opis V CENTRU MESTA ODDAMO VELIKO, ZELO PROSTORNO IN SVETLO 3-SOBNO STANOVANJE S PARKIRNIM MESTOM ZA RAMPO V centru Maribora, zelo blizu peš cone, blizu fakultet in srednjih šol , na začetku Smetanove ulice, oddamo veliko trisobno meščansko stanovanje , ki ima 109,60 m2, od tega ima balkon 3,30 m2. Možno je uporabiti tudi kletno shrambo, ki ima 14,80 m2 in je delno na voljo tudi najemniku. V kvadraturo stanovanja zaradi delne zasedenosti kleti z lastnikovimi zadevami ni všteta. Stavba je bila zgrajena leta 1926, obnovljena pa leta 2000. Stanovanje je vogalno, zato ima deloma vzhodno, deloma južno in deloma zahodno lego. Nahaja se v pritličju večnadstropne meščanske stavbe. Prostori so naslednji: iz dolgega hodnika je naravnost od vhodnih vrat velika dnevna soba , levo je spalnica , vmes pa še ena velika polkrožna soba . Na koncu hodnika, na levi stani, je velika kuhinja z jedilnico , naravnost sta samostojni WC in mala kopalnica . Vse sobe, vključno s kuhinjo, so zelo velike, v povprečju okoli 20 m2 . Ker imajo velika okna , so vsi prostori zelo svetli . Desno od kopalnice je še manjši balkon , obrnjen na dvoriščno stran. Po tleh je položen parket ali novi laminat. Ogrevanje je etažno plinsko . Kuhinja ima vse stroje. Cena za najem znaša 300,00 EUR/mesečno in stroški. Obratovalni stroški : upravitelj – okoli 40 EUR za eno osebo (če v stanovanju živi več oseb, je strošek za vsako nadaljnjo osebo med 15 in 20 EUR); elektrika, voda in plin se plačujejo po števcu. Za plin znaša strošek 150 EUR mesečno v kurilni sezoni oz. 890 EUR za ogrevanje in toplo vodo na leto. Strošek KATV ni vštet. Parkiranje je na dvorišču stavbe, za rampo. Vseljivo takoj. Oddaja se zaposlenim, z rednimi dohodki . Ob podpisu najemne pogodbe najemnik plača varščino v višini dveh najemnin, agenciji pa za posredovanje v višini ene najemnine. Stanovanje se oddaja v najem za obdobje, krajše od enega leta, zato skladno s 334. členom EZ-1 energetska izkaznica ni potrebna. Na željo najemnika se lahko pogodba podaljšuje vsako leto ( v tem primeru bo lastnik pridobil energetsko izkaznico).
21. 01. 17 10:24 nepremicnine.si21.com
109.6 m²
300,00 €
opis ZA VSE, KI ZARADI NARAVE SVOJEGA POSLOVNEGA DELOVANJA POTREBUJETE POSLOVNI PROSTOR V CENTRU MESTA Na dobri lokaciji v centru mesta oddamo poslovni prostor, velik 50,4 m2 . Sestavljata ga dve pisarni (17,1 m2 in 33,3 m2), ki sta med seboj povezani in delno opremljeni. Sanitarije so v souporabi z ostalimi uporabniki v nadstropju. Nahaja se v 4./5. nad. poslovne stavbe, ki je bila zgrajena l. 1963 in obnovljena leta 2008. Na razpolago je dvigalo. V neposredni bližini so pošta, sodišče, finančna uprava, banke, in vsa ostala potrebna infrastruktura mestnega centra. Mesečna najemnina znaša 8 EUR/m2 in DDV ter obratovalni stroški, ki znašajo cca 2-2,5 EUR/m2 mesečno. Možen je tudi najem posamične pisarne. Ob podpisu najemne pogodbe se plača varščina v višini dveh najemnin in nepremičninski agenciji za posredovanje znesek v višini ene najemnine. Prostor se oddaja v najem za obdobje, krajše od enega leta, zato skladno s 334. členom EZ-1 energetska izkaznica ni potrebna. (Če bo najemodajalec izdelal energetsko izkaznico za prostor, bo mogoč tudi dolgoročni najem.)
19. 01. 17 22:24 nepremicnine.si21.com
50.4 m²
8,00 €
opis Pozdravljeni, Predstavljam Vam manjšo garsonjero na Taboru. KJE: Maribor Tabor OBJEKTIVNI PODATKI: V bližini UKC oddamo manjšo garsonjero uporabne površine 18,90 m2, 1,40 m2 balkon in 2,40 m2 kletne shrambe. Nahaja se v petem nadstropju večstanovanjskega objekta, ki je opremljen z dvigalom. Stanovanje je opremljeno, razen pralnega stroja in posode. Višina najemnine: 180,00 EUR/ mesečno. Mesečni obratovalni stroški v zimskem času so cca. 100,00 Eur. Pogoji najema: - najemnik plača strošek nepremičninske družbe v višini ene mesečne najemnine + DDV, varščina: v višini 2 mesečnih najemnin. Najemna pogodba se sklepa za enajst mesecev, z možnostjo podaljšanja. Lep pozdrav, Nada
10. 01. 17 16:46 nepremicnine.si21.com
22.7 m²
180,00 €
opis ODDAMO NOVEJŠI, ZELO LEPO UREJEN LOKAL S PISARNAMI V CENTRU MESTA, PRIMEREN ZA STORITVENO IN TRGOVSKO (neživilsko) DEJAVNOST ali kot RAZSTAVNI PROSTOR V centru mesta oddamo ulični lokal – poslovni prostor, velik 93,10 m2 . Dejanske kvadrature je nekoliko več, okoli 100 m2. Prostori so reprezentativni: v pritličju je 53 m2 velik prostor, kjer so lahko pisarne za predstavništvo podjetja, ki opravlja storitvene dejavnosti (odvetništvo, zavarovalnice ipd.) ali trgovski lokal oz. razstavni prostor , v zgornji etaži, ki ima okoli 50 m2 , pa so predprostor, pisarne, ki so zelo lepo opremljene, WC, ki je opremljen, še en WC (brez sanitarne opreme) ter prostor za čajno kuhinjo, ki ni bila izdelana. Tudi dostava je enostavna, ker ima poslovni prostor vrata tudi na drugo stran , na parkirišče, ki je ob stavbi Poslovni lokal kot celota je res nekaj posebnega, ker ima vgrajene same visoko kvalitetne materiale , zanimivo osvetlitev, dobro urejeno prezračevanje, veliko steklenih površin, ki so nekaj posebnega in ima dinamično razporeditev , vse skupaj pa omogoča prijetno in med seboj povezano poslovno okolje. Poslovno-trgovska stavba je bila zgrajena leta 1995 in se nahaja v enih od Mestnih vrat. Poslovni prostor ima uporabno dovoljenje , izdelano energetsko izkaznico (razred C), ogrevanje je etažno plinsko na mestni plin, priključen je lahko tudi na varovanje . V neposredni bližini so banke , pošta , sodišče , finančna uprava in vsa ostala potrebna infrastruktura mestnega centra . Parkiranje je mogoče v parkirni hiši, ki se drži samega objekta. Cena najema je 850 EUR/mesečno. Obratovalni stroški znašajo okoli 80 EUR mesečno z rezervnim skladom vred, ogrevanje je pozimi okoli 100 EUR/mesečno, elektrika in voda sta po števcih. Ob podpisu najemne pogodbe se plača varščina v višini dveh najemnin in nepremičninski agenciji za posredovanje znesek v višini ene najemnine. PRIPOROČAMO VSEM, KI POTREBUJETE REPREZENTANČEN POSLOVNI PROSTOR. MIKROLOKACIJA JE ODLIČNA ZA VSE, KI ZARADI NARAVE SVOJEGA POSLOVNEGA DELOVANJA POTREBUJETE PISARNE V CENTRU MESTA. POSLOVNI PROSTOR DELUJE ELEGANTNO IN PREDSTAVLJA ZELO PRIJETNO, REPREZENTATIVNO POSLOVNO OKOLJE.
28. 12. 16 18:54 nepremicnine.si21.com
93.1 m²
850,00 €
opis Pozdravljeni, Predstavljam Vam poslovni prostor, ulični lokal KJE: Maribor center OBJEKTIVNI PODATKI: V neposredni bližini Okrajnega sodišča v Mariboru, Ekonomske šole, avtobusne in železniške postaje oddamo poslovni prostor v izmeri 28,4 m2. Lokal je namenjen trgovski dejavnosti, mirni storitveni dejavnosti (odvetniška pisarna, turistična agencija…) Dostop do lokala je neposredno iz ulice, tako, da ste dobro vidni. Lokal je lepo urejen iz vzdrževan. V zadnjem delu se nahaja tudi priročno skladišče, čajna kuhinja in sanitarije. Ogrevanje lastno elektrika. Možnost najema s 1.1.2017. Višina najemnine: 390,00 EUR/ mesečno oz. dogovor. Pogoji najema: - najemnik plača strošek nepremičninske družbe v višini ene mesečne najemnine + DDV, varščina: v višini 2 mesečnih najemnin. Najemna pogodba se sklepa za enajst meecev, z možnostjo podaljšanja. Lep pozdrav, Nada
28. 12. 16 18:47 nepremicnine.si21.com
28.4 m²
390,00 €

Trgovski lokal na izredni lokaciji

Podravska Maribor Tabor
Oddamo trgovski lokal v poslovno-stanovanjskem objektu, ki je bil zgrajen leta 1964. Objekt je bil obnovljen leta 2011. Obnovljeni sta bili streha in fasada. Trgovski lokal je bil popolnoma obnovljen leta 2014. Trgovina obsega v pritličju 300m2 prostorov s samostojnim vhodom. Velik osrednji prodajni prostor ima po celotni dolžini velika izložbena okna, kar predstavlja izredno možnost oglaševanja, na frekventni lokaciji v neporedni bližini centra mesta. V pritličju se nahaja še priročno skladišče s tovornim dvigalom, hladilnica, ločene sanitarije z garderobo in pisarniški prostor. V kletnih prostorih, ki so velikosti 130m2 se nahaja priročno skladišče s samostojnim vhodom za dostavo. Trgovina se nahaja na frekventni in zelo dostopni lokaciji v osrčju stanovanjskega naselja. Cena ne vsebuje davka.
28. 12. 16 18:39 abc-nepremicnine.si
430.0 m²
2.500,00 €
Naročite se posodobitve iskalne poizvedbe po e-pošti:
Oddaja nepremičnine, Maribor
). Vpisano v zemljiško knjigo. ZELO PRIMERNO ZA INVESTICIJO, ker je oddaja stanovanj v Centru vedno aktualna. PRIPOROČAMO VSEM
19. 01. 17 22:24 nepremicnine.si21.com
67.0 m²
88.000,00 €
razne dejavnosti (pisarne, trgovino itd), parkiranje pred stavbo. Nahaja se v neposredni bližini glavne ceste Maribor ... - Miklavž. Ogrevanje: individulano ( prejšnji najemniki so ogrevali z klimo) Pogoji najem: 450 EUR mesečno + stroški, 1 mesečna varščina ter strošek agencije enomesečna najemnina + DDV.
11. 01. 17 14:54 nepremicnine.si21.com
110.0 m²
450,00 €
povezave Ljubljana-Maribor, zgolj 1,5 km od avtocestnega izvoza Vransko. Poslovno-proizvodni objekt je oddan v najem in
28. 12. 16 18:42 abc-nepremicnine.si
2.100.000,00 €