Complain
Vikend je bil zgrajen leta 1976, lastniki so ga popolnoma obnovili leta 2005. Leta 2016 so bila zamenjana vhodna vrata, okno v spalnici, urejen je bil nadstrešek nad vrati ter kuhinja z bivalnim delom. V pritličju vikenda so umeščeni naslednji prostori: kuhinja z bivalnim delom ter vinska klet, ki je več kot primerna za shrambo. Poseben del v pritličju je namenjen shranjevanju opreme in orodja. V tem delu se nahaja tudi izredno lepa terasa, ki ji čudovit razgled daje poseben čar. V mansardnem delu se nahaja kuhinja z jedilnico in bivalnim delom z izhodom na balkon, ki je orientiran proti jugu in s katerega se odkriva čudovit razgled na Belo krajino, kopalnica, hodnik ter spalnica. Objekt ima hišno številko, priključek na vodovod in elektriko ter urejeno dokumentacijo. Prednosti tega objekta so vsekakor lokacija, dostopnost ter prekrasen razgled. Samo okolje Vas bo pomirilo in razveselilo, sadovnjak pa ponudil obilico zdravega sadja, ki dozoreva v res naravnem okolju. Ob hiši je dovolj prostora za ureditev prelepega vrta, ki bo navdušil še tako zahtevne vrtičkarje. Cena najema vikenda je 200 EUR/mesec + stroški. Najemodajalčev ponudbeni pogoj: plačilo za posredovanje se razdeli tako, da najemnik prevzame del stroška in sicer višino ene mesečne najemnine + DDV ter varščino v znesku dveh mesečnih najemnin. Priporočamo ogled! Za več informacij in ogled pokličite: 041 643 340.
Črnomelj
79.8 m²
200 €
26. 9. 2018
Večstanart.si
Complain
Regija: Jugovzhodna Slovenija Kraj: Črnomelj Kraj ali naselje: Črnomelj Posredovanje: oddam Tip počitniškega objekta: vikend Stanje objekta: rabljeno Leto izgradnje: 1976 Leto zadnje adaptacije: 2005 Velikost (m2): 79.8 Parcela (m2): 970 Energetski razred: F (150 - 210 kWh/m2a) Šifra pri prodajalcu: POO131 Ime in priimek agenta: Gordana Piljić Tel. številka: 041 643 340 Elektronski naslov: Dodatni opis: Vikend je bil zgrajen leta 1976, lastniki so ga popolnoma obnovili leta 2005. Leta 2016 so bila zamenjana vhodna vrata, okno v spalnici, urejen je bil nadstrešek nad vrati ter kuhinja z bivalnim delom. V pritličju vikenda so umeščeni naslednji prostori: kuhinja z bivalnim delom ter vinska klet, ki je več kot primerna za shrambo. Poseben del v pritličju je namenjen shranjevanju opreme in orodja. V tem delu se nahaja tudi izredno lepa terasa, ki ji čudovit razgled daje poseben čar. V mansardnem delu se nahaja kuhinja z jedilnico in bivalnim delom z izhodom na balkon, ki je orientiran proti jugu in s katerega se odkriva čudovit razgled na Belo krajino, kopalnica, hodnik ter spalnica. Objekt ima hišno številko, priključek na vodovod in elektriko ter urejeno dokumentacijo. Prednosti tega objekta so vsekakor lokacija, dostopnost ter prekrasen razgled. Samo okolje Vas bo pomirilo in razveselilo, sadovnjak pa ponudil obilico zdravega sadja, ki dozoreva v res naravnem okolju. Ob hiši je dovolj prostora za ureditev prelepega vrta, ki bo navdušil še tako zahtevne vrtičkarje. Cena najema vikenda je 200 EUR/mesec + stroški. Najemodajalčev ponudbeni pogoj: plačilo za posredovanje se razdeli tako, da najemnik prevzame del stroška in sicer višino ene mesečne najemnine + DDV ter varščino v znesku dveh mesečnih najemnin. Priporočamo ogled! Za več informacij in ogled pokličite: 041 643 340.
Črnomelj Črnomelj,Jugovzhodna Slovenija
79.8 m²
200 €
19. 9. 2018
Večbolha.com
Complain
Opis Objavljeno : 01/10/2018 Spremenjeno : 01/10/2018 Koda oglasa : 7335947 Koda nepremičnine: PH10366SL Hiša samostojna Dolenjska, Črnomelj, Vinica 210.000 € Opis Na zeleni in sončni lokaciji v naselju Vinica (občina Črnomelj), prodamo samostojno stanovanjsko hišo, zgrajeno leta 1985. Hiša je grajena s kakovostnimi materiali in lepo vzdrževana. Površina hiše / zemljišča Hiša je zgrajena v treh etažah, skupna uporabna površina 250 m2. Spodnja etaža: poslovni prostor - frizerski salon, kuhinja, sanitariji, kurilnica, večja delavnica z garažo, klet. Srednja etaža: je osreednji bivalni del - velik dnevni prostor, kuhinja z jedilnico, shramba, 2 spalnici, sanitariji, kopalnica, stopnišče, balkon. Zgornja etaža: kuhinja z jedilnico, shramba, 3 spalnice, sanitariji - kopalnica, stopnišče, balkon na obe strani. Zemljišče, v izmeri 798,00 m2 je v celoti zazidljivo, na zemljišču je posajeno sadno drevje. Pred hišo je parkirišče za več osebnih vozil. Oprema in prenova Hiša se prodaja s pohištvom po meri in z opremo po dogovoru. Lokacija in infrastruktura Hiša se nahaja na koncu naselja. Dostopno je po javni asfaltni cesti. Okolica nudi veliko možnosti za različno poslovno dejavnost, kvalitetno preživljanje prostega časa in rekreacijo. Bližina reke Kolpe, Črnomlja, Hrvaške, morja... Priključki in ogrevanje Ogrevanje je cetralno na kurilno olje in trda goriva - povsod radiatorsko ogrevanje. Poslovni del je tudi klimatiziran. Objekt je priključen na elektro, telefonsko in vodovodno omrežje. Dodatno Za celotno hišo s stanovanjskim in poslovnim delom je možen tudi najem.
Dolenjska,Vinica (Črnomelj)
210.000 €
2. 10. 2018
Večindomio.si
Complain
Regija: Jugovzhodna Slovenija Kraj: Črnomelj Naslov: Vinica 64 Posredovanje: prodam Tip hiše: samostojna Stanje objekta: rabljeno Leto izgradnje: 1985 Velikost (m 2 ): 250,00 Parcela (m 2 ): 798,00 Energetski razred: EI v izdelavi Šifra pri prodajalcu: PH10366SL Ime in priimek agenta: Silvo Lah Tel. številka: 031 304 239 Elektronski naslov: Dodatni opis: Na zeleni in sončni lokaciji v naselju Vinica (občina Črnomelj), prodamo samostojno stanovanjsko hišo, zgrajeno leta 1985. Hiša je grajena s kakovostnimi materiali in lepo vzdrževana. Površina hiše / zemljišča Hiša je zgrajena v treh etažah, skupna uporabna površina 250 m2. Spodnja etaža: poslovni prostor - frizerski salon, kuhinja, sanitariji, kurilnica, večja delavnica z garažo, klet. Srednja etaža: je osreednji bivalni del - velik dnevni prostor, kuhinja z jedilnico, shramba, 2 spalnici, sanitariji, kopalnica, stopnišče, balkon. Zgornja etaža: kuhinja z jedilnico, shramba, 3 spalnice, sanitariji - kopalnica, stopnišče, balkon na obe strani. Zemljišče, v izmeri 798, 00 m2 je v celoti zazidljivo, na zemljišču je posajeno sadno drevje. Pred hišo je parkirišče za več osebnih vozil. Oprema in prenova Hiša se prodaja s pohištvom po meri in z opremo po dogovoru. Lokacija in infrastruktura Hiša se nahaja na koncu naselja. Dostopno je po javni asfaltni cesti. Okolica nudi veliko možnosti za različno poslovno dejavnost, kvalitetno preživljanje prostega časa in rekreacijo. Bližina reke Kolpe, Črnomlja, Hrvaške, morja... Priključki in ogrevanje Ogrevanje je cetralno na kurilno olje in trda goriva - povsod radiatorsko ogrevanje. Poslovni del je tudi klimatiziran. Objekt je priključen na elektro, telefonsko in vodovodno omrežje. Dodatno Za celotno hišo s stanovanjskim in poslovnim delom je možen tudi najem. Več informacij: 031 30 42 39 - Silvo
Črnomelj,Jugovzhodna Slovenija
250 m²
210.000 €
13. 8. 2018
Večbolha.com
Complain
ČRNOMELJ, ZADRUŽNA CESTA 18 m2, pisarna, zgrajena l. 1995, 1/1 nad., V Črnomlju so na voljo za najem poslovni prostori - pisarne. Poslovna stavba se nahaja na strateško odlični lokaciji in bodočim najemnikom ponuja veliko uporabnih površin ter dovolj parkirnih mest. Poslovni prostori so prav gotovo najprimernejši za opravljanje storitvenih dejavnosti: odvetniške pisarne, računovodske storitve, agencije, zavarovalnice….Posamezne pisarne so od 17 m2 - 34 m2 veliki prostori, prijetnega videza in vso potrebno infrastrukturo. Kar je pa zelo pomembno, pisarne dobivajo veliko svetlobe, kar, dokazano poveča delavno učinkovitost zaposlenih. Poslovnih prostorov je veliko in vse so urejene. Skupni deli so prostorni hodniki, sanitarije ter kuhinja, oddamo. Cena:8 EUR/m2/mes vključno z vsemi stroški Najemodajalčev ponudbeni pogoj: plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec prevzame del stroška; in sicer višino ene najemnine.
Črnomelj
18 m²
8 €
21. 8. 2018
Večstanart.si
Complain
ID oglasa: 490341003-32 Ogled oglasa na strani ponudnika Na glavni ulici v Črnomlju oddamo poslovni prostor v najem, velikosti 128 m2. Dostop iz ulice, pred objektom so parkirna mesta. Lokal ni opremljen in ga najemnik opremi po lastni potrebi. Možnost najema skladiščnih prostorov v kletni etaži. Najemnik za najem nepremičnine plača del stroškov posredovanja v višini 1 mesečne najemnine + DDV. Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.
Črnomelj Črnomelj,Dolenjska
6 €
18. 4. 2018
Večsalomon.si
We at Flatfy use cookies to improve quality of your overall browsing experience. By using our services you agree to our use of cookies.Learn more