SUPER INVESTICIJSKA PRILOŽNOST. Zastopamo pri prodaji tri sobnega stanovanja v dvo stanovanjski hiši (vpisano v ZK - brez bremen) - površina dela stavbe 85,80 m2 s pripadajočim zemljiščem pred hišo v izmeri cca. 75 m2 (prostor za parkiranje Na objektu v katerem se stanovanje nahaja, so leta 1990 prenovili streho, leta 2011 so prenovili fasado. Nakup kot investicija - 5% letni donos, najemnik je redni plačnik. V KOLIKOR NE ŽELITE ODDAJATI, JE STANOVANJE VSELJIVO V ROKU 1 LETA (odpovedni rok, ker ima najemnik sklenjeno najemno pogodbo za nedoločen čas, v tem letu pa lahko normalno prejemate najemnino). Dostop do stanovanja, ki se nahaja v visokem pritličju, je z dvorišča po petih stopnicah do vhodnih vrat. Dostop je ličen, delno odprt - arkade, kar daje hiši imenitnejši izgled. Kuhinja je bivalna, obrnjena proti potoku, prehodna v dnevno sobo iz katere se dostopa v obe spalnici. Seveda je možna predelava, z minimalno vloženimi sredstvi in sicer tako, da se sosedu izdela lasten dostop do zgornjega stanovanja (že izdelan načrt - zgornji sosed je soglasen z načrtom izvedbe), kar posledično pomeni, da se lahko uporabna površina poveča še za cca. 20 m2, ker bo imelo vsako stanovanje svoj, lasten dostop. Stanovanju pripada shramba v kleti (v naravi polklet - okna in naravno prezračevanje, oboki) in skupni prostor v katerem se nahaja kurilnica s cisterno - ogrevanje s kurilnim oljem. Izvedena sanacija na skupnih delih stavbe: ojačitev zidov, sanacija kritičnih lesenih stropnikov, sanacija in predelava kritičnih delov ostrešja, strehe in dimnika, izvedba nove fasadne obloge s toplotnoizolativnim slojem. Etažiranje izvedeno, potrebna izdelava sporazuma o medseobjnih razmerjih in vpis izvedenega stanja v zemljiško knjigo. Elektro omarica zamenjana 2018 - avtomatske varovalke. Stanovanje, ki je predmet prodaje, je zasedeno z najemnikom, ki plačuje profitno najemnino in ima sklenjeno najemno pogodbo za nedoločen čas (zagotovljena oddaja, ker so v hiši daljše obdobje, prej starši sedaj otroci, trenutna najemnina je 400,00 EUR mesečno). V stanovanju so opremili kopalnico s sanitarijami, zamenjali okno v kuhinji in zamenjava elektro omarice letos. Je zelo lepo vzdrževano in snažno. Objekt ima lastno čistilno napravo. Priključen na elektro in vodovodno omrežje, internet Telekom Slovenije - 100 Mb/s. Kupec ne nosi stroška posredovanja, ker zastopamo naročitelja - prodajalca. SPOŠTOVANI, OBIŠČITE NAŠO NOVO SPLETNO STRAN, izdelali smo jo izključno za vas, kjer vam lahko ob podatkih oglaševane nepremičnine, celoviteje predstavimo naš način dela, ki je usklajen z napotki GZS ZDNP katere člani smo.
Osrednjeslovenska, Dol pri Ljubljani, Beričevo
3 sobe
85.8 m²
107.000
18. 6. 2018
Večnepremicnine.si21.com
V Beričevem blizu Ljubljane, posredujemo pri oddaji izjemno lepe majhne hiške z 2 sobama v velikosti 90 m2 od tega 70 m2 bivalne površine in 20m2 kleti / shrambe. Samostojna hiša, ki je bila zgrajena leta 1900 in adaptirana 2018. K+P + podstrešje cca 80 m2 in 250 m2 zemljišča. Hiška obsega: vetrolov, hodnik kjer ima nišo za sezonsko garderobo in čevlje, prostorno spalnico z garderobno sobo, kuhinjo, pisarno, kopalnico s tušem in WC-jem, dnevno sobo kjer je lončena peč. Okna, fasada in streha obnovljena leta 2004, opremljena z vsem pohištvom in tehnično opremo (Gorenje Simplicty, Candy). Vsa infrastruktura je v bližini vezana na Dol le nekaj korakov do mestnega avtobusa, šola, vrtec-2 km, pošta, lekarna, trgovina-2,5km, BTC-6km. Gretje na mestni plin, stroški pozimi cca 200,00 Eur/mesec poleti pa cca 100,00 EUR/mesec. Hiša ima lepo lončeno peč v dnevni sobi in je lahko aktivna in izjemno uporabna med prehodnim obdobjem (pomlad ali jeseni) Hiška je primerna za mlajši ali starejši par ali tričlansko družino z majhnim otrokom. Soseska je izjemno mirna. Vsa infrastruktura je v bližini vezana na Dol pri Ljubljani le 2 km stran. Tam se nahaja šola, vrtec-2km, pošta, lekarna, trgovina-2,5km. Le nekaj 100 korakov do mestnega avtobusa, številka 21. BTC-6km Pred hišo je velik vrt in možnost parkiranja za vsaj 2 avtomobila. Na voljo je takoj. Pogoji 1 varščina v višini 1 mesečne najemnine. Strošek posredovanja agencije za najemnika je v višini ene mesečne najemnine + DDV.
Osrednjeslovenska, Dol pri Ljubljani, Beričevo
90 m²
800
15. 5. 2018
Večnepremicnine.si21.com
Hiša se nahajaob gozdu nad glavno cesto Ljubljana - Litija. V pritličju se nahaja gostilna oz. pizzerija v obratovanju 90 m2, pokrita terasa 40 m2 in velik skladiščni prostor s kurilnico. V pritličju je trosobno stanovanje z veliko pokrito teraso; v mansardi je štirisobno stanovanje. Možnost ogrevanjae na plin, drva in olje, veliko asfaltno dvorišče. Možnost dokupa zemlje. Možnost dogovora za najem.
Dol pri Ljubljani,LJ-okolica,Lj. V del (Moste-Polje)
285.000
12. 4. 2018
Večportalnepremicnine-sp.si
Prodamo hišo, ki se nahaja bližini Dolskega pri Ljubljani. V pritličju se nahaja gostinski lokal, ki se oddaja v dolgoročni najem; v obratovanju 90 m2, pokrita terasa 40 m2 in velik skladiščni prostor s kurilnico. V pritličju je trosobno stanovanje z veliko pokrito teraso; v mansardi je štirisobno stanovanje. Možnost ogrevanja na CK na plin, in olje, Kaminska peč na drva; veliko asfaltno dvorišče. Možnost dokupa zemlje Lepa sončna lega. Za nepremičnino še ni bila pridobljena energetska izkaznica. Prodajalec pogojuje sklenitev prodaje z delitvijo plačila provizije posredovanja pri prodaji v višini 4 % plus DDV na način, da kupec plača 1 (polovico) omenjene obveznosti t.j. 2% od končne dogovorjene prodajne cene plus 22 % DDV.
Osrednjeslovenska, Dol pri Ljubljani, Dolsko
330 m²
285.000
15. 6. 2017
Večnepremicnine.si21.com
Opis Objavljeno : 20/04/2018 Spremenjeno : 14/06/2018 Koda oglasa : 6620748 Koda nepremičnine: HP2061 Ljubljana okolica, Dol pri Ljubljani Cena: 385.000 € SENOŽETI-DOLSKO OKOLICA, nizko-energetska Vila na zasebni lokaciji z odprtim pogledom, 256,7 m2 (bruto), 184 m2 (neto), zgrajena I. 2015, P+1+M, 2.733 m2 zemljišča. Vila se nahaja na mirni lokaciji v bližini narave z dizajnersko urejenim potočkom in dvoriščem, 20 km. je oddaljena od Ljubljanske obvoznice (25 min. vožnje od nakupovalnega središča BTC), lepo urejena velika parcela zagotavlja prostor za druženje in uživanje na prostem, ima potencial za ureditev ribnika in gradnjo dodatne bivalne hiše, prodamo. Osnovno o nepremičnini: Dvojno dvorišče omogoča parkiranje 4 avtomobilov, narejena je priprava za nadstrešek za 2 avta. Na parceli je javna razsvetljava. Zgornji del zidane lope (lopa ima wc) omogoča razdelitev dvorišča na 2 nivoja, kjer je urejena izjemno funkcionalna terasa v velikosti 80m2 s katere se odpira lep pogled v naravo. Vila je zgrajena iz vrhunskih materialov z AB protipotresnimi vezmi, okna so troslojna, tonirana in imajo certifikat za pasivno hišo. Komunalni stroški so zelo nizki, vse skupaj je cca. 90-120 Eur/mes. Razgiban tloris zagotavlja zasebnost za vse stanovalce. Ločen apartma v pritličju omogoča komfortno bivanje za goste ali možnost oddajanja v najem. Razporeditev prostorov: Pritličje (110m2) obsega: predprostor, garderobno sobo, kurilnico z utility, prostor za likanje (lahko kabinet), prostor za fitnes z zastekljeno panoramsko steno in izhodom na spodnjo teraso. Ločen apartma ima ločen vhod, velik prostor s kuhinjo in jedilnico,veliko kopalnico 14 m2 s savno in tuš kabino. Prvo nadstropje (70m2): velik dnevni prostor s kaminom je povezan z jedilnico in glavno kuhinjo, spalnica z izhodom na zgornjo teraso ter kopalnica. Mansarda (70m2): dnevni prostor s kaminom v katerem se lahko uredi kabinet, 2 otroški sobi in velika kopalnica. Priključki: Internet, elektrika, voda, talno ogrevanje, toplotna črpalka. Polno opremljeno z vrhunsko opremo. Lahko vzamemo v račun Vašo nepremičnino! Pogoj prodajalca je delitev provizije v skupni vrednosti 4% + DDV na kupoprodajno vrednost in sicer na način, da krije prodajalec 1 polovico in kupec 1 polovico, torej vsak 2%+ ddv. Vabljeni na ogled!
Zasavska,Jesenje (Litija)
4 sobe
385.000
24. 5. 2018
Večindomio.si
Opis Objavljeno : 20/04/2018 Spremenjeno : 14/06/2018 Koda oglasa : 6620748 Koda nepremičnine: HP2061 Ljubljana okolica, Dol pri Ljubljani Cena: 385.000 € SENOŽETI-DOLSKO OKOLICA, nizko-energetska Vila na zasebni lokaciji z odprtim pogledom, 256,7 m2 (bruto), 184 m2 (neto), zgrajena I. 2015, P+1+M, 2.733 m2 zemljišča. Vila se nahaja na mirni lokaciji v bližini narave z dizajnersko urejenim potočkom in dvoriščem, 20 km. je oddaljena od Ljubljanske obvoznice (25 min. vožnje od nakupovalnega središča BTC), lepo urejena velika parcela zagotavlja prostor za druženje in uživanje na prostem, ima potencial za ureditev ribnika in gradnjo dodatne bivalne hiše, prodamo. Osnovno o nepremičnini: Dvojno dvorišče omogoča parkiranje 4 avtomobilov, narejena je priprava za nadstrešek za 2 avta. Na parceli je javna razsvetljava. Zgornji del zidane lope (lopa ima wc) omogoča razdelitev dvorišča na 2 nivoja, kjer je urejena izjemno funkcionalna terasa v velikosti 80m2 s katere se odpira lep pogled v naravo. Vila je zgrajena iz vrhunskih materialov z AB protipotresnimi vezmi, okna so troslojna, tonirana in imajo certifikat za pasivno hišo. Komunalni stroški so zelo nizki, vse skupaj je cca. 90-120 Eur/mes. Razgiban tloris zagotavlja zasebnost za vse stanovalce. Ločen apartma v pritličju omogoča komfortno bivanje za goste ali možnost oddajanja v najem. Razporeditev prostorov: Pritličje (110m2) obsega: predprostor, garderobno sobo, kurilnico z utility, prostor za likanje (lahko kabinet), prostor za fitnes z zastekljeno panoramsko steno in izhodom na spodnjo teraso. Ločen apartma ima ločen vhod, velik prostor s kuhinjo in jedilnico,veliko kopalnico 14 m2 s savno in tuš kabino. Prvo nadstropje (70m2): velik dnevni prostor s kaminom je povezan z jedilnico in glavno kuhinjo, spalnica z izhodom na zgornjo teraso ter kopalnica. Mansarda (70m2): dnevni prostor s kaminom v katerem se lahko uredi kabinet, 2 otroški sobi in velika kopalnica. Priključki: Internet, elektrika, voda, talno ogrevanje, toplotna črpalka. Polno opremljeno z vrhunsko opremo. Lahko vzamemo v račun Vašo nepremičnino! Pogoj prodajalca je delitev provizije v skupni vrednosti 4% + DDV na kupoprodajno vrednost in sicer na način, da krije prodajalec 1 polovico in kupec 1 polovico, torej vsak 2%+ ddv. Vabljeni na ogled!
Zasavska,Jesenje (Litija)
4 sobe
385.000
26. 4. 2018
Večindomio.si