opis Oddamo kompletno opremljeno stanovanje, triplex, klimatizirano, uporabne povšine 154,30 m2, mirna lokacija, stanovanje se nahaja v bližini Tivoli parka, stanovanje sestavljajo naslednji prostori- v 1. etaži velika dnevna soba z jedilnico, izhod na ložo 11,70 m2, kopalnica s tušem, v 2. etaži je spalnica z veliko garderobo ter velika kopalnica z masažno kadjo ter tušem s sauno, balkon 9,90 m2, 3.etaži je spalnica ter velika odprta galerija z pisarniškim kotičkom ter kopalnica s tušem. Stanovanju pripada tudi shramba 7,40 m2 ter 3 parkirna mesta. Vseljivo po dogovoru. Za nepremičnino še ni bila pridobljena energetska izkaznica. Nepremičnina se oddaja za določen čas, 11 mesecev, z možnostjo podaljšanja. Pogoj najema: Stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da najemnik plača provizijo v višini ene mesečne najemane +DDV. For rent fully furnished apartment, triplex, air-conditioned, useful area 154.30 m2, quiet location, the apartment is located near Tivoli Park apartment consists of the following rooms- in the 1st floor a large living room with dining area and kitchen, with exit to the loggia 11,70 m2, bathroom with shower, 2nd floor bedroom with a large wardrobe and a large bathroom with jacuzzi and shower with sauna, a balcony 9.90 m2, in 3.floor the bedroom and a large open gallery with a corner office and a bathroom with shower. Apartment has a storage room measuring 7.40 m2 and 3 parking spaces. Available by agreement. An Energy Performance Certificate has not yet been obtained for the real estate. The premise is available for a limited period of time, for 11 months, with the possibility of extending the contract. Conditions of renting: the cost of fees for the service mediation shall be divided in such a way that a lessee pays a commission in the amunt of one monthly rent + VAT.
9. 02. 17 04:58 nepremicnine.si21.com
205.8 m²
2.250 €
opis Oddamo svetlo, moderno opremljeno in izredno prijetno dupleks pisarno v Bežigradu, ob Dunajski cesti. Prostor obsega: večja pisarna za 3 delavna mesta, sanitarije, majhna čajna kuhinja, arhiv in prehodni arhiv s tiskalnikom v pritličju, v višjem nadstropju je pisarna za vsaj 2 delavna mesta s sanitarijami. Pisarnam pripadata dve parkirni mesti. Pisarne se oddajajo na lepi lokaciji, v bližini obvoznice in Austria Trend hotela. Primerno za odvetniško pisarno ali drugo storitveno dejavnost. Vabljeni na ogled! Pogoj najema: stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da najemnik plača provizijo v višini ene mesečne najemnine +DDV. For rent bright, modern and extremely cozy duplex office in Bežigrad, Dunajska cesta. The premise consists of: large office for 3 people, toilets, small kitchen, archive and walk-in archive with printer on the ground floor, the upper floor consists of an office for at least two working positions and toilets. Two parking places belong to the office as well. The premise is situated in a good atrategic position, near the ring road and the Austria Trend Hotel. Suitable for a law firm or other service activity. You are welcome to visit! Rental condition: the cost of fee for the services of mediation is divided in such a way, that the tenant pays a commission equalling to one monthly rent + VAT.
16. 02. 17 05:00 nepremicnine.si21.com
64.6 m²
1.150 €

Gorenjska, Kranj, Vodovodni stolp

Gorenjska, Kranj, Vodovodni stolp
Podroben opis Na Cesti Staneta žagarja v Kranju, oddamo poslovni prostor v pritličju hiše. Prostor meri 35 m2 in obsega dva prostora ter stranišče, ki je v souporabi. Ogrevanje prostora je s pomočjo električnih radiatorjev. Za več informacij pokličite 051/414-121 Primož. Posebni pogoj najemodajalca: stroške posredovanja agencije v višini dveh mesečnih najemnin si razdelita s najemnikom tako, da vsak plača stroške v višini ene mesečne najemnine (+DDV).
17. 02. 17 10:42 nepremicnina.si
35.0 m²
200 €
opis Iščete sodobne pisarne v centru mesta, potem je ta ponudba za vas! Pisarne so v moderni poslovni stavbi, z urejenimi skupnimi prostori, z dvigali, varovanjem, tudi video. zato so v tej stavbi našla svoj prostor najuspešnejša podjetja (nekaj bank, Krka itd.). Pisarne pisarne so svetle in vsaka zase klimatiizirana. KJE: MB CENTER, Ulica Heroja Bračiča 6 OBJEKTIVNI PODATKI: Pisarne skupne velikosti 120 m2 se nahajajo v novejši stavbi, v 2.nadstropju (dvigalo je). Posebna prednost pisarn je da boste v etaži le dva podjetja, tako da je urejenost in lahka dostopnost zagotovljena, kar je pomembno tako za stranke kot za zaposlene. Sestavljene so iz treh pisarn velikosti 20 m2, ene pisarne 40 m2 in hodnik 20m2. Dodatno imate še v uporabi urejene sanitarije in čajno kuhinjo, kot rečeno zgolj z enim podjetjem. V bližini objekta, katerega del je predmet oddaje, se nahajajo Državno tožilstvo, Okrožno in Višje sodišče, Policijska postaja, Zdravstveni in narodni dom ter mnoge ostale inštitucije. POGOJI NAJEMA: 750€ + DDV in varščina. Iščemo dolgoročnega in resnega najemnika. UGODNA CENA, ODLIČNA LOKACIJA - PRIPROČAM!
17. 02. 17 04:57 nepremicnine.si21.com
120.0 m²
750 €
opis Dvosobno stanovanje, 40 m2, Bizovik V objektu zgrajenem l. 2017 v Bizoviku oddamo dvosobno stanovanje, ki se nahaja v pritličju štiri-stanovanjskega objekta. Površina stanovanja Stanovanje obsega 40 m2 bivalne površine, in sicer predprostor, kopalnico, spalnico ter dnevno sobo s kuhinjo. Oprema in prenova Stanovanje je novo, še nevseljeno in v celoti moderno opremljeno, talno gretje, avtomatske žaluzije itd… Parkirno mesto / garaža Parkiranje je možno pred objektom. Priključki KATV Ogrevanje – toplotna črpalka Stroški so zelo nizki, v povprečju 70 EUR na mesec! Zaželjen najem za minimalno 12 mesecev. Pogoj najema je plačilo varščine v višini ene najemnine in plačilo agenciji za posredovanje v višini ene najemnine + DDV.
16. 02. 17 04:56 nepremicnine.si21.com
40.0 m²
450 €

Maribor, Center

Maribor, Center
Poslovni prostor, ulični lokal na Cafovi. V letu 2016 je bil prenovljen (preureditev prostorov, nova keramika, urejeno električno talno ogrevanje). Zajema osrednji prostor in pomožni s sanitarnim delom. Primeren je za različne dejavnosti od trgovske do sorititvene, prav tako se lahko uredi kot pisarna. Obdobje najema: dogovor Višina mesečne najemnine: 600 € +DDV Stroški: se obračunajo mesečno po porabi Varščina: 2 mesečni najemnini Pogoji najema: plačilo stroškov posredovanja v višini ene najemnine + DDV, ki jih plača najemnik ob podpisu pogodbe.
21. 02. 17 15:04 c21.si
2 sobi
56.0 m²
600 €

Gorenjska, Kranj, Center, pod Jelenovim klancem

Gorenjska, Kranj, Center, pod Jelenovim klancem
Podroben opis Skrbnemu najemniku oddamo v najem 1-sobno stanovanje, v skupni izmeri 32 m2, ki se nahaja v 3. nadstropju obnovljene večstanovanjske stavbe. Stanovanje obsega hodnik, kopalnico, kuhinjo in sobo. Pripada mu tudi shramba. V letu 2016 je bilo povsem na novo izdelano (nova okna, komplet kopalnica vključno z inštalacijami, zbrušen parket, nov laminat, itd ...). Stanovanje je prijetno, urejeno in skoraj v celoti opremljeno (manjka postelja). Mesečni stroški bivanja so nizki (cca 25 eur fiksnih stroškov + elektrika po dejanski porabi - pozimi več, poleti manj). Ogrevanje je na električne varčne radiatorje - kupljeni novi v letu 2016 in niso potratni. Vseljivo lahko takoj oz. po dogovoru. V primeru plačila za vsaj 3 mesece v naprej nudimo popust. Prav tako po določenem času nudimo popust pri najemnini rednim plačnikom in tistim, ki primerno skrbijo za stanovanje. Pogoj za vselitev: plačilo varščine v višini dveh najemnin in prva najemnina - skupaj 900 eur.
17. 02. 17 00:36 nepremicnina.si
1 soba
32.0 m²
300 €

Poslovno, Pisarna

Južna Primorska, Sežana Partizanska c. 49
V Sežani, v samem centru, na Partizanski cesti 49, oddamo opremljene, urejene poslovne prostore. V pritličju 3 pisarne + predsoba (mini kuhinja). V kleti še soba za arhiv in dodatni prostor za skladišče. Urejen dostop in lastno parkirišče. Alarm, CK, klima v vsaki pisarni, internet, WC, energ. izk. V Sežani, v samem centru, na Partizanski cesti 49, oddamo opremljene, urejene poslovne prostore. V pritličju 3 pisarne + predsoba (mini kuhinja). V kleti še soba za arhiv in dodatni prostor za skladišče. Urejen dostop in lastno parkirišče. Alarm, CK, klima v vsaki pisarni, internet, WC, energ. izk.
122.0 m²
8 €
opis Oddamo starejše, opremljeno 2-sobno stanovanje v Fužinah, Brodarjev trg. Stanovanje obsega: hodnik z vgradno omaro, manjšo spalnico, kopalnico s pralnim strojem, kuhinja z jedilnico, dnevni prostor z izhodom na zastekljen balkon. Vsa potrebna infrastruktura je blizu: šola, avtobusna postaja, Trgovina Mercator in Hofer, obvoznica, itd. Domače živali dobrodošle. Na voljo takoj. Vabljeni na ogled! Za nepremičnino še ni bila pridobljena energetska izkaznica. Nepremičnina se oddaja za določen čas 11 mesecev z možnostjo podaljšanja. Pogoj najema: Stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da najemnik plača provizijo v višini ene mesečne najemane +DDV. For rent older, furnished 2-room apartment in Fužine, Brodarjev trg. The apartment comprises: hallway with built-in closet, small bedroom, bathroom with washing machine, kitchen with dining area, living room with exit to closed balcony. All necessary infrastructure is close by: school, bus station, grocery stores, ringroad, etc. Available immediately. You are welcome to visit! An Energy Performance Certificate has not yet been obtained for the real estate. Property is renting for a limited period of 11 months with possibility of extension. Rental condition: the cost of fee for the services of mediation is divided in such a way, that the tenant pays a commission equalling to one monthly rent + VAT.
16. 02. 17 05:02 nepremicnine.si21.com
57.3 m²
400 €
opis LUCIJA, REZIDENCA PARK: v nadstandardnem kompleksu oddamo pritlično stanovanje z atrijem, in parkirnim mestom v garaži. Stanovanje je v celoti opremljeno, velikosti 231 m2 (uporabna površina 99,20 m2, atrij 113 m2, zaprta loža 5,90 m2, odprta terasa 7,70 m2, 5,20 m2 kletna shramba) in obsega: predprostor, toaleto za goste, dve spalnici, kuhinjo z jedilnico, dnevno sobo z izhodom ta teraso in velik atrij, večji utility, kopalnico z masažno kadjo in toaleto. Stanovanju pripada še parkirno mesto v garaži in kletna shramba. Rezidenca svojim gostom nudi 24 urno recepcijo in varovanje ob doplačilom pa uporabo fitnesa, čistilnice, … VABLJENI. Najemnina za stanovanje znaša 1.700,00 EUR/mesec + stroški Stroški ob sklenitvi najemne pogodbe: plačilo tekoče najemnine, varščina in plačilo provizije nepremičninski agenciji Vila Portorož d.o.o. v višini ene mesečne najemnine + DDV.
16. 02. 17 16:54 nepremicnine.si21.com
3 sobe
231.0 m²
1.700 €
opis Oddamo poslovni prostor namenjen za pisarne ali podobne dejavnosti. Prostor je zelo svetel in ima svojo teraso. Poslovni prostor se nahaja v industrijski coni rudnik.
15. 02. 17 16:54 nepremicnine.si21.com
65.0 m²
10 €

Celje, Gaberje, Kidričeva

Celje, Gaberje, Kidričeva
Celje, Technopolis III; Oddamo pisarne v izmeri od 14,88 m2 do 156,34 m2 ali več. Pisarne so neopremljene, razpolagajo pa z vsemi priključki. K mesečni najemnini je potrebno prišteti še obratovalne stroške v višini 3,50€/m2/mesec + ddv. V obratovalne stroške niso vključene telekomunikacije. Možnost izbire v različnih nadstropjih: 61 poslovnih prostorov, 16 v prvem nadstropju in 15 v vsakem izmed ostalih treh Velikost poslovnih prostorov: od 14,88 m2 do 156,34 m2. Vsi poslovni prostori imajo: dnevno svetlobo. Ogrevanje / klimatizacija: ogrevalno - klimatizacijski sistem s samostojnim upravljanjem. Komunikacijski priključki: telefon, internet... Varovanje: protivlomni senzor, protipožarni senzor. Talne obloge: parket. Parkirna mesta: v garaži in na prostem. Najemnik ob podpisu najemne pogodbe plača najemnino za mesec vnaprej, varščino v višini treh(3) mesečnih najemnin in provizijo posrednika v višini enomesečne nejemnine + ddv. Za najem površine 120 m2 in več znaša najemnina za neopremljene pisarne 5,00€/m2 + mesečni stroški, za opremljene pisarne pa znaša najemnina 7,50€/m2 + mesečni stroški. Možnost nakupa celotne stavbe ali po etažah. Cena ne zajema 22% ddv. Objekt je bil zgrajen leta 2008, ima 7 etaž in sicer klet, pritličje, 4 nadstropja in tehnično etažo na strehi. Vkopana klet služi za parkiranje 25 osebnih avtomobilov, poleg se nahajajo še prostor za agregat in napravo za dvig tlaka vodovodnega omrežja objekta ter prostor CNS in stopnišče s prostorom dvigala, ki povezuje vse etaže med seboj. V pritličju se nahaja glavni vhod v objekt, prehod iz halla preko vertikalnih komunikacij v nadstropje in restavracija s pomožnimi prostori (kuhinja). V štirih nadstropjih so urejeni poslovni pisarniški prostori s pomožnimi prostori (sanitarije, hodniki, prostor čajne kuhinje in čistila). Na strehi (tehnična etaža) je izvedena kotlovnica in klimatizacija za pisarniški del objekta. Pod streho – v zunanjem prostoru so postavljeni tudi hladilniki. Stavba je postavljena v smeri V – Z. Objekt ima dve plinski kotlovnici za ogrevanje. Prva služi pisarniškemu delu in je locirana na strehi, druga, ki služi za potrebe restavracije pa je v pritličju. Za hlajenje sta postavljena dva hladilna agregata z zračno hlajenim kondenzatorjem, ki sta vgrajena na strehi objekta.
21. 02. 17 15:04 c21.si
120.0 m²
6 €
opis Oddamo skladišče v ind. coni Grousplje. Skladišče je neogrevano, dimenzija vrat 3,8x3,8. Višina prostora od 4m do 6,5m. Dostop omogočen za priklopnike. Možnost najema dodatnih 400m2 zemljišča za manipulacijo. Dodatno se plača poraba elektrike. Pogoj najemodajalca je, da najemnik prevzame del plačila agencijske provizije in sicer v višini ene najemnine + 22% DDV. Vseljivo takoj. Warehouse for rent in ind. zone Grousplje. Warehouse is not heated, door dimension 3,8x3,8m. Celling hight 4m to 6,5m. Access is enabled for trailer trucks. Possibility of renting additional 400m2 plot for manipulation. Agency commission in amount of one monthly rent + 22% VAT is charged.
17. 02. 17 05:03 nepremicnine.si21.com
180.0 m²
3 €

Gorenjska, Kranj, Center, obrobje mesta

Gorenjska, Kranj, Center, obrobje mesta
Podroben opis V najem oddamo 2-sobno stanovanje, v skupni izmeri 57 m2, ki se nahaja v 2. nadstropju obnovljene večstanovanjske stavbe. Stanovanje je bilo v letu 2016 povsem na novo izdelano (nova okna, komplet kopalnica vključno z inštalacijami, zbrušen parket, nov laminat, itd ...). Opremljeni sta kopalnica, kuhinja, predsoba, ostalo po dogovoru (lahko priskrbimo še hladilnik, posteljo, itd). Mesečni stroški so izredno nizki (elektrika po dejanski porabi + cca 30 eur). Ogrevanje je na električne varčne radiatorje. Stanovanje je na voljo takoj. V primeru plačila za vsaj 3 mesece v naprej nudimo popust. Prav tako po določenem času nudimo popust pri najemnini rednim plačnikom in tistim, ki primerno skrbijo za stanovanje.
13. 02. 17 14:25 nepremicnina.si
2 sobi
57.0 m²
350 €

Gorenjska, Kranj, Primskovo

Gorenjska, Kranj, Primskovo
Podroben opis Kranj - Primskovo, oddamo poslovni prostor v prvem, nadstropju urejene stavbe na odlični lokaciji. Prostoru pripadajo lastne sanitarije. Pred objektom dovolj parkirišč, cena najema 25 eur na parkirišče na mesec. Primerno za razne deajvnosti, računodstvo, ... Oddamo resnim najemnikom. Pogoji najema so poleg rednega plačevanja najemnine in stroškov, tudi plačilo treh varščin ob sklenitvi najemne pogodbe in plačilo posredniške provizije v višini ene najemnine + ddv. Informacije 031/307-057
13. 02. 17 14:27 nepremicnina.si
91.0 m²
7 €
opis Oddamo 100 m2 pisarniških prostorov, ki se nahajajo v poslovni stavbi tik ob Celovški cesti v Ljubljani. Prostori so lahko dostopni z avtomobilom kot tudi z javnim potniškim prevozom. Parkirišča so urejena ob objektu. Načeloma se prostori oddajajo v trenutnem stanju, vendar je najemodajalec v primeru dogovora z bodočim najemnikom pripravljen prostore urediti skladno z njegovimi zahtevami. Stavba ima svojega varnostnika, ki opravlja tudi delo receptorja. Pogoj najema: stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da najemnik plača provizijo v višini mesečne najemnine + DDV. Ogledi nepremičnine so brezplačni in neobvezujoči. Vabljeni na ogled.
9. 02. 17 04:57 nepremicnine.si21.com
100.0 m²
9 €

Maribor, Tezno

Maribor, Tezno
MARIBOR, TEZNO Oddamo opremljeno 2 – sobno stanovanje z balkonom na odlični lokaciji v bližini javne infrastrukture ter hitrega dostopa do avtoceste. Locirano je v 1. Nadstropjunstanovanjskega bloka grajenega 1952 in zajema 70,60 m2 neto tlorisne površine. Objekt je bil obnovljen zamenjana streha. Leta 2015 je bila nameščena nova izolacijska fasada. Pred objektom je večje parkirišče, kjer je vedno dovolj prostora za parkiranje stanovalcev. Razporeditev prostorov je optimalna, kot je razvidno iz fotografij. Stanovanje je zelo svetlo z balkonom zahodne lege. Razporeditev prostorov: Predsoba, kopalnica, wc, spalnica, kuhinja z jedilnico v povezavi z dnevno sobo, spalnica, kletna shramba. Urejeni so vsi priključki, ogrevanje centralno z lastno etažno pečjo na elektriko. Stanovanje ima nameščena PVC okna in se prodaja popolnoma opremljeno. Tla pokrivata laminat in keramika. Orientirano na zahod in vzhod zato je ves dan prijazno svetlo. Zelo nizki stroški. V bližini je vsa potrebna infrastruktura: šola, vrtci, trgovine, avtobusna postaja... Najemojemalec ob sklenitvi najemne pogodbe plača stroške posredovanja nepremičninske družbe v višini ene najemnine + DDV. Varščina v višini dveh mesečnih najemnin. Za več informacij ter termin ogleda nas kontaktirajte.
21. 02. 17 15:03 c21.si
2 sobi
70.6 m²
330 €
Klimatizirano energetsko varčno garsonjero z vsemi priključki v centru mesta, oddamo SAMSKI osebi s STALNIMI prejemki (zadnja plačilna lista). Cena 220 EUR/mesec, ki vključuje vse tekoče stroške (ogrevanje, elektrika, voda, odpadki...), vključno z wi-fi. Predplačilo: dvomesečna najemnina Informacije na 031 407766.
14. 02. 17 17:30 bolha.com
27.0 m²
220 €
opis On Kersnikova in Ljubljana, 90sqm office in an office building. The office comprises 4 rooms. In all rooms there is air conditioning, heating city heating system. Monthly costs are on average 150 euros. You are welcome to visit! Na Kersnikovi v Ljubljani, oddamo 90m2 veliko pisarno v poslovni stavbi. Pisarna obsega skupno 4 sobe, od teh sta dve prehodni. Stene v prostoru niso nosilne, kar omogoča prilagajanje tlorisa potrebam in željam najemnika. Pred pisarno se nahaja tudi čakalnica, ki se lahko po dogovoru z lastnikom zapre in priključi k prostoru. V vseh prostorih se nahaja klimatska naprava, ogrevanje na mestni toplovod. Mesečni stroški znašajo v povprečju 150 eur. Varščina v višini treh najemnin. Vabljeni na ogled!
21. 02. 17 15:04 nepremicnine.si21.com
90.0 m²
8 €
opis Warehouse for rent in ind. zone Grousplje. Warehouse is not heated, door dimension 3,8x3,8m. Celling hight 4m to 6,5m. Three chambers at 180m2 each, which can be connected into a single unit. Office, toilet. Access is enabled for trailer trucks. Possibility of renting additional 400m2 plot for manipulation. Agency commission in amount of one monthly rent + 22% VAT is charged. Oddamo skladišče v ind. coni Grousplje. Skladišče je neogrevano, dimenzija vrat 3,8x3,8. Višina prostora od 4m do 6,5m. Trije prekati po 180m2, ki se lahko povežejo v celoto. Pisarna za skaldiščnika, WC. Dostop omogočen za priklopnike. Možnost najema dodatnih 400m2 zemljišča za manipulacijo. Dodatno se plača poraba elektrike. Pogoj najemodajalca je, da najemnik prevzame del plačila agencijske provizije in sicer v višini ene najemnine + 22% DDV. Vseljivo takoj.
17. 02. 17 05:00 nepremicnine.si21.com
560.0 m²
1.960 €
opis V centru, na ulici Komenskega oddamo v najem poslovni prostor, ki se nahaja v pritličju poslovno stanovanjskega objekta. Poslovni prostor obsega en prostor z veliko izložbo na cesto ter toaletni prostor. Stroški upravnika znašajo 60 eur na mesec in dodatno stroški gretja, elektrike in vode. Poslovni prostor je primeren za več dejavnosti zaradi svoje lokacije in svetlosti prostora, kot na primer za galerijo, pisarno, razstavni prostor ali prodajalno. Protor je možno s predelnimi stenami prilgoditi najemniku. Parkirna hiša pod objektom omogoča lahko parkiranje strankam. Prav tako pa poslovnemu prostoru pripada parkirno mesto. Vabljeni k ogledu! In the center, on the Komenskega street for rent commercial space located on the ground floor of a residential building business. Office space comprises a space with a large storefront on the street and toilet. Costs governor EUR 60 per month and additional costs of heating, electricity and water. Office space is suitable for several activities due to its location and brightness of the area, such as a gallery, office, showroom or shop. With space possible by partitions prilgoditi tenant. The parking garage under the building allows easy parking customers. Also, the business area has a parking space. You are welcome to take a look!
16. 02. 17 16:54 nepremicnine.si21.com
49.3 m²
680 €
opis Center, oddamo opremljeno komfortno stanovanje ki obsega predsobo, kuhinjo in sobo, kopalnica in balkon z pogledom na park, vsa bela tehnika, parkirno mesto, shramba v kleti, dvigalo, primerno za 1 osebo, vseljivo z 01.03.2017. Center, we rent furnished apartment comprising entrance hall, kitchen and room, bathroom and a balcony with a view of the park, all appliances, parking space, basement, elevator, suitable for 1 person, available by 01/03/2017.
16. 02. 17 04:55 nepremicnine.si21.com
45.4 m²
650 €
opis Posredujemo pri oddaji pisarniških prostorov za Bežigradom v bližini Dunajske ceste in ljubljanske obvoznice. Pisarne so klimatizirane, prostorne in svetle. Enota je sestavljena iz sedem pisarniških prostorov (glej tloris), ki se nahajajo na prvem nadstropju z lastnim vhodom. Pisarnam pripadajo 4 parkirna mesta z možnostjo najema dodatnih parkirnih mest. V neposredni bližini je postajališče mestnega prometa, možnost prehrane zaposlenih in dostop na obvoznico (AC ring). Stroški so primerljivi s parametri sodobnejših poslovnih stavb in niso vključeni v najemnino. Ponudbeni pogoj lasnika : Plačilo za posredovanje se razdeli tako, da najemnik prevzame obveznost plačila v višini eno mesečne najemnine + DDV. SPOŠTOVANI, OBIŠČITE NAŠO NOVO SPLETNO STRAN. Izdelali smo jo izključno za vas, kjer vam lahko ob podatkih oglaševane nepremičnine, celoviteje predstavimo naš način dela, ki je usklajen z napotki GZS ZDNP katere člani smo.
17. 02. 17 04:59 nepremicnine.si21.com
127.0 m²
1.016 €
opis Kompletno prenovljen in svetel poslovni prostor -lokal, se nahajajo v pritličju hiše, ki se nahaja v neposredni bližini centra. Lokal je opremljen z vsem osnovnimi priključki (internet prek wi-fi). Razpored prostorov: Vhod, večja prostor oceanskega tipa, sanitarije, dodaten kabinet. Primerni za mirne dejavnosti, pisarno , trgovino z tehničnimi artikli, servisna dejavnosti (ski servis, servis koles), predstavništvo...., Parkiranje pred lokalom za cca 4 osebna vozila. Obratovalni stroški znašajo cca 1,5 Eur/m2. Prostori so takoj vseljivi, vredno ogleda! Completely renovated and bright office space - premises, located on the ground floor of the house, which is located near the center. Cafe is equipped with all the basic connections (internet via wi-fi). Layout: Entrance, larger space oceanic, toilets, an additional cabinet. Suitable for peaceful activities, office, trade in technical articles, service activities (ski service, a bicycle repair shop) representative .... Parking in front of the bar for about 4 cars. Operating costs are approximately 1.5 Eur / m2. Spaces are available immediately, worth a visit!
16. 02. 17 13:58 nepremicnine.si21.com
60.0 m²
9 €
1 2 3 4 5 6