Celje, Gaberje, Kidričeva

Celje, Gaberje, Kidričeva
Celje, Technopolis III; Oddamo pisarne v izmeri od 14,88 m2 do 156,34 m2 ali več. Pisarne so neopremljene, razpolagajo pa z vsemi priključki. K mesečni najemnini je potrebno prišteti še obratovalne stroške v višini 3,50€/m2/mesec + ddv. V obratovalne stroške niso vključene telekomunikacije. Možnost izbire v različnih nadstropjih: 61 poslovnih prostorov, 16 v prvem nadstropju in 15 v vsakem izmed ostalih treh Velikost poslovnih prostorov: od 14,88 m2 do 156,34 m2. Vsi poslovni prostori imajo: dnevno svetlobo. Ogrevanje / klimatizacija: ogrevalno - klimatizacijski sistem s samostojnim upravljanjem. Komunikacijski priključki: telefon, internet... Varovanje: protivlomni senzor, protipožarni senzor. Talne obloge: parket. Parkirna mesta: v garaži in na prostem. Najemnik ob podpisu najemne pogodbe plača najemnino za mesec vnaprej, varščino v višini treh(3) mesečnih najemnin in provizijo posrednika v višini enomesečne nejemnine + ddv. Za najem površine 120 m2 in več znaša najemnina za neopremljene pisarne 5,00€/m2 + mesečni stroški, za opremljene pisarne pa znaša najemnina 7,50€/m2 + mesečni stroški. Možnost nakupa celotne stavbe ali po etažah. Cena ne zajema 22% ddv. Objekt je bil zgrajen leta 2008, ima 7 etaž in sicer klet, pritličje, 4 nadstropja in tehnično etažo na strehi. Vkopana klet služi za parkiranje 25 osebnih avtomobilov, poleg se nahajajo še prostor za agregat in napravo za dvig tlaka vodovodnega omrežja objekta ter prostor CNS in stopnišče s prostorom dvigala, ki povezuje vse etaže med seboj. V pritličju se nahaja glavni vhod v objekt, prehod iz halla preko vertikalnih komunikacij v nadstropje in restavracija s pomožnimi prostori (kuhinja). V štirih nadstropjih so urejeni poslovni pisarniški prostori s pomožnimi prostori (sanitarije, hodniki, prostor čajne kuhinje in čistila). Na strehi (tehnična etaža) je izvedena kotlovnica in klimatizacija za pisarniški del objekta. Pod streho – v zunanjem prostoru so postavljeni tudi hladilniki. Stavba je postavljena v smeri V – Z. Objekt ima dve plinski kotlovnici za ogrevanje. Prva služi pisarniškemu delu in je locirana na strehi, druga, ki služi za potrebe restavracije pa je v pritličju. Za hlajenje sta postavljena dva hladilna agregata z zračno hlajenim kondenzatorjem, ki sta vgrajena na strehi objekta.
21. 02. 17 15:04 c21.si
120.0 m²
6 €

Savinjska, Celje, Center, nasproti Hoferja

Savinjska, Celje, Center, nasproti Hoferja
Podroben opis V najem oddamo 1-sobno stanovanje na dobri lokaciji v Celju (Mariborska cesta) v skupni izmeri 49, 50 m2, od tega je cca 10 m2 kleti. Stanovanje se nahaja v 1. nadstropju obnovljene večstanovanjske hiše (nova streha in fasada), v neposredni bližini je vsa potrebna infrastruktura - trgovine, vrtec, postaja, bencinska, center mesta, odličen tudi dostop do avtoceste. Stanovanje je bilo v celoti obnovljeno in je opremljeno. Vselitev možna takoj. Mesečni stroški so nizki, večinoma po porabi, ogrevanje na lastno plinsko peč. Pogoj za najem je plačilo najemnine 250 eur + varščina 500 eur. Možen tudi nakup, cena 35.000 eur.
13. 02. 17 14:25 nepremicnina.si
1 soba
49.0 m²
250 €
opis S 1. 3. 2017 oddamo lepo vzdrževano in opremljeno garsonjero s kuhinjsko nišo in balkonom, v 1. nadstropju bloka v Nušičevi ulici. Dobra lokacija v bližini centra mesta in Splošne bolnišnice omogoča, da se lahko po obveznostih odpravite tudi brez avtomobila. Pogoj za vselitev je plačilo 3-mesečne varščine, ki se vam po izteku najemnega razmerja vrne v celoti, v kolikor ni poškodb na stanovanju in opremi ali morebitnih neplačanih obveznosti. Prav tako najemnik plača tudi strošek agencije. V poštev pride samo dolgoročni najem za 1 leto ali več. Cena: 250 EUR/mesec + stroški porabe. Ogledi mogoči od 1. 3. 2017 dalje.
16. 02. 17 05:01 nepremicnine.si21.com
28.0 m²
250 €

Celje, Gaberje, Kidričeva

Celje, Gaberje, Kidričeva
Celje, Technopolis III; Oddamo opremljene pisarne v izmeri od 14,88 m2 do 156,34 m2 in več . Pisarne so opremljene in locirane v 3. nadstropju, razpolagajo pa z vsemi priključki. K mesečni najemnini je potrebno prišteti še obratovalne stroške v višini 3,50€/m2/mesec + ddv. V obratovalne stroške niso vključene telekomunikacije. Možnost izbire v različnih nadstropjih neopremljenih pisarn: 61 poslovnih prostorov, 16 v prvem nadstropju in 15 v vsakem izmed ostalih treh Velikost poslovnih prostorov: od 14,88 m2 do 156,34 m2. Vsi poslovni prostori imajo: dnevno svetlobo. Ogrevanje / klimatizacija: ogrevalno - klimatizacijski sistem s samostojnim upravljanjem. Komunikacijski priključki: telefon, internet... Varovanje: protivlomni senzor, protipožarni senzor. Talne obloge: parket. Parkirna mesta: v garaži in na prostem. Najemnik ob podpisu najemne pogodbe plača najemnino za mesec vnaprej, varščino v višini treh(3) mesečnih najemnin in provizijo posrednika v višini enomesečne nejemnine + ddv. Za najem manjše površine (do 120 m2) znaša najemnina za neopremljene pisarne 6,50€/m2 + mesečni stroški, za opremljene pisarne pa znaša najemnina 7,50€/m2 + mesečni stroški. Za najem neopremljenih pisarn velikosti 120m2 in več znaša najemnina 5,00€/m2 + mesečni stroški. Možnost nakupa celotne stavbe ali po etažah. Cena ne zajema 22% ddv. Objekt je bil zgrajen leta 2008, ima 7 etaž in sicer klet, pritličje, 4 nadstropja in tehnično etažo na strehi. Vkopana klet služi za parkiranje 25 osebnih avtomobilov, poleg se nahajajo še prostor za agregat in napravo za dvig tlaka vodovodnega omrežja objekta ter prostor CNS in stopnišče s prostorom dvigala, ki povezuje vse etaže med seboj. V pritličju se nahaja glavni vhod v objekt, prehod iz halla preko vertikalnih komunikacij v nadstropje in restavracija s pomožnimi prostori (kuhinja). V štirih nadstropjih so urejeni poslovni pisarniški prostori s pomožnimi prostori (sanitarije, hodniki, prostor čajne kuhinje in čistila). Na strehi (tehnična etaža) je izvedena kotlovnica in klimatizacija za pisarniški del objekta. Pod streho – v zunanjem prostoru so postavljeni tudi hladilniki. Stavba je postavljena v smeri V – Z. Objekt ima dve plinski kotlovnici za ogrevanje. Prva služi pisarniškemu delu in je locirana na strehi, druga, ki služi za potrebe restavracije pa je v pritličju. Za hlajenje sta postavljena dva hladilna agregata z zračno hlajenim kondenzatorjem, ki sta vgrajena na strehi objekta.
21. 02. 17 15:02 c21.si
120.0 m²
7 €

Celje, Gaberje, Kidričeva

Celje, Gaberje, Kidričeva
Celje, Gaberje, Technopolis III; Oddamo pisarne v izmeri najmanj 120m2. Pisarne so neopremljene, razpolagajo pa z vsemi priključki. K mesečni najemnini je potrebno prišteti še obratovalne stroške v višini 3,50€/m2/mesec + ddv. V obratovalne stroške niso vključene telekomunikacije. Možnost izbire v različnih nadstropjih: 61 poslovnih prostorov, 16 v prvem nadstropju in 15 v vsakem izmed ostalih treh Velikost poslovnih prostorov: od 14,88 m2 do 156,34 m2. Vsi poslovni prostori imajo: dnevno svetlobo. Ogrevanje / klimatizacija: ogrevalno - klimatizacijski sistem s samostojnim upravljanjem. Komunikacijski priključki: telefon, internet... Varovanje: protivlomni senzor, protipožarni senzor. Talne obloge: parket. Parkirna mesta: v garaži in na prostem. Najemnik ob podpisu najemne pogodbe plača najemnino za mesec vnaprej, varščino v višini treh(3) mesečnih najemnin in provizijo posrednika v višini enomesečne nejemnine + ddv. Za najem manjše površine (do 120 m2) znaša najemnina za neopremljene pisarne 6,50€/m2 + mesečni stroški, za opremljene pisarne pa znaša najemnina 7,50€/m2 + mesečni stroški. Možnost nakupa celotne stavbe ali po etažah. Cena ne zajema 22% ddv. Objekt je bil zgrajen leta 2008, ima 7 etaž in sicer klet, pritličje, 4 nadstropja in tehnično etažo na strehi. Vkopana klet služi za parkiranje 25 osebnih avtomobilov, poleg se nahajajo še prostor za agregat in napravo za dvig tlaka vodovodnega omrežja objekta ter prostor CNS in stopnišče s prostorom dvigala, ki povezuje vse etaže med seboj. V pritličju se nahaja glavni vhod v objekt, prehod iz halla preko vertikalnih komunikacij v nadstropje in restavracija s pomožnimi prostori (kuhinja). V štirih nadstropjih so urejeni poslovni pisarniški prostori s pomožnimi prostori (sanitarije, hodniki, prostor čajne kuhinje in čistila). Na strehi (tehnična etaža) je izvedena kotlovnica in klimatizacija za pisarniški del objekta. Pod streho – v zunanjem prostoru so postavljeni tudi hladilniki. Stavba je postavljena v smeri V – Z. Objekt ima dve plinski kotlovnici za ogrevanje. Prva služi pisarniškemu delu in je locirana na strehi, druga, ki služi za potrebe restavracije pa je v pritličju. Za hlajenje sta postavljena dva hladilna agregata z zračno hlajenim kondenzatorjem, ki sta vgrajena na strehi objekta.
21. 02. 17 15:02 c21.si
120.0 m²
5 €
opis V poslovni zgradbi Arena Petrol, na Opekarniški c. v Celju, so oddaja poslovni prostor v drugem nadstropju zgradbe, ki je bila zgrajena l. 2007. Poslovni prostor ima 227m2 uporabne površine in je bil v 09/2016 zaključen (položena keramika, urejeno prezračevanje – ogrevanje, pripravljena voda in odtok za »mini kuhinjo«, urejeni pomožni prostori - garderoba, mini skladišče…), skratka poslovni prostor je pripravljen za pričetek poslovanja. Seveda si ga boste opremili po svojih željah – v skladu s svojo dejavnostjo. Ker je poslovni prostor sorazmerno velik, si lahko omislite tudi kakšno predelno steno in tako dobite več ločenih poslovnih prostorov – pisarn... (vsekakor s soglasjem lastnika). Do poslovnega prostora se lahko pripeljete z dvigalom (dostop do dvigala je brez vsake stopnice, ko pa pridete iz dvigala pa je na hodniku nekaj stopnic po katerih pridete do poslovnega prostora), v nadstropju so tudi skupni toaletni prostori. Prostor obsega osnovni prostor, ki ima velika okna – dovolj dnevne svetlobe in 3 prostore v zadnjem delu, ki vam lahko služijo kot shramba, ali mini skladišče, garderoba.......Prostor je namenjen različnim dejavnostim ( masažni salon, pisarniška dejavnost, projektivni biro, fitnes, plesna dvorana, trgovina, ordinacija.......). Ogrevalni, prezračevalni in hladilni sistem je skupen za vse poslovne prostore. Za ogrevanje se rabi daljinska toplota - dobavitelj Energetika Celje, toplotni števec. Pogoji najema so: najemnina je 5€ /m2/mesec + obratovalni stroški, ob podpisu najemne pogodbe se plačajo tri najemnine varščine, ki se vam ob poteku najemne pogodbe tudi vrnejo, seveda če imate poravnane vse obveznosti. Vse ostalo pa po dogovoru z lastnikom (možno predplačilo za eno leto, daljše obdobje....). Možno tudi najema samo cca ½ površine...... IN ŠE AKCIJA V PRIMERU PODPISA NAJEMNE POGODBE DO 31.1.2017....prvi tri meseca najema imate GRATIS!!!! V primeru ogleda me pokličite na 041/538-419 Milan.
28. 12. 16 18:48 nepremicnine.si21.com
227.0 m²
1.135 €
opis V poslovni zgradbi Arena Petrol, na Opekarniški c. v Celju, so oddaja poslovni prostor v drugem nadstropju zgradbe, ki je bila zgrajena l. 2007. Poslovni prostor ima 227m2 uporabne površine in je bil v 09/2016 zaključen (položena keramika, urejeno prezračevanje – ogrevanje, pripravljena voda in odtok za »mini kuhinjo«, urejeni pomožni prostori - garderoba, mini skladišče…), skratka poslovni prostor je pripravljen za pričetek poslovanja. Seveda si ga boste opremili po svojih željah – v skladu s svojo dejavnostjo. Ker je poslovni prostor sorazmerno velik, si lahko omislite tudi kakšno predelno steno in tako dobite več ločenih poslovnih prostorov – pisarn... (vsekakor s soglasjem lastnika). Do poslovnega prostora se lahko pripeljete z dvigalom (dostop do dvigala je brez vsake stopnice, ko pa pridete iz dvigala pa je na hodniku nekaj stopnic po katerih pridete do poslovnega prostora), v nadstropju so tudi skupni toaletni prostori. Prostor obsega osnovni prostor, ki ima velika okna – dovolj dnevne svetlobe in 3 prostore v zadnjem delu, ki vam lahko služijo kot shramba, ali mini skladišče, garderoba.......Prostor je namenjen različnim dejavnostim ( masažni salon, pisarniška dejavnost, projektivni biro, fitnes, plesna dvorana, trgovina, ordinacija.......). Ogrevalni, prezračevalni in hladilni sistem je skupen za vse poslovne prostore. Za ogrevanje se rabi daljinska toplota - dobavitelj Energetika Celje, toplotni števec. Pogoji najema so: najemnina je 5€ /m2/mesec + obratovalni stroški, ob podpisu najemne pogodbe se plačajo tri najemnine varščine, ki se vam ob poteku najemne pogodbe tudi vrnejo, seveda če imate poravnane vse obveznosti. Vse ostalo pa po dogovoru z lastnikom (možno predplačilo za eno leto, daljše obdobje....). Možno tudi najema samo cca ½ površine...... V primeru ogleda me pokličite na 041/538-419 Milan.
28. 12. 16 18:54 nepremicnine.si21.com
227.0 m²
1.135 €
Naročite se posodobitve iskalne poizvedbe po e-pošti:
Oddaja nepremičnine, Celje
z lastnim stenskim etažnim kotlom. Klimatska naprava. Parkirišče pred blokom. Najem za 2 leti, z možnostjo podaljšanja. STANOVANJE V CENTRU CELJA - ODDAMO
Včeraj ob 09:46 bolha.com
1 soba
44.0 m²
270 €
V najem oddam opremljeno 1-sobno stanovanje v obnovljeni večstanovanjski stavbi na Mariborski cesti v Celju. Stanovanje
Včeraj ob 13:42 bolha.com
1 soba
49.0 m²
250 €
potrebuje frekventno lokacijo. Pogoj najemodajalca za najem nepremičnine je, da najemnik prevzame del plačila za posredovanje ... v višini enomesečne najemnine + ddv. Pokličite za ogled! Pogoj najemodajalca za najem nepremičnine je, da najemnik
23. 02. 17 01:13 bolha.com
94.0 m²
12 €
V najem oddam novo 3-sobno stanovanje 72 m2, še nevseljeno, v celoti opremljeno. Vsa oprema in pohištvo novo, vsa bela ... enega leta, z možnostjo podaljšanja. V najem oddam urejenim, mirnim osebam. Vseljivo takoj. Za dodatne informacije pokličite 041/441-660
23. 02. 17 15:04 bolha.com
3 sobe
72.0 m²
480 €
z lastnim stenskim etažnim kotlom. Klimatska naprava. Parkirišče pred blokom. Najem za 2 leti, z možnostjo podaljšanja. STANOVANJE V CENTRU CELJA - ODDAMO
21. 02. 17 15:02 bolha.com
1 soba
44.0 m²
270 €
lokacija, v bližini celjskega sejma. Možnost nakupa (cca 115.000,00€) ali najema ali najem z odkupom.
13. 02. 17 18:59 oglasi.si
167.0 m²
115.000 €
V najem oddamo 1-sobno stanovanje na dobri lokaciji v Celju (Mariborska cesta) v skupni izmeri 49, 50 m2, od tega je ... , večinoma po porabi, ogrevanje na lastno plinsko peč. Pogoj za najem je plačilo najemnine 250 eur + varščina 500 eur. Možen tudi nakup, cena 35.000 eur.
13. 02. 17 21:05 bolha.com
1 soba
49.0 m²
250 €
Kupim ali v najem vzamem samostojno hišo ali bivalni vikend z možnostjo kasnejšega odkupa na Dobrni, Vojniku ... , Frankolovo, Celje ali njihovi širši okolici... Možen tudi dogovor oskrbe starejše osebe z kasnejšim dedovanjem. (podatki navedeni v oglasu so simbolični)
14. 02. 17 18:48 bolha.com
150.0 m²
90.000 €
nahaja v Celju na naslovu Podjavorškova 1 v bližini centra in hitrega dostopa do avtocetnega priključka Celje-center ... . Najemnikom ne zaračunavamo provizije za najem poslovnih prostorov! Poslovni prostor ima vse potrebne priključke za sodobno ... velikosti 156m2 in pomožni prostori (sanitarije) v velikosti 32m2. Najemnina se obračunava za najem poslovnih prostorov
21. 02. 17 15:01 s-invest.si
436.25 m²
4 €
V najem oddamo 1-sobno stanovanje na dobri lokaciji v Celju (Mariborska cesta) v skupni izmeri 49, 50 m2, od tega je ... , večinoma po porabi, ogrevanje na lastno plinsko peč. Pogoj za najem je plačilo najemnine 250 eur + varščina 500 eur. Možen tudi nakup, cena 35.000 eur.
22. 02. 17 22:08 bolha.com
1 soba
49.0 m²
250 €
V najem oddamo 1-sobno stanovanje na dobri lokaciji v Celju (Mariborska cesta) v skupni izmeri 49, 50 m2, od tega je ... , večinoma po porabi, ogrevanje na lastno plinsko peč. Pogoj za najem je plačilo najemnine 250 eur + varščina 500 eur. Možen tudi nakup, cena 35.000 eur.
22. 02. 17 23:04 bolha.com
1 soba
49.0 m²
250 €
z lastnim stenskim etažnim kotlom. Klimatska naprava. Parkirišče pred blokom. Najem za 2 leti, z možnostjo podaljšanja. STANOVANJE V CENTRU CELJA - ODDAMO
22. 02. 17 09:40 bolha.com
1 soba
44.0 m²
270 €
V najem oddam novo 3-sobno stanovanje 72 m2, še nevseljeno, v celoti opremljeno. Vsa oprema in pohištvo novo, vsa bela ... enega leta, z možnostjo podaljšanja. V najem oddam urejenim, mirnim osebam. Vseljivo takoj. Za dodatne informacije pokličite 041/441-660
22. 02. 17 18:33 bolha.com
3 sobe
72.0 m²
480 €
3km AC Celje, LJubljana v mirnem naselju sončna in ravninska lega, prodamo adaptirano vseskozi stanovanjsko hišo.Parking 2 ... nje je odprt zelo lep pogled na zeneno okolico in bližnje Celje. Parcela ograjena in dovolj velika za poletna druženja ... gradnje.Hiša je vpisana v ZK, KO.Levec/Žalec OPOMBA, ;hiša se samo prodaja in ne daje se v najem, ali kako drugače. info 037140178
13. 02. 17 23:52 bolha.com
125.0 m²
133.000 €
V najem oddamo 1-sobno stanovanje na dobri lokaciji v Celju (Mariborska cesta) v skupni izmeri 49, 50 m2, od tega je ... , večinoma po porabi, ogrevanje na lastno plinsko peč. Pogoj za najem je plačilo najemnine 250 eur + varščina 500 eur. Možen tudi nakup, cena 35.000 eur.
21. 02. 17 18:48 bolha.com
1 soba
49.0 m²
250 €
V industrijski coni Medlog v Celju oddamo v najem skladiščne prostore. Podrobne informacije: 3, 1 km od avtocestnega ... odseka E57 1, 9 km od letališča Levec Celje 4, 2 km od železniške postaje Dodatna manipulativna zemljišča okoli skladišča
19. 02. 17 18:29 bolha.com
1650.0 m²
3 €
potrebuje frekventno lokacijo. Pogoj najemodajalca za najem nepremičnine je, da najemnik prevzame del plačila za posredovanje ... v višini enomesečne najemnine + ddv. Pokličite za ogled! Pogoj najemodajalca za najem nepremičnine je, da najemnik
22. 02. 17 21:31 bolha.com
94.0 m²
12 €
z lastnim stenskim etažnim kotlom. Klimatska naprava. Parkirišče pred blokom. Najem za 2 leti, z možnostjo podaljšanja. STANOVANJE V CENTRU CELJA - ODDAMO
22. 02. 17 15:14 bolha.com
1 soba
44.0 m²
270 €
Oddamo svetel in prostoren poslovni prostor ob Ljubljanski cesti, Celje. Poslovni prostor je v velikosti 48m2 in ima ... . PRILOŽNOST! Prednost ima dolgoročni najem, možnost odkupa! Tel.: 041 866 822 Mail: *** KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE! Za
13. 02. 17 20:03 bolha.com
48.0 m²
380 €
Kupim ali v najem vzamem samostojno hišo ali bivalni vikend z možnostjo kasnejšega odkupa na Dobrni, Vojniku ... , Frankolovo, Celje ali njihovi širši okolici... Možen tudi dogovor oskrbe starejše osebe z kasnejšim dedovanjem. (podatki navedeni v oglasu so simbolični)
18. 02. 17 14:40 bolha.com
150.0 m²
90.000 €

NOVO – Skladišča v Celju

Mariborska cesta 162, Celje
Skladiščni kompleks Hudinja leži neposredno ob avtocesti in avtocestnem izvozu Celje. V 2 etažah je za najem na voljo ... 24.791 m2 skladiščnih površin. Najemnikom ne zaračunavamo provizije za najem poslovnih prostorov! Objekt – A: Skladiščni ... manipulacijske površine. Do nepremičnine vodi železniški tir. Najmanjša možna kvadratura za najem je cca 400m2. Za dostop do
23. 01. 17 10:41 s-invest.si
2 €
. Lahko pa tudi stavbo kupite kot investicijo in jo oddajate v najem (trenutno sta v stavbi dva najemnika – poslovna ... AC Dramlje pa imate cca 5 min vožnje in že sta na poti po SLO (oz MB ali LJ cca 40 min vožnje, Celje pa cca 10 min
11. 01. 17 04:46 nepremicnine.si21.com
55.0 m²
62.000 €
stavbo kupite kot investicijo in jo oddajate v najem (trenutno sta v stavbi dva najemnika – poslovna dejavnsot), ali ... , Celje pa cca 10 min)). Skratka možnost nakupa je: celotne hiše za ceno cca 104.000€, samo spodnjega dela (oz 2 sobno
11. 01. 17 04:46 nepremicnine.si21.com
119.0 m²
104.000 €
. Lahko pa tudi stavbo kupite kot investicijo in jo oddajate v najem (trenutno sta v stavbi dva najemnika – poslovna ... cca 40 min vožnje, Celje pa cca 10 min)). Skratka možnost nakupa je: celotne hiše za ceno cca 104.000€, samo spodnjega
11. 01. 17 04:46 nepremicnine.si21.com
55.0 m²
58.000 €