81,5 m²
8 €
15. 08. 17
opis Na vidni lokaciji izven centra mesta za daljše časovno obdobje oddamo svetle poslovne prostore, ki se nahajajo v nadstropju poslovnega objekta. Prostori so primerni za pisarniško dejavnost, imajo skupni vhod. Parkiranje je zagotovljeno pred objektom. Cena najema = 8,00 EUR/m2/mesec ( brez opreme), 9,00 EUR/m2/mesec + tekoči stroški. Na voljo takoj.
Več nepremicnine.si21.com
112 m²
8 €
15. 08. 17
opis Na vidni lokaciji izven centra mesta za daljše časvno obdobje oddamo poslovni prostor, ki se nahaja v nadstropju poslovnega objekta. Prostor je primeren za pisarniško dejavnost, ima skupni vhod. Cena najema = 8,00 EUR/m2/mesec ( brez opreme), 9EUR/m2/mesec + tekoči stroški. Na voljo po dogovoru.
Več nepremicnine.si21.com

Gorenjska, Kranj, obrobje mesta, pod Jelenovim klancem

Gorenjska, Kranj, obrobje mesta, pod Jelenovim klancem
3 sob
75 m²
450 €
8. 08. 17
Podroben opis Skrbnim najemnikom oddamo v najem 3-sobno stanovanje, v skupni izmeri cca 75 m2, ki se nahaja v 1. nadstropju večstanovanjske stavbe. Stanovanje je urejeno, v lanskem letu je bilo popolnoma obnovljeno (nova okna, kopalnica, inštalacije, prebeljeno ...). Obsega predprostor, kuhinjo z dnevno sobo, spalnico, otroško sobo, wc in kopalnico. Je delno opremljeno (kuhinja, postelja), po dogovoru s prejšnjim najemnikom, je možno odkupiti še kaj kar je vidno na slikah. Vseljivo 1.9. Mesečni stroški so nizki (voda, smeti, čiščenje, vzdrževanje) - znašajo cca 50 eur. Poleg tega se plačuje še elektrika po dejanski porabi. Ogrevanje na električne varčne radiatorje, možno tudi na drva (peč v stanovanju). Prav tako je poleg stanovanja možno najeti še drvarnico (najemnina 10 eur/mesec). Pogoj za najem je plačilo varščine v višini dveh najemnin in prva najemnina, skupaj 1350 eur. Rednim plačnikom in tistim, ki primerno skrbijo za stanovanje, po določenem času nudimo popust pri najemnini. Za več informacij smo vam z veseljem na voljo na telefon ali mail.
Več nepremicnina.si
131,1 m²
800 €
2. 08. 17
opis Gostinski lokal se nahaja v pritličju starejše stavbe in obsega večji in dva manjša prostora s šankom, kuhinjo s krušno pečjo, pomivalnico, skladišče z izhodom v notranje dvorišče ter garderobo s sanitarijami in tušem. Parkirišče za obiskovalce je pred lokalom. Prostor je mogoče urediti za katerokoli dejavnost. Za nepremičnino še ni bila pridobljena energetska izkaznica. Nepremičnina se oddaja za določen čas 11 mesecev z možnostjo podaljšanja. Pogoj najema: Stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da najemnik plača provizijo v višini ene mesečne najemnine +DDV. The business premises meant for restaurant are located on the ground floor of an older building and comprises larger and two smaller rooms with a bar, a kitchen with a baker\'s oven, a scullery, a storage room with an exit to the inner courtyard and a dressing room with toilets and a shower. Parking for visitors is in front of the bar. The space can be arranged for any activity. An Energy Performance Certificate has not yet been obtained for the real estate. Property is renting for a limited period of 11 months with possibility of extension. Rental condition: the cost of fee for the services of mediation is divided in such a way, that the tenant pays a commission equalling to one monthly rent + VAT.
Več nepremicnine.si21.com
600 m²
7.200 €
19. 07. 17
opis Prostor cca 15,5 m2 x 38,7 m2 z izložbenimi površinami odlikuje prepoznavna lokacija v dobro obiskani poslovni stavbi v trgovsko poslovni coni Primskovo na vhodu v Kranj. Na razpolago je dovolj parkirnih mest ob stavbi - cca 100 mest. Višina prostora je 4 m. Se sestoji iz večjega prostora, skladišča z dvižnimi vrati ter malo pisarno, sanitarij in manjšega skladiščnega prostora. Ima vse priključke. Varščina: v višini treh najemnin oz. po dogovoru. Po dogovoru je možen najem tudi manjše površine od cca 250 m2 dalje. Space approx 15.5 m2 x 38,7 m2 is characterized by distinctive location in the well-attended building in a commercial business zone Primskovo at the entrance of Kranj. There is ample parking space beside the building - approximately 100 places. Room height is 4 m. It consists of a large room, with storage hatch and small office, toilet and a small storage room. Security: the amount of three rents or by agreement. After agreement is possible to rent a smaller area of ​​approximately 250 m2 onwards.
Več nepremicnine.si21.com
4 sob
110 m²
550 €
25. 07. 17
V centru Kranja, na odlični lokaciji v stari meščanski vili oddamo večje 4 sobno stanovanje v izmeri 110 m2 v visokem pritličju dvostanovanjskega objekta. Stanovanje ima svoj vhod in sestoji iz hodnika, kopalnice z WC, kuhinje z jedilnico, spalnice, dve otroški sobi, shrambe, velike dnevne sobe z balkonom. Stanovanje je veliko, delno opremljeno, z dobro razporeditvijo prostorov, balkona sta obrnjena na jug in vzhod ter zelo lepo vzdrževano ter z uporabo zemljišča okoli hiše v izmeri cca. 1.000 m2 ter zagotovljenima dvema parkirnima mestoma ob hiši. V kleti je tudi velika shramba. Ogrevanje je CK-plin. V stanovanju so vsi priključki. Iz balkona je lep pogled na Šmarjetno goro. Vsi obratovalni stroški se plačujejo po dejanski porabi, saj so energenti vezani na svoj števec. Lokacija je odlična, vsa potrebna infrastruktura je v neposredni bližini. Varščina v višini 2 najemnin. Išče se najemnik za dolgoročno sodelovanje. Stroški se plačujejo dodatno poleg najemnine. Vabljeni na ogled! Mesečna najemnina znaša 550, 00 EUR + obratovalni stroški. Za več informacij pokličite 030/635-478 Najemnik plača strošek posredovanja nepremičninski agenciji Fesst nepremičnine v višine ene najemnine plus pripadajoči davek na dodano vrednost.
Več bolha.com
65 m²
873 €
18. 07. 17
opis Letos finaliziran prostor za storitve pregrajen s steno, lastnim WC-jem in čajno kuhinjo na frekventni lokaciji in blizu avtoceste je primeren za vse vrste storitev (advokatura-bližina sodišča, svetovalne, finančne, zavarovalne, zdravstvene storitve). Prostor je možno tudi odkupiti - 135.744 EUR z vključenim 22 %-im DDV oz. 1.721,31 EUR/m2 + DDV. Cena mesečnega najema parkirnega prostora v kletni garaži znaša 65,00 EUR, zunanjega parkirnega mesta 45 EUR mesečno, najem večjega prakirnega mesta - primernega za invalide 70,00 EUR mesečno.
Več nepremicnine.si21.com
600 m²
4 €
26. 07. 17
V Kranju oddamo v dolgoročni najem Fitness studio Irena. Fitnes deluje že od leta 1991 in je tudi trenutno v obratovanju. Zraven so vključene vsa oprema oz. naprave za vadbo. Fitnes obsega prostore za fitnes vadbo, savno (finsko, turško, infra), dve squash dvorani in solarij. Več informacij ter slike najdete na: Za dodatne informacije nas lahko kontaktirate na telefon oz. se osebno oglasite pri nas. Če vas zanima dobra poslovna priložnost, nas pokličite na 041 233 738.
Več bolha.com
236 m²
4 €
29. 06. 17
opis Več prostorov različnih površin 100m2, 167m2, 203m2 in 475 m2 oz. po dogovoru na propoznavni lokaciji na vhodu v mesto . Odlikuje jih lahka dostopnost. Primerno za različne dejavnosti: delavnica, pisarna, športna dejavnost, druge različne storitvene dejavnosti. Tovorno dvigalo z nosilnostjo 1000 kg. Višina do preklade cca 2,20 m. Cena najema: 3,50 EUR/m2/mesec. Razpoložljivo takoj.
Več nepremicnine.si21.com
219 m²
4 €
29. 06. 17
opis Več prostorov različnih površin 79m2, 99m2, 147m2, 153m2, 201m2 in 518 m2 oz. po dogovoru na propoznavni lokaciji na vhodu v mesto . Odlikuje jih lahka dostopnost. Primerno za različne dejavnosti: delavnica, pisarna, športna dejavnost, druge različne storitvene dejavnosti. Tovorno dvigalo z nosilnostjo 1000 kg. Višina 3,2 m. Cena najema: 3,50 EUR/m2/mesec. Razpoložljivo takoj.
Več nepremicnine.si21.com
135 m²
4 €
29. 06. 17
opis Več prostorov različnih površin 29m2, 68m2, 69m2, 70m2, 129m2, 203m2 in 377 m2 oz. po dogovoru na propoznavni lokaciji na vhodu v mesto . Odlikuje jih lahka dostopnost. Primerno za različne dejavnosti: delavnica, pisarna, športna dejavnost, druge različne storitvene dejavnosti. Tovorno dvigalo z nosilnostjo 1000 kg. Višina 3,2 m. Cena najema: 3,50 EUR/m2/mesec. Razpoložljivo takoj.
Več nepremicnine.si21.com
924 m²
8.409 €
16. 06. 17
opis Svetel, vzdrževan prostor v urejeni stavbi v poslovni coni na vhodu v mesto z vso potrebno infrastrukturo nudi optimalne pogoje za nemoteno delo. (npr. hitrost dostopa do interneta 1 Gb/s). Primerno za do 99 delavnih mest. Prostor odlikuje lega v urejenem, ustvarjalnem poslovnem okolju. Možnost pridružitve tehnološkemu parku. Celoto sestavlja večji open space prostor, 6 manjših prostorov, sanitarije in skupni prostori . V coni se nahaja tudi vrtec, 2 restavraciji, gostinski lokal, telovadnica. Prostor se lahko najame opremljen 9,10 EUR/m2 - navedena je cena za opremljen prostor in zajema pavšal za tekoče stroške. DDV ni zajet v navedeni ceni. Doba najema : leto ali dalj. Varščina : v višini dveh najemnin. Možnost najema parkirnega prostora 30 EUR/mesečno + DDV. Na voljo je še več prostorov različnih površin. Helles, gepflegtes Raum im gepflegtem Buerogebäude im Gewerbegebiet am Eingang der Stadt mit aller notwendigen Infrastruktur bietet optimale Voraussetzungen für ungestörtes Arbeiten. (ZB. Die Geschwindigkeit des Zugriffs auf das Internet 1 Gb / s). Geeignet für bis 99 Arbeitsplaetzen. Immobilie zeichnet Position in einem organisierten, kreativen Umfeld aus. Es besteht die Möglichkeit in das Technologiepark einzusteigen . Das Ganze besteht aus einer größeren Freifläche, 6 kleine Zimmer, Toiletten und oeffentlichen Bereichen. In der Zone befinden sich auch Kindergarten, 2 Restaurants, Café und Fitnessraum. Der ausgestatter Raum kann gemietet werden fuer 9,10 Euro / m2 - der Preis beinhaltet einen Pauschalbetrag für den laufenden Kosten. Mehrwertsteuer ist nicht im aufgeführten Preis enthalten. Möglichkeit zur Miete eines Parkplatzes 30 EUR / Monat + MwSt. Es stehen noch mehrere Raeume unterschiedlicher Oberflächen zur Verfuegung. Bright, maintained room in a nice building in a commercial zone at the entrance to the city with all the necessary infrastructure provides optimal conditions for uninterrupted work. (Eg. The speed of access to the Internet 1 Gb / s). Suitable for up to 99 working posts. The property is distinguished by its position in an organized, creative business environment. The possibility of joining technology park. The whole consists of a larger open space area and 6 smaller rooms, toilets and common areas. In the zone are also a kindergarten, 2 restaurants, café, gym. The property can be rented furnished 9.10 euros / m2 - given is the price of equipped space and includes a lump sum for current expenses. VAT is not included in the listed price. Possibility to rent a parking space 30 EUR / month + VAT. There are more spaces of different surfaces at disposal.
Več nepremicnine.si21.com
713 m²
2.852 €
21. 06. 17
opis Več prostorov različnih površin 529 m2 in 897 m2 ali po dogovoru na propoznavni lokaciji na vhodu v mesto . Odlikuje jih lahka dostopnost, dovolj manipulativnega prostora , prilagojenost za na in razkladanje. Souporaba sanitarij. Možnost najema pisarn v bližini. Tovorno dvigalo z nosilnostjo 1500 kg. Višina 3,2 m ali 4,5 m. Cena najema: 3,50 EUR/m2/mesec. Razpoložljivo takoj.
Več nepremicnine.si21.com
600 m²
5 €
23. 06. 17
V Kranju oddamo dolgoročni najem Fitness studio Irena. Fitnes deluje že od leta 1991 in je tudi trenutno v obratovanju. Zraven so vključene vsa oprema oz. naprave za vadbo. Fitnes obsega prostore za fitnes vadbo, savno (finsko, turško, infra), dve squash dvorani in solarij. Več informacij ter slike najdete na: Če vas zanima poslovna priložnost, nas pokličite na 041 233 738.
Več bolha.com
526 m²
2.104 €
21. 06. 17
opis Več prostorov različnih površin 521 m2, 530 m2 ali po dogovoru na propoznavni lokaciji na vhodu v mesto . Odlikuje jih lahka dostopnost, dovolj manipulativnega prostora , prilagojenost za na in razkladanje. Možnost najema pisarn v bližini. Tovorno dvigalo z nosilnostjo 1500 kg. Višina do preklade cca 2,20 m. Cena najema: 3,50 EUR/m2/mesec. Razpoložljivo takoj.
Več nepremicnine.si21.com
650 m²
2.600 €
21. 06. 17
opis Več prostorov različnih površin 521 m2, 530 m2 in 899 m2 ali po dogovoru na propoznavni lokaciji na vhodu v mesto . Odlikuje jih lahka dostopnost, dovolj manipulativnega prostora , prilagojenost za na in razkladanje. Možnost najema pisarn v bližini. Tovorno dvigalo z nosilnostjo 1500 kg. Višina 3,2 m ali 4,5 m. Cena najema: 3,50 EUR/m2/mesec. Razpoložljivo takoj.
Več nepremicnine.si21.com
730 m²
2.920 €
21. 06. 17
opis Več prostorov različnih površin 617 m2, 626 m2 in 943 m2 ali po dogovoru na propoznavni lokaciji na vhodu v mesto . Odlikuje jih lahka dostopnost, dovolj manipulativnega prostora , prilagojenost za na in razkladanje. Sanitarije in garderoba. Možnost najema pisarn v bližini. Tovorno dvigalo z nosilnostjo 1500 kg. Višina 3,2 m Cena najema: 3,50 EUR/m2/mesec. Razpoložljivo takoj.
Več nepremicnine.si21.com
35 m²
8.330 €
14. 06. 17
opis Samostojna pisarna. Parkirišča so pred zgradbo , objekt je varovan. Souporaba: sanitarij, čajne kuhinje. Navedena n cena 6,8 EUR/m2 vključuje najem in vse tekoče stroške , razen telefona, interneta in čiščenja same pisarne. Možno je najeti še sosednji pisarni v izmeri 36 m2. Prostor je primeren za opravljanje mirne dejavnosti (rač.servis, trgovska-posredniška, zastopniška podjetja, biroji, svetovalna podjetja, računalniška podjetja). V neposredni bližini je možnost skladiščenja. Do Planine sta 2 min., do centra mesta še manj, do AC je slabih 5 min. vožnje. Razpoložljivo takoj. Najem za dobo do enega leta.
Več nepremicnine.si21.com
83 m²
855 €
11. 06. 17
opis Svetel, vzdrževan prostor v urejeni stavbi v poslovni coni na vhodu v mesto z vso potrebno infrastrukturo nudi optimalne pogoje za nemoteno delo. (npr. hitrost dostopa do interneta 1 Gb/s). Prostor odlikuje lega v urejenem, ustvarjalnem poslovnem okolju. Možnost pridružitve tehnološkemu parku. Celoto sestavlja večji in manjši prostor . Souporaba sejne sobe , čajne kuhinje, sanitarij V coni se nahaja tudi vrtec, 2 restavraciji, gostinski lokal, telovadnica. Prostor se lahko najame opremljen 10,30 EUR/m2 ali neopremljen 9,80 EUR/m2 - navedena je cena za opremljen prostor in zajema pavšal za tekoče stroške. DDV ni zajet v navedeni ceni. Doba najema : leto ali več. Varščina : v višini dveh najemnin. Možnost najema parkirnega prostora 30 EUR/mesečno + DDV. Na voljo je več prostorov različnih površin.
Več nepremicnine.si21.com
73 m²
752 €
12. 06. 17
opis Svetel, vzdrževan prostor v urejeni stavbi v poslovni coni na vhodu v mesto z vso potrebno infrastrukturo nudi optimalne pogoje za nemoteno delo. (npr. hitrost dostopa do interneta 1 Gb/s). Prostor odlikuje lega v urejenem, ustvarjalnem poslovnem okolju. Možnost pridružitve tehnološkemu parku. Celoto sestavljata 2 medsebojno povezana prostora. Souporaba sejne sobe , čajne kuhinje, sanitarij V coni se nahaja tudi vrtec, 2 restavraciji, gostinski lokal, telovadnica. Prostor se lahko najame opremljen 10,30 EUR/m2 ali neopremljen 9,80 EUR/m2 - navedena je cena za opremljen prostor in zajema pavšal za tekoče stroške. DDV ni zajet v navedeni ceni. Doba najema: leto ali dalj. Varščina : v višini dveh najemnin. Možnost najema parkirnega prostora 30 EUR/mesečno + DDV. Na voljo je več prostorov različnih površin.
Več nepremicnine.si21.com
200 m²
1.500 €
2. 06. 17
opis Na dobri lokaciji oddamo avto-mehanično delavnico, ki je v obratovanju. V delavnici so 4 dvigala, na eni strani delavnice je omogočen uvoz, na drugi strani pa izvoz. Z opravljanjem dejavnosti je možno pričeti takoj. V sklopu delavnice je še manjša pisarna in sanitarije. Pred objektom je dovolj prostora za manipulacijo. Delavnica je na voljo takoj. Cena najema = 1.500,00 EUR/mesec + tekoči stroški, pogoj: 2-mesečna varščina.
Več nepremicnine.si21.com
27 m²
278 €
12. 06. 17
opis Svetel, vzdrževan prostor v urejeni stavbi v poslovni coni na vhodu v mesto z vso potrebno infrastrukturo nudi optimalne pogoje za nemoteno delo. (npr. hitrost dostopa do interneta 1 Gb/s). Prostor odlikuje lega v urejenem, ustvarjalnem poslovnem okolju. Možnost pridružitve tehnološkemu parku. Souporaba sejne sobe , čajne kuhinje, sanitarij V coni se nahaja tudi vrtec, 2 restavraciji, gostinski lokal, telovadnica. Prostor se lahko najame opremljen 10,30 EUR/m2 ali neopremljen 9,80 EUR/m2 - navedena je cena za opremljen prostor in zajema pavšal za tekoče stroške. DDV ni zajet v navedeni ceni. Doba najema: leto ali dalj. Varščina : v višini dveh najemnin. Možnost najema parkirnega prostora 30 EUR/mesečno + DDV. Na voljo je več prostorov različnih površin.
Več nepremicnine.si21.com
107 m²
8 €
14. 06. 17
opis 3 samostojne pisarne v izmeri 36,36 in 35 m2, ki jih je možno medsebojno povezati. Parkirišča so pred zgradbo , objekt je varovan . Souporaba: sanitarij, čajne kuhinje. Možen je najem posamezne pisarne. Navedena je mesečna cena najema za m2 in vključuje vse tekoče stroške , razen telefona in interneta. Prostori so primerni za opravljanje mirne dejavnosti (rač.servis, trgovska-posredniška, zastopniška podjetja, biroji, svetovalna podjetja, računalniška podjetja. V neposredni bližini je možnost skladiščenja. Do Planine sta 2 min., do centra mesta še manj, do AC je slabih 5 min. vožnje. Razpoložljivo takoj. Najem za dobo do enega leta. 4 odvojena ureda, mjereno 36,36 i 35 m2, koji se mogu međusobno i zasebnim 35 m2. Prema konvenciji, najam stolovi. Parkiralište prije gradnje, zgrada je zaštićeni. Dijeljenje: WC, kuhinja. Moguće je iznajmiti jedan ured. To je mjesečni najam m2, a uključuje sve tekuće izdatke, osim telefona i interneta. Prostorije su pogodne za obavljanje mirne djelatnosti (rač.servis, trgovinu, posredovanje, agent tvrtke, uredi, konzultantske tvrtke .. U neposrednoj blizini skladišta opcija. Planine su 2 min. Do centra grada, a još manje na AC je manji od 5 min. vožnje. Dostupan odmah. www.ajp.si Više informacija u nastavku. zap.št. 51 4 separate offices, measured 36.36 and 35 m2, which can be interconnected and a separate 35 m2. By convention, the rent desks. Parking lot prior to construction, the building is protected. Sharing: toilets, a kitchen. It is possible to rent a single office. That is the monthly rental price for m2 and includes all current expenses, excluding telephone and internet. The premises are suitable for carrying out peaceful activities (rač.servis, trading, brokerage, agent companies, bureaus, consulting firms .. In the immediate vicinity of the storage options. The mountains are 2 min. To the city center and even less to AC is less than 5 min. drive. Available immediately. www.ajp.si More information below. zap.št. 51 4 одвојена канцеларија, мерено 36.36 и 35 м2, који се могу међусобно повезани и одвојено 35 м2. По конвенцији, закуп столова. Паркингу пре изградње, објекат је заштићен. Дељење: тоалета, кухиња. Могуће је изнајмити једна канцеларија. То је месечна цена закупнине за м2, а обухвата све текуће трошкове, без телефона и интернета. Просторије су погодне за обављање мирољубивим активностима (рач.сервис, трговина, посредовање, агента компаније, бирое, консултантске фирме .. У непосредној близини складишта опције планине су 2 минута до центра града. А још мање на АЦ је мања од 5. минута вожње.. одмах на располагању. ввв.ајп.си Више информација у наставку зап.шт. 51. 4 zyra të ndara, të matura 36,36 dhe 35 m2, të cilat mund të jenë të ndërlidhura dhe një të veçantë 35 m2. Nga Konventa, tavolina me qira. Parking para fillimit të ndërtimit, ndërtesa është e mbrojtur. Sharing: WC, një kuzhinë. Është e mundur të marrësh me qira një zyrë të vetme. Ky është çmimi mujor me qira për m2 dhe përfshin të gjitha shpenzimet aktuale, duke përjashtuar telefon dhe internet. Lokalet janë të përshtatshme për kryerjen e aktiviteteve paqësore (rač.servis, tregtare, broker, agjent kompanitë, zyrat, firmat konsulente .. Në afërsi të opsionet e magazinimit. Malet janë 2 min. Në qendër të qytetit dhe edhe më pak për të AC është më pak se 5 informacion min. drive. dispozicion menjëherë. www.ajp.si më poshtë. zap.št. 51
Več nepremicnine.si21.com
16 m²
160 €
12. 06. 17
opis Prostor 15,50 m2 v urejeni stavbi v poslovni coni na vhodu v mesto z vso potrebno infrastrukturo nudi optimalne pogoje za nemoteno delo. (npr. hitrost dostopa do interneta 1 Gb/s). Prostor odlikuje lega v urejenem, ustvarjalnem poslovnem okolju. Možnost pridružitve tehnološkemu parku. Souporaba sejne sobe , čajne kuhinje, sanitarij V coni se nahaja tudi vrtec, 2 restavraciji, gostinski lokal, telovadnica. Prostor se lahko najame opremljen 10,30 EUR/m2 ali neopremljen 9,80 EUR/m2 - navedena je cena za opremljen prostor in zajema pavšal za tekoče stroške. DDV ni zajet v navedeni ceni. Doba najema : leto ali dalj. Varščina : v višini dveh najemnin. Možnost najema parkirnega prostora 30 EUR/mesečno + DDV. Na voljo je več prostorov različnih površin.
Več nepremicnine.si21.com
1 2 3