opis Oddamo lepo pisarno na izjemni lokaciji. Pisarnam pripada souporaba kuhinje, možen najem sejnih sob. Zgradba ima optiko, klime, CK, videonadzor, kartični dostop. Zgradba se nahaja pri gozdu in ponuja mir. Zgradba ima veliko lastnih brezplačnih parkirnih mest. Samo 2 km od centra in 1 km do AC! Cena 12 eur/m2 vključuje vse stroške!! Na ceno se zaračunava DDV. Prostori se oddajajo za dobo 11 mesecev z možnostjo podaljšanja.
20. 06. 17 19:44 nepremicnine.si21.com
27.0 m²
12 €
opis Oddamo svetel, lep poslovni prostor. Prostor se nahaja v urejenem poslovnem objektu z receptorjem in ima 24/7h dostop. Parkiranje je brezplačno, neposredno pred objektom, možnost najema parkirnih mest v bližini objekta. Prostori so centralno ogrevani, hlajeni, prezračevani in opremljeni z vsemi potrebnimi priključki. Obratovalni stroški so zelo nizki in znašajo cca. 2,5€/m2. Razporeditve prostorov obsega predprostor in 3 ločene pisarne. Prostorom pripada tudi souporaba sanitarij in mini čajne kuhinje. Na voljo takoj, vabljeni na ogled! Pogoj najema: stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da najemnik plača provizijo v višini ene mesečne najemnine +DDV.
Včeraj ob 17:38 nepremicnine.si21.com
50.0 m²
700 €
opis Oddamo čudovito moderno meščansko stanovanje, stanovanje obsega: kuhinja ločena, dnevna soba, 2 spalnici, kabinet, 2 kopanici (savna, 2x tuš), wc, odprt balkon: 11,90 m2. Možnost najema parkirnega mesta v bližnjih garažnih hišah (Metalka, Trdinova). Vseljivo Julij 2017. Pogoj najema: Stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da najemnik plača provizijo v višini ene mesečne najemane +DDV. For rent beautiful modern bourgeois apartment, the apartment cincludes following areas: separate kitchen, living room, 2 bedrooms, office, 2 bathroom getting (sauna, 2x shower), toilet, open balcony: 11,90 m2. Possibility to rent parking spaces in parking garages close by (Pitchers, Trdinova). Available July 2017. Rental condition: the cost of fee for the services of mediation is divided in such a way, that the tenant pays a commission equalling to one monthly rent + VAT.
16. 06. 17 08:23 nepremicnine.si21.com
4 sob
115.6 m²
1.450 €
opis Svetle, delno opremljene z funkcionalnim tlorisom. Pisarne so delno opremljene in obsegajo 5 ločenih pisarn, prostoren hodnik - čakalnica, sanitarije, čajno kuhinjo, balkon, alarm, vsi priključki. Pisarnam pripadata 2 parkirna prostora v garaži pod objektom cena 100eur/pm. V objektu je dvigalo. Primerno za odvetniško družbo. Obratovlni stroški znašajo 3 eur/m2 + DDV. Vredno ogleda! Bright, partly furnished with a functional floor plan. The offices are partially furnished and comprise 5 separate offices, a spacious hallway - a waiting room, a bathroom, a kitchenette, a balcony, alarm, all connections. The offices have 2 parking spaces in the garage under the price of 100eur / pm. There is an elevator in the building. Available immediately.
21. 06. 17 16:07 nepremicnine.si21.com
124.0 m²
1.054 €
opis Trisobno stanovanje, 75 m2, v tretjem nadstropju urejene stavbe v centru mesta Na Kotnikovi v urejeni večstanovanjski stavbi, zgrajeni l. 2004, oddamo popolnoma opremljeno trisobno stanovanje, ki se nahaja v tretjem od sedmih nadstropij. V objektu je dvigalo. Površina Stanovanje površine 75 m2 obsega 66 m2 bivalne površine, dva balkončka površine 0,57 m2, ložo površine 3,45m2 in dvoetažno shrambo v kleti tlorisne površine 2 x 4,5m2. Razporeditev prostorov Stanovanje obsega predsobo in hodnik z veliko vgrajeno garderobno omaro, kopalnico, ločen WC, velik dnevni prostor povezan s kuhinjo z jedilnico in izhodom na ložo, prostorno spalnico in sobo. Oprema Klimatizirano s tanovanje je bilo popolnoma opremljeno l. 2004 z opremo višjega cenovnega razreda, ki je odlično ohranjena. Stavba, v kateri se stanovanje nahaja, je zelo lepo vzdrževana. Parkirno mesto / garaža Stanovanju pripadata dve lastniški parkirni mesti v kletni garažni etaži stavbe. Priključki Internet – optika. Ogrevanje – toplarna. V stanovanju so vsi priključki,opremljeni z individualnimi števci. Lokacija Lokacijo odlikuje bližina vse infrastrukture. Dostop do obvoznice je enostaven in hiter. Stanovanje je vseljivo avgusta 2017
Včeraj ob 19:44 nepremicnine.si21.com
3 sob
75.0 m²
890 €
opis Center, oddamo prenovljeno mansardno stanovanje, ki obsega predsobo, ločeno kuhinjo, jedilnico, dnevno sobo z kaminom in izhodom na 2 manjša balkona, 2 spalnici, kopalnico in delovnim prostorom v galeriji, vseljivo takoj. Za nepremičnino še ni bila pridobljena energetska izkaznica. Nepremičnina se oddaja za določen čas 11 mesecev z možnostjo podaljšanja. Pogoj najema: Stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da najemnik plača provizijo v višini ene mesečne najemane +DDV. Center er rent renovated attic apartment, wich comprising entrance hall, separate kitchen, dining room, living room with fireplace and exit to 2 small balconies, 2 bedrooms, bathroom and a work space in the gallery, available immediately. An Energy Performance Certificate has not yet been obtained for the real estate. Property is renting for a limited period of 11 months with possibility of extension. Rental condition: the cost of fee for the services of mediation is divided in such a way, that the tenant pays a commission equalling to one monthly rent + VAT.
21. 06. 17 15:25 nepremicnine.si21.com
135.0 m²
1.300 €
opis Posredujemo pri oddaji skladišča v industrijskem območju v neposredni bližini carinskega terminala, ob obvoznici v bližini mestnega potniškega prometa in BTC-ja. Višina stropa je 8 m . V skladišču ni stebrov ali druge vrste pregrad. Možnost manipulacije z viličarjem. V skladišču sta dve priročni pisarni in je tudi v celoti klimatizirano. V pisarni je telefonska in internetna povezava. Samo skladišče se nahaja v večjem poslovno skladiščnem objektu, lega samega prostora je pri vhodu in tik ob nakladalni rampi kar omogoča minimalno manipulacijo do prevoznega sredstva. Dostopno z vsemi tovornimi vozili. Ponudbeni pogoj lasnika : Plačilo za posredovanje se razdeli tako, da najemnik prevzame obveznost plačila v višini eno mesečne najemnine + DDV. SPOŠTOVANI, OBIŠČITE NAŠO NOVO SPLETNO STRAN, izdelali smo jo izključno za vas, kjer vam lahko ob podatkih oglaševane nepremičnine, celoviteje predstavimo naš način dela, ki je usklajen z napotki GZS ZDNP katere člane smo.
21. 06. 17 13:53 nepremicnine.si21.com
166.0 m²
980 €
opis Oddamo svetle, razgibane in obnovljene pisarne na super lokaciji. Prostori se nahajajo v urejeni poslovni stavbi z receptorjem in dvigalom. Prostori predstavljajo zaključeno celoto, ki obsega sprejemnico, sejno sobo in 4 ločene pisarne. Prostori so centralno ogrevani, hlajenje z klimatsko napravo, opremljeni z vsemi potrebnimi priključki. Prostorom pripada tudi souporaba sanitarij in enojno parkirno mesto, najem dodatnih parkirnih mest v bližini. Dovolj brezplačnih parkirnih mest je v okolici stavbe. Obratovalni stroški letni cca 250eur. Brez bremen, vabljeni k ogledu! Vabljeni k ogledu! Pogoj najema: Stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da najemnik plača provizijo v višini ene mesečne najemine +DDV.
17. 06. 17 16:52 nepremicnine.si21.com
80.1 m²
750 €
Opis V poslovni stavbi (z dvigalom) nasproti Gospodarskega razstavišča oddamo dve pisarni, ki merita cca 39 m2 in 11 m2. Lahko se najameta skupaj ali vsaka zase. Sanitarije v souporabi. Lastnik odstopa rezervirano parkirno mesto (50 EUR/mesec). Pogoji najema: 3-mesečna varščina, najemnina sproti mesečno + stroški, pogodba za eno leto z možnostjo podaljšanja, najemnik plača strošek agencije v višini enomesečne najemnine + ddv. Najemnina znaša 8 €/m2 brez DDV. Mesečni stroški znašajo v povprečju 3 €/m2. Za objekt je izdelana merjena energetska izkaznica. Možen odkup. Dvigalo Elektrika Vodovod Kanalizacija Telefon 1960
19. 06. 17 12:39 dodoma.si
50.0 m²
400 €
opis LJ. BEŽIGRAD, Glavarjeva, ŠTUDENTI/ŠTUDENTKE POZOR! Izjemna priložnost za 6 resnih študentov/študenk, ki iščete lepo, mirno, prostorno, v celoti adaptirano stanovanje, na odlični lokaciji, v bližini vse pomembne infrastrukture. Oddamo lepo, prostorno, 3 sobno stanovanje (85,8 m2), ki se nahaja v 6. nadstropju urejenega stanovanjskega bloka. Zaradi svoje izjemne lege in izredno funkcionalnega tlorisa je stanovanje obsijano s soncem popoldne v kuhinji in 3. sobi, dopoldne pa vas prebudi sonce v 1. in 2. sobi. Stanovanje sestoji iz prostorne predsobe z vgradnimi omarami , kuhinje z jedilnim delom , povezane v 3. sobo , z izhodom na kvalitetno zasteklen zimski vrt, ki služi kot kotiček za kadilce . V vzhodnem delu stanovanja se nahajata še dve samostojni sobi. Ena od njiju ima izhod na dodaten balkon. Stanovanjski blok je urejen, ima popolnoma nova dvigala , nove domofone , prav tako je bila v letu 2015 obnovljena streha stavbe. Stanovanje je kompletno opremljeno s povsem novim in kvalitetnim pohištvom za 6 študentov/študentk. Vsakemu od študentov bo namenjena udobna postelja z nočno omarico, pisalna miza s predalnikom in pisarniškim stolom, ter garderobno omaro. V vsaki od sob bo omogočeno bivanje dvema, kuhinja, kopalnica, sanitarije in obe predsobi pa so v skupni uporabi. Višina najemnine se razlikuje, glede na udobje, ki ga posamezna soba nudi: 1. soba: 130 EUR/študenta/mesec + stroški 2. soba: 160 EUR/študenta/mesec + stroški 3. soba: 180 EUR/študenta/mesec + stroški Kompletna oprema v sobah je popolnoma nova. V kuhinji so na voljo vse potrebne aparature: hladilnik. štedilnik, pečica, pomivalni stroj in mikrovalovna pečica. Na razpolago je tudi drobni inventar. V bližini je vsa potrebna infrastruktura – pošta, banka, zdravstveni dom, LPP, vrtec, osnovna šola, gimnazija in številne družboslovne fakultete . Ne zamudite priložnosti živeti in študirati, skupaj s kolegi/kolegicami, v lepem, urejem stanovanju, na izjemni lokaciji v Ljubljani. Iščemo mirne, resne in urejene mlade ljudi, ki spoštujejo hišni red in si želijo živeti v okolju, kjer nekaj velja dala beseda. Koda: V87 Plačilo za storitev posredovanja v višini enomesečne najemnine + ddv.
21. 06. 17 16:07 nepremicnine.si21.com
3 sob
89.5 m²
130 €
Opis Na Kamniški ulici (Bežigrad) oddamo pisarno v izmeri 25 m2. Pisarna je bila leta 2010 adaptirana. V souporabi sanitarije in čajna kuhinja. Pogoji najema: pogodba se sklene za obdobje 11 mesecev z možnostjo podaljšanja, najemnina in stroški se plačujejo sproti mesečno, 3 mesečna varščina, najemnik plača provizijo agencije v višini enomesečne najemnine + ddv. 1960
21. 06. 17 22:36 dodoma.si
25.0 m²
200 €
opis Ljubljana Spodnja Šiška, 1-sobno stanovanje zelo funkcionalno opremljeno. Z lega, s prekrasnim razgledom. V devetem nadstropju oddamo popolnoma prenovljeno enosobno stanovanje v izmeri 40m2 in balkonom 3,m2 ki obsega predprostor, kopalnico s kadjo, kuhinjo z jedilnim kotom in pisalno mizo ter izhodom na balkon ter spalnico z garderobnimi omarami in raztegljivim ležiščem. Stanovanje je bilo nedavno popolnoma prenovljeno in je primerno za eno do dve osebi. Možnost najema parkirnega prostora v bližini. Lokacija omogoča hiter dostop skozi Tivoli do centra mesta, vsa ostala infrastruktura v bližini. Vabljeni k ogledu! Ljubljana Spodnja Šiška, 1-room apartment is functionally furnished. On west location, with beautiful view. On the ninth floor fully renovated one bedroom apartment measuring 40sqm and balcony 3 sqm comprising an entrance hall, bathroom with bath, kitchen with dining area and a writing desk and balcony and a bedroom with wardrobes and sofa bed. The apartment was recently completely renovated and is suitable for one or two persons. Possibility to rent a parking space nearby. Location provides quick access through Tivoli to the city center and all other facilities nearby. You are invited to visit!
21. 06. 17 13:51 nepremicnine.si21.com
1 sobi
43.0 m²
480 €
opis Oddamo povsem novo še nevseljeno stanovanje v naselju Celovški dvori. Stanovanje je klimatizirano in v celoti opremljeno. Sestoji iz spalnice, sobe, dnevno bivalnega prostora s kuhinjo in jedilnico, prostorne predsobe ter kopalnice s kadjo. Po celoti dolžini stanovanja in izhodom iz vsake sobe je prostoren balkon v izmeri cca 15m2. Stanovanju pripada prostorna kletna shramba ter dve zaprti garažni mesti. Vzhodna orientacija s pogledom na kamniške alpe. Dovoljene tudi male domače živali. Varščina v višini dveh mesečnih najemnin. Vseljivo takoj! Pogoj najemodajalca je, da najemnik prevzame del plačila agencijske provizije in sicer v višini ene najemnine + 22% DDV. Brand new apartment apartment for rent in Šiška. Apartment is air conditioned and fully furnished. It consists of a bedroom, room, living room with kitchen and dining area, spacious hallway and bathroom with tub. Spacious balcony approximately 15m2. Apartment also has a spacious basement storage room and two enclosed garage spaces. Eastern orientation overlooking the Kamnik Alps. Small pets allowed. Security deposit in the amount of two monthly rents. Available immediately! Agency commission in amount of one monthly rent + 22% VAT is charged.
19. 06. 17 19:45 nepremicnine.si21.com
3 sob
91.6 m²
1.000 €
opis V urejeni poslovni stavbi z lastnim parkiriščem oddamo pritlični poslovni prostor površine 264,5m2. Najemniku pripada 10 rezerviranih parkirnih mest pred poslovni prostorom. Pritlični poslovni prostor je opremljen z napravami za prezračevanje, ogrevanje in hlajenje, optičnim omrežjem ter sistemom za vodenje prihodov in odhodov. Trenutno so v poslovnem prostoru predelne stene, ki se lahko odstranijo. V poslovni stavbi delujejo znana domača in mednarodna podjetja, v neposredni bližini pa so locirani tudi Pošta Slovenije ter HSE kot tudi Interspar Vič. Vsa infrastruktura se nahaja v neposredni bližini, prav tako priključek na avtocestni obroč in postajališče potniškega prometa.
20. 06. 17 16:52 nepremicnine.si21.com
264.5 m²
2.512 €
opis V Šiški oddamo lepo popolnoma na novo opremljeno garsonjero s parkirnim mestom v garaži. Stanovanje obsega: hodnik, kopalnica s tušem, spalno-bivalni prostor, s kuhinjo. Vsa potrebna infrastruktura je blizu: obvoznica, trgovine, sprehajalne poti, itd. Primerno za posameznika. Na voljo takoj. Vabljeni na ogled! Nepremičnina se oddaja za določen čas 11 mesecev z možnostjo podaljšanja. Pogoj najema: Stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da najemnik plača provizijo v višini ene mesečne najemnine +DDV. In Šiška for rent a beautifully completely newly equipped studio with a parking space in the garage. The apartment comprises: hallway, bathroom with shower, sleeping-living room with kitchen. All the necessary infrastructure is near: highway, shops, walking paths, etc. Suitable for an individual. Available immediately. You are invited to visit! The property is rented for a fixed period of 11 months with the possibility of extension. Rental condition: the cost of fee for the services of mediation is divided in such a way, that the tenant pays a commission equalling to one monthly rent + VAT.
21. 06. 17 17:15 nepremicnine.si21.com
33.0 m²
480 €
opis Na dobri lokaciji za Bežigradom oddamo poslovni prostor v izmeri 13 m2, primeren za ordinacijo. Prostoru pripada še souporaba čakalnice in dveh sanitarij. Možnost brezplačnega parkiranja je pred objektom za rampo, v bližini pa je tudi garažna hiša. Na voljo takoj. Pogoj najema: Stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da najemnik plača provizijo v višini ene mesečne najemine +DDV. Business premises for rent, on a good location in Bežigrad, 13 m2, suitable for health care services. In addition, there is shared waiting room and two separate toilets. Possibility of free parking behind the gates. There is also a garage nearby. Available immediately. Conditions of renting: the cost of fees for the service mediation shall be divided in such a way that a Lessee pays a commission equaling to one monthly rent + VAT.
21. 06. 17 10:51 nepremicnine.si21.com
15.0 m²
400 €
opis Oddamo kvalitetno prenovljen poslovni objekt na lahko dostopni lokaciji z lastnim parkiriščem za 10 avtomobilov. V objektu oddajamo zaključene poslovne enote (cela etaža) in na razpolago bomo imeli 3 etaže (pol klet, visoko pritličje in 1. nad). Najemnik posamezne etaže dobi 3 parkirna mesta, ki so že všteta v ceno. Objekt je opremljen z optičnim kablom, IT mrežo, klimatizacijo in alarmom. Prostori so vseljivi v kratkem. POGOJ NAJEMA: stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da najemnik plača provizijo v višini ene mesečne najemnine +DDV. We rent a quality renovated business facility in an easily accessible location with its own car park for 10 cars. In the building we rent completed business units (whole floor) and we will have 3 floors (half basement, ground floor and 1st floor). The tenant of one floor gets 3 parking spaces, which are already included in the price. The facility is equipped with optical cable, IT network, air conditioning and alarm. The premises are available shortly. CONDITIONS OF RENTING: the commission for the mediation services shall be divided in such a way that the Tenant pays the amount of one monthly rent + VAT.
Včeraj ob 17:37 nepremicnine.si21.com
337.5 m²
3.206 €
opis Na Prulah oddamo prekrasno popolnoma opremljeno 3-sobno dupleks stanovanje, s pripadajočim parkirnim mestom v garaži. Zgrajeno l. 1998, obnovljeno v zadnjih letih, 2.nad., stanovanje nima dvigala, parkirno mesto v garaži par korakov stran. Je izjemno razgibano, v spodnjem nadstropju obsega predprostor, kopalnico, spalnico z garderobno sobo ter še eno večjo sobo, v zgornjem nadstropju pa je prekrasna dnevna soba, v istem prostoru kuhinja in jedilni del ter izhod na balkon, s pogledom na Ljubljanski grad. Stanovanje je klimatizirano, domofon, pralni, pomivalni stroj, vsa kuhinjska oprema ipd. Nared za selitev takoj, zaželen dolgoročen najem ter resni in urejeni najemniki. Stroški se gibljejo okrog 140,00 EUR/mesec. Lepo vabljeni k ogledu. In Prule a beautiful fully equipped 3-room duplex apartment, with the associated parking space in the garage. Constructed in 1998, renovated recently, on the 2nd floor, the apartment has no elevator, parking garage a few steps away. It is extremely varied, on the lower floor there are hallway, bathroom, bedroom with dressing room and one more room. On the top floor is a beautiful living room and in the same room kitchen and dining part and exit to the balcony overlooking the Ljubljana Castle. The apartment is air conditioned, intercom, washing machine, dishwasher, all kitchen equipment, etc. Ready to move in immediately, the preferred long-term lease and serious and organized tenants. The costs are around 140.00 euros / month. Welcome to visit.
15. 06. 17 19:41 nepremicnine.si21.com
3 sob
86.1 m²
900 €
S 1.7.2017 oddamo malo sobo v centru Ljubljane, lahko tudi samo čez poletje. Souporaba kuhinje, stranišča, kopalnice, hodnika in predsobe. Na voljo je Wifi, , kabelska TV, centralno ogrevanje, pralni in pomivalni stroj, hladilnik, zmrzovalnik, štedilnik etc. Stroški so vključeni v ceno. From 1.7.2107 small room for rent in the center of Ljubljana, long term renting or just for the summer. Shared kitchen, toilet, bathroom, hallway and corridor. There is Wifi, cable TV, central heating, washing machine and dishwasher, refrigerator, freezer, stove etc. Costs are included in the price.
18. 06. 17 23:39 bolha.com
8.0 m²
150 €
opis V neposredni bližini železniške postaje Ljubljana oddamo svetlo opremljeno stanovanje (penthouse) s funkcionalno razporeditvijo. Stanovanje obsega hodnik, dve sobi (spalnica in otroška soba), prostorno dnevno sobo z izhodom na balkon, kuhinjo z jedilnico, kopalnico z wc-jem. Stanovanje je vseljivo takoj. Za nepremičnino še ni bila pridobljena energetska izkaznica. Nepremičnina se oddaja za določen čas 11 mesecev z možnostjo podaljšanja. Pogoj najema: Stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da najemnik plača provizijo v višini ene mesečne najemane +DDV. In the immediate vicinity of the railway station Ljubljana we rent a bright furnished apartment (penthouse) with a functional arrangement. The apartment comprises a hallway, two rooms (bedroom and children\'s room), a spacious living room with exit to the balcony, a kitchen with a dining room, a bathroom with a toilet. The apartment is available immediately. An Energy Performance Certificate has not yet been obtained for the real estate. Property is renting for a limited period of 11 months with possibility of extension. Rental condition: the cost of fee for the services of mediation is divided in such a way, that the tenant pays a commission equalling to one monthly rent + VAT.
Včeraj ob 17:38 nepremicnine.si21.com
3 sob
74.5 m²
700 €
opis Oddamo večji modern poslovni objekt na vidni, dostopni lokaciji. Objekt ima 5 etaž, K+P+1+2+3. Vse etaže povezuje osebno dvigalo in stopnice. Je kakovostne gradnje in je v zaključnih fazi izboljšav in vzdrževanja. Zelo primerno za razna predstavništva, konzulat, bivanje zaposlenih pri večjih veleposlaništvih. Zelo primerno tudi za poslovno-stanovanjsko uporabo. Vsako nadstropje ima lastno ogrevalno napravo na plin in je konvektorsko ogrevano, lastno klimatsko napravo, veliko teraso, 2 parkirni mesti, alarm, videodomofon, optiko, električne žaluzije, pametno tehnologijo. Objekt ima v kletnih prostorih pet označenih parkirnih mest, na dvorišču so tri dodatna parkirna mesta. Dvorišče in dovoz v objekt sta talno ogrevana. Vsako nadstropje ima v kletnih prostorih svojo shrambo in skupno kolesarnico. Objekt je varovan z alarmnim sistemom in videonadzorom, v celoti ograjen in ima troje avtomatiziranih dvoriščnih vrat. Objekt ima skupaj 16 ločenih sob/pisarn, 7 kopalnic, 3 priključke za kuhinjo, 2x utility, 5x kletna shramba ter skupna kolesarnica. Vseljivo po dogovoru. Vabljeni na ogled. Energetska izkaznica še ni izdelana. Nepremičnina se oddaja za določen čas 11 mesecev z možnostjo podaljšanja. Pogoj najemodajalca je, da najemnik prevzame del plačila agencijske provizije in sicer v višini ene najemnine + 22% DDV. Modern business premise for rent in a visible, accessible location. It has 5 floors. All floors are connected with an elevator and stairs. The building is quality build and it is in the final phase of maintenance. Very suitable for various delegations, consulate, embassy staff. Very suitable for business and residential use. Each floor has its own heating system on gas and convector heating, air conditioning, large terrace, 2 parking places, alarm, videodomofon, optics, electric blinds, smart technology. In the basement are five parking places and in the courtyard are three additional parking places. Courtyard and driveway are floor heated. Each floor has a basement storage room and a bicycle shed. The Premise is secured with an alarm system and video sistem, fenced with three automatic gates. In total the premise has 16 separate rooms / offices, 7 bathrooms, 3 kitchens, two utilities and five basement storages. Available by agreement. The premise is available for a limited period of time, for 11 months, with the possibility of extending the contract for the same period of time. Agency commission in amount of one monthly rent + 22% VAT is charged.
Včeraj ob 19:42 nepremicnine.si21.com
933.2 m²
9.700 €
opis V mirni in urejeni soseski oddamo popolnoma opremljeno 5- sobno stanovanje v dvostanovanjski hiši. Stanovanje meri 150 m2 in ima sledečo razporeditev prostorov: v pritličju se nahaja garderoba, prvo nadstropje obsega hodnik, kuhinjo z jedilnico, dnevno sobo z izhodom na balkon, sobo ter kopalnico, mansardni del pa sestoji iz hodnika ter treh spalnic. Pred stavbo so na voljo tri parkirna mesta, zraven pa je tudi vrtna uta. Vsa infrastruktura se nahaja v neposredni bližini. Vseljivo takoj. Vabljeni na ogled In a quiet and orderly neighborhood a fully equipped 5-bedroom apartment in a two apartment house. Flat measured 150 m2 and has the following layout: the ground floor is a cloakroom, first floor hallway, kitchen, living room with balcony, bedroom and bathroom, attic part consists of a hallway and three bedrooms. Before the building there are three parking spaces next to it is the arbor. All infrastructure is located in the immediate vicinity. Available immediately. You are invited to view
16. 06. 17 19:47 nepremicnine.si21.com
150.0 m²
1.000 €
opis Na Kersnikovi ulici v centru Ljubljane oddamo udobno 3 - sobno stanovanje v izmeri 74, 5 m2. Stanovanje je svetlo in ima naslednjo razporeditev prostorov: hodnik, otroška soba, spalnica, dnevna soba z izhodom na balkon, kuhinja z jedilnico in kopalnica. Stanovanju pripada tudi klet ( 2, 20 m2), parkiranje pa je urejeno pred skrbno urejeno stavbo. Mesečni stroški znašajo cca. od 200 - 270 EUR. Vseljivo takoj. Vabljeni na ogled. On Kersnikova in the center of Ljubljana a comfortable 3 - bedroom apartment measuring 74 m2 5. The apartment is bright and has the following layout: a hall, children's room, bedroom, living room with balcony, kitchen and bathroom. Apartment has a basement (2, 20 m2), parking is regulated before carefully decorated building. Monthly expenses amount to approx. from 200-270 euros. Available immediately. You are invited to visit.
16. 06. 17 19:47 nepremicnine.si21.com
3 sob
74.5 m²
700 €
Na Viču v Ljubljani, v bližini Interspara oddamo vrstno atrijsko hišo s teraso, vrtom in dvemi pakirnimi mesti; zelo funkcionalen tloris, redno vzdrževano, z notranjo opremo, bivalna površina 114 m2, celotna parcela cca 450 m2, leto izgradnje 1981, zadnja obnova 2014. Vpisano v zemljiško knjigo. Oddajamo, ker se selimo v tujino. Oddajamo samo pritlični del, podstrešni ne bo v uporabi. Uporaba garaže je možna. Samo nekadilci, hišni ljubljenčki dobrodošli. Hiša se nahaja v urejenem in mirnem naselju vrstnih hiš. To je končna hiša v vrsti treh atrijskih L hiš. V neposredni bližini se nahaja sprehajalna pot PST, trgovine Mercator, Tuš in Interspar, vrtec in šole (OŠ Vič, OŠ Bičevje, Vrtec zeleni gaj (Zarja, Bonifacija), Gimnazija Vič), pošta, teniška igrišča in postajališči mestnega prometa za liniji št. 1 ter 6. Hiša se nahaja blizu priključka na avtocesto Ljubljana zahod. Priključki: - Kabelski internet - Kabelska TV - Telefon - Plinovod - Centralna kurjava Oddamo za eno leto z možnostjo podaljšanja. Cena mesečne najemnine brez stroškov 1380 EUR. Brez provizije! Za več informacij in ogled pokličite: 040 453 619 ... A terraced house for rent in Vič, Ljubljana (south west side), close to the Interspar mall, with terrace, garden and two parking places; very functional floor plan, the house is in good condition, maintained regularly, with furniture, in-house living area 114 m2, lot size approx. 450 m2, year of bulid 1981, last refurbishment in 2014. Entered into the land register. Only ground floor is for rent, the attic is not in use. Garage can be used as per agreement. Only for non-smokers, pets welcome. The house is located in a quiet and nice residential area of terraced houses. The walking path PST, which circles the city, is in the immediate vicinity. The grocery stores Mercator, Tuš and the mall Interspar are all within the walking distance and so are the kindergarten Zarja and schools (elementary Vic and Bicevje, Gymnasium Vic) , post office, tennis court, city bus lines 1 and 6. The house is close to the highway exit Ljubljana west. Services & Connections: - Cable internet - Cable TV - Telephone - Gas pipeline - Central heating Renting period one year with possible extension. Monthly rent w/o expenses 1380 EUR. No commission! For more info and to arrange for a visit, please call: +386 40 453 619
18. 06. 17 10:39 bolha.com
114.0 m²
1.380 €
1 2 3 4 5 6