Na lepi in mirni lokaciji v Sv. Ani prodamo manjšo in urejeno stanovanjsko hišo z lepim razgledom. Hiša stoji na parceli v vel. 4.404 m2. Na njej je vinograd s 550 trsi (traminec, rumeni muškat, kerner), njiva s koruzo (trenutno jo je lastnik oddal v najem). Hiša v skupni velikosti 97, 2 m2 obsega K+P. Pritličje v vel. 58, 8 m2 obsega: predsobo, kopalnico s tuš kabino in wc-jem, jedilnico, dnevni prostor z izhodom na teraso in spalnico. Klet obsega: garažo v vel. 8, 50 m2 (primerna za shranjevanje orodja) in prostor v vel. 30, 30 m2, ki obsega klet z vinskimi sodi in sobo z mizo, prešo, pečjo na drva in letno kuhinjo. Hiša je letnik 1985, leta 2005 je bila obnovljena streha (strešna kritina Gerard), leta 2007 so bila obnovljena okna (PVC) in prebarvana fasada. V sobi so bili leta 2007 na novo položeni laminati. Dostop do hiše je asfalten, mestni vodovod, dvo prekatna greznica (možnost priklopa na kanalizacijo). Ogrevanje hiše je na trdo gorivo. Vsa oprema v hiši je vključena v ceno, vključno s prešo in vinskimi sodi. Urejena dokumentacija (gradbeno dovoljenje), hiša je prosta bremen (ZK). Hiša je iz Maribora oddaljena 28 km, iz Lenarta pa cca. 10 km. Osnovna šola, vrtec, trgovina in pošta so od hiše oddaljeni med cca. 180 m do 250 m. Zamenjamo za 3 ali 3, 5 sobno stanovanje v Mariboru (v bližini avtoceste, dvigalo, manjši in novejši blok).
Sv. Ana v Slovenskih goricah Sv.Ana, Podravska
97.2 m²
89.000
26. 8. 2017
Večbolha.com
ODDAMO UREJENE, OBNOVLJENE IN OPREMLJENE PISARNE NA ODLIČNI LOKACIJI, Z BREZPLAČNIMI PARKIRNIMI MESTI V najem oddamo 4 pisarne z arhivom, ki predstavljajo zaključeno samostojno celoto. Skupna velikost prostora je 111,90 m2, od tega je 88,30 m2 pisarn, ki se nahajajo v polkleti manjše poslovne stavbe iz leta 1978. Prostori imajo kljub temu dnevno svetlobo. Na voljo so brezplačna parkirna mesta za uslužbence in stranke. Samostojni prostor ima tudi lasten izhod za parkirišče za stavbo. Stavba se nahaja v mariborski poslovni coni na Tržaški cesti, kjer je takojšen dostop do vseh cestnih povezav: do Centra je samo nekaj minut vožnje, čisto blizu je Hitra cesta in s tem neposredna bližina avtoceste za Ljubljano oz. ostalo Slovenijo, Hrvaško, Avstrijo in Madžarsko. Kljub odlični lokaciji glede dostopnosti, je okolica mirna. Pisarne so bile lani obnovljene, tako da so lepo urejene in opremljene. So tudi klimatizirane. Poslovni prostor ima štiri pisarne, velike po 14,60 m2, 28,90 m2, 20,20 m2 in 14,60 m2 in manjši arhiv, 10 m2. Na razpolago so skupne moške in ženske sanitarije. Tudi dvigalo je v stavbi, od pritličja do polkleti. Stavba je bila od znotraj precej obnovljena, od zunaj pa bo v letu 2019. Najemnina znaša 530 EUR mesečno (DDV se lahko poračunava), stroški pa 3,50 EUR/m2 mesečno + DDV. Mogoč je najem posamičnih pisarn po ceni 6 EUR/m2. Prostor se oddaja v najem za obdobje, krajše od enega leta, zato skladno s 334. členom EZ-1 energetska izkaznica ni potrebna. (Če bo najemodajalec izdelal energetsko izkaznico za prostor, bo mogoč tudi dolgoročni najem.) Ob podpisu najemne pogodbe najemnik plača varščino v višini dveh najemnin, agenciji pa za posredovanje znesek v višini ene najemnine. PRIPOROČAMO VSEM, KI IŠČETE UREJENE PISARNE Z BREZPLAČNIMI PARKIRNIMI MESTI. VELIKA PREDNOST JE ŠE HITER DOSTOP DO CENTRA IN AVTOCESTE.
MB - Podravska - Maribor
111.9 m²
530
13. 8. 2018
Večoglasi.si
Regija: Podravska Kraj: Maribor Predel: Tabor Posredovanje: oddam Stanje objekta: rabljeno Tip poslovnega prostora: pisarna Leto izgradnje: 1978 Leto zadnje adaptacije: 2017 Velikost (m 2 ): 111,90 Nadstropje: Polklet Skupno št. nadstropij: 3 Energetski razred: EI ni potrebna (334. člen EZ-1) Dodatni opis: ODDAMO UREJENE, OBNOVLJENE IN OPREMLJENE PISARNE NA ODLIČNI LOKACIJI, Z BREZPLAČNIMI PARKIRNIMI MESTI V najem oddamo 4 pisarne z arhivom, ki predstavljajo zaključeno samostojno celoto. Skupna velikost prostora je 111, 90 m2, od tega je 88, 30 m2 pisarn, ki se nahajajo v polkleti manjše poslovne stavbe iz leta 1978. Prostori imajo kljub temu dnevno svetlobo. Na voljo so brezplačna parkirna mesta za uslužbence in stranke. Samostojni prostor ima tudi lasten izhod za parkirišče za stavbo. Stavba se nahaja v mariborski poslovni coni na Tržaški cesti, kjer je takojšen dostop do vseh cestnih povezav: do Centra je samo nekaj minut vožnje, čisto blizu je Hitra cesta in s tem neposredna bližina avtoceste za Ljubljano oz. ostalo Slovenijo, Hrvaško, Avstrijo in Madžarsko. Kljub odlični lokaciji glede dostopnosti, je okolica mirna. Pisarne so bile lani obnovljene, tako da so lepo urejene in opremljene. So tudi klimatizirane. Poslovni prostor ima štiri pisarne, velike po 14, 60 m2, 28, 90 m2, 20, 20 m2 in 14, 60 m2 in manjši arhiv, 10 m2. Na razpolago so skupne moške in ženske sanitarije. Tudi dvigalo je v stavbi, od pritličja do polkleti. Stavba je bila od znotraj precej obnovljena, od zunaj pa bo v letu 2019. Najemnina znaša 530 EUR mesečno (DDV se lahko poračunava), stroški pa 3, 50 EUR/m2 mesečno + DDV. Mogoč je najem posamičnih pisarn po ceni 6 EUR/m2. Prostor se oddaja v najem za obdobje, krajše od enega leta, zato skladno s 334. členom EZ-1 energetska izkaznica ni potrebna. (Če bo najemodajalec izdelal energetsko izkaznico za prostor, bo mogoč tudi dolgoročni najem.) Ob podpisu najemne pogodbe najemnik plača varščino v višini dveh najemnin, agenciji pa za posredovanje znesek v višini ene najemnine. PRIPOROČAMO VSEM, KI IŠČETE UREJENE PISARNE Z BREZPLAČNIMI PARKIRNIMI MESTI. VELIKA PREDNOST JE ŠE HITER DOSTOP DO CENTRA IN AVTOCESTE.
Maribor Tabor,Podravska
111.9 m²
530
2. 8. 2018
Večbolha.com
V najem oddam manjšo garsonjero, opremljena v celoti, internet, TV, CK, domofon, parkirno mesto, samostojen vhod, urejena večstanovanjska stavba, mirna okolica, bližina vsa infrastruktura. Garsonjera je za samo eno urejeno in mirno osebo, nekadilec, brez hišnih živali. Stroški nizki. Garsonjera je primerna tudi za dijaka oziroma študenta. Pogodba za najem se sklene za čas najmanj 4 mesece do enega leta. Za dodatne informacije pokličite 041/441-660.
Celje Center Teharska cesta,Savinjska
18 m²
220
13. 8. 2018
Večbolha.com
Z mesecem oktobrom se oddaja postelja v dvoposteljni sobi na Vurnikovi ulici v Župančičevi jami v neposredni bližini glavne avtobusne in železniške postaje. Eno sobo zasedava študent in študentka medicine, drugo sobo zaseda absolvent prava, za katerega iščemo resnega in urejenega cimra oz. cimro. Stanovanje je klimatizirano in meri 80 m², skupni prostori so kuhinja, dnevna soba, kopalnica in manjši zastekljen balkon. Vsi prostori so polno opremljeni (velik hladilnik, pomivalni stroj, pralni in sušilni stroj, steklokeramična kuhalna plošča, pečica, masažni stol, optično omrežje hitrosti 100/10). Okolica je precej mirna, tako da možnost gostiti glasnejše žure odpade, je pa Metelkova oddaljena pribl. 10 minut peš, center 20 minut. V bližini stanovanja je več bankomatov, pekarn, barov, manjših trgovin, Mercator, lekarna, park in LPP postaja Železna. Pogodba se sklene za eno leto, z možnostjo podaljšanja, možnost prijave začasnega bivališča. Najemnina znaša 162, 5 € na osebo, stroški se plačujejo po porabi pribl. 50 € na osebo, v zimskih mesecih okrog 70 € na osebo. Z vselitvijo je najemodajalcu potrebno plačati kavcijo dveh najemnin.
Župančičeva jama, 1000 Ljubljana
163
Včeraj ob 21:40
Večmojcimer.si
NOVO MESTO, TREBNJE, KJERKOLI , 120 m2, samostojna, vrstna, atrijska, dvojček, dvostanovanjska, trojček, 500 m2 zemljišča, P+1+2, 5-članska družina najame hišo z možnostjo odkupa. Trebnje, Veliki Gaber, Mirna peč, Novo Mesto, najamemo. Cena: do cca 350,00 EUR/mes
120 m²
350
13. 8. 2018
Večnepremicnine.net
ODDAMO ZELO LEPO UREJENE, POPOLNOMA OBNOVLJENE IN OPREMLJENE PISARNE NA ODLIČNI LOKACIJI, Z BREZPLAČNIMI PARKIRNIMI MESTI V najem oddamo poslovne prostore – pisarne, v skupni velikost 69,80 m2, ki se nahajajo v polkleti manjše poslovne stavbe iz leta 1978. Prostori imajo kljub temu dnevno svetlobo. Na voljo so brezplačna parkirna mesta za uslužbence in stranke. Stavba se nahaja v mariborski poslovni coni na Tržaški cesti, kjer je takojšen dostop do vseh cestnih povezav: do Centra je samo nekaj minut vožnje, čisto blizu je Hitra cesta in s tem neposredna bližina avtoceste za Ljubljano oz. ostalo Slovenijo, Hrvaško, Avstrijo in Madžarsko. Kljub odlični lokaciji glede dostopnosti, je okolica mirna. Pisarne so bile lani popolnoma obnovljene, tako da so zelo lepo urejene in opremljene. So tudi klimatizirane. Poslovni prostor ima dve pisarni, eno manjšo sejno sobo in manjši arhiv. Na razpolago so skupne moške in ženske sanitarije. Tudi dvigalo je v stavbi, od pritličja do polkleti. Stavba je bila od znotraj precej obnovljena, od zunaj pa bo v letu 2019. Najemnina znaša 5,5 EUR/m2 mesečno (DDV se lahko poračunava), stroški pa 3,50 EUR/m2 mesečno + DDV. Prostor se oddaja v najem za obdobje, krajše od enega leta, zato skladno s 334. členom EZ-1 energetska izkaznica ni potrebna. (Če bo najemodajalec izdelal energetsko izkaznico za prostor, bo mogoč tudi dolgoročni najem.) Ob podpisu najemne pogodbe najemnik plača varščino v višini dveh najemnin, agenciji pa za posredovanje znesek v višini ene najemnine. PRIPOROČAMO VSEM, KI IŠČETE UREJENE PISARNE Z BREZPLAČNIMI PARKIRNIMI MESTI. VELIKA PREDNOST JE ŠE HITER DOSTOP DO CENTRA IN AVTOCESTE.
MB - Podravska - Maribor
70 m²
385
13. 8. 2018
Večoglasi.si
Na odlični lokaciji v Šiški se v bližini AC ringa nahaja reprezentativen objekt Modra Hiša. V 2.nadstropju stavbe je na voljo 530m2 velik prostor, ki se ga poželji lahko razdeli na več manjših pisarn – prav tako je možen najem dela poslovnega prostora v velikosti cca. 230m2 oziroma 300m2. Zgradba, ki obsega urejeno pritličje z sprejemno avlo in recepcijo, tri nadstropja, mansardo in tri kletne etaže se nahaja v neposredni bližini AC ringa, ter vse infrastrukture in ima dobro povezavo do središča mesta. Recepcija zagotavlja 24-urno varovanje in dostop, v objektu pa so seveda tudi restavracija, lounge bar, notarska pisarna, banka, pred objektom pa je zagotovljenih dovolj parkirnih mest za obiskovalce. Sistem steklenih suhomontažnih notranjih sten omogoča hitro prilagoditev oziroma reorganizacijo prostorov in razvod inštalacij po uporabnikovih zahtevah, ter izredno osvetljenost prostorov. Odprt tloris omogoča tudi izvedbo ‘open space’ koncepta razmestitve delovnih mest, kjer je potrebno za isto število zaposlenih do 30 % manj prostora. Vsi prostori so izvedeni na dvojnih dvignjenih podih pod katerimi se dovaja svež zrak, kakor tudi vse kabelske napeljave do talnih priključnih mest. Razvod kabelskih napeljav je možen do katerekoli točke v prostoru, kar omogoča velike izkoristke ožičenja in enostavne spremembe pozicij priklopa delovnih mest v primeru reorganizacije ali širitve uporabnikov. Fasada Modre Hiše je po celotni površini zastekljena s Stopsol stekli renomiranega nemškega proizvajalca FLACHGLAS Wernberg, vpetimi v Shuco nosilno pod-konstrukcijo. Zasteklitev zagotavlja izredno osvetljenost pisarniških prostorov z naravno svetlobo in zelo prijetne delovne pogoje. Povprečni obratovalni stroški znašajo 3,30 EUR/m2 in vključujejo tudi klimatizacijo in ogrevanje. Edini dodatni strošek so torej poraba elektrike za osvetlitev prostora, računalnike in druge naprave, čiščenje poslovnega prostora, internet in druge morebitne dodatne storitve po želji najemnika. 1 1 parkirno mesto 1 parkirno mesto v garaži 2 parkirni mesti 3 parkirna mesta 3.podaljšana gradbena faza 4 km do avtobusnega postajališča 4 parkirna mesta 5.gradbena faza atrij balkon bazen biljardnica Bližina AC Bližina avtobusnega postajališča Bližina Celja Bližina centra bližina Ivančne Gorice bližina kamnika Bližina Kranjske Gore Bližina Ljubljane Bližina Maribora bližina morja in plaže Bližina narave Bližina Novega Mesta Bližina Ptuja Bližina smučišča Bližina šole Bližina šole in vrtca centralno ogrevanje Čudovita zunanja ureditev delni na morje Dupleks Duplex dvigalo dvorišče elektrik en suite kopalnica Fitnes Frekventna lokacija Garaža Golf igrišče IV. podaljšana gradbena faza jacuzzi kamin Klet klimatska naprava kombiniran prostor Konjušnica kvaliteten parket Kvalitetna gradnja Kvalitetna gradnja in uporabljeni kvalitetni sodobni materiali Kvalitetno prenovljeno Lasten vhod Lastno ogrevanje Lep razgled Lepa arhitektura Lepa sodobna in funkcionalna arhitektura Leseno stavbno pohištvo Loža masažni bazen mirna lokacija Nadstandardna garaža nadstandardno Nadstrešek Nadstrešek za 2 avtomobila Namakalni sistem Nizki mesečni stroški Nizkoenergetska hiša Ob jezeru Jasna Ogrevanje ogrevanje na elektriko ogrevanje na kurilno olje Ogrevanje na lastno plčinsko peč Ogrevanje na lastno plinsko peč ogrevanje na pelete ogrevanje na plin Ogrevanje na toplovod optika Pametna hiša Pametne inštalacije Parkiranje pod nadstreškom Parkiranje za zapornico parkirno mesto plin in optiko na parceli pogled na soline polno opremljeno Poslovni del objekta potrebno obnove pralni stroj Prezračevanje Priključki za vodo Priložnost za investicijo Priložnost za turistično dejavnost Primerno za mlado družino proti vlomna vrata Razgled na morje Razgled na Škocijanski zatok Razgled na Škocjanski zatok recepcija rekuperacijsko prezračevanje S plačanim komunalnim prispevkom samostojna centralna kurjava sauna shramba Skladišče Sodobna in funkcionalna arhitektura Sončna elektrarna Sončna lega Sončni kolektorji sušilni stroj Talno gretje telovadnica terasa Toplotna črpalka Tovorno dvigalo Tretja gradbena faza Tretja podaljšana gradbena faza Urejen vrt z ribnikom in potokom Urejena infrastruktura – kanalizacija Urejena prometna infrastruktura Urejena soseska urejeno parkirišče urejeno po načelih feng shui-ja Utility Varovalni sistem varovana soseska vgrajena kuhinja video nadzor Vinorodni okoliš Vinska klet visoki stropi Visokocenovna hiša Visokocenovna oprema Vključena ureditev mansarde po vaših željah Vključena vsa nadstandardna notranja oprema izdelana po meri vodovod vratar Vrt vrtca in otroškega igrišča Wellness Z izdelanim projektom in veljavnim gradbenim dovoljenjem Žaluzije na električni pogon Zastekljen balkon zimski vrt zunanje žaluzije
Bravničarjeva ulica, 1000 Ljubljana, Slovenia
643 m²
12
Včeraj ob 21:44
Večrocco-nepremicnine.si
ODDAMO ZELO LEPO UREJENE, POPOLNOMA OBNOVLJENE IN OPREMLJENE PISARNE NA ODLIČNI LOKACIJI, Z BREZPLAČNIMI PARKIRNIMI MESTI V najem oddamo poslovne prostore – pisarne, v skupni velikost 69, 80 m2, ki se nahajajo v polkleti manjše poslovne stavbe iz leta 1978. Prostori imajo kljub temu dnevno svetlobo. Na voljo so brezplačna parkirna mesta za uslužbence in stranke. Stavba se nahaja v mariborski poslovni coni na Tržaški cesti, kjer je takojšen dostop do vseh cestnih povezav: do Centra je samo nekaj minut vožnje, čisto blizu je Hitra cesta in s tem neposredna bližina avtoceste za Ljubljano oz. ostalo Slovenijo, Hrvaško, Avstrijo in Madžarsko. Kljub odlični lokaciji glede dostopnosti, je okolica mirna. Pisarne so bile lani popolnoma obnovljene, tako da so zelo lepo urejene in opremljene. So tudi klimatizirane. Poslovni prostor ima dve pisarni, eno manjšo sejno sobo in manjši arhiv. Na razpolago so skupne moške in ženske sanitarije. Tudi dvigalo je v stavbi, od pritličja do polkleti. Stavba je bila od znotraj precej obnovljena, od zunaj pa bo v letu 2019. Najemnina znaša 5, 5 EUR/m2 mesečno (DDV se lahko poračunava), stroški pa 3, 50 EUR/m2 mesečno + DDV. Prostor se oddaja v najem za obdobje, krajše od enega leta, zato skladno s 334. členom EZ-1 energetska izkaznica ni potrebna. (Če bo najemodajalec izdelal energetsko izkaznico za prostor, bo mogoč tudi dolgoročni najem.) Ob podpisu najemne pogodbe najemnik plača varščino v višini dveh najemnin, agenciji pa za posredovanje znesek v višini ene najemnine. PRIPOROČAMO VSEM, KI IŠČETE UREJENE PISARNE Z BREZPLAČNIMI PARKIRNIMI MESTI. VELIKA PREDNOST JE ŠE HITER DOSTOP DO CENTRA IN AVTOCESTE.
Maribor Tabor,Podravska
70 m²
385
2. 8. 2018
Večbolha.com
Oddamo enoposteljno študentsko sobo v stanovanjski hiši na zelo mirni lokaciji izključno ŠTUDENTKI (Ž-spol), ki je MIRNA IN REDOLJUBNA. Tujcem ne oddajamo. Najem je vsaj za eno šolsko leto: od 01.10.2018 do 30.6.2019. Soba, ki se oddaja je v 3-sobnem stanovanju, v svojem nadstropju. V souporabi z drugimi dekleti(3) iz sosednjih sob je velika, popolnoma opremljena kuhinja in kopalnica. Pralnega stroja in parkirišča nimamo. Do postajališča je 200 m, kjer je na voljo mestni avtobus 14. Dve postaji stran so še avtobusi št. 6, 8, in 11, 18. Idealno do FDV, Pedagoške, Ekonomske, Upravne fakultete (15 min z busom). MOŽNOST SUBVENCIJE ZA VSE, KI STE JO ŽE IMELI LANSKO LETO! CENA MESEČNEGA NAJEMA JE 200, 00 EUR skupaj s stroški na mesec. Cena je fiksna in se med šolskim letom ne spreminja. Ob morebitni rezervaciji, se plača ara v višini enomesečne najemnine + stroški (200, 00 EUR) Za informacije in morebiten ogled lahko pokličete na 040/263-980 ali ***
Ljubljana Bežigrad Savlje,Osrednjeslovenska
18 m²
100
13. 8. 2018
Večbolha.com
Moderno, kvalitetno na novo adaptirano in opremljeno stanovanje se nahaja na dostopni lokaciji, v bližini mestnega avtobusa, banke, trgovine, Športnega parka. Stanovanje obsega predprostor, dve spalnici, vsaka s svojo kopalnico s tušem ter bivalni del s kuhinjo blagovne znamke Next125, opremljeno z vso belo tehniko (blagovne znamke Gorenje). Iz bivalnega dela je omogočen dostop do atrija v izmeri cca 15 m2 , jugozahodne lege. Stanovanje z visokimi stropi ustvarja vtis razkošja. Okna so trislojna, z notranjimi in zunanjimi senčili na daljinsko upravljanje za maksimalno udobje bivanja. Stanovanje je opremljeno z alarmnim sistemom . Stanovanju pripada na uporabo pralni stroj, ki se nahaja v posebnem skupnem prostoru ter wc za goste, ki si ga delita dve stanovanji. Domače živali niso dovoljene. Ogrevanje je centralno daljinsko – na plin, v stanovanju je internetni priključek in videofon. Dostop do objekta je urejen preko dvoriščnih vrat oz. ograje, ki se upravlja na elektriko, glavni vhod v objekt je opremljen s protivlomnimi vrati z patentiranim sistemom za zaklepanje. Stanovanje je primeno za dve osebi. Okolica objekta je urejena in mirna , parkiranje je omogočeno po dogovoru. Parkiranje je omogočeno tudi z mestno dovolilnico na ulici pred objektom. Prevzem stanovanja je možen takoj. Najemna pogodba se sklepa za obdobje do enega leta, z možnostjo podaljšanja. Zaželen dolgoročen najem. Najemodajalčev ponudbeni pogoj: sprotno plačilo, varščina v višini dveh najemnin in plačilo za posredovanje v višini ene najemnine + ddv! VABLJENI K OGLEDU!
Ljubljana mesto, Bežigrad
850
17. 7. 2018
Večnepremicnine-plus.si
We at Flatfy use cookies to improve quality of your overall browsing experience. By using our services you agree to our use of cookies.Learn more