stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da najemnik plača provizijo v višini ene mesečne najemine +DDV. For rent unfinished office space measuring 127m2 in Rudnik, near shopping center and ring road. Offices are also suitable for service activities (health services, etc.). In front of the building are enough free parking spaces for employees as well as customers. You are invited to visit. Available immediately. Conditions of renting: the cost of fees for the service mediation shall be divided in such a way that a Lessee pays a commission equaling to one monthly rent + VAT.
Več nepremicnine.si21.com
2 sobe
56 m²
430 €
Včeraj ob 03:18
Opis V Šalari oddamo svetlo 2-sobno stanovanje v izmeri 56m2 v hiši letnik 1985. Razporeditev prostorov: kuhinja z jedilnico, dnevna soba, spalnica, kopalnica, shramba, terasa. Stanovanje se nahaja v pritličju in je bilo obnovljeno leta 2010. Ogrevanje je urejeno s centralno kurjavo, mesečni stroški so fiksni in možnost parkiranja za dva avtomobila. Pogoj najema: 1 varščina in provizija opravljenih storitev v višini 1 mesečne najemnine + DDV Terasa Parkiranje zagotovljeno Elektrika Vodovod Kanalizacija Telefon Televizija 1985
Več dodoma.si
27 m²
160 €
20. 08. 17
Klimatizirano energetsko varčno garsonjero z vsemi priključki v centru mesta, oddamo SAMSKI osebi s STALNIMI prejemki (zadnja plačilna lista). Cena 160 EUR/mesec, ki vključuje vse tekoče stroške (voda, odpadki ipd.; vključno z brezplačnim brezžičnim internetom in kabelsko TV s 130 programi), razen električne energije, ki se plača dodatno po dejanskih stroških (merilec porabe električne energije). Varščina: v višini enomesečne najemnine Informacije na 031 407766.
Več bolha.com
85 m²
550 €
21. 08. 17
opis V novejšem objektu v Domžalah oddamo poslovne prostore za izvajanje mirne poslovne trgovske dejavnosti. Prostori v skupni izmeri 85m2 so narejeni v duplex izvedbi. V zgornji pritlični etaži se nahaja prostor, kjer se lahko organizira (showroom) oz. prostor za predstavitev izdelkov. V spodnji kletni etaži pa se lahko naredi pisarna ali skladišče. Poslovni prostor je večnamenski in se z dovoljenjnem lastnika lahko tudi prilagodi glede na želje in potrebe najemnika. Poslovni prostori so opremljeni z lastnimi sanitarijami. Za potrebe parkiranja se v garaži zagotavlja eno parkirno mesto, za obiskovalce se parkirna mesta nahajajo v neposredni bližini. Primerno za: trgovino, pisarne, prodajalne, biroje in podobne dejavnosti. Nizki stroški. Za več informacij in ogled pokličite.
Več nepremicnine.si21.com
3 sob
60 m²
750 €
21. 08. 17
Opis V Šalari oddamo funkcionalno 3-sobno stanovanje v izmeri 60m2 v stavbi letnik 1972. Razporeditev prostorov: predprostor, kopalnica, dnevna soba s kuhinjo in dve spalnici. Za ogrevanje in hlajenje poskrbita dve klimi, stanovanje je bilo obnovljeno leta 2017, parkirišče za en avtomobil, ločeni števci, nizki mesečni stroški. Pogoj najema: 1 varščina in provizija opravljenih storitev v višini 1 mesečne najemnine + DDV. Parkiranje zagotovljeno Elektrika Vodovod Kanalizacija Klima 1972
Več dodoma.si
334,3 m²
3.343 €
Včeraj ob 10:39
opis Oddamo večnamenske poslovne prostore v pritličju z galerijo in zunanjim ograjenim parkiriščem kjer lahko najmete 10 do 12 parkirnih mest po ceni 35€/pm/mesečno. Obratovalni stroški so med 2,4 in 2,8€/m2/mesec. Vseljivo v kratkem, POGOJ NAJEMA: stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da najemnik plača provizijo v višini ene mesečne najemnine +DDV. For rent multi-purpose business premises on the ground floor with gallery and outdoor enclosed parking for where is posible to rent 10-12 parking places at teh price 35€/pp/month. The operating costs are between 2.4 and 2.8 € / m2 / month. CONDITIONS OF RENTING: the commission for the mediation services shall be divided in such a way that the Tenant pays the amount of one monthly rent + VAT.
Več nepremicnine.si21.com
194 m²
800 €
21. 08. 17
opis Na odlični lokaciji na Viču ( Cesta v Gorice ) oddamo neopremljen poslovni prostor v izmeri 194 m2. Svetli in klimatizirani prostori se nahajajo v prvem nadstropju in obsegajo predprostor, šest pisarn, sejno sobo, arhiv in pa tri WC-je. Parkirišče je urejeno pred stavbo. Vabljeni na ogled. On an excellent location in Vič unfurnished office space in the size of 194 sqm. The bright and air-conditioned rooms are located on the first floor and comprise an entrance hall, six offices, a meeting room, an archive and three toilets. Parking is arranged in front of the building. You are invited to visit.
Več nepremicnine.si21.com
65 m²
500 €
21. 08. 17
opis Oddamo delno opremljeno dvo in pol sobno mansardno stanovanje na Igu. Stanovanje se nahaja v modernejšem vila bloku in sestoji iz dveh sob, dnevnega prostora z jedilnico in kuhinjo, predsobe in kopalnice. Rezervirani dve parkirni mest pred objektom. Izredno nizki obratovalni stroški (vse skupaj cca 100 eur mesec). Le 6km do Supernove in 9km do centra LJ. Varščina v višini dveh mesečnih najemnin. Pogoj najemodajalca je, da najemnik prevzame del plačila agencijske provizije in sicer v višini ene najemnine + 22% DDV. Apartment for rent in Ig. The apartment is located in a modern villa and is partly furnished. It consists of two rooms, living room with dining area and kitchen and bathroom. Two reserved parking spaces. Extremely low operating costs (all togetherapp 100 eur per month). Just 9km form LJ centre and 6km for LJ ring road and Supernova shoping centre. Agency commission in amount of one monthly rent + 22% VAT is charged.
Več nepremicnine.si21.com
104 m²
350 €
18. 08. 17
opis V objemu narave v kraju Marija Reka nad Preboldom (nmv cca 600m), se oddaja –prodaja posestvo velikosti 86.531 m2, od tega je po podatkih GURSA 66987 m2 gozda, 11460 m2 kmetijskega zemljišča (travniki, pašniki in njiva) in 8084 m2 zemljišča – površina razpršene poselitve (kjer si lahko omislite poleg hiše še kakšno dodatno hiško ali več hišk za oddajanje, turizem....). Posestvo je dejansko v objemu gozdov in na posestvu je stanovanjska hiša, ki je bila v osnovi zgrajena l. 1990, v l. 2010 je bila obnovljena streha, sama hiša pa je zelo lepo vzdrževana in ohranjena. Poleg hiše je še gospodarsko poslopje starejšega letnika (po podatkih GURS l. 1900, vendar lepo ohranbjeno, obnovljeno, v uporabi...), velikosti 60 m2, ki pa še »vedno služi svojemu namenu« in je primerno za spravilo kmetijske mehanizacije, kot staja za drobnico, za drva......in drvarnica, saj je CK pripravljeno kot peč na drva (možnost tudi kuhanja) in povezano s centralnim sistemom po hiši in tudi za ogrevanje sanitarne vode. Hiša ima po podatkih GURS 104 m2 površine stavbe in sicer: je delno podkletena – klet velikosti 16m2, je prirejena za druženje, dostop v klet je direktno iz terase pred hišo, osatlo pa je uporabna površina oz 80 m2 uporabne v dveh etažah in cca 8 m2 balkona (skupaj balkon v pritlični etaži + balkon v mansardi). Pritlični bivalni del velikosti cca 50 m2 obsega predprostor, hodnik, kopalnico z WC-jem, kuhinjo z jedilnico in dnevno sobo z izhodom na balkon in spalnico. Po lesenih stopnicah pridemo v mansardno etažo velikosti cca 30m2, ki obsega dve spalnici (možno tudi tri) z izhodom na balkon oz ložo, ki vam nudi izreden razgled proti Savinjski dolini. Notranjost hiše je narejena v »naravnem stilu«, torej večina v lesu, ki daje izreden občutek toplote in urejenosti. Hiša ima lesena termopan okna z zunanjimi polkni, lastno zajetje vode (zajetje je v gozdu nad hišo in ga uporabljata samo dve hiši, je pa dovolj močan – cca 1m3 na uro, da si lahko tudi omislite kakšno obliko bio kmetovanja z urejenim zalivalnim sistemom), voda se preko novega filtrirnega sistema prečiščuje za vsakdanjo uporabo, priklop na elektriko in telefonijo (možen trojček), 3 prekatno greznico. Pod hišo je postavljena nova lesena hiška (vikend) velikosti 25m2 + 25m2 pokrita terasa. Do vikend hiške je pripeljana tako voda, kot tudi elektrika. Sama lokacija je dejansko na razgledni točki proti dolini oz. Savinjski dolini od lokalne ceste Prebold – Trbovlje je oddaljena cca 600m – utrjen gramoz, cca 7,5 km od Prebolda in cca 10 km od AC Šentrupert, kar pomeni da ste v cca 40 min v LJ, 30 min do Celja....skratka lokacija vam omogoča bivanje v mirnem okolju, hitro pa ste v Preboldu, kjer imate vse potrebne institucije (vrtec, šola, trgovina, zdr. dom, PTT, banka.....). V bližini cca 300m je edini sosedi, ki vam ob kakšni odsotnosti tudi »čuvajo« posestvo. Dovozna cesta je redno splužena, vsekakor pa morate upoštevati, da je lega nepremičnine v »gorskem« svetu in da so razmere tudi temu primerne. V večji meri posestvo obsega gozd, ki je bil v zadnjih letih samo redno vzdrževan in je tako dokaj bogat z mešanim lesom, na posestvu je tudi več izvirov pitne vode, nekaj pa je tudi pašnikov, travnikov in njiv, ki ima sicer različen naklon, vse pa je možno obdelovat strojno. Okoli hiše je kar nekaj sadnega drevja, nasajenih je tudi cca 75 maronov, tako da vam lahko v prihodnosti pomenijo tudi lep vir zaslužka, nekaj je tudi vinske trte, gozd pa je bogat z gozdnimi sadeži (gobe, kostanji, borovnice...). Posestvo se oddaja za 350€/mesec + stroški (stroški pa so izredno majhni, saj imate lastno vodo, kurjavo na lastna drva, skratka samo elektrika in telekomunikacije) pogoj: plačilo 3x varščina in tekočo najemnina pred vselitvijo (v primeru plačila celoletne najemnine možen popust). Možen je najem samo hiše in ohišnice, ali pa celotno posest in se lahko dogovorite z lastnikom za skrb za posestvo.....skratka možnost dogovora. Prodajna cena posestva pa je cca 149.000€.
Več nepremicnine.si21.com
3 sob
118,5 m²
1.600 €
15. 08. 17
opis Vič , blizu centra, 118m2, trisobno duplex stanovanje se nahaja v vila bloku zgrajenem leta 2004 v bližini zelenih, rekreativnih površin, parka Tivoli in hkrati centra mesta in vse infrastrukture. Stanovanje je izredno prostorno, funkcionalno in svetlo. Sestoji iz predsobe, kuhinje z jedilnico, ki je povezana v dnevno sobo z izhodom na balkon, wc – ja. Zgoraj: dve spalnici s kopalnico in garderobnim delom. Talna obloga je parket, keramika. Stanovanje je v celoti opremljeno. Pripada še garaža za dva avtomobila in prostorna shramba. Prodajalec oz. lastnik nepremičnine pogojuje plačilo provizije posredovanja v višini dogovorjene dvomesečne najemnine + ddv na način, da najemnik plača polovico omenjene obveznosti oziroma enomesečno najemnino+ ddv. Vič, in der Nähe des Zentrums, 118m2, Drei-Zimmer-Maisonette-Wohnung in Villa Block gebaut in 2004 in der Nähe der grünen, Erholungsgebiete, Tivoli und gleichzeitig das Stadtzentrum und die gesamte Infrastruktur gebaut. Die Wohnung ist sehr geräumig, hell und funktionell. Es besteht aus Flur, Küche mit Esszimmer, die mit dem Wohnzimmer mit Balkon verbunden ist, WC - ja. Oben: zwei Schlafzimmer mit Bad und Garderobe. Parkettboden, Keramik. Die Wohnung ist voll möbliert. Es gehört zu einer Garage für zwei Autos und eine geräumige Speisekammer. Der Verkäufer oder Besitzer macht die Zahlung von Gebühren Intervention einer vereinbarten zwei Monate Miete zzgl. MwSt., So dass der Mieter die Hälfte dieser Verpflichtung oder eine Monatsmiete + Mehrwertsteuer zahlt. Vič, vicino al centro, 118m2, trilocale duplex appartamento situato nel blocco villa costruito nel 2004 vicino alle aree verdi, ricreative, Tivoli e contemporaneamente al centro città e tutte le infrastrutture. L'appartamento è molto spazioso, luminoso e funzionale. È composto da corridoio, cucina con sala da pranzo, che è collegata al soggiorno con balcone, servizi igienici - sì. Sopra: due camere da letto con bagno e un guardaroba. Parquet, ceramica. L'appartamento è completamente arredato. Appartiene ad avere un garage per due auto e una spaziosa dispensa. Il venditore o. Il proprietario dell'immobile effettua il pagamento delle tasse di intervento di un affitto convenzionale di due mesi più IVA in modo tale che l'inquilino paga la metà di tale obbligo o un affitto di un mese + IVA. Vič, close to the center, 118m2, three-room duplex apartment located in villa block built in 2004 near the green, recreational areas, Tivoli and at the same time the city center and all the infrastructure. The apartment is very spacious, bright and functional. It consists of hallway, kitchen with dining room, which is connected to the living room with balcony, toilet - yes. Above: two bedrooms with a bathroom and a cloakroom. Parquet flooring, ceramic. The apartment is fully furnished. It belongs to have a garage for two cars and a spacious pantry. The seller or. property owner makes the payment of fees intervention of an agreed two months' rent plus VAT in such a way that the tenant pays half of that obligation, or one month's rent + VAT. Vić, недалеко от центра, 118m2, трехкомнатный дуплекс квартира расположена в вилле блок построен в 2004 году рядом с зелеными, рекреационные зоны, Tivoli и в то же время центр города и всей инфраструктуры. Квартира очень просторная, светлая и функциональная. Он состоит из прихожей, кухни со столовой, которая соединена с гостиной с балконом, туалетом - да. Выше: две спальни с ванной комнатой и гардеробная. Паркетный пол, керамика. Квартира полностью меблирована. Он принадлежит иметь гараж на две машины и просторная кладовая. Продавец или. Собственник имущества вносит плату за уплату взысканной арендной платы за два месяца плюс НДС таким образом, что арендатор оплачивает половину этого обязательства или арендную плату за один месяц + НДС.
Več nepremicnine.si21.com
8,2 m²
300 €
Včeraj ob 10:36
opis Ponujamo vam odlično poslovno priložnost ! Izkoristite množico turistov, ki se na dnevni bazi sprehodijo po najbolj znameniti ulici Ljubljane, Mestnem trgu. Oddamo manjši zastekljen poslovni prostor velikosti 8,1m2 in skaldiščnim prostorom za material ali zalogo prodajnih izdelkov velikosti 16,9m2. Poslovni prostor se nahaja v notranjem atriju lepo urejene staromeščanske hiše. V podhodu je že ena prodajna trgovina, v notranjem dvorišču pa je le ta poslovni prostor. Odlična priložnost, za tiste ki želite ponuditi gostom svoje izdelke, umetnine ali nekaj prav posebnega. Namenska raba prostora je prodajani/razstvani prostor. V prostoru je elektrika. Pred vhodom na notranje dvorišče je možno postaviti reklamni pano, tako da vas nihče med sprehajanjem po mestnem trgu ne more zgrešiti. Turiste boste brez problema privabili na notranje dvorišče, saj si bodo s tem ogledali tudi prav poseben čar, zasnov meščanskih hiš z notranjimi zelenimi atriji. Poslovni prostor je na na voljo za takojšen prevzem. Stroški se obračunajo minimalno pavšalno na leto. Na voljo takoj! Vabljeni k ogledu! Pogoj najema: Stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da najemnik plača provizijo v višini ene mesečne najemine + DDV. Cena: 300 EUR/m2/mes
Več nepremicnine.si21.com

Poslovni prostor za najem, v bližini TPC Lucija

Obalno-kraška Portorož Portorož/Portorose
18,31 m²
370 €
17. 08. 17
Več bolha.com
60 m²
420 €
18. 08. 17
opis Oddamo skladišče, novejše in urejeno skladišče z vsemi priključki ( ogrevanje, industrijski tok, varovano, ograjeno) stoji na dobri lokaciji, ima dober dostop na obvoznico. Vredno ogleda! Nepremičnina se oddaja za določen čas 11 mesecev z možnostjo podaljšanja in energetska izkaznica je v izdelavi. Nice warehouse with heatinng, good accces, all around is a fans, immediately available. The premise is available for a limited period of time, for 11 months, with the possibility of extending the contract for the same period of time and the energy performance certificate is in preparation.
Več nepremicnine.si21.com
3 sob
74 m²
900 €
Včeraj ob 10:36
opis Oddamo v celoti opremljeno stanovanje na Topniški ulici z možnostjo parkiranja pred zgradbo. Stanovanje je klimatizirano in obsega bivalni prostor s kuhinjo (pečica, indukcijska kuhalna plošča, pomivalni stroj, hladilnik in vsa potrebna posoda, krožniki, jedilni pribor) in jedilna miza, kopalnica (tuš, pralni stroj), ločen wc, spalnica z zakonsko posteljo in veliko vgradno garderobno omaro, ter večja otroška/delovna/za goste soba, kletna shramba v izmeri 3,80m2. Povprečni obratovalni stroški 170-180€ z vključenim internetom. V stavbi ni dvigali in stanovanje nima balkona. domače živali niso dobrodošle. Vseljivo 1.9.2017. Nepremičnina se oddaja za določen čas 11 mesecev z možnostjo podaljšanja. Varščina v višini 2.000,00€ Pogoj najemodajalca je, da najemnik prevzame del plačila agencijske provizije in sicer v višini ene najemnine + 22% DDV. Apartment for rent in Bežigrad (Topniška street) with the possibility for parking in front of the building. Apartment is air conditioned and fully furnished. It consists of living room, kitchen (oven, induction cooktop, dish washer, fridge), dining table, bathroom (shower, washing machine), separate toilet, bedroom with large built-in wardrobe, large children's / work / guest room, basement storage (3,80m2). The average operating cost are €170-180 included internet. The building has no lift and the apartment does not have a balcony. Pets are not allowed. Available in September 2017. The premise is available for a limited period of time, for 11 months, with the possibility of extending the contract for the same period of time. Security deposit in amount of € 2,000.00 Agency commission in amount of one monthly rent + 22% VAT is charged.
Več nepremicnine.si21.com

Gorenjska, Šenčur

Gorenjska, Šenčur
204 m²
7 €
11. 08. 17
Podroben opis V urejeni stavbi v Poslovni coni v Šenčurju oddamo urejene ter opremljene poslovne prostore – pisarne. Poslovni prostori se nahajajo v drugem nadstropju stavbe in obsegajo štiri pisarne, sejno sobo, večji predprostor ter čajno kuhinjo in manjši telekomunikacijski prostor. Možen je tudi najem manjšega dela poslovnega prostora. Poslovni prostori se oddajajo opremljeni. Za več informacij pokličite na 051/414-121 Primož. Posebni pogoj najemodajalca: stroške posredovanja agencije v višini dveh mesečnih najemnin si razdelita z najemnikom tako, da vsak plača stroške v višini ene mesečne najemnine (+DDV).
Več nepremicnina.si
85 m²
550 €
21. 08. 17
opis V novejšem objektu v Domžalah oddamo poslovne prostore za izvajanje mirne poslovne trgovske dejavnosti. Prostori v skupni izmeri 85m2 so narejeni v duplex izvedbi. V zgornji pritlični etaži se nahaja prostor, kjer se lahko organizira (showroom) oz. prostor za predstavitev izdelkov. V spodnji kletni etaži pa se lahko naredi pisarna ali skladišče. Seveda se lahko prostor uredi tudi drugače. Poslovni prostor je večnamenski in se z dovoljenjnem lastnika lahko tudi prilagodi glede na želje in potrebe najemnika. Poslovni prostori so opremljeni z lastnimi sanitarijami. Za potrebe parkiranja se v garaži zagotavlja eno parkirno mesto, za obiskovalce se parkirna mesta nahajajo v neposredni bližini. Primerno za: trgovino, pisarne, prodajalne, biroje in podobne dejavnosti. Nizki stroški. Za več informacij in ogled pokličite.
Več nepremicnine.si21.com

Poslovni prostor // Oddaja //

Goriška regija Mestna občina Nova Gorica Nova Gorica - Cankarjeva Ulica Nova Gorica - Cankarjeva Ulica
700 €
Včeraj ob 19:42
Poslovni prostor uporabne površine 90,40m 2 v prvem nadstropju poslovne zgradbe na zanimivi lokaciji. POŠLJI PRIJATELJU // NATISNI // ZA VEČ INFORMACIJ POKLIČITE NA TEL. 00386-5-33-00-600, GSM 00386-41-632-688 ALI SE OGLASITE NA SEDEŽU DRUŽBE, RENES D.O.O., VOJKOVA CESTA 101A, 5000 NOVA GORICA! DELOVNI ČAS: PONEDELJEK-ČETRTEK, 8.00-12.00 IN 13.00-17.00 URE PETEK, 9.00-12.00 IN 13.00-16.00 URE SOBOTA, PO PREDHODNEM DOGOVORU
Več renes.si
3 sob
82 m²
900 €
Včeraj ob 10:39
opis Oddamo svetlo, prenovljeno in popolnoma opremljeno 3-sobno stanovanje v Kosezah, z dvema terasami, v mirnem naselju. Stanovanje obsega: hodnik, svetel dnevni prostor z izhodom na teraso (14,30 m2), kuhinja z jedilnico, ločen WC, otroška soba z izhodom na teraso (8, 70 m2), spalnica, kopalnica ter velika garderobna omara v predprostoru s pralnim in sušilnim strojem. Stanovanju pripada shramba. Možnost najema parkirnega mesta v garaži (za doplačilo 100 EUR/mes). Živali niso dovoljene. Varščina 1000 EUR. Vsa potrebna infrastruktura je blizu: avtobusna ostaja, trgovina Mercator, šole, vrtec, narava, obvoznica, itd. Na voljo takoj Vabljeni na ogled! Nepremičnina se oddaja za določen čas 11 mesecev z možnostjo podaljšanja in energetska izkaznica je v izdelavi. Pogoj najema: Stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da najemnik plača provizijo v višini ene mesečne najemnine +DDV. For rent bright, renewed and fully furnished 3-room apartment in Koseze, with two terraces, in a quiet neighborhood. The apartment comprises: hallway, bright living room with exit to the terrace (14.30 m2), kitchen with dining room, separate toilet, children\'s room with exit to a smaller terrace (8, 70 m2), bedroom, bathroom and large wardrobe in the hallway with washing machine and dryer. A storage room in the basement belongs to the apartment as well. Possibility to rent a parking space in the garage (for an extra charge of 100 EUR / month). Animals are not allowed. Deposit in the amount of 1000 EUR. All necessary infrastructure is close by: bus stop, Mercator store, school, kindergarten, nature, ring road, etc. Available immediately You are welcome to visit! The premise is available for a limited period of time, for 11 months, with the possibility of extending the contract for the same period of time and the energy performance certificate is in preparation. Conditions of renting: the cost of fees for the service mediation shall be divided in such a way that a lessee pays a commission in the amunt of one monthly rent + VAT.
Več nepremicnine.si21.com
29 m²
190 €
20. 08. 17
Klimatizirano energetsko varčno garsonjero z vsemi priključki v centru mesta, oddamo SAMSKI osebi s STALNIMI prejemki (zadnja plačilna lista). Cena 190 EUR/mesec, ki vključuje vse tekoče stroške (voda, odpadki ipd.; vključno z wi-fi), razen električne energije, ki se plača dodatno po dejanskih stroških (merilec porabe električne energije). Varščina: v višini enomesečne najemnine Informacije na 031 407766.
Več bolha.com
1 2 3 4 5 6