4 sob
89.5 m²
800
2017-11-30
opis Na odlični lokaciji v Zupančičevi Jami oddamo štirisobno stanovanje v 1. nadstropju več stanovanjskega bloka in parkirno mesto v sosednjem kareju. Stanovanje je svetlo, sončno in takoj na voljo. Bivalni prostor dnevna in kuhinja sta na novo opremljeni. Dodatna oprema po dogovoru z najemnikom. Stanovanje ima centralno ogrevanje - merilniki, lasten števec za vodo z avtomatskim odčitavanjem, vgrajeni so filtri za vodo, kabelski priključek, klimo v vsaki sobi, alarm, proti vlomna vrata. 2x WC. Dvigalo. Stanovanje se odda skupaj s parkirnim mestom v kletni etaži sosednjega kareja. Zaželjen najem za daljše obdobje. Cena mesečnega najema skupaj s parkirnim mestom: 800,00 EUR + tekoči stroški (cca 200 EUR). Pogoj: dvomesečna varščina. Prodajalec ima s posrednikom družbo K3 KERN d.o.o. sklenjeno pogodbo o posredovanju pri prometu z nepremičninami za dogovorjeno plačilo posredovanja v višini dveh mesečnih najemnin + DDV. Pogoj najemodajalca je, da najemnik nosi polovico plačila za posredovanje, to je eno mesečno najemnino + DDV. Ogledi možni samo po dogovoru s posrednikom.
Večnepremicnine.si21.com
2 sobe
62.2 m²
189,000
2017-12-6
opis Dvosobno stanovanje, 62,2 m2, Center V objektu zgrajenem l. 1927 v strogem centru Ljubljane prodamo dvosobno podkleteno stanovanje. Površina Površina stanovanja znaša 62,2 m2, pripada pa mu tudi ločena shramba 3,1 m2. Razporeditev in lega Stanovanje obsega predsobo z možnostjo namestitve vgradnih omar, kopalnico, velik dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico ter eno večjo, prostorno sobo. Stanovanje je obrnjeno na J-V. Oprema in prenova Stanovanje je v zaključni fazi prenove. Vsa inštalacija je napeljana na novo (elektrika, predpriprava za pametno inštalacijo, voda, kanalizacija). Stanovanju pripada ločena peč, ogrevanje se izvaja z mestnim plinom. Parkirno mesto / garaža Parkiranje je možno v okolici z dovolilnico ali v garaži (možen mesečni najem parkirišča), katere vhod se nahaja čez cesto. Priključki Internet – optika. Ogrevanje – plinovod. Lokacija in infrastruktura Objekt se nahaja na izjemni lokaciji v strogem centru, temu primerno je tudi obdan z vso potrebno infrastrukturo. Stanovanje se ponaša z visokim obokanim stropom, kar naredi dnevni prostor še toliko bolj prostoren. Večji spalni prostor omogoča več kot dovolj prostora za veliko posteljo, omare, pisarniško mizo in še kaj. Kopalnica bo v celoti moderno prenovljena. Pravno stanje Vpisano v ZK in bremen prosto. Vabljeni na ogled!
Večnepremicnine.si21.com
156.7 m²
50,000
2017-12-5
Hiša z neto tlorisno površino 156, 70 m2 je bila zgrajena 1950. leta v pritlični izvedbi in jo sestavlja stanovanje in kmetijski del stavbe. Stanovanjski del meri 110, 8 m2 (74, 50 uporabne površine) in zajema: kuhinjo z jedilnico, dnevno sobo, spalnico, kopalnico, predsobo, shrambo v kleti, teraso. Podstrešje nudi ureditev dodatnih sob. Kmetijski del meri 45, 9 m2 in zajema letno kuhinjo in večnamenske prostore. Leži na večjem zemljišču s površino 5.824 m2, od tega leži cca. 1.832 m2 v območju stavbnih zemljišč, ostalo zemljišče je po namenski rabi opredeljeno kot kmetijsko. Priključki: elektrika, vodovod, kanalizacija. Ogrevanje z lokalno pečjo na drva. Strešna kritina je bila zamenjana leta 1993. Hiša se ne oddaja v najem, prav tako nakup na obroke ni možen.
Večbolha.com
108 m²
800
2017-12-2
opis Oddamo svetle, delno opremljene poslovne prostore v Grosuplju primerne za kozmetični salon ali drugo storitveno dejavnost, možna pa je preureditev v pisarne. Prostori se nahajajo v prvem nadstropju urejene poslovne stavbe in obsegajo sprejemnico s sanitarijami, osrednji velik prostor, 2 sobi in 4 manjše sobe ter kopalnica s tušem in dve stranišči. Stroški se obračunavajo po porabi (števci). Parkirišče je pred stavbo. Vseljivo takoj. Vabljeni na ogled! Za nepremičnino še ni bila pridobljena energetska izkaznica. Najemodajalec pogojuje sklenitev najema z delitvijo plačila provizije za posredovanje v višini dveh mesečnih bruto najemnin plus DDV na način, da najemnik plača 1 (polovico) omenjene obveznosti t.j. znesek enomesečne končne dogovorjene bruto najemnine plus 22 % DDV. For rent out bright, partly furnished business premises in Grosuplje suitable for a beauty salon or other service activity, but it is possible to rearrange to the offices. The rooms are located on the first floor of a well maintained office building and comprise a reception area with toilets, a central large room, 2 rooms and 4 smaller rooms and a bathroom with shower and two toilets. Costs are calculated after consumption (meters). Parking is in front of the building. Available immediately. You are invited to visit! An Energy Performance Certificate has not yet been obtained for the real estate.The landlords rental condition is that the real estate agent\'s commission equaling to two gross monthly rents is divided so that the tenant pays 1 (one half) of the stated commission, i.e. the amount equaling to one gross monthly rent plus 22 % VAT.
Večnepremicnine.si21.com
125 m²
1,125
2017-12-6
opis Poslovni prostori - pisarne, oddaja, 125 m2, pritličje, Črnuče V Črnučah oddamo svetle, zelo funkcionalne in prijetne poslovne prostore v poslovnem objektu zgrajenim l. 2001. Površina Poslovni prostor v meri 125 m2. Razporeditev in lega prostorov Poslovni prostor obsega glavni del z odprto predsobo oz. sprejemno pisarno, tri manjše pisarne ter eno večjo. Sanitarije so v souporabi poslovne zgradbe. Parkirno mesto / garaža Parkirišče z zapornico je na voljo neposredno pred objektom. V ceno so všteta tri lastniška parkirna mesta. Lokacija in infrastruktura Stavba omogoča 24 urni dostop in se nahaja v bližini trzinske obvoznice. V bližini tudi vsa potrebna infrastruktura. Dodatno Vsi prostori se nahajajo v pritličju objekta, kar pomeni, da so neposredno dostopni tudi z manjšim tovornim vozilom. Prav tako so prijazni invalidom. Poslovni prostor ima tri vhode, dva z ulice (parkirišča) in enega iz glavnega vhoda poslovne stavbe. Dostop do ločenega dela pisarne je možen skozi glavni vhod ali preko glavnega dela pisarne. Prostori so razporejeni zelo smiselno in učinkovito. Vabljeni na ogled!
Večnepremicnine.si21.com
30 m²
550
Včeraj ob 16:16
opis Oddamo popolnoma opremljen frizerski salon v Polju. Oprema všteta v najemnino. Skupna parkirna mesta v bližini. Vabljeni na ogled. Za nepremičnino še ni bila pridobljena energetska izkaznica. Najemodajalec pogojuje sklenitev najema z delitvijo plačila provizije za posredovanje v višini dveh mesečnih bruto najemnin plus DDV na način, da najemnik plača 1 (polovico) omenjene obveznosti t.j. znesek enomesečne končne dogovorjene bruto najemnine plus 22 % DDV. We rent a fully equipped hairdresser in Polje. Equipment included in the rent. You are invited to visit. An energy certificate has not yet been obtained for the property. The lessor makes the conclusion of a lease conditional upon the division of payment of the mediation commission in the amount of two monthly gross rents plus VAT, in the manner that the lessee pays 1 (half) of the said obligation, i.e. the amount of one month final agreed gross rent plus 22% VAT.
Večnepremicnine.si21.com
3 sob
70 m²
81,000
2017-12-7
Prodajem trosobno stanovanje v hisi opremljeno z vrtom in dvoriščem na Plovaniji Portorška Ulica 25 .Oddajamo tudi v najem ga in po zelji je možen odkup . Stanovanje ima 70 kvadratnih metrov cena pa je po dogovru .Posebi je vhod v stanovanje ima natkrit balkon in spodaj pod stopnicami je še shramba .Stanovanje se nahaja v prvem nadstroplju ima centralno in en del talno gretje . Pregrade so iz opeke in narejena zvocna izolacija .Ploščice po tleh so od granita a po stenah tako tudi v kopalnici.Hisa se nahaja od benzinske črpalke na Plovaniji 400m .Mirna je okolica v blizini imamo kafe bar, par restoranov , kazino , vulkanizer in mehanik .Imamo ceste za sprehod in kolesarsko cesto , a do morja je okoli 6 km.Vsi zaintesirani kateri zelite kupiti ali vzeti stanovanje v najem lahko pokličete na tel :040 608 157 . Cena najamnine je podogvoru !
Večbolha.com
2 sobe
55 m²
690
2017-12-12
opis Ljubljana strogi center - Bavarski dvor, oddam novo prenovljeno in opremljeno 2-sobno stanovanje - 50+10 m2. Osrednji dnevni prostor s kuhinjo, dnevna soba, spalnica, kopalnica z WC. Izhod na pokrit balkon (10m2) orientirano na ograjen atrij (300 m2). Stanovanje je izjemno svetlo in mirno. Strogi center, neposredno ob starem mestnem jedru, bližina Tivoli parka. Odlične povezave z mestnim potniškim prometom, bližina "bicikelj" postaje, Mercator trgovine, šou. Možnost najema parkirnega mesta v garažni hiši Kozolec, NEkadilci! Minimalno 6 mesečni najem. December 2017. (gsm 031 612 460). 50m2 flat+10 m2 terace in Ljubljana Center, great location - 3 min walk from old historic center, 5 min walk from Tivoli park, 1 min to city transport, bicycle stop. Parking optional in parking Garage. Central kitchen with balcony exit, living room, bedroom, bathroom with shower and WC. 10m2 loggia oriented to private courtyard (300m2). Sunny, calm, newly renovated and modern furnished. Broadband WiFi. NON-smokers! Min renting period 6 months. Available from December 2017. tel. 00386 31 612 460 (sms).
Večnepremicnine.si21.com
2 sobe
61.3 m²
1,000
2017-11-30
opis Oddamo lepo in prostorno stanovanje v centru Ljubljane. Dvosobno stanovanje meri 61,3 m 2 in je sestavljeno iz hodnika, kopalnice, kuhinje z jedilnim kotom in izhodom na balkon, dnevnim prostorom z jedilnico in spalnico. Stanovanje se nahaja v staro meščanski hiši, zgrajeni leta 1895, torej ima visoke zidove, obnovljen parket star 130 let, dvokrilna vrata v vsako sobo,… Stanovanje je bilo prenovljeno leta 2017 z moderno in kakovostno opremo. Stanovanje se nahaja v prvem nadstropju, pripadata pa mu tudi klet. Parkirni prostor stanovanju ne pripada, obstaja pa možnost najema cca 60EUR mesečno. V bližini so vse potrebne infrastrukture, kot so pošta, banka, lekarna, trgovine, zdravstveni dom, šole,… Mesečna najemnina znaša 1000 EUR. Varščina je eno mesečna najemnina. Stroški pa se gibljejo med 100 in 120 EUR mesečno, odvisno od letnega časa. VABLJENI NA OGLED! Za dodatne informacije in ogled nas pokličite na tel.: 01/300-24-52 ali na mobitel: 041/351-232
Večnepremicnine.si21.com
81 m²
90,000
2017-12-4
opis Prodamo gostinski lokal/kavarna na frekventni lokaciji v bližini Kotnikove. Ni možna priprava hrane razen prigrizkov. Lokal ima vrt cca 11 m2. Notranja razporeditev prostora obsega bar s stoli in nekaj aparati (hladilniki in pomivalni stroj), sanitarije zadaj za zaposlene, za stranke je možna uporaba sanitarijev v kompleksu. Mesečni stroški cca 200eur. Lokal je na voljo takoj, vabljeni k ogledu! Za nepremičnino še ni bila pridobljena energetska izkaznica. Prodajalec pogojuje sklenitev prodaje z delitvijo plačila provizije posredovanja pri prodaji v višini 4 % plus DDV na način, da kupec plača 1 (polovico) omenjene obveznosti t.j. 2% od končne dogovorjene prodajne cene plus 22 % DDV. We are selling a restaurant / cafe in a frequent location in a small store complex. It is not possible to prepare food except snacks. The bar has a garden of approx. 11 m2. The internal layout of the room comprises a bar with chairs and some appliances (refrigerators and dishwashers), toilet behind for employees, and customers can use the sanitary facilities in the complex. The store is available immediately, invited to visit! An energy certificate has not yet been obtained for the property. The seller makes the conclusion of a sale by dividing the payment of sales mediation fee in the amount of 4% plus VAT in such a way that the buyer pays one (half) of the said obligation, ie. 2% of the final agreed selling price plus 22% VAT.
Večnepremicnine.si21.com
3 sob
72 m²
680
2017-12-12
opis Oddamo moderno, svetlo in opremljeno stanovanje na super lokaciji v Logatcu. Stanovanje se nahaja v novejšem kompleksu. Razporeditev prostorov obsega predprostor in hodnik, 1 spalnico, 1 otroško sobo ali delovni prostor, dnevno bivalni prostor z izhodom na razgleden balkon ter kuhinjo z jedilnico. Na voljo je parkirno mesto pod stavbo v garaži. Vsa infrastruktura je dostopna peš, prav tako pa tudi sprehajalne poti ter poti za tek na smučeh. Zaželjen je dolgoročni najem, primerno za par ali tri člansko družino, na voljo takoj, Vabljeni k ogledu! Za nepremičnino še ni bila pridobljena energetska izkaznica. Nepremičnina se najprej oddaja za določen čas 11 mesecev z možnostjo podaljšanja. Najemodajalec pogojuje sklenitev najema z delitvijo plačila provizije za posredovanje v višini dveh mesečnih bruto najemnin plus DDV na način, da najemnik plača 1 (polovico) omenjene obveznosti t.j. znesek enomesečne končne dogovorjene bruto najemnine plus 22 % DDV. Renting a modern, bright and furnished apartment in a super location in Logatec. The apartment is located in a newer complex. The layout of the rooms comprises an entrance hall and a corridor, 1 bedroom, 1 children\'s room or work space, living room with exit to the balcony and a kitchen with dining room. There is a parking space below the building in the garage. All infrastructure is accessible on foot, as well as walking routes and cross-country skiing trails. A long-term rental, suitable for a couple or three family members, is desirable, available immediately, You are welcome to visit! An Energy Performance Certificate has not yet been obtained for the real estate. Property is renting for a limited period of 11 months with possibility of extension. The landlords rental condition is that the real estate agent\\\'s commission equaling to two gross monthly rents is divided so that the tenant pays 1 (one half) of the stated commission, i.e. the amount equaling to one gross monthly rent plus 22 % VAT. Jana Caserman
Večnepremicnine.si21.com
24.7 m²
180
Včeraj ob 00:38
opis Oddamo garsonjero velikosti 24,7 m2. Nahaja se v pritličju večstanovanjske stavbe na naslovu Log 15, Hrastnik. Stanovanje je sestavljeno iz predsobe, kopalnice z WC-jem, in bivalno-spalnega prostora z kuhinjsko nišo. Kopalnica je bila obnovljena v oktobru 2017. V avgustu 2017 pa so bila zamenjana okna. Stanovanje je priključeno na daljinsko centralno ogrevanje. Garsonjera je v celoti opremljena. Primerno je za eno oziroma maksimalno dve osebi. Več informacij na 040 720 897 (Boštjan Hudomalj) ali na ***.
Večnepremicnine.si21.com
44 m²
400
Včeraj ob 14:49
V poslovnem objektu, v neposredni bližini AC priključka se nahaja simpatična pisarna v velikosti 44m2. Nahaja se v prvem nadstropju in je opremlja. Ima vse potrebne priključke za opravljanje pisarniške dejavnosti. Pripada ji tudi 5parkirnih mest. Hitro vseljivo. Pogoji najema: oddaja za obdobje 11ih mesecev z možnostjo podaljšanja, plačilo varščine v višini enomesečne najemnine in plačilo provizije nepremičninski družbi za posredovanje v višini enomesečne najemnine + DDV. Vabljeni, da si ogledate preostalo ponudbo nepremičnin na naši spletni strani www.mka.si. Prav tako Vas vabimo, da nas kontaktirate, za posredovanje pri prodaji ali oddaji Vaše nepremičnine na ***.
Večbolha.com
44 m²
39,900
2017-11-30
Lepo vzdrževan vikend se nahaja skoraj vrh griča v naselju Janški vrh pri Ptujski gori. Vikend klasične opečne gradnje, finaliziran leta 2001, tlorisne izmere 44 m2 zajema tri etaže in sicer pritličje obsega manjši predprostor, kopalnico s tušem ter večji prostor, kjer je urejena kuhinja z jedilnico. Leseno stopnišče nas vodi v mansardo, kjer je urejen spalni prostor (4 postelje) s prečudovitim pogledoma na sosednja gričevja. Tlaki so v keramiki ter lesenem podu. Urejene napeljave za elektriko, vodo, telekomunikacijo – DIGI TV – satelit, pretočno greznico. Ogrevanje na kaminsko peč. V kletni etaži (urejen vhod od zunaj) se nahaja velik predprostor- shramba ter prava vinska klet. Stavbno pohištvo leseno, senčila - polkne, kritina Bramac. K vikendu se drži priročna vrtna lopa za orodje. Pred hišo je lepo urejena tlakovana terasa s kaminom ter prostorom za montažni bazen. Zemljišče je v manjši meri predstavlja ohišnico – dvorišče, ki je lepo s kamni škarpirana, preostalo pa predstavlja kmetijsko zemljišče, ki je zasajeno s trto ter sadnim drevjem. Urejen manjši zelenjavni vrt. Zemljišče obsega skupno 4.164 m2 ter je v celoti ograjeno. Nakup priporočamo vsem tistim, ki si želijo mir, narave, rekreacije ter svežega zraka, saj se dovozna pot ob prihodu na vikend konča. Vabimo Vas k ogledu. PO DOGOVORU MOŽEN TUDI NAJEM VIKENDA ZA KRATEK ODDIH. O lokaciji več: Kupec prost plačila za posredovanje!
Večbolha.com
28 m²
230
2017-12-9
V NEPOSREDNI BLIŽINI TERM PTUJ V APART HIŠI SE ODDAJA OPREMLJENA GARSONJERA ZA DALJŠE OBDOBJE Z 1.1.2018.Z BALKONOM, Z DVIGALOM, BREZPLAČNA POVEZAVA V MESTO Z AVTOBUSOM VSAKIH 30 MINUT.OGROMNO KOLESARSKIH IN SPREHAJALNIH POTI V NEPOSREDNI BLIŽINI.LAHKO SE KORISTI KOT APARTMA ALI ZA BIVANJE.LETOS ZAMENJANA NOVA PVC OKNA.VARŠČINA 2 NAJEMNINI.041/394-357
Večbolha.com
43 m²
301
2017-12-4
opis Oddamo svetlo, neopremljeno pisarno v urejeni in varovani poslovni stavbi z dvigalom na Lavrici. Obratovalni stroški znašajo 2 eur/m2. Souporaba sanitarij, parkiranje je možno ob stavbi. Vseljivo takoj. Vredno ogleda! Najemodajalec pogojuje sklenitev najema z delitvijo plačila provizije za posredovanje v višini dveh mesečnih bruto najemnin plus DDV na način, da najemnik plača 1 (polovico) omenjene obveznosti t.j. znesek enomesečne končne dogovorjene bruto najemnine plus 22 % DDV. For rent a bright, unfurnished office in an organized and secured business building with an elevator in Lavrica. The operating costs are 2 eur / m2. Sharing of sanitary facilities, parking is possible next to the building. Available immediately. Worth seeing! The landlords rental condition is that the real estate agent\'s commission equaling to two gross monthly rents is divided so that the tenant pays 1 (one half) of the stated commission, i.e. the amount equaling to one gross monthly rent plus 22 % VAT.
Večnepremicnine.si21.com

Posest, Savinjska, 3263 GORICA PRI SLIVNICI, kmetija, 1500,00 m2, prodam

Savinjska Gorica pri Slivnici 3263 GORICA PRI SLIVNICI
1500 m²
85,000
2017-12-4
Starejsa hisa potrebna vseljiva ampak potrebna obnove Hisa 13x8 Kozolec 10x5 Stala12x15 Silos 6x3 Listnca 7x4 Delavnica 5x8 z kanalom klet 5x8 Sola trgovina vrtec posta oddaljeno 5km Po dogovoru v najem kjer se najemnina steje v kupnino
Večbolha.com
4 sob
201 m²
2,200
Včeraj ob 00:32
opis Oddamo penthouse štirisobno stanovanje na Hacquetovi ulici v Zupančičevi jami. Stanovanje ima dve etaži. V prvem delu je hodnik, velika dnevna soba povezana s kuhinjo (pečica, hladilnik, pomivalni stroj) in jedilnico, dve sobi, kopalnica, utility (pralni in sušilni stroj), dva wc-ja. V drugem delu je prostorna spalnica s koplanico in izhodom na teraso v izmeri 59m2. Stanovanje je klimatizirano. Pripada mu kletna shramba v izmeri 15,70m2, dve parkirni mesti v garaži pod objektom. Stanovanje je v fazi renovacije obeh kopalnic in terase. Stanovanje bo delno opremljeno in je stvar dogovora za dodatno pohištvo. Povprečni mesečni obratovalni stroški znašajo okoli 300€ (upravnik, ogrevanje, varovanje, voda, odvoz smeti, elektrika). Cena najema je 2.200€ neto. Varščina v višini dveh najemnin. Vseljivo januarja 2018. Pogoj najemodajalca je, da najemnik prevzame del plačila agencijske provizije in sicer v višini ene najemnine + 22% DDV. Penthouse apartment for rent in Hacquetova street in Zupančičeva jama. The apartment has two floors. In the first part is a hallway, large living room connected with kitchen (oven, refrigerator, dishwasher) and dining area, two bedrooms, bathroom, utility (washer and dryer), two toilets, basement storage in size 15,70m2 and two parking places in the garage under the building. The second part has a big master bedroom with bathroom and exit to the terrace in size 59m2. Apartment is air conditioned. The future plan is refurbishment both bathrooms and the terrace. The apartment is going to be partly furnished and by agreement it is possible to get additional furniture. Operating costs are arround € 300 (maintenance costs, heating, electricity, water, rubbish). The rental price is € 2,200 net. Security deposit in amount of the two monthly rents. Available in January 2018. Agency commission in amount of one monthly rent 22% VAT is charged.
Večnepremicnine.si21.com
90 m²
198,000
2017-12-1
opis Triinpolsobno stanovanje, 94,1 m2, Šentvid V objektu zgrajenem l. 1984 v Šentvidu prodamo svetlo triinpolsobno stanovanje, ki se nahaja v tretjem od štirih nadstropij. V objektu ni dvigalo. Možen je tudi nakup garaže, ki se prodaja ločeno. Stanovanje se prodaja kot investicija; saj bi želel lastnik stanovanje v dolgoročen najem za več let (najemnina mesečno 700 Eur+ stroški). Površina Stanovanje skupne površine 98,6 m2 obsega 86,3 m2 neto bivalne površine, 7,80 zaprte lože in 4,50 m2 kleti. Razporeditev in lega Stanovanje obsega predsobo, kopalnico z wc-jem, dodaten samostojni wc, dnevni prostor z izhodom na zastekljeno ložo, kuhinjo z jedilnico, glavno spalnico in tri manjše otroške sobe. Stanovanje je obrnjeno na V in JZ. Oprema in prenova Stanovanje je bilo delno obnovljeno l. 2008 (nova okna, notranja vrata, instalacije, tlaki, parket, in keramika. Kopalnica in WC sta bila obnovljena l. 2006. Na bloku je bila l. 2015 obnovljena fasada in l. 2014 obnovljena streha. Stanovanje se prodaja delno opremljeno. Parkirno mesto / garaža Parkiranje je možno v okolici objekta, kjer je zadostno število parkirnih mest. Pod objektom je naprodaj posebej parkirni box za 10.000 Eur. Priključki Internet – optika. Ogrevanje – toplovod. Lokacija in infrastruktura Objekt se nahaja v neposredni bližini celotne infrastrukture (šola, vrtec, trgovine, pekarne, zdravstveni dom, banka, pošta, LPP, itd.). Dostop do obvoznice je enostaven in hiter. Dodatno Vpisano v ZK. Квартира продается с арендатором на долгий срок ( 700 евро+коммун)
Večnepremicnine.si21.com
55 m²
250
2017-12-4
oddam pisarno v najem 30+18m2+wc, v bistvu sta dva prostora ki sta povezana in wc z garderobo... za vec informacij poklicite....
Večbolha.com
57.61 m²
640
2017-12-4
opis Oddamo 3 neopremljene pisarne v pritličju urejene poslovne stavbe. Največja pisarna je velika 23,87m2, drugi dve pisarni pa merita 10,97 m2 in 11,88m2. Prostori imajo lastne sanitarije in čajno kuhinjo. V ceni najema so zajeti tudi obratovalni stroški, brez interneta in telefona. Prostori so klimatizirani. Parkiranje je možno ob stavbi. Vseljivo takoj! Vredno ogleda! Za nepremičnino še ni bila pridobljena energetska izkaznica. Najemodajalec pogojuje sklenitev najema z delitvijo plačila provizije za posredovanje v višini dveh mesečnih bruto najemnin plus DDV na način, da najemnik plača 1 (polovico) omenjene obveznosti t.j. znesek enomesečne končne dogovorjene bruto najemnine plus 22 % DDV. For rent 3 unfurnished offices on the ground floor of a well maintained office building. The largest office is 23,87m2 big, while the other two offices measure 10,97 m2 and 11,88m2. The rooms have their own toilets and a kitchenette. The rental price also includes operating costs, without the Internet and telephone. The rooms are air-conditioned. Parking is possible next to the building. Available immediately! Worth seeing! An Energy Performance Certificate has not yet been obtained for the real estate. The landlords rental condition is that the real estate agent\'s commission equaling to two gross monthly rents is divided so that the tenant pays 1 (one half) of the stated commission, i.e. the amount equaling to one gross monthly rent plus 22 % VAT.
Večnepremicnine.si21.com
17 m²
140
2017-12-4
V središču Sežane, v bližini pošte oddam v najem poslovni prostor v velikosti 17m2 z balkonom v velikosti 6m2. Prostor je opremljen z dvema pisalnima mizama, dvema omarama, stoli ter zavesami na oknih. Obratovalni stroški znašajo cca 60, 00 EUR. Prostor je primeren za mirno storitveno dejavnost. V okolici so pošta, Banka, Trgovina.. V stavbi se nahaja trgovina z oblačili, frizerski salon, nepremičninska dejavnost, več računovodskih servisov.... Prostor je primeren tudi za razne delavnice, predstavitve, predavanja, vadbe manjših skupin...Možna je oddaja prostora samo za določen del dneva ( npr. dopoldanski/popoldanski/večerni) ali pa za določene dneve v tednu. V tem primeru se najemnina posebej dogovarja.
Večbolha.com
800 m²
4,800
2017-12-10
dvorec Stara pošta je primeren za reprezentančno ali protokolarno uporabo, nadstandardne poslovne prostore ali bivanje. Pritlična etaža je obokana, nadstropje pa je z velikimi prostori, višjimi stropi ter mozaičnimi parketi. Zunaj je velik vrt. Parcela je ograjena. Nahaja se v samem centru, 200m od avtocestnega priključka. Možen je tudi prodaja. Ogrevanje je centralno. V objektu je bila ustanovljena Lovska zveza Slovenije, za protokolarni objekt ga je gledal tudi predsednik države Janez Drnovšek, oddamo. Cena: 4.800, 00 EUR/mes Energ. razred: EI ni potrebna (334.člen EZ-1) Statistični podatki o občini Vrhnika Dodaten opis •V OBJEKTU SE JE SNEMAL RESNIČNOSTNI ŠOV - BILO JE NEKOČ •BLIŽINA AVTOCESTNEGA PRIKLJUČKA •V SAMEM CENTRU •ZRAVEN SODIŠČA (NPR. ZA ODVETNIŠTVO) •PRIMERNO ZA ZDRAVSTVENO DEJAVNOST (AMBULANTE, REHABILITACIJA, PLASTIČNA KIRURGIJA ) •PRIMERNO ZA POROKE (VELIK PARK), MODNE REVIJE •ZA LJUDI IN PODJETJA, KI ŽELIJO IMETI REPREZENTANČNE PROSTORE ZA PRIMEREN DENAR •OBJEKT KVALITETNO KONSTRUKCIJSKO OBNOVLJEN LETA 1984 •NEOPREMLJEN •CENA JE 1.000€/M2 OBJEKTA Z ZEMLJIŠČEM VRED (ZEMLJIŠČE JE CCA. 250.000€) •MOŽNOST IZDELAVE MANSARDE - DODATNIH 400M2 •NAJEM JE 4.000€ MESEČNO + STROŠKI •MOŽNI DOGOVORI GLEDE PLAČILA, NAJEMA Z ODKUPOM, MENJAV •ZA VEČ INFORMACIJ POKLIČITE 041/634 151 ALI PIŠITE NA *** KUPCI IN/ALI NAJEMNIKI NE PLAČAJO PROVIZIJE!
Večbolha.com
2 sobe
35.1 m²
42,600
2017-12-10
Prodamo 2.sobno stanovanje na Koroški cesti v Mariboru, ki je bilo v letu 2012 popolnoma obnovljeno. Nakup stanovanja je lahko dobra investicija, saj je stanovanje v celoti opremljeno za dajanje v najem študentom, saj se nahaja blizo pravne, pedagoške in zdravtvene fakutete, v nepodredni bližini pa se nahaja FERI Z malo preureditve pa ga lahko uporablja par ali mlada družina. Obratovalni stroški so izredno nizki saj znašajo med 25, 00 in 35, 00 EUR za dve osebi. Rezervni sklad je 10, 53 EUR. Ogrevanje je na elektriko z varčnimi radiatorji-komplet poraba elektrike je giblje med 20, 00 in 80, 00 EUR. Za dodatne informacije smo dosegljivi na tel.041/212-352. lp
Večbolha.com