opis Na vidni lokaciji blizu centra mesta oddamo poslovni prostor, ki se nahaja v nadstropju poslovnega objekta. Prostor je primeren za pisarniško dejavnost, ima ločen vhod, možen je najem več enot pisarniških prostorov različnih velikosti in arhiva v kleti objekta. Cena najema = 7,00 EUR/m2/mesec + tekoči stroški. Stroški se delijo glede na izmero prostorov. Na voljo takoj.
10. 03. 17 13:40 nepremicnine.si21.com
19.0 m²
7 €
opis Na vidni lokaciji blizu centra mesta oddamo poslovni prostor, ki se nahaja v pritličju poslovnega objekta. Prostor ima ločen vhod in je primeren za trgovino ali opravljanje storitvene dejavnosti. Cena najema = 12,00 EUR/m2/mesec + tekoči stroški. Stroški se delijo glede na izmero prostorov. Možen je najem tudi arhiva v kleti ter pisarn v nadstropju. Na voljo takoj.
10. 03. 17 13:58 nepremicnine.si21.com
77.0 m²
12 €

Gorenjska, Kranj, Center, pod Jelenovim klancem

Gorenjska, Kranj, Center, pod Jelenovim klancem
Podroben opis Skrbnim najemnikom oddam v najem 3-sobno stanovanje, v skupni izmeri cca 61 m2, ki se nahaja v 3. nadstropju večstanovanjske stavbe. Stanovanje je bilo v letu 2016 popolnoma obnovljeno (nova okna, kopalnica, inštalacije, ...) in je lepo urejeno. Obsega hodnik, shrambo, kuhinjo, kopalnico in tri sobe. Je delno opremljeno (kuhinja, kopalnica), ostala oprema po dogovoru. Vseljivo od 1.4.2017 dalje. Mesečni stroški se večinoma plačujejo po porabi. Ogrevanje na električne varčne radiatorje. Pogoj za najem je plačilo varščine v višini dveh najemnin in prva najemnina, skupaj 1440 eur. Rednim plačnikom in tistim, ki primerno skrbijo za stanovanje, po določenem času nudimo popust. Prav tako popust nudimo tisitm, ki plačajo najemnino za več kot tri mesece v naprej.
20. 03. 17 13:55 nepremicnina.si
3 sobe
61.0 m²
480 €
opis Na odlični lokaciji ob cesti Staneta Žagarja oddamo opremljen poslovni prostor, ki se nahaja v pritličju nizkega poslovnega objekta. Prostor ima samostojen vhod in obsega 2 pisarni, čajno kuhinjo in lastne sanitarije. Tik pred objektom se nahajata 2 parkirna prostora. Prostor je opremljen z vsemi priključki in je primeren za pisarniško dejavnost. Cena najema = 470,00 EUR/mesec s parkirnima prostorama + tekoči stroški, pogoj: 2-mesečna varščina. Na voljo takoj.
10. 03. 17 13:49 nepremicnine.si21.com
43.7 m²
470 €
opis Na vidni lokaciji blizu centra mesta oddamo poslovni prostor, ki se nahaja v pritličju poslovnega objekta. Prostor obsega 2 večja prostora, sanitarije in predprostor. Vhod za posamezni prostor je ločen, možen je najem tudi posameznega prostora. Prostor je primeren za trgovino ali opravljanje storitvene dejavnosti. Cena najema = 12,00 EUR/m2/mesec + tekoči stroški. Možen je najem tudi arhiva v kleti ter pisarn v nadstropju. Stroški se delijo glede na izmero prostorov. Na voljo takoj.
10. 03. 17 13:57 nepremicnine.si21.com
180.0 m²
2.160 €
opis V poslovnem okolju oddamo pisarniške prostore v 1. nadstropju poslovnega objekta. Pisarne so v dveh sklopih, večji obsega 293 m2, manjši pa 60 m2. Oba je možno preurediti po želji posameznika. Možnost najema tudi po delih. Prostori imajo vse priključke in so delno opremljeni. Sanitarije so v souporabi z ostalimi. Vsi prostori so klimatizirani. Cena najema = 8,50 EUR/m2/mesec z vsemi stroški. Na voljo takoj.
16. 03. 17 23:39 nepremicnine.si21.com
353.0 m²
3.000 €
opis Na vidni lokaciji blizu centra mesta oddamo poslovni prostor, ki se nahaja v nadstropju poslovnega objekta. Poslovni prostor obsega 9 pisarn različnih velikosti, od 18 do 63 m2. Prostor ima ločen vhod, možen je najem posamezne pisarne in arhiva v kleti objekta. Cena najema = 7,00 EUR/m2/mesec + tekoči stroški. Stroški se delijo glede na izmero prostorov. Na voljo takoj.
10. 03. 17 13:40 nepremicnine.si21.com
242.6 m²
1.698 €
opis TRSTENIK, 85 m2, 4-sobno, adaptirano l. 2015, 1/1 nad., opremljeno stanovanje, udobno in svetlo, v samostojni hiši z veliko teraso v vasi pod Storžičem, oddamo. 4-sobno stanovanje z vso opremo sestavljajo: kuhinja, bivalna dnevna soba, tri spalnice in kopalnica in velika terasa. Stanovanju pripadata urejena parkirna prostora. Stanovanje je komfortno, opremljeno z internetom, LCD televizijskim sprejemnikom in vso opremo v kuhinji. Stroški so fiksni in znašajo 190 EUR. Stanovanje je vseljivo v aprilu 2017. Pogoj najema: Stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da najemnik plača provizijo v višini ene mesečne najemnine +DDV. TRSTENIK, 85 m2, 4 rooms, renovated in year 2015, Furnished, comfortable and bright with a large terrace in the nice village 9 km from Kranj for rent. 4-room apartment with kitchen, lounge living room, three bedrooms, a bathroom and a big terrace. Apartment have two parking places. The apartment is equipped with Internet and all the equipmentment in the kitchen. Costs are fixed in the amount 190 EUR. Flat is available in April 2017. Rental condition: the cost of fee for the services of mediation is divided in such a way, that the tenant pays a commission equalling to one monthly rent + VAT.
14. 03. 17 23:40 nepremicnine.si21.com
4 sobe
85.0 m²
520 €
opis Svetla, lepa, delno opremljena pisarna primerna za storitveno dejavnost - posredovanje, svetovanje, računalništvo, advokatura, arhitekturni biro. Leži v vzdrževani poslovni stavbi na vstopu v staro mesto na elitni frekventni lokaciji. Na isti lokaciji je na razpolago še prostor 67,76 m2- trgovina, pisarna ali druga storitvena dejavnost. Razpoložljivo po dogovoru. Navedena cene 10 EUR/m2 vključuje tudi mesečni pavšal za tekoče stroške. Equipped office suitable for service - insurance, financial brokerage, consulting, computing, architecture office. It lies in a maintained office building at the entrance to the old city. Elite frequent location. On the same site some more offices are available. That price already includes a paushal amount for the running costs. Ausgestattetes Büro für Serviceleistungen - Versicherungen, Finanzvermittlung, Beratung, Informatik, Architektur. Es befindet sich in einem Bürogebäude am Eingang zur Altstadt. Eine elite Lage. In dem selben Gebaeude sind noch einige etwas groessere Bueros verfuegbar. Der Preis beinhaltet bereits monatliches Pauschal für die Betriebskosten.
14. 03. 17 23:43 nepremicnine.si21.com
35.0 m²
337 €

Gorenjska, Kranj

Gorenjska, Kranj
Podroben opis Na odlični lokaciji v Kranju oddamo poslovni prostor, ki je primeren za opravljanje različnih dejavnosti (proizvodnja, trgovina, salon, prostor za opravljanje storitev,…). Poslovni prostor obsega pritličje veliko 426 m2, ki je predelano z montažnimi stenami in v katerega se je možno zapeljati z vozilom ter nadstropje v izmeri 157 m2, kjer je dovolj prostora za pisarne. Možen je najem tudi manjšega dela poslovnega prostora v pritlični etaži. Objekt je ograjen z ograjo, sicer pa je ob njem dovolj parkirišč. Pogoj najema je polog varščine v višini treh mesečnih najemnin. Posebni pogoj najemodajalca: stroške posredovanja agencije v višini dveh mesečnih najemnin si razdelita z najemnikom tako, da vsak plača stroške v višini ene mesečne najemnine (+DDV). Za več informacij pokličite na 051/414-121 Primož.
28. 02. 17 14:36 nepremicnina.si
583.0 m²
7 €

Gorenjska, Kranj, Vodovodni stolp

Gorenjska, Kranj, Vodovodni stolp
Podroben opis Na Cesti Staneta žagarja v Kranju, oddamo poslovni prostor v pritličju hiše. Prostor meri 35 m2 in obsega dva prostora ter stranišče, ki je v souporabi. Ogrevanje prostora je s pomočjo električnih radiatorjev. Za več informacij pokličite 051/414-121 Primož. Posebni pogoj najemodajalca: stroške posredovanja agencije v višini dveh mesečnih najemnin si razdelita s najemnikom tako, da vsak plača stroške v višini ene mesečne najemnine (+DDV).
17. 02. 17 10:42 nepremicnina.si
35.0 m²
290 €

Gorenjska, Kranj, Center, pod Jelenovim klancem

Gorenjska, Kranj, Center, pod Jelenovim klancem
Podroben opis Skrbnemu najemniku oddamo v najem 1-sobno stanovanje, v skupni izmeri 32 m2, ki se nahaja v 3. nadstropju obnovljene večstanovanjske stavbe. Stanovanje obsega hodnik, kopalnico, kuhinjo in sobo. Pripada mu tudi shramba. V letu 2016 je bilo povsem na novo izdelano (nova okna, komplet kopalnica vključno z inštalacijami, zbrušen parket, nov laminat, itd ...). Stanovanje je prijetno, urejeno in skoraj v celoti opremljeno (manjka postelja). Mesečni stroški bivanja so nizki (cca 25 eur fiksnih stroškov + elektrika po dejanski porabi - pozimi več, poleti manj). Ogrevanje je na električne varčne radiatorje - kupljeni novi v letu 2016 in niso potratni. Vseljivo lahko takoj oz. po dogovoru. V primeru plačila za vsaj 3 mesece v naprej nudimo popust. Prav tako po določenem času nudimo popust pri najemnini rednim plačnikom in tistim, ki primerno skrbijo za stanovanje. Pogoj za vselitev: plačilo varščine v višini dveh najemnin in prva najemnina - skupaj 900 eur.
17. 02. 17 00:36 nepremicnina.si
1 soba
32.0 m²
300 €

Gorenjska, Kranj, Center, obrobje mesta

Gorenjska, Kranj, Center, obrobje mesta
Podroben opis V najem oddamo 2-sobno stanovanje, v skupni izmeri 57 m2, ki se nahaja v 2. nadstropju obnovljene večstanovanjske stavbe. Stanovanje je bilo v letu 2016 povsem na novo izdelano (nova okna, komplet kopalnica vključno z inštalacijami, zbrušen parket, nov laminat, itd ...). Opremljeni sta kopalnica, kuhinja, predsoba, ostalo po dogovoru (lahko priskrbimo še hladilnik, posteljo, itd). Mesečni stroški so izredno nizki (elektrika po dejanski porabi + cca 30 eur). Ogrevanje je na električne varčne radiatorje. Stanovanje je na voljo takoj. V primeru plačila za vsaj 3 mesece v naprej nudimo popust. Prav tako po določenem času nudimo popust pri najemnini rednim plačnikom in tistim, ki primerno skrbijo za stanovanje.
13. 02. 17 14:25 nepremicnina.si
2 sobi
57.0 m²
350 €

Gorenjska, Kranj, Primskovo

Gorenjska, Kranj, Primskovo
Podroben opis Kranj - Primskovo, oddamo poslovni prostor v prvem, nadstropju urejene stavbe na odlični lokaciji. Prostoru pripadajo lastne sanitarije. Pred objektom dovolj parkirišč, cena najema 25 eur na parkirišče na mesec. Primerno za razne deajvnosti, računodstvo, ... Oddamo resnim najemnikom. Pogoji najema so poleg rednega plačevanja najemnine in stroškov, tudi plačilo treh varščin ob sklenitvi najemne pogodbe in plačilo posredniške provizije v višini ene najemnine + ddv. Informacije 031/307-057
13. 02. 17 14:27 nepremicnina.si
91.0 m²
7 €

Gorenjska, Kranj, Center

Gorenjska, Kranj, Center
Podroben opis KRANJ – Dvorec Jelen, na odlični lokaciji, v centru, oddamo poslovni prostor v skupni izmeri 130,71 m2, ki se nahaja v pritličju poslovne stavbe. Prostor je primeren za pisarniško ali storitveno dejavnost. Je ne opremljeno, ima vse priključke. Pogoji najema: mesečna najemnina 7EUR / m2 + obratovalni stroški , varščina v višini dveh najemnin. Možnost najema tudi ostale prostore v izmeri 300,53 m2 (APR), 140,04 m2 (B1.P1), 69,74 m2 (B1.P3), 58,30 (B1.P4), 175,72 m2 (B1.N1.P5), 134,06 m2 (B1.N1.P6), 85,60 m2 (B1.N1.P7), 63,44 m2 (B1.N1.P8) za mesečno najemnino 7 EUR/m2 + obratovalni stroški. Za dodatne informacije in ogled pokličite na gsm 040 / 555 - 832, Tina. Posebni pogoj prodajalca: stroške posredovanja agencije v višini dveh mesečnih najemnin si razdelita s kupcem tako, da vsak plača stroške v višini ene mesečne najemnine (+DDV).
13. 02. 17 14:28 nepremicnina.si
130.71 m²
7 €

Gorenjska, Kranj, Center

Gorenjska, Kranj, Center
Podroben opis KRANJ – Dvorec Jelen, na odlični lokaciji, v centru, oddamo poslovni prostor v skupni izmeri 53,25 m2, ki se nahaja v pritličju poslovne stavbe. Prostor je primeren za pisarniško ali storitveno dejavnost. Je ne opremljeno, ima vse priključke. Pogoji najema: mesečna najemnina 8 EUR / m2 + obratovalni stroški , varščina v višini dveh najemnin. Možnost najema tudi ostale prostore v izmeri 35,13 m2 (AP.L7), 35,26 m2 (AP.L9), 35,34 m2 (AP.L9) za mesečno najemnino 8 EUR/m2. Za dodatne informacije in ogled pokličite na gsm 040 / 555 - 832, Tina. Posebni pogoj prodajalca: stroške posredovanja agencije v višini dveh mesečnih najemnin si razdelita s kupcem tako, da vsak plača stroške v višini ene mesečne najemnine (+DDV).
13. 02. 17 14:26 nepremicnina.si
53.25 m²
8 €

Gorenjska, Kranj, Planina I, Nizek blok pri domu upokojencev

Gorenjska, Kranj, Planina I, Nizek blok pri domu upokojencev
Podroben opis Oddamo prijetno 2 - sobno stanovanje na Planini 1 v Kranju, in sicer si lastniki želijo mlajši par ali manjšo družino. Stanovanje se nahaja v nizkem bloku zraven doma upokojencev in obsega: predprostor, kopalnico z WC-jem, spalnico, kuhinjo z jedilnim kotom ter dnevno sobo s prehodom na balkon velikosti 2,9 m2. Stanovanju pripada še kletna shramba v izmeri 3,4 m2. Stanovanje je popolnoma opremljeno, in sicer je v stanovanju kuhinja z vsemi lesnimi elementi (vključno z mizo in stoli), štedilnik na plin, velik hladilnik in zamrzovalna skrinja ter mikrovalovna pečica. V dnevni sobi je velika omara in starejša sedežna garnitura. Spalnica je opremljena z večjo posteljo in dvemi novimi spalnimi vzmetnicami ter garderobno omaro. V kopalnici je pralni stroj. Stanovanje je svetlo in obrnjeno na vzhodno stran. Stroški bivanja so nizki. Najemniki morajo poleg najemnine plačevati še redne stroške bivanja (elektrika, upravni, itd...) Pogoji najema so: najemnina + varščina + provizija do nepremičninske agencije v višini ene najemnine + DDV. Vabljeni na ogled.
17. 02. 17 00:35 nepremicnina.si
2 sobi
57.1 m²
380 €

Gorenjska, Kranj, Primskovo

Gorenjska, Kranj, Primskovo
Podroben opis Kranj - Primskovo, oddamo poslovni prostor v pritličju urejene stavbe na odlični lokaciji. Prostoru pripadajo lastne sanitarije. Trenutno je prostor razdeljen na tri prostore, možne pa so tudi razne kombinacije. Primerno za pisarne, skladišča, mirno obrtno dejavnost, trgovino, zdravstvo,.... Pred objektom dovolj parkirišč, cena najema 25 eur na parkirišče na mesec. Oddamo resnim najemnikom. Pogoji najema so poleg rednega plačevanja najemnine in stroškov, tudi plačilo treh varščin ob sklenitvi najemne pogodbe in plačilo posredniške provizije v višini ene najemnine + ddv. Informacije 031/307-057
13. 02. 17 14:26 nepremicnina.si
150.0 m²
1.000 €

Gorenjska, Kranj

Gorenjska, Kranj
Podroben opis V najem oddamo večnamenski poslovni prostor z uporabnim dovoljenjem v dveh etažah in sicer v pritličju 70m2 in kleti 140m2, pred leti nočni lokal. Prostor se lahko odda za različne mirne storitvene dejavnosti kot so za pisarne, skladišče ali za zdravstveno ordinacijo, kozmetični salon, pilates/joga center,… . Parkirna mesta so pred samo stavbo, možnost ureditve prostora po želji najemnika. Varščina v višini enomesečne najemnine, prevzem možen takoj.
13. 02. 17 14:25 nepremicnina.si
210.0 m²
800 €

Gorenjska, Kranj, Center, pod Jelenovim klancem

Gorenjska, Kranj, Center, pod Jelenovim klancem
Podroben opis V najem oddamo 2-sobno stanovanje, v skupni izmeri 57 m2, ki se nahaja v 2. nadstropju obnovljene večstanovanjske stavbe. Stanovanje je bilo v letu 2016 povsem na novo izdelano (nova okna, komplet kopalnica vključno z inštalacijami, zbrušen parket, nov laminat, itd ...). Opremljeni sta kopalnica, kuhinja, predsoba, ostalo po dogovoru (lahko priskrbimo še hladilnik, posteljo, itd). Mesečni stroški so izredno nizki (elektrika po dejanski porabi + cca 30 eur). Ogrevanje je na električne varčne radiatorje - radiatorji so bili novi v letu 2016 in niso potratni. Stanovanje je na voljo takoj. V primeru plačila za vsaj 3 mesece v naprej nudimo popust. Prav tako po določenem času nudimo popust pri najemnini rednim plačnikom in tistim, ki primerno skrbijo za stanovanje. Pogoj za vselitev: plačilo varščine v višini dveh najemnin in prva najemnina - skupaj 1050 eur.
18. 02. 17 00:35 nepremicnina.si
2 sobi
57.0 m²
350 €

Gorenjska, Kranj, Primskovo

Gorenjska, Kranj, Primskovo
Podroben opis Kranj - Primskovo, oddamo poslovni prostor v prvem nadstropju urejene stavbe na odlični lokaciji. Prostoru pripadajo lastne sanitarije. Prostori obsegajo več pisarn, sanitarije. Primerno za pisarne, tudi za večje podjetje.... Pred objektom dovolj parkirišč, cena najema 25 eur na parkirišče na mesec. Odlična lokacija. Oddamo resnim najemnikom. Pogoji najema so poleg rednega plačevanja najemnine in stroškov, tudi plačilo treh varščin ob sklenitvi najemne pogodbe in plačilo posredniške provizije v višini ene najemnine + ddv. Informacije 031/307-057
13. 02. 17 14:26 nepremicnina.si
181.0 m²
8 €

Gorenjska, Kranj, Center

Gorenjska, Kranj, Center
Podroben opis Na Maistrovem trgu v Kranju oddamo poslovni prostor, primeren za pisarniško, ali storitveno dejavnost. Prostor meri cca. 90 m2 in obsega predprostor, hodnik iz katerega je vhod v štiri sobe ter kopalnico in kuhinjo. Prostor se oddaja z opremljeno kuhinjo in kopalnico, drugega pohištva ni v njem. Prostori so svetli in lepo razporejeni. Mesečna najemnina znaša 490 EUR. Mesečno je potrebno plačati še stroške ogrevanja, vode, kanalščine, odvoza smeti in čiščenja skupnih prostorov v višini 130 EUR. Elektrika se plačuje glede na dejansko porabo (lasten števec). Potrebno je položiti varščino. Za več informacij pokličite 051/414-121 Primož. Posebni pogoj najemodajalca: stroške posredovanja agencije v višini dveh mesečnih najemnin si razdelita s najemnikom tako, da vsak plača stroške v višini ene mesečne najemnine (+DDV).
17. 02. 17 00:36 nepremicnina.si
90.0 m²
490 €
opis Lepo, svetlo, prenovljeno 1 sobno stanovanje. Popolnoma opremljeno. Hodnik s funkcionalnimi vgradnimi omarami, kopalnica, kuhinja z jedilnim kotičkom, soba pregrajena v spalni in dnevni del. Najemnina: 300 EUR+stroški. Varščina: 2 M najemnina. Provizijo agenciji plača najemnik.
16. 02. 17 04:57 nepremicnine.si21.com
32.0 m²
300 €
opis Prostor v industrijsko poslovni coni Kranj je primeren za delavnico in/ali skladišče . Ima samostojen vhod. Dobra polovica ima dnevno svetlobo. Odlikuje ga dostopna lega in opremljenost ter vzdrževanost v stanju, da je takoj možno pričeti z delom. Višina je med 5,3 in 5,7 m. Leta 2011 je bila narejena pisarna , ter a vtomatska dvižna vrata dimenzij 4 x 3 m . Ima priključke T2, ločena števca za vodo in elektriko (industrijski tok 32 A). Ogrevanje pisarne je urejeno z električnim radiatorjem. RAZPOREDITEV: pisarna 31 m2, proizvodni prostor z WC 213,5 m2, prostor-skladišče 38,70 m2, proizvodni prostor s čajno kuhinjo in garderobo 168,2 m2, prostor 81,8 m2. NAJEMNINA: 3,81 EUR/m2 mesečno. Souporaba - dovoza, parkirne in manipulativne površine 40 m2. Razpoložljivo takoj.
17. 02. 17 04:55 nepremicnine.si21.com
573.0 m²
2.031 €
Naročite se posodobitve iskalne poizvedbe po e-pošti:
Oddaja nepremičnine, Kranj
1 2