20.0 m²
150 €
15. 06. 17 14:23
opis Pozdravljeni, Iščete sodobno pisarno v centru mesta? Potem je ta ponudba za vas! Pisarna je v moderni poslovni stavbi, z urejenimi skupnimi prostori, z dvigali, varovanjem, tudi video - prav zato so v tej stavbi našla svoj prostor najuspešnejša podjetja (nekaj bank, Krka itd.). KJE: MB CENTER, Ulica Heroja Bračiča 6 OBJEKTIVNI PODATKI: Pisarna v velikosti 20 m2 se nahaja v novejši stavbi v 2.nadstropju. Do tja vas pripelje dvigalo, ki se po zaključenem delovnem času zaklene, stavba je varovana, dodatno imate še v uporabi urejene sanitarije. Pisarna je prijetno svetla in klimatizirana! V bližini objekta, katerega del je predmet oddaje, se nahajajo Državno tožilstvo, Okrožno in Višje sodišče, Policijska postaja, Zdravstveni in narodni dom ter mnoge ostale inštitucije. Stroški: 3,00 eur/m2 POGOJI NAJEMA: 150€ + DDV in varščina. Iščemo dolgoročnega in resnega najemnika. UGODNA CENA, ODLIČNA LOKACIJA - PRIPOROČAM!
Več nepremicnine.si21.com
2 sobe
53.7 m²
280 €
19. 06. 17 12:41
Opis Na Teznu na Bevkovi ulici, oddamo urejeno 2 sobno stanovanje. Stanovanje se nahaja v 6. nadstropju večstanovanjskega bloka grajenega leta 1975 z dvema dvigalom in obsega predsobo, dnevno sobo, kuhinjo z jedilnico in izhodom na zaprt balkon, spalnico, kopalnico z wc-jem in shrambo. Stanovanje ima po podatkih GURS-a skupno površino 53,7m2. Stanovanje je prostorno, svetlo, z vzhodno lego. Na hodniku je na tleh tapison, v kuhinji pvc obloga, v sobah ohranjen lamelni parket, okna so pvc s termopan steklom, vgrajena leta 2000. Stanovanje je večinoma v prvotnem stanju, a urejeno, vzdrževano in v dobrem stanju. Ogrevanje je urejeno preko skupne kurilnice. Obratovalni stroški skupaj znašajo cca 120€ na mesec. Stanovanje se oddaja opremljeno. Parkiranje je omogočeno na dvoriščni strani objekta. Pogoji najema: plačilo najemnine sproti, plačilo varščine v višini dvomesečne najemnine, najemnik ne plača stroškov posredovanja. Energijski kazalnik: razred C. Za ogled in informacije prosimo pokličite: Darko Ziherl, nepremičninski posrednik, telefon 031 314 739 Loža Dvigalo Elektrika Vodovod Kanalizacija Telefon Televizija 1975
Več dodoma.si
40.0 m²
300 €
15. 06. 17 14:24
opis Pozdravljeni, Iščete sodobno pisarno v centru mesta? Potem je ta ponudba za vas! Pisarna je v moderni poslovni stavbi, z urejenimi skupnimi prostori, z dvigali, varovanjem, tudi video - prav zato so v tej stavbi našla svoj prostor najuspešnejša podjetja (nekaj bank, Krka itd.). KJE: MB CENTER, Ulica Heroja Bračiča 6 OBJEKTIVNI PODATKI: Pisarna v velikosti 40 m2 se nahaja v novejši stavbi v 2.nadstropju. Do tja vas pripelje dvigalo, ki se po zaključenem delovnem času zaklene, stavba je varovana, dodatno imate še v uporabi urejene sanitarije. Pisarna je prijetno svetla in klimatizirana! V bližini objekta, katerega del je predmet oddaje, se nahajajo Državno tožilstvo, Okrožno in Višje sodišče, Policijska postaja, Zdravstveni in narodni dom ter mnoge ostale inštitucije. Stroški: 3,00 eur/m2 POGOJI NAJEMA: 300€ + DDV in varščina. Iščemo dolgoročnega in resnega najemnika. UGODNA CENA, ODLIČNA LOKACIJA - PRIPOROČAM!
Več nepremicnine.si21.com
1 sobi
39.0 m²
250 €
8. 06. 17 19:42
opis Oddam opremljeno enosobno stanovanje v Centru Maribora na Gregorčičevi 25 v IV. nadstropju. Stanovanje obsega predsobo, kuhinjo z jedilnico, sobo ter novoopremljeno kopalnico z wc ter kletni prostor. Stavba ima dvigalo, centralno ogrevanje, plin, možnost priklopa interneta in TV. Cena je 250€ + stroški /mesec + varščina 500€. Stanovanje oddam v najem za 11 mesecev z možnostjo podaljšanja. Vseljivo takoj.
Več nepremicnine.si21.com

Podravska, Maribor, Studenci, Valvasorjeva ulica

Podravska, Maribor, Studenci, Valvasorjeva ulica
1 sobi
48.0 m²
220 €
23. 05. 17 21:12
Podroben opis Skrbnim najemnikom oddamo v najem 1-sobno stanovanje na Valvasorjevi ulici, v 1. nadstropju manjšega bloka, v skupni izmeri cca 48 m2. Stanovanje obsega manjši predprostor, kuhinjo, sobo in kopalnico. Pripada mu tudi drvarnica. Stavba je delno obnovljena, nova je streha in fasada. V bližini je celotna infrastruktura, dober dostop do mesta. Stanovanje je vseljivo takoj. Najemnina 220 eur/mesec + stroški, stroški so nizki. Ob vselitvi obvezno plačilo varščine.
Več nepremicnina.si

Poslovno, Prostor za storitve

Podravska, Maribor Rošpoh 81, Kamnica
170.0 m²
590 €
18. 05. 17 10:39
Poslovni prostor v velikosti 170 m2 obsega: - 1x pisarno z zatemnjenimi stekli velikosti 16 m2 - 1x pisarna velikosti 7 m2 - Sanitarije; ločene ženske in moške v skupni velikosti 7 m2 - Stopnišče na sredini prostora, velikosti 8,5 m2 - Velik odprt prostor velikosti 131,5 m2 Prostor je zaradi velikih oken zelo svetel in prijeten za delo. Pred in ob objektu je veliko parkirišče za več kot 20 vozil, dovolj je prostora tudi za nakladanje in razkladanje tovornjakov. Poslovni objekt se ogreva z centralno pečjo na kurilno olje. V prostoru je računalniška centrala in brezžični internet. Objekt je bil dokončno zgrajen leta 1995, v celoti obnovljen pa je bil leta 2009. Najemnina za poslovni prostor znaša zgolj 3,47 EUR na m2, skupaj torej 590 EUR mesečno. Za ogled prostora in dodatne informacije nas kontaktirajte: - 041 565 897 - Alfred Štefančič - 040 613 613 - Žiga Hojnik Ugodno oddamo poslovni prostor v okolici Maribora. Poslovni prostor je zaradi svoje funkcionalnosti in dobre lokacije primeren za opravljanje raznih storitev, pisarne, neživilsko trgovino,... Poslovni prostor se nahaja zgolj 6 km iz centra Maribora, 3 km iz centra Kamnice in je le 5,8 km oddaljen od avtoceste A1 z vstopom v Dobrenju. V pritličnem delu poslovnega objekta se nahaja prodajni salon kmetijske mehanizacije in bar, v prvem nadstropju pa so prostori, ki se oddajajo. Lokacija je zelo dobro poznana in uveljavljena, dnevno jo obišče veliko ljudi, saj na tem naslovu posluje trgovina kmetijske mehanizacije že več kot 25 let.
Več nepremicninskioglasnik.com
38.5 m²
375 €
12. 05. 17 12:39
opis SODOBEN ULIČNI LOKAL, PRIMEREN ZA PISARNO ALI STORITVENO DEJAVNOST, S PRIROČNIM SKLADIŠČEM, ČAJNO KUHINJO IN SANITARIJAMI. Na Teznu, v Ulici heroja Nandeta, oddamo ulični lokal , ki se nahaja v poslovni zgradbi Stolp, zgrajeni leta 1997. Poslovna stavba in okolica sta lepo urejena in zaradi različnih dejavnosti, ki so v tej stavbi in sosednjih poslovnih stavbah, jo vsak dan obišče veliko obiskovalcev . Vhod je iz ulice , pred lokalom in okoli stavbe je veliko parkirnih mest. Celotna sprednja stena lokala, kjer je vhod, je zastekljena . Poslovni prostor ima površino dela stavbe (in hkrati uporabno površino) 38,5 m2 , od tega je prvi del prostora velik 28,80 m2 , pomožni prostori, ki zajemajo manjše priročno skladišče , čajno kuhinjo in sanitarije, pa merijo okoli 9,7 m2 . Vsi priključki so v lokalu, obratovalni stroški se obračunajo po porabi. Prostor ima klimatsko napravo, možno je ogrevanje na zemeljski plin. Lokalu pripada svetlobna reklamna tabla nad vhodom in skupna reklamna tabla za logotip ob cesti. Energetska izkaznica: merjena EI: 32 kWh/m2a. Cena mesečnega najema je 375 EUR + stroški . Ob podpisu pogodbe se plača varščina v višini dveh najemnin.
Več nepremicnine.si21.com
50.0 m²
300 €
7. 05. 17 15:43
SI ŽELITE DELATI ZA SEBE? Ne najdete primernega prostora? Ponujamo vam SUPER priložnost v odlično vpeljanem frizerskem salonu. STOL v NAJEM – v ceno so vključeni zraven stroška najema tudi ostali stroški ( voda, elektrika, ogrevanje, …) Za ogled pokličite na 041/420-093 Mojca Lep pozdrav, vaša Mojca (mamica, ljubiteljica čokolade in pozitivnih ljudi ter ženska, ki ima ključ vašega novega doma)
Več bolha.com
89.9 m²
1.200 €
11. 04. 17 00:45
opis ODDAMO ULIČNI TRGOVSKI LOKAL V STROGEM CENTRU MARIBORA, V PEŠ CONI, VELIK 89,90 m 2 , PRIMEREN ZA TRGOVINO ali PROSTOR ZA OPRAVLJANJE RAZNIH STORITEV V najem oddamo trgovski lokal, velik 89,90 m 2 , ki se kot ulični lokal nahaja v pritličju stavbe iz leta 1949. Stavba se nahaja v eni najbolj znani ulici v peš coni , na vidnem, dobro znanem in izpostavljenem mestu , z velikimi izložbenimi okni . Nad vhodnimi vrati je prav tako prostor za reklamno tablo . Lokal je trenutno razdeljen v tri dele, lahko pa ima samo dva dela. Prvi del je največji in meri okoli 50 m2, drugi del pa manjši – tudi tu je lahko prodajni ali storitveni prostor. Tretji del je manjši in lahko služi kot priročno skladišče, garderoba za kupce (če gre za prodajo oblačil), ordinacija ipd. Stena je bila naknadno postavljena in jo lahko lastnik na željo najemnika odstrani. Lokal ima dvojne sanitarije – ene za zaposlene in ene za stranke. Poslovni prostor ima okna na tri strani, tako da je svetel in zračen. Najemodajalec bo za bodočega najemnika obnovil in prepleskal stene lokala po željah najemnika. Stroški niso visoki, ker se plačujejo po dejanski porabi. V prostoru bo nameščena etažna električna peč za ogrevanje. Predvidoma bi bili stroški ogrevanja okoli 500 do 600 EUR za celo kurilno sezono. Poleg elektrike in vode je strošek še odvoz smeti, tj. 15 EUR. Najemnina znaša 1200 EUR mesečno in stroški. Možen je obračun DDV-ja. Zaželeno je, da se poslovni prostor vzame v dolgoročni najem. Ob podpisu najemne pogodbe najemnik plača varščino v višini dveh najemnin , agenciji pa za posredovanje znesek v višini ene najemnine
Več nepremicnine.si21.com

Stanovanje dvosobno

Podravska, Maribor
2 sobe
52.0 m²
300 €
13. 04. 17 22:10
Na Pobrežju oddamo dvosobno svetlo in opremljeno stanovanje v tretjem nadstropju manjšega bloka. Stanovanje obsega hodnik z garderobo, kuhinjo z jedilnico , dnevno sobo, spalnico, kopalnico s tuš kadjo in WC-jem ter balkon s krasnim pogledom na okolico . V kleti se nahaja še skupna kolesarnica in kletni box za hranjenje stvari. Stanovanje je moderno opremljeno , razen dnevne sobe in ima vse priključke za kumunikacijo ( kabelska ,internet,domofon). Po tleh je parket in pa keramika v sanitarijah, pred blokom je dovolj parkirnega prostora za stanovalce. Poleg najemnine je potrebno kriti še mesečne stroške ( voda, ogrevanje, upravljanje ). Lokacija je mirna in dostopna v vseh smereh štajerske prestolnice. Stanovanje se oddaja za 11.mesecev z možnostjo podaljšanja. Ob vselitvi se pačata dve varščini in provizija v višini enomesečne najemnine agenciji, najemnina se plačuje do 15.v mesecu za tekoči mesec. PRIPOROČAMO MLAJŠIM PAROM , MOŽEN JE TUDI POZNEJŠI ODKUP PO DOGOVORU Z LASTNICO ! Ogled : 040 818 849 Emil Pintarič- Agenti nepremičnine
Več agenti-nep.si
95.3 m²
400 €
12. 04. 17 00:33
opis Pozdravljeni! Predstavljam pritlični poslovni prostor v izmeri 95,30 m2, na frekventni lokaciji v Mariboru, Žolgarjeva ulica 7. Primeren je za storitve (trgovina, studio, servis, urarna, predstavništvo, agencija, kozmetični salon.............) Objekt ima izolacijsko fasado in je lociran ob Betnavski cesti. V bližini je več lokalčkov, trgovin, restavracij, ambulant, šole........... Do centra mesta je cca. 10 min hoje. Ogrevanje je urejeno s plinsko etažno ck. Najemnina je 400 eur/mes. Najemnik deponira pri najemodajalcu še varščino. Obratovalni stroški so cca. 150-200 eur/mesec. Za ogled prosim pokličite Rozman Daniela na gsm. 041/649-685. Oglejte si priložene fotografije. Lep pozdrav, Daniel Rozman (nepremičninski posrednik, z vami že od leta 1998)
Več nepremicnine.si21.com

Poslovno, Prostor za storitve

Podravska, Maribor Maribor-Tabor
70.0 m²
630 €
3. 04. 17 14:24
V stanovanjsko poslovnem objektu na Taboru - na zelo frekventni, oddamo ulični poslovni prostor. Stavba je bila v letu 2016 obnovljena (streha, fasada). V lokalu so bila z ulične strani vgrajena, nova, PVC okna. Poslovni prostor sestavlja večji prostor z izložbenimi okni, pisarna, hodnik in stranišče. Vhoda sta dva - ulični in dvoriščni. Mogoče so vse vrste mirnih dejavnosti - pisarne, predstavništva, trgovina z neživili, frizerski in drugi saloni. Lastnik je pripravljen prostor urediti po željah najemnika (oz. je pripravljen na dogovor, da najemnik lokal uredi sam in se stroški poračunajo z najemnino). Ogrevanje je urejeno s plinsko centralno kurjavo za celo stavbo, poslovni prostor ima vgrajen kalorimeter, strošek elektrike je odvisen od porabe (lastni števec), strošek porabe vode se plačuje pavšalno (po dogovoru in odvisno od dejavnosti najemnika). Varščina v višini 1.200,00 €, strošek najemnika je še plačilo za posredovanje, ki znaša 576 € (8% letne najemnine). Poslovni prostor - ulični lokal
Več nepremicninskioglasnik.com

Maribor, Studenci

Maribor, Studenci
190.0 m²
1.900 €
3. 04. 17 14:18
POSLOVNO PROSTOR – nedokončan Oddamo poslovni prostor na Studencih. Nahaja se v pritličju poslovno stanovanjskega objekta in zajema cca 190 m2. Primeren je za različne dejavnosti kot so gostinstvo (hitra prehrana, pekarna, market - za kar je pridobljeno tudi uporabno dovoljenje), mogoče pa jih je urediti in koristiti za zdravstveno dejavnost, trgovino, razstavni prostor, skladišče, pisarno… Prostori so nedokončani, orientirani na vzhod in jug, lahko se izdelajo po vaših željah. Ogrevanje stavbe je urejeno preko TOMa - števci za ogrevanje, vodo in elektriko. Stavbno pohištvo v objektu je PVC, kritina Tondach, fasada izolacijska Baumit (10 cm). Višina stropov je 3 m. Južna in zahodna stran sta zastekljeni. Pred objektom so na voljo 3-4 parkirišča. Poslovni prostor in lokacija objekta imajo velik potencial in si jih lahko hitro urejedite po vaših željah. Obdobje najema: 3-5 let. Višina mesečne najemnine: - v neizdelanem stanju 5 €/m2 - v zaključenem stanju 10€/m2 Varščina: 3 mesečne najemnine Pogoji najema: plačilo stroškov posredovanja v višini ene najemnine + DDV, ki jo plača najemnik ob podpisu pogodbe.
Več c21.si

Poslovno, Neživilska trgovina

Podravska, Maribor Tabor
70.0 m²
630 €
3. 04. 17 14:18
V stanovanjsko poslovnem objektu na Taboru - na zelo frekventni, oddamo ulični poslovni prostor. Stavba je bila v letu 2016 obnovljena (streha, fasada). V lokalu so bila z ulične strani vgrajena, nova, PVC okna. Poslovni prostor sestavlja večji prostor z izložbenimi okni, pisarna, hodnik in stranišče. Vhoda sta dva - ulični in dvoriščni. Mogoče so vse vrste mirnih dejavnosti - pisarne, predstavništva, trgovina z neživili, frizerski in drugi saloni. Lastnik je pripravljen prostor urediti po željah najemnika (oz. je pripravljen na dogovor, da najemnik lokal uredi sam in se stroški poračunajo z najemnino). Ogrevanje je urejeno s plinsko centralno kurjavo za celo stavbo, poslovni prostor ima vgrajen kalorimeter, strošek elektrike je odvisen od porabe (lastni števec), strošek porabe vode se plačuje pavšalno (po dogovoru in odvisno od dejavnosti najemnika). Varščina v višini 1.200,00 €, strošek najemnika je še plačilo za posredovanje, ki znaša 576 € (8% letne najemnine). Poslovni prostor - ulični lokal
Več nepremicninskioglasnik.com

Maribor, Center, Tomšičeva ulica 7

Maribor, Center, Tomšičeva ulica 7
26.35 m²
10 €
3. 04. 17 14:19
»Poslovni prostor (Pisarna) je locirana na elitni lokaciji v centru Maribora ob Mestnem parku. Poslovni prostor se nahaja v večstanovanjski hiši ob mestnem parku. Hiša je bila v celoti obnovljena v letu 2009 (streha, okna, fasada, tlakovci). Vhod v poslovni prostor je ločen od vhoda stanovalcev in gleda na glavno ulico. Poslovni prostor je bil adaptiran v letu 2011. Pisarna je primerna za opravljanje mirne dejavnosti. Poslovni prostor je delno opremljen (pisarniška miza, 5 pisarniških stolov, nizka omara, čajna kuhinja). V neposredni bližini so pošta, banka, šola in ostale potrebne inštitucije. Ogrevanje je na elektriko. V poslovnem prostoru je manjša čajna kuhinja s potrebnimi aparati. WC je moderno urejen. Ostala parkirna mesta so ob parku. Predmet oddaje nista dve požarni omari in sef«.
Več c21.si
71.0 m²
630 €
28. 03. 17 12:47
opis ODDAMO ULIČNI TRGOVSKI LOKAL NA ZAČETKU TABORA, V BLIŽINI UKC, VELIK 75 m 2 , PRIMEREN ZA TRGOVINO ali PROSTOR ZA OPRAVLJANJE RAZNIH STORITEV V najem oddamo trgovski lokal, velik 75 m 2 , ki se kot ulični lokal nahajata v pritličju poslovno-stanovanjske stavbe iz leta 1935, ki je bila obnovljena leta 2016. Stavba se nahaja na samem začetku Tabora , ki je vidna za ves promet, ki gre mimo, hkrati je veliko peščev, ki čez cel dan hodijo mimo lokala. Lokal ima levo in desno od steklenih vhodnih vrat dve zelo veliki izložbeni okni , ki sami po sebi dajeta reklamo za dejavnost , ki se opravlja v lokalu. Nad vhodnimi vrati je prav tako prostor za reklamno tablo. Prostor je razdeljen v dva dela: prvi del je večji, drugi del pa manjši – tudi tu je lahko prodajni ali storitveni prostor, ker prehod ni ločen z vrati, pač pa je velik in odprt. V zadnjem delu je še stranišče in izhod na dvorišče. Najemodajalec bo za bodočega najemnika uredil obnovil in prepleskal stene lokala po željah najemnika. Če najemnik potrebuje priročno skladišče, je mogoče dobiti v najem tudi prostor v polkleti. Ker je lokal na prometni cesti, ni mogoče parkiranje pred lokalom. Najemnina znaša 630 EUR mesečno in stroški, (skupni so okoli 30 EUR mesečno, v kar je všteta voda), odvoz smeti, NUSZ ostalo po števcih: elektrika, plin. Ogrevanje je etažno plinsko, z lastnim števcem. Prostor se oddaja v najem za obdobje, krajše od enega leta, zato skladno s 334. členom EZ-1 energetska izkaznica ni potrebna. (Če bo najemodajalec izdelal energetsko izkaznico za prostor, bo mogoč tudi dolgoročni najem.) Ob podpisu najemne pogodbe najemnik plača varščino v višini dveh najemnin, agenciji pa za posredovanje znesek v višini ene najemnine.
Več nepremicnine.si21.com

Maribor, Tabor, Jezdarska 8b

Maribor, Tabor, Jezdarska 8b
3 sob
77.4 m²
450 €
10. 03. 17 13:26
3-SOBNO STANOVANJE V MAGDALENI MARIBOR, TABOR: Oddamo novejše lepo urejeno in opremljeno stanovanje, ki se nahaja na odlični lokaciji v bližini potrebne infrastrukture – šola, trgovine, UKC, center, … LASTNOSTI NEPREMIČNINE: Letnik: 2008 Nadstropje: 3 (dvigalo) Površina stanovanja: 77,40 m2 z balkonom in kletno shrambo – uporabna površina je 68,70 m2 Razporeditev: predsoba, kopalnica, spalnica z garderobno sobo, otroška soba, kuhinja z jedilnico in dnevno sobo – izhod na balkon Lega: sever – vzhod Talne obloge: parket, keramika Okna: PVC z zunanjimi žaluzijami Priključki: elektrika, voda, telefon, catv, plin (vsa poraba se obračuna po števcih) Ogrevanje: plinska etažna peč Oprema: všteta v ceno Zemljiškoknjižno stanje: urejeno, brez bremen Stanovanju pripada parkirno mesto v kletni garaži. Priporočamo ogled vsem, ki iščejo novejše opremljeno stanovanje z nizkimi stroški. Pogoj najema je, da najemnik ob podpisu najemne pogodbe, plača stroške posredovanja pri najemu predmetne nepremičnine, v višini ene najemnine + 22 % ddv.
Več c21.si

Maribor, Pobrežje

Maribor, Pobrežje
5 soba
172.4 m²
550 €
10. 03. 17 13:26
Oddamo 5-sobno družinsko stanovanje v izmeri 172,40 m2 nahaja se v 3. Nadstropju (visoka mansarda) novejšega urejenega stanovanjskega bloka, grajenega leta 1999. Stanovanju pripada še lastniško podstrešje, ki se nahaja direktno nad njim. Razporeditev prostorov: Predsoba, velika kopalnica z WC-jem in kopalno kadjo, kabinet, shramba, kuhinja z jedilnico in balkonom V – lege v povezavi z velikim dnevnim prostorom ( možnost predelave v dodatno spalnico), hodnik, kopalnica z tušem in WC-jem, spalnica, otroška soba 1, otroška soba 2. Pripada mu še shramba ob vhodu v stanovanje v velikosti 1,8m2 ter kletna shramba. Stanovanje je razporejeno funkcionalno zelo svetlo ter zračno, nobena soba ni prehodna. Po tleh v vseh sobah in kuhinji je položen parket, v kopalnicah je keramika. Ogrevanje je urejeno z lastno etažno centralno pečjo Viessmann, ki skrbi tudi za ogrevanje vode / 50l bojler, urejeni so vsi priključki. Nameščena protivlomna vrata, leseno termopan stavbno pohištvo z roletami ter Velux strešna okna z žaluzijami, klimatska naprava. Stanovanje je usmerjeno na vzhod, zahod ter jug. V bližini je vsa potrebna infrastruktura. Za več informacij ter voden ogled nas kontaktirajte. V stanovanju ostane kohinja z aparati, dnevna soba, kopalniška oprema, ostalo pohištvo po dogovoru. Ob sklenitvi najemne pogodbe plača najemojemalec varščino v višinih dveh mesečnih najemnin ter stroške posredovanja nepremičninske družbe v višini 1. najemnine + DDV
Več c21.si

Maribor, Tabor

Maribor, Tabor
142.0 m²
850 €
10. 03. 17 13:30
MARIBOR, TABOR: Oddamo poslovni prostor, ki se nahaja v pritličju bloka zgrajenega leta 1998 in obsega skupno 142,00 m2 površine (od tega je 11,00 m2 kletne shrambe). Urejeni so vsi priključki; ogrevanje je na plinsko etažno peč. Sestavljen je iz večjega glavnega prostora, ki ima čez celotno dolžino ulično okno; ter dveh manjših prostorov, ki se lahko koristijo kot skladišča, pisarne, sanitarije ter čajne kuhinje. Dostop je omogočen tudi iz zadnje strani, do koder je možno dostopati tudi z vozilom. Po tleh je keramika. Varščina: 2 mesečni najemnini Pogoj najema je, da najemnik ob podpisu najemne pogodbe, plača stroške posredovanja pri najemu predmetne nepremičnine, v višini ene najemnine + 22 % DDV.
Več c21.si

Poslovno, Pisarna

Podravska, Maribor Tabor
150.0 m²
1.400 €
28. 02. 17 14:37
V pritličju so tri opremljene pisarne, garderobna soba in sanitarije, površine 90 m2. V mansardi so tri manjše neopremljene pisarne, površine 60 m2. V kleti je kurilnica in prostori, primerni za arhiv, površine 60 m2. Ogrevanje je na kurilno olje. Pritličje skladišča je opremljeno z regali, klet skladišča pa je pretežno neopremljena. V kleti je električni paletni viličar za dvig in spust materiala iz pritličja. Skladišče ni ogrevano. Celotna velikost parcele je cca. 600 m2, dvorišče je asfaltirano in primerno za parkiranje 5-7 vozil. Parkiranje je možno tudi na ulici pred ograjo objekta. Objekt je bil obnovljen leta 2010, ima 10 cm izolacijsko Demit fasado in nova izolacijska okna AJM. Energetska izkaznica - razred F. Objekt je hiša s pisarniškimi prostori, 150 m2, prizidano je podkleteno skladišče, površine 2x100 m2. Dvorišče je asfaltirano.
Več nepremicninskioglasnik.com
120.0 m²
750 €
17. 02. 17 04:57
opis Iščete sodobne pisarne v centru mesta, potem je ta ponudba za vas! Pisarne so v moderni poslovni stavbi, z urejenimi skupnimi prostori, z dvigali, varovanjem, tudi video. zato so v tej stavbi našla svoj prostor najuspešnejša podjetja (nekaj bank, Krka itd.). Pisarne pisarne so svetle in vsaka zase klimatiizirana. KJE: MB CENTER, Ulica Heroja Bračiča 6 OBJEKTIVNI PODATKI: Pisarne skupne velikosti 120 m2 se nahajajo v novejši stavbi, v 2.nadstropju (dvigalo je). Posebna prednost pisarn je da boste v etaži le dva podjetja, tako da je urejenost in lahka dostopnost zagotovljena, kar je pomembno tako za stranke kot za zaposlene. Sestavljene so iz treh pisarn velikosti 20 m2, ene pisarne 40 m2 in hodnik 20m2. Dodatno imate še v uporabi urejene sanitarije in čajno kuhinjo, kot rečeno zgolj z enim podjetjem. V bližini objekta, katerega del je predmet oddaje, se nahajajo Državno tožilstvo, Okrožno in Višje sodišče, Policijska postaja, Zdravstveni in narodni dom ter mnoge ostale inštitucije. POGOJI NAJEMA: 750€ + DDV in varščina. Iščemo dolgoročnega in resnega najemnika. UGODNA CENA, ODLIČNA LOKACIJA - PRIPROČAM!
Več nepremicnine.si21.com
256.0 m²
2.176 €
21. 02. 17 15:06
opis Pozdravljeni! Predstavljam vam poslovni prostor - več pisarn z možnostjo najema večnamenske dvorane. KJE: Poslovni objekt se nahaja v Mariboru v poslovni proizvodni coni Tezno na Vzhodu Maribora, manj kot 1900 m od prikljuèka na avtocesto (E57) v smereh Šentilj Ljubljana Murska Sobota in Zagreb. Vzdolžno zasnovan objekt etažnosti P+2 z osrednjim komunikacijskim jedrom, je bil kasneje dopolnjen z »dvočkom« - s sosednjim objektom računalniškega centra NKBM d.d. tvorita navidezno celoto. V pritličju objekta se nahaja dvorana s 120 sedeži, ki se lahko uporablja za predstavitve ali izobraževanja, funkcionalno pa je navezana na jedilnico in lokal s prehrano, namenjen predvsem malici med službenim časom. Glavni vstopni prostor in vertikalne komunikacije s stopniščem in dvema osebnima dvigaloma se nahajajo v središču zgradbe. V pritličju je pristopna kontrola z informatorjem. V neposredni bližini se nahaja Poštni logistični center Maribor s poštno enoto, poslovni objekt podjetja Menerga in drugi poslovni subjekti ki so nastanjeni v poslovno proizvodni coni Tezno. Cena najema: 8 evrov/m2, stroški 1,6 evrov/m2. Priporočamo ogled! Lep pozdrav, vaša Natalija, zagovornica pozitivnega pristopa in usmerjena v rešitev!
Več nepremicnine.si21.com
33.3 m²
8 €
9. 02. 17 04:57
opis ZA VSE, KI ZARADI NARAVE SVOJEGA POSLOVNEGA DELOVANJA POTREBUJETE PISARNO V CENTRU MESTA Na dobri lokaciji v centru mesta oddamo pisarno, veliko 33,3 m2 . Nahaja se v 4./5. nad. poslovne stavbe, ki je bila zgrajena l. 1963 in obnovljena leta 2008. Na razpolago je dvigalo. Sanitarije so v souporabi z ostalimi uporabniki v nadstropju. V neposredni bližini so pošta, sodišče, finančna uprava, banke, in vsa ostala potrebna infrastruktura mestnega centra. Mesečna najemnina znaša 8 EUR/m2 in DDV ter obratovalni stroški, ki znašajo cca 2-2,5 EUR/m2 mesečno. Ob podpisu najemne pogodbe se plača varščina v višini dveh najemnin in nepremičninski agenciji za posredovanje znesek v višini ene najemnine. Prostor se oddaja v najem za obdobje, krajše od enega leta, zato skladno s 334. členom EZ-1 energetska izkaznica ni potrebna. (Če bo najemodajalec izdelal energetsko izkaznico za prostor, bo mogoč tudi dolgoročni najem.)
Več nepremicnine.si21.com
45.4 m²
10 €
21. 02. 17 15:07
opis ODDAMO ZELO LEPO UREJENE, SVEŽE PREPLESKANE IN V DOLOČENI MERI OPREMLJENE PISARNE NA ODLIČNI LOKACIJI, Z BREZPLAČNIMI PARKIRNIMI MESTI. STROŠKI SO VŠTETI V NAJEMNINO, TAKO DA TRANSPARENTNOST STROŠKOV POPOLNA. V najem oddamo dve pisarni, veliki 27,33 m2 in 18,05 m2, skupaj 45,38 m2 , ki se nahajata v prvem nadstropju manjše poslovne stavbe iz leta 1980. Najeti je mogoče tudi posamično pisarno, ali pa več pisarn, s kvadraturo 21,15 in 13,70 m2, skupaj 34,85 m2. Na voljo so brezplačna parkirna mesta za uslužbence in stranke . Stavba se nahaja v mariborski poslovni coni , kjer je takojšen dostop do vseh cestnih povezav : do Centra je samo nekaj minut vožnje , čisto blizu je Hitra cesta , Tržaška cesta in s tem neposredna bližina avtoceste za Ljubljano oz. ostalo Slovenijo, Hrvaško, Avstrijo in Madžarsko. Kljub odlični lokaciji glede dostopnosti, je okolica mirna . Pisarne so bile popolnoma obnovljene, tako da so zelo lepo urejene. Imajo tudi nekaj pisarniške opreme. Na razpolago je novejša čajna kuhinja ter zelo lepo urejene moške in ženske sanitarije . Skupne prostore si najemnik deli še z enim uporabnikom, ki ima v najemu dve pisarni na drugi strani stopnišča. Najemnina znaša 10 EUR/m2 mesečno + DDV , v kar so všteti vsi stroški (elektrika, voda, ogrevanje, odvoz smeti, NUSZ). Edini dodatni strošek je plačilo interneta , ki znaša 14,50 EUR + DDV na mesec. Prostor se oddaja v najem za obdobje, krajše od enega leta, zato skladno s 334. členom EZ-1 energetska izkaznica ni potrebna. (Če bo najemodajalec izdelal energetsko izkaznico za prostor, bo mogoč tudi dolgoročni najem.) Ob podpisu najemne pogodbe najemnik plača varščino v višini dveh najemnin, agenciji pa za posredovanje znesek v višini ene najemnine. PRIPOROČAMO VSEM, KI IŠČETE LEPO UREJENE PISARNE V NEPOSREDNI BLIŽINI CENTRA MESTA. VELIKA PREDNOST SO BREZPLAČNA PARKIRNA MESTA IN HITER DOSTOP DO CENTRA IN AVTOCESTE.
Več nepremicnine.si21.com
1 2 3