120 m2, vrstna, zgrajena l. 1930, adaptirana l. 2010, 100 m2 zemljišča, K+P+1, hiso delno opremljena(samo kuhinja), oddamo.
S.Primorska,Nova Gorica,Miren - Kostanjevica
470
22. 5. 2018
Večvilmar-nepremicnine.si
NA LEPI IN MIRNI LOKACIJI, 1 KM IZ CENTRA POLJČAN, ODDAMO OPREMLJENO 4 SOBNO STANOVANJE V HIŠI OZ. CCA. POLOVICO NOVEJŠE IN OBNOVLJENE DVOSTANOVANJSKE HIŠE Z LOČENIMA VHODOMA. Hiša je dostopna po asfaltni občinski cesti. Stanovanjski enoti sta vertikalno deljeni (kot dvojček)! Predmet oddaje je stanovanjska enota desno – glejte sliko. STANOVANJSKA ENOTA, KI SE ODDAJA, meri cca. 130 m2, in obsega tri etaže (K+P+M). Enota je delno podkletena, in ima vhod iz zadnje strani hiše. V PRITLIČJU se nahajajo predprostor, hodnik, kuhinja z jedilnico, wc z umivalnikom, in velika dnevna soba s krušno pečjo. V dnevni sobi s krušno pečjo je urejeno tudi talno gretje (na elektriko). V kuhinji je na tleh laminat, v drugih pritličnih prostorih pa keramika. Iz hodnika vodita stopnišči v klet in v zgornjo etažo – delno mansardo. V ZGORNJI ETAŽI so ostali bivalni prostori: predsoba in hodnik, 3 sobe, ter kopalnica s tuš kabino in wc-jem. Na tleh so lamelni parket, les, in keramika (v kopalnici). Zgornji prostori se ogrevajo na elektriko, pri čemer je v kopalnici urejeno talno gretje. Klet v izmeri cca. 30 m2 obsega predprostor in dve kletni shrambi. Najemnik lahko uporablja tudi del večjega zemljišča, in stanovanju pripadajočo zunanjo teraso. Stanovanje je opremljeno (razen dnevne sobe); oprema je novejša. Stanovanje je takoj vseljivo. Najemnina znaša 300,00 Eur/mesec (+ stroški, ki se plačujejo po porabi). Ob sklenitvi najemne pogodbe najemnik plača še stroške posredovanja (sestave najemne pogodbe in izvedbe primopredaje) v višini 1/2 najemnine. Trgovine, banka, zdravstveni dom, lekarna, avtobusna in železniška postaja itd. so oddaljeni cca. 1 km, vrtec in šola 1,5 km, pošta pa 2 km; šolski avtobus vozi mimo hiše. Najem se priporoča družini (največ 4-članski), ki ima veselje do vrtnarjenja in urejanja okolice! Za ogled ali morebitne dodatne inf. pokličite 031/787-220 (Valerija).
MB - Podravska - Poljčane
100 m²
300
22. 5. 2018
Večoglasi.si
Na lepi in mirni lokaciji v Sv. Ani prodamo manjšo in urejeno stanovanjsko hišo z lepim razgledom. Hiša stoji na parceli v vel. 4.404 m2. Na njej je vinograd s 550 trsi (traminec, rumeni muškat, kerner), njiva s koruzo (trenutno jo je lastnik oddal v najem). Hiša v skupni velikosti 97, 2 m2 obsega K+P. Pritličje v vel. 58, 8 m2 obsega: predsobo, kopalnico s tuš kabino in wc-jem, jedilnico, dnevni prostor z izhodom na teraso in spalnico. Klet obsega: garažo v vel. 8, 50 m2 (primerna za shranjevanje orodja) in prostor v vel. 30, 30 m2, ki obsega klet z vinskimi sodi in sobo z mizo, prešo, pečjo na drva in letno kuhinjo. Hiša je letnik 1985, leta 2005 je bila obnovljena streha (strešna kritina Gerard), leta 2007 so bila obnovljena okna (PVC) in prebarvana fasada. V sobi so bili leta 2007 na novo položeni laminati. Dostop do hiše je asfalten, mestni vodovod, dvo prekatna greznica (možnost priklopa na kanalizacijo). Ogrevanje hiše je na trdo gorivo. Vsa oprema v hiši je vključena v ceno, vključno s prešo in vinskimi sodi. Urejena dokumentacija (gradbeno dovoljenje), hiša je prosta bremen (ZK). Hiša je iz Maribora oddaljena 28 km, iz Lenarta pa cca. 10 km. Osnovna šola, vrtec, trgovina in pošta so od hiše oddaljeni med cca. 180 m do 250 m. Zamenjamo za 3 ali 3, 5 sobno stanovanje v Mariboru (v bližini avtoceste, dvigalo, manjši in novejši blok).
Sv. Ana v Slovenskih goricah Sv.Ana, Podravska
97.2 m²
89.000
26. 8. 2017
Večbolha.com
Na odlični lokaciji v Mariboru, v neposredni bližini Ekonomske srednje šole in Ekonomske fakultete, se v 3. nad. lepo vzdrževane večstanovanjske meščanske hiše oddaja popolnoma opremljeno 1-sobno stanovanje, z lastnim parkirnim prostorom. Svetlo, sveže in lepo razporejeno stanovanje, je pripravljeno za takojšnjo vselitev. V opremo vključen tudi pralni stroj in vsi gospodinjski aparati ter pohištvo. Stanovanje ima vgrajeno tudi delujočo klima napravo, za uporabo kot hlajenje ali ogrevanje. Lega stanovanja je zahodna in zelo mirna. Dvigala ni. Ob stanovanjski stavbi je čudovit zelen park in v okolici možnost sprostitve v naravi (mestni park, Kalvarija, Piramida). Neposredna bližina mesta ponuja vso infrastrukturo, prav tako je le 200 m od lokacije železniška postaja. Cena: 290 EUR/mesec + nizki obratovalni stroški. Ob sklenitvi najemne pogodbe, najemnik plača stroške najemnine za prvi mesec, dve varščini, v višini mesečne najemnine ter provizijo nepremičninski agenciji, v višini ene najemnine (290 eur). Stanovanje je primerno za posameznike, par, dijake ali študente. Vabljeni na ogled. Za dodatne informacije sem vam na voljo na telefonski številki 040/610-483 ali mailu: *** Anja Semenič, nepremičninska posrednica z licenco
Podravska, Maribor
1 soba
31.8 m²
290
21. 6. 2018
Večagenti-nep.si
Stroški : 35 - 60 Opis : Mirna lokacija v bližini fakultet. Stanovanje se nahaja v 4. nadstropju bloka z vedno prostimi parkirnimi mesti. Souporaba : Dnevna soba, kuhinja
Reška ulica 11, Ljubljana
170
22. 6. 2018
Večmkvadrat.si
garsonjera, adaptirana l. 2016, pritličje, idealno za par ali 2 študenta, lasten vhod, zagotovljeno parkirišče, kompletno opremljeno, vseljivo s 1.10.2018, v ceno so vključeni stroški, ki so 60 EUR/mesec in so fiksni, mirna lokacija, oddaja se za 8 mesecev, v času študijskega leta 2018/2019, 1 mesečna varščina, vredno ogleda, oddamo. Cena: 400, 00 EUR/mes
Piran PIRAN,Obalno-kraška
24.4 m²
400
22. 6. 2018
Večbolha.com
ODDAMO PISARNO, 15 m2 (in 12 m2), Z BREZPLAČNIMI PARKIRNIMI MESTI. STROŠKI SO VŠTETI V NAJEMNINO, TAKO DA JE TRANSPARENTNOST STROŠKOV POPOLNA. V najem oddamo eno pisarno, veliko 15 m2, ki se nahaja v pritličju manjše poslovne stavbe iz leta 1980. Zraven nje je na voljo še ena pisarna, velika 12 m2. Lahko se oddata posamično ali skupaj (27 m2). Na voljo je nekaj brezplačnih parkirnih mest za uslužbence in stranke. Stavba se nahaja v mariborski industrijsko-poslovni coni, kjer je takojšen dostop do vseh cestnih povezav: do Centra je samo nekaj minut vožnje, čisto blizu je Hitra cesta, Tržaška cesta in s tem neposredna bližina avtoceste za Ljubljano oz. ostalo Slovenijo, Hrvaško, Avstrijo in Madžarsko. Kljub odlični lokaciji glede dostopnosti, je okolica mirna. Na razpolago je čajna kuhinja ter sanitarije. Najemnina znaša 9 EUR/m2 mesečno (in DDV, če se pogodbeni stranki tako dogovorita) v kar so všteti vsi stroški (elektrika, voda, ogrevanje, odvoz smeti, NUSZ). Edini dodatni strošek sta plačilo interneta in telefona, kar si najemnik ureja po svoji izbiri. Ob podpisu najemne pogodbe najemnik plača varščino v višini dveh najemnin, agenciji pa za posredovanje znesek v višini ene najemnine. PRIPOROČAMO VSEM, KI IŠČETE MANJŠO PISARNO V NEPOSREDNI BLIŽINI CENTRA MESTA.
MB - Podravska - Maribor
15 m²
135
18. 6. 2018
Večoglasi.si
Staromeščanska vila se nahaja na eksluzivni in mirni lokaciji, v predelu meščanskih hiš. Odaljena vsega 5 min hoje do mestnega jedra. Krasi jo mirna soseska in večja parcela z urejenim parkirno površino. Parcela je kompletno ograjena in pravilnih oblik. Vila obsega 4 etaže. V vsaki etaži so kopalnice in sanitarije. V bližini se nahja vsa osnovna infrastruktura (šola, vrtec, trgovine, lpp,) . Kompletno prenovljena 2016 leta. Parkirišče za 5-6 vozil. Ogrevanje urejeno prek CK na mestni plin. Primerno za zahtevne stranke, diplomata, veleposlaništva. Prodajalec pogojuje plačilo provizije posredovanja v višini 4 % plus DDV na način, da kupec plača polovico omenjene obveznosti t.j. 2% plus DDV od pogodbeno dogovorjene cene. Vredno ogleda!
Ljubljana, Center
388 m²
8.000
3. 6. 2018
Večnepremicnine.si21.com
S punco iščeva 2 cimri ali par, s katerima bi si delili stanovanje - vseljivo z avgustom ali septembrom oziroma najkasneje z oktobrom. Stanovanje je velikosti 55m2, na Rudniku, soba velikosti 15m2, 13 min do centra s trolo, ima kuhinjo, wc/kopalnico, hodnik, dve sobi, prostor za kolesa, parkirno mesto. Okolica je mirna, v neposredni bližini je Golovec in Supernova (10 min hoje), LPP postaja oddaljena 4 min hoje. Hišni ljubljenčki niso dovoljeni. Stanovanje se nahaja v pritličju hiše. Nimava posebnih želja glede bodočih cimr, želiva si le, da smo v dobrih odnosih in da skupaj poskrbimo za čistočo stanovanja. Najemnina sobe, ki se oddaja znaša 250€ (oziroma 125€ na osebo) + stroški, ki se razdelijo med 4 osebe (poleti so okrog 120€, pozimi do okrog 150€). Najverjetneje bo tudi možnost subvencije (lastnik se bo letos prijavil na razpis). Za več informacij z veseljem odgovorim na zasebno sporočilo ali na telefon: 031 39 33 44.
Ljubljana Rudnik,Osrednjeslovenska
15 m²
250
3. 6. 2018
Večbolha.com
JUST MOVE IN APARTMENT omogoča, da se 4-članska družina lahko vseli zgolj z ročno prtljago. Sredi poslovnega, izobraževalnega in mednarodnega okolja je mirna in kultivirana oaza ekskluzivnih 3-nadstropnih stavb (2010), kjer lahko najamete moderno kompletno opremljeno trisobno stanovanje za 4-člansko družino velikosti 80 m2 s parkiriščem v parkirni garaži. LOKACIJA IN PARKIRANJE: Zaprti stanovanjski kompleks se nahaja za Bežigradom poleg World Trade Centra. Bližina obvoznice omogoča, da lahko hitro dosežete katero koli lokacijo v Ljubljani. Območje je brez motornega prometa, ima varen, zagotovljen dostop do rezidenčnih in otroških igrišč in je zelo varno za otroke. V neposredni bližini je prisoten javni promet (avtobusi št. 6, 8 11, 18). Zgradba ima neposreden dostop do dvigala iz garaže in je primerna tudi za invalide. Do mednarodne šole Danila Kumar je le 8 minut hoje, do Britanske šole so le 8 minut vožnje z avtomobilom! OPREMA IN NAPRAVE: V stanovanju je urejeno talno gretje povsod, dve ločeni klimatski napravi, pomivalni stroj, mikrovalovna pečica, pečica, pralno-sušilni stroj , 4K TV in hitri internetni dostop. Vsi potrebni kuhinje in gospodinjski aparati so že tam. MESEČNA NAJEMNINA: 1390 € plus stroški / zasebna ponudba / brez provizije Oddaja za 11 mesecev z možnostjo podaljšanja. Najemna pogodba v angleščini. Za dodatne informacije in obisk pokličite na 031 392 391 (angleščina, nemščina, francoščina, srbo-hrvaščina) ali 041 853 662 (nemščina, angleščina, srbo-hrvaščina, ruščina). ______________________________________________________________________________________________________ JUST MOVE IN APARTMENT HAS EVERYTHING WHAT A FAMILY OF FOUR NEEDS FOR COSY LIVING. Actually a familly of four can move in with cabin luggage only. In the middle of the business, educational and international environment there is a peaceful and cultivated oasis of exclusive 3 storey buildings (2010), where you can rent a fully equipped two-bedroom apartment for a 4-member family, size 80 m2 with a parkplace in the parking garage. APARTMENT: The bright apartment with two sunny loggias and beautiful views of the nearby Kamnik Alps lies on the ground floor and has exceptional heights or 3, 00 m. The apartment has a brand new fully equipped kitchen with dining room integrated into the living room. Very spacious master bedroom has an additional working space and a lot of storage place. Children’s bedroom has two storey bunk bed which offers place for two with one working desk. The apartment also has a very spacious bathroom with natural light, 2 washbasins, a bidet, a bath, a toilet and storage cabinets. LOCATION AND PARKING: The closed residential complex is located in Bežigrad next to World Trade Center. Next to the ring highway you can reach any location in Ljubljana very quickly. The area is free of motor traffic, it has a secure, guaranteed access to the residents and kid's playgrounds and is extremely safe for the children. Stops of public traffic (buses Nr. 6, 8 11, 18) are present in the immediate vicinity.The building has a direct elevator access from the garageand is also suitable for handicaped persons. To the International School Danila Kumar is only 8 minutes walk, to British School are only 8 minutes drive by car! APPLIANCES: In the apartment there is regulated floor heating everywhere, two separate air condition systems, dishwasher, microwave, oven, washing/drying machine, 4K TV and quick internet access. All neccessary kitchen and home appliances are already there. 11 months extension with renewable possibility. Lease contract in English. For additional information and visit call 031 392 391 (English, German, French, Serbo-Croatian) or 041 853 662 (German, English, Serbo-Croatian, Russian).
Ljubljana Bežigrad,Osrednjeslovenska
3 sobe
80 m²
1.390
19. 6. 2018
Večbolha.com
Na odlični lokaciji v Mariboru, v neposredni bližini Ekonomske srednje šole in Ekonomske fakultete, se v 3. nad. lepo vzdrževane večstanovanjske meščanske hiše oddaja popolnoma opremljeno 1-sobno stanovanje, z lastnim parkirnim prostorom. Svetlo, sveže in lepo razporejeno stanovanje, je pripravljeno za takojšnjo vselitev. V opremo vključen tudi pralni stroj in vsi gospodinjski aparati ter pohištvo. Stanovanje ima vgrajeno tudi delujočo klima napravo, za uporabo kot hlajenje ali ogrevanje. Lega stanovanja je zahodna in zelo mirna. Dvigala ni. Ob stanovanjski stavbi je čudovit zelen park in v okolici možnost sprostitve v naravi (mestni park, Kalvarija, Piramida). Neposredna bližina mesta ponuja vso infrastrukturo, prav tako je le 200 m od lokacije železniška postaja. Cena: 290 EUR/mesec + nizki obratovalni stroški. Ob sklenitvi najemne pogodbe, najemnik plača stroške najemnine za prvi mesec, dve varščini, v višini mesečne najemnine ter provizijo nepremičninski agenciji, v višini ene najemnine (290 eur). Stanovanje je primerno za posameznike, par, dijake ali študente. Vabljeni na ogled. Za dodatne informacije sem vam na voljo na telefonski številki 040/610-483 ali mailu: *** Anja Semenič, nepremičninska posrednica z licenco
Maribor Center Trg Borisa Kidriča,Podravska
1 soba
31.8 m²
290
13. 6. 2018
Večbolha.com
NADSTANDARDNO, enoposteljno sobo, 20m², za študentko ali zaposleno žensko, v mirnem delu predmestja Ljubljane, le 100 m od avtobusne postaje mestnega prometa, oddamo. Moderno opremljena, svetla, mirna, s centralno kurjavo in internetom. Souporaba udobne kuhinje in lepe kopalnice. Na voljo parkirišče in hramba kolesa. Cena: 140, 00€/mesec za najem, plus 80, 00€ za stroške/ mesec. Informacije in ogled: Milan Zupančič , 041 746 725
Ljubljana Moste Ljubljana_Dobrunje,Osrednjeslovenska
20 m²
22
10. 6. 2018
Večbolha.com
Na odlični lokaciji v Mariboru, v neposredni bližini Ekonomske srednje šole in Ekonomske fakultete, se v 3. nad. lepo vzdrževane večstanovanjske meščanske hiše oddaja popolnoma opremljeno 1-sobno stanovanje, z lastnim parkirnim prostorom. Svetlo, sveže in lepo razporejeno stanovanje, je pripravljeno za takojšnjo vselitev. V opremo vključen tudi pralni stroj in vsi gospodinjski aparati ter pohištvo. Stanovanje ima vgrajeno tudi delujočo klima napravo, za uporabo kot hlajenje ali ogrevanje. Lega stanovanja je zahodna in zelo mirna. Dvigala ni. Ob stanovanjski stavbi je čudovit zelen park in v okolici možnost sprostitve v naravi (mestni park, Kalvarija, Piramida). Neposredna bližina mesta ponuja vso infrastrukturo, prav tako je le 200 m od lokacije železniška postaja. Cena: 290 EUR/mesec + nizki obratovalni stroški. Ob sklenitvi najemne pogodbe, najemnik plača stroške najemnine za prvi mesec, dve varščini, v višini mesečne najemnine ter provizijo nepremičninski agenciji, v višini ene najemnine (290 eur). Stanovanje je primerno za posameznike, par, dijake ali študente. Vabljeni na ogled. Za dodatne informacije sem vam na voljo na telefonski številki 040/610-483 ali mailu: *** Anja Semenič, nepremičninska posrednica z licenco
Podravska, Maribor, Center
1 soba
31.8 m²
290
7. 6. 2018
Večnepremicnine.si21.com