2 sobe
100 m²
350
2018-4-17
Oddamo stanovanje v prvem nadstropju stanovanjske hiše v Laškem, z locenim vhodom. Čudovita mirna lokacija ob gozdu - Kidričeva ulica. Oddaljeno 2min peš do centra mesta. Zelo mirna lokacija z razgledom na mesto. Stanovanje se oddaja za 500€ fiksno skupaj s stroški ( 350€ + 150€ stroški). V ceni 150€ stroskov so vkljuceni vsi stroski, ki se nanasajo na stanovanje + internet. Razprostira se na cca 100m2, je prenovljeno, za selitev bo pripravljeno v začetku meseca maja. Varscina znasa 500€. Stanovanje sestavlja velika spalnica, manjša soba primerna za otroško sobo ali pisarno, kuhinja in jedilnica, velika in prostorna dnevna soba, velika kopalnica in predsoba + balkon dolg preko celega stanovanja. Primerno največ za tri osebe ( dva odrasla in en otrok ). Več informacij: *** ali na telefonski številki 040-850-660. Ce se ne oglasim prosim posljite sms in vas poklicem nazaj takoj ko utegnem.
Večbolha.com
160 m²
600
2018-3-15
Nad starim mestnim jedrom, na Valentiničevi cesti v Laškem, se v naselju hiš na lepi sončni lokaciji oddaja del stanovanjske hiše. Hiša je etažnosti P+1+M , predmet oddaje pa je P+1 etaža. Hiša ima v vsaki etaži cc 80m2. Parcela je velikosti 495 m2 in ima pred hišo P za več avtomobilov, za hišo večjo pokrito teraso – piknik prostor, je pa tudi dovolj prostora da imate zelenjavni. Sama hiša je kpl adaptirana ( nova okna, streha, izolacijska fasada, kpl strojne in elektro instalacije, koplanice, keramika, tla, stene.....v l. 2017-2018), oddaja pa se pritlični del in stanovanje v 1. nadstropju (mansardno stanovanje bo obdržal lastnik za občasno uporabo). Pritlični del obsega večjo garažo za dva avtomobila (vrata z daljinskim odpiranjem in možnostjo uporabe 2P pred garažo oz če ne uporablja lastnik tudi vseh 4P pred hišo) z kurilnico (etažna plinska peč – mestni plin – CK je za celotno hišo, možno naredit števce porabe za posamezne etaže), hodnik, soba – spalnica ali pisarna....in kopalnica z WC-jem. Po notranjem stopnišču pridemo v 1. nadstropje ki obsega: Glavni vhod – zunanji vhod, predprostor, hodnik, kopalnico z WC-jem, spalnico, dnevno sobo z izhodom na pokrito teraso na »zadnji« strani hiše in kuhinjo z jedilnico in izhodom na balkon. Od opreme je v tem delu opremljena samo kuhinja (vidno na sliki) in obe kopalnici, vso ostalo opremo pa si priskrbite sami in ko boste zapustili hišo, jo seveda odnesete s seboj. Hiša se oddaja za daljše obdobje. Pogoji najema pa so: mesečna najemnina je 600 € + obratovalni stroški (hiša ima ločene števce za porabo elektrike in vode za ta del hiše, ki se oddaja in možnos vgraditve merilca porabe energije za ogrevanje in toplo vodo). Ob podpisu najemne pogodbe se plača varščina v višini 3 najemnin (ki jo seveda dobite nazaj ko zapustite hišo ob pogoju da imate vse poravnano in vrnete hišo v stanju v kakršnem ste jo prevzeli, seveda ob upoštevanju normalne amortizacije) in ob vselitvi v hišo prvo najemnino. Za več informacij oz ogled pokličite na 041/538-419 Milan.
Večnepremicnine.si21.com
160 m²
600
2018-3-14
Nad starim mestnim jedrom, na Valentiničevi cesti v Laškem, se v naselju hiš na lepi sončni lokaciji oddaja del stanovanjske hiše. Hiša je etažnosti P+1+M , predmet oddaje pa je P+1 etaža. Hiša ima v vsaki etaži cc 80 m2. Parcela je velikosti 495 m2 in ima pred hišo P za več avtomobilov, za hišo večjo pokrito teraso – piknik prostor, je pa tudi dovolj prostora da imate zelenjavni. Sama hiša je kpl adaptirana ( nova okna, streha, izolacijska fasada, kpl strojne in elektro instalacije, kopalnice, keramika, tla, stene.....v l. 2017-2018), oddaja pa se pritlični del in stanovanje v 1. nadstropju (mansardno stanovanje bo obdržal lastnik za občasno uporabo). Pritlični del obsega večjo garažo za dva avtomobila (vrata z daljinskim odpiranjem in možnostjo uporabe 2P pred garažo oz če ne uporablja lastnik tudi vseh 4P pred hišo) z kurilnico (etažna plinska peč – mestni plin – CK je za celotno hišo, možno naredit števce porabe za posamezne etaže), hodnik, soba – spalnica ali pisarna....in kopalnica z WC-jem. Po notranjem stopnišču pridemo v 1. nadstropje ki obsega: Glavni vhod – zunanji vhod, predprostor, hodnik, kopalnico z WC-jem, spalnico, dnevno sobo z izhodom na pokrito teraso na »zadnji« strani hiše in kuhinjo z jedilnico in izhodom na balkon. Od opreme je v tem delu opremljena samo kuhinja (vidno na sliki) in obe kopalnici, vso ostalo opremo pa si priskrbite sami in ko boste zapustili hišo, jo seveda odnesete s seboj. Hiša se oddaja za daljše obdobje. Pogoji najema pa so: mesečna najemnina je 600 € + obratovalni stroški (hiša ima ločene števce za porabo elektrike in vode za ta del hiše, ki se oddaja in možnos vgraditve merilca porabe energije za ogrevanje in toplo vodo). Ob podpisu najemne pogodbe se plača varščina v višini 3 najemnin (ki jo seveda dobite nazaj ko zapustite hišo ob pogoju da imate vse poravnano in vrnete hišo v stanju v kakršnem ste jo prevzeli, seveda ob upoštevanju normalne amortizacije) in ob vselitvi v hišo prvo najemnino. Za več informacij oz ogled pokličite na 041/538-419 Milan.
Večbolha.com
Naročite se posodobitve iskalne poizvedbe po e-pošti:
Laško