Complain
ANKARAN, BLIŽINA CENTRA: na čudoviti lokaciji tik nad centrom Ankarana je na voljo zelo lepo, opremljeno 3-sobno stanovanje z delnim pogledom na morje. Stanovanje se nahaja v I. nadstropju vila bloka in obsega: predprostor, dnevno sobo s kuhinjo, jedilnico in izhodom na teraso, toaleto, kopalnico, spalnico ter otroško sobo. Stanovanju pripadata dve parkirni mesti in klet. Stanovanje je na voljo izključno za daljše obdobje od 1.09.2018 dalje, odda se le najemnikom (paru ali družini) z rednimi mesečnimi prihodki. Pogoji najema stanovanja so: najemnina 750 EUR/mesec + stroški, 2 x varščina (1.500 EUR) in plačilo nepremičninski agenciji Vila Portorož d.o.o. za posredovanje pri oddaji nepremičnine v višini ene mesečne najemnine + DDV).
Koper/Capodistria, Ankaran
80.9 m²
750
24. 8. 2018
Večvila-portoroz.si
Complain
Oddamo / Prodamo samostojno hišo s pogledom na morje. Hiša je ograjena in obsega: 4 opremljene apartmaje s kuhinjo, kopalnico, spalnico. Terasa v izmeri cca 130m2. V kleti se nahaja kurilnica, večjI dve sobi in vinska klet. Ob hiši je bazen, garaža, nadstršek za 2 avtomobila. Ogrevanje na kurilno olje. Pri najemu hiše niso dovoljene domače živali. Prodajna cena 910.000,00EUR (Pogoj prodajalca je, da se plačilo za posredovanje razdeli tako, da kupec prevzame del stroška za posredovanje v višini 2% pogodbene vrednosti). Cena je izhodiščna. Pogoj najemodajalca je, da najemnik prevzame del plačila agencijske provizije in sicer v višini ene najemnine + 22% DDV.
Južna Primorska, Koper/Capodistria, Ankaran
306 m²
3.500
6. 10. 2017
Večnepremicnine.si21.com
We at Flatfy use cookies to improve quality of your overall browsing experience. By using our services you agree to our use of cookies.Learn more