14 m²
120
Včeraj ob 02:48
Oddamo enoposteljno, več dvo in triposteljnih prostornih in svetlih sob z novo opremo (kakovostna ležišča) v novi hiši. Hiter internet. Souporaba kuhinje (odlično opremljena), kopalnic (pralni stroj) ter kolesarnice. V bližini so picerija, trgovina, fitnes, bus postajališče (št.7), bankomat, pošta, ... Cca 15 min do centra mesta, bližina fakultet: BF, FRI, FKKT ter Bežigrada in Centra. Nizki stroški (55 € poleti, 75 € pozimi). Sobe so namenjene študentom. Cene: enoposteljna soba: 210 € + stroški/osebo/mesec velika dvoposteljna sobe: 170 €+ stroški/osebo/mesec dvoposteljna soba: 140 € + stroški/osebo/mesec triposteljna soba: 120 € + stroški/osebo/mesec Najem je možen z novim študijskim letom od 1.9.2018-30.6.2019. Več informacij na telefonih 01 292 75 60 ali 040 973 000
Večbolha.com
2 sobe
60 m²
400
Danes ob 02:44
Na Kozini, v bloku, 2 nadstropje, se za daljše obdobje oddaja 2 - sobno stanovanje (cca 60m2). Stanovanje je delno opremljeno (kuhinja in kopalnica) in takoj vseljivo. Cena najema je 400€ + stroški.
Večbolha.com
308 m²
650,000
Danes ob 18:33
ZA INVESTITORJE Neposredno ob Dunajski cesti v Ljubljani, z vso potrebno infrastrukturo v bližini (LPP, pošta, banka, šola, fakultete, vrtec ...) prodamo starejšo in vzdrževano hišo v celotni izmeri 308 m2, s štirimi stanovanji različnih kvadratur. Vsa stanovanja so lično opremljena in so se do sedaj oddajala v najem. Hiša ima velik vrt in dostop iz Dunajske ceste. Hiša je primerna za investitorje, ki bi želeli oddajati stanovanja v najem ali namesto nje narediti zanimiv poslovni ali stanovanjski objekt. Odlična lokacija in možnosti, ki jih nudi hiša so zanimiva priložnost.
Večnepremicnine.si21.com
2 sobe
68 m²
680
Danes ob 18:33
V Šiški oddamo leta 2017 v celoti prenovljeno 2-sobno stanovanje z balkonom in ložo. Stanovanje se nahaja v 2. nadstropju in obsega spalnico z izhodom na ložo, dnevno sobo z jedilnico in izhodom na balkon, ter kuhinja z vsemi aparati in jedilnim pultom. Kopalnica s tuš kabino in pralnim strojem. V utility sobi se nahajajo dodatne omare in prostor za shranjevanje. Stanovanje je na voljo takoj. V neposredni bližini se nahaja avtobusna postaja, več trgovin (Mercator, Hofer), hiter dostop do obvoznice in centra mesta. Vabljeni na ogled
Večnepremicnine.si21.com
37 m²
42,550
Včeraj ob 11:53
POSLOVNI PROSTOR V CENTRU PTUJA PRIMEREN ZA PISARNO OZIROMA PROSTOR ZA STORITVE PRODAMO ALI ODDAMO V NAJEM A 300 EUR/M.
Večbolha.com
1 sobi
45 m²
500
Včeraj ob 18:40
Podutik – Lamutova ulica Oddaja se na novo opremljeno enosobno stanovanje (45m2) v Podutiku na Lamutovi ulici. Stanovanje se nahaja v 1. nadstropju stanovanjskega bloka in obsega hodnik, sobo, kuhinjo z jedilnico, kopalnico in zastakljen balkon. Pogled na Toško čelo (obrnjeno na zahod). Parakirna mesta so pred blokom. V neposredni bližini (2 minuti peš) se nahaja Trgovski center Mercator, pekarna, bar, pošta. Hiter dostop do AC obroča, vozijo avtobusne linije št. 5, 22 in 23. Cena najema je 500 EUR/mesec + stroški do 150 EUR(elektrika, plin, tekoči stroški stanovanja, TV paket po želji). Plačilo varščine v višini dveh mesečnih najemnin. Za dodatne informacije in ogled pokličite na tel. 070 242 594. Takoj vseljivo!
Večbolha.com

Stanovanje, 3-sobno, Maribor, 70,2 m2, Oddaja

Maribor Nova Vas Maribor - Nova Vas, Podravska
3 sob
70.2 m²
380
Danes ob 18:17
Večbolha.com
101.5 m²
9
Včeraj ob 02:02
Poslovni prostor – pisarne, 101,5 m2, v Ljubljani Zgornja Šiška V objektu zgrajenem l. 1977, v Ljubljani Zgornja Šiška, oddamo poslovne prostore skupne uporabne površine 101,5 m2. Poslovni prostor sestavlja več ločenih pisarn, čajna kuhinja, sanitarni prostori in arhiv. Možnost delnega najema. Površina, razporeditev in lega Poslovni prostor se nahaja v pritličju z veliko stekleno izložbo s pogledom na cesto in skupaj obsega 101,5 m2, ter je lahko razporejen v dve približno enaki samostojni enoti. Seznam posameznih prostorov: glavni vhod s hodnikom, dve pisarni vsaka cca 45 m2, čajna kuhinja , dva ločena WC-ja ter arhiv. Prenove in opremljenost Prostori so bili v letu 2015 delno obnovljeni. Oddaja se brez opreme. Dodatne karakteristike Razpoložljivi priključki: mestni plin, vodovod, kanalizacija, elektrika in optika Ogrevanje: toplarna Parkiranje: v okolici objekta. Opis lokacije in razpoložljiva infrastruktura V bližini se nahaja vsa potrebna infrastruktura (trgovina, LPP, šola, vrtec, sprehajalne poti, pošta, železniška postaja, AC). Hiter dostop do AC. Ostalo Vpisano v ZK in bremen prosto. Vabljeni na ogled!
Večnepremicnine.si21.com
27.3 m²
115,000
Danes ob 18:33
Na izvrstni lokaciji v Prulah prodamo garsonjero, ki ne nahaja v starejši večstanovanjski hiši. Stanovanje je mansardno in meri 27,3m2 neto površine. Leta 2016 je bilo stanovanje v celoti adaptirano. Stanovanje se prodaja opremljeno. Parkiranje je možno pred stavbo. V bližini celotne infrastrukture: bližina Lj. Gradu, pošte, banke, vrtca, šole. Vpisano v ZK, brez bremen. Zelo dobra prilika za investicijo kot dolgoročen najem ali za turiste. Vabljeni k ogledu. Cena: 115.000 EUR Koda: K41 Zaračunamo posredniško storitev v višini 4%+DDV, na način, da se provizija enakovredno deli med prodajalca in kupca (2%+2%+DDV).
Večnepremicnine.si21.com
495 m²
8
2018-2-22
Pisarne se nahajajo v četrtem nadstropju poslovnega objekta z dvigalom na ferkventni lokaciji ob obvoznici v Črnučah. Prostor je namenjen pisarniški dejavnosti. Obsega pisarne, hodnik ter toalete. Objekt je varovan. Prostori so klimatizirani, pred objektom se nahajajo parkirna mesta. Možen je tudi najem manjšega dela (100m2), ki se nahaja v 1. nadstropju istega objekta. Pogoji najema: plačilo varščine v višini enomesečne najemnine, sprotno plačilo najemnine in stroškov ter plačilo provizije nepremičninski družbi v višini enomesečne najemnine + DDV. Vabljeni, da si ogledate preostalo ponudbo nepremičnin na naši spletni strani www.mka.si Prav tako Vas vabimo, da nas kontaktirate, za posredovanje pri prodaji ali oddaji Vaše nepremičnine na ***
Večbolha.com
157.7 m²
1,420
Včeraj ob 12:33
ODDAMO NOVEJŠI POSLOVNI PROSTOR NA ODLIČNI LOKACIJI NA TABORU, PRIMEREN ZA TRGOVSKO, STORITVENO DEJAVNOST, ALI ZA PISARNE Lociran je na zelo znani in prometni lokaciji na začetku Tabora . Nahaja se v pritličju novejše stavbe in je brez vsake arhitektonske ovire. Ima veliko steklenih površin , kjer je mogoče dejavnost tudi dobro oglaševati . Vhoda sta dva, eden je lahko za uslužbence, drugi za stranke. Primeren je za katero koli storitveno dejavnost : živilska ali neživilska trgovina, ponudniki telefonskih in internetnih storitev, zdravstvene storitve, optika, lekarna, banka ipd.) ali pisarne . Prostor je zdaj odprt, brez notranjih pregradnih sten, razen tam, kjer so dvojne sanitarije. Površina dela stavbe meri 190,9 m 2 , uporabne površine je 157,7 m2, z delom atrija (okoli 20 m 2 ) pred poslovnim prostorom, ki pripada samemu prostoru in dvema kletnima shrambama v skupni velikosti 13,2 m 2 . Poslovni prostor se nahaja v objektu z mešano stanovanjsko, poslovno in storitveno dejavnost. Tvori funkcionalno popolnoma zaključeno celoto . Lahko je protivlomno varovan, alarmna naprava je vgrajena. V prostoru so dvojni, med seboj ločeni toaletni prostori (za osebje in za stranke). Prostor je klimatiziran . Dostopen je tudi med vikendi , ker gre za samostojni poslovni lokal, neodvisen od drugih poslovnih ali stanovanjskih enot. Pripada mu tudi del zemljišča pred vhodom (atrij, 20 m2), ki ga je mogoče izkoristiti ob toplejšem vremenu kot prostor za malice , za srečanja, predstavitve ipd. Cena mesečnega najema nepremičnine znaša 1420 EUR in stroški . Mesečni obratovalni in drugi stroški: upravitelj 60 EUR, voda in kanalščina 25 EUR, ogrevanje pozimi 90 EUR (po dejanski porabi, odvisno od najemnika, njegove dejavnosti, želene prostorske temperature ipd.), elektrika 80 EUR (po števcu, odvisno od najemnika, njegove dejavnosti, uporabe klimatskih naprav ipd), odvoz smeti 40 EUR, NUSZ 66 EUR. Glede plačevanja DDV-ja se pogodbeni stranki dogovorita, ali ga bosta obračunavali ali ne. Prostori imajo lastne števce . Ob sklenitvi najemne pogodbe za predmetno nepremičnino najemnik plača varščino v višini dveh najemnin in agenciji za posredovanje znesek v višini ene najemnine. Mogoče je najeti en ali dva parkirna prostora v samem objektu, za kar je cena 40 EUR + DDV + stroški (okoli 5 EUR mesečno) za eno parkirno mesto. Prostor je prazen in ni opremljen . Na priloženih tlorisih in predstavitvenih slikah so predstavljene ideje arhitekta , kako bi ga bilo mogoče obstoječi prostor uporabiti za katero od dejavnosti: lekarna, optika, ordinacija, trgovina, pisarne. PRIPOROČAMO VSEM, KI IŠČETE PRIMEREN PROSTOR ZA TRGOVINO, STRORITVENO DEJAVNOST, ALI ZA PISARNE.
Večnepremicnine.si21.com
100 m²
6
Danes ob 02:44
V centru Mengša (poleg Pošte) oddamo neopremljen poslovni prostor v velikosti 100 m2. Poslovni prostor se nahaja v prvem nadstropju objekta, ki je bil obnovljen v letu 2006. Poslovni prostor sestavljajo tri manjše in ena malo večja pisarna. Poleg pisarn je možen tudi najem manjšega dela skladišča. Poslovni prostor je namenjen za mirne dejavnosti ali kot pisarna. Prostori so klimatizirani. Souporaba sanitarij in kuhinje. Parkirna mesta so zagotovljena. Objekt je varovan. Poslovni prostor se oddaja za obdobje enajstih mesecev z možnostjo podaljšanja. Cena najema: 6, 50 eur/m2 na mesec + obratovalni stroški. Za več informacij in ogled smo dosegljivi na tel. 041/741 024.
Večbolha.com
27.3 m²
115,000
2018-2-22
Na izvrstni lokaciji v Prulah prodamo garsonjero, ki ne nahaja v starejši večstanovanjski hiši. Stanovanje je mansardno in meri 27, 3m2 neto površine. Leta 2016 je bilo stanovanje v celoti adaptirano. Stanovanje se prodaja opremljeno. Parkiranje je možno pred stavbo. V bližini celotne infrastrukture: bližina Lj. Gradu, pošte, banke, vrtca, šole. Vpisano v ZK, brez bremen. Zelo dobra prilika za investicijo kot dolgoročen najem ali za turiste. Vabljeni k ogledu. Cena: 115.000 EUR Koda: K41 Zaračunamo posredniško storitev v višini 4%+DDV, na način, da se provizija enakovredno deli med prodajalca in kupca (2%+2%+DDV).
Večbolha.com
50 m²
250
Včeraj ob 22:49
V centru mesta, v novejši poslovni stavbi, oddamo poslovni prostor, neopremljen, najem možen s 1. aprilom 2018, gsm 041294099
Večbolha.com
4 sob
110 m²
750
2018-2-22
Prijteno stanovanje v hiši v Guncljah. Stanovanje obsega celotno etažo in ima hodnik, 3 sobe, ločeno kuhinjo, dnevni prostor in kopalnico ter utility sobo. Parkiranje v garaži. Shrambna prostora v kleti objekta. primerno za družino. Ogrevanje na olje. 2-mesečna varščina. Najemodajalec pogojuje sklenitev najema z delitvijo plačila provizije za posredovanje v višini dveh mesečnih bruto najemnin plus DDV na način, da najemnik plača 1 (polovico) omenjene obveznosti t.j. znesek enomesečne končne dogovorjene bruto najemnine plus 22 % DDV.
Večnepremicnine.si21.com
780 m²
4
2018-2-22
V poslovni coni ob Kidričevi ulici v Celju oddamo del poslovnega objekta, velikosti cca. 780m2. Prostori se nahajajo v prvi etaži poslovnega objekta in so primerni za proizvodnjo manjših izdelkov s pripadajočimi pisarnami ali skladišče. Z izgradnjo dovozne rampe in zasteklitvijo objekta bi bila mogoča tudi preureditev v prodajni salon za avtomobile. Prostori so dostopni preko lastnega stopnišča, v objektu pa je nameščeno tudi manjše tovorno dvigalo. Če kvadratura presega vaše potrebe, je mogoč najem tudi manjšega dela objekta, če pa potrebujete še dodatni prostor, pa vam je na voljo še cca. 500m2 dodatnih prostorov v pritličju. Objekt je priključen na vso potrebno infrastrukturo: vodovod, elektriko, plin, telefon in kanalizacijo. Kupec si mora vzpostaviti lasten vir ogrevanja. Odlična lokacija ob glavni mestni vpadnici vam zagotavlja vidnost in enostavno dostopnost. Objekt ima urejen dostop z lastno zapornico, tako da imate zagotovljeno tudi potrebno število parkirnih mest. Za brezplačen ogled in več informacij pokličite 041/370-433 - Dejan Lavbič
Večbolha.com
100
Danes ob 04:22
Ugodno oddam v takojšnji najem vrt, sadovnjak in travnik v Hotinji vasi na mirni, lepi in deloma sončni lokaciji v skupni velikosti cca. 800 m2 za ekološko obdelavo (zdravo sadje in zelenjava). Cca 35% travnika je zasajenega z različnimi mlajšimi drevesi (jabolka, hruške, slive, orehi, murva) in grmi (smokva, lešnik). Primerno je za vse, ki radi proste trenutke uživate v naravi in pridelate domače povrtnine in sadje. Zemljišče je povsem ravno, pravokotne oblike in se nahaja cca. 10km iz Maribora. Je na obrobju, ob stranski, asfaltirani, slepi ulici, ki služi samo nekaj hišam. Cena 100€ letno. Za ogled ali dodatne informacije pokličete na tel. 031 654 871.
Večoglasi.si
31 m²
300
Včeraj ob 18:41
Oddamo pisarno v Šiški pri Drenikovi ul., poslovna stavba Lesnina, 31 m2, 2. nads, dvigalo, recepcija in varovanje. Cena, ki že vključuje stroške je 300eur/mes za uporabo 3x tedensko, pisarna bo v souporabi z drugo najemnico, ki izvaja izobraževanje 2x tedensko. Prostor je opremljen in ima dovolj omar za shranjevanje s ključem, kar olajša uporabo dvem najmenikom.ž Mmožnost najema parkirnih mest. Za najem pokličite 051 701 400. Strošek posredovanja je za najemnika v višini ene mesečne najemnine.
Večbolha.com
2 sobe
100 m²
2,000
2018-2-22
Posredujemo pri oddaji luksuznega stanovanja uporabne površine 110 m2, s pokrito teraso v izmeri 30 m2 in pripadajočim atrijem - vrtom z bazenom. Stanovanje se nahaja v tri stanovanjski hiši, stanovanja so med seboj ločena, skupna uporaba hodnika, savne in fitnesa. Bazen, atrij z vrtom in pokrita terasa je v izključni rabi najemnika, ki se bo odločil za najem. Čeprav gre za večjo površino, je stanovanje idealno za dve osebi ali poslovneža, ki potrebuje prostor za popoln počitek ali večji prostor za sprejem obiskov. Kuhinja je zelo velika, omogoča pripravo hrane za večje število oseb, jedilna miza je vsaj za 8 ljudi, prostora je veliko in je povezan z dnevnim prostorom z ogromno sedežno garnituro (vsaj 8 oseb), kaminom, izhodom na pokrito teraso, v urejen atrij z ribnikom, travnato površino z grmičevjem in lastnim bazenom. Kopalnica in spalnica sta dostopni iz predprostora v stanovanju, na razpolago pa je tudi manjša garderobna soba. Najemodajalec pričakuje varščino v protivrednosti eno mesečne najemnine. Oddaja se za eno leto ali več. Mesečni stroški so izraženi v pavšalnem znesku 350,00 EUR (elektrika, voda, ogrevanje, snaga, nadomestilo za uporabo stavbnega zemljišča, vrtnar, strošek delovanja in čiščenja bazena, souporaba fitnesa in savne, internet, CATV). Pondubeni pogoj najemodajalca je, da se plačilo za opravljeno posredovanje porazdeli na način, da najemnik prevzame polovičen strošek oddaje, ki znaša protivrednost eno mesečne najemnine. DDV na opravljeno storitev se priračuna. SPOŠTOVANI, OBIŠČITE NAŠO NOVO SPLETNO STRAN, izdelali smo jo izključno za vas, kjer vam lahko ob podatkih oglaševane nepremičnine, celoviteje predstavimo naš način dela, ki je usklajen z napotki GZS ZDNP katere člani smo.
Večnepremicnine.si21.com
90 m²
700
Včeraj ob 12:32
Oddamo pisarne v izmeri 90 m2 (60m2 pritličje + 30m2 klet) v centru Ljubljane. Prostor obsega: hodnik, dve pisarni, čajno kuhinjo in sanitarije, v kleti še prostor v izmeri 30 m2. Prostor namenjen za pisarno ali neživilsko trgovino. Mesečni stroški nizki. Prostoru pripadata tudi dve parkirni mesti v notranjem dvorišču. Na voljo po dogovoru. Vabljeni na ogled! Najemodajalec pogojuje sklenitev najema z delitvijo plačila provizije za posredovanje v višini dveh mesečnih bruto najemnin plus DDV na način, da najemnik plača 1 (polovico) omenjene obveznosti t.j. znesek enomesečne končne dogovorjene bruto najemnine plus 22 % DDV.
Večnepremicnine.si21.com
3 sob
75 m²
125
Danes ob 19:53
Oddaja se postelja v dvoposteljni sobi studentki ali zaposleni osebi v velikem stanovanu.Stanovanje se nahaja v Ulici Borca Petra 13 .Cena je 125€+troski ki so zimi okoli 35€, poleti 25€.Oddaja se le za punco. Lahko klicete na :070-701-813 ali ***
Večbolha.com
1 sobi
40 m²
280
Danes ob 19:53
V najem oddajam "prazno" stanovanje v Trbovljah, 40 kvadratov, skrbnemu najemniku, najemnici, vse na novo renovirano, vse opremljeno.Vsa bela tehnika (2 krat TV, pralni stroj, štedilnik, pečica) ter INVERTER KLIMA.Nizki obratovalni stroški.Zivali niso dovoljene, prednost nekadilci.Akontacija:dve najemnine, ki se vrne v primeru nepoškodovanja stvari.ODDAJA SE V DOLGOROČNI NAJEM!!!! Vselitev možna takoj, po ureditvi papirologije
Večbolha.com
130 m²
320
Danes ob 02:44
Oddam, v najem, prodam ali menjam za vikend. Več informacij na 041718731
Večbolha.com
1 sobi
34 m²
250
Včeraj ob 19:57
V Mariboru (Goriška, bližina Mercator-Centra) se od 1. Marca dalje oddaja 1 sobno stanovanje 34m2 . Nahaja se v 4. Nadstropju, parkirišče je pred blokom... stanovanje primerno za 2 študenta. Stanovanje ima ločeno kuhinjo od sobe. Notri je osnovna oprema (hladilnik, mikrovalovna, pralni stroj, pribor, posoda itd. V stanovanju je internet. Pogoj – najem za daljše obdobje, pogodba se overi pri notarju in stroški pogodbe se delijo. V stanovanju se NE kadi in domače živali niso dovoljene. Najemnina 250 EUR + stroški ( stroški cca 100 EUR ) Varščina v višini dveh najemnin. Brez subvencij. Samo resni! Ogled možen po predhodnem dogovoru.
Večbolha.com